• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
اینجا طرفدار بایرن نیست ؟

مگه نمیخاید امشب اشک کریس رونالدو رو در بیارید با فرانک ریبری و روبن ؟
بایرن قابلیت له کردن ریال رو داره

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
اینجا طرفدار بایرن نیست ؟

مگه نمیخاید امشب اشک کریس رونالدو رو در بیارید با فرانک ریبری و روبن ؟
بایرن قابلیت له کردن ریال رو داره

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
خوب بازی برگشت رسید . تو بازی رفت دیدیم که دیماریا و رونالدو که از بازی محو بشن عملا رئال کاری نمیتونه بکنه. اوزیل خیلی شاخه اما بتنهایی هیچکاری نمیتونه بکن.
امیدوارم که بچه ها فردا شب محکم و با تمرکز بازی کنن مطمئن باشید اگه تو نیم ساعت اول گل نخوریم رئال تحت فشار روانی قرار میگیره و اونوقته که میتونیم زهر خودمونو بریزیم البته بیشترین ترس من از 15 دقیقه اول نیمه دومه که بایرن نشون داده زیاد تمرکز نداره تو اون لحظات. جای تعجب داره که 2 سال پیش ریبری به خاطر خطایی که جلوی لیون انجام داد فینال رو از دست داد اما یوفا در یک اقدام عجیب هیچ عکس العملی در قبال حرکت زشت و زننده مارسلو نشون نداد اینجور وقتاس که به بی طرفی یوفا شک میکنم.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
امشب هفت تا بازیکن دو اخطاره هم داریم که احتمال کارت گرفتن و محروم شدنشون از بازی بعدی زیاده که امیدوارم هیچ کدوم کارت نگیرن . درسته چلسی هم بازیکن محروم زیاد داره ولی امیدوارم برای فینال دو کارته ها رو ببخشن تا هر دو تیم فینالیست با تمام قوا به مصاف هم برن و فینال جذابتری بشه.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
جیوانی البر:" دیدار در مادرید بسیار مهم است"

مشاهده پیوست 138071

Fcbayern.ir- جیوانی البر مهاجم سال های نه چندان دور بایرن، در نیمه نهایی لیگ قهرمانان 2001 موفق به گلزنی به رئال مادرید در برنابئو شده است.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ او در مورد بازی نیمه نهایی بایرن برابر رئال به تی زد می گوید:
"رویای فینال هنوز برای بایرن زنده است. بایرن نتیجه خوبی در بازی رفت کسب کرد. دیدار رفت می توانست برای رئال نتیجه بسیار خوبی به ارمغان بیاورد اما بایرنی ها با تلاش امید را برای خود زنده نگاه داشتند."

او ادامه می دهد:" من در برزیل بازی را از طریق تلویزیون تماشا می کردم و پس از گل رئال مانند آن بود که سنگی از آسمان بر قلبم نشست و روی صندلی میخکوب بودم می خواهم فینال را بین بایرن و بارسلونا تماشا کنم، مونیخی ها برای این کار تلاش بسیاری کردند و موفق شدند در نهایت گل پیروزی را به ثمر برسانند. حالا آن ها باید در ورزشگاه بزرگ سنتیاگو برنابئو برای اتمام کار به میدان بروند جایی که شرایط آن را همه فوتبال دوستان می دانند."

البر از خاطره گلزنی خود در نیمه نهایی لیگ قهرمانان 2001 در برنابئو می گوید:" من با اتمسفر برنابئو آشنا هستم در آنجا انگار همه چیز یخ می زند. ما در نیمه نهایی 2001 توانستیم در این ورزشگاه پیروز شویم و من موفق شدم تنها 10 روز پس از عمل روی زانو در بازی حاضر باشم و گل هم بزنم در حالیکه کسی باور نداشت برای این بازی آماده شوم. پس از گل ما به خوبی توانستیم بازی را مدیریت کنیم."

مشاهده پیوست 138072

رفقای خوب در بال چپ بایرن

مشاهده پیوست 138073

Fcbayern.ir- فرانک ریبری و دیوید آلابا به خوبی توانستند در دیدار برابر رئال بال سمت چپ بایرن قدرت مند نگاه دارند و عملکرد خیره کننده آن ها در این بازی توانست حملات گسترده ای را در این سمت برای بایرن تدارک ببیند. ریبری با آلابا نه تنها در زمین مسابقه بلکه در تمرینات و حتی بیرون از فضای تمرینی بسیار صمیمانه برخورد می کند. شوخی ها و صحبت های فرانک توانست این جوان 19 ساله را به خودباوری و باروری برساند.

آلابا اصالتی نیجریه ای و فیلیپینی دارد و به خوبی توانست جای خود در سمت چپ بایرن را تثبیت کند. او پشتیبانی سازنده ای از فرانک ریبری انجام می دهد و به خوبی فضاهای پشت سر فرانک را پوشش داده و در هجوم های ریبری از او حمایت می کند. ریبری درباره دیوید آلابا می گوید:"او پسر واقعا خوبی است."

آلابا بی وقفه در حال رشد است او پس از 5 هفته که به عنوان دفاع چپ بایرن در ترکیب قرار گرفته توانست تمامی حرکات و تکنینک های ریبری را درک کند و به خوبی خود را با شرایط ستاره فرانسوی هماهنگ سازد. ریبری ادامه می دهد:" دیوید تنها 19 سال دارد اما او کیفیت بالایی را بدست آورده و واقعا خوب فوتبال بازی می کند."

آلابا از هاینکس تشکر می کند
آلابا در پاسخ به صحبت های ریبری می گوید:" فرانک همه حرکات خود را به من می گوید، او همیشه تلاش می کند مقدار زیادی از وقت خود در تمرین و حتی خارج از زمین با من سپری کند که این به بازیکن جوانی مانند من بسیار کمک می کند" آلابا جوانترین بازیکن بایرن در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا، دی اف بی پوکال و بوندسلیگا است او از حمایت های یوپ هاینکس قدردانی می کند و می گوید:" آقای هاینکس نقش بسیار مهمی در سبک بازی و پیشرفت من داشت او همواره یک ارتباط بسیار خوب با بازیکنان جوانش برقرار می کند."

بازیکن جوان بایرن در بالاترین سطح فوتبالی دوران حرفه ای خود مقابل ستاره های همچون، اوزیل، بنزما و رونالدو و دی ماریا ایفای نقش کرد او در این مورد می گوید:" من همیشه روی فوتبال خودم تمرکز می کنم و وظیفه ای که به من محول شده را انجام می دهم ولی فکر می کنم واقعا شب خوبی را سپری کردیم."

یوپ هاینکس نیز با ستایش از پیشرفت های دیوید آلابا گفت:" دیوید در دیدار رفت نیمه نهایی تلاش بسیاری داشت در نیمه دوم او اعتماد به نفس بیشتری بدست آورده بود و فضای خوبی برای هجوم داشت و به خوبی نشان داد که وظیفه او تنها حمایت از ریبری و کارهای دفاعی نیست."

"رئال در خانه تیم خطرناکی است"

مشاهده پیوست 138074

fcbayern.ir- ستاره سابق بایرن مونیخ معتقد است داشتن آرامش و غلبه بر جو استادیوم سانتیاگو برنابئو برای بایرن مونیخ در مسابقه چهارشنبه شب مقابل رئال مادرید حیاتی است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران-بایرن مونیخ در دیدرار رفت با نتیجه دو بر یک رئال مادرید را شکست داده است و الیورکان معتقد است که بایرنیها نباید در دیار برگشت تمرکز خود را از دست دهند.

الیور کان در گفت و گو با tz میگوید:"بازیکنان نباید احساس کنند که در خارج از خانه بازی میکنند،حفظ خونسردی و آرامش در این مسابقه بسیار مهم است،به خصوص به دلیل جو ایجاد شده توسط تماشاگران، رئال معمولا در خانه خودی گلهای زیادی میزند، آنها معمولا در هر مسابقه خود در سانتیاگو برنابئو دو یا سه گل میزنند، اما در مقابل بایرن هم تیمی است که همیشه میتوان به آن اعتماد کرد.پیش بینی اینکه در این مسابقه چه اتفاقی رخ خواهد داد غیر ممکن است."

الیور کان در ادامه میگوید:"پیروزی 2 بر یک دیدار رفت، نتیجه خوبی نیست،حتی میتوان گفت تساوی بدون گل از این نتیجه بهتر بود، اما در واقع وقتی شکا پیورز می شوید اعتماد به نفس بیشتری برای بازی برگشت دارید."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ریبری: همگی باید برای پیروزی تلاش کنیم

مشاهده پیوست 138075

Fcbayern.ir – فرانک ریبری هافبک باشگاه بایرن مونیخ اظهار داشت که با وجود پیروزی 2 بر 1 در بازی رفت مقابل رئال مادرید ، بایرن خواهد توانست بار دیگر مقابل رئال به نتایج مثبتی دست یابد.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از Goal.com ریبری گفت :
" این مهمترین بازی من در تمام دورانی است که در بایرن بوده ام . من نمیتوانم به تنهایی مقابل رئال عمل کنم بلکه باید تمام تیم برای رسیدن به پیروزی تلاش کنند. باید کار تیمی و گروهی فوق العاده ای از خود به اجرا بگذاریم."

او در ادامه گفت :
" ما میتوانیم به چیزهای بسیار بزرگ دست یابیم تنها کافی است که بازی را مدیریت کنیم. ما میدانیم که بازی آسانی را پیش رو نداریم . مادرید نشان داده است که تیم فوق العاده ای است . در دیدار رئال برابر بارسلونا من واقعا" تحت تاثیر عملکرد این باشگاه قرار گرفتم."

شرط بندی هالیوودی ها بر روی اف سی هالیوود

مشاهده پیوست 138076

fcbayern.ir - با نزدیک شدن بازی بزرگ وتاریخی بایرن مونیخ با رئال مادرید هیجان آن نیز هم حتی به بزرگان سینمای امریکا نیز رسیده است.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هوادران بایرن مونیخ درایران وبه نقل از شبکه sky 24 ایتالیا لئوناردو دی کاپریو که از طرف مادری المانی است وهمچنین بوریس ویلیس بازیگر توانای امریکا که نیز اصالت المانی دارد برروی پیروزی بایرن مونیخ شرط بسته اند.

در طرف مقابل نیز انتونیو باندراس و خاویر باردم (بازیگر معروف فیلم جایی برای پیرمردها نیست وبوسه شیطان) که هردو اسپانیایی هستند برروی پیروزی تیم مادریدی شزط بسته اند.

در بین بازیگران زن نیز چارلیز ترون (مانند دی کاپریو از نظر مادری المانی می باشد) ودیانه کروگر (بازیگر معروف فیلمهای تروی وناشناخته) که المانی هست طرفدار بایرن ودر نقطه مقابل پنلوپه کروز وجنیفر لوپز حامی تیم مادریدی هستند.

شواین اشتایگر و هاینکس در کنفرانس مطبوعاتی

مشاهده پیوست 138077

Fcbayern.ir- چشم انداز بایرن برای حضور در فینال خانگی رو به حقیقت گذاشته است و بایرنی ها برای دست یابی به این هدف تنها 90 دقیقه باید در برنابئو منتظر بمانند.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از کیکر؛ شواین اشتایگر در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی به خبرنگاران گفت:" ما یک انگیزه اضافی داریم و آن هدفی است که در ذهن همه ما جای دارد و آن انجام کاری است که تاکنون هیچ باشگاهی موفق به دست یابی به آن نشده است قهرمانی در ورزشگاه خانگی"

او ادامه می دهد:" این نقطه ای برجسته از حرکت ما به سوی فینال است و ما می توانیم با ارائه یک بازی با کیفیت نتیجه لازم برای رسیدن به فینال را بگیریم سپس برای بدست آوردن قهرمانی تلاش کنیم این انگیزه بسیاری را در من بوجود می آورد." باستین با اشاره به جو حاکم در استادیوم سرشار از جمعیت برنابئو گفت:" خصوصا برای ما بسیار مهم خواهد بود که در حضور جمعیت بزرگ از هواداران رئال 20 دقیقه اول را به خوبی سپری کنیم و زهر دار ظاهر شویم."

باستین در پاسخ به اختلافات پیش آمده بین روبن و ریبری گفت:" از نظر ما بازیکنان این اختلافات تمام شده است ما برای دیدار امشب باید به عنوان یک تیم مقابل رئال قرار گیریم."

از اردوی بایرن خبر می رسد که سران باواریایی ها هرگونه تماسی را با ملی پوشان آلمانی باشگاه رئال مادرید ممنوع کرده اند و نویر در پاسخ به آن سکوت می کند.

یوپ هاینکس نیز در این کنفرانس از قدرت هجومی رئال سخن گفت و صف آرایی مقابل چنین خط حمله ای را دشوار دانست او تصمیم گیری برای استفاده از شواین اشتایگر در ترکیب اولیه بایرن را منوط به بررسی شرایط در آخرین تمرینات بایرن عنوان کرد. همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر تیتر روزنامه مارکا که 90 دقیقه سخت را برای بایرن در برنابئو پیش بینی کرده بود گفت:" این 90 دقیقه برای رئال هم دشوار خواهد شد."

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
97
امیدوارم که این بازی رو ببریم.هرچند که ظاهرا سخت بنظر میاد اونم دلیلش تماشاگرای رئال هستن.
به امید پیروزی مقتدرانه و با افتخار

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بازی رفت بایر پرس و دوندگی فوق العاده ای داشت . بعید میدونم بتونه امشب همون بازی رو ارائه بده .
ولی هر چی هست دو تیم هجومی به مصاف هم میرن و بازی زیبایی خواهد بود .

1335293224346.jpg

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
97
نمیدونم چرا یه احساسی بهم میگه امشب بایرن قربانی داوری میشه.
نمیدونم شایدم اشتباه کنم.
باید صبر کرد و دید

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
نمیدونم چرا یه احساسی بهم میگه امشب بایرن قربانی داوری میشه.
نمیدونم شایدم اشتباه کنم.
باید صبر کرد و دید

:blink:
توطئه ایا؟ :Dپای پلاتینی در میان است؟
یک حسی هم به من میگه این جام مال بایرنه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
کمتر از 4 ساعت دیگر اشکهای غمناکه کریستین رونالدو رو میبینیم

امشب شبه آرین روبنه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
این گومز چه گل نزنی شده!
دست آرش برهانی رو از پشت بسته. موقعیت عالی براش آماده کردن گل نکرد.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
به سبک هواداران رئال:

رئال نتونست با کمک یوفا و اشتباهات عجیب و غریب داوری و فیلم بازی کردن های بازیکنانی مثل په په نتونست تو 90 دقیقه بازی رو ببره

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
فوق العاده بود تبریک به دوستان بایرنی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
تبریک به بایرنی ها...

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
تبریک به دوستان بایرنی - البته خودم دوست داشتم رئال ببره ;)

بالا