• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بازجويي مالياتي کارل هاینس رومنيگه

282758_226.jpg

ورزش 3 - پس از آن‌که روزنامه‌هاي آلماني اولي هوينس را به فرار مالياتي متهم کردند، مجله فوکوس مدعي شد کارل هاينس رومنيگه نيز ماليات کالاي خود را پرداخت نکرده است و بايد تحت بازجويي مالياتي قرار گيرد.

مجله آلماني فوکوس نوشت، کارل هاينس رومنيگه، نايب رييس باشگاه بايرن‌مونيخ نيز به همين دليل بازجويي خواهد شد.

به گفته اين مجله رومنيگه در ماه فوريه راهي قطر شد اما در بازگشت از اين کشور دو ساعت رولکس همراه داشت. رومنيگه در پاسخ اعلام کرد نمي‌دانسته است که براي چنين هدايايي بايد ماليات پرداخت کرد. اين در حالي است که بنا بر قانون ماليات رومنيگه بايد 19 درصد از ارزش اين کالاها را به صورت ماليات پرداخت کند.

روزنامه بيلد ارزش هر کدام از اين ساعت‌ها را 450 يورو اعلام کرد بنابراين او بايد 171 يورو ماليات پرداخت کند.

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
این همه شایعه و خبرهای حاشیه ای مشکوک در مورد تیم برای چیه تو این مقطع؟
به نفع تیم نیست
اون از فرار مالیاتی هوینس اون از خبرهای نقل و انتقالات
اول اینکه خبر انتقال گوتزه رو در بدترین زمان ممکن اعلام می کنن بعد میگن لواندفسکی میاد بعد تکذیب می کنن
یا خبرهایی که در مورد روبن و گومز هست که یه بار میگن گومز میره اینتر یه بار میگن میره یووه بعد میگن میره دورتموند
یا میگن پپ میخواد روبن و گومز و بفروشه و انجلوتی می خواد ببرتشون رئال و خبر مصاحبه روبن که گفته من شوکه شدم که پپ میخواد منو بفروشه
حالا هم خبر فرار مالیاتی رومنیگه
اخه 141 یورو هم پوله که واسش خبر درست می کنن؟
همین مونده به خاطر ساعت رولکس رومنیگه تیم بره تو بحران

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
در صورت رفتن لوا ،گومز باید به دورتموند برود

732-joachim-low-2.jpg

FCBayern.ir - این روزها صحبت از رفتن لواندوفسکی از دورتموند و پیوستنش به دو تیم بایرن یا منچستر و از سوی دیگر جایگزین مناسبی برای این بازیکن در باشگاه دورتموند در مطبوعات و رسانه های آلمانی زیاد به چشم می خورد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ؛ علی رغم تکذیب مدیر برنامه های گومز و همچنین سران باشگاه دورتموند بسیاری از مطبوعات و رسانه های آلمانی عقیده دارند ماریو گومز جانشین احتمالی لواندوفسکی در دورتموند خواهد شد.آنها یک دلیل محکم خود مبنی بر تایید این خبر را نیز نقش یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان در نقل و انتقالات بوندسلیگا و بازیکنان ملی پوش آلمانی می دانند.

این رسانه ها عقیده دارند یواخیم لو دوست ندارد بعضی از بازیکنان ملی پوش آلمانی راهی لیگ های خارجی شوند و در آنجا به دست فراموشی سپرده شوند و فوتبالشان دچار افت فاحشی بشود. ماریو گومز نیز به عقیده بسیاری از کارشناسان جز همین دسته از بازیکنان می باشد که اگر به لیگی غیر از بوندسلیگا برود آینده فوتبالیش دچار بحران خواهد شد از این رو به گفته رسانه های آلمانی لو غیر مستقیم به گومز اشاره نموده در صورت جدایی لوا از دورتموند به آنجا برود و بوندسلیگا را ترک ننماید.

به هرحال باید تا پایان فصل منتظر نقل و انتقالات بوندسلیگا شویم و ببینیم آیا بار دیگر یواخیم لو نقش موثرش را روی نقل و انتقالات بوندسلیگا خواهد گذاشت یا خیر!!؟

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
دمیر اسکومینا؛ داور دیدار برگشت بارسا- بایرن

171700hp2.jpg

او 10 سال است که در رده بین المللی قضاوت می کند و سابقه قضاوت در رقابت های المپیک 2008 پکن و یورو 2012 را نیز دارد

سایت گل- اتحادیه فوتبال اروپا، دمیر اسکومینا، داور اهل اسلوونی،را برای قضاوت دیدار برگشت تیم های بارسلونا و بایرن مونیخ در مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ انتخاب کرد.

اسکومینای 36 ساله تاکنون هیچ دیداری را برای بارسا قضاوت نکرده است اما در یک سال گذشته چند بار برای تیم های اسپانیایی سوت زده است. او ابتدا دیدار سوپرکاپ اروپا بین اتلتیکو مادرید و چلسی را قضاوت کرد که با پیروزی 4-1 تیم مادریدی به پایان رسید. سپس دیدار رفت تیم های رئال مادرید و منچسترسیتی در مرحله گروهی چمپیونزلیگ را قضاوت کرد که باز هم تیم اسپانیایی پیروز شد.
اما او یک بار در فصل 10-2009، دیدار بایرن مقابل مکابی را سوت زد که با پیروزی 3-0 باواریایی ها به پایان رسید

او 10 سال است که در رده بین المللی قضاوت می کند و سابقه قضاوت در رقابت های المپیک 2008 پکن و یورو 2012 را نیز دارد. او در اوکراین و لهستان، دیدار تیم های سوئد- انگلیس و آلمان- یونان را قضاوت کرده بود.

او سال گذشته دیدار برگشت تیم های آرسنال و میلان در مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ را نیز قضاوت کرد که با اعتراض شدید ونگر و درگیری لفظی آنها در تونل ورزشگاه منجر شد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
"هنوز در فینال نیستیم"

732-dante-1.jpg

FCBayern.ir- دانته مدافع برزیلی بایرن مونیخ در آستانه دیدار تیمش در دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان مقابل بارسلونا به هم تیمی هایش در مورد بارسلونا هشدار داد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ علی رقم برتری 4 بر صفر بایرن مونیخ برابر بارسلونا در آلیانز آرنا دانته معتقد است بارسلونا می توان در نیو کمپ این نتیجه را جبران کند.

دانته در گفت و گو با کیکر می گوید:" آنها بسیار با انگیزه و هجومی هستند ما در دیدار رفت عملکرد بسیار خوبی داشتیم اما هنوز خطر رفع نشده است ما باید تمرکزمان را تا زمانی که ماموریتمان تمام نشده است حفظ کنیم، بارسا برای انتقام می آید و آنها هرکاری برای جبران نتیجه انجام خواهند داد، آنها بسیار هجومی خواهد بود و ما نباید اجازه دهیم مار غافلگیر کنند."

ملی پوش برزیلی بایرن اضافه می کند که:" در دیدار رفت کاملا مسی را مهار کرده بودیم و به او فضا ندادیم و ما در این دیدار نیز به همین شکل عمل خواهیم کرد."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
6 بایرنی در خطر محرومیت

732-fans.jpg

FCBayern.ir- تیم های بایرن مونیخ و بارسلونا در شرایطی چهارشنبه شب دیدار خود را در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان برگزار می کنند که 6 باواریایی خطر محرومیت را به شدت احساس می کنند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ نتیجه مطمئن بایرن مونیخ در دیار رفت مقابل بارسا خیال هواداران این تیم را تا حدود زیادی از بابت صعود به فینال راحت کرده است و شاید بزرگترین نگرانی آنها محرومیت بازیکنان این تیم در دیدار فینال باشد.

از میان بازیکنان بایرن مونیخ 6 بازیکن در خطر محرومیت هستند و در صورتی که در مسابقه مقابل بارسا کارت زرد دریافت کنند، در صورت صعود بایرن به دیدار نهاییی این مسابقه را از دست خواهند داد.

دانته،لام،گوستاوو، شواین اشتایگر،مارتینز و گومز بازیکنانی هستند که خطر محرومیت را احساس می کنند.

با توجه به اینکه اکثر این بازیکنان، در خط دفاع و میانی حاضر هستند حضور آنها در ترکیب اصلی بایرن ریسک بالایی را برای این تیم دارد اما از سوی دیگر بایرنی ها به خوبی میدانند که هنوز همه چیز تمام نشده و یک 90 دقیقه حساس در نیوکمپ باقی مانده است، باید منتظر ماند و دید که یوپ هاینکس باتجربه تا چه در استفاده از این نفرات ریسک خواهد کرد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
روبن: بارسا هنوز هم خطرناک است

732-robben-6.jpg

FCBayern.ir- باشگاه بایرن مونیخ در دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا موفق شد با نتیجه قاطع 4 بر 0 بارسلونا را شکست دهد و در آستانه ی صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا قرار داشته باشد.

آرین روبن ستاره ی هلندی باشگاه بایرن که عملکرد درخشانی در دیدار مقابل بارسلونا داشت با هشدار به بازیکنان بایرن به بیلد گفت:" وقتی ما موفق شدیم در 90 دقیقه 4 گل به بارسلونا بزنیم آن ها نیز این توانایی را در بازی برگشت خواهند داشت."

اینکه باشگاه بایرن مونیخ احترام بالایی برای حریف کاتالانی قائل باشد طبیعی است بارسلونا موفق شد در فصول 2009 و 2011 قهرمانی را در چمپیونزلیگ کسب کند و از 9 بازیکن تیم ملی اسپانیا نیز برخوردار اشت.

لیونل مسی ستاره آرژانتینی نیز می تواند در دیدار چهارشنبه بارسلونایی ها را همراه کند او پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت در دیدار مقابل بیلبائو موفق به گلزنی شد و این می تواند برای بایرن دردسر ساز باشد.

روبن در ادامه گفت:" ما نباید کمتر از یک درصد هم تیم را در فینال بدانیم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هاینکس: مقابل بارسلونا اتوبوس پارک نمی کنیم

732-jupp-heynckes-1.jpg

FCBayern.ir - سرمربی بایرن مونیخ، یوپ هاینکس، هرگونه احتمال پارک اتوبوس یا دفاع مطلق را در بازی با بارسلونا رد کرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ تیم یوپ هاینکس در دور رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با چهار گل بارسلونا را شکست داد. علیرغم این برتری سرمربی محبوب مونیخی ها به دنبال گلزنی تیمش در نیوکمپ است.

هاینکس در مصاحبه با سایت رسمی باشگاه گفت: "ما باید با خطوط جلویی دفاع کنیم و بازی خودمان را به آنها تحمیل نماییم. ما باید سعی کنیم تا یک یا دو گل بزنیم و این امکان پذیر است. آنها از ابتدا پرس خواهند کرد و سعی خواهند کرد تا ما را تحت فشار قرار دهند."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
افنبرگ: این باید بهترین بازی بایرن باشد!

effenberg_732.jpg

FCBayern.ir- اشتفان افنبرگ کاپیتان سال 2001 باشگاه بایرن مونیخ که موفق شد کاپ چمپیونزلیگ را در سن سیرو بالای سر ببرد به خوبی شرایط باواریایی ها را در نوکمپ درک می کند او در گفتگویی صمیمانه با روزنامه ی مونیخی تی زد از شرایط کنونی بایرن و دیدار حساس پیش رو می گوید.

هوینس و حواشی مالیایتی وی: " این مشکلات واقعا تعجب آور بود خصوصا که این خبرها فردای ملاقات من با وی منتشر شد چنین مشکلاتی تنها به طور غیر مستقیم می تواند بر روی تیم اثر بگذارد به هر حال نمی توان زود قضاوت کرد من برای هوینس احترام قائلم او برایم یک دوست خوب باقی خواهد ماند."

بازی برگشت مقابل بارسا: " برتری با بایرن است در توپ های بلند و ارسال از جناحین بایرنی ها برتر مطلق هستند تیم حریف تنها دو بازیکن بلند قامت دارد حال آنکه بایرن از 5 تا 6 هدر قوی بهره می برد و می تواند مانند دیدار رفت از این برتری استفاده کند."

شش بازیکن در معرض محرومیت:" بازیکنان بسیار با تجربه هستند و دقیقا می دانند که چگونه باید در دوئل ها شرکت کنند اگر این بازیکنان را روی نیمکت قرار دهیم نتیجه ای معکوس خواهیم گرفت و منجر به مرگ خواهد شد هاینکس این را به خوبی می داند که بایرن باید بهترین بازی خود را به نمایش بگذارد!."

مقایسه تیم فعلی با بایرن 2001: " هر تیمی کیفیت خاص خود و متفاوتی را دارد اما شما می توانید بگویید این تیم یک تیم بزرگ است که باید در ومبلی به پیروزی برسد این نکته ی مهمی است در پایان همیشه باید به قهرمان نگاه کرد.."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
نظرات هیتسفیلد پیش از بازی برگشت نیمه نهایی

ottmar_732.jpg

FCBayern.ir- در آستانه ی دیدارهای برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا شنیدن صحبت های اتمار هیتسفیلد مردی که تجربه ی قهرمانی با هر دو تیم آلمانی حاضر در این مرحله را دارد خالی از لطف نیست سایت رسمی بوندس لیگا مصاحبه ای مفصل را با هیتسفیلد انجام داد که در اینجا به بخش های مهم آن اشاره می شود.

پس از پیروزی قاطعانه مقابل نمایندگان اسپانیا آیا شاهد انتقال قدرت در فوتبال اروپا بودیم؟
ابتدا و قبل از هر چیز باید بگویم که دو عملکرد خیره کننده را از بایرن و دورتموند شاهد بودیم هر دوی آن ها بردهای تاثیرگذاری بدست آوردند اگر شما در نظر بگیرید که صدرنشین بوندس لیگا، صدرنشین لا لیگا را 4 بر 0 شکست داد و تیم دوم بوندس لیگا، تیم دوم لا لیگا را 4 بر 1 برد سپس باید بگویید که این انتقال انجام شده است. با این حال دورتموند و بایرن نیاز به تایید این برتری در بازی برگشت دارند.

تیم های آلمانی در نوکمپ رکورد بدی دارند 4 بر 0 بایرن (2008-2009) و اشتوتگارت (2009-2010) و 7 بر 1 بایرلورکوزن در فصل گذشته...
بلی اما با برتری 4 بر 0 بایرن این اتفاق در حال حاضر نخواهد افتاد. من نمی توانم تصور کنم بارسلونا بتواند چهار گل را جبران کند تیم کنونی یوپ هاینکس سبک کاملا متفاوت از آنچه را که بایرن در زمان سرمربی گری یورگن کلینزمن بازی می کرد ارائه می دهد.

فیلیپ لام، باستین شواین اشتایگر، دانته، گوستاوو، گومز و مارتینس شش بازیکنی هستند که در معرض محرومیت از فینال هستند مربی با این معضل چگونه برخورد خواهد کرد؟
قطعا در مورد آن نگرانی ای وجود نخواهد داشت من فکر نمی کنم همه ی آن ها بازی کنند و مربی به تمامی این بازیکنان نیز استراحت نخواهد داد زیرا این کار ریسک بالایی دارد و با فرستادن تیم دوم به زمین پیام هشداری به تیم وارد خواهد شد.

پس از پایان دیدارهای برگشت لیگ قهرمانان بایرن و دورتموند در هفته 32ام بوندس لیگا به مصاف هم خواهند رفت در صورت فینالیست شدن این دو چه چیزی باید در این دیدار توقع داشته باشیم؟
من فکر می کنم در این بازی فشار بیشتری بر روی دورتموند وجود داشته باشد آن ها مقابل هواداران خود بازی می کنند و خواهان اثبات قدرت و منزلت خود مقابل بایرن هستند من انتظار دارم که بازی خوبی از دو تیم خطرناک بوندس لیگا روز شنبه شاهد باشم.

در صورت حضور در فینال کدام از این دو تیم مورد علاقه شما خواهند بود؟
من به عنوان یک بی طرف به این بازی نگاه می کنم بخش از لحظات بزرگ زندگی ام را در این دو تیم سپری کرده ام تجربه های فوق العاده ای را در این دو باشگاه کسب کردم و یک علاقه ی عمیق به این دو تیم دارم.

با این حال این می تواند یک فصل شکست خورده برای بایرن باشد اگر دورتموند لیگ قهرمانان را فتح کند؟
می خواهم با طرز فکر یک مربی به این پرسش جواب بدهم بایرن رکوردهای بی نظیری را در تاریخ بوندس لیگا در این فصل از خود به جا گذاشته است اما با قهرمانی در لیگ قهرمانان شما می توانید نام خود را در تاریخچه ی فوتبال اروپا بنویسید و بازیکنانی مانند لام و شواینی تشنه ی کسب این قهرمانی هستند.

و در نهایت پیش بینی شما از بازی های برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا؟
من اعتقاد دارم که بایرن و دورتموند هیچ کدامشان در اسپانیا شکست نخواهند خورد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
مارتینس:چابی در مونیخ به من گفت که بردن شما کار خیلی سختی است

274265hp2.jpg

بازیکن اسپانیایی بایرن درصحبت هایی اعلام کرده که چابی درجریان بازی رفت به او توهین کرده ولی می داند که درزمین دوستی ها از میان می روند

سایت گل – خاوی مارتینس، ستاره اسپانیایی باشگاه بایرن مونیخ در گفتگو با اشپورت بیلد از آنچه در جریان بازی رفت دو تیم بارسلونا و بایرن مونیخ در آلیانس آرنا میان او و چابی ارناندس اتفاق افتاده، صحبت کرده.

مارتینس دراین باره گفت:«اگر خوب دقت کرده باشید،چابی در جریان بازی رفت درالیانس آرنا به من توهین کرد.در بازیهایی که تا این حد حساس و فشرده هستند، دیگر دوستی ها در داخل زمین معنایی ندارند. در چنین شرایطی برای من فرقی نمی کند که این چابی است که به سمت دروازه ما حمله می کند یا بازیکنی دیگر؛در جریان بازی،دوستی وجود ندارد. ولی بعد از اتمام بازی، همه چیز به حالت عادی اش می گردد. بعد از پایان آن بازی هم من و چابی با هم حرف زدیم و دست دادیم.»

ستاره اسپانیایی بایرن مونیخ در ادامه صحبت هایش گفت:«چابی به من گفت که بایرن مونیخ تیم بزرگی است و در شرایط خیلی خوبی است. او به من گفت:"شما واقعا خوب هستیم و واقعا شکست دادن شما خیلی خیلی خیلی سخت است."»

مارتینس در ادامه در مورد بارسلونا و عملکرد خوب این تیم در بازی برگشت مقابل میلان گفت:«بارسلونا هم حریفی است که هیچ وقت از تلاش دست نمی کشد. اگر یک تیم وجود داشته باشد که بتواند بعد از باخت 0- 4 در بازی رفت ورق را برگرداند، آن تیم بارسلوناست. باید خیلی مراقب باشیم. آنها در بازی برگشت مقابل میلان در خانه شان 0-4 به پیروزی رسیدند.آن هم مقابل میلان!!!. بارسلونا تیم بزرگی است و یک تیم از روستاهای اطراف نیست.»

او در پاسخ به سوالی درمورد برنامه های باواریایی ها برای غلبه بربارسا در مونیخ گفت:«همه چیز با یک درخواست شروع شد. ما خوب توپ را به گردش درآوردیم و خیلی سریع رو به جلو رفتیم و همین به مذاق بارسایی ها خوش نیامد. به همین ترتیب توانستیم کنترل بازی را در دست گرفته و تیم برتر میدان باشیم.از همان ابتدا حملاتمان را شروع کردیم و به بارسایی ها اجازه ندادیم که از بازی کردن لذت ببرند؛ بدون شک یوپ هاینکس بزرگترین متخصص در مورد فوتبال اسپانیا در کل کشور آلمان است. هزاران بازی لیگ اسپانیا را تماشا کرده. او فوق العاده است. خیلی وقتها از من می پرسد: خاوی، نظرت در مورد دیروز چیست؟ من می گویم:" دیروز؟" او می گوید بله:"بازی های مالاگا و وایادولید را دیدی؟هر دویشان باختند." و من به او می گویم:" آها،بله بله".هر چند که واقعیتش این است که هیچ ایده ای از نتیجه این بازی ها ندارم.یوپ هاینکس بهتر از من لالیگا را می شناسد.»

و بخش پایانی صحبت های او درمورد ماریو گوتزه که از او به عنوان مسی آلمان یادمی شود و درپایان فصل به بایرن منتقل خواهد شد صحبت به میان آمد. خاوی مارتینس دراین باره گفت:« باید گوتزه و گواردیولا را فراموش کنیم.هرچند که می توانیم کارهای زیادی انجام دهیم و زمان کافی برای فکر کردن به فصل آینده نیز وجود خواهد داشت.»

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
این مارتینز عجیب رو اعصاب ژاوی بود تو بازی رفت
خودتون ببینید
(یه کوچولو صبر کنید تا کامل لود بشه)
th_running1.gif

2e2jd48.gif

2a32ad2669e6.gif

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بکن باوئر: بارسلونا یکی از درستکارترین باشگاه‌های جهان است

271706hp2.jpg

باشگاه بارسلونا پس از مصاحبه بکن‌بائر، رئیس افتخاری بایرن مونیخ که توسط رسانه‌ها منتشر شد با باشگاه باواریایی تماس گرفت

سایت گل- بعد از حرف‌های جنجالی فرانتس بکن‌باوئر درباره بارسلونا، مدیران این باشگاه در تماسی با باشگاه بایرن به ابراز گلایه رسمی پرداختند و طرف آلمانی هم این پیام را از طرف رئیس افتخاری‌اش منتشر کرد:

اگر حرف‌های من باعث سوءتفاهم شده، عذرخواهی می‌کنم. من فقط گفتم بارسلونا هر کاری که بتواند انجام می‌دهد که به فینال راه یابد، اما نه به طرق غیرقانونی. وقتی من می‌گویم آن‌ها از هر آنچه در دسترس دارند استفاده می‌کنند، منظور من فشار وارد کردن به حریف است، اتفاقی که در زمین فوتبال طبیعی است. این کاری است که من چه در زمان بازیگری و چه در دوره‌ای که مربی بودم انجام می‌دادم. بارسا یکی از درستکار‌ترین باشگاه‌های فوتبال جهان است و من همیشه آن‌ها را تحسین کرده‌ام. من مطمئن هستم که روز چهارشنبه «بازی جوانمردانه» در زمین حکمفرما خواهد بود. دو تیم تمام کارهای ممکن را انجام خواهند داد تا به فینال برسند، و این منظور من از آن حرف‌ها بود.

قیصر فوتبال آلمان، دو روز پیش در مصاحبه‌ای تقریبا تند به بارسا تاخته بود و البته با توجه به سوابق بکن‌باوئر این چیز عجیبی نیست...

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
قیصر: بایرن به لواندوفسکی نیازی ندارد

732-beckenbauer-3.jpg

FCBayern.ir- فرانتس بکن باوئر رئیس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ احتمال ترانسفر روبرت لواندوفسکی را به باشگاه بایرن مونیخ غیر ضروری دانست.

بکن باوئر در مصاحبه ای با اشپورت بیلد در مورد خبرهایی پیرامون توافق باشگاه مونیخی برای جذب مهاجم لهستانی بوروسیا دورتموند در صورتیکه ماریو گومز، ماریو ماندزوکیچ و کلودیو پیتسارو را در اختیار دارند گفت:" اگر شما می توانید لوا را بدست بیاورید این واضح است که باید این کار انجام شود."

قیصر فوتبال آلمان از اینکه بایرن پس از جذب گوتزه بدنبال لواندوفسکی باشد کمی مردد است و ادامه می دهد:" اینکه بایرن پس از انتقال گوتزه به دنبال لواندوفسکی باشد کمی آزار دهنده است و این می تواند منجر به ایجاد یک خصومت در بوندس لیگا شود."

افنبرگ در بایرن؟ تایید مذاکرات با سامر

effe_byksh_732.jpg

FCBayern.ir- در روزهای گذشته از حضور اشتفان افنبرگ بر روی نیمکت فصل آینده ی باشگاه شالکه خبرهایی منتشر شد اما همچنان گزینه ی همکاری او با باشگاه بایرن مونیخ روی میز قرار دارد.

اشتفان افنبرگ در گفتگویی با تی زد مذاکرات خود با ماتیاس سامر را تایید کرد و گفت:" می توانم مذاکرات خود با ماتیاس سامر را تایید کنم و چیزی بیشتر از این نبوده است صحبتی هم برای حضور در کنار گواردیولا مطرح نشده است."

چندی پیش ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ در گفتگویی با کانال تلویزیونی اشپورت وان اظهار داشت:" زمانیکه کاپیتان قدیمی بایرن و **** سال های نه چندان دور باشگاه بخواهد روی نیمکت بنشیند هیچ مخفی کاری ای وجود نخواهد داشت همه چیز به تصمیم گیری او بستگی دارد ما باید با هم نشستی داشته باشیم."

اگر افنبرگ برای این منظور در دسترس نباشد پیتر هرمان کمک فعلی یوپ هاینکس نزدیک ترین گزینه ی بایرن خواهد بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
شواین اشتایگر: صعودمان به فینال ومبلی هنوز قطعی نیست

276318hp2.jpg

باواریایی ها در دیدار رفت توانستند شاگردان تیتو ویلانووا را با 4 گل در هم بکوبند اما این ملی پوش آلمانی معتقد است هنوز نباید از صعودشان مطمئن باشند

سایت گل- باستین شواین اشتایگر، ستاره خط میانی بایرن، معتقد است که نباید در باد پیروزی دیدار رفت بخوابند و باید حتما در نوکمپ به گل برسند.

باواریایی ها در دیدار رفت توانستند شاگردان تیتو ویلانووا را با 4 گل در هم بکوبند اما این ملی پوش آلمانی معتقد است هنوز نباید از صعودشان مطمئن باشند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما با نتیجه ای که در دیدار رفت به دست آوردیم، درهای دیدارنهایی را به روی خودمان باز کردیم. اما هنوز کار تمام نشده است. ما هنوز باید تلاش زیادی کنیم تا بتوانیم صعودمان را قطعی کنیم؛ به ویژه مقابل تیمی مانند بارسا.

فکر می کنم نسبت به فصل گذشته، این فصل تیم فوق العاده ای داریم و همه بازیکنان برای مسابقه آماده هستند. به همین دلیل است که در این مرحله هستیم. دیدار دشواری خواهد بود زیرا بارسا می تواند کارهای فوق العاده ای انجام بدهد. ما این را می دانیم. ما در لیگ قهرمانان بسیار خوب کار کرده ایم. اگر بتوانیم یک یا دو گل بزنیم، کار برای بارسا دشوارتر خواهد شد. اگر فرصت حمله به دست بیاوریم، این کار را خواهیم کرد."

شواینی یکی از 6 بازیکن بایرن است که در صورت دریافت کارت زرد در دیدار فردا شب، دیدار فینال را از دست خواهد داد اما این ملی پوش آلمانی تاکید کرد که تنها روی ارائه یک نمایش خوب در دیدار فردا شب تمرکز دارد.
" همه ما رویای رسیدن به فینال را در سر داریم. لحظات سختی خواهیم داشت و می دانیم که شاید مجبور شویم دست به ریسک بزنیم. اگر بازیکنی کارت زرد بگیرد و فینال را از دست بدهد، بدشانسی خواهد بود اما هدف ما خوب کار کردن در دیدار فردا شب و رسیدن به فینال ومبلی است."

هاینکس: اگر بخواهم، می توانم به اسپانیا برگردم / بارسلونا را خیلی دوست دارم

263866hp2.jpg

هاینکس از شاگردان خواست تا در دیدار برگشت هم نمایشی مانند دیدار رفت ارائه بدهند.

سایت گل- یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ، از شاگردان خواست تا نشان بدهند پیروزی 4-0 دیدار رفت مقابل بارسا اتفاق نبوده است.

باواریایی ها در دیدار رفت مقابل آبی و اناری ها به پیروزی درخشان 4-0 رسیدند تا در آستانه صعود به دیدار نهایی چمپیونزلیگ قرار بگیرند اما هاینکس از شاگردان خواست تا در دیدار برگشت هم نمایشی مانند دیدار رفت ارائه بدهند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما نمی توانیم خیلی به نتیجه دیدار رفت فکر کنیم. بعد از بازی می توانیم همه چیز را ارزیابی کنیم اما نمی توانم بگویم که کدام تیم بهتر است. بارسا سال ها در بالاترین سطح بازی کرد. بایرن می خواهد ثابت کند که پیروزی قبلی در مونیخ اتفاقی نبوده است.

ما باید به حریف احترام بگذاریم. ما در فوتبال فلسفه خودمان را داریم و این فصل نشان دادیم که بایرن تیم بزرگی است که فوتبال را با کیفیت بالایی بازی می کند. ما فرهنگ خودمان را داریم و می توانیم در نوکمپ گلزنی کنیم."

بایرن در آستانه رسیدن به سومین فینال چمپیونزلیگ برای سومین بار در چهار سال اخیر است و هاینکس معتقد است ناکامی فصل قبل در دیدار نهایی، انگیزه تیمش را برای این فصل افزایش داد.

" وقتی فینالی مانند دیدار فصل گذشته ما مقابل چلسی را تجربه می کنید، باید همه عواقب آن را درک کنید. بعضی باشگاه ها تسلیم می شوند اما همه اعضای بایرن به شکلی مثبت به این شکست پاسخ دادند. ما تغییراتی داشتیم، بازیکنان خوبی به خدمت گرفتیم، بعضی چیزها را تغییر دادیم و روحیه تیمی را بالای بردیم."

هاینکس در پایان فصل جای خود را به پپ گواردیولا خواهد داد و گفته می شود که ممکن است به فوتبال اسپانیا برگردد. گفته می شود باشگاه های سابق او، رئال مادرید و اتلتیک بیلبائو، به دنبال به خدمت گرفتن او هستند و این مربی باتجربه هم از بازگشت به لالیگا استقبال کرد.

" وقتی در تیم های بزرگی در اسپانیا مربیگری می کنید، همه چیزهای این فرهنگ را بهتر درک می کنید. می دانم اگر بخواهم، می توانم به اسپانیا برگردم.من با رئال قهرمان چمپیونزلیگ شدم و همچنین دستاوردهای خوبی با بیلبائو داشتم. در بارسلون، فرهنگ ورزشی فوق العاده ای وجود دارد، به ویژه بعد از المپیک. بارسلون شهری فوق العاده با فرهنگ های بزرگ است. من اینجا را خیلی دوست دارم."

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
قیصر: بایرن به لواندوفسکی نیازی ندارد
خب پس خدا امواتتو بیامرزه
بکشید بیرون از دورتموند بذارید بمونن ستاره هاش گوتزه رو که گرفتید
اینو دیگه بی خیال شین
جون هرکی که دوس دارین

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
احتمالا لوا یک فصل دیگه هم در دورتموند می مونه
چون مدیر برنامه هاش گفته فعلا نمی خواد به انگلیس بره
پس یا میاد بایرن یا تمدید می کنه یا میره رئال

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن دو کارته هایش را نیمکت نشین می کند؟

732-oliver-kahn-2.jpg

FCBayern.ir- باشگاه بایرن مونیخ در دور برگشت لیگ قهرمانان اروپا از شش بازیکن در معرض محرومیت استفاده خواهد کرد و اگر یک کارت در این دیدار دریافت کنند فینال احتمالی ومبلی را از دست خواهند داد با این وجود سوالی که مطرح است اینکه آیا باید از این بازیکنان در خط اولیه بایرن استفاده شود؟

اولی کان اسطوره ی سال های نه چندان دور باشگاه بایرن در پاسخ به این پرسش معتقد است:" اتخاذ چنین تصمیمی یک کار بسیار خطرناک خواهد بود در بازی مقابل میلان شاهد بودیم که بارسلونا در نوکمپ می تواند به سرعت به چهره ی تیم غالب تبدیل شود اگر آن ها گل های زودهنگامی را به ثمر رسانند این می تواند بازیکنان را عصبی کند."

کان ادامه می دهد:" نیمکت نشین کردن بازیکنان می تواند سیگنال هشدار دهنده ای را ارسال کند بازیکنان در خطر تعلیق باید بسیار متمرکز و باهوش بازی کنند و زمان مناسب اقدام برای تصاحب توپ را پیش بینی کنند."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
چهار راهکاری که بایرن را به فینال می رساند

732-fcb-ucl-2.jpg

FCBayern.ir-دور برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با دیدار بوروسیا دورتموند مقابل رئال مادرید استارت خورد و در نهایت این دورتموندی ها بودند که به لطف نتیجه ای قاطع در بازی رفت راهی فینال ومبلی شدند و برای شناخت حریف خود در فینال چشم به بازی امشب بایرن و بارسلونا در نوکمپ دوخته اند.

در یک هفته ی گذشته که پیروزی های پرگل نمایندگان آلمان مقابل رقبای اسپانیایی همگان را در شوک فرو برده بود مقالات و تحلیل های بسیاری به رشته ی تحریر درآمد که همگی آن ها به نوعی از معجزاتی که می تواند در بازی برگشت رخ دهد و نمایندگان اسپانیا به فینال راه پیدا کنند سخن گفته شد. با حذف رئال حال امیدها به بارسلونا است که بتواند فوتبال رو به رشد و مدرن بایرن را متوقف کند و همچنان در قله ی فوتبال اروپا باقی بماند در این یادداشت سعی شد تا نگاهی واقع بینانه را از دیدار امشب دو غول فوتبال اروپا ارائه داده شود و از توجه به نیروهای فوق بشری برای تعیین نتیجه ی بازی پرهیز شود.

بایرن برای رسیدن به دومین فینال متوالی خود 90 دقیقه در نوکمپ فاصله دارد و در صورتیکه بتواند کنترل بازی را در چند دقیقه ابتدای بازی به دست بگیرد می تواند شب آرامی را با توجه به پشتوانه ی 4 گل مونیخ سپری کند برای این منظور چهار راهکار پیشروی شاگردان یوپ هاینکس خواهد بود.

1- بایرن باید جلوی حملات بارسا را بگیرد

در اولین مرحله برای چیره شدن بر بارسا، بایرن باید ستاره های خط حمله آن ها را کاملا کنترل کند. حتی اگر آن ها بسیار ساده و بی اثر هم ظاهر شوند در یک لحظه می توانند همه چیز را تغییر دهند این مسئله بسیار مهم است.

بارسلونا تا این مرحله در رقابت های لیگ قهرمانان 18 گل به ثمر رسانده که این آمار 15 گل کمتر از فصل گذشته در این مرحله بوده است و این به خوبی می تواند افت تیم کاتالانی در این فصل را نشان دهد. با این حال همچنان خط آتش بارسا با حضور لیونل مسی فوق العاده است و متوقف کردن این خط هجومی قدرتمند یکی از بزرگترین عوامل برای دست یابی به پیروزی است.

bayern-barca-4_400x230.jpg

این امر برای مونیخی ها چندان راحت نیست و به سادگی نیز بدست نمی آید اما بایرن نشان داد می تواند از عهده ی آن بیرون آید. آن ها در این فصل خط دفاع مستحکمی داشته اند باواریایی ها در 31 بازی گذشته در لیگ تنها 14 گل دریافت کردند و مانوئل نویر در این فصل 17 کلین شیت داشته است و تمامی این آمار از قدرت مونیخی ها در کارهای تدافعی خبر می دهد.

شاید کمی ساده بینانه دیده شود اما کنترل خط حمله بارسلونا مهمترین بخش برای رسیدن به پیروزی مقابل این حریف اسپانیایی است.

2- بایرن باید با پرسینگ، جریان بازی را متوقف و مانع از ریتم بازی بارسا شود.

بایرن به منظور متوقف کردن حملات بارسلون تنها نباید به فکر ایجاد موانعی برای شوت زنی آن ها به سمت دروازه باشد بلکه باید مانع از ریتم بازی شده و حتی پیش از آنکه آن ها به موقعیت های خوبی دست پیدا کنند بازی را متوقف کند.

باواریایی ها با پرس شدید و ایجاد مزاحمت در پاسکاری های ممتد، به خودی خود تاثیر و موفقیت بازیکنانی نظیر لیونل مسی را کاهش خواهند داد و این روند به نوبه ی خود موجب خنثی کردن حملات بارسلونایی ها خواهد شد.
bayern-barca-7_400x230.jpg

از سوی دیگر تیم آلمانی با عملکرد خوبی که در دیدار رفت از خود به نمایش گذاشت نشان داد که می تواند تیم حریف را با توجه به پاس های کوتاه بازیکنان خلاقش در زمین خودی محدود کند و اجازه ی نزدیک شدن به سمت دروازه را به آن ها ندهد آمار دیدار رفت دو تیم نیز این ادعا را اثبات می کند در طول 90 دقیقه دیدار رفت، بارسایی ها با وجود 64 درصد مالکیت توپ تنها 2 شوت به سمت دروازه ی بایرن روانه کردند که این به خوبی عملکرد مثبت بایرن برای از کار انداختن ریتم بازی کاتالان ها در خط هافبک را نشان می دهد.

3- بایرن نباید به راحتی به آن ها شانس گلزنی بدهد

با توجه به قدرت بالای بایرن در بازی هوایی و ارسال از جناحین بارسایی ها شانس کمتری برای دست یابی به گل از روی سانتر و ضربات آزاد خواهند داشت بنابراین می توان بیشترین تاکتیکی که از سوی تیتو ویانوا برای گلزنی در دیدار امشب اتخاذ خواهد شد را روی پاس های کوتاه متوالی و پیدا کردن راهی برای نفوذ در عمق دفاعی بایرن دانست.

پس از تماشای بازی بارسلونا و میلان، این بسیار مهم است که شما به حریف اسپانیایی هرگز فضای لازم برای ورود به منطقه جریمه را ندهید زیرا آن ها یا با گل برخواهند گشت و یا شما را برای انجام خطای پنالتی تحت فشار می گذارند. بارسلونا در فصل گذشته ی لیگ قهرمانان 5 گل از روی ضربه پنالتی به ثمر رساند این نکته ای است که بایرنی ها باید همواره در ذهن خود نگاه دارند.

در مرحله دوم، بایرن باید راهروی میانه میدان را به خوبی پوشش دهد بارسا بیشترین شوت های خود به سمت دروازه را از همین راهروی موجود در میانه میدان می زنند و این آمار در مقابل شوت هایی که در دو سمت هجومی به سوی دروازه نواخته می شود چشم گیر است.

bayern-barca-5_400x230.jpg
سوم، و مهمتر از همه، بایرن نباید زمان و فضا را در محوطه جریمه به بارسلونا بدهد زیرا در این حالت گلزنی برای کاتالان ها بسیار ساده خواهد شد. در طول لیگ قهرمانان بارسلونا بیش از نیمی از شوت های سمت دروازه را از داخل محوطه جریمه نواخته است.

اگر بایرن بتواند حملات باورنکردنی آن ها را متوقف کند دیگر بارسا شانسی برای گلزنی نخواهد داشت خصوصا اگر باواریایی ها راهروی میانه میدان و محوطه جریمه خود را به خوبی در اختیار داشته باشند و اجازه حضور موثر به آن ها را در این نواحی ندهند.

اگر این روش ها را به خوبی انجام شود دیگر بارسلون به پایان خواهد رسید. همانگونه که در نیمه اول بازی بارسا و میلان هم شاهد بودیم اگر مدافعان میلان کمی باهوش تر عمل می کردند و توپ را براحتی در اختیار بارسا قرار نمی دادند گلی دریافت نمی کردند.

4-بایرن توانایی این را دارد که براحتی به دروازه ی بارسا برسد

تمام قدرت و مهارت بارسلون در خط حمله نهفته شده است به عبارت ساده تر می توان به راحتی به خط دفاع آن ها نفوذ کرد و گل زد. بایرن قدرت لازم برای گلزنی به غول اسپانیایی را دارد و این را در دیدار رفت به نمایش گذاشت.

میانگین شوت های بایرن به سمت دروازه در طول لیگ قهرمانان تقریبا با حریف اسپانیایی برابر است.
دفاع کاتالان ها از قدرتی که سایر خطوط برخوردارند بی بهره است و زمانیکه بایرن بتواند نبرد میانه میدان را به سود خود به اتمام برساند به مانند بازی رفت مطمئنا شاهد گلزنی باواریایی ها به این دفاع متزلزل خواهیم بود.

bayern-barca-3_400x230.jpg
بایرن در خط هافبک با نام های همچون؛ باستین شواین اشتایگر، خاویر مارتینس، فرانک ریبری و آرین روبن می تواند براحتی برای دفاع بارسلون دردسر ساز شود و شب کابوس بار شاگردان تیتو ویانوا در مونیخ را تکرار کند. حضور توماس مولر و ماریو ماندزوکیچ نیز در خط حمله و تقابل آن ها با خط دفاع بارسلون می تواند کفه ترازو را به سود باواریایی ها سنگین تر کند.

اگر خط دفاعی بایرن بتواند مستحکم مقابل آن ها قرار بگیرد و در خط هافبک نیز دو فاکتور زمان و فضا از بارسا گرفته شود هیچ دلیل دیگری باقی نمی ماند که بایرن نتواند پیروزی بزرگ آلیانس را اینبار در نوکمپ جشن بگیرد.

این ها تنها چهار فاکتوری هستند که از نگاهی منطقی می تواند در تصمیمات یوپ هاینکس برای تقابل با بارسا اتخاذ شود و در پایان باید به این نکته نیز اشاره کرد که بایرن 10 دیدار اخیر خود را با پیروزی پشت سر گذاشته است و با روحیه ای بالا به نوکمپ خواهد رفت اما در فوتبال هر اتفاقی می تواند رخ دهد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گواردیولا: در مصاف دو تیم بزرگ هر اتفاقی ممکن است رخ دهد

247183hp2.jpg

سرمربی فصل آینده بایرن درکنفرانسی خبری در بوگوتا در مورد بازی امشب بارسلونا و بایرن مونیخ صحبت کرده است

سایت گل- پپ گواردیولا سرمربی باتجربه و آتی بایرن مونیخ که تا فصل گذشته هدایت بارسلونا را در دست داشت دیشب در کنفرانسی خبری در بوگوتا پایتخت کلمبیا حضور داشت و در آن کنفرانس در مورد بازی دیشب دو تیم بوروسیا دورتموند و رئال مادرید و البته بازی 4شنبه شب بایرن و بارسا صحبت کرده ست.
سرمربی سابق بارسا که از فصل آینده هدایت باواریایی ها را برعهده خواهد داشت در مورد بازی امشب نوکمپ گفت:«هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.»
دراینجا می توانید متن صحبت های پپ به گزارش آ.اس را مطالعه کنید:
*بارسلونا- بایرن: دو تیم فوق العاده با هم بازی خواهند کرد و هر اتفاقی ممکن است رخ دهد. هر دوی این تیمها تسلط فوق العاده ای در لیگ های داخلی کشورهایشان داشته اند و به شایستگی فصلی به این خوبی را پشت سرگذاشته اند.من بی صبرانه درانتظار بازی هستم..اگر بخواهم بازی را پیش بینی کنم...من در پیش بینی ها خیلی بد هستم (می خندد)
*رئال مادرید- بوروسیا دورتموند: بازی ای مملو از احساسات بود.در بازی رفت دوتیم نتیجه ای رقم خورد که اختلاف فاحشی را نشان می داد.همان طور که در برنابئو دیدیم تا زمانی که سوت پایانی بازی به صدا در نیامده، نمی توان درمورد هیچ نتیجه ای دراین ورزشگاه صحبت کرد. این را با توجه به تجربه ای که دارم میگویم
*قدرت فوتبال آلمان: من براین باور هستم که فوتبال آلمان در طول این فصل خیلی هیجان انگیز بوده ولی فوتبال اسپانیا به لطف دو فرد خیلی بزرگ به نام های لوئیس آراگونس و بیسنته دل بوسکه، به سطح خیلی بالایی رسیده. لیگ برتر انگلیس هم همیشه جزو سه لیگ برتر بوده و لیگ ایتالیا کمی افت کرده.در این کشورها فاکتور اقتصاد تاثیرگذار بوده ولی گاهی وقتها این طبیعی است که چنین اتفاقی بیفتد و باید منتظر گذر زمان بود.

1367396034_491927_1367396195_noticia_grande.jpg

بالا