• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
میهمان ویژه در مونیخ؛ گواردیولا آفتابی می شود

pep_732.jpg

FCBayern.ir- پپ گواردیولا که برای ملاقات با رومینیگه راهی زوریخ شده بود امشب به مونیخ سفر می کند تا برای تماشای دیدار بایرن و دورتموند در آلیانس آره نا حاضر شود.

گواردیولا روز گذشته ملاقاتی محرمانه با رومینیگه و سامر داشت و برنامه های خود برای فصل آینده را به باواریایی ها ارائه داد او امشب در حالی به آلیانس گام می نهد که بایرن با هاینکس در اوج به سر می برد و این نویدگر چالشی سخت برای گواردیولا خواهد بود.

پپ در آلیانس آره نا علاوه بر تماشای تیم جدید می تواند بازی روبرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی دورتموند را از نزدیک نظاره گر باشد رسانه های آلمانی از علاقه پپ برای جذب این مهاجم پرده برداشتند و خبرهایی از حضور نهایی او در بایرن منتشر کردند.

آخرین دیدار این دو تیم در دی اف بی پوکال فینال فصل گذشته بود که دورتموندی ها با برتری 5 بر 2 مقابل بایرن به پیروزی رسیدند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تبریک میگم بازی خوبی بود. مهم ترين مساله تو بازیهای سخت اينه كه تمركزمونو بتونيم حفظ كنيم و از گل زدمون حفاظت كنيم.مهمه كه همه بازيكنانمون تو سطح بالايی از آمادگی باشن حالا هاينكس به هر نحوی شده بايد اينكار رو بكنه كه تا الان همینطور بوده
روبن و گومز هم شايد نيمكت نشينی ها نه تنها انگيزشونو كم نكرده بلكه باعث شده كه هر وقت فرصتی بهشون داده ميشه بخوان خودشونو اثبات كنن.
در مورد دورتموندم بايد بگم كه اين تيم مشكل پارسال مارو داره، ذخيره درست حسابی نداره.الان كه اميدشون فقط چمپيونزه اميدوارم بتونن شاختارو ببرن و برن مراحل بالاتر

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هاینکس: تیم من در بازیهای سخت به پیروزی می رسد

240750hp2.jpg

سرمربی بایرن مونیخ از روحیه جنگنده شاگردانش ابراز رضایت کرد

سایت گل- یوپ هاینکس، سرمربی باشگاه بایرن مونیخ از برد تیمش مقابل بوروسیا دورتموند در پایان بازی این دو تیم در جام حذفی آلمان ابراز رضایت کرد. تک گل این بازی توسط آرین روبن به ثمر رسید تا بایرن مونیخ به عنوان تیم برتر این مرحله به دور بعد این رقابت ها یعنی مرحله نیمه نهایی راه یابد.

درپایان این مسابقه یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ به خبرگزاری آ.آر.دی گفت:« ما خوب بازی کردیم و عملکرد تهاجمی خوبی داشتیم و مقابل حریفی که او هم تهاجمی بازی می کرد، خوب ایستادگی کردیم. ما مقابل ماینس و وولفسبورگ هم بازیهای مشابهی داشتیم. آنها هم حریفان جنگنده ای بودند و این نشانه کیفیت بالای تیمم در کسب پیروزی در این دسته بازیهاست.»

در پایان این بازی اولی هوینس، سرمربی بایرن مونیخ هم به تمجید از شاگردان هاینکس پرداخت و گفت:« برتری ما در فوتبال آلمان تائید شده است. بازیکنان ما 4شنبه شب فوتبال فوق العاده ای را انجام دادند. ما تلاش های زیادی انجام داده ایم ولی حالا دوباره در راس قله فوتبال آلمان هستیم. من هیچ مشکلی با بوروسیا دورتموند ندارم. آنها عملکرد فوق العاده ای دارند. بایرن مونیخ ما را به سطح بالاتری کشیده و این را می توان در نتیجه بازی 4شنبه شب دید. ما فوتبال بی عیب و نقصی بازی کردیم.»

روبن: گل مهمی بود؛ نه فقط برای خود من، بلکه برای تیمم

259057hp2.jpg

روبن زننده تک گل بازی تماشایی بایرن و دورتموند اعلام کردکه تیمش در به نمایش گذاشتن قدرتش و تحقق خواسته اش موفق بوده

سایت گل- در پایان بازی بایرن مونیخ مقابل دورتموند که با برد 0-1 در مرحله یک چهارم پایانی و صعود باواریایی ها به دور بعدی رقابت های جام حذفی آلمان همراه بود، آرین روبن و فیلیپ لام هم با خبرنگاران به صحبت پرداخته و رضایتشان را از این برد ابراز کردند.

این درحالی است که روبن هلندی در اکثر بازی های این فصل تیمش به عنوان بازیکن ذخیره برای تیمش وارد زمین می شود ولی در این بازی بار دیگر نقشی کلیدی را بردوش گرفت و تک گل تیمش در این بازی را به ثمر رساند تا بایرن به دور بعدی صعود کند.

درپایان این مسابقه روبن به خبرنگاران گفت:« گل مهمی بود؛ نه فقط برای خود من، بلکه برای تیمم. ما می خواستیم به پیروزی برسیم و به دور بعد صعود کنیم و نشان دهیم که در حال حاضر چقدر قدرتمندیم. ما در انجام این امر و تحقق خواسته مان موفق بودیم.»

در این میان فیلیپ لام هم بر این باور است که تیمش قدرت تدافعی اش را با بسته نگه داشتن دروازه اش مقابل دورتموند نشان داد:« ما می خواستیم مثل هفته های قبل از نظر تدافعی خوب کار کنیم. می خواستیم در خط دفاع سریع باشیم. چون می دانستیم که دورتموند در ضد حملات خیلی قدرتمند است.»

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
جایزه پلاتینی به بکن بائر

فرانتس بکن بائر اسطوره فوتبال آلمان چهارشنبه در مونیخ جایزه رئیس اتحادیه فوتبال اروپا را به پاس «مشارکت به یادماندنی در فوتبال به عنوان بازیکن، مربی و مدیر» از دست میشل پلاتینی دریافت کرد.
میشل پلاتینی زمان اعطای جایزه به بکن بائر به طنز گفت: «این روزی تاریخی است زیرا برای نخستین بار است که یک رئیس به یک قیصر (لقب بکن بائر) نشان افتخار می دهد».
وی خاطر نشان کرد بکن بائر چه در دوران بازی‌گری چه در دوران مربی‌گری با برازندگی کامل ظاهر شد.
«قیصر فرانتس» که عملا همه افتخارات را در باشگاه با بایرن و با تیم ملی آلمان کسب کرده است، در شصت و هفت سالگی به تاریخچه نابغه‌های فوتبال اروپا: آلفردو دی استفانو (دو هزار و هفت)، سر بابی چارلتون (دو هزار و هشت)، اوزه‌بیو (دو هزار و نه)، ریمون کوپا (دو هزار و ده) و جیانی ریورا (دو هزار و یازده) پیوست.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مونیخ، رئیس فرانسوی یوفا نیز به نوبه خود سه پیراهن شماره ده بایرن مونیخ، دورتموند و تیم ملی آلمان را دریافت کرد. پلاتینی در دوران بازی‌گری پیراهن شماره ده به تن می کرد.
این مراسم چند ساعت پیش از دیدار بایرن مونیخ و بورسیا دورتموند در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی آلمان در ورزشگاه آلیانتس آرِنا مونیخ برگزار شد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
روبن: بایرن هنوز به هیچ جامی دست پیدا نکرده است

259057hp2.jpg

ستاره هلندی بایرن مونیخ به هم تیمی هایش هشدار داد که هنوز راه درازی در پیش است و باید تا پایان فصل با جدیت به کارشان ادامه بدهند

سایت گل- آرین روبن، ستاره هلندی بایرن مونیخ، اعلام کرد که این تیم نمی تواند به خاطر نتایج خوبی که تا این مقطع از فصل کسب کرده، ادامه رقابت ها را با بی خیالی طی کند.

شاگردان یوپ هاینکس در رقابت های این فصل از آمادگی بسیار بالایی برخوردار بودند و از شانس بالایی برای قهرمانی در بوندس لیگا، چمپیونزلیگ و جام حذفی برخوردارند.

اما روبن به هم تیمی هایش هشدار داد که هنوز راه درازی در پیش است و باید تا پایان فصل با جدیت به کارشان ادامه بدهند.

او در گفتگو با تی زد گفت:" کاری که تا به حال انجام دادیم، کافی نیست. مهمترین مسئله این است که تا پایان همین مسیر را ادامه بدهیم. باید آرامش مان را حفظ کنیم و مغرور نشویم.

پیروزی مقابل دورتموند در جام حذفی خوب بود اما هنوز به جامی دست پیدا نکردیم. در این فصل هنوز هیچ جامی نبرده ایم."
بایرن با 17 امتیاز فاصله نسبت به بوروسیا دورتموند در صدر جدول بوندس لیگا قرار دارد.

بایرن به دنبال خرید بازیکنان بزرگ

rummenigge_732-4.jpg

By Kia
FCBayern.ir - مدیر بایرن مونیخ، کارل هاینس رومنیگه، چراغ سبز را به خرید بزرگ در تابستان آینده نشان داد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ به نظر می رسد خرید یک مهاجم بزرگ از اولویت های بایرن در تابستان آینده خواهد بود. رابرت لواندوفسکی، لوییز سوارز، نیمار و فالکائو از نامهای بزرگی هستند که بایرن علاقمند به جذب یکی از آنهاست.

رومنیگه عنوان کرد که در تابستان آینده با ورود پپ گواردیولا بایرن خرید کمتری نسبت به ابتدای فصل جاری انجام خواهد داد. ولی اشاره کرد که بازیکن بزرگی خریداری خواهد شد. او به TZ گفت: "من میدانم که یک خرید بزرگ موفقیت آمیز تر از سه خرید کوچک است. به مانوئل نویر، فرانک ریبری، آرین روبن و خاوی مارتینز نگاه کنید! همه آنها قراردادهای گرانقیمتی دارند ولی تمامی آنها به تنهایی خیلی به ما کمک کرده اند."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
شمالی ها میزبان قعرنشیانان

50_bundesliga_logo_732_2.jpg

By Mehdi
FCBayern.ir- رقابتهای بوندسلیگا در حالی وارد هفته بیست و چهارم خود می شود که تا حدود زیادی تکلیف سه تیم بالایی و پایینی جدول مشخص شده است، اما رقابت برای کسب سهمیه های اروپایی کماکان ادامه دارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ از نکات جالب این هفته از رقابتها حضور دو تیم پایین جدولی گروترفورث و آگسبورگ در شمال آلمان برای مسابقه با هامبورگ و وردربرمن است.

بازی تیمهای وولفسبورگ و شالکه و همچنین دورتمند در برابر هانوفر می تواند دیدنی ترین مسابقه این هفته از بازی ها باشد.

برنامه کامل هفته بیست و چهارم بوندسلیگا

جمعه ساعت 23 به وقت تهران

فرانکفورت- گلادباخ

شنبه ساعت 18 به وقت تهران

دورتمند - هانوفر

هامبورگ-گروترفورث

وردربرمن - آگسبورگ

وولفسبورگ- شاکله

نورنبرگ-فرایبورگ

شنبه ساعت 21 به وقت تهران

بایرلورکوزن - اشتوتگارت

یکشنبه ساعت 18 به وقت تهران

هوفنهایم- بایرن مونیخ

یکشنبه ساعت 20 به وقت تهران

دوسلدورف - ماینتس

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
مارادونا:پپ دراولین سال با بایرن به جام های قهرمانی می رسد

258751hp2.jpg

سرمربی سابق تیم ملی آرژآنتین بر این باور است که پپ گواردیولا در آلیانس ارنا موفق خواهد شد

سایت گل- دیگو آرماندو مارادونا سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین در صحبت هایی حمایتش را از پپ گواردیولا درمسیر جانشینی یوپ هاینکس برروی نیمکت مربیگری بایرن مونیخ ابراز کرده.

این در حالی است که در پایان رقابت های این فصل بوندس لیگا و با اتمام قرارداد یوپ هاینکس با بایرن، پپ گواردیولا جانشین او خواهد شد. از سوی دیگر دیگو آرماندو مارادونا که کارنامه مربیگری اش هرگز به موفقیت دوران درخشانش به عنوان بازیکن در دنیای فوتبال نبوده، اعلام کرده که پپ با بایرن موفق خواهد بود

مارادونای 52 ساله به مارکا گفته:« پپ دراولین سال کاری اش با بایرن به جام های قهرمانی خواهد رسید. بایرنی ها خوشحالند، چون موفقیتشان تضمین شده است. پپ شماره یک است؛ اصلا مهم نیست که کجا باشد.»

این درحالی است که پپ گواردیولا بعد از اتمام رقابت های فصل گذشته اعلام کرد که دیگر مربیگری بارسلونا را در دست نخواهد داشت و ممی خواهد یک سال استراحت کند. حالا این یک سال در آستانه اتمام است و او اعلام کرده که می خواهد با بایرن به دنبال امتداد موفقیت های مربیگری اش باشد و در ماه ژانویه نام او به عنوان سرمربی جدید بایرن در فصل 4-2013 اعلام شد. بایرن مونیخ در حال حاضر اوضاع خوبی در بوندس لیگا دارد و با 17 امتیاز برتری نسبت به تیم دوم جدول، صدرنشین رقابت های بوندس لیگاست و بعد از برد 1-3 مقابل آرسنال در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، مدعی اصلی صعود به دور بعدی این رقابتهاست

پپ درطول دوران حضور روی نیمکت مربیگری بارسا با این تیم به سه قهرمانی لالیگا و دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا رسید.

بازگشت آرین روبن به تمرینات بایرن

197685hp2.jpg

آرین روبن مهاجم هلندی بایرن با نظر کادر پزکشی بایرن در تمرینات این تیم شرکت کرد
سایت گل- آرین روبن پس از استراحتی چهار روزه به تمرینات چهارشنبه بایرن حاضر شد و تمرینات خود را از سر گرفت.

مهاجم هلندی مونیخی ها در دیدار مقابل دورتموند تک گل برتری بایرن را به ثمر رساند اما پس از پایان بازی با مصدومیت مواجه شد تا دیدار یک شنبه شب مقابل هوفنهایم را از دست دهد.

روبن پنج شنبه به طور کامل در تمرینات گروهی بایرن شرکت خواهد کرد اما به نظر حضور او در دیدار پایان هفته مقابل فورتنادوسلدورف مورد تردید کادر فنی است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
حضور مورینیو در بازی خداحافظی بالاک

215744hp2.jpg

ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال مادرید دعوت بالاک را برای حضور در بازی خداحافظی او پذیرفت

سایت گل- میشائیل بالاک کاپیتان اسبق تیم ملی آلمان درحال تدارک برگزاری بازی خداحافظی خود در لایپزیک است و با دعوت از چهره های سرشناس جهان فوتبال در فکر افزایش اعتبار این دیدار است.

بالاک در سال های 2006 و 2007 زیرنظر مورینیو در باشگاه چلسی فعالیت می کرد و رابطه ی خوبی با آقای خاص دارد. از همین رو از مورینیو برای حضور در مراسم خداحافظی خود در لایپزیک دعوت کرد.

مورینیو در این خصوص به بخش خبری اسکای اسپورت گفت:" من در جشن خداحافظی بالاک شرکت خواهم کرد. او مرا دعوت کرد و من نیز به این درخواست پاسخ مثبت دادم."

مراسم خداحافظی کاپیتان اسبق تیم ملی آلمان در تاریخ 5 ژوئن در لایپزیک برگزار خواهد شد .بالاک 98 بازی ملی در کارنامه دارد که در 55 دیدار افتخار بستن بازوبند کایپتانی ژرمن ها را داشته است.

نویر: امیدوارم شالکه دورتموند را شکست دهد

256465hp2.jpg

مانوئل نویر دروازه بان شماره یک تیم ملی آلمان و باشگاه بایرن در اندیشه ثبت قرارداد طولانی مدت با باواریایی ها است

سایت گل- مانوئل نویر دروازه بان ملی پوش بایرن در اندیشه پایان دادن به دوران حرفه ای خود در باشگاه مونیخی است او به گزارش اشپورت وان گفت:" من در حال حاضر یک قرارداد طولانی دارم اما پس از آن نیز احتمال ثبت قراردادی مشابه وجود دارد."

*در آستانه بازی حساس آلمان، دربی روهر قرار داریم. احساس نویر به عنوان یک گلزنکرشنی...؟ من کاملا احساس فوتبال آلمان را در دربی روهر درک می کنم در این بازی فشار زیادی به بازیکنان وارد می شود و من امیدوارم شالکه بتواند در این بازی به پیروزی برسد و از سد دورتموند عبور کند.

*رابطه ی نویر با رنه آدلر رقیب دیرینه برای پیراهن شماره یک تیم ملی ...؟ ما احساس خوبی از رقابت کردن داریم و رابطه ی دوستی مناسبی نیز نه تنها با آدلر بلکه با سایر دروازه بانان ملی رابرت سیلر و آندره تراشتیگن دارم زیرا همه ی ما می دانیم که به یکدیگر وابسته هستیم.

*تونی تاپالوویچ مربی دروازه بانان بایرن و اصرار نویر برای حضور او در کادر گواردیولا...؟ من مدت زیادی است که با تاپالوویچ تمرین می کنم و اعتماد زیادی به کار او به عنوان مربی دروازه بان دارم هنوز هیچ تماسی مبنی بر ادامه و یا قطع همکاری وی با باشگاه برقرار نشده است

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
من بابت صعود بایرن استرس ندارم استرسم بابت بازی فردا شب شالکه هست که گالا رو ببره و جمع آلمانی ها در دور بعد جمع باشه.ولی جونز محرومه هونتلار و آفلای و پاپادوپولوسم مصدومن کارش خیلی سخته ولی امیدوارم از پسش بر بیاد.
راستی ریبری هم مصدوم شد پس فردا شب نمی تونه بازی کنه شواینی و بواتنگ هم محرومن امیدوارم به ضررمون تموم نشه :(

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هشدار هاینکس: آرسنال همیشه آرسنال است

732-jupp-heynckes-1.jpg

By Saeed
FCBayern.ir- بایرن مونیخ در دور برگشت لیگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب مقابل آرسنال به میدان خواهد رفت. باواریایی ها دور رفت را با برتری 3 بر 1 مقابل شاگردان آرسن ونگر به پایان رساندند تا در دیدار خانگی با خیالی آسوده بازی کنند.

با این وجود یوپ هاینکس سرمربی با تجربه ی مونیخی ها در کنفرانس خبری پیش از بازی به بازیکنان خود هشدار داد و گفت:" ما در دیدار رفت مقابل آرسنال یک روز بسیار خوب داشتیم نیمه اول عالی بودیم در نیمه دوم نیز عملکرد خوبی داشتیم اما آرسنال هنوز هم آرسنال است آن ها سال های زیادی است که در سطح بالا بازی می کنند من بازی آن ها مقابل میلان را به یاد می آوردم زمانیکه آن ها در بازی رفت با 4 گل شکست خوردند اما در بازی برگشت 3 بر 0 پیروز شدند و حتی شایستگی برتری پرگل تری را داشتند."

هاینکس ادامه می دهد:" آرسن ونگر همیشه پر از ایده های تازه است همیشه بازی مقابل آن ها سخت است و باید در تقابل با آرسنال هوشیار باشیم حتی اگر با نتیجه 3 بر 1 در دور رفت پیروز بوده باشیم زمانی که ونگر به این تیم آمد آن ها چندین سال با کیفیت ترین تیم انگلستان بودند اگر چه برای همیشه موفق نماندند اما سازندگی بازیکنان بزرگ و فروش آن ها را شما در هر فصل از آرسنال می بینید."

" بازی های احیر ما در بوندس لیگا چندان هم آسان نبود دیدار مقابل فورتنا دوسلدورف نشان داد که ما همیشه قدرت بازگشت و مبارزه را داریم و این به خوبی قدرت نیمکت ما را نشان می دهد که چگونه می توان با استفاده از آن ها تغییرات تاکتیکی در تیم ایجاد کرد خرید های این فصل ما بسیار خوب بودند دانته، مارتینس، ژردان و ماندزوکیچ در موفقیت تیم تاثیرگذار بوده اند."

" بسیاری در اطراف ما در حال حاضر بایرن را برترین تیم اروپا می دانند اما این ما را تحت تاثیر قرار نمی دهد تیم های قدرتمندی در اروپا وجود دارد که برای رسیدن به فینال باید آن ها را شکست داد البته کمی هم شانس در این موفقیت موثر است به همین دلیل تیم من به دور از این حاشیه ها باقی می ماند ما راه طولانی در پیش داریم."

توماس مولر: تراژدی بازی با اینتر تکرار نشود

732-thomas-muller-7.jpg

By Saeed
FCBayern.ir- بایرن مونیخ در دیدار برگشت لیگ قهرمانان اروپا در حالی به مصاف شاگردان آرسن ونگر خواهد رفت که نتیجه 3 بر 1 دیدار رفت نگرانی های زیادی برای بازیکنان تیم ایجاد کرده آن ها به شدت از دست کم گرفتن حریف هشدار می دهند.

توماس مولر یکی از گلزنان برتر بایرن در این فصل پیش از این دیدار گفت:" ما باید از تجربه ی دیدار دو سال پیش مقابل اینتر استفاده کنیم و مقابل آرسنال قرار بگیریم." باواریایی ها دو سال پیش در دیدار رفت مقابل اینتر با یک گل در خانه حریف پیروز شدند اما در بازی برگشت نتیجه را 3 بر 2 واگذار کردند تا از لیگ قهرمانان اروپا حذف شوند.

مولر ادامه می دهد:" در آن دیدار هیچ کس متوجه نشد که چه اتفاقی رخ داد و حتی نمی توان به یاد آورد که چگونه این بازی را از دست دادیم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
خاوی مارتینس: اوایل می ترسیدم اسپانیا راترک کنم؛ ولی حالا دربایرن جا افتاده ام

213979hp2.jpg

در ابتدا می ترسیدم که به یک تیم جدید بروم و درکشوری با زبان جدیدی کار کنم ولی حالا دراینجا احساس خوبی دارم.
سایت گل- خاوی مارتینس، ستاره اسپانیایی باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرد که تابستان گذشته تصمیمش را برای ترک اتلتیک بیلبائو گرفته بود و عزمش را جزم کرده بود تا باجدایی با این باشگاه، به تیم بزرگ دیگری برود.
این ستاره 24 ساله در نهایت در تابستان فصل گذشته به بایرن مونیخ پیوست و حالا در گفت و گو با مجله یوفا از مسائل مختلفی گفته.
مارتینس در صحبت هایی درمورد جدایی اش از اتلتیک گفته:« برایم کاملا روشن بود که اگر اتلتیک بیلبائو را ترک کنم، به یکی از تیم های بزرگ خواهم رفت. بایرن یکی از این تیم هایی بود که بیش از سایر تیم ها توجه من رابه خودش جلب کرده بود. آنها یکی از بزرگترین تیم های تاریخ فوتبال هستند. پس وقتی آنها به سراغ من آمدند، من حتی زیاد در این باره فکر نکردم. من می خواستم اسپانیا راترک کنم تا درکشور دیگری فوتبال بازی کنم و فرهنگ های دیگری را تجربه کنم.»
او در مورد شرایط تطبیق پذیری اش در رختکن باواریایی ها گفت:« من خوب در تیم جا افتاده ام. چون مردم همیشه خوب از من استقبال می کنند. در ابتدا می ترسیدم که به یک تیم جدید بروم و درکشوری با زبان جدیدی کار کنم ولی حالا دراینجا احساس خوبی دارم. در بایرن اوضاع ما در بوندس لیگا، لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی آلمان خوب است. من حس خوبی دارم و هر روز بیشتر از قبل در تیم جا می افتم. به علاوه با گذشت هر بازی، تیم هم بهتر و راحت تر از قبل کار می کند. ما امیدواریم تا بتوانیم به همین ترتیب به عملکردمان ادامه دهیم. هم تیمی هایم به من کمک زیادی کرده اند تا در تیم جا بیفتم. حالا انگار مدت زمانی طولانی است که در اینجا هست.»
این روزها بیسنته دل بوسکه در صحبت هایی او را با پاتریک ویه را مقایسه کرده. مارتینس در این باره گفت:« صحبت های اخیر دل بوسکه باعث شده تا من حس فوق العاده ای داشته باشم. همیشه تلاش می کنم تا هم تیمی هایم را بالا کشیده وبه آنها انرژی بدهم .امیدوارم که بتوانم نصف ویه را خوب باشم؛ چون او همیشه برای من یک الگوی بزرگ بوده. البته باید بگویم. او ویه را است و من خاوی..ما با هم فرق می کنیم.»

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
به بهانه هشدار هوینس به پپ/ گواردیولای بایرن، نه بایرن گواردیولا

قرار است گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ شود نه اینکه بایرن به بارسلونای دو تغییر هویت دهد.
سایت گل- از روزی که خبر سرمربیگری جوزپه گواردیولا در بایرن مونیخ از تابستان 2013 منتشر شده ، یکی از واکنش های مطرح در بین اهالی فوتبال همواره مقایسه بایرن با تیم سابق گواردیولا بوده و مدام با مطرح کردن نداری های بایرن نسبت به بارسلونا در مورد موفقیت او در این تیم آلمانی با تردید اظهار نظر کرده اند.
کاملا طبیعی است که هر فضای جدیدی برای هر مربی می تواند در حقیقت ورود به دنیایی متفاوت باشد که احتمال موفقیت یا ناکامی در آن با درصدهای متغیر وجود دارد و در این میان مربیانی موفق تر ظاهر می شوند که در تعامل با مسوولان تیم جدید خود ارزیابی کاملی از داشته ها و نداشته ها انجام دهند و براساس سطح توقعات مدیران و توانایی های خود اقدام به دادن پاسخ مثبت کنند. اما در این میان تردید بابت فضاهای متفاوت قبلی و آینده هم باید بر اساس منطق انجام شود.
بایرن مونیخ باشگاهی با شناسنامه و هویت مشخص و درعین حال ساختاری بسیار قوی است که مدیرانش را می توان بخشی از تاریخ و افتخارات فوتبال آلمان دانست. بازیکنان قدیمی باشگاه هم بر اساس دانش ، تجربه و مهارت های خود در بخش های مختلف باشگاه فعلی مشغول کار هستند. فلسفه کاری مشخصی هم دارند که حتی در روزهای ضعف و ناکامی هم دیده نشده که از آن عدول کنند و فقط همواره تلاش داشته اند تا نقاط ضعف را به حداقل برسانند و با بیشتر کردن نقاط قوت به سوی اهداف کوتاه و بلند مدت خود حرکت کنند. متدکاریشان هم از قبل ترسیم شده و مثل ثروتمندان روس و عرب یک شبه نمی خواهند از فرش به عرش برسند بلکه تمام کارها با صبر و حوصله و پس از بررسی های مختلف کارشناسان پیش برده می شود.
پپ گواردیولا هم گرچه بیش از 4 سال در سطح اول فوتبال جهان مربیگری نکرده ولی در همان دوران هم هوشمندی خود را در تصمیمات و عملکردش به خوبی نشان داده است. او در بارسلونا وارد یک سیستم از پیش طراحی شده می شود و با هنر و نبوغش پتانسیل های موجود را بیشتر از پیش آزاد می کند و حاصلش هم آن می شود که با وجود هزینه های فراوان و ستاره های گران قیمت رئال مادرید، این بارسلونای تحت هدایت اوست که طی 4 سال 14 جام قهرمانی به ویترین افتخارات باشگاه اضافه می کند.
اما در این میان این سوال پیش می آید که آیا گواردیولا می خواهد نسخه دوم بارسلونای موفق خود را در مونیخ بپیچد؟ درپاسخ باید گفت که این دو باشگاه فقط از منظر جاه طلبی های افزون تر با یکدیگر مشابهت دارند و در بقیه فاکتورها آن قدر با هم متفاوت هستند که تصور بارسلونای دوم در قالب بایرن مونیخ سال آینده هم بیش از حد ساده انگارانه به نظر می رسد.

242176hp2.jpg

بازیکنانی که در مجموعه بارسلونا تحت اختیار پپ قرار داشتند نفراتی بودند که بخش عمده ای از آنها از ابتدای فوتبال خود عضو مدرسه فوتبال باشگاه موسوم به لاماسیا بودند که از همان ابتدا گام به گام با فرهنگ حاکم بر باشگاه آشنا شده بودند، اکثر آنها درکنار هم رشد کرده و هماهنگی خوبی قبل از شروع کار با یکدیگر داشتند و در عین حال به خاطر یکی بودن سیستم پرورش زبان مشخص فوتبالی یکدیگر و نیازهای هواداران و توقعات مدیران را هم می دانستند. درواقع گواردیولا که خود محصول باشگاه بارسلونا بوده و در همه رده های سنی این باشگاه بازی و مربیگری کرده پشت فرمان یک خودروی آخرین سیستم نشست و با هنر رانندگی خود از بقیه سبقت گرفت.
بایرن مونیخ را هم می توان یک خودروی مدرن دیگر دانست با این تفاوت که مدلی کاملا متفاوت نسبت به بارسلونا دارد. در بایرن همه چیز تحت کنترل مدیریتی صددرصد فوتبالی است. آنها شاید لاماسیا نداشته باشند ولی معمولا بازکنان خود را وقتی می خرند که فقط یک استعداد درخشان به شمار می روند و بقیه پرورش بازیکن را خودشان انجام می دهند. البته طی سالیان اخیر نمونه های زیادی در بین بازیکنان تیم اصلی بایرن مثل لام، کروس ، آلابا و مولر را سراغ داریم که عضو مدارس فوتبال باشگاه هم بوده اند. باشگاه بایرن مونیخ سیستمی دارد که به صورت مشخص نه گواردیولا بلکه حتی فرگوسن هم نمی تواند آن را تغییر دهد و قوانین و ضوابط مشخص و از قبل تدوین شده بر آن حاکم است . نمونه اش همین هشدار هوینس در هنگام مذاکره با گواردیولاست که به مرد اسپانیایی یادآور شده که در بایرن تمرین پشت درهای بسته مثل دوران حضورش در بارسلونا معنایی ندارد. در واقع این مساله مطرح شده فقط یک نمونه است که شاید برای کم کردن دغدغه هواداران مونیخی بایت تماشاکردن تمرینات سال آینده تیمشان رسانه ای شده و مسلما دهها خط قرمز دیگر هم وجود دارد که برای پپ ترسیم شده ولی رسانه ای نشده اند.

260527hp2.jpg

از طرف دیگر پپ هم به اندازه کافی باهوش است که بداند فضای جدیدی که در اختیارش هست نیازمند یک مدیریت درون تیمی خوب و به قول ما ایرانی ها یک فوت آخر استادانه است. او در واقع مثل یک مدیر کارخانه خودروسازی است که باید در جهت بهبود راندمان کاری از هنر مدیریت خود استفاده کند نه اینکه با عوض کردن کاربری کارخانه آنجا را به یک کمپانی صوتی و تصویری تبدیل کند. گواردیولا حتما می داند که باید خود بایرنی اش را در مونیخ آشکار کند و قرار نیست که بایرن یک شبه تبدیل به تیم او شود. تیکی تاکا را می توان از تیمی خواست که ژاوی، مسی ، اینی یستا، بوسکتس و ... یا نفرات مشابه آنها را دارند ولی مسلما نمی توان بازیکنانی چون شواین اشتایگر، مولر، ریبری، مانزوکیچ، مارتینز و لام را یک شبه به همتایان بارسلونایی شان تبدیل کرد و از آنها هم تیکی تاکا خواست!
حال که گواردیولا مربیگری در بایرن را قبول کرده با دانستن این تفاوت ها مسوولیت جدید را پذیرفته است. او می داند که سیستم دوباشگاه بایرن مونیخ و بارسلونا درست مثل هوای شهرهایشان چقدر باهم متفاوت است. منتظر گواردیولای بایرن باشید نه بایرن گواردیولا!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

بایرن عالیه
صعود کرد

اما روبن خیلی تک روی میکنه
کریس رونالدو از این لحاظ یکم رام شده ولی روبن در بعضی صحنه ها داره خودخواهانه کار میکنه

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بازی خوبی نیود ولی به هر حال صعود کردیم.
کلی موقعیت خراب کردیم، نبودن شواینی کمر تیم رو شکسته بود و نبودن ریبری هم کناره ها رو از کار انداخته بود.
ريبری و شواينی دو ستون تيم هستن مثل اينه كه مسی و اينيستا يا رونالدو و ژابی الونسو رو از بارسا و رئال بگيری
آرسنال هم رو دو تا موقعیت دو تا گل زد کلا همه جلوی بایرن خوش شانس میشن.:hmm:
به نظرم بدترین اتفاق بازی محرومیت مارتینز بود چون خطای بی موردی برای کارت گرفتن بود.
امشب روبن شده بود همون روبن خودخواه ونچسب !!
مانزوکیچ بدترین بازی که تا به حال ازش دیده بودم رو انجام داد،کروس امروز شب خوبی نداشت، و شاید فقط مولر امشب خوب بود.
یکی بدترین بازی های امسال بایرن بود
هیچ برنامه ای نداشتیم فقط اومده بودیم بازی رو کنترل کنیم
ولی این باخت لازم بود تا تیم و به خصوص مانوئل نویر و همه، اینقدر مغرور نباشند. البته خیلی هم بد شانس بودیم و ترسو هم بازی کردیم.امیدوارم این مشکلات برطرف بشه

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
رفت و برگشت آرسنالو میزنید؟:D
فکر کردید تو لیگ آلمان ترکوندید هنر کردید؟
پرچم آرسنال بالاست

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
فقط شیرینی صعود کمرنگتر شد ولی مهم صعود بود که محقق شد.
تبریک میگم
آرسنال فقط دو تا موقعیت داشت که هر دو تاشم گل شد بعد میگن بدشانسی اوردیم.داوری هم به ضرر ما بود فقط 3 تا کرنر مسلمو نگرفت داور کور

یه جورایی یاد فینال پارسال افتادم که ما هر چی میزدیم به در بسته می خورد بعد چلسی رو یه کرنر گل تساوی رو زد!
ولی اونجا موقعیت هامون خیلی بیشتر بود.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
فقط شیرینی صعود کمرنگتر شد ولی مهم صعود بود که محقق شد.
تبریک میگم
آرسنال فقط دو تا موقعیت داشت که هر دو تاشم گل شد بعد میگن بدشانسی اوردیم.داوری هم به ضرر ما بود فقط 3 تا کرنر مسلمو نگرفت داور کور

یه جورایی یاد فینال پارسال افتادم که ما هر چی میزدیم به در بسته می خورد بعد چلسی رو یه کرنر گل تساوی رو زد!
ولی اونجا موقعیت هامون خیلی بیشتر بود.

دوتا موقعیت داشت؟ آفساید تک به تک والکات
موقعیت جروینهو
اون پاسی که جلو دروازتون نرسید و اگه میرسید گل 100% بود
و ...

• Like
Reactions: rms

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
رفت و برگشت آرسنالو میزنید؟:D
فکر کردید تو لیگ آلمان ترکوندید هنر کردید؟
پرچم آرسنال بالاست

دست پیش گرفتی پس نیفتی؟
ما هیچ وقت نگفتیم رفت و برگشت آرسنالو میزنیم
ولی پست های شما تو این تاپیک موجوده که میگفتی هم تو بندن می بریمتون هم مونیخ :)

بالا