• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
روبن: عملکردی تاریخی را ثبت کردیم

732-robben-4.jpg

FCBayern.ir- بایرن موفق شد با گلزنی آرین روبن در اوایل نیمه دوم انگیزه ی بارسلونایی ها را برای ادامه بازی از بین ببرد روبن که در شکست 7 بر 0 بارسا در دو بازی رفت و برگشت نقش بسزایی داشت در صحبت هایی به خبرنگاران از تاریخ ساز شدن بایرن گفت.

روبن:" من فکر می کنم عملکرد فوق العاده ای داشتیم و این بخشی از تاریخ خواهد بود ما این بازی و نتیجه را مقابل تیمی بدست آوردیم که در پنج سال گذشته همه ی عنوان های قهرمانی را بدست آورده بود و آن شگفت آور است."

ستاره هلندی ادامه می دهد:" مهمترین چیز این است که ما به عنوان یک تیم در حمله و دفاع شرکت کردیم بسیار سازمان یافته وظایف خود را انجام دادیم در بخش حمله و دفاع سخت کار کردیم اگر می خواهید در مسابقات سطح بالا پیروز باشید وقهرمانی بدست آورید باید به صورت یک تیم در دفاع شرکت کنید."

روبن در پایان اظهار داشت:" حضور در فینال بسیار بزرگ است دورتموند تیمی است که ثابت کرده در دو سه ساله گذشته بسیار خوب است برنده ی این دیدار در جزئیات بسیار کوچک تعیین می شود."

لام: امشب جشن مفصلی خواهیم داست

732-philipp-lahm-1.jpg

FCBayern.ir- فیلیپ لام کاپیتان تیم ملی آلمان و باشگاه بایرن مونیخ که پس از این پیروزی بسیار خوشحال بود با حضور در جمع خبرنگاران به پرسش های آن ها پاسخ داد.

لام که بدلیل دو کارته بودن توسط یوپ هاینکس تعویض شد به خبرنگاران گفت:" من مطمئن هستم که جشن مفصلی را امشب برگزار خواهیم کرد این بدلیل پیروزی 3 بر 0 در نیوکمپ اعطا نشده است من همیشه گفته ام که برای آنکه قادر باشیم کارهای بزرگ انجام دهیم باید کاراکترهای بزرگی در تیم داشته باشیم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
راسل: بایرن قوی ترین تیم اروپا است

732-sandro-rosell.jpg

FCBayern.ir- پس از پیروزی پر گل باواریایی ها در نوکمپ ساندرو راسل رئیس باشگاه بارسلونا نیز از قدرت بایرن حیرت زده شد و باواریایی ها را قوی ترین تیم اروپا در حال حاضر دانست.

راسل پس از شکست 3 بر 0 در نوکمپ به خبرنگاران گفت:" من فکر می کنم در حال حاضر بایرن مونیخ قدرت مند ترین تیم اروپا است و هرچند که فوتبال قابل پیش بینی نیست اما به نظر آن ها قهرمان خواهند شد. من فکر نمی کنم تمام تیم های اسپانیایی در این فصل بد بوده باشند بهر حال باید صبر کنیم و منتظر فصل آینده باشیم."

رئیس باشگاه بارسلونا ادامه می دهد:" می خواهم به بایرن تبریک بگویم زیرا آن ها به وضوح برتر از ما و مستحق رسیدن به فینال بودند. به وضوح عدم حضور مسی احساس شد اما سایر بازیکنان تلاش خود را کردند من به این بازیکنان کادر فنی و هواداران افتخار می کنم."

هاینکس: می خواهیم در ومبلی قهرمان شویم

732-jupp-heynckes-6.jpg

FCBayern.ir- یوپ هاینکس در دومین فصل حضور خود بر روی نیمکت بایرن بار دیگر به فینال چمپیونزلیگ راه یافت او اینبار به دنبال فتح جام و جشنی با شکوه برای خداحافظی خود است.

هاینکس پس از پیروزی 3 بر 0 در نوکمپ و حذف بارسلونا با مجموع 7 گل به خبرنگاران گفت:" من فکر می کنم کاملا واضح بود که تیم من بازی را در کنترل داشت با بازی را از همان ابتدا با برتری شروع کردیم با این حال هیچ کس نمی تواند انکار کند که بارسلونا بدون مسی تیم متفاوتی است با این حال مطمئنم که کسی انتظار برتری 7 بر 0 ما را در مجموع نداشت."

مربی با تجربه بایرن ادامه می دهد:" می دانم که فوتبال اسپانیا به ویژه بارسا بسیار خوب است مسیر آن ها و فلسفه یشان را می شناسم تیم من رویکرد تاکتیکی را به خوبی درک کرده بود و آن را به بهترین شکل انجام داد دورتموند نیز شایسته حضور در فینال بود آن ها فصل را با کیفیت بالایی بازی کردند مطمئنا برای آن ها حضور در ومبلی سورپرایز کوچکی بود اما به وضوح امیدوارم که در ومبلی قهرمان شویم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
مارتینس: در آلمان همه چیز بهتر انجام می شود

732-javi-martinez-4.jpg

FCBayern.ir- خاوی مارتینس هافبک اسپانیایی و گران قیمت باشگاه بایرن مونیخ که در نخستین فصل حضور خود در این باشگاه به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یافته است پس از پیروزی پر گل مقابل بارسلونا از مقایسه فوتبال آلمان و اسپانیا می گوید.

مارتینس:" ما می دانستیم دقیقا در دو دیدار رفت و برگشت مقابل بارسا چگونه باید بازی کنیم هنگامیکه به بایرن آمدم یکی از اهداف من کسب عناوین قهرمانی بود. ما یک عنوان را بدست آوردیم و حالا برای فتح دو جام دیگر در فینال حضور داریم حقیقت این است که در این دیدار ما منتظر مسی بودیم ولی وقتی متوجه شدیم او در بازی نخواهد بود نفس راحتی کشیدیم."

از مارتینس در مورد مقایسه فوتبال آلمان با اسپانیا پرسسده شد او در پاسخ گفت:" من نمی دانم که در حال حاضر فوتبال آلمان بالاتر از اسپانیا است یا خیر. اما تنها می توانم این را بگویم که در آلمان آن ها همه چیز را به خوبی انجام می دهند و استادیوم ها همواره پر از تماشاگر است. بوندس لیگا باید این روند را ادامه دهد نمی گویم آن ها بهترین لیگ جهان را دارند اما بدون شک در جمع سه لیگ برتر قرار دارند."

واکنش بازيکنان بايرن پس از پيروزي برابر بارسلونا

بازيکنان بايرن مونيخ پس از پيروزي برابر بارسلونا به اظهار نظر درباره اين ديدار و حريف پيش رويشان، دورتموند در فينال ليگ قهرمانان اروپا پرداختند.

به گزارش ايسنا، بايرن مونيخ با نمايشي خيره کننده توانست با نتيجه 7 بر صفر در مجموع دو بازي رفت و برگشت بارسلونا را از پيش روي بردارد تا حريف بوروسيا دورتموند در فينال ليگ قهرمانان اروپا شود. بازيکنان بايرن مونيخ پس از اين پيروزي درخشان به اظهار نظر درباره اين بازي پرداختند.

* آرين روبن: انتظار بازي سخت‌تري داشتيم

آرين روبن هلندي که در هر دو بازي رفت و برگشت برابر بارسا براي تيمش گلزني کرد، گفت: شگفت‌زده شدم از اينکه در بازي برگشت نيز توانستيم کنترل بازي را در اختيار بگيريم و تيم برتر ميدان باشيم. شايسته حضور در فينال بوديم. انتظار بازي سختي را برابر بارسلونا داشتيم اما اصلا به آن سختي که فکر مي‌کرديم نبود.

مهاجم هلندي بايرن مونيخ ادامه داد: بستگي به نظر من ندارد که بگويم تيم ما برتر از بارسلونا بود اما هر دو بازي رفت و برگشت را با شيوه بازي خودمان توانستيم ببريم. فکر مي‌کنم نمايش‌مان کاملا خيره کننده بود. نمايشي اينچنيني برابر تيمي که فوتبال اروپا را در 5 سال گذشته به تسخير خود درآورده است، شگفت‌انگيز است. مهم‌ترين مسئله اين بود که ما همگي به عنوان يک تيم بوديم. نه تنها در حمله بلکه در دفاع نيز عملکرد خوبي داشتيم. اگر مي‌خواهيد به موفقيت بزرگي در ليگ قهرمانان برسيد نه تنها در حمله بلکه در دفاع نيز بايد کاملا هوشيار باشيد و مثل يک تيم عمل کنيد.

روبن درباره حريف بايرن مونيخ در فينال ليگ قهرمانان اروپا گفت: بازي فينال بازي بزرگي خواهد بود. دورتموند در دو سه سال گذشته ثابت کرده است تيم خوب و باکيفيتي هستند.

* ‌فرانک ريبري: نشان داديم که يک "تيم" هستيم

فرانک ريبري نيز پس از پيروزي پرگل تيمش برابر بارسلونا گفت: صرف نظر از همه چيز، ما نشان داديم که يک تيم فوق‌العاده هستيم. همگي مي‌خواستيم تا به يک هدف مشترک برسيم و ما آن را امشب (ديشب) آن را نشان داديم. مي‌دانستيم که اگر به خوبي برابر بارسلونا دفاع کنيم مي‌توانيم به آن‌ها گل بزنيم.

هافبک فرانسوي بايرن مونيخ درباره بازي با دورتموند در فينال ليگ قهرمانان گفت: بازي کردن با دورتموند اصلا آسان نيست. بازي آن‌ها شباهت زيادي به بازي ما دارد به همين خاطر فکر مي‌کنم بازي زيبايي را شاهد باشيم. من تاکنون دوبار در فينال ليگ قهرمانان اروپا شکست خورده‌ام و نمي‌خواهم که اين اتفاق براي سومين بار رخ دهد. مي‌خواهيم در ديدار فينال نيز مثل بازي با بارسلونا باشيم.

* فيليپ لام: شکست دادن بارسلونا کار آساني نبود

کاپيتان بايرن مونيخ نيز با تمجيد از هم‌بازيانش در بازي برابر بارسلونا گفت: شکست دادن بارسلونا با نتيجه 3 بر صفر در نيوکمپ کار آساني نيست. اما هميشه گفته‌ام که بايرن شخصيت ويژه‌اي دارد و قادر به انجام کارهاي بزرگي هستيم.

فينال پنجاه و هشتمين دوره ليگ قهرمانان اروپا 25 مي (4 خرداد) در ورزشگاه ومبلي شهر لندن بين بايرن مونيخ و بوروسيا دورتموند برگزار مي‌شود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
برداشتی از برد بایرن:موفقیت ، چالش بزرگ پپ در باواریا

276634hp2.jpg

آیا پپ گواردیولا در فصل آینده می تواند مونیخی هارا راضی نگه دارد؟
سایت گل -بردهای پرگل بایرن مقابل بارسلونا بیش از همه چیز گواردیولا سرمربی فصل بعد بایرنی ها را با چالش مواجه کند.
چالشی که درصورت قهرمانی بایرن عمیق تر هم خواهد شد. هوادار حتی اگر آلمانی هم باشد، هوادار است. آنها دارند تیمی را به دست پپ میدهند که تا اینجای کار قهرمانانه کار کرده است. بوندس لیگا را فتح کرده و در فینال لیگاپوکال و لیگ قهرمانان اروپاست. تیمی پرستاره که حتی با یوپ هینکس میتواند 7 گل به تیم سابق گواردیولا بزند.
لیست مازاد پپ که شاید در آن نام بعضی از مهره های کلیدی این فصل هم ثبت شده باشد، اولین رویارویی سرمربی اسپانیایی با منتقدین آلمانی اش خواهد بود و پس از آن هم چیزی جز بردهای پیاپی برای هواداران بایرن قابل پذیرش نیست.امشب بایرن نه تنها خاطرات و گذشته گواردیولا را به توپ بست بلکه آینده او را هم در معرض تهدید قرار داد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گزارش روز: فینال ومبلی،دهمین فینال بایرن در لیگ قهرمانان اروپا

276638hp2.jpg

باواریایی هادر رده بندی تیم هایی که بیشترین بار به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسیده اند،در رده سوم هستند

سایت گل- بایرن مونیخ بعد از تحقیر بارسلونا در ورزشگاه نوکمپ و صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا بعد از برد 0-7 مقابل بارسا در مجموع دو دیدار رفت و برگشت، حالا خودش را برای حضور در دهمین فینال اروپایی اش در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا آماده می کند. حالا او با پیشی گرفتن از لیورپول ، سومین تیمی است که بیشترین حضور در فینال لیگ قهرمانان اروپا را تجربه کرده و تنها رئال مادرید (با حضور در 12 فینال لیگ قهرمانان اروپا)و میلان (با11 حضور در فینال های لیگ قهرمانان اروپا) را در جایگاهی بالاتر از خودش می بیند.

باواریایی ها روز 25 ماه می و در فینال ومبلی مقابل بوروسیا دورتموند به میدان خواهند رفت تا پنجمین قهرمانی اروپایی شان را به دست بیاورند.

شاگردان یونایتد اولین تیمی هستند که درسالهای اخیر موفق شده اند تا در دودوره متوالی به فینال لیگ قهرمانان اروپا برسند. آخرین باری که تیمی موفق به انجام این کار شده بود،منچستریونایتد بود که در فصول 8-2007 و 9-2008 به فینال رقابت های اروپایی راه یافته بود.

سال گذشته بایرن مونیخ با غلبه بررئال مادرید در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا،خودش را به فینال ورزشگاه خانگی اش(آلیانس آرنا)رساند ولی درنهایت درضربات پنالتی مغلوب چلسی دی متئو شد. آنها درحالی که با گلزنی مولر، در آستانه فتح پنجمین قهرمانی اروپایی شان بودند، شاهد گلزنی دروگبا بودند تا بازی به وقت های اضافه کشیده شود ودرنهایت بایرن درضربات پنالتی جام قهرمانی را از دست داد.دوسال پیش و درفینال سال 2010 ورزشگاه سانتیاگو برنابئو هم که بایرن تحت هدایت لوئیس فان خال بود با دو گل دیگو میلیتو دردستیابی به جام قهرمانی اروپایی ناکام ماند.

درفینال سال 2001 بود که بایرن اوتمار هیتسفلد باحضور اولی کان در درون دروازه توانستند درفینال والنسیا را درضربات پنالتی از پای دربیاورند و اشکهای کانیارس،دروازه بان والنسیا که در ورزشگاه سن سیرو بند نمی آمد، برای همیشه درتاریخ ثبت خواهد شد.

دردهه 1980 هم زمانی که این رقابتها با نام دیگری دنبال می شد باواریایی ها در سالهای 1987 و 1982 به فینال رسیده بودند و درهر دو فینال ناکام زمین مسابقه را ترک کردند. درسال 1982 بایرن مقابل پورتو جام قهرمانی را از دست دادو 5 سال بعد هم استون ویلای انگلیس بود که با شکست دادن بایرن قهرمان اروا شد.

البته آنها دردهه هفتاد سه قهرمانی متوالی در برترین لیگ اروپا به دست آورده بودند. در آن دهه ای که آنها از حضور مایر در درون دروازه و فرانس بکن باوئر در قلب خط دفاع و گرد مولر درنوک حمله بهره می بردند، بایرن در سال 1976 بانتیجه0-1 سن اتین فرانسه را در همپدن پارک شکست داد و قهرمان شد. یک سال قبل هم در ورزشگاه پارک دو پرنس و مقابل لیدزیونایتد قهرمانی اش را جشن گرفته بود. اولین قهرمانی آنها در آن دهه هم مقابل اتلتیکومادرید لوئیس آراگونس وبا برد 0-4 بایرن به دست آمد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گزارش روز:بدترین شکست تاریخ بارسا در رقابت های اروپایی

276624hp2.jpg

آبی اناری ها هیچ وقت در رقابت های اروپایی با اختلاف بیش از 4 گل در مجموع دو دیدار رفت و برگشت مغلوب حریف شان نشده بودند سایت گل- باخت 0-3 بارسلونا مقابل بایرن مونیخ در دیدار 4شنبه شب لیگ قهرمانان اروپا در دور برگشت مرحله نیمه نهایی و باخت 0-4 مقابل باواریایی ها در بازی رفت باعث شد تا بارسا با تقبل یک باخت 0-7 در مجموع دو دیدار از رسیدن به فینال ومبلی ناکام بماند. بدین ترتیب بدترین شکست تاریخ باشگاه بارسلونا در رقابت های اروپایی رقم خورد. این تیم هرگز در مجموع دو دیدار رفت و برگشت در رقابت های اروپایی با اختلاف گلی بیش از 4 گل مغلوب تیمی نشده بود. البته آنها یک بار در مجموع دو دیدار رفت و برگشت در فینال جام فریاس (جام یوفا/ لیگ اروپای کنونی) در فصل 2-1961 ،هفت گل مقابل والنسیا دریافت کردند و درنهایت این دو بازی با نتیجه کلی 3-7 به نفع والنسیا به پایان رسید ولی امسال شاگردان تیتو با وجود دریافت 7 گل،نتوانستند حتی یک بار هم دروازه مانوئل نویر را باز کنند. طبق گزارش روزنامه آ.اس ، بامروری بربازیهای نیمه نهایی جام اروپا ،برای رسیدن به چنین برد قاطعانه ای باید به سال 1964 رفت. در آن سال رئال ماردید با نتیجه نهایی 1-8 زوریخ سوئیس را از پیش رو برداشت.در رقابت های جام یوفای فصل 1-2000 هم به نتیجه مشابهی برمی خوریم و جالب اینجاست که این نتیجه هم درمصاف یک تیم آلمانی مقابل یک تیم اسپانیایی به دست آمده بود. این بار نتیجه برای تیم اسپانیایی دل نشین بود: برد 2-9 آلاوس مقابل کایزرسلاترن بارسلونا بعد از مایورکا دومین تیم اسپانیایی است که با3 یا بیش از سه گل در هر دو دیدار رفت و برگشت در یک تورنمنت اروپایی مغلوب حریف شده. مایورکا در جام یوفا در سال 2004 در مجموع دو دیدار رفت وبرگشت با نتیجه 1-7 مغلوب نیوکاسل شده بود و سویا درمرحله یک چهارم پایانی جام اروپا در سال 1958 با نتیجه کلی 2-10 مقابل رئال مادرید شکست خورده بود و این بزرگترین تحقیر یک تیم اسپانیایی دراروپا بود که به دست یک تیم اسپانیایی دیگر رقم خورد. البته بارسلونایی ها در لیگ های داخلی شکستی بدتر از این در مجموع دو دیدار رفت و برگشت را تجربه کرده اند. در جام حذفی سال 1946 بود که سویا با نتیجه 1-8 از سد بارسلونا عبور کرد. درحالی که دربازی 4شنبه شب نتیجه منفی و ضعیف دیگری برای بارسلونا رقم خورد، بایرن توانست شب رویایی دیگری را درتاریخش ثبت کند. چون ازسال 1960 به بعد هیچ تیمی نتوانسته بود که در مجموع دو دیدار رفت و برگشت در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با 3 گل یا بیش از این به پیروزی برسد و آخرین باری که تیمی موفق به انجام این کار شده بود،در سال 1960 و با برد اینتراخت فرانکفورت مقابل رنجرز بود. حالا شاگردان هاینکس اولین تیم تاریخ هستند که در یک تورنمنت اروپایی در سه نوبت بارسلونا را در نوکمپ شکست دهند(سال 1996، 1998 و امروز) بایرنی ها درحالی خودشان را برای حضور در ورزشگاه ومبلی آماده می کنند که در بازیهایشان درمراحل نیمه نهایی و یک چهارم پایانی گلی دریافت نکرده اند وتنها تیم تاریخ رقابت های لیگ قهرمانان اروپاست که در تمام بازیهای خارج از خانه اش در طول رقابت های این فصل وبعد از مرحله گروهی به پیروزی رسیده تا توانسته به فینال برسد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گزارش روز: چهارمین فینال اروپایی با حضور دو تیم از یک کشور

259042hp2.jpg

پیش از این شاهد برگزاری فینال هایی تمام اسپانیایی؛تمام ایتالیایی وتمام انگلیسی در لیگ قهرمانان اروپا بوده ایم

سایت گل- بوندس لیگا تنها لیگی بود که تا پیش از این شاهد برگزاری یک فینال اروپایی با حضور دوتیم از این لیگ نبوده و حالا با رسیدن دو تیم بایرن مونیخ و بوروسیا دورتموند به فینال لیگ قهرمانان اروپا، لیگ آلمان نیز چهارمین لیگ فوتبال اروپاست که برای یک بار هم که شده شاهد رویارویی دوتیم از این لیگ در فینال اروپایی خواهیم بود.
بایرن مونیخ و بوروسیا دورتموند با از پیش رو برداشتن تیم های بارسلونا و رئال مادرید به فینال ومبلی رسیدند ودر روز 25 ماه می شاهدبرگزاری یک فینال تمام آلمانی خواهیم بود.
البته این اولین باری نیست که دو تیم از یک کشور به فینال لیگ قهرمانان اروپا می رسندو اولین بار این اتفاق در سال 2000 و بارسیدن دو تیم رئال مادرید و والنسیابه فینال رقابت های لیگ قهرمانان اروپا اتفاق افتاد. بعد از آن و در سال 2003 هم دو تیم یوونتوس و میلان فینالی تمام ایتالیایی را در اروپا برگزار کردند و درسال 2008 هم شاهد یک فینال تمام انگلیسی میان دو تیم منچستریونایتد و چلسی بودیم.
طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس در سال 2000 هر دو تیم رئال مادرید و والنسیا که فصل قبلش در لالیگا به قهرمانی نرسیده بودند، توانستند مجوز حضور در فینال استادو فرانس پاریس را به دست بیاورند و درشبی که رئالی ها لباس های سیاهشان را برتن داشتند با گلهای فرناندو موریتنس، استیو مک من من و رائول به هشتمین قهرمانی اروپایی شان دست یافتند.
سه سال بعد در نیمه نهایی،سری آ سه نماینده داشت:میلان، اینتر ویوونتوس که رئال مادرید هم تیم چهارم حاضر دراین مرحله بود. در حالی که میلان شانس کمرنگتری برای رسیدن به فینال داشت،درنهایت توانست خودش را به فینال برساند و در دیگر سوی میدان یوونتوس قرار داشت.در آن فینال ضربات پنالتی و نمایش خیره کننده دو دروازه بان بزرگ یعنی دیدا و بوفون سرنوشت بازی را مشخص کردند و روسونری توانست به ششمین قهرمانی اروپایی اش برسد.
168831hp2.jpg

187322hp2.jpg

منچستریونایتدو چلسی در فینال سال 2008 مسکو یک فینال تمام انگلیسی را برگزار کردند که تکلیف این فینال نیز با ضربات پنالتی مشخص شد. لیزخوردن جان تری باعث از دست رفتن یکی از ضربات پنالتی چلسی شد تا یونایتد قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود
حالا باید منتظر بمانیم و ببینیم که در چهارمین فینالی که با حضور دو تیم از یک کشور برگزار می شود، کدام تیم به قهرمانی خواهد رسید و جام قهرمانی ومبلی از آن دورتموندی ها می شود یا بایرنی ها؟
50413hp2.jpg

mohammad74

Registered User
لایک‌ها
161
شک نکنید که بایرن میبره خیلی تمیز بازی میکنه

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
خوشحالی تونی از رسیدن بایرن به فینال

toni_732.jpg

FCBayern.ir - لوکا تونی مهاچم سابق بایرن مونیخ و باشگاه فیورنتینا از اینکه تیم سابقش بار دیگر به فینال لیگ قهرمانان رسیده بسیار خوشحال است و معتقد است باواریاییها دیگر نباید این فرصت تاریخی را از دست بدهند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ؛ لوکا تونی در مصاحبه با شبکه مدیاست ایتالیا میگوید:بسیار خوشحالم از اینکه بایرن بار دیگر قدرتش را برای همگان اثبات نمود.خذف بارسا و یووه نشان داد بایرن چقدر قدرتمند است.آنها پادشاه تازه فوتبال اروپا هستند.ما از نزدیک قدرت یووه را در فوتبال ایتالیا می بینیم ولی بایرن این تیم بزرگ وقدرتمند را به راحتی هرچه تمامتر شکست داد."

مهاجم سابق مونیخیها اضافه می کند :"بایرن نباید بار دیگر فرصت سوزی کند واز طرفی دیگر دورتمند را نباید دست کم بگیرند .انها هم تیمی فوق العاده نشان داده اند.به هرحال امیدوارم بایرن قهرمان لیگ قهرمانان شود."

بالا