• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
تبریک میگم
با اینکه چند بازیکن اصلیمونو نداشتیم و انگیزه هم نداشتیم و این از چهره بازیکنان مشخص بود و اروگوئه هم خیلی بیشتر از ما انگیزه داشت با اینحال بازی رو بردیم.
 

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
1 می 2006
نوشته‌ها
961
لایک‌ها
3,914
آلمان تنها تیمی بوده که همه بازیکنهاش رو به جز دروازه بان سوم , وارد زمین کرد ؟!!
 

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
1 می 2006
نوشته‌ها
961
لایک‌ها
3,914
آره دقیقا
22 تا از بازیکنای آلمان تو این جام بازی کردن
به این میگن تیم ! نه مثل بعضی تیمها که اگه دو تا بازیکنشون نباشن از هم میپاشه !
همین بازی آخر نه کاپیتان لام رو داشتیم , نه دروازه بان فیکس نویر , نه یکی از بهترین بازیکنها یعنی پودولسکی , نه گلزنی مثل کلوزه . ولی حتی با اینکه بازیکنها حوصله بازی نداشتن هم سوم شدیم !!
 

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
اشتايگر: من از اينكه عضو این تيم هستم افتخار مي كنم

هافبك تيم ملي آلمان هنوز غم شكست در ديدار نيمه نهايي را فراموش نكرده است.
سايت گل - باستين شواين اشتايگر، هافبك جنگنده تيم ملي آلمان، پس از پيروزي 3-2 ديشب تيمش مقابل اروگوئه و كسب مقام سومي گفت كه به تيم ملي كشورش افتخار مي كند.

در حالي ديدار ديشب تا لحظات پاياني 2-2 در جريان بود، ضربه سر زيباي سامي خديرا پيروزي را براي شاگردان يواخيم لوو رقم زد.

در اين بازي ابتدا آلماني با گل توماس مولر از حريف پيش افتادند اما اديسون كاواني در همان نيمه اول بازي را به تساوي كشاند. در دقايق ابتدايي بازي در نيمه دوم ديه گو فورلان با يك ضربه ديدني اروگوئه را پيش انداخت اما مارسل يانسن اجازه نداد تا برتري ژرمن ها چندان پايدار بماند و گل تساوي را روي اشتباه موسلرا وارد دروازه حريف كرد.

شوايني در مصاحبه با نشريه اكيپ گفت:" اين مسابقه براي هوادارانمان در آلمان بسيار مهم بود. آنها ديوانه وار از ما حمايت مي كردند. خوشبختانه ما به پيروزي رسيديم اما ناراحتي ناشي از شكست در ديدار نيمه نهايي همچنان با ماست. اما ما به خوبي برگشتيم و نشان داديم كه اين تيم از چه شخصيتي برخوردار است. من از اينكه عضوي از اين تيم هستم به خودم افتخار مي كنم. ما هنوز مي توانيم به افتخارات بزرگتري دست پيدا كنيم."
 

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
آلمان 2010 انگاره ژرمن‌های آریایی تبار مو طلایی نژاد پرست را به هیچ گرفت...



به نژاد پرست ها پوزخند زن
حمید رضا صدر - وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان و بایرن مونیخ


سقوط کن و بلند شو. دوباره سقوط کن و دوباره بلند شو... فوتبال ژرمن‌ها تبلور شکیبایی و جنگندگی از نوع آلمانی بود. تیم ملی آلمان حتی در شرایطی که خوب هم نبود معمولا در شرایط بحرانی بپا خواست و حریفانش، چه کوچک ها و چه بزرگ ها را شکست داد. تیم ملی آلمان افسانه مبارزه تا واپسین لحظه و بی اعتنایی به شکست را رقم زد. اما ویژگی نوظهور فوتبال آلمان 2010 در جام جهانی چند قومیتی و چند فرهنگی آن بود. خارجی ها در همه پست ها درخششی نامتعارف داشتند.

ژرمن ها تاریخ فوتبال را سرشار از وارونه کردن نتایج کردند و از دل شکست به پیروزی چنگ زدند. با تیم ملی آلمان هر غیرممکنی، ممکن به نظر رسید، هر نتیجه‌ای تغییر می کرد. ضربه تساوی‌بخش وولفگانگ وبر در دقیقه 89 برابر انگلیس در دیدار نهایی جام‌ جهانی 1966 انگلیس ها را بهت زده کرد. جبران دو گل برابر انگلیس در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی 1970 با ضربه فرانتس بکن بائر و اووه زیلر و به ثمر رسیدن گل سوم توسط گرد مولر اشک بر چهره انگلیس جاری ساخت. جبران دو گل فرانسه در نیمه نهایی جام جهانی 1982 باورکردنی نبود. چنان که طور دو گل آرژانتین در دیدار نهایی جام جهانی 1986 با دو ضربه کرنر همه را مات کرد. آلمان در سه جام‌ جهانی 1954 سوییس، 1974 آلمان و 1990 ایتالیا قهرمان شد. سه جام ملت‌های اروپا 1972 بلژیک، 1980 ایتالیا و 1996 انگلستان را فتح کرد. باشگاه های آلمانی تا سال 2010 هفت بار قهرمان اروپا شدند و شش بار نایب قهرمان. شش بار هم جام یوفا را فتح کردند. همه این ها بدین معنی بود ژرمن ها جایگاه والایی در مقایسه با اکثر حریفان اروپایی‌شان دارند. در حالی که در قرن بیستم در دو جنگ جهانی، مغلوب شده بودند. در دو جنگ بزرگ، ویران و چند پاره شده بودند.
آن عزم آهنین از کجا سرچشمه می گرفت؟ چرا انگلیسی‌ها و اسپانیایی‌ها نتوانستند راه و رسم مبارزه در کسوت تیم ملی را از ژرمن‌ها بیاموزند؟ چرا فرانسوی ها نمی توانستند مثل آلمانی ها باشند؟


• آن دو جنگ


تاریخ معاصر آلمان نمایشگر صبر و بردباری ژرمن‌ها و بازتابنده‌ رمز و راز چیرگی بر مصائبی بود که کمر هر ملتی را می‌شکست. آلمان قرن بیستم سایه اش را بر برهه های سرنوشت ساز قرن بیستم انداخت. صنعتی‌ شدن آلمان در سال‌های 1914ـ1890 خارق‌العاده‌ بود. آنها در بطن جنگ جهانی اول (18ـ1914) قرار گرفتند و جنگ جهانی دوم (45ـ1939) را آغاز کردند. آن‌ها ابایی نداشتند به جنگ دنیا بروند. نمی ترسیدند در همه‌ جبهه‌ها بجنگند. آلمان طی قرن بیستم بارها کوچک و بزرگ شد و مرزهایش تغییر کرد. جمهوری آلمان سال 1918 برپا شد و در 1933 فرو پاشید. مرزهای آلمان در 1914 به روسیه و شمال‌شرقی دریای بالتیک ‌رسید . امضای معاهده ورسای پس از شکست آلمان در جنگ اول جهانی، تلخ ترین ژرمن‌ها پس از شکوفایی اقتصادی آلمانِ اوایل قرن بود. این معاهده در 28 ژوئن 1919، درست پنج سال پس از ترور اربوکل فرانتز فردیناند به امضا رسید و چهار برنده‌ اصلی جنگ ــ فرانسه، انگلستان، ایتالیا و آمریکا ــ سهم خود را از آلمان طلب کردند. براساس این معاهده، آلمان از بیست و پنج هزار مایل مربع سرزمین با شش میلیون نفر جمعیت و منابع پرشمار سنگ و آهک، عقب‌نشینی کرد. پروس از آلمان جدا شد. متفقین دره‌ راین را تحت‌ نظر خود گرفتند، ارتش آلمان به صدهزار نفر کاهش یافت و واحدهای شناور نیروی دریایی آلمان به کشتی‌های کوچک محدود شدند. اما آلمان کم‌تر از دو دهه بعد با قدرت شگرف دیگری بازگشت و برابر جبهه‌ پیروز ایستاد.
آدلف هیتلر طی سال های فدرت طلبی اش نژاد آریایی ژرمن ها را برتر خواند و سایر اقوام را کوچک و حقیر. سیاهپوست های المپیک برلن 1936 (سه سال پیش از آغاز جنگ دوم جهانیی توسط آلمان) خاطرات تلخی را به خانه بردند. آلمان در سال 1945 آلمان به دو بخش شرقی و غربی تقسیم شد. به دو اردوگاه کمونیسم و سرمایه داری. شخصیت کلیشه‌ای آلمانی‌ها پس از جنگ دوم عمدتاً برحسب آن‌چه در فیلم‌های سینمایی غربی ارائه شد شکل گرفت. در گذر زمان، تصویر مرد موطلایی خشن و بی‌احساس به‌ندرت تغییر یافت. مردمانی با صورت سنگی و کلامی خشن. ولی بازیکنان آلمانی با پیراهن های سپید و شورت سیاه کلیشه‌ نازی‌های مو بور سنگدل، سربازان هیتلر، ماموران گشتاپو و آلمانی هایی روبوت وار را کنار زدند. ژرمن‌ واقعی تر و زمینی تر با آرامش و سرعت خود را احیا می کرد. آلمان در پایان جنگ اول و دوم شکست خورده و تحقیر شده بشمار می رفت، ولی با شتاب حیرت‌انگیزی به قدرت مالی و اقتصادی برتر اروپا بدل شد و کشورهایی که پیروز شده بودند را پشت سر گذاشت.
آلمان شکست ‌خورده در پایان جنگ دوم، با فشار کشورهای پیروز از فیفا هم کنار گذاشته شد و در 1950 بار دیگر به عرصه‌ بین‌المللی پا گذاشت. ورود مجدد ژرمن‌ها، نمایشگر قدرت فراوانشان بود. آن‌ها چهار سال بعد، جام‌جهانی را در کمال حیرت به خانه بردند. در حالی که در اولین دیدار برابر مجارستان شکست سنگینی را پذیرفته بودند، در آخرین دیدار همان تیم را شکست دادند. شکست هشت بر سه آلمان‌غربی در جام‌جهانی 1954 سوییس برابر مجارستان، ژرمن‌ها را متوقف نکرد. آن‌ها با مغلوب کردن ترکیه، یوگسلاوی و اتریش در استادیوم برن بار دیگر مقابل مجارستان ایستادند و با درایت سپ هربرگر سه بر دو پیروزی شدند. آن پیروزی مقدمه‌ای بر افسانه‌ جنگندگی ژرمن‌ها و چنگ‌زدن به پیروزی از دل شکست بود که بعدها به سنتی بدل شد.

• ‌ دو آلمان، یک کشور

آلملن را در پایان جنگ دوم جهانی دوتکه کردند و شهر برلن نماد رویارویی غرب و شرق در دل اروپا شد. برلن برای غربی‌ها، جزیره‌ آزادی کنار زندان کمونیسم شد و برای شرقی‌ها، نگینی به ‌شمار ‌رفت که به ورطه‌ سرمایه‌داری نغلطیده بود. اما تا سال 1949 حداقل دو و نیم میلیون ساکن آلمان‌ شرقی به غرب گریختند و دولتمردان شرق را بر آن داشتند تا نگین خود را با برپا ساختن حصاری حفظ کنند. سربازان آلمان‌ شرقی با سیم‌های فلزی خاردار شهر را دور زدند و سپس دیوارهای بلند بتونی با پُست‌های نگهبانی ویژه و سیم‌های برق برافراشتند. چهل ‌سال جدایی ژرمن‌ها در دو سوی دیوار، فاصله‌ عمیقی بین اهالی ‌غرب و شرق ایجاد کرد که فوتبال بازتابنده آن جدایی شد. توفیق ورزش آلمان ‌شرقی کتمان ناپذیر بود. ورزشکاران آلمان‌شرقی در المپیک‌ها پا به ‌پای آمریکایی‌ها و حتی روس‌ها جلو رفتند و در بسیاری از رشته‌ها، مدال‌ها را درو کردند. ولی اولین و آخرین حضور آلمان شرقی، طعنه آمیزانه، در جام جهانی 1974 که در آلمان غربی برگزار شد، بود. جایی که شرقی‌ها با تک گل اشپارواسر، آلمان‌غربی را در دور مقدماتی در شهر هامبورگ شکست دادند و به‌ عنوان سرگروه به مرحله بعد راه یافتند. آلمان ‌شرقی در دور دوم حذف شد و آلمان‌غربی در خاک خود جام زرینه‌بال را به‌دست آورد. و اشپار واسر قهرمان ملی شرقی‌ها سال 1988 طی مسابقات پیشکسوتان به آلمان‌غربی گریخت، ولی یک سال بعد دیوار برلن فرو می ریخت. در نهم نوامبر 1989. دو آلمان در اکتبر 1990 یکی شدند و غربی‌ها و شرقی‌ها درهم آمیختند.
اکثر ورزشکاران زن و مرد آلمان‌شرقی به‌ دریافت دستمزدهای بالا به باشگاه‌های غربی پیوستند. ماتیاس سامر به بورسیادورتموند و اولف کریستن به بایرن لورکوزن رفتند و پیراهن تیم ملی آلمان را هم بر تن کردند. فوتبال به ‌رغم محبوبیتش در آلمان ‌شرقی، کیفیت بالای رقابت‌های بوندس ‌لیگا را نداشت و تیم ملی آلمان‌شرقی هم نمی‌توانست با تیم ملی آلمان‌غربی رقابت کند. تشکیلات اداری‌ مالی فوتبال آلمان‌غربی، براساس ساختار اقتصاد آزاد شکل گرفته بود و باشگاه‌های آلمان ‌شرقی نتوانستند در خود را با آن ترکیب هماهنگ سازند. اما از اواسط دهه‌ 1990 زمزمه‌های نیشداری از روی سکوها در اشاره به گذشته بر باد رفته به گوش رسید. برخی از طرفداران که شهروندان سابق آلمان‌شرقی محسوب می شدند با شعارهایشان عصرکمونیسم را به رخ کشیدند. به امکان تماشای مجانی مسابقات اشاره کردند. به استفاده‌ رایگان از تأسیسات ورزشی. جمله‌های نوستالژیک شرقی‌های سابق چیزی بیش از غم غربت داشت. شهارهایشان تند بودند. در برخی از دیدارها پرچم آلمان‌شرقی به حرکت درآمد و شعار "ما هیچ خوک غربی را نمی‌خواهیم" به گوش رسید، شعار "دیوار را برپا سازید".
گروهی از جوانان بیقرار با سرهای تراشیده و پرچم ها و بازوبندهای که صلیب شکسته بر آنها خودنمایی می کردند کینه‌توزانه فریاد زدند. فریاد زدند و نه ‌فقط به خارجی‌ها اعتراض کردند، بلکه نفرت‌شان از فاصله‌ عمیقشان با غربی‌ها را هم بروز دادند. شرقی‌های کمونیست که روزگاری خود را پرچم‌دار مبارزه علیه فاشیسم می خواندند و به مبارزه با نازیسم ‌می بالیدند از حمله به اقلیت‌ها، مهاجران و خارجی‌ها بیمی به دل راه نداند. فوتبال بستری برای بروز آن دلتنگی و این خشم شد. در سال 1992 بیش از 2200 حمله علیه پناهندگان در آلمان رخ داد که به هفده قتل انجامید. با کشته شدن پنج پناهنده‌ ترک شامل سه زن و دو دختر به‌ دست نئونازی‌ها در ژوئن 1993، خشونت راست‌گرایان افراطی بیشتر شد. با این وصف ورود مهاجران سرزمین‌های دور به آلمان با تغییر قوانین مهاجرت در سال 1999 ادامه می یافت. بازیتاب آن در تیم ملی فوتبال آلمان تبلور می یافت.

• تیم چند ملیتی

آلمان جام جهانی 2006 را با کیفیت بالایی عاری از نژاد پرستی برگزار کرد. این بار برخلاف سال 1974 از حضور دو آلمان در مسابقات خبری نبود و ژرمن ها با یک پرچم به میدان رفتند. آلمان در جام جهانی 2010 تیم چند ملیتی بشمار می رفت. یازده بازیکن از بیست و سه بازیکن مهاجر بشمار می رفتند. مسعود اوزیل ترک تبار بود. سامی خدیرا تونسی تبار و جروم بوتنگ، یک سیاهپوست غنایی . خانواده های میروسلاو کلوزه و لوکاس پودولسکی لهستانی بودند. همه آنها کنار مو طلايي های آلمانی مثل باستین شواین اشتایگر به میدان رفتند و درخششی نامتعارف داشتند. چهار گل به انگلیس، دشمن قدیمی، زدند و چهار گل به آرژانتین پر ستاره. اوزیل در این زمینه گفت " احساس می کنم به هر دو فرهنگ تعلق دارم. تصور می کنم تکنیک و احساسم در رابطه با توپ شبیه ترک‌ها است. و انضباط و رویکردم در زمینه تاکتیکی، آلمانی".
آلمان 2010 انگاره ژرمن‌های آریایی تبار مو طلایی نژاد پرست را به هیچ گرفت. چنان که بازی آلمان طعم دیگری داشت. حالا آلمانی که نزديک به ده درصد ساکنانش را مهاجران تشکیل داده‌اند ویژگی دیگری جز صبر و جنگندگی دارد: قومیت های مختلف و فرهنگ های متفاوت.
 

poljam

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 ژوئن 2009
نوشته‌ها
615
لایک‌ها
0
سن
30
محل سکونت
wish i knew
من نمیدونستم ازیل مسلمونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه جالب که قبل از هر مسابقه قران میخونه!
باهاش حال کرده بودم الان بیشتر حال کردم!

واقعا مولر ترکوند!golden boot و young player of the tournament!
 

hesamsh

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2005
نوشته‌ها
104
لایک‌ها
0
دیدن بازی های آلمان تنها لذتی بود که توی این جام حس کردم!
2014 مطمئنم هیچ تیمی جلوی آلمان نمی تونه بازی کنه

خضیره، یانسن، اوزیل و ... من که طرفدار آلمان بودم نمی شناختم و با مصدومیت بالاک نمی دونستم خضیره کی هست که می خواد جاش بازی کنه، تیمی که توی این فاصله کم بتونه خضیره رو جای بالاک بذاره و نظم تیمی اش حفظ بشه، ریشه های محکمی برای فوتبال داره.
 

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
دیدن بازی های آلمان تنها لذتی بود که توی این جام حس کردم!
2014 مطمئنم هیچ تیمی جلوی آلمان نمی تونه بازی کنه

خضیره، یانسن، اوزیل و ... من که طرفدار آلمان بودم نمی شناختم و با مصدومیت بالاک نمی دونستم خضیره کی هست که می خواد جاش بازی کنه، تیمی که توی این فاصله کم بتونه خضیره رو جای بالاک بذاره و نظم تیمی اش حفظ بشه، ریشه های محکمی برای فوتبال داره.

البته خدیرا نه خضیره
از پدری تونسی و مادری آلمانی متولد شده
 

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
ميشائيل بالاك : هنوز هم من كاپيتان تیم ملی فوتبال آلمان هستم

سايت گل : ميشائيل بالاك، ستاره تيم بايرن لوركوزن، تاكيد كرد كه همچنان او كاپيتان اول تيم ملي آلمان است و قصد ندارد اين عنوان را به فيليپ لام بدهد.
او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" اين مسئله براي من حل شده است. يك بازيكن نمي تواند تعيين كند كه در چه پستي بازي كند. در مورد كاپيتاني نيز همين طور است. بايد به سابقه بازيكنان احترام گذاشت.
بالاك به دليل مصدوميت نتوانست آلمان را در جام جهاني همراهي كند و در غياب او فيليپ لام كاپيتان ژرمن ها بود اما او به تازگي اعلام كرد كه مايل حتي پس از بازگشت بالاك، بازوبند كاپيتاني را به بازو ببندد.
اما بالاك اين مسئله را موضوع مهمي ندانست و گفت:" واقعا مسئله مهمي نيست. ابتدا در اين مورد صحبت خواهيم كرد و سپس به كارمان در تيم ملي ادامه خواهيم داد."
بالاك همچنين به فيليپ لام كه ديروز ازدواج كرد، تبريك گفت.
" من به او تبريك مي گويم و بهترين ها را براي او آرزو مي كنم."
 

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
بازوبند کاپیتانی تیم ملی آلمان به تازه‌ داماد می ‌رسد یا تازه‌ وارد؟

دویچه وله : میشائیل بالاک، کاپیتان ۳۳ ساله‌ تیم ملی فوتبال آلمان در آستانه‌ حضور این تیم در رقابت‌ های جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی، از ناحیه‌ پا مصدوم شد و به احتمال آخرین جام جهانی دوران بازی خود را از دست داد.

یوآخیم لوو، سرمربی آلمان، بازوبند کاپیتانی را به فیلیپ لام، مدافع و یکی از ستون ‌های تیم آلمان در جناح راست سپرد، هر چند که گروهی این تصمیم را نقد کرده و باستیان شواین اشتایگر، هافبک را برای این مقام لایق‌ تر دانستند. شواین اشتایگر در آن زمان ۷۴ بازی ملی داشت و فیلیپ لام ۶۴ بازی.

اکنون بالاک پس از ۴ سال بازی در لیگ دسته‌ برتر فوتبال باشگاهی انگلستان، در پایان قراردادش با تیم چلسی، بار دیگر به بوندس‌لیگا بازگشته است. این بازیکن فصل آینده را در بایر لورکوزن آغاز می‌ کند و در نخستین دیدار تیمش در برابر بوروسیا دورتموند در فصل ۲۰۱۰ - ۲۰۱۱ از آغاز به میدان خواهد رفت.

او از سوی دیگر به ترکیب تیم ملی بازخواهد گشت؛ موضوعی که بحث کاپیتان آینده را بر سر زبان‌ ها انداخت. بالاک خود معتقد است که «موضوع روشن است : من کاپیتان تیم ملی هستم و زمانی که فیلیپ لام سرگروه شد، مصدوم بودم و نمی‌ توانستم بازی کنم. اما کاپیتان تیم ملی هنوز من هستم.»

رودی فولر، مربی و ملی ‌پوش سابق تیم ملی و مدیر ورزشی کنونی باشگاه لورکوزن آلمان، هم در مراسم بازگشت بالاک به این تیم گفت: «هیچ شکی وجود ندارد که فیلیپ (لام) وظایف خود به‌ عنوان کاپیتان را در جام جهانی به بهترین شکل انجام داد. با وجود این، وقتی بالاک به ترکیب تیم برگردد، بی‌ تردید او کاپیتان خواهد بود.»

اما فیلیپ لام که در روزهای اخیر ازدواج خود را جشن گرفته، هم بی‌ علاقه نیست بازوبند کاپیتانی را بر بازو نگهدارد. او البته در مقایسه با بالاک موضع نرم ‌تری اتخاذ کرد. لام پیش از دیدار نیمه‌ نهایی جام جهانی با اسپانیا گفت: «من پس از این تورنمنت پیش مربی نخواهم رفت تا بازوبند کاپیتانی را به او بازگردانم. اما اگر یوآخیم لوو تصمیم دیگری بگیرد و به‌عنوان مثال بازوبند را باز هم به میشائیل بالاک بسپارد هم، مشکلی با این موضوع ندارم.»

فرانتس بکن ‌باوئر، کاپیتان و مربی سابق تیم ملی فوتبال آلمان، معتقد است که «بالاک کاپیتان است». اما تئو تسوانتسیگر، رئیس فدراسیون فوتبال آلمان، می‌گوید: «این مسلما تصمیم ساده‌ای برای سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان نخواهد بود، اما تنها اوست که می‌تواند به این موضوع پایان دهد.»

بالاک هم بر نقش مربی در این زمینه اشاره می‌کند: «اگر فیلیپ برای کاپیتانی حقی برای خود قائل است، باید با سرمربی صحبت کند. سرگروهv‌شدن دلبخواه نیست و سلسله ‌مراتبی دارد. ما به این بحث ‌ها در بازی بعدی تیم ملی پایان خواهیم داد.»

موضوع اما زمانی پیچیده ‌تر می‌شود که تکلیف سرمربی تیم ملی این کشور هنوز مشخص نیست. قرارداد یوآخیم لوو، با تیم ملی آلمان به زودی به پایان می‌ رسد. اما او هنوز رسما اعلام نکرده که به همکاری با این تیم هم ‌چنان ادامه می‌دهد یا نه. روزنامه‌ی "بیلد (Bild)" چاپ آلمان، در روز های پایانی جام جهانی و پس از موفقیت‌ های درخشان تیم جوان این کشور در مقابل حریفان مطرحی چون آرژانتین و انگلیس، در حالی که بحث ‌ها در مورد آینده‌ لوو بالا گرفته بود، تیتر زد: «یوگی می ‌ماند». لوو اما در کنفرانس خبری دست‌ اندرکاران تیم آلمان پس از کسب مقام سومی جهان؛ در همان نشستی که رئیس جمهور جدید آلمان خبر اهدای نشان افتخار دولت این کشور به سرمربی را اعلام کرد، سخن دیگری گفت: «باید در روزهای آینده و به دور از هیاهوی جام جهانی در آرامش بیاندیشم که آیا توان لازم را برای ایجاد حرکت بیشتر در تیم و ادامه‌ همکاری دارم یا نه.»

او هنوز موافقت خود را با تمدید قرارداد اعلام نکرده است، هر چند که برای این کار تنها تا پایان ماه ژوئیه‌ ۲۰۱۰ (کمتر از دو هفته) فرصت دارد.

با توجه به این ‌که فضا برای ادامه‌ همکاری "یوگی لوو" با تیم آلمان کاملا فراهم است و کارشناسان او را یکی از مهم‌ ترین دلایل درخشش جوانان تیم ملی می ‌دانند، شاید او باشد که در روز های آینده به مجادله‌ "تازه ‌داماد" و "تازه‌ وارد" پایان دهد.
 

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
لو امروز تا سال 2012 تمدید می کند

انتظار می رود که یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان عصر امروز قرارداد جدیدی را با مسئولان فدراسیون فوتبال این کشور به امضا برساند

سایت گل- قرارداد رسمی یواخیم لو با فدراسیون فوتبال آلمان، در پایان رقابتهای جام جهانی به اتمام رسید و در مورد آینده این مربی موفق شک و شبهات زیادی شنیده می شد.

البته اکنون به نظر می رسد که مربی سابق فنرباغچه پس از مذاکراتی که با مسئولان فدراسیون فوتبال آلمان داشت، قصد دارد تا قراردادش را تمدید نماید و انتظار می رود که عصر امروز این قرارداد جدید را امضا کند.

طبق گزارش منتشره در روزنامه بیلد، لو با شرایط تعیین شده از سوی فدراسیون فوتبال آلمان برای امضای قراردادی 2 ساله به توافق رسیده است.

بدین ترتیب این مربی 50 ساله در رقابتهای مرحله مقدماتی و نهایی یورو2012 که در اوکراین و لهستان برگزار می شود، هدایت ژرمنها را عهده دار خواهد بود

فدراسیون فوتبال آلمان هنوز خبر رسمی تمدید قرارداد لو را اعلام نکرده ولی انتظار می رود که عصر روز سه شنبه و پس از امضای رسمی این قرارداد، کنفرانسی خبری در همین رابطه برگزار شود.
 

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
توصيه بازيكن اسطوره‌اي اسبق آلمان به بالاك ثانوي
نتسر: رئال مادريد مثل گرداب است


هافبك اسبق تيم ملي آلمان به بازيكن خوش درخشيده اشتوتگارت در جام‌جهاني توصيه كرد به عضويت رئال مادريد در نيايد.

به نقل از هامبورگرمورگن پست، گونتر نتسر گفت: رئال مادريد ظاهري وسوسه‌كننده دارد؛ ولي براي براي بيشتر بازيكنان سرابي بيش نيست. اين سراب، بازيكناني كه وسوسه مي‌شوند را خيلي زود به گرداب مي‌برد. به سامي خديرا توصيه مي‌كنم جذب تيم اسپانيايي نشود.
نتسر كه در تاريخ ورزش كشورش يكي از بازيكنان جادوانه و بزرگ محسوب مي‌شود، در دهه شصت و هفتاد در بروسيا مونشن‌گلادباخ خوش درخشيد. اين سبب شد تا در سال 1973 به پيشنهاد مادريدي‌ها پاسخ مثبت دهد و تا سال 1976 در خدمت آنها بود.
وي كه در تيم ملي آلمان از سال 1965 تا 1975 توانست 37 بازي انجام دهد، اكنون چندين سال است كه در كانال تلويزيون كشورش در نقش تحليل‌گر حضور مي‌يابد.
وي افزود: با توجه به حضور ستارگان بسيار زياد در رئال، فرصتي براي خديرا كه اكنون انگيزه‌اي دوچندان براي بازي و درخشيدن دارد، نمي ماند. از او مي‌خواهم درست فكر كند و آينده‌اش را خراب نكند.
اين اظهارات در شرايطي است كه خوزه مورينيو، سرمربي پرتغالي تيم ثروتمند اسپانيايي خواستار جذب هافبك جوان آلمان ها كه از او به عنوان ميشائيل بالاك ثانوي رسانه‌ها نام مي برند، در جام‌جهاني 2010 شد. اين بازيكن در مصاحبه‌ اخيرش منكر تماس و دريافت پيشنهاد از اسپانيا شده است

==================================

بايرن در پی کيه لينی

بايرن مونيخ برای جذب اين مدافع حاضر است مبلغ 22 ميليون يورو پرداخت کند...

سايت گل- به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت گل،باشگاه بايرن مونيخ به طور جدی به دنبال جذب مدافع يوونتوس جورجیو کيه لينی است.
داويد ليپی،مدير برنامه های اين بازيکن در مصاحبه اي اعلام کرد که ما هنوز پيشنهاد رسمی از هيچ باشگاهی دريافت نکرده ايم اما مي دانيم که باشگاه بايرن مونيخ به دنبال جذب کيه لينی است و اين برای افتخار بزرگی است،
کيه لينی و يوونتوس هنوز با هم برای تمديد قرارداد به توافق نرسيده اند و باشگاه يوونتوس نمي تواند دستمزدی را که جورجیو از آنها مي خواهد،پرداخت کند.
خبرها حاکی از آن است که باشگاه بايرن مونيخ برای جذب اين مدافع حاضر است مبلغ 22 ميليون يورو به باشگاه يوونتوس بدهد و دستمزد اين بازيکن هم با هر مبلغی که او تعيين مي کند،پرداخت کند.

===========================================

بايرن به دنبال جذب محمد ساخو


باوارياييها،مبلغ 2 ميليون يورو بيشتر از قيمت اصلی اين بازيکن پيشنهاد داده اند...

سايت گل- به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،محمد ساخو،مدافع باشگاه پاری سن ژرمن فرانسه،امکان دارد بزودی به رختکن باوارياييها بپيوندد.
باشگاه بايرن مونيخ حاضر است برای جذب اين مدافع وسط 20 ساله،مبلغ 10 ميليون يورو را پرداخت کند.
در حال حاضر غير از بايرن مونيخ،باشگاه آرسنال هم به دنبال جذب اين بازيکن است.
قيمت اين بازيکن در بازار نقل و انتقالات 8 ميليون يورو است اما سران باواريايی مبلغ 2 ميليون يورو هم از قيمت اصلی اين بازيکن بيشتر،پيشنهاد داده اند.
امروز مطبوعات فرانسوی از توافق دو باشگاه خبر دادند اما هنوز هيچکدام از سران دو باشگاه اين خبر را به به طور رسمی تأييد و يا تکذيب نکردند.
 

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
پيشنهاد جديد بايرن به بنفيکا

بايرن پيشنهاد 20 ميليون يورويی برای خريد کوئنترائو به بنفيکا ارائه داده است...

سايت گل- به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،باشگاه بايرن مونيخ چندی پيش مبلغ 15 ميليون يورو را برای جذب فابيو کوئنترائو ،مدافع باشگاه بنفيکا پرتغال ارائه کرده بود اما سران باشگاه پرتغالی با اين پيشنهاد موافقت نکردند.
باوارياييها بعد از عدم موافقت سران بنفيکا،اين بار مبلغ 20 ميليون يورو به همراه ادسون برافهد را پيشنهاد داده اند.
کارل هاينس رومنيگه امروز در اين باره در مصاحبه اي اعلام کرد:
پيشنهاد اول ما با مبلغ 15 ميليون يورو،مورد موافقت بنفيکا قرار نگرفت،باشگاه بنفيکا مبلغ 30 ميليون يورو را برای فروش اين بازيکن مي خواهد،ما حاضر هستيم مبلغ 20 ميليون يورو به همراه ادسون برافهايد را در ازای به خدمت گرفتن اين بازيکن پرداخت کنيم.

======================================

باوارياييها به دنبال فان در فارت

فان خال معتقد است که فان در فارت دوست دارد به بايرن مونيخ بپيوندد...

سايت گل- به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،لوئيس فان خال،سرمربی باشگاه بايرن مونيخ از فصل گذشته به دنبال آوردن فان در فارت به رختکن باوارياييها است.
چندی پيش رافائل فان در فارت،هافبک باشگاه رئال مادريد درخواست بايرن را به دلايلی رد کرد اما فان خال هنوز به دنبال اوست و معتقد است که او دوست دارد به بايرن مونيخ بپيوندد.
خبرها حاکی از آن است که در بين باشگاه های خواهان اين بازيکن،باوارياييها بيشتر از ديگر باشگاه ها خواهان جذب او هستند.
همچنين شنيده شده است که مورينيو پيشنهاد معاوضه فان در فارت با شواين اشتايگر را به سران باشگاه رئال مادريد ارائه کرده است

===================================================

فان خال اتل،سوسا و برافهد را نمي خواهد

اگر آنها به دنبال باشگاه ديگری باشند،برای خودشان هم بهتر است...

سایت گل- به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،بازيکنان باشگاه بايرن مونيخ در حال حاضر در اردو تمرينی به سر مي برند و در اين اردو،هرکدام از بازيکنان عملکرد خوبی داشته باشد،نظر سرمربی تيم به آن بازيکن جلب خواهد شد و مي توان گفت که شايد جايی در ترکيب اصلی تيم داشته باشد.
امروز بعد از تمرينات،لوئيس فان خال درباره وضعيت باشگاه و بازيکنان صحبتهايی انجام داد.
او در اينباره گفت:
در حال حاضر همه چيز خوب پيش ميرود اما از بازيکنانی که به صورت قرضی در اختيار باشگاه های ديگر بودند به نظر من فقط کروس و برنو،عالی هستند و بقيه بازيکنان هنوز آمادگی کامل ندارند و من فکر ميکنم که اگر آنها به دنبال باشگاه ديگری باشند،برای خودشان هم بهتر است،چون در بايرن مونيخ وضعيت آنها بدتر خواهد شد.
 

SMAM

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2007
نوشته‌ها
564
لایک‌ها
9
نمیدونم چقدره که نتوسنتم بیام و پس از اینم شاید همین روند ادامه پیدا کنه تا چند ماه.دست کم تنها کاری که الان میتونم بکنم 3تا جدول هست که میذارم.

برنامهء بازیهای تیم ملی
f72cd78a9432476f9a33.jpg


برنامهء بازیهای پیش فصل بایرن
cfa927b7ed384b3895f7.jpg


رده بندی کلی جام جهانی
6973748c1cae4288bc23.jpg
 

فایل های ضمیمه

  • calender.jpg
    calender.jpg
    127.6 KB · نمایش ها: 0
  • woeld cup all-time ranking .jpg
    woeld cup all-time ranking .jpg
    350.8 KB · نمایش ها: 0
  • The dates in the summer of 2010.jpg
    The dates in the summer of 2010.jpg
    93.4 KB · نمایش ها: 0

sinnaa

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2010
نوشته‌ها
6,537
لایک‌ها
3,555
محل سکونت
بر بال خوش خیالی
تیم ملی دختران زیر 20 سال آلمان به مقام قهرمانی جهان رسید

این تیم توانست قاطعانه و با 5 پیروزی متوالی این عنوان را از آن خود کند. این تیم ابتدا در مرحله گروهی موفق شد با یک پیروزی 4 بر 2 برابر کاستاریکا به پیروزی برسد. سپس 3 بر 1 از سد کلمبیا بگذرد و در آخرین دیدار گروهی با نتیجه 4 بر 1 از فرانسه بگذرد. دز مرحله حذفی در دور 1/4 هم از سد تیم توانمند کره شمالی بگذرد. در نیمه نهایی 5 بر 1 فرانسه را آبکش کرد و در فینال هم 2 بر 0 از نیجریه ببرد.



و اما عناوین بهترینها :

Final Tournament Standings
Winner: Germany
Runners-Up: Nigeria
Third: Korea Republic
Fourth: Colombia

adidas Golden Ball
1: Alexandra POPP (GER)
2: JI So Yun (KOR)
3: Kim KULIG (GER)

adidas Golden Shoe
1: Alexandra POPP (GER)
2: JI So Yun (KOR)
3: Sydney LEROUX (USA)

FIFA Fair Play award
Korea Republic

adidas Golden Glove
1: Bianca HENNINGER (USA)

http://dfb.ir/dfb/plugins/forum/forum_viewtopic.php?11779.last

=======================

عکسهایی از بازی فینال و اهدای جام

popp_03_24202_p880722.jpg

34_09.jpg

16e8fe4c2d.jpg

e2a24344dc.jpg

73251ab868.jpg

581733fcea.jpg

322aefe7db.jpg

6178db9280.jpg

fc59668323.jpg

35e773eeee.jpg

af8e82ca52.jpg

8ecb9421d0.jpg

b41ee32d95.jpg

113b32badc.jpg

094f3d2bf1.jpg

1edf6f5d45.jpg

c10a0b4d1d.jpg

903574be23.jpg

57203972a5.jpg

7d849a7d4e.jpg

f0c390689e.jpg

3a602fa458.jpg
 

sinnaa

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2010
نوشته‌ها
6,537
لایک‌ها
3,555
محل سکونت
بر بال خوش خیالی
تونی کروس: می‌توانم کنار توماس مولر بازی کنم

به گفته کروس، او و مولر می‌توانند در ترکیب بایرن مونیخ قرار بگیرند.

سایت گل – بسیاری از طرفداران بوندس‌لیگا بر این باور بودند که تونی کروس و توماس مولر برای حضور در ترکیب ثابت بایرن مونیخ با هم رقابت خواهند کرد. اما کروس گفته اوضاع این طور نیست و این دو نفر می‌توانند در کنار هم بازی کنند: «از نظر منطقی می‌توانیم با هم بازی کنیم.»

سال گذشته مولر خود را به عنوان مهاجم پشتیبان جا انداخت، پستی که باعث می‌شد با کروس که از بازیکنان شماره 10 است رقابت کند.

کروس همچنین گفت که با آن که لوییس فان‌خال او را بازیکنی مرکزی می‌داند، اما می‌تواند در سمت چپ هم بازی کند. او در این صورت باید با فرانک ریبری رقابت کند. البته گفته می‌شود او شاید در پست بازی‌ساز مرکزی بازی کند و مولر تنها مهاجم تیم باشد. در هر صورت، کروس آماده نبرد برای حضور در ترکیب اصلی است: «از کیفیت خود مطمئن هستم. اگر نمی‌توانستم به تیم کمک کنم من را برنمی‌گرداندند.»

کروس 20 ساله فصلی عالی را به صورت قرضی در بایر لورکوزن گذراند. او نه گل زد و نه پاس گل داد و در لیست یواخیم لو برای جام جهانی جا گرفت.
 

sinnaa

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2010
نوشته‌ها
6,537
لایک‌ها
3,555
محل سکونت
بر بال خوش خیالی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,296
لایک‌ها
20,172
محل سکونت
اوهایو - دیتون
سریع‌ترین دونده جهان خواستار بازی در تیم فوتبال بایرن مونیخ شد

یوسان بولت، سریع ترین دونده جهان، از علاقمندی خود برای حضور در تیم فوتبال بایرن مونیخ سخن گفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دونده 23 ساله جاماییکایی که دارنده مدال طلای 100 متر و 200 متر المپیک و جهان است، به دلیل آسیب دیدگی قادر نیست تا پایان سال در رقابت های دو و میدانی حضور پیدا کند.

بر پایه گزارش خبرگزاری فرانسه، این در حالی است که وی عنوان کرده طرفدار فوتبال است و زمانی که یک بچه مدرسه ای بوده، فوتبال بازی می کرده البته کنترل توپش شاید آنقدر خوب نباشد که بخواهد دوره جدیدی از فوتبال را آغاز کند.

وی به شوخی به لوییز فن گال، سرمربی بایرن، گفت: می خواهم تمرین کنم و بخت خودم را امتحان کنم. شاید فصل آینده بتوانم در تیم فوتبال بایرن مونیخ بازی کنم.

http://shahriariha.com
 
بالا