• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
تبریک میگم اگه به جای گومز اولیچ بازی میکرد شاید تو 90 دقیقه بازی تموم میشد
99% بایرن قهرمانه
چقدر جالب میشه جلو هوادارانش جام رو بگیره بالا

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
mourinho-1335391478.jpg
این عکس توش خیلی حرف هستش، خیلی بده تیمت تو استادیوم خودت و بهترین بازیکنات که از قضا برای خودشون ادعا هم دارن نتونن خواسته هات رو اجرا کنن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
[h=1]رومنيگه:پرس گفت نوير بهترين دروازه‌بان دنياست[/h]
[h=2] کارل هاينتس رومنيگه، يکي از مديران باشگاه بايرن مونيخ در صحبتهايي اعلام کرد که فلورنتينو پرس، رئيس باشگاه رئال مادريد ، بعد از درخشش مانوئل نوير در ديدار برگشت دو تيم رئال و بايرن درمرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا در برنابئو،اين دروازه بان جوان را بهترين دروازه بان دنيا ناميده است.[/h]
00035408.jpg

باواريايي ها بعد از برد 1-2 در ديدار رفت، گام به مادريد گذاشتند و بعد از آنها بازي 1-2 شد ، وقتهاي اضافه ودرنتيجه ضربات پنالتي از راه رسيدند. درخشش مانوئل نوير و لغزش ستاره هاي رئال در زدن ضربات پنالتي باعث شد تا مادريدي ها از رسيدن به فينال محروم بمانند.

درپايان اين ديدار رومنيگه به خبرنگاران گفت:« فلورنتينو پرس، رئيس باشگاه رئال مادريد، بغل دست من نشسته بود و گفت:" نوير بهترين دروازه بان دنياست." . ما شروع بدي دراين بازي داشتيم ولي اين احساساتي ترين بازي در طول عمر فوتبالي من که بيش از 40 سال ازآن مي گذرد بود. ما واقعا احساس غرور مي کنيم و خوشحاليم که در فينال هستيم. اين فوق العاده است.»

اولي هوينس ،رئيس باشگاه بايرن هم در پايان اين ديدار به تمجيد ازمانوئل نويل پرداخت و از شاگردان يوپ هاينکس تقديرکرد و گفت:« مانوئل نوير فوق العاده بود. من فکر مي کردم که بعد از آنکه لام پنالتي دوم را از دست داد، مي ميرم. خيلي سخت بود؛ اين ديدار، بازي بازيها بود. بايرن مونيخ مقابل رئال مادريد.بزرگترين تجربه اي که مي تواني در دنياي فوتبال داشته باشي، بازي کردن در فينال جام جهاني يا فينال ليگ قهرمانان اروپاست و اين فوق العاده است که مابازي فينال را در روزشگاه خودمان برگزار مي کنيم.»

بايرن اکنون به دنبال پنجمين قهرماني اروپايي اش است.آنها 2 سال پيش و در فينال سال 2010 در مادريد مغلوب اينتر مورينيو شده بودند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
[h=1]توني: آرزويم قهرماني بايرن در چمپيونزليگ است[/h]
[h=2] مهاجم ايتاليايي براي هم تيمي هاي سابقش آرزوي موفقيت کرد.[/h]
00006380.jpg

لوکا توني مهاجم ايتاليايي و اسبق باشگاه بايرن در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه ابوظبي درباره جدال حساس امشب بايرن برابر رئال گفت: قطعا ديدار آساني براي بايرن نخواهد بود ولي من هميشه خودم را هوادار بايرن دانسته ام و يکي از هواداران سرسخت امشب بايرن نيز خواهم بود.

توني افزود: اميدوارم بايرن با خونسردي گام به برنابئو بگذارد و البته براي پيروزي, بازي هجومي هميشگي بايرن ميتواند مادريدي ها را از پاي درآورد. فکر کنم امشب اگر بايرن موفق به صعود شود خوشحالي من کمتر از بايرني هاي درون زمين نخواهد بود.براي هم تيمي ها و دوستان سابقم با تمام وجود آرزوي قهرماني در ليگ قهرمانان را دارم."

توني در حال حاضر در 33 سالگي باشگاه النصر امارات توپ مي زند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
[h=1]مورينيو: ال‌کلاسيکو دليل اصلي شکست ما بود[/h]
[h=2] سرمربي پرتغالي رئال مادريد با وجود شکست در سانتياگو برنابئو مقابل بايرن مونيخ از عملکرد شاگردانش ابراز رضايت کرد.[/h]
00033224.jpg

رئال مادريد در چارچوب دور برگشت مرحله‌ي نيمه‌ نهايي ليگ قهرمانان اروپا در سانتياگو برنابئو ميزبان بايرن مونيخ بود و اين بازي در پايان 120 دقيقه با برتري دو بر يک رئال مادريد به پايان رسيد، اما با توجه به پيروزي مشابه بايرن مونيخ در آليانس آره‌نا کار به وقت اضافي و ضربات حساس پنالتي کشيد که در نهايت بايرن مونيخ با درخشش مانوئل نوير موفق شد با نتيجه‌ي سه بر يک حريف صاحب‌نام خود را شکست دهد و به ديدار نهايي راه پيدا کند.

ژوزه مورينيو _ سرمربي رئال مادريد _ در نشست خبري بعد از بازي با وجود اين شکست تلخ از عملکرد شاگردانش ابراز رضايت کرد و بازي برگشت مقابل بارسلونا در نوکمپ را علت اصلي شکست تيم‌اش دانست.

وي که تيم‌اش با پيروزي مقابل بارسلو‌نا تا حدودي قهرماني در اين فصل رقابت‌هاي لاليگا را تضمين کرد، افزود: بازيکنانم بازي زيبايي را به نمايش گذاشتند و هر آنچه را که در توان داشتند رو کردند، اما ما مقابل تيم بزرگي به ميدان رفتيم. بيشتر بازيکنان اين تيم روز شنبه استراحت کردند تا براي اين ديدار آماده شوند. اين در حالي بود که ما مجبور بوديم به خاطر حساسيت زياد ال‌کلاسيکو از بازيکنان اصلي خود استفاده کنيم.

وي افزود: بازي زيبا و در عين حال بسيار سخت بود و در نهايت اين بايرن مونيخ بود که با خوشحالي زمين بازي را ترک کرد. دو سال پيش من با قهرمان‌کردن اينتر مقابل بايرن‌ مونيخ خوشحال بودم و اين بازيکنان بايرن مونيخ بودند که در ورزشگاه گريه مي‌کردند. امشب ورق برگشت و نوبت خوشحالي آنها رسيد، به هرحال اين فوتبال است.

سرمربي پرتغالي رئال مادريد درباره‌ي مقايسه کريستيانو رونالدو با ليونل مسي گفت: دوست ندارم در اين باره صحبت کنم، اما براين باورم که امسال سال کريستيانو رونالدو بود و فاصله‌ي زيادي با ديگر بازيکنان داشت.

مورينيو در پايان سخنان خود گفت: به خاطر بازيکنان رئال بسيار ناراحتم، اما بايد قوي باشيم. امسال شانس زيادي را براي قهرماني در رقابت‌هاي لاليگا داريم. تنها شش امتياز ديگر مي‌خواهيم. از اين‌که هدايت چنين بازيکنان بزرگي را برعهده دارم احساس خوشحالي و افتخار مي‌کنم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
[h=1]هاينکس: شايسته حضور در فينال بوديم[/h]
[h=2] سرمربي بايرن‌ مونيخ پس از پيروزي مقابل رئال مادريد در ضربات پنالتي و صعود به فينال مونيخ از عملکرد شاگردانش ابراز رضايت و خوشحالي کرد.[/h]
00029463.jpg

بايرن مونيخ اگرچه که در ديدار برگشت مقابل رئال مادريد در سانتياگو برنابئو با نتيجه‌ي دو بر يک شکست خورد، اما با توجه به پيروزي مشابه در آليانس آره‌ نا کار به ضربات پنالتي کشيد و در نهايت بازيکنان اين تيم موفق شدند با درخشش مانوئل نوير مقابل حريف پرآوازه خود به پيروزي برسند و به فينال مونيخ راه پيدا کنند.

يوب هاينکس _ سرمربي بايرن مونيخ _ پس از پايان بازي از عملکرد شاگردانش ابراز رضايت کرد و آنها را مستحق صعود به فينال دانست.

هاينکس که تيم‌اش در رقابت‌هاي بوندسليگا رقابت را به بوروسيا دورتموند واگذار کرد، افزود: اگر يک بار ديگر فيلم بازي را نگاه کنيم، پي خواهيم برد که ما شايسته‌ي اين پيروزي و صعود به فينال بوديم.

وي افزود: واکنش بازيکنان بعد از دريافت دو گل زود هنگام بسيار خوب بود. بعد از دريافت دو گل فرصت‌هاي زيادي را خلق کرديم تا اين‌که در نهايت از روي نقطه‌ي پنالتي يکي از گل‌ها را جبران کرديم. در بيشتر دقايق بازي فوتبال زيبايي را ارائه داديم و تيم برتر ميدان بوديم.

سرمربي باتجربه بايرن مونيخ در پايان سخنان خود گفت: شاگردانم با تجربه‌ي کامل و پختگي فکري لازم پا به اين ديدار گذاشتند. آنها به خوبي مي‌دانستند که با زدن يک گل همه چيز مساوي مي‌شود و اين کاري بود که به خوبي در زمين اجرا کردند. رسيدن به چنين نتيجه‌اي آن هم در سانتياگو برنابئو بسيار عالي است. از اين‌که در مونيخ فينال را برگزار مي‌کنيم، بسيار خوشحاليم.

ديدار فينال اين رقابت‌ها روز شنبه 19 مي (30 ارديبهشت‌ماه) در ورزشگاه آليانس آره‌نا شهر مونيخ برگزار خواهد شد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
[h=1]هوينس: فصل خوبي را پشت سر گذاشتيم[/h]
[h=2] رئيس باشگاه بايرن مونيخ گفت: راهيابي به ديدار نهايي ليگ قهرمانان مشخص مي‌کند فصلي خوب را پشت سر گذاشتيم.[/h]
00035375.jpg

به نقل از شبکه ز.د.اف، اولي هوينس که شب گذشته تيمش در ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا 2 بر يک از رئال مادريد شکست خورد و پس از تساوي 3 بر 3 در مجموع بخاطر پيروزي در ضربات پنالتي به ديدار نهايي برابر چلسي راه يافت، اظهار داشت: فکر مي کنم با اين پيروزي فصلي عالي را تجربه کرديم. هرچند قهرمان بوندس ليگا نشديم، اما توانستيم در مرحله سخت نيمه نهايي يک جام اينچنين عالي کار کرده، بسيار موقعيت ايجاد کنيم و به ديدار پاياني جام راه يابيم.

وي ادامه داد: چنين ماراتني معمولا تنها دو، سه بار در زندگي ورزشکاران بوجود مي آيد. خوشبختانه ما توانستيم خاطره خوشي ايجاد کنيم. وقتي لام ضربه پنالتي را خراب کرد، با خود فکر کردم دارم مي ميرم اما با ضربه پنالتي شواين اشتايگر دوباره زنده شدم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
[h=1]ريبري: سزاوار حضور در فينال بوديم[/h]
[h=2] هافبک تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت: در دو بازي با رئال مادريد نشان داديم سزاوار صعود به ديدار نهايي هستيم.[/h]
00033471.jpg

به نقل از سايت يوفا، فرانک ريبري که شب گذشته تيمش در ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا 2 بر يک از رئال مادريد شکست خورد و پس از تساوي 3 بر 3 در مجموع بخاطر پيروزي در ضربات پنالتي به ديدار نهايي برابر چلسي راه يافت، گفت: خيلي خوشحالم برنده نبرد سنگين با رئال، بايرن شد. در بازي رفت و بازي برگشت لياقت فراوان خود را براي کسب برتري و راهيابي به بازي نهايي نشان داديم.

اين ستاره فرانسوي افزود: هدف ما در اين بازي دسترسي به گل بود. مي دانستيم اگر به گل برسيم، رئال به دردسر خواهد افتاد. يک گل زديم و چندين موقعيت ايده آل را براي گلزني کسب کرديم.

ريبري تاکيد کرد: در خانه رئالي ها فوتبالي زيبا مثل بازي رفت به معرض نمايش گذاشتيم. اين خود نشان مي دهد با لياقت به بازي با چلسي رسيديم.

تيم‌هاي بايرن مونيخ و چلسي 30 ارديبهشت سال جاري ديدار فينال را در ورزشگاه آليانس آره‌نا شهر مونيخ برگزار مي‌کنند.

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
یک سوال از بایرنی ها دارم :

روبن چرا لباسش اینقدر تنگه ؟
لباس بقیه اینجوری نیست
پشت لباسش چسبیده به کمرش

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
به همه طرفدارای مونیخی تبریک میگم
بسی خوشحال شدم از حذف رئال.به امید اینکه چلسی هم به این سرنوشت دچار بشه....

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
[h=1]گومس: چيزي قشنگ‌تر از رسيدن فينال نيست[/h]
[h=2] مهاجم بايرن مونيخ گفت: با غلبه بر رئال مادريد کار بزرگي انجام داديم و در حال حاضر هيچ چيز قشنگ‌تر از رسيدن به فينال نيست.[/h]
00035383.jpg

به نقل از سايت باشگاه بايرن مونيخ، ماريو گومس گفت: باعث خوشحالي است که روياي ما براي رسيدن به ديدار نهايي با غلبه بر رئال مادريد در خانه اش تحقق يافت. حس خاصي دارم. بخاطر اين موفقيت و شادي وصف ناپذير اصلا نمي توانم چيزي بگويم چرا که بايرن واقعا کار بزرگي انجام داد.

وي خاطرنشان کرد: در جو سنگين ورزشگاه سانتياگوبرنابئو که همه چيز عليه ما بود، اين نکته که تيم بايرن بتواند در ضربات پنالتي سربلند عمل کند، نشان از بزرگي کار دارد. هيچ چيز قشنگ تري نسبت به اين موضوع وجود ندارد.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
با این بازی ای که جلوی رئال توی برنابئو انجام داد بدون شک شایسته ترین تیم جام قهرمانانه
توی زمین خودش هم که بازی میکنه اگه قرار باشه قهرمان بشه الان بهتری موقعیته اونم جلوی
چلسی که خلع سلاح شده
فقط یه سوال الان سهمیه ی تماشاگر بین بایرن و چلسی به چه صورتی تقسیم میشه؟

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
با این بازی ای که جلوی رئال توی برنابئو انجام داد بدون شک شایسته ترین تیم جام قهرمانانه
توی زمین خودش هم که بازی میکنه اگه قرار باشه قهرمان بشه الان بهتری موقعیته اونم جلوی
چلسی که خلع سلاح شده
فقط یه سوال الان سهمیه ی تماشاگر بین بایرن و چلسی به چه صورتی تقسیم میشه؟

سهمیه تماشاگران پنجاه پنجاه هست طبق قانون یوفا

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
کریستال جون اول تبریک
دومم اینکه زحمت هایلایت های کیفیت بالای بازی مثه بازی دورتموند مخصوصن اگه تونستی انتهای بازی{از زمان سوت پایان-قرعه کشی-پنالتیها-و در نهایت شادی بایرنیها تا انتها} رو کامل بذار
پیشاپیش ازت تشکر میکنم

بالا