• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
کجاش شعاره؟
خوب از همه آماده تره خیلیم آماده تره پس 90%قهرمانه مگر اینکه اتفاق خاصی بیفته
من یک مقدار از بازی دیشب بایرن رو فرصت کردم تماشا کردم در اماده بودن بایرن که هیچ شکی نیست ولی اینکه حریف رو ضعیف خطاب کرد جز امید کاذب چیزی رو ایجاد نمی کنه .
واقعا در فوتبال پیش بینی کردن محال هست .

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
دوئل گواردیولا و رئال مادرید برای جذب کاوانی

265385hp2.jpg

ستاره اروگوئه ای باشگاه ناپولی نظر مثبت سرمربی آتی باواریایی ها را به خود جلب کرده و این درحالی است که رئالی ها هم به دنبال جذب او هستند

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی فصل آینده باشگاه بایرن مونیخ از هم اکنون برنامه ریزی هایش برای فصل بعد تیم باواریایی را آغاز کرده است و طبق گزارش منتشره در رسانه های آلمانی که در روزنامه آ.س نیز بازتاب یافته، یکی از بازیکنان مدنظر پپ، بازیکنی است که زیر ذره بین سران رئال مادرید نیز قرار دارد. در مورد ادینسون کاوانی،مهاجم اروگوئه ای باشگاه ناپولی صحبت می کنیم.

سرمربی سابق بارسلونا از هم اکنون برنامه هایش برای فصل آینده و لیست بازیکنان موردنظرش را به سران بایرن مونیخ اعلام کرده و دراین لیست، نام ادینسون کاوانی، برترین گلزن رقابت های این فصل سری آ که تا به اینجای رقابت ها 22 گل برای تیمش به ثمر رسانده دیده می شود. این درحالی است که طبق اعلام رسانه های ایتالیایی، سران رئال مادرید هم برای جذب این بازیکن اروگوئه ای ابراز تمایل کرده اند. گویا رئالی ها چند ماه پیش تمایلشان را به گوش سران ناپولی رسانده و حاضرند پیشنهادی 25 میلیون یورویی به اضافه انتقال بنزما به ناپولی را برای جذب او ارائه دهند .

حالا با اضافه شدن نام بایرن مونیخ، 4 تیم هستند که برای جذب کاوانی با هم مبارزه می کنند: چلسی،منچستریونایتد، رئال مادریدو بایرن مونیخ

در آلمان رسانه ها اعلام کرده اند که سران باواریایی حاضرند برای جذب کاوانی مبلغ 55 میلیون یورو بپردازند ؛ البته گویا سران ناپولی دست کم 60 میلیون یورو برای فروش ستاره اروگوئه ای شان که یکی از بهترین مهاجمان لیگ ایتالیاست طلب کرده اند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ماتیاس سامر: از گواردیولا راجع به بارسا نمی پرسیم؛ بارسا عشق بزرگ اوست؛پویول لیدر اصلی بارساست

203079hp2.jpg

مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرده که لیدر تیم کاتالان پویول است؛او مسی را یک نابغه می داند ولی معتقد است که بارسا تنها مسی نیست

سایت گل- ماتیاس سامر مدیرورزشی باشگاه بایرن مونیخ بعد ازجلسه تمرینی امروز باواریایی ها در جمع خبرنگاران شرکت کرد و قبل از آغاز صحبت هایش به سران تیم کاتالان به خاطر بهبود اریک آبیدال و تیتو تبریک گفت.

دراینجا می توانید متن صحبت های سامر را به گزارش آ.اس مطالعه کنید:

*بازی با بارسا اولویت باواریایی ها: ما از اینکه به فینال جام حذفی آلمان رسیدیم خوشحالیم ولی حالا اولویت ما لیگ قهرمانان اروپاست. ما قهرمانی بوندس لیگا را در جیب هایمان داریم و باید به بازی با بارسا فکر کرد.از نظر ورزشی بارسا تیم بزرگی است و به خاطر کیفیت تیم پایه ای اش شناخته می شود. آنها ستون مهره های فوتبال مدرن هستند؛چیزی که وقتی در فدراسیون فوتبال آلمان کار می کردم در حال کشف آن بودیم

*سبک کاری بارسا:نحوه دستیابی بارسا به موفقیت ها همه ما را متعجب کرده و این بازی حذفی هرنتیجه ای هم که داشته باشد به منزله پاک کردن موفقیت های بارسا نخواهد بود.روند پیشرفت آنها تا به اینجا درخشان بوده.بارسا نشان داد که می توان یک ایده خاص و مشخص داشت و آن را مدیریت کرد وآنها این را از تیم پایه ای شان دنبال می کنند.نمی توان این مدل کاری را درباشگاه های دیگر هم پیاده کرد ولی می توان از آن الهام گرفت

*کلیدهای موفقیت بارسا: از نظر من، لیدر این تیم پویول است. این را در طول سالهای طولانی شاهد بوده ایم و این پویول است که به تیم نظم می دهد. مسی یک نابغه است ولی بارسا تنها مسی نیست. کسی که توپ ها را برای موفقیت لئو می کارد، اینیستاست که یک پدیده دیگر است. شخصیت پویول تاثیر زیادی روی تیمش دارد. غیبت او کاملا محسوس است و احتمالابارسایی ها جای خالی او را در زمین کاملا احساس می کنند. پویول مصدوم است و مصدومیت او و ماسچرانو ممکن است به ما کمک زیادی کند. این بازی، فرصت بزرگی برای ما برای بازگشت به ریشه های فوتبال و برای نشان دادن احتراممان به یوپ هاینکس ، سرمربی تیممان است. هاینکس سرمربی بزرگی است و تجربیات فراوانی در آلمان، اسپانیا و اروپا دارد و باید به او احترام گذاشت

*سوال از گواردیولا: عشق بزرگ گواردیولا، بارسلوناست.به همین خاطر از او راجع به بارسا سوال نخواهیم کرد.با اتمام فصل در مورد چالش های گواردیولا دربایرن صحبت خواهیم کرد . ما با نهایت احترام به آنالیز تمام حریفان می پردازیم.ما درمورد بارسلونا اطلاعات زیادی داریم. هرآنچه ساده به نظرمی رسد هم نتیجه برنامه ریزیهایی است که درزمان گذشته انجام داده ایم . همه اینها نتایج کلی انرژی و تلاش است

*استراتژی آنتی مسی: بدون برنامه، بدون تاکتیک و بدون هوشیاری نمی توانیم به مراحل نهایی برسیم. مقابل یوونتوس ساکت بودیم و کار خوب پیش رفت. به همین ترتیب به کارمان ادامه می دهیم

*هاینکس: او همه چیز و تقریبا همه چیز را راجع به فوتبال می داند. او روز و شبش را به آنالیز بازی ها می گذراند و سن و سال او به او کمک می کند که چنین تجربه هایی داشته باشد.او دانشکده بزرگی برای هدایت مدبرانه شاگردانش دارد

*خاوی مارتینس: او هر روز بهتر از قبل می شود ومهره مهمی برای ماست. عدم حضور او در جام کنفدراسیون ها،مارا اصلا ناراحت نمی کند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
خاوی مارتینس: نباید به بارسایی ها اجازه فکر کردن داد؛ بخش عمده ای از موفقیت هایمان را مدیون هاینکس هستیم
حضور مسی دربازی با بایرن برای فوتبال خوب است

215650hp2.jpg

چابی یک منبع و الگوی بزرگ است و یکی از کارهای بزرگی که می توان انجام داد این است که کاری کرد که او در زمین راحت نباشد.
یکی از اهداف من بازگشت به تیم ملی است و این دو بازی فرصت خوبی برای من خواهد بود.
سایت گل- خاوی مارتینس، ستاره اسپانیایی باشگاه بایرن مونیخ حالا مبدل به یکی از بازیکنان کلیدی این تیم شده است. او به خوبی با سبک کاری باواریایی ها تطبیق پیدا کرده و بی صبرانه درانتظار مصاف با بارسا در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپاست. او معتقد است که بارسا،یک مانع بزرگ پیش روی تیمش است؛بارسایی که دوستان زیادی در آن تیم دارد.

خاوی مارتینس در آستانه بازی حساس این دو تیم درمرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در گفتگویی با روزنامه آ.اس شرکت کرده که این گفتگو را در دوقسمت برای شما آماده کرده ایم. بخش اول این گفتگو را در اینجا مطالعه کنید:

*توصیف بارسا برای بایرنی ها: ما در رختکن تیممان می دانیم که قرار است با چه تیمی روبرو شویم. بازی خیلی سختی خواهد بود. من این بدشانسی را داشته ام که بارها مقابل آنها قرار بگیرم. باید به شدت فشار آورد و به بازیکنان بارسا اجازه فکر کردن نداد. در کمتر از یک ثانیه، آنها به گل می رسند. بهترین نتیجه ای که مقابل آنها کسب کرده ام،کسب یک نتیجه تساوی در سن ممس با پیراهن اتلتیک بیلبائو بود. آنها مدتهاست که کارهای غیرممکنی راانجام می دهند

*رابطه صمیمانه با آبی اناری ها: من در یک رویداد تبلیغاتی با چابی ارناندس و داوید ویا همکاری داشتم. آن موقع هنوز از قرعه کشی نیمه نهایی مطلب نبودیم و هنوز هم با هم تلفنی حرف نزده ایم. ما رابطه خیلی خوبی باهم داریم ولی وقتی توپ به جریان می افتد، دیگر همه چیز فرق می کند.بعد از برگزاری بازیها،همه چیز به حالت عادی بازخواهد گشت

*چابی ارناندس: از نظر من او بهترین بازیکن میانی دنیا بوده و هست. افتخار بزرگی است که بازی او را تماشا کرده و رودرروی او قرار گرفت. تلاش می کنم که از او یادبگیرم که از کجاهای زمین می توان استفاده کرد. او یک منبع و الگوی بزرگ است و یکی از کارهای بزرگی که می توان انجام داد این است که کاری کرد که او در زمین راحت نباشد

*بازی مهم: یک فینال جام جهانی و یا یورو هم بازیهای مهمی هستند. پارسال بیه لسا به من نشان داد که نباید میان بازیها تفاوت قائل باشم. تمام بازیها مهم هستند و در تک تک بازیها احساس استرس و قلقلک را حس می کنی

*بارسا و300 بازی متوالی با برتری در مالکیت توپ: بایرن می داند که چطور باید بازی کند؛ چه توپ را داشته باشد و چه نه. ما از هر نظر آماده ایم، حتی اگر آنها توپ را به ما ندهند

*یوپ هاینکس: او بخش خیلی مهمی در تیم ماست و سرمربی واقعا بزرگی است. بخش عمده ای از موفقیت هایی که به دست آورده ایم و می توانیم در آینده به دست بیاوریم، به لطف اوست. می خواهیم او را در زمان خداحافظی اش شاد کنیم.او اعتماد زیادی به من دارد، به من اعتماد به نفس زیادی داده و باید به خاطر خیلی چیزها از او تشکر کنم.

*مدعی صعود: من به این فکر نکرده ام که ممکن بود در این بازی با پیراهن بارسلونا به میدان بروم.این مسائلی است که رسانه ها به آن می پردازند. پیوستن به بایرن هیچ وقت طعم تلخی ندارد. همه چیز فوق العاده است و از اینکه با پیراهن این تیم قهرمان آلمان شده ام، احساس خوشبختی می کنم. ما لحظات فوق العاده ای را پشت سرمی گذاریم .

*مسی: مسی بهترین بازیکن دنیا و شاید تاریخ است. باید بارسایی ها خیلی به و وابسته باشند.ما می خواهیم به فینال برسیم واگر بتوانیم دراین بازیها بارسا را شکست دهیم که چه بهتر. به نظر می رسد که لئو به آن بازی خواهد رسید و حضور او در بازی با ما،خبر خوبی برای فوتبال خواهد بود.

*بارسا یا رئال: غلبه بر هریک از این دوتیم برای من یک حس مشابه دارد؛برایم فرقی نمی کند؛تنها چیزی که می خواهم جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپاست

*بالهای بایرن: ما این شانس را داریم تا دو تا از بهترین بالهای دنیا را در اختیار داشته باشیم. آنها کارهای زیادی برای تیم کرده و در آینده نیز همین طور خواهد بود. لام می داند که چه زمانی بازی را متوقف کند و کاپیتان بزرگی برای تیم ماست. این دو، مهره های کلیدی ای برای ما خواهند بود

*دل بوسکه: یکی از اهداف من بازگشت به تیم ملی است و این دو بازی فرصت خوبی برای من خواهد بود

*شواین اشتایگر: او مثل یک گاو جنگجو است و بازی کردن درکنار او افتخار بزرگی است

*حضور در دوران تاریخی بایرن: ما اصلا به چنین چیزی فکر نمی کنیم. آنچه برایمان مهم است کسب حداکثر جامهای ممکن است. باید فروتن باشیم و همه چیز می تواند عوض شود

*پپ گواردیولا: ما به احترام سرمربی مان اصلا در رختکن تیم در مورد گواردیولا صحبت نمی کنیم. زمان برای این کار خواهد بود

*پدرو: او در اوج آمادگی به مصاف ما خواهد آمد و حرکات زیادی را برای تیمش رقم خواهد زد و فضاهای زیادی را خلق خواهد کرد. او کشف بزرگی در فوتبال اسپانیا بود و روند رشد او مهارنشدنی است. پدرو بازیکنی کلیدی برای بارسلوناست

*تغییر عادات: بالانس کلی از هر نظر برای من فوق العاده خوب است. تغییر آب و هوای فوتبالی برای من خیلی خوب بود؛این تغییر مهمی از نظرهای مختلف در مدت زمانی کوتاه بود. من به کمی زمان برای تطبیق پذیری ام نیاز داشم ولی همه در بایرن مونیخ به من کمک کردند.دلم برای گرمای اسپانیا تنگ شده؛البته چون اهل ناواررا هستم به دیدن برف هم عادت دارم. آلمان زمستان سختی داشت ولی این زمستان را بدون هیچ مشکلی سپری کردم

*والدس: نمی دانم که چه اتفاقی افتاده ولی هرکاری که بکند از او کاملا حمایت خواهم کرد

*سرخیو بوسکتس: او هم یکی از مهره های کلیدی بارساست. او باهوش ترین بازیکن در زمین مسابقه است و بازیکن کلیدی بارساست

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
همین الانم به نظر من ماریو گومز از کاوانی بهتره
من نمیدونم کاوانی یا سوارز رو میخان بخرن چیکار؟؟؟؟؟؟

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اشتوتگارت هم موفق شد در دیگر بازی نیمه نهایی جام حذفی فرایبورگ رو دو بر یک شکست بده و در فینال حریف بایرن بشه
فینال جام حذفی دهم خرداد در استادیو المپیک برلین برگذار میشه

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ریبری:خیلی قوی تر از سال 2009 هستیم؛ پارسال بارسا باید به فینال می رسید

270031hp2.jpg

ستاره فرانسوی بایرن معتقد است که تیمش نسبت به سال 2009 خیلی رشد کرده و حالا تیمی نو است و شانس زیادی برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا دارد

سایت گل- فرانک ریبری ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ یکی از تهدیدهای بزرگ این تیم به حساب می آید وبارسلونایی ها که قرار است تا در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل این تیم به میدان بروند از این موضوع آگاهند.

البته ریبری هم با امید و انگیزه های زیادی در مورد احتمال قهرمانی تیمش در لیگ قهرمانان اروپا صحبت می کند و درمورد مصاف با بارسا گفته:«می توانیم در مونیخ و دربارسلونا، بارسا راشکست دهیم.»

دراینجا می توانید متن صحبت های ریبری به گزارش آ.اس را مطالعه کنید:

*مصاف با بارسا: این بازی را می توان مصاف بین دو تیم بزرگ اروپایی که بازیکنان بزرگی هم دارند دانست. از این بازی،بیشتر از بازی رئال- دورتموند صحبت می شود و ما فرصت این را داریم که بازی تماشایی ای را برگزار کنیم. ما پروژه ها و برنامه های بارسا در این فصلها را می شناسیم و پارسال آنها شایستگی حضور در فینال آلیانس آرنا را داشتند. حذف آنها بی عدالتی بود ولی قبل از فکر کردن به فینال امسال ومبلی باید خودمان را برای بازی نیمه نهایی آماده کنیم

*حضور دربایرن:من شش سال است که اینجا هستم و با این تیم قهرمانی های متعددی در لیگ آلمان و جام حذفی را تجربه کردم ولی در فینال های اروپایی در برنابئو و در فینال پارسال الیانس آرنا شکست خوردیم. من 30 سال سن دارم و حس خوبی دارم و حالا در سال 2013 این شانس را داریم که قهرمان لیگ قهرمانان اروپا بشویم. نباید ترس یااسترسی داشته باشیم

*گذشته: مدتها پیش سران بارسلونا و رئال مادرید با من تماس گرفته بودند ولی من در مونیخ شرایط خوبی دارم

*ابیدال: برای آبیدال واقعا خوشحالم. شرایط او واقعا پیچیده بود و او و خانواده اش روزهای سختی را پشت سرگذاشتند. من از طریق تلفن با او در ارتباطم..حالش خیلی خوب است و بازگشتش به میادین چمن خبر خیلی خوبی بود.

*مقایسه های موجود: بارسلونا همیشه تیم بزرگی است و در سالهای اخیر جام های فراوانی کسب کرده اند . بایرن مونیخ در مقایسه با سه سال پیش خیلی قوی تر شده است. ما خیلی رشد کرده ایم؛ حالا می توانیم بابارسلونا رقابت کنیم. در سال 2009 بارسلونا درجایگاهی بالاتر از همه تیم های دیگر بود. تیم ما الان تیم جدیدی است و ما شانس این را داریم که مقابل بارسا به پیروزی برسیم؛چه در مونیخ و چه در بارسلونا

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هاینکس:بازی مسی و بارسا مرا مجذوب می کند

268411hp2.jpg

درمیان 4 تیم راه یافته به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا،مدعی خاصی برای قهرمانی دراین رقابت ها نمی بینم. بازیهای نیمه نهایی هیجان انگیز خواهند بود

سایت گل- یوپ هاینکس سرمربی بایرن مونیخ امیدهای بسیاری نسبت به موفقیت تیمش در مقابل بارسلونا در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا دارد.او در صحبت هایی پیغام خوشبینانه ای را رو به آینده برزبان آورده و از هواداران تیمش هم خواسته تا خوشبین باشند. او که سابقه هدایت تیم های رئال مادرید،اتلیک بیلبائو و تنریفه را درکارنامه ورزشی اش می بیند، می داند که تیمش کار سختی را پیش رو دارد ولی براین باور است که تیمش می تواند تاریخ ساز شود

متن صحبت های هاینکس به گزارش آ.اس را دراینجا مطالعه کنید:

*چالش پیش رو: چالش بزرگی پیش روی ماست . آن هم مقابل تیمی که در سالهای اخیر در فوتبال اروپا حکمرانی داشته

*سورپرایز: در طول این فصل همیشه می بایست با نبود برخی از غایبان کنار می آمدیم. ما رختکن گسترده ای داریم و ماریو گومز و پیزارو را داریم که می توانند به خوبی در کنار ماندزوکیچ برای ما کار کنند

*مدعی صعود: درمیان 4 تیم راه یافته به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا،مدعی خاصی برای قهرمانی دراین رقابت ها نمی بینم. بازیهای نیمه نهایی هیجان انگیز خواهند بود و هرجزئیاتی می تواندسرنوشت بازی را رقم بزند

*مسی: کلمه «پدیده» برای توصیف او کافی است. او در سطح بزرگترین های تاریخ است. او بازیکنی فرازمینی است. بازی مسی و بارسلونا مرا مجذوب می کند. آنها فوق العاده هستند

*مصاف با بارسا: رئال چند بازی خیلی خوب مقابل بارسا انجام داده که می تواند به تاریخ بپیوندد. دو بازی پیش روی ما هم دو بازی خیلی سخت خواهند بود. آبی اناری ها فلسفه فوتبالی کاملا متفاوتی نسبت به رئال دارند؛ البته هر 4تیم راه یافته به مرحله نیمه نهایی در سطح خیلی بالایی هستیم. بارسلونا به خاطر انسجامش مشهور است و همیشه بازیکنان بامهارت بزرگی را در اختیار دارد

*ویدئوها: ویدئوی بازیهای هفته های اخیر بارسا را تماشا خواهم کرد. بازیهای قدیمی تر به هیچ دردی نخواهند خورد. من به خوبی بارسلونا را می شناسم و به اطلاعات هیچ فردی نیاز ندارم. من شیفته رقابتهای لالیگا هستم و به همین خاطر در جریان همه چیز قرار دارم

*شرایط کنونی: فصل گذشته فصل بدی نبود؛ هرچند که نتوانستیم درآن فصل به جام قهرمانی برسیم. این فصل می تواند موفقیت های فردی متفاوتی را به همراه داشته باشد و دیدگاه های متفاوتی نسبت به فوتبال مدرن باز کند. من در خانه حس خیلی خوبی دارم و انتظار جامهای دیگری رامی کشم.خریدهای خوبی داشتیم و این خریدها می تواند به جام منجر شود . بایرن می تواند دوره ای تاریخی را رقم بزند.

*توصیه های پپ: به عنوان سرمربی، هیچ وقت برایم این اتفاق رخ نداده که به کسی زنگ بزنم و یا اینکه کسی به من توصیه هایی بکند. هیچ وقت با سرمربی قبلی یا بعدی تیمم درمورد کارهایی که باید دریک بازی انجام دهیم،صحبت نکرده ام.

*لام: به عنوان یک فوتبالیست و یک انسان،فوق العاده است. او به خوبی دراینجا جا افتاده و به ما کمک زیادی کرد تا سبک کاری رقابتی بایرن را در تیم جابیندازیم

*غایبان بارسا:همیشه در شرایط گلزنی هستیم. هر کسی که می خواهد رودر روی ما باشد. فوتبال همیشه تغییر می کند. باید به نکات و مسائل پیش رو نگاه کرد. باید درحرکت رو به جلو همه چیز را آنالیز کرد. تیم به صورت گروهی مهم تر از مسائل فردی است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هوینس: پلاتینی باید همه تیم هایی که فرپلی مالی را رعایت نمی کنند، از چمپیونزلیگ حذف کند

270026hp2.jpg

رئیس باشگاه بایرن مونیخ معتقد است برخی از باشگاه های بزرگ قاره به دلیل رابطه نزدیک با پلاتینی، از این قانون پیروی نمی کنند

سایت گل- الی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ، از میشل پلاتینی خواست از دو سال آینده، تیم هایی که قانون فرپلی مالی را رعایت نمی کنند، از رقابت های چمپیونزلیگ بیرون بیندازد.

براساس قوانین جدید یوفا، تیم ها نمی توانند بیش از اندازه ای که درآمد دارند، هزینه کنند و براساس همین قانون، تیم مالاگا برای 4 فصل از حضور در رقابت های اروپایی منع شد.

با این وجود، هوینس معتقد است برخی از باشگاه های بزرگ قاره به دلیل رابطه نزدیک با پلاتینی، از این قانون پیروی نمی کنند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر پلاتینی روی این تصمیمش مصمم است، باید در دو سال آینده چند تیم را از چمپیونزلیگ بیرون بیندازد، مانند کاری که با مالاگا کرد.

271983hp2.jpg

248808hp2.jpg

265482hp2.jpg

هوینس باید در انتظار واکنش تند باشگاه هایی که از آنها نام برده باشد

من می بینم که پلاتینی با دوستانش در پاریس، میلان، در انگلیس با منچسترسیتی و سایر باشگاه هایی که چندین میلیون بدهی دارند، چطور رفتار می کند."

چندین باشگاه اروپایی به دلیل سرمایه گذاری های هنگفت مالکان متمول شان، در چند سال اخیر به موفقیت های زیادی رسیده اند. از جمله چلسی که بعد از 8 سال از حضور رومن آبراموویچ، توانست فصل گذشته قهرمان چمپیونزلیگ شود.
در چند فصل اخیر هم باشگاه هایی مانند پاری سن ژرمن و منچسترسیتی راه چلسی را در پیش گرفتند و با خرید ستاره های بزرگ، به دنبال رسیدن به موفقیت های بیشتر هستند.

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
فینال جام حذفی آلمان هم خیلی خوبه که اول ژوئن هست یعنی 1 هفته بعد از فینال سی ال
و اگر به امید خدا به فینال رسیدیم دیگه دغدغه مصدومیت و خستگی بازیکنان در فینال جام حذفی رو نداریم و با تمام قوا میریم فینال سی ال و یک هفته بعدش با خیال راحت میریم به مصاف اشتوتگارت در فینال جام حذفی که اهمیتش پایین تر از فینال سی اله

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هوینس: ارتباطم با هاینکس چندان خوب نیست

732-hoeness-heynkes.jpg

FCBayern.ir- اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی اذعان کرد که ارتباط او با یوپ هاینکس سرمربی باشگاه پس از امضای قرارداد با پپ گواردیولا به مانند گذشته نیست و تنش هایی بین این دو دوست قدیمی ایجاد شده است.

هوینس که با مجله اشپورت بیلد صحبت می کرد گفت:" من اینجا اعتراف می کنم که ارتباطم با یوپ کمی دچار تنش شده است اما این اختلافات به طور کامل حل و همه چیر به مانند گذشته خواهد شد آنچه که در انتها باقی می ماند دوستی من با یوپ است."

علاوه بر این هوینس در صحبت هایی پیشرفت کنونی بایرن را مدیون رشد و پیشرفت بوروسیا دورتموند دانست و از این بابت به تشکر از رقیب پرداخت و گفت:" ما از دورتموندی ها سپاسگزاریم زیرا آن ها به خوبی ما را به چالش کشیدند و به لطف آن ها سطح کیفی ما پیشرفت بسیاری داشت و قدرت مند تر گذشته شدیم."

"با یوونتوس مذاکره نداشته ایم"

732-mario-gomez-3.jpg

FCBayern.ir- مدیر برنامه های ماریو گومز مهاجم تیم فوتبال بایرن مونیخ وجود هرگونه پیشنهاد و مذاکره از طرف باشگاه یوونتوس برای جذب ماریو گومز را رد کرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در هفته های گذشته خبر های ضد و نقیضی در مورد جدایی احتمالی ماریو گومز در پایان فصل از بایرن به گوش می رسید اما مدیر برنامه های این مهاجم آلمانی به شایعات خاتمه داد.

در حالیکه مطبوعات ایتالیایی خبر از علاقه تیم های اینتر و یوونتوس برای جذب مهاجم بایرن مونیخ می دانند، اولی فربر، مدیر برنامه های کومز در گفت و گو با Calciomercato ، گفت:" من اعلام می کنم که هیچگونه ارتباطی بین ما و باشگاه یونتووس وجود نداشته است و تمامی اخبار شایعه است، من می توانم با اطمینان کامل بگویم که هیچکس از باشگاه یونتووس با ما تماس نداشته است."

نیمکت نشینی های متعدد گومز در فصل جاری رقابتها او را در آستانه جدایی از بایرن مونیخ قرار داده است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن به کاوانی نزدیک شد

edinson-cavani-732.jpg

FCBayern.ir - در حالیکه هنوز فصل به پایان نرسیده است و پپ گواردیولا سرمربی بایرن نشده است گمانه زنی ها در مورد لیست خرید پپ آغاز شده است و ظاهرا ادیسون کاوانی یکی از مهمترین خریدهای بایرن است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ شواهد نشان می دهد که پپ گواردیولا علاقه چندانی به ماریو گومز ندارد و قصد دارد او را با یک مهاجم بزرگ جا به جا کند.

طی 24 ساعت گذشته خبرهای متعددی پیرامون احتمال جدایی کاوانی از ناپلی و پیوستنش به یکی از دو تیم رئال مادرید و بایرن مونیخ به گوش می رسد، حتی مادر ادیسون کاوانی هم احتمال جدایی پسرش از ناپلی را بسیار زیاد دانست.

بسیاری از مطبوعات ایتالیایی در شماره امروز خود از بخت بالای بایرن برای جذب این مهاجم آماده خبر دادند، حتی روزنامه Gazzetta، از توافقات اولیه بایرن با کاوانی نیز خبر داده است.

تانکردی پالمری خبرنگار CNN هم در صفحه شخصی خود در یکی از شبکه های اجتماعی به نقل از منابع آگاه از توافق بایرن با مدیر برنامه های کاوانی خبر داد.

در صورتی که انتقال کاوانی به بایرن مونیخ قطعی شود به احتمال فراوان ماریو گومز باواریا را ترک خواهد کرد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تصمیم سخت هاینکس؛ گومز یا پیزارو؟

732-jupp-heynckes-3.jpg

FCBayern.ir- ماریو گومز یا کلودیو پیزارو؟ مهاجم بایرن در دیدار مقابل بارسلونا چه کسی خواهد بود؟ یوپ هاینکس برای انتخاب مهاجم اول بایرن در نیمه نهایی لیگ قهرمانان با دقت انتخاب خواهد کرد.

ماریو ماندزوکیچ مهاجم کروات باشگاه بایرن مونیخ با دریافت کارت زرد سوم در دیدار برگشت مقابل یوونتوس دیدار نیمه نهایی لیگ قهرمانان را از دست داد یوپ هاینکس سرمربی با تجربه ی باشگاه بایرن در پاسخ به این سوال که در دیدار سه شنبه شب از گومز استفاده خواهد کرد یا پیزارو گفت:" از هر دو".

به نظر هاینکس انتخاب نخست خود در نیمه نهایی چمپیونزلیگ را شنبه شب مقابل هانوفر تست خواهد کرد. او در پاسخ به پرسشی مبنی بر دیدار مقابل بارسلونا گفت:" تمرکز کامل ما برای دیدار مقابل هانوفر است آن ها برای گرفتن سهمیه می جنگند و این می تواند برای ما خطرناک باشد."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
آلابا به دیدار مقابل بارسا می رسد

alaba_7321.jpg

FCBayern.ir- دیوید آلابا مدافع کناری باشگاه بایرن مونیخ پس از بهبود بیماری خود روز گذشته در تمرینات شرکت کرد تا هر گونه شک و تردید در مورد حضور او در دیدار سه شنبه شب مقابل بارسا از بین برود.

آلابا که به دلیل ابتلا به بیماری عفونی در دستگاه گوارش خود نیمه نهایی جام حذفی مقابل وولفسبورگ را از دست داده بود روز پنج شنبه تمرینات خود را از سر گرفت و به طور حتم او در ترکیب هاینکس برای دیدار نیمه نهایی لیگ قهرمانان مقابل بارسلونا حاضر خواهد بود.

تمرینات روز گذشته بایرن با 10 غایب انجام شد یوپ هاینکس پس از برتری مقابل وولفسبورگ به برخی از باریکنان خود استراحت داده بود.

بالا