• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هیتسفلد: توماس مولر، لواندوفسکی و گوتزه می توانند برنده توپ طلا شوند

234970hp2.jpg

در چهار سال اخیر توپ طلا به لیونل مسی رسید اما سرمربی سابق بایرن و دورتموند معتقد است که بازیکنان این دو تیم می توانند به فرمانروایی ستاره آرژانتینی پایان بدهند

سایت گل- اتمار هیتسفلد، سرمربی تیم ملی سوئیس، معتقد است به دلیل نمایش های خوب بازیکنان بایرن مونیخ و بوروسیا دورتموند در رقابت های این فصل چمپیونزلیگ، توپ طلای امسال به یکی از بازیکنان این دو تیم خواهد رسید.

در چهار سال اخیر توپ طلا به لیونل مسی رسید اما سرمربی سابق بایرن و دورتموند معتقد است که بازیکنان مانند روبرت لواندوفسکی، ماریو گوتزه و توماس مولر می توانند به فرمانروایی ستاره آرژانتینی پایان بدهند.

او در گفتگو با کیکر گفت:" بازیکنان بایرن و دورتموند امسال از شانس بردن توپ طلا برخوردارند. دیدار فینال چمپیونزلیگ لحظه مهمی است.

نمایش های توماس مولر در این فصل من را تحت تاثیر قرار داد. او پیشرفت قابل توجهی داشت. همین طور روبرت لواندوفسکی.

گوتزه هم بازیکنی در کلاس جهانی است. انتقال او به بایرن انگیزه های او را بیشتر خواهد کرد. اگر او به عنوان قهرمان چمپیونزلیگ به بایرن برود، شرایط برای او آسان تر خواهد شد."
ماتیاس سامر، مدیر ورزشی فعلی بایرن، آخرین بازیکن بوندس لیگاست که توانسته توپ طلا را در سال 1996 از آن خود کند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه سوال

این تعداد ستاره ها مربوط به بوندس لیگا هست ؟ هر ستاره 10 قهرمانی ؟

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
یه سوال

این تعداد ستاره ها مربوط به بوندس لیگا هست ؟ هر ستاره 10 قهرمانی ؟

بله
بعضی ها به اشتباه فکر می کنن این 4 ستاره مربوط به 4 قهرمانی بایرن در اروپاست در حالی که مربوط به بوندسلیگا میشه

طبق سیستم امتیاز دهی در بوندسلیگا هر تیمی که 3 بار قهرمان بشه 1 ستاره
هر تیمی که 5 بار قهرمان بشه 2 ستاره
هر تیمی که 10 بار قهرمان بشه 3 ستاره
و هر تیمی که 20 بار قهرمان بشه 4 ستاره میشه

به این ترتیب بایرن مونیخ با 23 قهرمانی تنها تیم 4 ستاره بوندسلیگاست.
دورتموند و مونشن گلادباخ هر کدوم با 5 قهرمانی 2 ستاره هستن
وردربرمن با 4 قهرمانی و هامبورگ و اشتوتگارت هم هر کدوم با 3 قهرمانی 1 ستاره هستن
بقیه تیمایی که کمتر از 3 قهرمانی دارن هم بدون ستاره هستن

مبدا این آمار از 1963 و تاسیس بوندسلیگاست

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
لژیونر هلندی بایرن در گفت‌وگویی فاش کرد
روبن‌: می‌ترسیدم به خاطر سرطان بمیرم

13910710000253_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، آرین روبن در گفت‌وگو با یکی از نشریات چاپ کشورش فاش کرد یک دهه قبل نگران بود دچار بیماری مهلک سرطان شود.

وی اظهار داشت: در تابستان سال 2003 روی بدنم توده‌ای مشکوک ظاهر شد. در آن موقع، تازه وارد 19سالگی شده بودم. اوایل زیاد توجه نمی کردم اما به مرور بزرگتر شد تا جایی که مشکل را با پزشک تیم آیندهوون در میان گذاشتم. او چون می‌خواست خیالم راحت شود، مرا به بیمارستانی فرستاد که مورد معاینات دقیق قرار گیرم. پس از یکسری معاینات پزشک به من گفت وضعیت مناسبی ندارم و احتمالا به سرطان مبتلا شده ام.

13910127000566_PhotoL.jpg

وی ادامه داد: وقتی این موضوع را شنیدم،‌ واقعا ترسیدم. پزشکم نیز می‌خواست سریع وارد عمل شده و برای معالجه مرا عمل جراحی کند. اما این اتفاق نیفتاد. چون در روزی که قرار به انجام عمل جراحی بود، پدر همسرم از دنیا رفت و باید در مراسم خاکسپاری شرکت می‌کردم.

او آنگاه گفت: با توجه به بیماری و این اتقاق می‌ترسیدم من هم بمیرم. اما پس از چند روز تحت عمل جراحی قرار گرفتم. وقتی از بیهوشی خارج شدم و چشم باز کردم، پزشکم بالای سرم ایستاده بود که به من گفت توده‌ای که از بدنم خارج کرده، اصلا سرطان نبوده است.

روبن افزود: پس از آن اتقاق با شدت و انگیزه بیشتری کار و تمرین کردم و به موفقیت‌های زیادی در ورزش رسیدم.

این ستاره هلندی از سال 2009 عضو بایرن مونیخ است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
حک کردن نام قهرمان 2012 - 2013 روی کاپ قهرمانی بوندسلیگا

13682627043583_0schale_einzelteil_920.jpg

136826270431651_1schale_arbeitsflaeche_920.jpg

136826270441872_2schale_einzel_grav_920.jpg

136826270413683_3schale_graviert_920.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کونیت چاکر به عنوان داور فینال لیگ قهرمانان انتخاب شد

136826299818346_0936517_459499154134892_19883896_n.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کونیت چاکر به عنوان داور فینال لیگ قهرمانان انتخاب شد

136826299818346_0936517_459499154134892_19883896_n.jpg

این داور نامرد رو انتخاب کردند. داور نامردی که با اون قضاوت مسخره اش تو بازی رئال - منچستر بازی رو خراب کرد.

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
تو جام جهانی وقتی یه داور در مراحل پایینتر قضاوت ضعیفی داره در مراحل بعد حذفش می کنن و بهش قضاوت نمیدن ولی ظاهرا در یوفا برعکسه هر چی ضعیفتر باشی پوئن مثبت بهت میدن و فینال رو قضاوت می کنی
البته شاید از نظر یوفا قضاوت هاش بی عیب و نقص بوده، امیدوارم در فینال قضاوت خوبی داشته باشه

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
درگیری لفظی کلینزمن و هیتسفلد

732-jrgen-klinsmann-2.jpg

FCBayern.ir - یورگن کلینزمن بعد از اینکه اتمار هیتسفلد تیم تحت ***** وی در زمان سرمربیگریش در بایرن مونیخ را یک تیم ورشکسته نامید و تیم تحت ***** وی را به همراه زمان دوم سرمربیگری اتو لاتک به عنوان بدترین دوران تاریخ باشگاه مونیخی قلمداد نمود به تندی جواب سخنان مربی آلمانی تیم ملی سویس را داد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ یورگن کلینزمن سرمربی سابق بایرن و تیم ملی آلمان در مصاحبه با شبکه ESPN آمریکا درباره انتقاد اتمار هیتسفلد از وی در زمان سرمربیگریش در باشگاه بایرن می گوید: "هیتسفلد بهتر است درباره چیزی که نمی داند واز آن اطلاعی ندارد سخن نگوید. در آن زمان من دچار وضعیت بدی بودم من ابتدای فصل از هوینس که آن زمان مدیر فنی تیم بود و سایر مدیران بایرن خواستم چند بازیکن مطرح از آلمان و سایر کشورهای اروپایی و آمریکای جنوبی را برایم بخرند ولی آنها به خواسته های من توجه نکردند بعد هم آن مسائل مصدومیت بازیکن های شاخصمان پیش آمد و من که از کمبود بازیکن بزرگ و مطرح در مضیقه بودم نتوانستم کاری دیگری را انجام دهم و آن نتایج به وجود آمد."

اما سرمربی تیم ملی آمریکا در پایان سخنانش نیز متلکی به اتمار هیتسفلد انداخت و گفت :"جالب است هر روز که از خواب برمیخیزم و روزنامه ها و مجلات و همچنین شبکه های ورزشی رامطالعه و نگاه می کنم می بینم که هیتسفلد روزی نیست که درباره بایرن یا دورتموند یا مسائل بوندسلیگا سخن نگفته باشد. فدراسیون فوتبال سویس به هیتسفلد پول می دهد که برروی کار فوتبال این کشور تمرکز نماید و مسائل تیم ملی سویس را پیگیری نماید نه اینکه مرتب راجع به بایرن مونیخ و بوندسلیگا در شبکه ها و جراید سخن فرسایی نماید"

بسیاری از کارشناسان معتقد هستند با توجه به این مسائل در صورت رسیدن تیم های آمریکا و سویس به جام جهانی و برخورد این دو تیم با هم شاهد یک بازی مهم و خساس و پر حاسیه بین دو مربی آلمانی هر دو کشور باشیم.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
رومنیگه: بایرن قهرمان چمپیونزلیگ می شود

karl-heinz-rummenigge-514.jpg

کارل هاینس رومنیگه رئیس هیئت مدیره باشگاه بایرن مونیخ آلمان ابراز اطمینان کرد بایرن مونیخ با پیروزی مقابل دورتموند در دیدار پایانی لیگ قهرمانان اروپا به مقام قهرمانی خواهد رسید.
بایرن مونیخ در دیدار پایانی لیگ قهرمانان اروپا در سال 2010 با نتیجه دو بر صفر برابر اینترمیلان ایتالیا و در سال 2012 در ضربات پنالتی برابر چلسی انگلیس شکست خورد و از کسب عنوان قهرمانی در این رقابتها بازماند.
رومنیگه گفت :« ما در سال 2010 در مادرید و در سال 2012 در مونیخ درس گرفتیم و تیم ما 14 روز دیگر عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را به دست خواهد آورد.»
به گزارش خبرگزاری آلمان از مونیخ ، وی ابراز اطمینان کرد :« بایرن مونیخ توانایی قهرمانی در این رقابتها را دارد. تا کنون بایرن چنین قدرت ، توانایی و نظمی در تاریخ بوندس‌لیگا از خود به نمایش نگذاشته بود.»
دیدار پایانی لیگ قهرمانان اروپا 25 مه در ورزشگاه ویمبلی لندن بین دو تیم آلمانی دورتموند و بایرن مونیخ برگزار خواهد شد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن مونیخ در ورزشگاه آلیانس آرنا مسجد می سازد

muenchen-allianz-arena.jpg

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد در ورزشگاه اختصاصی خود ، آلیانس آرنا مسجد بزرگی را بنا خواهد کرد.

باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد: این مسجد اولین مسجد در ورزشگاههای فوتبال اروپا محسوب می شود و در نوع خود بی نظیر خواهد بود.

احداث این مسجد در ورزشگاه بایرن مونیخ پس از آن مطرح شد که فرانک ریبری بازیکن فرانسوی این تیم پیشنهاد داد؛ یک اتاق کوچک برای ادای فریضه نماز و عبادت جهت بازیکنان مسلمان در این ورزشگاه در نظر گرفته شود.

براساس این گزارش، این مسجد از امام جماعت، دفتر اسلامی و کارگاههای علوم اسلامی برخوردار خواهد بود.

باشگاه بایرن مونیخ آلمان اعلام کرده است 85 درصد از اعتبارات ساخت این مسجد از سوی این باشگاه و مابقی با کمک بازیکنان و تماشاگران تامین خواهد شد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
قهرمان در داربی باواریا

732-fcb-bundesliga-2.jpg

FCBayern.ir - این روزها بوندسلیگا در صدر جدول هیجان خود را از دست داده است. بایرن قهرمان و دورتموند و لورکوزن دوم و سوم خواهند شد. در انتهای جدول آگسبورگ رقابت سختی برای ماندن دارد. این بازی برای آگسبورگ بسیار مهم است ولی حتی تصور گرفتن امتیاز از آماده ترین تیم اروپا بسیار سخت است. آگسبورگ 30 امتیاز دارد و در رده شانزدهم جدول و در منطقه سقوط است. روزهای سختی در پیش روی این تیم باواریایی قرار دارد. بایرن مونیخ در تمام 32 بازی این فصل و سه بازی آخر از فصل پیش پشت سر هم موفق به گلزنی شده و با گلزنی در این بازی رکورد جدیدی ثبت خواهد کرد. بایرن برای رسیدن به رکورد 101 گل زده در بوندسلیگا و شکستن رکورد خودشان 10 گل فاصله دارند. با توجه به 2 بازی باقیمانده باید در این دیدار مانند بازی با هامبورگ جشنواره گل به راه بیاندازند. با توجه به اینکه بازیکنان اصلی پس از استراحت در هفته قبل برای اینکه از فرم خود خارج نشوند دوباره به میدان برمیگردند، زدن گلهای زیاد دور از دسترس نیست. بازی رفت دو تیم در خانه آگسبورگ دو بر صفر به سود بایرن به پایان رسید.

وضعیت بازیکنان دو تیم

بایرن مونیخ احتمالا دوباره با ترکیب اصلی به میدان خواهد رفت. از طرفی رافینیا به دلیل اخراج در بازی قبل از این بازی محروم است و جروم بواتنگ نیز پنج کارته است. بدشتوبر و کروس مصدوم هستند و در این بازی نیز غایب خواهند بود. در تیم آگسبورگ هم دو مصدوم به نامهای سباستین لنگکمپ و کو جا چئول وجود دارد و یان اینگور کلاس برکر نیز پنج کارته است.

بایرن مونیخ - آگسبورگ

زمان: شنبه 21 اردیبشهت ساعت 18
مکان: استادیوم آلیانز آرنا
داور: فریتز

ترکیب احتمالی دو تیم

بایرن مونیخ: نویر - آلابا - دانته - فن بویتن - لام - مارتینز - شواین اشتایگر - ریبری - مولر - روبن - ماندزوکیچ
سرمربی: یوپ هاینکس

آگسبورگ: منینگر - ورهاگ - ووگت - کلاهان - آسترزولک - هان - موراوک - جی - وارنر - بایر - مولدرز
سرمربی: مارکوس وینزیرل

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
آگسبورگ 0 - 3 بایرن مونیخ

732-fcb-aug.jpg

FCBayern.ir - هفته سی و سوم بوندسلیگا با پیروزی پر گل بایرن مونیخ در برابر آگسبورگ آغاز شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در چارچوب این رقابت ها تیم های فوتبال بایرن مونیخ و آگسبورگ در استادیوم آلیانز آره نا شهر مونیخ به مصاف هم رفتند که در پایان بایرن مونیخ موفق شد با نتیجه پرگل سه بر صفر میهمان خود شکست دهد.

ترکيب تيم بایرن مونیخ آلمان :
مانوئل نویر - فیلیپ لام (C) - دانیل فن بویتن - دانته - داوید آلابا - خاوی مارتینز - باستین شواین اشتایگر - آرین روبن (ژردان شکیری از دقیقه 70) - فرانک ریبری - توماس مولر (لوئیس گوستاوو از دقیقه 82) - ماریو ماندژوکیچ (ماریو گومز از دقیقه 70)
سرمربی : یوپ هاینکس

ترکیب تیم آگسبورگ :
الکساندر مانینگر - پل ورهگ (C) - ماتیاس اوسترزولک - راگنار کلاوان - دومینیک راینهارت - دانیل بائیر - توبیاس ورنر (تورستن اوهرل از دقیقه 79) - دونگ وون جی - یان موراوک (یا چئول کو از دقیقه 65) - آندره هان - ساشا مولدرز (کوین وگتس از دقیقه 56)
سرمربی : مارکوس واینزیرل

گل ها :
توماس مولر (دقیقه 69) و ژردان شکیری (دقیقه 82) و لوئیس گوستاوو (دقیقه 87) برای بایرن مونیخ

کارت ها :
یان موراوک (کارت زرد در دقیقه 32) از آگسبورگ

داور :
مارکو فریتز

مکان :
آلمان - استادیوم آلیانز آره نا شهر مونیخ (ظرفیت 71,000)

بالا