• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
[h=1]بايرن ويک ميليون درخواست براي بليط فينال[/h]
[h=2] باشگاه بايرن مونيخ آلمان روز پنجشنبه پس از صعود اين تيم به فينال رقابت هاي ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا اعلام کرد بيش از يک ميليون تقاضا براي بليط ديدار فينال دريافت کرده است.[/h]
00031417.jpg

اين درحالي است که اتحاديه فوتبال اروپا موسوم به يوفا تنها هفده هزار و پانصد بليط در اختيار دو تيم راه يافته به ديدار نهايي قرار مي دهد. تيم فوتبال بايرن بليط هايي را که در اختيار اين باشگاه قرار مي گيرد از طريق قرعه کشي در اختيار اعضا و هواداران اين تيم قرار خواهد گرفت.

فينال رقابت هاي ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا بين دو تيم چلسي و بايرن مونيخ قرار است روزنوزدهم مه برابر با سي ام ارديبهشت ماه در آليانز آرنا ورزشگاه خانگي باشگاه بايرن مونيخ برگزار شود. گنجايش اين ورزشگاه شصت و شش هزار نفر است.

بايرن مونيخ چهارشنبه شب بعد از غلبه بر رئال مادريد در ضربات پنالتي موفق شد به بازي فينال راه پيدا کند. در ديگر بازي نيمه نهايي نيز چلسي موفق شده بود بارسلونا را شکست داده و به بازي فينال برسد.

بهاي بليط رقابت فينال بين هفتاد تا سيصد و هفتاد يورو خواهد بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کریستال جون اول تبریک
دومم اینکه زحمت هایلایت های کیفیت بالای بازی مثه بازی دورتموند مخصوصن اگه تونستی انتهای بازی{از زمان سوت پایان-قرعه کشی-پنالتیها-و در نهایت شادی بایرنیها تا انتها} رو کامل بذار
پیشاپیش ازت تشکر میکنم

0ChampionsLeague.png
0ChampionsLeague.png
0ChampionsLeague.png

RealMadrid.png
vs.png
Bayern.png

رئال مادرید 2 ، 1 بایرن مونیخ

(ضربات پنالتی 1 ، 3 )

گل ها با کیفیت HD

رونالدو 1-0

MEDIAFIRE

رونالدو 2-0

MEDIAFIRE

روبن 2-1

MEDIAFIRE

ضیافت پنالتی ها HD

PART 1 | PART 2

هایلایت سایت رسمی

دانلود

22965478221532477658.jpg

63537881278816690050.jpg

91868023431764914612.jpg

دانلود بازی به صورت کامل

نیمه اول :

Download

Download

By Part

18972700497897699532.gif

Part 1
Part 2
Part3

14705481175253743846.gif

Part 1
Part 2
Part 3

15251664594096918936.gif

Part 1
Part 2
Part 3

نیمه دوم :

Download

Download

By Part

18972700497897699532.gif

Part 1
Part 2

14705481175253743846.gif

Part 1
Part 2

15251664594096918936.gif

Part 1
Part 2

ضربات پنالتی به صورت کامل

03841634272011480380.jpg

Download

1st Half Highlights

Download

2nd Half Highlights

Download

Possible Extra-Time and Penalties

Download

ضیافت پنالتی ها با کیفیت HD با سه گزارش عادل و انگلیسی و عربی اختصاصی سایت

UPLOADBAZ حجم : 103 MB

جشن صعود به فینال
DOWNLOAD | HOTFILE

Robben Shot Shootting

Gomez&Ribely Shot Shooting

موقعیت خوبی که راموس از گومز گرفت

ضربه ایستگاهی روبن در اواخر نیمه اول

تشکر بازیکنان به خاطر حضور تماشاگران در انتهای بازی

منبع : پارس فوتبال

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
نتایج دیدارهای امشب بوندسلیگا؛هرتا در آستانه سقوط؛ درخشش بایرن و دورتموند

بعد از کایزرسلاترن، اکنون هرتا و کلن برای رسیدن به پلی اف تلاش می کنند.

سایت گل- دیدارهای هفته سی و سوم بوندس لیگا دقایقی پیش به طور همزمان انجام شد و در مهمترین دیدارها، تیم های دورتموند و بایرن مقابل حریفان شان به پیروزی رسیدند.

همچنین هرتا برلین با شکست 4-0 مقابل شالکه، در آستانه سقوط به بوند سلیگای 2 قرار گرفت. البته آنها که اکنون 2 امتیاز با کلن فاصله دارند، می توانند با پیروزی در هفته آخر، در صورت توقف کلن، به پلی اف راه پیدا کنند

نتایج کامل دیدارهای امشب:

بایر لورکوزن 1-0 هانوفر

گل: اشتفان کیسلینگ 76

بایرن مونیخ 2-0 اشتوتگارت

گل: ماریو گومز 32، توماس مولر 90+1

مونشن گلادباخ 0-0 آگسبورگ

فرایبورگ 4-1 کلن

گل ها: منصور مودزا 36، کریم گده 54، دنیل کالیگیوری 85، سباستین فریس 90 (فرایبورگ) لوکاس پودولسکی 47 (کلن)

هامبورگ 0-0 ماینس

هوفنهایم 2-3 نورنبرگ

گل ها: آندرس بک 22 ، ادسون برافهد 88(هوفنهایم) توماس پخارت 10و 71، دانیل دیداوی 45 (نورنبرگ)

کایزرسلاترن 2-5 دورتموند

گل ها: سانتانا (گل به خودی) 15، پیر ده ویت 49 (کایزرسلاترن) لوکاس باریوس 17، 25 و 55، ماریو گوتزه 32، ایوان پرسیچ 76 (دورتموند)

شالکه 4-0 هرتابرلین

گل: کلاوس یان هونتلار 31 و 87، لوئیس هولتبی 72، رائول 84

وولفسبورگ 3-1 وردربرمن

گل ها: حسن صالح حمیدزیچ 40، پاتریک هلمز 67 و 89 (وولفسبورگ) مارکوس روزنبرگ 45 (وردربرمن)

• Like
Reactions: al2

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
باواریاییها به دنبال هودس هم هستند

hoewedes_732-1.jpg

Fcbayern.ir- ظاهرا سران باواریایی برای فصل آینده به طور جدی تصمیم گرفته اند تا تیم را با خرید بازیکن تقویت کنند.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باواریاییها در حال حاضر با دو بازیکن برای فصل آینده، قرارداد رسمی امضا کردند، شاچیری از بازل و دانته از گلادباخ، بازیکنانی هستند که فصل آینده در بایرن بعضی خواهند کرد.

خبرها حاکی از آن است که احتمال بسیار زیادی وجود دارد تا بندیکت هودس، مدافع میانی باشگاه شالکه، فصل آینده به بایرن مونیخ بپیوندد.

از ژانویه سال گذشته، باشگاه بایرن مونیخ قصد داشته تا این بازیکن را به خدمت بگیرد اما بعد از درخواست باواریاییها مبنی بر خرید این بازیکن ۲۴ ساله، شالکه با این انتقال موافقت نکرد، البته سران باشگاه بایرن مونیخ هم نا امید نشدند و کماکان به دنبال این بازیکن هستند.

باید دید که انتقال هودس هم به سختی انتقال نویر خواهد بود یا خیر؟

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
رومنیگه:روبن قرارداد خود را تمدید خواهد کرد

Fcbayern.ir – کارل هاینتس رومنیگه اظهار داشت که آرین روبن ستاره ی هلندی بایرن مونیخ قرارداد خود با این باشگاه را تمدید خواهد کرد.

بنا بر گفته ی رومنیگه این ستاره ی هلندی تا سال 2015 در بایرن خواهد ماند.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ درایران و به نقل از Goal.com رومنیگه در این باره گفت :
" با وجود بحث هایی که پیرامون جدایی روبن از بایرن صورت گرفت این بازیکن به هیچ باشگاهی نخواهد رفت . هم اکنون روبن تصمیم دارد که قرارداد خود را تا سال 2015 تمدید کند و ما نیز امیدواریم که بتوانیم برای مدتی طولانی این ستاره را در اختیار داشته باشیم."

• Like

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
نتایج دیدارهای هفته پایانی بوندس‌لیگا: برد پر گل بایرن ؛ سقوط کلن

سایت گل- با انجام آخرین هفته بازی‌های بوندس‌لیگا نتایج زیر حاصل شد.

کلن با شکست امشب در خانه مقابل بایرن مونیخ به رقابت‌‌های 2. بوندس‌لیگا سقوط کرد. هرتابرلین هم به پلی‌آف حضور در دسته برتر رسید و باید با تیم سوم دسته دو بازی کند.

همچنین صعود بایر لورکوزن، اشتوتگارت و هانوفر به لیگ اروپا مشخص شد.

نتایج کامل دیدارهای امشب:

آگسبورگ 1-0 هامبورگ

گل ها: کو جا چئول 34

ماینس 0-3 مونشن گلادباخ

گل ها: مارکو رئوس 30 و 62، دی کامارگو 69

وردربرمن 2-3 شالکه

گل ها: پیزارو (پنالتی) 41 و 82 (برمن) درکسلر 30، هو65 و 74نتلار

هانوفر 2-1 کایزرسلاترن

گل ها: بوگرا (گل به خودی) 38، دیدیه کونان 71 (هانوفر) پیر ده ویت (کایزرسلاترن)

نورنبرگ 1-4 بایر لورکوزن

گل ها: ماک 59 (نورنبرگ) کیسلینگ 7 و 32، اسکورله 77

دورتموند 4-0 فرایبورگ

گل ها: بلاژکوفسکی 5 و 39 لواندوفسکی 22 و 27،

کلن 1-4 بایرن مونیخ

گل ها: ناواکوویچ 63 (کلن) مولر 35 و 85، گرومل (گل به خودی) 52، روبن 54 (بایرن)

هرتابرلین 3-1 هوفنهایم

گل ها: بن هتیرا 14 و 78، رافائل 90 (هرتا) کامپر 85 (هوفنهایم)

اشتوتگارت 3-2 وولفسبورگ

گل ها: کاکائو 74، مازا 78، ابراهیم ترائوره 80 (اشتوتگارت) پاتریک هلمز 28، مارکو راس 61 (وولفسبورگ)

21087024389655570645.png

.::
نـتـايـج و آمـار از ديــدارهـاي روز شنبه ::.

.:: هرتابرلين
2 - 1 هافنهايم ::.

24086234390457586196.png

.:: وردربرمن 2 - 3 شالكه 04 ::.

80190021092375823935.png

.:: بوروسيا دورتموند 4 - 0 فرايبورگ ::.

01654615151049579572.png

.:: اشتوتگارت 3 - 2 وولفسبورگ ::.

46394219547943526767.png

.:: هانوفر 2 - 1 كايزرسلاترن ::.

30321422273404789294.png

.:: ماينز 0 - 3 مونشن گلادباخ ::.

07699058923573936634.png

.:: نورنبرگ 1 - 4 بايرلوركوزن ::.

10360135827944756783.png

.:: آگسبورگ 1 - 0 هامبورگ ::.

23283005700022445728.png

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
فشار ریبری به بایرن برای خرید اولویه ژیرود

ribery_732-3.jpg

Fcbayern.ir - فرانک ریبری دوست دارد ژیرود را فصل اینده در کنار خود در الیانز ارنا ببیند.او حتی تصمیم دارد در این باره با هوینس نیز یک مذاکره جدی نماید.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از اکیپ فرانسه- فرانک ریبری که رابطه بسیار صمیمیش با اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن برکسی پوشیده نیست قصد دارد از این روابط نزدیکش برای به خدمت گرفتن هرچه سریعتر اولویه ژیرود گلزن ملی پوش فرانسوی مون پولیه استفاده نماید.

ریبری به اکیپ می گوید : "من با اولیویه صحبت کردم او نیز از بایرن خوشش می اید بنابراین همه چیز تمام است، بایرن باید هرچه سریعتر او را بخرد.او به من گفته از ارسنال لیورپول وتاتنهام هم پیشنهادهای خوبی دریافت نموده است.

ریبری می افزاید :"من دلیل این وقت تلف کردن را نمی دانم.او یکی از بهترین های فرانسه در حال حاضر به شمار میرود.شاید لازم باشد در این مورد با هوینس یک مذاکره دوستانه داشته باشم.هوینس مردی نیست که راحت این فرصت ها را از دست بدهد.

این صحبتها در حالی بیان می شود که چندی پیش یوپ هاینکس در این مورد گفته بود :بله ما ژیرود را زیر نظر داریم ودر حال برسی عملکرد وی هستیم اما در خرید وی اصلا عجله نخواهیم کرد.

احتمال تمدید قرارداد یوپ هاینکس با بایرن

heynkes_732-3.jpg

Fcbayern.ir – یوپ هاینکس سرمربی باشگاه بایرن مونیخ اظهار داشت که در صورت قهرمانی بایرن در چمپیونزلیگ در روز 19 می قرارداد خود با بایرن را تمدید خواهد کرد.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از foxsports هنوز یک سال از قرارداد یوپ هاینکس با بایرن مونیخ باقی است . با این وجود وی منتظر دیدار فینال بایرن و چلسی است تا پس از آن درباره ی ادامه ی حضور خود در بایرن تصمیم گیری کند.

هم اکنون باشگاه بایرن مونیخ به این مربی پیشنهاد تمدید قرارداد را داده است اما او اعلام کرده است که هنوز برای گرفتن هر گونه تصمیمی بسیار زود است.

بایرن مونیخ هم اکنون در رده ی دوم جدول رده بندی بوندسلیگا قرار دارد و برای قهرمانی در جام حذفی به مصاف بوروسیا دورتموند خواهد رفت.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
کریستال جون چه عجب یه عکس گذاشتی واسه آواتارت
بعدم امسال قراره 4 تیم از بوندس لیگا تو لیگ قهرمانان فصل آینده باشه؟

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کریستال جون چه عجب یه عکس گذاشتی واسه آواتارت
بعدم امسال قراره 4 تیم از بوندس لیگا تو لیگ قهرمانان فصل آینده باشه؟

آره 4 تیم هستن البته به طور دقیقتر 3.5 تیم
یعنی 3 تیم اول جدول دورتموند، بایرن و شالکه مستقیما راهی لیگ قهرمانان میشن و مونشن گلادباخ هم راهی بازی پلی اف میشه که اگر ببره به لیگ قهرمانان راه پیدا می کنه.تیم های پنجم و ششم و هفتم جدول هم میرن لیگ اروپا.

• Like

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
واکنش باواریائیها پس از دیدار برابر کلن

heynckes_732-1.jpg

Fcbayern.ir – شنبه شب در آخرین هفته ی بوندسلیگا باواریائیها به مصاف کلن رفتند.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت رسمی بایرن مونیخ باواریائیها با پیروزی در این دیدار سبب شدند که باشگاه کلن موقعیت خود در لیگ دسته یک را از دست بدهد.

در قسمت زیر به واکنش باواریائیها پس از این دیدار پرداخته میشود.

یوپ هاینکس : با وجود اینکه در چند هفته ی اخیر سخت کار کردیم اما قهرمانی در بوندسلیگا را از دست دادیم. امروز این بازی را به اجرا گذاشتیم تا کیفیت خود را اثبات کنیم و واقعا" هم در سطح بالایی ظاهر شدیم. با گلهای بسیاری که به ثمر رساندیم توانستیم برابر کلن پیروز شویم.

ماریو گومز : من امروز مجبور بودم تا دقیقه ی آخر مبارزه کنم اما اصلا" نگران نبودم که مبادا عنوان برترین گلزن را کسب نکنم. هم اکنون نیز به هونتلار برای به ثمر رساندن 29 گل در بوندسلیگا و کسب عنوان برترین گلزن تبریک میگویم.

فرانک شفر ( سرمربی باشگاه کلن ) : سرانجام امروز به چیزی که همیشه از آن دوری میکردیم دچار شدیم و جایگاه خود در بوندسلیگا را از دست دادیم . امروز روز بدی برای همه ی ما بود.

لوکاس پودولسکی : با وجود اینکه بازی آخرم در بوندسلیگا را برگزار کردم اما واقعا" روز بدی را پشت سر گذاشتم . حالا کلن جایگاه خود را از دست داده است و ما به مقداری زمان برای هضم این واقعه نیازمندیم.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
" بایرن هرگز ستاره هایش را نمی فروشد"

uli-kale_732.jpg

Fcbayern.ir- باشگاه بارسلونا با ارائه پیشنهاد به باشگاه بایرن مونیخ خواهان خرید دیوید آلابا مدافع چپ 19 ساله باشگاه مونیخی شدند تا بتواند در فصل آینده جانشین خوبی برای آبیدال باشد.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ و به نقل از کانال تلویزیونی اسپورت وان؛ پس از اخبار منتشره در توسط روزنامه ال موندو دپورتیو مبنی بر علاقه باشگاه بارسلونا برای جذب ستاره اتریشی باشگاه بایرن کارل هاینس رومینیگه در پاسخ به این خبر می گوید:
" باشگاه بایرن هرگز بازیکنان برتر خود را رها نمی کند و آن ها را از دست نمی دهد ما باشگاهی هستیم که بدنبال خرید بازیکنان برتریم و برنامه ای برای فروش نداریم."

کاتالان ها پس از مشکلاتی که آبیدال را وادار به خداحافظی از فوتبال کرد به شدت بدنبال جذب یک مدافع چپ هستند و از این رو پیشنهادی 12 میلیون یورویی را به باشگاه بایرن ارائه کرده بودند تا آلابا را به خدمت بگیرند. علاوه بر جوان اتریشی بایرن آن ها گرت بیل از تاتنهام و یوردی آل با را از والنسیا نیز مدنظر دارند.

دیوید الابا با باشگاه بایرن تا سال 2015 قرارداد دارد و به نظر تا پایان قرارداد خود در بایرن ماندنی است.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
بعید میدونم این خبر حقیقت داشته باشه
از این بازیکن جونها یکی دو جین بارسلونا داره و یک بازیکن با تجربه برای دفاع چپ میگیره احتمالا:D
الابا هم بازیکن اینده داریه بایرن نباید از دستش بده

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
آره 4 تیم هستن البته به طور دقیقتر 3.5 تیم
یعنی 3 تیم اول جدول دورتموند، بایرن و شالکه مستقیما راهی لیگ قهرمانان میشن و مونشن گلادباخ هم راهی بازی پلی اف میشه که اگر ببره به لیگ قهرمانان راه پیدا می کنه.تیم های پنجم و ششم و هفتم جدول هم میرن لیگ اروپا.
ممنون
واسه من خوشحالیش وقتی بیشتر شد که فهمیدم از لیگ ایتالیا کم شده و به بوندس لیگا اضافه شده
واقعا تحمل بازیهای سریA از منظر تلویزیون واسه من خیلی زجرآوره
فوتبال کثیفه مافیایی

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
97
فینال جام حذفی هفته دیگه هست درسته؟

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
فینال جام حذفی هفته دیگه هست درسته؟

فینال جام حذفی بیست و سوم اردیبهشت هست در المپیا اشتادیون برلین، درست یک هفته قبل از فینال لیگ قهرمانان
در مقابل دورتموند بازی سختی خواهیم داشت امیدوارم بازی طولانی و 120 دقیقه ای نشه تا بازیکن ها خسته نشن؛و مصدوم هم ندیم برای فینال لیگ قهرمانان که بد شانسی بزرگی خواهد بود، به اندازه کافی محروم داریم برای فینال

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
40660657591787605454.png

>> دانلود هایلایت بازی با كيفيت HD <<

34. Spieltag - 05.05.2012
Köln 4:1 FC Bayern

15.png
10.png

koe_fcb_pezzoni_kroos_920_th.jpg

کیفیت : HD
فرمت : FLV
حجم :
56.06xMb
زبان گزارشگر هایلایت : آلمانی

Direct Link

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کلوپ می تواند در آینده مربی بایرن شود

franz_732_2.jpg

Fcbayern.ir- فرانتس بکن باوئر با تمجید از یورگن کلوپ و عملکرد خوب وی در بوروسیا دورتموند که توانست وستفالنی ها را در دوسال پیاپی قهرمان بوندسلیگا کند او را یکی از گزینه های حضور در نیمکت باشگاه بایرن در سال های آتی می داند.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از کانال تلویزیونی اسکای اسپورت؛ قیصر فوتبال آلمان در پاسخ به اینکه آیا کلوپ توانایی حضور روی نیمکت باشگاه های بزرگ اروپایی نظیر بایرن را دارد گفت: " از عملکرد وی، می توانم این را متصور باشم."

یورگن کلوپ تا سال 2016 با باشگاه بوروسیا دورتموند قرار داد دارد بکن باوئر ادامه می دهد:" البته این تنها یک پیش بینی برای آینده است و مربوط به حال نمی شود او الان در دورتموند به خوبی توانسته است تناسب کاملی را در تیم به وجود آورد."

با این وجود قیصر نیم نگاهی نیز برای حضور کلوپ در مونیخ دارد و می گوید:" ولی مطمئنا او نمی تواند تا ابد در دورتموند بماند و به تغییر باشگاه نیاز خواهد داشت."

حضور در بایرن،رویای ستاره آیندهوون

mertens_732.jpg

Fcbayern.ir-دریس مرتنس، وینگر باشگاه پی اس وی آیندهوون هلند اعلام کرد که علاقه مند است که در آینده برای بایرن مونیخ بازی کند.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ درایران؛ مرتنس 28 ساله در گفت و گو با voetbal international ، اعلام کرده است که:"بوندسلیگا رقابت مورد علاقه من است و من به خصوص به باشگاه بایرن مونیخ علاقه دارم،دوست دارم که روزی بتوانم جانشین فرانک ریبری در بایرن مونیخ شوم. هنگامی که بایرن مونیخ در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو رئال مادرید را شکست داد آرزو داشتم که در آن لحظه ودر آن استادیوم تاریخی جزئی از تیم بایرن مونیخ باشم."

این وینگر بلژیکی در فصل جاری رقابتهای هلند در 32 بازی موفق به زدن 20 گل و فراهم آوردن 16 پاس گل شده است.

هشدار کان و بوریس بکر برای بایرن

kahn_732.jpg

Fcbayern.ir- اولیور کان دروازه بان سابق بایرن و قهرمان چمپیونزلیگ در سال 2001 به همراه بوریس بکر تنیسور صاحب نام آلمان با حضور در استودیوی تلویزیونی کانال اسپورت وان از فینال مونیخ و تقابل بایرن با چلسی گفتند.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ اولیور کان وضعیت بایرن را در دیدار فینال چندان مورد رضایت ندانست و گفت:" نگرانی من در مورد پرسینگ شدید چلسی و گرفتن فضاهایی که مورد توجه بایرن است می باشد."

بوریس بکر نیز در مورد این دیدار گفت:" به روشنی نمی توان در مورد نتیجه این دیدار حرفی زد اما به نظر بایرن در استادیوم خانگی خود بازی می کند ولی ردو بدل کردن پاس های موثر در مقابل فشار آبی ها به نظر کمی دشوار می آید."

او ادامه داد:" چلسی ارائه گر فوتبالی منزجر کننده است آن ها مدافعان خوبی در اختیار دارند و در خط حمله نیز از تورس و دروگبا دو مهاجم با کلاس جهانی برخوردار هستند. چلسی موفق شد اولین عنوان این فصل را در اف ای کاپ بدست آورد و این تا حدی فشار ها برای قهرمانی را برایشان افزایش می دهد."

کان وضعیت دو تیم را تا حدودی مشابه می داند و می گوید:" چلسی یکبار در فینال شکست خورد و بایرن نیز دیدار نهایی در سال 2010 را از دست داد و هر دو تیم از این نظر کاملا زخم خورده اند و بازیکنان هرگز برای شکستی دیگر آماده نمی شوند زیرا شما به عنوان بازیکن برای قهرمانی لباس به تن می کنید و درد شکست در فینال واقعا غیر قابل تحمل است."

کان باور دارد که بایرنی ها برای کسب موفقیت باید مشت های خود را به نشانه اتحاد گره کنند او ادامه می دهد:" فیلیپ لام و باستین شواین اشتایگر حالا در یک قدمی جام قرار دارند آن ها باید با تمامی قلب و وجود برای کسب این قهرمانی تلاش کنند زیرا نائب قهرمانی ها و سوم شدن های بسیاری را تجربه کرده اند و برای آنها این قهرمانی بسیار حیاتی است."

کان در پایان گفت:" من باید از اولی هوینس تشکر کنم که یک جایگاه برای من در باشگاه بایرن در نظر گرفته است اما حضور من در این جایگاه به امروز و فردا موکول نمی شود. من کارهای ناتمامی دارم که باید به آن ها بپردازم ولی در مورد سه یا چهار سال دیگر نمی توانم الان صحبتی کنم من اجازه می دهم هر تصمیمی که می خواهم اتخاذ کنم را در همان زمان و با آرامش بگیرم."

• Like

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
شواین اشتایگر مغز متفکر توتانیک ها

bastii_732.jpg

سعید محمدخواه
Fcbayern.ir- باستین شواین اشتایگر هافبک بین المللی بایرنی ها در راه حضور در پنجمین تورنمنت بزرگ دوران حرفه ای خود مقامی بالاتر از نائب قهرمانی را جستجو می کند.

از طرفی آلمان ها نیز با نگاهی متفاوت به تورنمنت یورو 2012 چشم دوخته اند و با انگیزه پایان بخشیدن به 16 سال انتظار در کسب عنوان قهرمانی پای به این مسابقات مهم خواهند گذارد و این مهم بسیار زیاد به عملکرد مغز متفکر تیم باستین شواین اشتایگر وابسته خواهد بود.

تنها از در وصف نقش پر اهمیت این هافبک 27 ساله و با تجربه بایرن در تیم ملی سخن، یوآخیم لوو سرمربی جنتلمن آلمان ها کفایت می کند که برای شماره 7 خود نام مستعار مغز متفکر در نظر گرفته است و به نوعی او را کنترل کننده نبض تیم و اهرم تاکتیکی در تیم ملی خطاب می کند. اگر باستین در فرم خوبی باشد و عملکرد مناسبی داشته باشد تیم معمولا پیروز میدان است. اما اگر مصدوم و یا دور از آمادگی باشد تیم جوان آلمان نمی تواند آن فروغ مورد انتظار را داشته باشد.

سومین قهرمانی آلمان در یورو به سال 1996 باز می گردد و شواین اشتایگر که به همراه زوج خود در خط مرکزی تیم ملی سامی خدیرا در کسب عنوان سومی جهان در سال 2010 نقش بسزایی داشت به خوبی از این فشار و انتظار برای کسب جام قهرمانی مطلع است.

شواین اشتایگر که در راه حضور به پنجمین تورنمنت مهم دوران حرفه ای خود، در مورد تیم ملی آلمان می گوید:" این بهترین تیم ملی است که من تا کنون در آن بازی کرده ام. همه از ما انتظار کسب عنوان قهرمانی را دارند و طبیعتا این همان چیزی است که ما برایش خواهیم جنگید."

صعود مقتدرانه به یورو 2012
حضور هافبک بازیسازی همچون مسوت اوزیل و جوان مستعد و با تکنینکی مانند ماریو گوتزه ترکیبی بسیار خوب و حرفه ای را در اختیار ژرمن ها گذاشته است تا آن ها با 10 پیروزی از 10 دیدار انتخابی با اقتدار راهی دور نهایی یورو شوند.

پر قدرت، با تکنیک، چالاک با شوت های سنگین پای راست این خصوصیات می تواند باستین شواین اشتایگر را همانگونه که در کارهای تدافعی بسیار قدرت مند و سخت گیر ظاهر می کند در بخش هجومی نیز برای هر حریفی خطرناک سازد.

تنها چیزی که می تواند باستین را آرام کند کسب قهرمانی با بایرن و تیم ملی است. هر چند که شواینی فصل خوبی را سپری نکرد و چیزی حدود 3 ماه از این فصل را بدلیل شکستگی ترقوه و لیگامنت مچ پا از دست داد ولی انگیزه کسب موفقیت و حضور در فینال خانگی توانست بار دیگر مهره پر اهمیت مربیان ملی و باشگاهی در مرکز زمین را به روزهای خوب نزدیک کند.

یوپ هاینکس سرمربی با تجربه و پر افتخار بایرن که در آستانه کسب دومین قهرمانی چمپیونزلیگ خود و حضور در جمع مربیانی که دوبار با دو تیم متفاوت این عنوان را کسب می کنند قرار دارد در مورد باستین می گوید:" او رئیس تیم من در داخل زمین است." هاینکس بارها و بارها پیش از این باستین را با ژاوی و اینیستا مقایسه کرده بود و نقش وی را در بایرن مشابه با کاری که این دو هافبک اسپانیایی برای بارسا انجام می دهند دانسته بود.

هاینکس ادامه می دهد:" باستین نبض تیم را در اختیار دارد. او به بازی سرعت می دهد و در مواقع مورد نیاز سرعت بازی را کنترل می کند. جایگزینی چنین بازیکنی بسیار سخت است. زمانی که وی را در اختیار نداشته باشیم در هر دو بخش تهاجمی و دفاعی به مشکل بر می خورم."

بایرن بزرگترین لطمه را از مصدومیت های این فصل شواین اشتایگر دید. باواریایی ها با سه امتیاز اختلاف نسبت به دورتموند قهرمان نیم فصل شدند و در نیم فصل دوم و با غیبت باستین، کورس قهرمانی را با اختلاف 5 امتیازی به شاگردان یورگن کلوپ واگذار کردند. البته آلمان ها نیز غرامت این غیبت را در دیدار دوستانه با تیم ملی فرانسه در ماه فوریه پرداختند. آن ها پس از دیدارهای دوستانه برابر برزیل و هلند که به برتری و صعود به رتبه 2ام جدول رده بندی برترین تیم های ملی جهان منجر شده بود با شکست 2 بر 1 در برمن بار دیگر به رده 3ام نزول کردند.

با وجود فصل ناامید کننده ای که برای باستین شواین اشتایگر رقم خورد و از دست رفتن بوندسلیگا، ولی او همچنان می تواند سال درخشانی را تجربه کند قهرمانی در چمپیونزلیگ همراه بایرن و پیروزی در یورو 2012 هدف هایی است که شواین اشتایگر را می تواند راضی کند.
و این عناوین باشگاهی و ملی هنوز برای او در دسترس است.

• Like

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
قهرمانی با چاشنی انتقام

dfb_pokal_final-732.jpg

Fcbayern.ir- شنبه شب در استادیوم المپیک شهر برلین قهرمان بوندسلیگای آلمان فینال جام حذفی این کشور را در برابر فینالیست لیگ قهرمانان اروپا برگزار خواهد کرد، مسابقه بورسیا دروتمند در مقابل بایرن مونیخ در فینال جام حذفی آلمان را میتوان نبرد غولهای فوتبال آلمان دانست.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران؛ شصت و نهمین فینال جام حذفی آلمان را تیمهای بایرن مونیخ و بوروسیا دورتمند در شرایطی برگزار میکنند که دورتمند که از چند هفته مانده به پایان رقابتهای بوندسلیگا قهرمانی خود را مسجل کرده بود مصمم است با قهرمانی در این رقابتها به دومین عنوان این فصل خود نیز دست پیدا کند و برای اولین بار در تاریخ باشگاه دورتمند در یک فصل همزمان فاتح لیگ و جام حذفی شود.

اما باواریایی ها که رکورد دار قهرمانی جام حذفی هستند دغدغه دیگری دارند، آنها تمام حواسشان معطوف دیدار فوق العاده حساس شنبه آینده در فینال قهرمانان اروپا مقابل چلسی است و شاید این دیدار برای آنها در درجه دوم از اهمیت قرار داشته باشد، مساله ای که مدیران و کادر فنی بایرن هم به شدت نگران آن بودند و در مصاحبه های چند روز اخیر خود به شدت پیرامون آن هشدار دادند، البته دو سال متوالی ناکامی در مقابل دورتمند میتواند انگیزه کافی برای بایرنیها را فراهم کند.

پر افتخارترین تیم آلمان در آستانه فینال جام حذفی، در شرایط ویژه ای به سر میبرد، آنها دو سال متوالی است که قهرمانی در بوندسلیگا را به حریف زرد پوش تقدیم کرده اند، اتفاقی که از سال 96 تا کنون رخ نداده بود در عین حال در 4 مسابقه اخیر بین تیمهای بایرن مونیخ و بورسیا دورتمند، بایرنیها شکست خورده اند، اما نباید فراموش کرد که بایرن در حال حاضر یکی از بهترین تیمهای دنیاست و در یکی از ایده آل ترین فرمهای خود از ابتدای فصل قرار دارد ضمن اینکه بایرن مونیخ خاطرات بسیار خوبی از حضور در ورزشگاه المپیک برلین دارد و هردو قهرمانی اخیر این تیم در بوندسلیگا و جام حذفی در این ورزشگاه رقم خورده است.

در سوی دیگر میدان زنبورهای وست فالن منتظرند تا بعد از 23 سال بار دیگر طعم قهرمانی در جام حذفی آلمان را بچشند،اتفاقی که میتواند نام یورگن کلوب سرمربی تیم بورسیا دورتمند را در تاریخ این باشگاه برای همیشه ثبت کند.

یورگن کلوب در آستانه این دیدار معتقد است تیمش برای پیروزی مقابل بایرن مونیخ 50 در صد شانس دارد،کلوب در کنفرانس مطبوعاتی اش میگوید:"با توجه به اینکه قرار نیست بازی مساوی تمام شود معتقدم شانس پیروزی هر کدام از تیمها 50درصد است، البته من به بازیکنانم گفته ام که هنوز جشن قهرمانی در بوندسلیگا تمام نشده است و این جشن با قهرمانی در جام حذفی تکمیل خواهد شد، این مساله که بتوانیم در یک فصل دو جام بگیریم اتفاق فوق العاده ای است."

یوپ هاینکس سرمربی بایرن مونیخ هم که به تازگی شصت و ششمین سالروز تولد خود را جشن گرفته است قهرمانی جام حذفی را پیش درامدی بر قهرمانی تیمش در اروپا میداند و میگوید:"تمام تمرکزمان باید روی مسابقه برابر دورتمند باشد، آنها نمایش خوبی در لیگ داشته اند اما شکست ناپذیر نیستند مطمئنم که مسابقه در 90 دقیقه تمام خواهد شد و بسیار به پیروزی شاگردانم امیدوار هستم."

دو تیم برای رسیدن به این مرحله مسیر متفاوتی را طی کرده اند.

بایرن مونیخ برای رسیدن به مرحله نهایی این مسابقات به ترتیب تیمهای آینتراخت برانشینگ، اینگولشدات، بوخوم، اشتوتگارت و بورسیا مونشن گلادباخ را از پیش رو برداشته است.

بورسیا دورتمند هم که از مسیر آسان تری به نسبت حریف خود به این مرحله رسید تیمهای سندهاوسن، دینامو درسن، دوسلدورف، هولستن کین و گروتر فورث را شکست داد.

از لحاظ سابقه در جام حذفی دو تیم کاملا متفاوت هستند، بایرن مونیخ با 17 بار حضور در فینال و 15 قهرمانی پر افتخارترین تیم این مسابقات است، در حالیکه بوروسیا دورتمند از 4 حضور خود در فینال تنها به 2 قهرمانی دست یافته است.

دو تیم برای این مسابقه غایبینی هم دارند، در تیم بایرن مونیخ دانیل ون بویتن علی رغم تلاشهای کادر پزشکی بایرن برای رساندن او به این مسابقه، این مسابقه را از دست خواهد داد، برنو هم دیگر مصدوم بایرن برای مسابقه با دورتمند است.

اما بورسیا دورتمند که با بازگشت ماریو گوتزه به میادین دیگر نگران لیست مصدومان خود نیست تنها پاتریک اوومویلا را به سبب آسیب دیدگی در اختیار نخواهد داشت.

ترکیب احتمالی دو تیم

بایرن مونیخ:نویر-لام-بداشتوبر-بواتنگ-آلابا-شوان اشتایگر-کروس-مولر-روبن-ریبری-گومز
سرمربی:یوپ هاینکس

بوروسیا دورتمند:ویدنفیلر-پیچک-سوبوتیچ-هوملس-اشملزر-گوندوگان-کل-بلاژیکووسکی-کاگاوا-گروس کرویتز-لواندووسکی
سرمربی:یورگن کلوب

بالا