• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
باواریا منتظر لغزش دورتمند برای قهرمانی

732-50-bundesliga-logo-2.jpg

By Mehdi
FCBayern.ir- رقابتهای بوندسلیگای آلمان عصر شنبه با انجام 6 مسابقه همزمان وارد هفته بیست و هفتم می شود، شاید در ابتدای فصل هیچکس تصور نمی کرد که در این هفته از رقابته امکان مشخص شدن تکلیف قهرمانی وجود داشته باشد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ این هفته از رقابتها در شرایطی برگزار می شود که در صورت توقف دورتمند برابر اشتوتگارت و پیروزی بایرن برابر هامبورگ، بایرن قهرمان بوندسلیگا خواهد شد.

در یکی دیگر از دیدارهای مهم این هفته فورتونا دوسلدورف و بایرلورکوزن یکی از دیدنی ترین دربی های آلمان را برگزار خواهند کرد.

برنامه کامل هفته بیست و هفتم بوندسلیگا

شنبه ساعت 19 به وقت تهران

اشتوتگارت - دورتمند

شالکه - هوفنهایم

ماینتس - وردربرمن

دوسلدورف - بایرلورکوزن

فرایبورگ - مونشن گلادباخ

آگسبورگ - هانوفر

شنبه ساعت 22 به وقت تهران

بایرن مونیخ - هامبورگ

یکشنبه ساعت 19 به وقت تهران

وردربرمن - نورنبرگ

یکشنبه ساعت 21 به وقت تهران

گروترفورث - فرانکفورت

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
"من عاشق بایرن هستم"

732-philipp-lahm-4.jpg

By Mehdi
FCBayern.ir- فیلیپ لام کاپیتان تیم فوتبال بایرن مونیخ آلمان قصد دارد به صورت طولانی مدت در بایرن مونیخ بماندو هیچ برنامه ای برای ترک باواریا ندارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ فیلیپ لام که محصول مدرسه باشگاه بایرن مونیخ است قصد دارد با پیراهن تیم مونیخی به رکورد 500 بازی در بوندسلیگا دست پیدا کند.

فیلیپ لام که از سال 2003 در بایرن مونیخ توپ می زند و تنها 2 سال را به صورت قرضی در اشتوتگارت بازی کرده است در گفت وگو با مجله کیکر از تصمیم خود برای ماندن در بایرن مونیخ خبر میدهد و می گوید:"باشگاه من بایرن مونیخ است و من از حضور در اینجا بسیار خوشحال هستم و من عاشق بایرن مونیخ هستم."

وی در ادامه در مورد احتمال جدایی اش از بایرن می گوید:" من هیچ برنامه ای برای جدایی از بایرن ندارم، من تا 2016 با بایرن قرارداد دارم و همه تمرکزم معطوف به همین تیم است."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بهترین هافبک های هجومی بوندس لیگا​

FCBayern.ir- تونی کروس، ماریو گوتزه و یولیان دراکسلر سه هافبک جوان و برتر بوندس لیگا که در پست شماره 10 در این فصل به خوبی درخشیدند آن ها در فرم هافبک تهاجمی مدرن به خوبی در حملات شرکت کردند و علاوه بر طراحی موفق به گلزنی نیز شدند.

تونی کروس

fcb_jubel_kroos_200.jpg

مهمترین مهارت و توانایی کروس در این فصل با حضور او در 22 بازی از 26 دیدار بوندس لیگایی از ابتدا به خوبی مشخص می شود. حضور در تیم اولیه ی یوپ هاینکس زمانی به خوبی مشخص می شود که بدانیم در بایرن ستارگانی همچون آرین روبن روی نیمکت حاضر باشند.

در خط حمله ی بایرن، توماس مولر و فرانک ریبری توسط کروس حمایت می شوند هاینکس اعتماد عجیبی به استفاده از کروس دارد او در لورکوزن نیز از این هافبک جوان استفاده می کرد کروس نیز از این اعتماد به خوبی استفاده کرد او در این فصل بوندس لیگا 6 گل و 7 پاس منجر به گل داده است.

ماریو گوتزه

bvb_scf_goetze_200.jpg

بدون شک تمام کارشناسان فوتبال آلمان از مریو گوتزه به عنوان استعداد ناب یاد می کنند او که اکثر دیدارهای فصل گذشته را به دلیل مصدومیت از دست داده بود موفق شد در این فصل علاوه بر تکنیک بالا به توانایی های فیزیکی خود نیز بیافزاید و در درگیری های نفر به نفر نیز شرکت داشته باشد.

گوتزه نیز به مانند کروس در پست شماره 10 و پشت سر مهاجم بازی می کند او تا کنون در 20 بازی در این فصل بوندس لیگا و در هفت بازی از هشت دیدار لیگ قهرمانان برای دورتموند از ابتدا به میدان رفت.آمار او فوق العاده است هشت گل و شش پاس گل و 85.9 درصد موفقیت در پاس ها از او یک بازیکن موثر در ترکیب کلوپ ساخته است.

یولیان دراکسلر
s04_jubel_draxler_200.jpg

او به تازگی از مرز 100 بازی برای شالکه عبور کرد. یولیان دراکسلر 19 ساله همچنان راه پیشرفت را پیشرو دارد او در این فصل به صورت بازیکن موثر و عضو جدایی ناپذیر گلزن کیرشنی ها مطرح شد. دراکسلر در این فصل 17 بار به عنوان بازیکن شروع کننده برای شالکه وارد زمین شد .

شالکه نیز به مانند دورتموند و بایرن از تک مهاجم استفاده می کند و توسط سه بازیکن هجومی از او حمایت می شود. دراکسلر نیم فصل نخست را به عنوان بال هجومی سمت چپ به کار گرفته شد و با خروج لوئیس هولتبی، یولیان به پست شماره 10 و پشت مهاجم منتقل شد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
روبن: نه اینتر ونه گالاتاسرای، فقط به بایرن فکر می کنم

263548hp2.jpg

گزارش های منتشره حکایت از احتمال انتقال روبن به اینتر و یا گالاتاسرای داشت ولی او این صحبت ها را تکذیب کرده است

سایت گل – آرین روبن انتشار اخباری مبنی بر جدایی او از بایرن مونیخ و پیوستن به گالاتاسرای یا اینتر را تکذیب کرده است.

پیش از این اخبار منتشره حکایت از آن داشت که ستاره هلندی بایرن مونیخ در نظر دارد تا در اتمام این فصل از باواریایی ها جدا شده و روانه گالاتاسرای شود تا دوباره در کنار وسلی اسنایدر ،هموطن هلندی اش که در رئال با هم همبازی بودند توپ بزند و یا اینکه روانه سری آ و اینتر شود.

ولی این ستاره 29 ساله که درنیم فصل اول رقابت های بوندس لیگا با مصدومیت های متعددی دست و پنجه نرم می کرد حالا این شایعات را رد کرده.

روبن در صحبت هایی به خبرنگار بیلد گفت:« یک روز، حرف از گالاتاسرای است و روز بعد از اینتر صحبت می شود. این بی عقلی محض است. چنین فکرهایی در سر من نیست. من فقط به بازی تیمم مقابل هامبورگ و بعد از بازی با یوونتوس فکر می کنم و بعد از آن هم فکرم را روی بازی برگشت با یووه متمرکز خواهم کرد. الان فقط به تیمم و هدفمایمان فکر می کنم. هرخبر دیگری که منتشر می شود، ساختگی است و هیچ ارتباطی با من ندارد.»

این ستاره هلندی ادامه داد:« اگر می خواستم به این اخبار گوش بدهم واقعا ناراحت می شدم. البته این هم بخشی از فوتبال است، اگر تیم های دیگر به من علاقه مند هستند، این فوق العاده است و من به این موضوع احترام می گذارم ولی خودم هیچ تمایلی به انجام تغییر در زندگی ام ندارم.»

روبن در 18 دیداری که در این فصل برای بایرن برگزار کرده، 6 گل به ثمر رسانده است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
حمایت هاینکس از مانوئل نویر

732-jupp-heynckes-3.jpg

By Saeed
FCBayern.ir- یوپ هاینکس سرمربی بایرن مونیخ از عملکرد نویر و انتقادات اخیری که از وی به مطرح شد حمایت کرد.

مانوئل نویر در دیدار تیم ملی آلمان مقابل قزاقستان اشتباه عجیبی انجام داد و یک گل را تقدیم تیم حریف کرد هرچند که آلمان در این بازی مقتدرانه حریف را شکست داد اما لغزش عجیب نویر موجب شد تا موجی از انتقادات به سمت مانوئل نویر روانه شود.

یوپ هاینکس در کنفرانس خبری روز جمعه به دفاع از نویر پرداخت و اظهار داشت:" من با مانوئل صحبت کرده ام و او این اتفاق را فراموش خواهد کرد. نویر دروازه بان شجاع و بی پروایی است او با برخورداری از این خصوصیت نه تنها یک دروازه بان بلکه برای بایرن بازیکن خط میانی نیز بوده است."

نویر پس از دریافت گل مقابل قزاقستان مورد انتقاد هواداران تیم ملی قرار گرفت و حتی توسط برخی سکوها هو نیز شد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فعلا که ترکونده. بایرن واقعا تیم پرقدرتی هست. امسال هم یکی از مدعیهای سرسخت لیگ قهرمانان هست و یوونتوس بازی خیلی سختی جلو بایرن در پیش رو داره.

لعنتی این سیگنال کانال تی ار تی هابر ما هم همش میره و میاد :( نمیذاره بازی رو ببینیم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گل هشتم رو هم زدن !!!!!!!!!!!!!:eek:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
برد بسیار دلچسپی بود. درسته که اشتباهاتی باعث شد دو گل دریافت کنیم اما یه روحیه جنگنده اون ضعفها رو هم پوشش می ده. تبریک فراوان

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
ترکیب احتمالی واسه بازی امشب؟
بایرن مونیخ
961.png

Neuer
Lahm, Boateng, Dante, Alaba
Gustavo, Schweinsteiger
Muller, Kroos, Ribery
Mandzukic
سوال مهم واسه من اینه روبن آماده بازی نمیکنه؟؟؟

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن در آزمونی سخت

732-fcb-ucl-2.jpg

FCBayern.ir - بایرن مونیخ پس از پیروزی تاریخی 9 بر 2 برابر هامبورگ با روحیه ای عالی به مصاف یوونتوس می رود. همه چیز در مونیخ بر وفق مراد است. قهرمانی در بوندسلیگا دیر یا زود اتفاق می افتد. قهرمانی جام حذفی در دو قدمی است و خیال بایرن از رقابتهای داخلی تا حدودی راحت است. بر خلاف سال قبل بایرن امسال نیمکت فوق العاده ای دارد که مربی را برای انتخاب یازده بازیکن اصلی دچار سردرد خوشایندی می کند. یک مرور اجمالی بر نامها و آمار نیمکت بایرن لرزه بر اندام هر حریفی می اندازد. ژردان شاکیری هر گاه به میدان رفته فوق العاده ظاهر شده است. گوستاوو کار را برای مارتینز سخت کرده است و به راحتی می توان گفت مهاجم اول در بایرن وجود ندارد. ماندزوکیچ عالی کار کرده و گومز که سالهاست خود را اثبات کرده و امسال هم هرگاه به میدان رفته موثر بوده و گلزنی کرده است. از سوی دیگر با نمایش خیره کننده پیزارو نمی توان او مهاجم سوم قلمداد کرد. روبن هم که نیاز به تعریف ندارد. شاید تنها نکته نگران کننده در بایرن گلهای خورده در چند هفته اخیر است. مخصوصا در ضربات ایستگاهی و کرنرها بایرن آسیب پذیر نشان داده است.

تیم یوونتوس اگرچه در جام حذفی با شکست برابر لاتسیو از دور رقابتها کنار رفته ولی در حال حاضر شرایط ایده آلی را تجربه می کند. آنها در صدر سری آ قرار دارند و در ابتدای هفته اینتر میلان را در جوزپه مه آتزا با نتیجه دو بر یک شکست دادند. یوونتوس در لیگ قهرمانان بدون شکست بوده و یکی از خطوط دفاعی خوب اروپا را در اختیار دارد. در حالی که در میانه میدان از بازیکنان بسیار خوبی بهره می برد. آنده ا پیرلو، کلودیو مارکیزیو و آرتورو ویدال از آن جمله هستند. گرچه در دهه ی اخیر یوونتوس به نیمه نهایی لیگ قهرمانان نرسیده ولی این بار آنها با انگیزه تر از قبل نشان می دهند. آنها در دور قبل با ضعیفترین تیم یک هشتم نهایی یعنی سلتیک روبرو شدند و به راحتی این تیم را شکست دادند.

وضعیت بازیکنان دو تیم

در تیم بایرن مونیخ هولگر بدشتوبر مدتهاست به دلیل مصدومیت از میادین دور است و تا پایان فصل نیز غایب خواهد بود. خاوی مارتینز هم از این بازی محروم است و لوییز گوستاوو جای او را در ترکیب اصلی پر خواهد کرد. مولر، ریبری، ماندزوکیچ و آلابا که در بازی قبل استراحت کردند به احتمال فراوان به ترکیب تیم باز خواهند گشت. فلیپ لام و دانته یک کارته هستند و در صورت دریافت کارت از بازی بعد محروم خواهند بود.

در تیم یوونتوس جووینکو دچار مصدومیت شده و احتمالا این بازی را از دست خواهد داد با این حال نام او در این بازی جزو 22 بازیکن یوونتوس قرار خواهد داشت. میرکو ووچینیچ از سرماخوردگی رهایی یافته و به بازی می رسد گرچه به نظر میرسد در این بازی نیکمت نشین خواهد بود. کلودیو مارکیزیو، آرتورو ویدال و استفان لیختشتاینر یک کارت زرد دارند و در خطر دو کارته شدن قرار دارند.

بایرن مونیخ - یوونتوس

تاریخ: سه شنبه 13 فروردین 1392
ساعت: 23:15 به وقت ایران
مکان: استادیوم آلیانز آرنا

ترکیب احتمالی دو تیم

بایرن مونیخ: (4-2-3-1) نویر - آلابا - دانته - بواتنگ - لام - گوستاوو - شواین اشتایگر - ریبری - کروس - مولر - ماندزوکیچ
سرمربی: یوپ هاینکس

یوونتوس: (3-5-2) بوفون - بارزالی - کیلینی - بونوچی - لیختشتاینر - ویدال - پیرلو - مارکیزیو - آساموا - ماتری - کوالیارلا
سرمربی: آنتونیو کونته

• Like
Reactions: al2

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
شبکه های پخش کننده بازی

1TV (georgia) / HD
Al Jazeera Sport +5
Al Jazeera Sport HD2
Arena Sport 1 HD (cro)
Arena Sport 3 (serbia)
beIN Sport 1 / HD
BHT 1 (BiH)
C+ Liga Campeones / HD
Club RTL
Digi Sport 2 (rom)
Dolce Sport 2
ESPN+
Federalna TV
Idman TV
Nova Sports 2 (hellas) / HD
nSport / HD
NTV Plus Futbol / HD
Puls 4 / HD
Ring.bg / HD
RSI La 2 / HD
RTRS TV
Setanta Ireland
SF Zwei / HD
Sky Calcio 1 / HD
Sky Sport 1 (germany)
Sky Sport 1 (italy) / HD
Sky Sport HD2 (germany)
Sky Sports 2 (uk) / 2HD
Sport 1 (hungary) / HD
Sport 1 Voetbal
Sport 5+ (israel)
Sport 5+ LIVE / HD
Sport TV2 / HD
Sportsmax
SuperSport 1 (alb) / HD
SuperSport 10 (africa)
SuperSport 2HD (za)
SuperSport 5 (za)
SuperSport MaXimo 2
TV3 Sport 1 (den) / HD
TV6 Estonia
TV6 Lithuania
TVR 1 / TVR HD
Viasat 4 (nor) / HD
Viasat Sport (swe) / HD
YLE TV2 / YLE HD

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
پپ گواردیولا سه شنبه شب به کمک یوپ هاینکس خواهد آمد و ترکیب اصلی بایرن و تاکتیک های مقابله با یوونتوس را به بازیکنان گوش زد می کند.

اولی هوینس در نشست روز گذشته با ماتیاس سامر به دلیل اهمیت این دیدار اروپایی برای مونیخی ها به این نتیجه دست یافتند که از گواردیولا به عنوان مشاور در کنار هاینکس استفاده کنند.
بنا به گزارش های رسیده پپ گواردیولا ساعاتی پیش از آغاز دیدار دو تیم به صورت ویدئو کنفرانس در رختکن آلیانس آره نا با بازیکنان بایرن همراهی خواهد کرد و آن ها را برای پیروزی در این دیدار ترغیب می کند و ترکیب فردا شب باواریایی ها مقابل یوونتوس و استفاده از آرین روبن به جای توماس مولر نیز با تصمیم پپ تغییر کرده است.
پس از شکست در دو فینال لیگ قهرمانان، دیدار یک چهارم نهایی برای بایرن پر اهمیت است . آن ها به هر نحوی که شده قهرمانی در این فصل را می خواهند و از این سو سران باشگاه چنین تصمیمی را اتخاذ کرده اند. به نوعی تقابل فردا شب دو تیم را باید شروع سرمربی گری گواردیولا در مونیخ دانست.

این خبر رو fcbayern.ir بیرون داده.
دوستان بایرنی تا چه حد صحت داره؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بازی 2 0 شد.

بایرن نتیجه خوبی بدست اورد. بازیش هم فوق العاده بود. تقریبا تمام دقایق بازی دست بایرن بود و اگه بوفون نبود شاید بیش از 2 گل زده بودند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تبریک میگم.نتیجه مطلوب رو گرفتیم ولی کاملا می تونستیم قاطعانه تر هم ببریم.مانزوکیچ بهترین بازیکن زمین بود. یه تنه سه دفاع یووه رو پرس می‌کرد.ریبری هم فوق‌العاده‌ بود.
روبن هم بازیکن واقعاً باکیفیتیه. اما همیشه گند می‌زنه تو موقعیتهای حساس و متاسفانه به نظر می‌رسه نمی‌تونه به فرم خوبش برگرده. من هیچوقت ازش قطع امید نکرده بودم اما امشب واقعاً خراب کرد اکثر توپهارو، برعکس روبن مولر روز به روز داره بهتر می‌شه. فوق‌العاده بود امشب.
بزرگترین کاری که بایرن امشب کرد پرس وحشتناک تو زمین خود یووه بود. خط میانی یووه رو با این پرس بیچاره کردن
تکل‌های عجیب غریب مانزوکیچ و ریبری هم خیلی خوب بود.
اگه موقعیت دقایق آخر مولر گل می‌شد دیگه می‌تونستیم تو بازی برگشت با خیلی راحتتر بریم تو زمین

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
این خبر رو fcbayern.ir بیرون داده.
دوستان بایرنی تا چه حد صحت داره؟

این دروغ سیزده بود :D
همین یک ساعت پیش که وارد چهاردهم شد به عنوان خبر اضافه شد که دروغه سیزده بوده
ولی دروغ خوبی هم بود چون خیلی ها باور کردن :happy:

بالا