بینش یک کاپیتان
FCBayern.ir - در بازی شنبه مقابل دورتموند، مانوئل نویر یک امتیاز از این بازی برای بایرن حفظ کرد. با گرفتن یک موقعیت تک به تک خطرناک از لواندوفسکی در نیم ساعت اول بازی، و یک موقعیت خطرناک از شیبر در انتهای بازی و از همه مهم تر مهار فوق العاده پنالتی لواندوفسکی در دقیقه 60 دروازبان بایرن نتیجه 1-1 را برای این تیم حفظ کرد. دانیل ون بویتن بازیکن جنگنده بایرن می گوید: برای نویر بسیار خوشحالم چرا که می دانم این بازی برای او چه بازی خوبی بوده است.
اینجا در دورتموند، هیچ بازیکن متولد گلزنکرشن انتظار یک بعد از ظهر معمولی را ندارد. چون رقابت شدیدی بین دورتموند و شالکه وجود دارد. و در اینجا بود که مانوئل برای اولین بار از ابتدا بازوبند کاپیتانی بایرن را بر بازو بست. با وجود اینکه در نبود فیلیپ لام و باستین شواینشتایگر هم او اولین انتخاب برای بستن بازوبند کاپیتانی در این بازی نبود.
بر طبق روال معمولی باشگاه، دانیل فن بویتن که بازیکن با سابقه تری است، باید کاپیتان بایرن در این بازی می بود، اما این بازیکن بلژیکی این افتخار را به هم تیمی خود واگذار کرد. دانیل می گوید: من بازوبند را به مانوئل دادم چون می دانستم برای یک بازیکن سابق شالکه بازی در دورتموند چقدر سخت خواهد بود. من با مربی مشورت کردم و ما فکر کردیم که کاپیتان شدن او در این بازی حرکت خوبی خواهد بود.
سپس مردی که بازوبند را بسته بود بهترین نمایش انفرادی این بعد از ظهر را ارائه کرد. نویر با شیرجه ای سریع به گوشه چپ، مانع ورود ضربه پنالتی لواندوفسکی به دروازه بایرن شد.
مهار این توپ دید بسیار خوبی نیاز داشت. خود نویر می گوید: او (لواندوفسکی) معمولا به این سمت ضربه نمی زند. دروازبان بایرن همچنین این گفته را که درخشش او در این بازی باعث می شود در بازی پیش روی دو تیم در ویمبلی، در شرایط مشابه او برتری روانی نسبت به لواندوفسکی داشته باشد را رد کرد و گفت: من می دانم که اگر در فینال لیگ قهرمانان بودیم، او ضربه اش را به شکل دیگری می زد.
به هر حال اولین مهار پنالتی نویر برای بایرن مونیخ در جریان بازی نشان می دهد او بسیار آماده است آن هم زمانی که به حساس ترین نقطه فصل رسیده ایم. در اواسط فصل خبرنگاران بارها از نویر می پرسیدند که آیا دروازبانی در بایرن کاری کسل کننده است. اما اخیرا نویر مقابل تیم هایی مانند یوونتوس و بارسلونا هم کلاس خود را نشان داده است. در حالی که چند هفته بیشتر به پایان فصل باقی نمانده است مانوئل خودش را آماده می کند که دستهایش به جز توپ جام های قهرمانی را هم لمس کنند.