هاينكس:به اين نتيجه افتخار مى كنم
FCBayern.ir - در مونيخ زمان جشن گرفتن فرا رسيده است در پى پيروزى ٣-٠ مقابل آگسبورگ، سپر قهرمانى بوندس ليگا به مونيخى ها تحويل داده شد.
به گزارش وب سايت رسمى كانون هواداران بايرن مونيخ در ايران؛ بايرن مونيخ كه اين فصل توانست ركوردهاى فراوانى را در پنجاهمين سال برگزارى بوندس ليگا به نام خود ثبت كند، در آخرين بازى خانگى خود در آليانز آرنا رسما جام قهرمانى را تحويل گرفت.
واكنش بازيكنان و مسئولان دو تيم پس از اين بازى را در ادامه مى خوانيد.
ماتياس سامر: آگسبورگ امروز خيلى خوب بازى كرد و برد ٣-٠ در مقابل اين تيم پيروزى بزرگى است. هنوز فصل به پايان نرسيده و ما اهداف بسيار بزرگى داريم. و زمانى كه ما به چيزهاى بزرگى مى رسيم كارهاى بزرگى هم مى كنيم. قهرمانى ليگ براى ما دستاورد بزرگى است. ما ٨٨ امتياز به دست آورديم و اين احساس خوبى به ما داده است. اميدوارم اين شرايط براى هميشه ادامه داشته باشد.
يوپ هاينكس: اين دستاورد حاصل تلاش بازيكنان و مربيان تيم است. هيچ تيمى در تاريخ بوندس ليگا همانند اين فصل ما فوتبال بازى نكرده است. ما در بالاترين سطح ممكن بازى كرديم و من به اين افتخار مى كنم. همه ما مى دانيم در اين وضعيت در بايرن شما يك دوش آبجو خواهيد گرفت و من مقاومتى نمى كنم.
باستين شواينشتايگر: ما با ركوردى باورنكردنى قهرمان شديم. ركوردى كه در پنجاه سال برگزارى بوندس ليگا بى سابقه بوده است. اين ششمين قهرمانى من است ولى من چنان حوشحالم كه احساس مى كنم براى نخستين بار قهرمانى را به دست آورده ام. همه ما مى دانيم كه هنوز بازى هاى مهمى در پيش رو داريم ولى امشب ما جشنى طولانى و سخت پيش رو خواهيم داشت. ما هنوز جوانيم و از عهده اين كار بر مى آييم.
دانته: ما امشب بيرون مى رويم و جشن مى گيريم. ما هنوز دو هفته تا فينال ليگ قهرمانان فاصله داريم. ما پس از دو فصل بدون قهرمانى جشنى بزرگ براى هواداران بر پا خواهيم كرد.
ماركوس واينزيرل (مربى آگسبورگ) : ما امروز مى خواستيم حداقل يك امتياز از اين بازى بگيريم و اين براى ما ممكن بود. ما اميدوار بوديم تا روز آخر بتوانيم تلاش كنيم و از اين بابت بسيار خوشحال هستيم. ماامروز نمايش خوبى داشتيم و كمى بدشانس بوديم كه دست خالى به خانه باز مى گرديم.
توبياس ورنر (آگسبورگ) : ما در نيمه اول عالى بوديم و مى توانستيم با نتيجه اى بهتر از اين زمين را ترك كنيم. حالا ما فينالى را كه مى خواستيم به دست آورده ايم. پايانى كه در روياى خود ديده بوديم. هفته آينده زمين خانگى ما منفجر خواهد شد.