• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
آمار بازی و برتری بایرن

ejkesd.png

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
بعد از ماکای 10 ثانیه اکنون آلابای 24 ثانیه!
گل دیشب آلابا پنجمین گل سریع تاریخ لیگ قهرمانان بود سریعترین گل تاریخ این رقابت ها هم که دست روی ماکای خودمونه که سال 2007 به رئال زد.
دیشب دو تا زدیم چهار تا هم نزدیم. نگرانیم برای بازی برگشت اینه که تیم تمرکز لازم رو نداشته باشه و با خیال راحت که انگار همه چیز تموم شده بازی کنه مثل بازی برگشت با آرسنال یا غرور بگیرشون
ویدال در نیمه اول باید کارت می گرفت و با کارت نیمه دوم دو اخطاره و باید اخراج میشد.گل دوم بایرن هم فکر نمی کنم افساید باشه چون چیزی در این مورد ندیدم تو سایتها.افساید نبود چون توپ اول به بوفون خورد و برگشت و مستقیم به مانزوکیچ نرسید.کامرانی فر هم اگر یادتون باشه در جام جهانی یه همچین صحنه ای رو افساید نگرفت و مورد تحسین قرار گرفت.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
خوب منم با تاخیر تبریک میگم پیروزی بایرن رو اما هنوز هیچی تمام نشده
به نظرمنم مانزوکیچ دیشب عالی بود و چه پرسی میکرد دمش گرم
روبن هم که:wacko:...........
کلا دیشب حال مارو گرفت سر یکی از موقعیت های نیمه اول روبن وقتی خرابش کرد چنان دادی زدم که همه از خواب پریدن
امیدوارم دورتموند دیگر نماینده آلمان هم امشب موفق باشه

حیف کروس تو بدموقعی مصدوم شد تو اوج دوران آمادگی بود
البته گوستاوو هم دیشب عالی بود مارتینز هم که هست و همچنین تیموشچک
متاسفانه اعلام شده حداکثر 2 ماه دور از میادین خواهد بود :(
امیدوارم زودتر برگرده

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن امشب تاجگذاری می کند؟

268797hp2.jpg

هفته بیست و هشتم بوندس لیگا دیشب با برگزاری یک بازی آغاز شد.

سایت گل- هفته بیست و هشتم بوندس لیگا دیشب با برگزاری یک بازی آغاز شدوامروز و فردا نیز دنبال می شود.

اوضاع جدول

درپایان هفته بیست و هفتم رقابت ها، بایرن مونیخ با 72 امتیاز صدرنشین مقتدر رقابت هاست.بوروسیا دورتموند با 52 امتیاز تیم دوم است و بایر لورکوزن با 48 امتیاز در رده سوم قرار گرفته. تیم های شالکه و اینتراخت فرانکفورت هر دو با 42 امتیاز تیم های چهارم و پنجم هستند و ماینتس، فرایبورگ، مونشن گلادباخ، هامبورگ و هانوفر در رده های ششم تا دهم هستند. دو تیم هوفنهایم و گروثر فورث هم دو پله پائینی جدول بوندس لیگا را در اختیار دارند.

بازیهای مهم هفته

در مهمترین بازی های این هفته بایرلورکوزن میزبان وولفسبورگ است. بوروسیا دورتموند در خانه آگزبورگ به میدان می رود و بایرن مونیخ میهمان اینتراخت فرانکفورت خواهد بود. وردربرمن و شالکه مقابل هم قرار خواهند گرفت و هامبورگ مقابل فرایبورگ به میدان خواهد رفت.

جمعه شب نیز دوتیم هوفنهایم و فورتونا دوسلدورف مقابل هم به میدان رفتند که مصاف این دو تیم با نتیجه 0-3 به نفع هوفنهایم به پایان رسید.

برترین گلزنان

درپایان هفته گذشته رقابت ها

برنامه بازیهای این هفته فوتبال آلمان بدین ترتیب است

شنبه 17 فروردین (6آوریل)

بایرلورکوزن- وولفسبورگ (ساعت 18)

بوروسیا دورتموند- آگزبورگ (ساعت 18)

اینتراخت فرانکفورت- بایرن مونیخ (ساعت 18)

مونشن گلادباخ- گروثر فورث (ساعت 18)

وردربرمن – شالکه (ساعت 18)

هامبورگ –فرایبورگ (ساعت 21)

یکشنبه 18 فروردین (7 آوریل):

نورنبرگ- ماینتس (ساعت 18)

هانوفر- اشتوتگارت (ساعت 20)

چی فیلتره.....؟

هیچی همون عکس کاریکاتوریه که بعدش گذاشتم فیلتر بود حذفش کردم.
امیدوارم فرانکفورت ببازه و شالکه ببره تا سهمیه چهارم آلمان در فصل بعد اروپا شالکه باشه

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هاینکس: اگر فردا قهرمان شویم؛ مطمئنا جشن می گیریم

268426hp2.jpg

سرمربی باتجربه باواریایی ها تایید کرد که بازیکنانش می توانند بعد از مسجل کردن قهرمانی شان در این هفته جشن بگیرند

سایت گل- یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ، اعلام کرد در صورتی که قهرمانی شان در رقابت های این فصل بوندس لیگا را این هفته قطعی کنند، جشن قهرمان شان را به پایان فصل موکول نخواهند کرد.

سرمربی باتجربه باواریایی ها تایید کرد که بازیکنان شمی توانند بعد از مسجل کردن قهرمانی شان در این هفته جشن بگیرند و معتقد است که شاگردانش می توانند در این شرایط، حرفه ای گری شان را حفظ کنند.

باواریایی ها فردا مقابل فرانکفورت قرار خواهند گرفت و در صورتی پیروزی، عنوان قهرمانی شان در رقابت های این فصل بوندس لیگا را قطعی خواهند کرد.

هاینکس در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این دستاورد فوق العاده ای برای همه ما خواهد بود. ما بسیار بسیار خوشحال خواهیم شد.

اگر کسی بخواهد نوشیدنی ای بخورد، می تواند این کار را انجام بدهد. هیچ محدودیتی نیست زیرا می دانم که بازیکنانم بسیار منظم هستند."

البته این مربی باتجربه از بازیکنانش خواست که به جای رویا پردازی، در زمین قهرمانی شان را به دست بیاورند:" من رویای هیچ چیز را ندارم. من رئالیست هستم. می دانم که اکنون زمان رویاپردازی نیست. با رویاپردازی به هیچ جامی دست پیدا نمی کنید. ما هنوز به هیچ جامی دست پیدا نکرده ایم. به هیچ چیز."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تبریک میگم 23 امین و سریعترین قهرمانی در بوندسلیگا رو
در 50 سال گذشته سابقه نداشته در 6 هفته مانده به پایان رقابت ها قهرمان بوندسلیگا مشخص بشه

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
لام : هنوز اهداف بزرگی داریم

FCBayern.ir - پس از پیروزی 1-0 بایرن مقابل فرانکفورت، و کسب بیست و سومین عنوان قهرمانی برای غول های باواریا، مسئولان و بازیکنان بایرن این گونه واکنش نشان دادند:

اولی هوینس : ما این فصل فوق العاده بودیم. قهرمان شدن به این شکل بسیار نادر است. در تمام سال هایی که در بایرن بودم خودمان را اینقدر عالی به یاد نمی آورم و قهرمانی با این اختلاف و در فاصله شش بازی تا پایان فصل بی نظیر است. باید برای این موفقیت از مربی مان و همچنین از بازیکنان تیم تشکر کنیم. آنها هرگز از مسیرشان منحرف نشدند و با وجود برتری قابل توجه همچنان با انگیزه به راهشان ادامه دادند. من به سختی می توانم احساس خودم از این قهرمانی را با کلمات بیان کنم.

ماتیاس سامر : این یک احساس عالی و خرسند کننده است. ما می توانیم شاد باشیم اما باید خودمان را در مسیر درست هدایت کنیم.

یوپ هاینکس : من امروز در صحبت با تیمم به آنها گفتم که بهترین و زیباترین لحظه برای من، اولین قهرمانیم در لیگ بوده، و امروز 9 نفر از بازیکنان من برای اولین بار قهرمان لیگ شدند و شما می توانید در چشمان آنها بخوانید که چه احساسی دارند. پس از بازی سخت و سنگین در لیگ قهرمانان مقابل یوونتوس برای ما بسیار دشوار بود که در این بازی نمایش کاملی داشته باشیم. ما با خوش شانسی توانستیم در این بازی پیروز شویم و من بسیار خوشحالم. مشخص است که برای من لحظه ای بسیار به یاد ماندنی است. من بعد از 23 سال به قهرمانی بوندس لیگا رسیدم. البته در گذشته قهرمانی ها در زمان گرمتری اتفاق می افتاد و من هرگز به عنوان بازیکن یا مربی قهرمانی در چنین سرمایی را به یاد نمی آورم.

فیلیپ لام : ما کاملا مصمم بودیم که در این بازی پیروز شویم تا حرکت خود در مسیر قهرمانی را ادامه دهیم. ما امشب قهرمانی را جشن خواهیم گرفت، اما ما هنوز در پایان راه نیستیم. هنوز راه درازی تا پایان باقی مانده چون ما هنوز اهداف بزرگی داریم. هنوز چندین رکورد برای شکستن وجود دارد. ما کاملا شایسته قرار گرفتن در بالای جدول هستیم و این فصل در دفاع خیلی بهتر عمل کردیم و در مسیر درستی قرار داریم.

آرین روبن : امروز روز شگفت انگیزی است. ما همیشه برای پیروزی به زمین بازی قدم می گذاریم و می خواهیم خوب بازی کنیم. اما امروز ما بهترین بازی خود را انجام ندادیم. ما روز چهارشنبه بازی سختی داریم که برای ما بسیار مهم است. ما به عنوان قهرمانی رسیدیم و در صدر جدول هم 20 امتیاز برتری داریم. ما قهرمان هستیم و این قهرمانی را با تلاشی سخت به دست آوردیم و می توانیم به آن افتخار کنیم. اما حالا موفقیت های بیشتری می خواهیم.

داوید آلابا : ما به سختی تلاش کردیم و بسیار خوشحال هستیم که موفق شدیم. این قهرمانی نتیجه تلاش چندین ماهه ما بود و به همین خاطر ما بسیار خوشحال هستیم. ما روز چهارشنبه بازی سختی در پیش داریم و برای همین تمرکز ما از حالا بر روی آن بازی خواهد بود. البته همه ما کمی هیجان زده هستیم و از این احساس لذت می بریم.

توماس مولر : قهرمانی در لیگ به این زودی بسیار عجیب است. البته ما می دانستیم که امروز ممکن است این اتفاق بیفتد. این یک لحظه فوق العاده است زیرا هیچ ** نمی تواند پاداش کار سخت و تلاش ما را از ما بگیرد. ما چندین رکورد در این فصل به جای گذاشتیم و همچنان ادامه خواهیم داد. ما نقاط روشنی در طول فصل داشتیم و باید به راهمان ادامه دهیم.

مانوئل نویر : تا به اینجا تمام چیزی که من در رختکن به دست گرفتم فقط تکه های مقوایی به شکل سپر قهرمانی بوده. در واقع این احساس خوشایندی است ولی ما منتظر بالا بردن سپر قهرمانی واقعی هستیم. ما می توانیم به دستاوردهای خود تا به اینجا افتخار کنیم. ما می دانیم که هنوز در میان دو رقابت مهم هستیم و می خواهیم تا جایی که توان داریم به پیش رویم. ولی نمی توانیم پیش بینی کنیم چه اتفاقاتی ممکن است رخ دهد. ما از این قهرمانی لذت خواهیم برد و صدای موزیک را بلند خواهیم کرد و خواهیم رقصید و خواهیم خواند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گروساس پاخ، اولین حریف بایرنِ گواردیولا

247183hp2.jpg

باواریایی ها تمرینات آماده سازی برای فصل 14-2013 را از روز 4 جولای به مدت 8 روز در کمپی در ترنتینو آغاز خواهند کرد

سایت گل- باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد که این تیم روز 24 جولای در یک دیدار دوستانه مقابل بارسلونا، باشگاه سابق سرمربی جدیدشان، پپ گواردیولا، قرار خواهد گرفت.

باواریایی ها تمرینات آماده سازی برای فصل 14-2013 را از روز 4 جولای به مدت 8 روز در کمپی در ترنتینو آغاز خواهند کرد و در اولین بازی زیر نظر سرمربی اسپانیایی، مقابل سوننهوف گراسپاخ قرار می گیرند.

این در حالی است که روز گذشته باشگاه هانزا روشتوک اعلام کرد این تیم اولین حریف بایرن با مربیگری گواردیولا خواهد بود اما اما اکنون مشخص شده که دیدار مقابل گراسپاخ یک روز زودتر از دیدار برابر هانزاروشتوک برنامه ریزی شده است.

بایرن روز 20 جولای در رقابت های تلکام کاپ با بوروسیا دورتموند روبرو خواهد شد و دیدار بعدی این جام، برای یک روز بعد برنامه ریزی شده است.
آخرین بازی باواریایی ها در ماه جولای، مقابل بارسا خواهد بود که روز بیست و چهارم این ماه و در جام الی هوینس برگزار می شود.

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
تبریک به همه بایرنیها
بدون هیچ شکی بهترین تیم حال حاضر فوتبال جهان بایرنه
مدیریت قوی مربی خوب بازیکنای عالی نیمکت. عالی تیم کامل یعنی این

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کلوپ: بایرن این فصل می تواند تاریخ ساز شود

255186hp2.jpg

سرمربی 45 ساله دورتموند در صحبت هایی به تمجید از بایرن پرداخته

سایت گل- یورگن کلوپ سرمربی باشگاه بوروسیا دورتموند در پایان بازی شنبه شب تیمش به تمجید از بایرن مونیخ پرداخته.

باواریایی ها شنبه شب قهرمانی زودهنگامشان در رقابت های بوندس لیگا را جشن گرفتند و کلوپ معتقد است که آنها می توانند در این فصل به تاریخ بپیوندند.

این درحالی است که بایرن با 20 امتیاز برتری نسبت به دورتموند رده دوم قهرمانی اش را در بوندس لیگا جشن گرفت و این شانس را دارد تا در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی آلمان هم به قهرمانی برسد.

کلوپ ددرپایان بازی شنبه شب تیمش در تمجید از بایرن به خبرنگاران گفت:« آنها در این فصل همه کارهایشان را کاملا درست و صحیح انجام دادند. فصل فوق العاده ای برای بایرن بود و البته می تواند هیجان انگیز تر از این هم باشد و یکی از آن فصل های تاریخ ساز بایرن لقب بگیرد.»

کلوپ ادامه داد:« با تمام وجود این قهرمانی را به آنها تبریک می گویم و امیدوارم سال بعد بتوانیم این فاصله را کمی کمتر کنیم.»

تک گل باستین شواین اشتایگر در بازی شنبه شب بایرن مقابل فرانکفورت کافی بود تا درحالی که هنوز 6 هفته دیگر تا پایان رقابت های این فصل بوندس لیگا باقی مانده، بایرن بیست و سومین قهرمانی اش در بوندس لیگا راجشن بگیرد.

• Like
Reactions: al2

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هوینس: هدف بعدی ماقهرمانی در لیگ قهرمانان اروپاست

257270hp2.jpg

رئیس باواریایی ها رویای تیمش را تنها در قهرمانی در بوندس لیگا خلاصه شده نمی بیند

سایت گل- اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ از بازیکنان تیمش خواسته تا به رویاپردازی های بزرگشان ادامه دهند و امیدوار است که تیمش بتواند درپایان این فصل جام قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا رانیز به افتخارات این فصلش بیفزاید.

باواریایی ها شنبه شب و بعد از برد 0-1 مقابل فرانکفورت توانستند بیست و سومین قهرمانی شان در بوندس لیگا را جشن بگیرند و هوینس در صحبت هایی اعلام کرده که تیمش حالا نباید با آرامش بیش از حد کار را دنبال کند و باید به دنبال رکوردشکنی های متعدد باشد.

او در بخشی از صحبت هایش به این نکته اشاره کرد که با وجودی که قهرمانی در جام حذفی آلمان اولویت تیم اوست ولی بایرن که 3 قهرمانی اروپایی را یدک می کشد، باید نگاهی هم به قهرمانی درلیگ قهرمانان اروپا داشته باشد و دراین باره گفت:« قطعا قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا هدف بعدی ماست. جام حذفی آلمان جام فوق العاده ای است.به ویژه برای هواداران ما. اگر به فینال برسی، همیشه شاهد برگزاری فستیوال های بزرگی در برلین هستی.»

هوینس ادامه داد:« ولی یک چیز روشن است. لیگ قهرمانان اروپا، جام پادشاهان است که می خواهیم در آن، تا بالاترین جایگاه ممکن یش برویم.»

هوینس در ادامه صحبت هایش گفت:« در دو سال اخیر بوروسیا دورتموند واقعا مارا اذیت کرد ولی الان ما با کسب جام قهرمانی بوندس لیگا، آن هم شش هفته قبل از اتمام رقابت ها پاسخگو شدیم.آن هم با 20 امتیاز فاصله نسبت به دورتموند. ما پاسخ فوق العاده ای به چالشی که دورتموند مقابل ما قرارداده بود دادیم و درمجموع کسب این جام قهرمانی اتفاق فوق العاده ای است.»

بالا