• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بکن باوئر: نسبت به بارسا، دورتموند می توانست حریف راحت تری برای بایرن باشد

بکن باوئر که رئیس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ است، صراحتا اعلام کرد که ترجیح می داد آنها در نیمه نهایی با بارسا روبرو نمی شدند.

262934hp2.jpg

سایت گل- فرانتس بکن باوئر، اسطوره فوتبال آلمان، معتقد است که بایرنی ها ترجیح می دادند در مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ به جای بارسا، با بوروسیا دورتموند روبرو می شدند.

باواریایی ها بعد از قهرمانی در رقابت های بوندس لیگا، اکنون به دنبال قهرمانی در چمپیونز لیگ هستند. آنها در مرحله یک چهارم نهایی، در مجموع دو دیدار، 4-0 یوونتوس را از پیش رو برداشتند و حالا باید نیمه نهایی در مقابل بارسا قرار بگیرند.

بکن باوئر که رئیس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ است، صراحتا اعلام کرد که ترجیح می داد آنها در نیمه نهایی با بارسا روبرو نمی شدند.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" اولین واکنش من، از دیدگاه بایرنی ام بود؛ این قرعه ای رویایی نیست. من ترجیح می دادم با دورتموند روبرو شویم که حریف ساده تری نسبت به بارسا است. بارسا بهترین باشگاه دنیاست. اما واکنش بعدی من این بود که این قرعه ها، دو قرعه عالی برای فوتبال آلمان است."

با این وجود، بکن باوئر معتقد است که نمایندگان آلمانی کار دشواری در دیدار با حریفان اسپانیایی شان خواهند داشت.

" تیم ما توانایی فوق العاده ای دارد. ما شانس بسیار خوبی داریم زیرا در فرم بسیار خوبی به سر می بریم. اما آنها هم مسی، ژاوی و اینیستا را دارند که برای بازی کردن در کنار هم به دنیا آمده اند.

دیدار دورتموند و رئال، رویارویی نایب قهرمانی های آلمان و اسپانیاست. بازگشت دورتموند مقابل مالاگا، روحیه این تیم را به مراتب افزایش داد.

هرچند آنها در مرحله گروهی در هر دو دیدار بهتر از رئال بودند، اما نباید چندان روی آن حساب کنند. رونالدو در رقابت های این فصل چمپیونزلیگ فوق العاده بوده و همکاری بی نقصی با اوزیل دارد."

"به مشورت با پپ نیازی ندارم"

732-jupp-heynckes-1.jpg

FCBayern.ir- سرمربی 67 ساله تیم فوتبال بایرن مونیخ پس از قرعه کشی مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا عنوان کرد که برای شکست دادن حریف اسپانیایی نیازی به مشاوره با گواردیولا ندارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بایرن مونیخ در شرایطی در مرحله نیمه نهایی به مصاف بارسلونا خواهد رفت که پپ گواردیولا سرمربی سابق تیم بارسا از چند ماه آینده رسما سرمربی این تیم خواهد شد.

هاینکس در مورد سوال یک خبرنگار در مورد استفاده از تجربه پپ برای این مسابقه گفت:" به من و کار من احترام بگذارید، من هیچوقت با هیچکس مشورت نمی کنم و از هیچ ** در خواستی برای توصیه ندارم من برای این مسابقه به هیچکس نیاز ندارم."

بایرن مونیخ در مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا هفته آینده میزبان بارسلونا خواهد بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گومز در مسیر جدایی از بایرن

732-uli-ferber.jpg

FCBayern.ir - به نظر می رسد همکاری ماریو گومز با باشگاه بایرن مونیخ دارد کم کم به انتهای مسیر خود نزدیک می شود .ماریو گومز دیگر طاقت نیمکت نشینی از این بیشتر را نخواهد داشت.مهاجم آلمانی - اسپانیایی از شرایط موجود اصلا راضی نمی باشد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ ماریو گومز مهاجم ملی پوش باشگاه بایرن دیگر نمی تواند شرایط موجود و نیمکت نشینی های مداوم را تحمل نماید.این بازیکن معتقد است دیگر در بازیهای مهم نقشی ندارد و حتی اکنون نیز کلودیو پیزارو به او بیشتر ترجیح داده می شود.

اولی فربر مدیر برنامه های ماریو گومز به شدت از مدیران بایرن ناراحت است و دراین باره به اشپورت بیلد آلمان می گوید:"ماریو بازیکن شایسته و وفاداری برای باشگاه بایرن بوده است .او بازیکنی است که همواره حرص و طمع زیادی برای بازی کردن دارد.او بازیکنی است که می خواهد بازی کند نه اینکه مدام وقتش را روی نیمکت ذخیره ها بگذراند.اما به نظر می رسد مدیران بایرن مونیخ به این موضوع توجهی ندارند و همچنین نشان داده می شود دیگر رقبتی برای ادامه همکاری بیشتر بین دو طرف نمانده باشد "

وکیل گومر ادامه می دهد :"امیدوارم مسئولان بایرن هرچه زودتر موضع خود را مشخص نمایند و اگر دیگر مایل به همکاری مجدد نداشته باشند سریع تر به ما اعلام نمایند تا روند مذاکراتمان را با سایر باشگاه های بزرگ اروپایی که گومز را می خواهند شروع کنیم .البته موکلم همواره دوست دارد در بایرن بماند و برای بازپس گیری جایگاهش تلاش کند اما این روزها این فرصت کمتر به او داده می شود."

ماریو گومز تا ژوئن 2015 با باشگاه مونیخی قرارداد دارد و هم اکنون نیز مورد توجه باشگاه های ایتالیایی، اسپانیایی و انگلیسی نیز می باشد.

فن بویتن و خداحافظی از بایرن

732-van-buyten-2.jpg

FCBayern.ir - دانیل فن بویتن مدافع تنومند و باتجربه بایرن مونیخ مورد توجه یوونتوس قرار گرفته است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ فن بویتن 35 ساله که هشتمین سال حضورش در باواریا را سپری می کندیکی از عناصر بایرن در سالهای اخیر و همچنین در موفقیت این فصل بایرن بوده و در برابر یوونتوس بازیهای خوبی را به نمایش گذاشت. Daily Mail گزارش دادبا فرا رسیدن تابستان و پایان قرارداد او با بایرن مونیخ از آنجایی که بایرن پیشنهاد تمدید قرارداد را به او ارائه نکرده است یوونتوس می تواند او را به عنوان بازیکن آزاد به خدمت بگیرد. از سوی دیگر گفته می شود فن بویتن در برنامه های گواردیولا جایی نخواهد داشت و این موضوع او را به درهای خروج باشگاه هدایت می کند.

همچنین تیم موناکو که به تازگی به لیگ یک فرانسه صعود کرده قصد دارد خریدهایی برای فصل آینده انجام دهد که فن بویتن یکی از آنها خواهد بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
پير اميل هویبرگ هافبک 17 ساله دانمارکی بايرن اولین بازی بوندس ليگايی خودش رو مقابل نورنبرگ انجام داد و بدین ترتیب جوان ترين بازيکن بوندس ليگايی تاريخ بايرن شد.
او رکورد آلابا و کروس رو پشت سر گذاشت.
با توجه به وضعيت فعلی آلابا و کروس انتظار داريم هویبرگ هم ستاره اي در حد اين دو بازيکن بشه

136610244937300_0Pierre%20Højbjerg.jpg

خیس عرق شده بودم

732-hojbjerg2.jpg

FCBayern.ir - پیر امیل هویبرگ اولین بازی خود را برای بایرن مونیخ در پیروزی چهار بر صفر این تیم برابر نورنبرگ انجام داد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بازیکن 17 ساله دانمارکی بایرن مونیخ در 20 دقیقه به پایان بازی وارد میدان شد تا به عنوان جوانترین بازیکن تاریخ بایرن مونیخ که در بوندسلیگا بازی کرده شناخته شود. هافبک جوان بایرن مونیخ این را رویایی میداند که به حقیقت پیوسته است.

او به وب سایت رسمی باشگاه گفت: "صادقانه بگویم، واقعا خودم را خیس کرده بودم. باورنکردنی بود، مانند رویا بود. هنوز هم باور نمی کنم حقیقت داشته باشد. هنوز هم خودم را نیشگون می گیرم. بعد از پنج دقیقه چند بار توپ را در اختیار گرفتم و کمکم کرد تا آرامتر شوم."

هویبرگ در سال 2011 از باشگاه بروندبی دانمارک به آکادمی جوانان بایرن مونیخ پیوست.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بوی خوش فینال در آلیانز آرنا

732-dfb-pokal-logo-1.jpg

FCBayern.ir - قهرمان بوندسلیگا برای تکمیل کردن افتخارات داخلی این فصل جام حذفی آلمان را هم می خواهد. شاگردان یوپ هاینکس این روزها به هیچ تیمی رحم نمی کنند. چه بازیکنان ذخیره و چه بازیکنان اصلی لرزه بر اندام هر حریفی می اندازند. آنها در شش بازی اخیر در آلیانز آرنا 28 گل زده اند. در جام حذفی هم آمار خیره کننده ای دارند و آن هم بسته نگه داشتن دروازه تا قبل از بازی نیمه نهایی است. این بازی می تواند تا قبل از بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان در هفته آینده روحیه بایرنی ها را بیش از پیش تقویت کند. با اینکه جام حذفی نسبت به بوندسلیگا و لیگ قهرمانان از اهمیت کمتری برخوردار است ولی فتح سه گانه در این فصل مستلزم جدی گرفتن همه جامهاست. ولفسبورگ در رده سیزدهم بوندسلیگاست و خطر سقوط را چندان حس نمی کند. نتیجه دیدارهای رفت و برگشت دو تیم در بوندسلیگا سه بر صفر و دو بر صفر به نفع بایرن بوده است.

وضعیت بازیکنان دو تیم

پس از تغییرات فراوان در بازی برابر نورنبرگ بار دیگر بایرن مونیخ را با ترکیب اصلی خواهیم. نویر، دانته، لام و آلابا در عقب زمین بازی خواهند کرد و از میان بواتنگ و فن بویتن زوج دانته در قلب دفاع خواهد بود. مارتینز و شواینی باز هم دو بازیکن خط میانی بایرن خواهند بود و در جلوی زمین مولر و روبن به جای خود باز می گردند و ماندزوکیچ جایگزین گومز خواهد شد. کروس و بدشتوبر همچنان دور از میادین خواهند بود.

در تیم ولفسبورگ هم به نظر می رسد پس از بازی ضعیف هاسه به در بازی ابتدای هفته باس دوست جانشین او شود. در این تیم دو مصدوم به نامهای واچلاف پیلار و ویرینیا وجود دارند که در این دیدار غایب خواهند بود

بایرن مونیخ - ولفسبورگ

زمان: سه شنبه 27 فروردین ساعت 23
مکان: استادیوم آلیانز آرنا
داور: کرشر

ترکیب احتمالی دو تیم

بایرن مونیخ: (4-2-3-1) نویر - آلابا - دانته - فن بویتن - لام - مارتینز - شواین اشتایگر - شکیری - مولر - روبن - ماندزوکیچ
سرمربی: یوپ هاینکس

ولفسبورگ: (4-2-3-1) بنالیو - فاگنر - نالدو - کیائر - رودریگز - مدوژویچ - پولاک - آرنولد - دیگو - اولیچ - باس دوست
سرمربی: دیتر هکینگ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
رومنیگه: به خاطر جام جهانی قطر، باید برنامه بوندس لیگا را تغییر داد

268382hp2.jpg

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" از می تا آگوست، ما در آلمان مسابقه ای برگزار نمی کنیم. در حالی که در این ماه ها هوا عالی است. تغییر در برنامه بازی ها می تواند به سود ما باشد."

گروهی نیز معتقد است به خاطر تابستان های سوزان قطر، بهتر از جام جهانی 2022 در زمستان و در میانه فصل برگزار شود؛ ایده ای که رومنیگه هم از آن استقبال می کند.

" خانواده فوتبال متحد است. چه در ژانویه و فوریه و چه در اکتبر و نووامبر، بازی ها متوقف شود، این را یک فرصت برای بوندس لیگا می دانم. ما ترجیح می دهیم توقف بازی ها زمانی اتفاق بیفتد که اینجا هوا خوب نیست."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هوینس: من مغرور نیستم، بی طرف هستم

128040hp2.jpg

رئیس باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد که ترجیح می داد به جای روبرو شدن با یکی از دو حریف اسپانیایی، در این مرحله به مصاف شاگردان یورگن کلوپ می رفتند

سایت گل- الی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ، اعلام کرد اظهار نظر اخیرش در مورد اینکه دورتموند می توانست ساده ترین حریف برای تیمش در نیمه نهایی چمپیونزلیگ باشد، کاملا بی طرفانه و بی منظور بوده است.

قرعه کشی مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ روز جمعه در نیون سوئیس برگزار شد و باواریایی ها در این مرحله باید با بارسا روبرو شوند اما هوینس اعلام کرد که ترجیح می داد به جای روبرو شدن با یکی از دو حریف اسپانیایی، در این مرحله به مصاف شاگردان یورگن کلوپ می رفتند.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" اگر از من سوال کنید، من همیشه صادقانه جواب می دهم.

چرا حرف من مغرورانه بود؟ اگر می گفتم که دوست داشتم با بارسا روبرو شوند، آنگاه مغرور نبودم.؟

اگر قرار بود این سه تیم را از قوی ترین به ضعیف ترین مرتب کنیم، دورتموند در رتبه سوم قرار می گرفت. من مغرور نیستم، بی طرف هستم."

بایرن سه شنبه هفته آینده در آلیانس آره نا میزبان بارسا خواهد بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بواتنگ: صحبت کردن از تیم دوم بی احترامی است

271752hp2.jpg

بعد از قطعی شدن قهرمانی بایرن در رقابت های این فصل بوندس لیگا و دیدار دشوار این تیم مقابل یوونتوس در چمپیونزلیگ، هاینکس در دیدار مقابل نورنبرگ به چند بازیکن اصلی تیمش استراحت داد

سایت گل- ژروم بواتنگ، مدافع میانی بایرن مونیخ، این ادعا را که یوپ هاینکس در دیدار با نورنبرگ تیم دومش را به میدان فرستاد، یک بی احترامی دانست.

بعد از قطعی شدن قهرمانی بایرن در رقابت های این فصل بوندس لیگا و دیدار دشوار این تیم مقابل یوونتوس در چمپیونزلیگ، هاینکس در دیدار مقابل نورنبرگ به چند بازیکن اصلی تیمش استراحت داد اما بواتنگ معتقد است که تیمش که در این دیدار به میدان رفت، به همان اندازه قوی بود.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" صادقانه بگویمa، این کاملا بی احترامی است که بگوییم این تیم دوم بود.

وقتی تیم سه تغییر پیدا می کند، همه در مورد اینکه این تیم دوم است، صحبت می کنند.در حالی که من، روبن و گومز، سه بازیکن ملی پوش، در ترکیب تیم بودیم. به نظرم باید کمی به تیم احترام گذاشت."

او همچنین در مورد رویارویی با بارسا در نیمه نهایی چمپیونزلیگ گفت:" فکر می کنم حالا برای صحبت کردن در این مورد زود است.

سال گذشته همه چیز تا دقایق پایانی خوب بود. اما ناگهان همه چیز عوض شد و شکست بدی خوردیم. با این وجود، ما می توانیم امسال ناکامی سال گذشته را جبران کنیم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
الی هوینس: بارسایی ها هم از روبرو شدن با بایرن خوشحال نیستند

270026hp2.jpg

رئیس باشگاه بایرن مونیخ معتقد است اگر می خواهند قهرمانی اروپا شوند، باید بتوانند مقابل هر تیمی به پیروزی برسند

سایت گل- الی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ، تایید کرد که تیمش برای رسیدن به دیدار فینال رقابت های چمپیونزلیگ، کار دشواری برای عبور از بارسلونا دارد اما معتقد است که کاتالان ها نیز از اینکه قرار است با بایرن روبرو شوند، چندان خوشحال نیستند.

این ملی پوش سابق آلمانی تایید کرد که بایرنی ها ترجیح می دادند در نیمه نهایی چمپیونزلیگ با تیمی به غیر از بارسا روبرو شوند اما معتقد است اگر می خواهند قهرمانی اروپا شوند، باید بتوانند مقابل هر تیمی به پیروزی برسند.

او در گفتگو با تی زد گفت:" روبرو شدن با بارسا دشوارترین چیزی بود که می توانست برای ما رخ بدهد. ما ترجیح می دادیم دیدار رفت در خانه حریف باشد و دیدار برگشت را در خانه برگزار کنیم اما این اتفاق رخ نداد. هیچ قرعه دشوارتری از بارسا برای ما وجود نداشت.

از سوی دیگر، فکر می کنم این می تواند یک چالش بزرگ باشد. اگر می خواهید قهرمان چمپیونزلیگ شوید، باید بتوانید هر حریفی را شکست بدهید.

من معتقدم که بارسا هم از اینکه با ما روبرو می شود، راضی نیست."

هاینکس: اگر قرار باشد کمک بگیرم، به سراغ کرویف می روم نه گواردیولا

268426hp2.jpg

ممکن است هم که به بکن باوئر هم زنگ بزنم؛ او همیشه برای همه توصیه هایی دارد.

سایت گل- یوپ هاینکس، سرمربی باتجربه بایرن مونیخ در جریان کنفرانس خبری اش پیش از بازی تیمش مقابل وولفسبورگ در مرحله نیمه نهایی جام حذفی آلمان در مورد بازی با بارسلونا در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا هم صحبت کرد.

این درحالی است که با مشخص شدن قرعه مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا و مصاف دو تیم بارسلونا و بایرن مونیخ دراین مرحله گمانه زنی های زیادی به گوش می رسید وشنیده می شد که سران بایرن ممکن است برای این بازی با پپ گواردیولا، مربی سابق بارسا و مربی فصل بعد باواریایی ها تماس بگیرند.

اما یوپ هاینکس ضمن رد این صحبت ها گفت:« در آستانه بازی با بارسابا گواردیولا صحبت نخواهم کرد. پپ به احترام تیم سابقش نمی تواند تمام جزئیات راجع به بارسلونا را فاش کند. البته من هم کمبود اطلاعات ندارم. به خوبی فوتبال اسپانیا و بارسلونا را می شناسم. اگر قرار باشد به کسی زنگ بزنم، به یوهان کرویف زنگ می زنم؛ چون او بوده که سیستم بازی بارسلونا را ابداع کرده.»

هاینکس درادامه با لحن طنزآلودی گفت:« ممکن است هم که به بکن باوئر هم زنگ بزنم؛ او همیشه برای همه توصیه هایی دارد.»
این درحالی است که خود بکن باوئر در گفتگو با شبکه اسکای 90 آلمان گفته بود:« گواردیولا شاید چند تا پند و نصحیت کوچک به ما بدهد. او به خوبی بارسلونا را می شناسد و این اطلاعات ها برای آماده سازی 100% تیم حیاتی خواهد بود.»

بعد از این بود که یوپ هاینکس از او انتقاد کرده وگفته بود:« اصلا درک نمی کنم که چطور یک بازیکن سابق فوتبال و یک سرمربی سابق بتواند چنین چیزهایی را بگوید.مردها بیشتر از زن ها شایعه پراکنی می کنند. » و در واکنش به برخی اخبار منتشره که حکایت از ادامه حضور هاینکس در بایرن مونیخ در فصل بعد داشت گفت:« خود من اعلام کردم که تا پایان این فصل با بایرن خواهم بود.»

او در موردبازی تیمش با وولفسبورگ هم گفت:« دوئل ما با وولفسبورگ کار آسانی نیست. آنها هم می خواهند به فینال برلین برسند. در لیگ، آنها سومین تیم برتر در بازیهای خارج از خانه هستند و باید کاملا مراقب اولیچ، نالدو، دیگو و پولاک باشیم. ما در خط حمله مان یک سلسله مراتب نداریم و یک بازیکن شماره 2 و بازیکنان شماره یک نداریم.همه شامره یک هستند؛ ماریو گومز، پیزارو و ماندزوکیچ همگی می توانند بازی کنند.»

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب بازی یه طرفه ای بود

بایرن ۶ ۱ بازی رو برد و ولفسبورگ رو شکست داد

ارسال شده توسط برنامه Tapatalk

بالا