• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
دوتا موقعیت داشت؟ آفساید تک به تک والکات
موقعیت جروینهو
اون پاسی که جلو دروازتون نرسید و اگه میرسید گل 100% بود
و ...

آمار بازی موجوده موقعیت های بایرن چند برابر بود

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دست پیش گرفتی پس نیفتی؟
ما هیچ وقت نگفتیم رفت و برگشت آرسنالو میزنیم
ولی پست های شما تو این تاپیک موجوده که میگفتی هم تو بندن می بریمتون هم مونیخ :)
َشما نگفتید ولی تعداد زیادی از طرفدارای بایرن مونیخ میگفتن
من کی گفتم رفت و برگشت بایرنو میزنیم؟ نکنه من خودم نیستم ای بابا

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
آمار بازی موجوده موقعیت های بایرن چند برابر بود

معیار موقعیت سنجی اینا من نمیدونم چه جوریه که حتی 1% احتمال گل باشه موقعیت حساب میکنند آخه چه جوری بایرن 15 تا موقعیت گل داشت؟ من حرف از موقعیت 100% میزنم که شما فقط تک به تک روبن بود

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
معیار موقعیت سنجی اینا من نمیدونم چه جوریه که حتی 1% احتمال گل باشه موقعیت حساب میکنند آخه چه جوری بایرن 15 تا موقعیت گل داشت؟ من حرف از موقعیت 100% میزنم که شما فقط تک به تک روبن بود

امشب مولر و کروس و مانزوکیچ و روبن خیلی موقعیت خراب کردن
یعنی سابقه نداشت اینقدر موقعیت خراب کنن فقط یکی از شوتاشون میگرفت گل میشد.
در کل آرسنال حذف ابرومندانه ای داشت.اعاده حیثیت خوبی کرد بهتون تبریک میگم
ولی از این اعاده حیثیت ها که منجر به حذف شده زیاد داشتین این سال ها مثل همین پارسال

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
امشب مولر و کروس و مانزوکیچ و روبن خیلی موقعیت خراب کردن
یعنی سابقه نداشت اینقدر موقعیت خراب کنن فقط یکی از شوتاشون میگرفت گل میشد.
در کل آرسنال حذف ابرومندانه ای داشت.اعاده حیثیت خوبی کرد بهتون تبریک میگم
ولی از این اعاده حیثیت ها که منجر به حذف شده زیاد داشتین این سال ها مثل همین پارسال

به خاطر این بود که ما خوب دفاع کردیم
ما اعاده حیثیت نکردیم بازی در مجموع رفت و برگشت مساوی شد و با 3 تا موقعیت گل 100% این شما بودید که حقتون حذف بود و این قانون مسخره را من از قبل این بازی هم قبول نداشتم(قانون گل خورده کمتر در زمین خودی) اتفاقا دیشب به دوستم داشتم میگفتم چه قانون مسخرا هی اونم تایید کرد در ضمن صحبت های دکتر صدر هم به خوبی حق مطلبو ادا میکنه شما صعود کردید ولی با خرشانسی

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
به خاطر این بود که ما خوب دفاع کردیم
ما اعاده حیثیت نکردیم بازی در مجموع رفت و برگشت مساوی شد و با 3 تا موقعیت گل 100% این شما بودید که حقتون حذف بود و این قانون مسخره را من از قبل این بازی هم قبول نداشتم(قانون گل خورده کمتر در زمین خودی) اتفاقا دیشب به دوستم داشتم میگفتم چه قانون مسخرا هی اونم تایید کرد در ضمن صحبت های دکتر صدر هم به خوبی حق مطلبو ادا میکنه شما صعود کردید ولی با خرشانسی

خوب به فرض که قانون گل زده در خانه حریف هم نبود بازی 3 - 3 میشد و به وقت اضافه میرسید نه اینکه آرسنال صعود کنه!
اتفاقا خوش شانس شما بدین که از این همه موقعیت ما هیچ کدوم گل نشد
امشب بایرن بازی خودشو نکرد و گرنه نتیجه چیز دیگری بود.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
خوب به فرض که قانون گل زده در خانه حریف هم نبود بازی 3 - 3 میشد و به وقت اضافه میرسید نه اینکه آرسنال صعود کنه!
اتفاقا خوش شانس شما بدین که از این همه موقعیت ما هیچ کدوم گل نشد
امشب بایرن بازی خودشو نکرد و گرنه نتیجه چیز دیگری بود.
بازی 10 دقیقه دیگه ادامه داشت ما گل میزدیم بازیکناتون بعد گل دوم پاپیون کرده بودن نویر هم که:D
بازی دست آرسنال بود و مطمئنا ما صعود میکردیم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
خوب تیم صعود نکرده بود و نیازی نبود که بازیکنان زیاد خودشونو به آبو آتش بزنند.

تبریک

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
بازی 10 دقیقه دیگه ادامه داشت ما گل میزدیم بازیکناتون بعد گل دوم پاپیون کرده بودن نویر هم که:D
بازی دست آرسنال بود و مطمئنا ما صعود میکردیم
کلا خیلی اعصابت خورده من درکت میکنم
خاستی کل کل هم راه بندازی من آماده آماده ام
فقط بگم کلا 3تا توپاتون تو چارچوب بود دوتاش گل شد حالا ما خوش شانسیم؟!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تبریک میگم. تیم کامل و خوبی دارید و پتانسیل حتی قهرمانی هم دارید اگر در حمله زهردارتر باشید ولی انصافا در عقب زمین تیم بسیار مستحکمی دارید مخصوصا دانته که 100 دفعه دوربین های تلویزیونی نشونش دادن!

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هاینکس: تمرکز همیشگی را نداشتیم

732-jupp-heynckes-7.jpg

By Mojtaba
FCBayern.ir- بایرن مونیخ در دور برگشت لیگ قهرمانان مقابل آرسنال با نتیجه 2 بر 0 مغلوب شد و به لطف گل زده ی بیشتر در خانه ی حریف به مرحله بعد صعود کرد.

واکنش ها به بازی بایرن مونیخ - آرسنال

کارل هاینس رومنیگه:
امروز بازی سختی داشتیم، ما باید خودمان را خوش شانس بدانیم که در بازی رفت در لندن به اندازه کافی گل زدیم. این بازی زنگ خطر را برای ما در لیگ قهرمانان به صدا در آورد.

یوپ هینکس:
در مجموع ما این بازی را با حساسیت زیادی تحلیل خواهیم کرد. قرار نبود ما در سه دقیقه از حریفمان عقب بیفتیم و با این اتفاق بازی مستقیم به دست حریف افتاد. ما در نیمه دوم بهتر شدیم و نسبت به آرسنال شانس های بهتری داشتیم ولی بازی را به خوبی کنترل نکردیم و ساختار همیشگی خود را نداشتیم. ما زخمی شدیم ولی می توانیم با آن کنار بیاییم. ما هنوز چیزی به دست نیاورده ایم. همان طور که امروز دیدیم لیگ قهرمانان کاملا متفاوت است. این بازی همه ما را به تفکر وادار کرد که پیروزی هرگز تضمین شده نیست.

فیلیپ لام:
همان طور که همه دیدیم، آرسنال تیم خوبی است و مهمتر از آن ما یک گل زود هنگام دریافت کردیم. پس از آن بازی به گونه ای گره خورد. ما از فرصت هایمان به خوبی استفاده نکردیم و بازی برایمان سخت شد. ما باید همیشه صد در صد تمرکز داشته باشیم در غیر این صورت کار دشوار خواهد بود. ما باید بهتر شویم. ما می دانیم که باید برای پیروزی به سختی تلاش کنیم. ما تا به اینجا خوب تلاش کردیم ولی امشب این گونه نبودیم.

آرین روبن:
نباید این اتفاق می افتاد، اما گاهی پیش می آید. ما در این مورد در رختکن حرف زده بودیم و از پیش می دانستیم. آنها چیزی برای از دست دادن نداشتند و با تمام توان برای بازی آمده بودند. ما، به ویژه در نیمه اول، به اندازه کافی تهاجمی نبودیم. اما در پایان امروز شاید نکات مثبتی هم وجود داشته باشد. چیزی شبیه یک هشدار بیدار باش. همه ما را تحسین می کنند. اما ببینید که چه اتفاقاتی می تواند رخ دهد. ما باید انسجام تیمی خود را حفظ کنیم، چرا که این یک صعود میلیمتری بود و آرسنال استحقاق این پیروزی را داشت.

آرسن ونگر (مربی آرسنال) :
من به نمایش امروز تیمم افتخار می کنم، ولی در عین حال خیلی ناامیدم. بعد از دیدن بازی امروز ما باید خود را برای بازی دور رفت سرزنش کنیم. ما می توانستیم بایرن را حذف کنیم. ما نتوانستیم در نیمه اول موقعیت های بیشتری خلق کنیم. در نیمه دوم که ما فضای بیشتری پیدا کردیم وضعیت کمی بهتر شد. گل دوم خیلی دیر زده شد. ولی با این حال ما چندین موقعیت خوب گلزنی هم داشتیم.

پر مرتساکر (آرسنال) :
ما پس از سه دقیقه به یک گل پاسخ دادیم که ما را به زندگی بازگرداند. ما در نیمه دوم خیلی خوب نبودیم. بایرن سعی کرد فشارش را بیشتر کند ولی ما خیلی کم به آنها اجازه اینکار را دادیم. در نهایت آنها به شوت های راه دور روی آوردند. من مایل بودم اشتیاق بیشتری در بازی رو به جلو در تیم ببینم. ما نزدیک بود بایرن را حذف کنیم و این نکته قابل توجهی است. این برای ادامه فصل به ما شجاعت بیشتری می دهد.

هاینکس: این بازی درس بزرگی برای ما بود؛ لیگ قهرمانان اروپا متفاوت از بوندس لیگاست

240748hp2.jpg

سرمربی باواریایی ها در صحبت هایی اعلام کرد که تیمش خوش شانس بود تا توانست به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا راه یابد

سایت گل- یوپ هاینکس سرمربی بایرن مونیخ به انتقاد از تیمش بعد از باخت 0-2 مقابل آرسنال در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا پرداخت.

با وجود این باخت، این باواریایی ها بودند که به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا راه یافتند ولی سرمربی بایرن در پایان این بازی اعلام کرد که اوضاع آن طور که او برنامه ریزی کرده بود پیش نرفته.

در پایان بازی یوپ هاینکس به زد.دی.اف گفت:« من فکر می کنم که در مجموع می توان عملکرد تیم در بازی 4شنبه را مورد انتقاد قرار داد. در پایان بازی، ما خوش شانسی آوردیم. آن گل زودهنگام باعث شد تا ما تمرکز و ریتم بازی مان را از دست بدهیم. نمی گویم که سورپرایز شدیم ولی واقعا انتظارش را نداشتیم، به ویژه در نیمه اول. ما هیچ وقت با خونسردی و آرامش بیش از حد بازی نکردیم.معمولا هم این کار را نمی کنیم. این بازی باید یک درس بزرگ برای ما باشد: تا زمانی که بازی برگزار نشده باشد، هیچ وقت به دور بعد نرسیده ای. این را در بازی 4شنبه شب دیدیم که رقابت های لیگ قهرمانان اروپا داستانی متفاوت با بوندس لیگا دارد.»

کارل هاینس رومنیگه، رئیس بایرن هم در صحبت هایی اعلام کرد که تیمش با خوش شانسی به دور بعدی لیگ قهرمانان اروپا صعود کرده و اعلام کرد که جای خالی باستین شواین اشتایگر و فرانک ریبری کاملا محسوس بوده.

رومنیگه دراین باره گفت:« بازی 4شنبه شب بازی سختی بود و ما 0-2 باختیم. ما خوش شانس بودیم که در بازی رفت به پیروزی رسیده ایم و همین باعث می شود تا ما به دور بعد صعود کنیم. این شاید یک هشدار بزرگ رای ما در لیگ قهرمانان اروپا باشد. آمادگی تیم ها در این رقابتها بالاست و باید فروتن باشی. نبود شواین اشتایگر و ریبری کاملا محسوس بود.»

آرین روبن هم در مورد این بازی گفت:« ما نباید اجازه دهیم که چنین اتفاقی تکرار شود. آرسنال چیزی برای از دست دادن نداشت. ما می بایست جنگنده تر رفتار می کردیم. شاید این زنگ بیدارباشی برای همه ماست.»

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
روبن: شکست مقابل آرسنال ما را از خواب بیدار کرد

263525hp2.jpg

باواریایی ها در دیدار رفت مقابل آرسنال، 3-1 به پیروزی رسیدند اما در دیدار برگشت که شب گذشته در آلیانس آره نا برگزار شد، نمایش چندان خوبی ارائه ندادند و با دو گل شکست خوردند

سایت گل- آرین روبن، ستاره بایرن، از شکست 2-0 تیمش مقابل آرسنال در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ ابراز ناخشنودی کرد.

باواریایی ها در دیدار رفت مقابل آرسنال، 3-1 به پیروزی رسیدند اما در دیدار برگشت که شب گذشته در آلیانس آره نا برگزار شد، نمایش چندان خوبی ارائه ندادند و روبن امیدوار است که این شکست، موجب بیداری تیم بایرن شود.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت:" نباید این اتفاق، رخ می داد اما به هر حال اتفاق افتاد. ما در این مورد رد رختکن صحبت کرده بودیم و از قبل به خودمان اخطار داده بودیم. آنها چیزی برای از دست دادن نداشتند و همه تلاش شان را کردند. ما به اندازه کافی هجومی نبودیم؛ به ویژه در نیمه اول.

اما در نهایت، باید جنبه مثبت قضیه را نگاه کرد؛ که این شکست ما را از خواب بیدار کرد. ما به همه تیم ها احترام می گذاریم و باید ببینیم چه رخ خواهد داد.

ما باید تمرکزمان را حفظ کنیم زیرا هنوز فرصت جبران داریم. در مجموع آرسنال شایسته پیروز بود."

شکست حق ما بود باید بهتر شویم

732-dante-2.jpg

By Roozbeh
FCBayern.ir - دانته مدافع برزیلی بایرن مونیخ اعتقاد دارد بایرن مونیخ باید سریعتر به خودش بیاید و در بازیهای بعد بهتر از این بازی نماید.او همچنین معتقد است بایرن هرچه سریعتر باید نواقص موجود را برطرف نماید.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ دانته در این باره به شبکه espn برزیل که بازی را مستقیما برای کشورهای آمریکای جنوبی پخش می نمود گفت :"ما در بازی دیشب انسجام لازمه را نداشتیم و نتوانستیم فشرده و متراکم بازی کنیم ما برای بازیهای آینده باید این نواقص را بر طرف کنیم و بهتر از این شویم."

مدافع برزیلی که پاس ولکات دقیقا از بین پاهای او رد شد و به ژیرود رسید و وی نیز به راحتی توانست دروازه بایرن را فرو بریزد اضافه نمود :"این شکست حق ما بود ما باید از خودمان انتقاد کنیم زیرا نتوانستیم از فرصتهایمان به خوبی بهره ببریم و خوب هم دفاع نماییم.نکته بد و نگران کننده ماجرا هم این می باشد که به دیگر تیمها نشان دادیم که می توانند ما را در مونیخ شکست دهند"

مدافع سابق مونشن گلادباخ در مورد قرعه کشی مرحله بعد این مسابقات هم افزود :"برای من این مرحله اصلا در الویت قرار ندارد ما تنها باید روی عملکرد تیم خود تمرکز کنیم و به سایرتیمها توجه نداشته باشیم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اوه!! این بچه چقدر مغرور است

732-toni-schumacher.jpg

By Roozbeh
FCBayern.ir - هارولد شوماخر یکی از اسطورهای دروازه بانی آلمان و سنگربان تیم ملی آلمان در دو جام جهانی 82 و 86 مانوئل نویر سنگربان مونیخی ها را یک دروازه بان خوب ولی در عین حال متکبر و مغرور می داند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، وبه نقل از شبکه ORF اتریش تونی شوماخر که که به عنوان مفسر بازی بایرن مونیخ و آرسنال را برای این شبکه اتریشی گزارش می کرد پس از پایان بازی عملکرد مانوئل نویر را زیر سوال برد وعنوان نمود: اوه!! این بچه چقدر مغرور است ،او در این بازی با تکبر خاصی بازی میکرد."

تونی شوماخر که سابقه بازی در کلن آلمان و فنرباغچه ترکیه را نیز در کارنامه خود می بیند ادامه داد:"نویر باید بداند برای یک دروازه بان هیچ چیز بدتر از کبر و غرور نمیتواند باشد.این غرور است که آخر شما را در جایی متوقف میکند و نمی گذارد دیگر نتوانید به جلو حرکت کنید "

شوماخر اضافه نمود :"نویر دروازه بان خوبی است و شاید هم بهترین دروازه بان فعلی آلمان ،اما او باید یاد بگیرد که تکبر و غرور را از خودش دور نماید. البته علت آن بر می گردد به سن این بازیکن و شاید نداشتن رقیبی سرسخت برای وی. در زمان من ایکه ایمل وجود داشت که واقعا مرا به دردسر می انداخت و بعدها ایلگنر و کوپکه و همچنین لمان و الیور کان. ولی اکنون رقیب سرسختی برای نویر پیدا نشده است. به نطر من عدم حضور افرادی مانند سپ مایر اکنون در مونیخ اثرش را گذاشته است اگر وی در بایرن بود شاهد اینگونه ماجراها در بین سنگربانان بایرن مونیخ نبودیم"

در پایان تونی شوماخر به مانوئل نویر هم توصیه میکند و خطاب به وی می گوید :"مانوئل، هیچ وقت به رکورد و اعداد و ارقام توجه نکن آنها روزی شکسته می شوند و از بین می روند تو باید بر روی عملکرد خود و برطرف کردن نواقص و اشتباهات خود تمرکز کنی. اگر اینها را به خوبی انجام دهی و از غرور و تکبر بیش از حد پرهیز نمایی مبدل به بهترین سنگربانان جهان خواهی شد زیرا استعداد و نبوغ آن را داری"

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
حریف بعدی بایرن چه تیمی است؟

732-fcb-ucl-draw.jpg

By Kia
FCBayern.ir - علیرغم شکست چهارشنبه شب در مقابل آرسنال، بایرن مونیخ با قانون گل زده بیشتر در خانه حریف به دور یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کرد. اکنون توجه یوپ هاینکس و شاگردانش معطوف به قرعه کشی جمعه شب در مقر اصلی یوفا در نیون سوییس خواهد شد تا حریف بعدی خود را بشناسند.

بارسلونا، رئال و مالاگا از اسپانیا، یوونتوس از ایتالیا، پاری سن ژرمن از فرانسه، گالاتاسرای از ترکیه و دورتموند از آلمان حریفان بایرن در این مرحله هستند. در این دور از قرعه کشی هیچ سید بندی وجود نخواهد داشت و احتمال برخورد بر هر تیمی وجود دارد. این بدان معنی است که ممکن است بایرن با دورتموند هم بازی کند.

رقیب داخلی!

بروسیا دورتموند که در بازی رفت در مقابل شاختار دو - دو مساوی کرده بود در بازی برگشت در سیگنال آیدونا پارک سه بر صفر این تیم را در هم کوبید و برای اولین بار در 15 سال اخیر به دور یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا راه یافت. بازی این دو رقیب بوندسلیگایی می تواند جالب توجه باشد.

سخت ترین قرعه!

بارسلونا که در بازی رفت دو بر صفر از میلان شکست خورده بود و همه دوران بارسلونا را پایان یافته می انگاشتند در بازی برگشت در نیوکمپ چهار بر صفر میلان را خرد کرد تا سخت ترین حریف احتمالی بارین لقب بگیرد.

قدرتمند ترین حریف!

رئال مادرید که در سانتیاگو برنابئو یک یک با منچستر مساوی کرده بود با یک بازی درخشان و با نتیجه دو بر یک منچستر را در اولدترافورد شکست داد تا به جمع هشت تیم پایانی بپیوندد. گرچه بایرن همیشه گربه سیاه رئال بوده ولی رئال مادرید نشان داده که این روزها از آماده ترین تیمهای اروپاست.

طلسم ایتالیایی!

یوونتوس آسانترین صعود را در برابر ضعیف ترین تیم دور یک هشتم تجربه کرد و با دو نتیجه دو بر صفر و سه بر صفر به یک چهارم صعود کرد. بازی در برابر ایتالیایی ها همیشه هم برای آلمانی ها و هم بایرن سخت بوده است. گرچه در آخرین مصاف دو تیم در تورین بایرن چهار بر یک این تیم را برد ولی ایتالیایی ها همیشه دردسرساز بوده اند.

قدرت پول!

پاری سن ژرمن که صاحبان ثروتمند قطری دارد با اتکا به ستارگان پرشمارشان توانستند رقیب بایرن در دور گروهی، یعنی والنسیا را در مجموع با نتیجه دو بر یک شکست دهند و به یک چهارم نهایی برسند.

میچو، روکه و دیگر هیچ!

مالاگا هم یا جبران شکست یک بر صفر در برابر پورتو و کسب نتیجه دو بر یک در دور برگشت با گلزنی بایرنی سابق یعنی روکه سانتاکروز به یک چهارم رسید. مارتین دمیکلیس مدافع متعصب سابق بایرن نیز در این تیم حضور دارد.

تعصب ترکیه ای+ستارگان اروپایی!

گالاتاسرای که بازی نزدیکی با شالکه داشت و در بازی رفت در علی سامین یک یک متوقف شده بود در بازی برگشت در گلزنکرشن توانست سه بر دو شالکه را شکست دهد که گل اول بازی را حمید آلتینتوپ بازیکن سابق شالکه و بایرن به ثمر رساند.

بازیها طی دو هفته برگزار خواهد شد. دور رفت در روزهای سیزدهم و چهاردهم فروردین و دور برگشت روزهای بیستم و بیست و یکم فروردین برگزار خواهد شد.

• Like
Reactions: al2

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
نظرسنجی ال موندو دپورتیوو؛ بارسایی ها دوست ندارند با یووه و بایرن روبرو شوند

قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ فردا در نیون سوئیس انجام خواهد شد

سایت گل-روزنامه قدیمی و پرتیراژ کشور اسپانیا، ال موندو دپورتیوو که به باشگاه بارسلونا وابسته است، در نسخه امروز خود با تیتری تحت عنوان ” اجتناب از رویارویی با یووه ” در این خصوص مطلبی را منتشر کرده است.

در وبسایت این روزنامه کاتالان نیز در نظرسنجی که از کاربران به عمل آورده بود، اکثر هواداران بارسا از رویارویی با یوونتوس اجتناب کرده بودند. روزنامه ال موندو دپورتیوو در این خصوص نوشت:

” بازیکنان و کادرفنی بارسا علاقه ای به رویارویی با یوونتوس در مرحله یک‌چهارم نهایی ندارند. بیانکونری تیمی خطرناک است که در حال حاضر در بهترین فرم خود قرار دارد و به تیمی سطح بالا تبدیل شده است. بارسا از این رویارویی خشنود نخواهد بود، چرا که یوونتوس در کار دفاعی در ایتالیا و اروپا زبان زد خاص و عام است. یوونتوس معمولا با سیستم ۳-۵-۲ و سه دفاع مستحکم مانند بارزالی، بونوچی و کیه‌لینی بازی می‌کند، این سیستم کونته با ۵ هافبک نفوذ ناپذیر به نظر می‌رسد، البته نباید فراموش کرد آن‌ها یکی از بهترین دروازه‌بان های اروپا را نیز پشت سرمدافعین خود دارند.”

هواداران بارسا در نظرسنجی سایت ال موندو دپورتیوو از بایرن مونیخ و یوونتوس به عنوان دو حریفی که از رویارویی با آن اجتناب کرد نام برده‌اند.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
کلا خیلی اعصابت خورده من درکت میکنم
خاستی کل کل هم راه بندازی من آماده آماده ام
فقط بگم کلا 3تا توپاتون تو چارچوب بود دوتاش گل شد حالا ما خوش شانسیم؟!

من نمیدونم از این پست من چجوری استنباط کردی من اعصابم خورده؟
1 توپ ما تو چهارچوب از کل موقعیت هاتون خطرناکتر بود

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
من نمیدونم از این پست من چجوری استنباط کردی من اعصابم خورده؟
1 توپ ما تو چهارچوب از کل موقعیت هاتون خطرناکتر بود
الان اعصابت اروم شده
این کاملا مشخصه:D
بعدم عزیز تک به تک روبن - شوت میلیمتری گوستاوو - شوتهای تونی کروس و......
اینا خطرناک نبودن؟

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
خوردیم به یووه
اول دوست نداشتم به بارسا بخوریم و بعد یووه
یووه امسال خیلی تیم منسجمی هست ضمن اینکه ایتالیاییها گربه سیاهمون هستن و این یه پوئن روانی منفی برای ما و مثبت برای اوناست
ولی اگه رو فرم خودمون باشیم و 180 دقیقه تمرکزمونو حفظ کنیم حتما صعود می کنیم

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بازی خیلی سختیه یووه خیلی بسته بازی میکنه. در واقع این یه جورایی شبیه بازی ایتالیا - آلمان در جام ملتهاست، چون بیشتر ملی پوشهای دو کشور در این دو باشگاه هستن. یووه خیلی سخت گل میخوره. امیدوارم توی بحث روانی بازیکنهای بایرن کم نیارن روبروی یووه ایها.

بالا