• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
مصائب پپ در باواریا

همشهری جوان نوشت:همانطور که بایرن انتخاب بهتری از گواردیولا نداشت – هاینکس انتخاب بهتری بود اما خودش بعد از حذف بارسا گفت در 68 سالگی و 50 سال زندگی با فوتبال دیگر حس کرده باید برود – گواردیولا هم انتخاب بهتری از بایرن نداشت. یک تئوری اثبات نشده وجود دارد که می‌گوید هر مربی دیگری – حالا نه هر مربی دیگری اما خیلی از مربیان متوسط روبه‌ خوب – جای او در بارسا بود، همین افتخارات را کسب می‌کرد. اگر این تئوری درست باشد، قهرمان کردن یکسری تیم‌ها که اسم بزرگی دارند اما بی‌ثباتند کار سختی است برای مربی‌ای که عیارش را بارسلونا نتوانسته نشان بدهد. بایرن اما تیمی است که اگرچه هر مربی ای نمی‌توان قهرمانش کند، اما در مدتی که زیر نظر هاینکس بوده آنقدر بزرگ و قوی شده که موفق کردنش آنقدر‌ها هم سخت نباشد. اما فقط اینها نیست. او یک ریسک بزرگ هم کرده کار کردن در بایرن به این دلایل خیلی سخت است.
1- مدیریت:
همانطور که اشاره شد، بایرن باشگاهی است که همه در کارت دخالت می‌کنند. این کار را سخت می‌کند. نمی‌شود در بایرن با بکن‌باوئر، رومینیگه و هاینکس جنگید. اگر نظری بدهند باید بپذیری. این را بعضی از مربیان سر به زیر راحت می‌پذیرند. پپ اما آنقدر بزرگ هست که به مشکل بخورد.
2- توقعات:
هاینکس آنقدر رویایی نتیجه گرفته که گاردیولا هر نتیجه‌ای هم فصل بعد بگیرد، نسبت به امسال یک افت به حساب می‌آید. مگر اینکه رکورد‌ها را جابه‌جا کند، مثلا یک فصل کامل نبازد اما نباختن در یک فصل واقعاً آن چیزی بود که سران بایرن دنبالش بودند؟ نه. او باید با رسانه‌های آلمانی که مدام با هاینکس مقایسه‌اش خواهند کرد مبارزه کند.
3- انقلاب:
پپ علاقه‌ای به 1-3-2-4 ندارد. او 3-3-4 بارسلونای خودش را می‌پسندد. 3-3-4 او یک هافبک دفاعی دارد که خط دفاع به خط میانی وصل می‌کند. مارتینس بهترین گزینه او برای این کار است اما بایرن مدت‌هاست دارد 1-3-2-4 بازی می‌کند. یعنی دو هافبک دفاعی دارد مدلی که پپ بازی می‌کند ممکن است منجر شود به نیمکت‌نشینی شواینی. چیزی که نه مدیران بایرن می‌پذیرند و نه هوادارانش. انقلاب احتمالی او نه تنها به نفع تیمش نیست، بلکه به ضررش هم هست. این بازیکنان در این تیم خیلی خوب جا افتاده‌اند. پس او باید تغییر کند. می‌تواند؟
4- رسانه‌ها:
رسانه‌های آلمانی با مربیان غیر آلمانی خیلی خوب نیستند. داستان هیتسفیلد فرق داشت. او غیر از اینکه خیلی موفق بود، با توجه به زبان و رفتارش، یک آلمانی محسوب می‌شود. پپ اما باید همه را راضی کند. توقع همه رسانه‌هایی که به خاطر درخشش این فصل بایرن با هاینکس بالا رفته، چیزی نیست که به راحتی بتوانی با آن کنار بیایی.
مورینیو:
می‌گویند چلسی با مورینیو تمام کرده. این تیم با بنیتس در آستانه فتح لیگ اروپا قرار دارد. این یعنی چلسی یک پای فینال سوپر کاپ باشگاه‌های اروپاست. از آن طرف بایرن مونیخ فاصله کمی تا قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا دارد؛ یعنی این تیم هم یحتمل پای دیگر سوپرکاپ است این یعنی تقابل مورینیو – اگر به چلسی برود و چلسی قهرمان شود – با گواردیولا – اگر بایرن قهرمان شود – در سوپرکاپ باشگاه‌های اروپا؛ بازی‌ای پرحاشیه و حیثیتی.

داستان هیتسفیلد فرق داشت یعنی چی؟
اینا هنوز نفهمیدن هیتسفیلد آلمانی بود نه سوئیسی؟!
c8d6ac2.gif

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
لام: بایرن را یک قهرمانی راضی نمی کند

732-philipp-lahm-7.jpg

FCBayern.ir- فیلیپ لام کاپیتان تیم ملی آلمان و باشگاه بایرن مونیخ پس از فتح بوندس لیگا و بالابردن سینی قهرمانی، این جام را تنها آرزوی خود برای این فصل نمی داند و بدنبال فتح جام های دیگر است.

لام به بیلد سایتونگ گفت:" ما تنها با این قهرمانی راضی نمی شویم و همچنان تشنه ی کسب جام های دیگر در این فصل هستیم."

کاپیتان باواریایی ها تنها یک روز پس از کسب قهرمانی در بوندس لیگا به بازیکنان برای قهرمانی در لیگ قهرمانان و دیدار مقابل بوروسیا دورتموند هشدار می دهد.

لام ادامه می دهد:" شنبه یک شب به یادماندنی برای ما بود اما وقتی یک شنبه از خواب بیدار شدم همه چیز را کنار گذاشتیم و در فکر هدف بعدی و آرزوهای دیگر در این فصل هستیم این جشن نمی تواند تمرکز ما را برای دیدارهای آینده از بین ببرد."

کاپیتان 29 ساله ی مونیخی در پایان با اشاره به تجربه ی فینال فصل گذشته چمپیونزلیگ مقابل چلسی، فینال امسال را از آن بایرن دانست و شکست در این بازی را غیرقابل تصور اعلام کرد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
افنبرگ به نیمکت باواریایی ها نزدیک تر شد

effenberg_732.jpg

FCBayern.ir- اشتفان افنبرگ کاپیتان اسبق باشگاه بایرن مونیخ که مدتی است در محافل خبری به عنوان گزینه سرمربی گری باشگاه شالکه و تیم دوم بایرن مطرح شده است به نیمکت باواریایی ها نزدیک تر شد.

ماتیاس سامر در گفتگویی با کانال تلویزیونی اشپورت وان مذاکرات انجام شده برای حضور افنبرگ در بایرن را تایید کرد و گفت:" من ارتباط زیادی با افنبرگ داشته ام و تماس های روزانه با وی دارم او می تواند پروژه ی بایرن را در تیم دوم ادامه دهد."

این در حالی است که افنبرگ یکی از گزینه های سرمربی گری باشگاه شالکه نیز می باشد اما به نظر می رسد با توافقات اولیه باشگاه گلزن کیرشنی برای تمدید قرارداد ینس کلر او اکنون به بایرن نزدیک تر از گذشته شده باشد.

محمت شول سرمربی کنونی تیم دوم بایرن در پایان این فصل از جمع مونیخی ها جدا خواهد شد تا تمرکز خود را بر روی کارشناسی در تلویزیون آلمان بگذارد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
پیتسارو امیدوار به تمدید قرارداد با مونیخی ها

732-claudio-pizarro.jpg

FCBayern.ir- کلودیو پیتسارو مهاجم 34 ساله ی باشگاه بایرن مونیخ که در پایان این فصل قرارداد یک ساله ی خود با باشگاه مونیخی را منقضی می بیند در تلاش برای ادامه همکاری با بایرن است.

مهاجم پرویی بایرن در این خصوص به کیکر گفت:" مطمئنا من تمایل زیادی برای ادامه همکاری با باشگاه بایرن مونیخ دارم." این در حالی است که تا کنون هیچ مذاکره ای برای تمدید قرارداد با پیتسارو از سوی سران بایرن صورت نگرفته است.

البته این مهاجم 34 ساله امیدوار است در آغاز هفته ی آینده با مدیران باشگاه برای تمدید قرارداد جلسه ای داشته باشد.

پیتسارو در این فصل موفق شد 13 گل از مجموع 27 دیداری که به میدان رفت به ثمر برساند او هم اکنون از نظر تعداد گل زده بهترین مهاجم خاری بوندس لیگا است خبرهایی نیز مبنی بر علاقه مندی باشگاه هامبورگ برای به خدمت گرفتن وی به گوش می رسد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هافبک انگلیسی آرسنال در مونیخ؟

732-jack-wilshere.jpg

FCBayern.ir - به ادعای جراید و مطبوعات انگلیسی نظیر مترو و دیلی استار جوزپه گواردیولا نام جک ویلشر هافبک انگلیسی باشگاه آرسنال انگلیس در فهرست خرید تابستانی خویش قرار داده است.

به گزارش وب سايت رسمى كانون هواداران بايرن مونيخ در ايران؛ جوزپه گواردیولا از هم اکنون سرگرم ساختن تیم آینده خود در باشگاه مونیخی است و از همین رو عملکرد جک ویلشر هافبک جوان و آینده دار فوتبال انگلیس و باشگاه آرسنال را تحت نظر قرار داده است. ویلشر با باشگاه لندنی تا سال 2018 قرارداد دارد و قیمت وی نیز در مارکت جهانی در حدود 24 ملیون یورو براورد می شود.

در صورت پیوستن این بازیکن به باشگاه بایرن مونیخ آینده بازیکنانی مانند تونی کروس و حتی باستین شواین اشتایگر در هاله ای از ابهام قرار خواهد گرفت. هنوز هیچ یک از دو طرف ماجرا یعنی شخص پپ یا باشگاه آرسنال این خبر را تایید نکرده است و احتمال زیاد می رود این خبر در حد یک گمانه باشد.

در همین حال واکنش آرسن ونگر نسبت به درج این خیر یا شایعه بسیار جالب بود. ونگر در مصاحبه با شبکه sky sport انگلیس در حالیکه که لبخند میزد درباره این موضوع عنوان نمود:"بسیار خوب !! اشکالی ندارد، پپ ویلشر را میخواهد پس من نیز شواین اشتایگر را میخواهم. زیاد به این خبرها توجه نکنید."

ونگر در عین حال نبز احتمال پیوستنش را به باشگاه پی اس جی فرانسه را نیز به کلی رد نمود.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
278901hp2.jpg

ریبری: دیگر با بواتنگ حرف نمی زنم؛واقعا از او عصبانی هستم

ستاره فرانسوی بایرن مسلمان است و از همین رو هرگونه تماس او با نوشیدنی های الکلی ممنوع است ولی درجشن قهرمانی بایرن بواتنگ برای شوخی یک لیوان بزرگ مشروبات الکلی روی او ریخت

سایت گل- این یک جشن مرسوم در فوتبال آلمان است که در شادی های پس از قهرمانی تیم ها، بازیکنان، با پارچ های بزرگ نوشیدنی های الکلی روی هم می ریزند. در جشن قهرمانی بایرن مونیخ که شنبه شب در آلیانس ارنا برگزار شد هم شاهد چنین صحنه هایی بودیم اما این بار ،این جشن به دلخوری ریبری از یکی از هم تیمی هایش منتهی شد.
ریبری، ستاره فرانسوی و مسلمان باشگاه بایرن مونیخ بارها به هم تیمی هایش گفته که هرگونه تماس او با مشروبات الکلی از نظر دین اسلام ممنوع و حرام است و قبل از آغاز جشن قهرمانی هم به آنها گفته بود که در جریان جشن، مشروبات الکلی را به او نزدیک نکنند ولی این بار ژروم بواتنگ بی توجه به این صحبت ها، شوخی ناپسندی با ریبری انجام داد.
درجریان جشن قهرمانی بایرن مونیخ در آلیانس آرنا، بواتنگ درحالی که یک پارچ مملو از مشروبات الکلی ، ریبری را دور تا دور زمین تعقیب می کرد و درنهایت هم این پارچ را روی سر او خالی کرد و بعد هم چندین بازیکن دیگر بایرن به این شوخی اضافه شدند ولی ریبری حالا در صحبت هایی اعلام کرده که این شوخی، واقعا بی مزه بوده و ادامه داد:« واقعا دیگر با بواتنگ حرف نمی زنم. او می داند که من مسلمان هستم. واقعا از دست او عصبانی ام.»

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بازگشت کاپیتان منتفی شد

effe_byksh_732.jpg

FCBayern.ir - اشتفان افنبرگ کاپیتان سابق تیم فوتبال بایرن مونیخ که با این تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شده است، پیشنهاد مربیگری در تیم دوم بایرن را رد کرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ خبر رد پیشنهاد مربیگری افنبرگ در تیم دوم بایرن را تایید کزد.

این بازیکن که از اسطوره های باشگاه مونیخی محسوب می شود بر خلاف انتظارها به تیم سابق خود نه گفت تا نشان دهد قصد دارد مربیگری را از تیم های بزرگتری آغاز کند.

سامر با تایید این خبر اعلام کرد که اشتفان قصد ندارد مربی گری را از تیم های دسته پایین آغاز کند، سامر در مصاحبه با sport1 گفت: در طول مذاکره با اشتفان من متوجه شدم که او نمی تواند خود را در نقش یک مربی در دسته چهارم ببیند."

بعد از جدایی مهمت شول از تیم ذخیره های بایرن، مدیران باشگاه به شدت دنبال جذب یک مربی مناسب برای این تیم هستند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
آیا نیمار به بایرن پیوسته است؟

732-neymar.jpg

FCBayern.ir - ویسنته گاسکیونه، نایب رئیس سابق باشگاه سانتوس برزیل، اظهار نظر عجیبی را در وبلاگ شخصی خود مطرح کرده است که از انتقال نیمار به بایرن مونیخ حکایت دارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ انتظار می رود ستاره جوان برزیلی به یکی از تیمهای بزرگ اروپایی منتقل شود و تمام گمانه زنی ها به بارسلونا و رئال مادرید اشاره دارد. در واقع تمام اخبار روی اسپانیا تمرکز دارد. ولی حالا گاسکیونه با اظهار نظر خود تمام معادلات را به هم ریخت.

او در وبلاگ شخصی خود نوشته است: "من یک خبر دست اول دارم.نیمار در حال حاضر با بایرن مونیخ قرارداد امضا کرده است. این انتقال نهایی شده است. من حدس نمی زنم. این خبر غیر قابل انکار است. از آگوست امسال نیمار یکی از اعضای بایرن خواهد بود. بنابراین علیرغم انتظار همه مقصد بعدی او اسپانیا نیست. نه بارسلونا و نه رئال مادرید. او به آلمان خواهد رفت. هر کسی شک دارد می تواند صبر کند و ببیند."

نیمار که تا سال 2014 با سانتوس قرارداد دارد به طور حتم تابستان امسال این تیم را ترک خواهد کرد.

سران سيتي در فكر روبن

732-robben-1.jpg

FCBayern.ir - منچسترسيتي در حال بررسي ارايه پيشنهادي براي به خدمت گرفتن آرين روبن، هافبك هلندي بايرن مونيخ آلمان است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، و به نقل از «ديلي‌ ميل»، اين بازيكن 29 ساله در ازاي 12 ميليون پوند مي‌تواند به خدمت سيتي در بيايد اما اين مبلغ براي اينكه سيتي طبق مقررات مالي يوفا عمل كند، زياد است. بايرن مونيخ ماه گذشته بود كه روبن را در ليست فروش خود گذاشت و بدين ترتيب معلوم شد اين بازيكن جايي در برنامه ‌هاي سرمربي جديد اين تيم يعني پپ گوارديولا ندارد. او كه قيمتش در زمان ترك چلسي و پيوستن به رئال مادريد در تابستان 2007 مبلغ 24 ميليون پوند بود در هنگام بازي براي بايرن مونيخ بارها نارضايتي خود را از سياست ‌هاي يوپ هاينكس اعلام كرده بود چراكه همواره خود را در تركيب اصلي اين تيم بعد از فرانك ريبري، توني كروس و توماس مولر مي‌ديد: «از اينكه اغلب روي نيمكت مي‌نشينم راضي نيستم. دليلي براي بازي نكردنم نمي‌بينم».

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
نویر امسال بالاترین سیو رو در بین تمام لیگ ها داشته و بالاتر از بوفون، چک، کاسیاس، دخه آ، وایدنفلر، تراشتگن و بقیه دروازبان ها قرار گرفت.

مانوئل نویر
79 شوت به سمت دروازه
64 سیو
15 گل
0.81 میانگین سیو ( بالاترین آمار امسال )

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هاینکس: نه به خارج می روم، نه در بوندس لیگا مربیگری می کنم

279660hp2.jpg

این مربی 68 ساله در تابستان پیش رو جای خود را به پپ گواردیولا خواهد داد و پیش از این شایعاتی در مورد حضور او روی نیمکت چند تیم مختلف از جمله رئال مادرید منتشر شده بود.

سایت گل- یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ، به طور غیرمستقیم، تایید کرد که در پایان فصل اعلام بازنشستگی خواهد کرد و تاکید کرد که قصد ندارد هدایت یک تیم آلمانی دیگر یا یک تیم خارجی را برعهده بگیرد.

این مربی 68 ساله در تابستان پیش رو جای خود را به پپ گواردیولا خواهد داد و پیش از این شایعاتی در مورد حضور او روی نیمکت چند تیم مختلف از جمله رئال مادرید منتشر شده بود.

اما او معتقد است که بهترین سن برای رفتن به یک تیم خارجی، 10 یا 15 سال قبل بود و به نظر می رسد قصد دارد در تابستان از دنیای مربیگری خداحافظی کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دیدار شنبه مقابل مونشن گلادباخ، آخرین بازی من به عنوان مربی در بوندس لیگا خواهد بود. وقتی در تیمی مانند بایرن، در دو سال، در بالاترین سطح کار می کنید و بسیار موفق هستید، دیگر گزینه جالبی در بوندس لیگا باقی نمی ماند.

اگر 10 یا 15 سال جوان تر بودم، به رفتن به خارج فکر می کردم.

بایرن می خواهد یک دوره جدید را آغاز کند و نمی توان این کار را با یک مربی 68 ساله انجام داد."

هاینکس در دو دیدار پایانی اش روی نیمکت بایرن، باید این تیم را در فینال چمپیونزلیگ و فینال لیگا پوکال هدایت کند.

او در طول دوران طولانی مربیگری اش، هدایت تیم هایی مانند مونشن گلادباخ، بایرن مونیخ، اتلتیک بیلیائو، تنریف، رئال مادرید، بنفیکا و بایر لورکوزن را برعهده داشت.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
رومنیگه: امیدواریم گوتزه در فینال ومبلی بازی کند

235410hp2.jpg

این ملی پوش آلمانی در دیدار برگشت رئال- دورتموند در مرحله نیمه نهایی، از ناحیه همسترینگ دچار آسیب دیدگی شد و از آن زمان نتوانسته برای تیمش به میدان برود.

سایت گل- کارل هاینس رومنیگه، نایب رئیس باشگاه بایرن مونیخ، امیدوار است که ماریو گوتزه، ستاره جوان دورتموند، بتواند با پشت سر گذاشتن مصدومیت، در دیدار فینال رقابت های چمپیونزلیگ به میدان برود.

این ملی پوش آلمانی در دیدار برگشت رئال- دورتموند در مرحله نیمه نهایی، از ناحیه همسترینگ دچار آسیب دیدگی شد و از آن زمان نتوانسته برای تیمش به میدان برود.

او از روز گذشته تمریناتش را از سر گرفت و دورتموندی ها امیدوارند که او را برای دیدار فینال ومبلی همراه داشته باشند؛ اتفاقی که باعث خوشحالی رومنیگه هم خواهد شد.

او در گفتگو با بیلد گفت:" من واقعا امیدوارم که گوتزه در فینال بازی کند."

گوتزه در پایان فصل از دورتموند جدا خواهد شد و به بایرن مونیخ می پیوندد اما رومنیگه معتقد است که این اتفاق تاثیری در نمایش این ستاره جوان نخواهد شد.
" فکر می کنم او می تواند این انتقال را از ذهنش دور کند."

دیدار فینال لیگ قهرمانان 12 روز دیگر برگزار خواهد شد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
شواینی یک قهرمانی بوندسلیگای دیگر به قهرمانی هایی که با بایرن در بوندسلیگا کسب کرده اضافه کرد.

24208608599575914946.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بوآتنگ:بین من و ریبری همه چیز مرتب است

boateng_732-1.jpg

FCBayern.ir- یروم بوآتنگ و فرانک ریبری بازیکنان بایرن اختلافات به وجود آمده در چند روز اخیر را حل کردند.

همه چیز از یک شوخی معمول در جریان جشن قهرمانی بایرن در بوندس لیگا شروع شد. زمانی که چند بازیکن بایرن منجمله یروم بوآتنگ به تلافی شوخی های بی پایان ریبری، او را هم وارد شوخی های معمول جشن های قهرمانی بایرن کردند، این بازیکن مسلمان از این حرکت دلخور شد.

او چند روز بعد اعلام کرد که بوآتنگ می دانسته که او مسلمان است و نوشیدنی های الکلی در دین او نجس و حرام محسوب می شوند، پس نباید آن شوخی را انجام می داده است. ریبری گفت که دیگر نمی خواهد با بوآتنگ حرف بزند.

6wvko4gltb4bem97hhs8.jpg

چند ساعت بعد از این صحبتها بوآتنگ با انتشار عکسی از خودش و ریبری در توئیتر رسما اعلام کرد مشکلی بین این دو بازیکن وجود ندارد. او نوشت:"بین من و برادرم ریبری همه چیز مرتب است. آن نوشیدنی ها غیر الکلی بودند پس همه چیز خوب است".

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اقدام نادر سرمربی بایرن‌مونیخ برای فینال ومبلی

سرمربی بایرن‌مونیخ در اقدامی نادر نام بازیکنان اصلی خود را برای دیدار برابر بوروسیادورتموند در لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرد. هنوز یازده روز دیگر تا برگزاری این بازی زمان باقی مانده است.

به گزارش نامه به نقل از ایسنا، بایرن‌مونیخ چهارم خرداد در فینال لیگ قهرمانان اروپا برابر دورتموند در ورزشگاه ومبلی به میدان خواهد رفت.

یوپ هاینکس، سرمربی بایرن‌ ترکیب اصلی تیمش را برای حضور در این دیدار اعلام کرد که عبارتند از: مانوئل نویر، فیلیپ لام، ژروم بوآتنگ، دانته، دیوید آلابا، ژاوی مارتینس، شواین‌اشتایگر، آرین روبن، توماس مولر، فرانک ریبری، ماریو ماندزوکیچ.

هاینکس در توضیح این کار خود گفت: دو تیم بایرن‌ مونیخ و دورتموند همدیگر را به خوبی می‌شناسند و چیزی برای مخفی کردن ندارند. بازیکنان بایرن‌ در نهایت تمرکز هستند. احترام زیادی برای دورتموند قائلم. مطمئنا حریف آسانی نخواهند بود. ما هم همین طور. هدف واضحی داریم و آن قهرمانی است. دلیلی برای ناامیدی نمی‌بینم.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
روبن: چرا بخواهم از بایرن بروم؟؛فقط به قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا فکر می کنیم

280422hp2.jpg

ستاره هلندی باشگاه بایرن مونیخ شایعاتی مبنی بر انتقال احتمالی اش به باشگاه سیتی را رد کرد

سایت گل- آرین روبن ستاره هلندی باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی انتشار اخباری مبنی بر احتمال انتقالش به باشگاه منچسترسیتی را رد کرد و گفت که انگیزه ای برای ترک بایرن مونیخ نمی بیند.

این طور شنیده می شود که پپ گواردیولا، سرمربی اسپانیایی و فصل آینده باواریایی ها در صحبت هایی گفته که روی این ستاره هلندی حساب ویژه ای باز نخواهد کردو همین صحبت ها گمانه زنی ها در مورد جدایی احتمالی روبن از بایرن و حضورش در تیمی انگلیسی را افزایش داده

شنیده می شود که منچسترسیتی به دنبال جذب روبن است اما این ستاره هلندی به این صحبت ها اهمیت زیادی نمی دهد.

روبن 29 ساله در کنفرانس خبری اش در روز سه شنبه به خبرنگاران گفت:« هنوز دو سال دیگر از قرارداد من با بایرن باقی مانده؛پس چرا باید بروم؟ همه چیز به عملکرد من در زمین چمن بستگی دارد و در بازیهای قبلی نشان داده ام که می توانم در بایرن موفق بوده و در موفقیت های تیم همکاری کنم و شریک باشم.درماه گذشته گمانه زنی های زیادی وجود داشت ولی من تنها برروی یک چیز تمرکز کرده ام و آن هم عملکردم در بایرن است. تمام این گمانه زنی ها در هفته های اخیر شدت هم گرفته. ما می خواهیم در روز 25 ماه می ودرفینال ومبلی به قهرمانی برسیم و این تنها چیز مهم برای ماست.»

بایرن بعد از برد 0-7 مقابل بارسلونا در دو بازی رفت و برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، حالا مدعی اصلی برد در فینال ومبلی است و روبن دراین باره گفته:« ما می خواهیم قهرمان شویم. چنین توقعی از خودمان داریم تا در فینال ومبلی به قهرمانی برسیم و تمام توانمان را برای رسیدن به این خواسته به کار می گیریم. نباید به باخت دراین بازی فکر کنیم.»

روبن که 63 بازی ملی برای تیم ملی هلند انجام داده در سال 2009 ازرئال مادرید جدا شدو به بایرن مونیخ پیوست

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هاینکس(1): احترام زیادی برای کارهایی که دورتموند انجام داده قائلم

270689hp2.jpg

سرمربی باتجربه بایرن مونیخ براین باور است که دورتموند تیمی است که به شاگردانش اجازه ارائه یک بازی راحت را نمی دهد

سایت گل- یوپ هاینکس سرمربی بایرن مونیخ در صحبت هایی به پیش بینی بازی پیش روی تیمش مقابل بوروسیا دورتمونددر فینال لیگ قهرمانان اروپا پرداخته.متن صحبت های او را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم که دراینجا می توانید قسمت اول آن را مطالعه کنید:

هاینکس درابتدای صحبت هایش به این نکته اشاره کرده که وقتی حرف فینال در میان باشد، مدعی ای در میان نیست:« فینال همیشه یک بازی باز است و در آن مدعی خاصی نداریم. در یک فینال، هیچ وقت یک حریف ساده وجود ندارد.»

هاینکس در کنفرانسی خبری در ادامه صحبت هایش گفت:« ما هم تیم ساده ای نیستیم. یوونتوس و بارسلونا می توانند پاسخ سوالات شما را بدهند.»

او از دیگران خواسته تا برای تیمش احترام قائل شوند و احترام متقابلی را هم برای دورتموند تقاضا کرده. هاینکس معتقد است که دورتموند در طول این سالها بعد از قرارگرفتن در شرایطی که درآستانه سقوط اقتصادی بود، به خوبی توانسته اوضاع را جمع و جور کرده و به جمع تیم های الیت فوتبال آلمان بازگشته و دوبار قهرمان بوندس لیگا شود و حالا هم که در فینال لیگ قهرمانان اروپا قرار دارد. او با تمجید از عملکرد دورتموند در سالهای اخیر گفت:« من احترام زیادی برای کارهایی که دورتموند انجام داده قائلم و درپایان فصل گذشته زمانی که آنها به قهرمانی دو گانه رسیدند، گفتم که دورتموندتیمی است که بازی کردن درمقابلش اصلا کار آسانی نیست.»

هاینکس در ادامه یادآوری کرد که در مصاف های مستقیم تیمش مقابل دورتموند در رقابت های این فصل دربوندس لیگا، دو تساوی به دست آمده و بایرن توانسته در دو بازی درسوپرکاپ و جام حذفی آلمان دورتموند را شکست دهد. او دراین باره گفت:« یک عطش موفقیت وجود دارد که قبل از این هیچ وقت آن را به عنوان بازیکن وسرمربی ندیده بودم.. او معتقد است که امسال تیمش عطش عجیبی برای موفقیت دارد که هیچ وقت در کارنامه کاری اش چه به عنوان سرمربی و چه به عنوان بازیکن چنین چیزی را ندیده بوده:« این چیزی است که در رفتارها، درنگاه ها و در تک تک مذاکرات احساس می شود. تمرکزی عجیب و عظش موفقیت که قبل از این هیچ وقت شاهدش نبوده ام.»

بالا