• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
"به رونی نیازی نداریم"

732-wayne-rooney.jpg

FCBayern.ir- پس از جدایی سر الکس فرگوسن از منچستریونایتد و روی کار آمدن دیوید مویس، ظاهرا جدایی رونی که رابطه خوبی با سرمربی جدید شیاطین سرخ ندارد از این تیم قطعی است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ پس از انتشار خبر جدایی این مهاجم به سرعت شایعات زیادی در بازار نقل و انتقالات ایجاد شد و مطبوعات انگلیسی تیم های پاریسن ژرمن، چلسی و بایرن مونیخ را از جمله مشتریان این بازیکن دانستند.

طی روزهای گذشته به قدری مساله انتقال رونی به بایرن جدی شده بود که گفته می شد بایرن مونیخ بین لواندووسکی و رونی قطعا یکی را جذب خواهد کرد.

ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ سرانجام به یکی از شایعات این روزهای پیرامون بایرن واکنش نشان داد و انتقال رونی به باواریا را منتفی دانست و به دیلی تلگراف گفت:" من در مرد آمدن رونی به بوندسلیگا چیزی نمی دانم، ما هیچ ارتباطی با او نداشتیم و جذب او در دستور کار ما نیست."

پیزارو امیدوار به تمدید قرارداد با مونیخی ها

249633hp2.jpg

این مهاجم 34 ساله امیدوار است در آغاز هفته ی آینده با مدیران باشگاه برای تمدید قرارداد جلسه ای داشته باشد.

سایت گل- کلودیو پیزارو مهاجم 34 ساله ی باشگاه بایرن مونیخ که در پایان این فصل قرارداد یک ساله ی خود با باشگاه مونیخی را منقضی می بیند در تلاش برای ادامه همکاری با بایرن است.

مهاجم پرویی بایرن در این خصوص به کیکر گفت:" مطمئنا من تمایل زیادی برای ادامه همکاری با باشگاه بایرن مونیخ دارم." این در حالی است که تا کنون هیچ مذاکره ای برای تمدید قرارداد با پیتسارو از سوی سران بایرن صورت نگرفته است.

البته این مهاجم 34 ساله امیدوار است در آغاز هفته ی آینده با مدیران باشگاه برای تمدید قرارداد جلسه ای داشته باشد.

پیزارو در این فصل در 27 دیداری که به میدان رفت، 13 بار موفق به گلزنی شد. او هم اکنون از نظر تعداد گل زده بهترین مهاجم خارجی بوندس لیگا است خبرهایی نیز مبنی بر علاقه مندی باشگاه هامبورگ برای به خدمت گرفتن وی به گوش می رسد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ادعای نشریات انگلیسی؛ جک ویلشر در راه بایرن

280209hp2.jpg

سایت گل- به ادعای جراید و مطبوعات انگلیسی نظیر مترو و دیلی استار جوزپه گواردیولا نام جک ویلشر هافبک انگلیسی باشگاه آرسنال انگلیس در فهرست خرید تابستانی خویش قرار داده است.

به گزارش وب سايت رسمى كانون هواداران بايرن مونيخ در ايران؛ جوزپه گواردیولا از هم اکنون سرگرم ساختن تیم آینده خود در باشگاه مونیخی است و از همین رو عملکرد جک ویلشر هافبک جوان و آینده دار فوتبال انگلیس و باشگاه آرسنال را تحت نظر قرار داده است. ویلشر با باشگاه لندنی تا سال 2018 قرارداد دارد و قیمت وی نیز در مارکت جهانی در حدود 24 ملیون یورو براورد می شود.

در صورت پیوستن این بازیکن به باشگاه بایرن مونیخ آینده بازیکنانی مانند تونی کروس و حتی باستین شواین اشتایگر در هاله ای از ابهام قرار خواهد گرفت. هنوز هیچ یک از دو طرف ماجرا یعنی شخص پپ یا باشگاه آرسنال این خبر را تایید نکرده است و احتمال زیاد می رود این خبر در حد یک گمانه باشد.

در همین حال واکنش آرسن ونگر نسبت به درج این خیر یا شایعه بسیار جالب بود. ونگر در مصاحبه با شبکه sky sport انگلیس در حالیکه که لبخند میزد درباره این موضوع عنوان نمود:"بسیار خوب !! اشکالی ندارد، پپ ویلشر را میخواهد پس من نیز شواین اشتایگر را میخواهم. زیاد به این خبرها توجه نکنید."

ونگر در عین حال نبز احتمال پیوستنش را به باشگاه پی اس جی فرانسه را نیز به کلی رد نمود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
رومینیگه: روبن می ماند، ریبری تمدید می کند

732-rummenigge-3.jpg

FCBayern.ir- کارل هاینس رومینیگه مدیر اجرایی باشگاه بایرن مونیخ بدون در نظر گرفتن دیدارهای فینال در هفته های آتی از برنامه ی باشگاه برای فصول آتی و تمدید قرارداد با فرانک ریبری سخن گفت.

فرانک ریبری ستاره فرانسوی باشگاه بایرن هفته ی گذشته از ابراز علاقه ی خود برای تمدید قرارداد با باشگاه مونیخی خبر داد رومینیگه در این مورد به کانال تلویزیونی اشپورت وان گفت:" ریبری بازیکنی بزرگ است و صحبت های اخیر او به خوبی احساس وی به باشگاه را نشان می دهد."

رومینیگه در مورد خبرهای منتشره پیرامون آرین روبن و جدایی او در پایان فصل گفت:" روبن با ما قرارداد دارد و علاقه ی دو طرف برای ادامه ی همکاری موجب می شود او فصل دیگر نیز همراه ما باشد."

مدیر 57 ساله بایرن در خصوص برنامه ریزی های این باشگاه برای فصل آتی و حضور گواردیولا گفت:" هیچ اتفاق شگفت و یا انقلاب بزرگی در کار نخواهد بود ما تمرکز خود را برای فینال 25ام می معطوف کرده ایم."

او همچنین بار دیگر فراخوان خود را برای دعوت به آرامش میان هواداران دو تیم تکرار کرد و ادامه داد:" باشگاه بایرن هرگز علاقه ای به ریختن نفت در آتش و تنفر هواداران دو تیم ندارد. برای کسب پیروزی در سومین فینال تمام تلاش را خواهیم کرد قهرمانی در این لیگ هدیه ای برای سخت کوشی باشگاه در طول پنج سال گذشته است."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بداشتوبر و غیبت در دومین فینال متوالی

732-badstuber-3.jpg

FCBayern.ir- هولگر بداشتوبر که به دلیل مصدومیت و پارگی رباط صلیبی نتوانست بایرن را در ادامه فصل همراهی کند به نظر شرایط بازگشت به تمرینات را بدست آورده و در تمرینات پیش از فصل حاضر خواهد بود.

مدافع 26 ساله بایرن در گفتگویی با روزنامه ی تی زد گفت:" تمرینات خود را ادامه می دهم برای بازگشت به میادین باید سخت کار کنم و این زمانی طولانی را خواهد گرفت امیدوارم بتوانم پایان فصل شرایط بازگشت را داشته باشم."

بداشتوبر در دیدار رفت بایرن و دورتموند در تاریخ 2ام دسامبر 2012 در برخورد با ماریو گوتزه دچار پارگی رباط صلیبی شد. او که تا سال 2017 قرارداد خود را با بایرن تمدید کرده است برای دومین سال متوالی است که فینال لیگ قهرمانان را از دست می دهد.

او در این مورد می گوید:" این واقعا تلخ است اما من مطمئنم که می توانم سال های آتی نیز با این تیم قدرت مند به چنین مراحلی راه پیدا کنم. به هر حالمن نیز بخشی از تیم هستم و امیدوارم اینبار بتوانیم قهرمانی را بدست آوریم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
دانته و گوستاوو مسافر برزیل

732-dante-2.jpg

FCBayern.ir- حضور در تیم ملی برزیل رویایی است که نمی توان به این راحتی از آن گذشت این جمله ای است که دو بازیکن برزیلی باشگاه بایرن پس از انتخاب در تیم ملی به زبان آوردند.

دانته در این فصل یکی از مدافعان مستحکم بوندس لیگا بود او بدون هیچ حاشیه ای از مونشن گلادباخ به بایرن پیوست تا در عین ناباواری با استفاده از مصدومیت بازیکنانی نظیر فن بویتن، بوآتنگ و بداشتوبر جایگاه خود در ترکیب هاینکس را فیکس کند.

اما در این فصل شرایط گوستاوو تا حدودی تحت تاثیر خرید 30 میلیون یورویی مارتینس قرار گرفت و او نتوانست به مانند فصل گذشته جایگاه ثابتی در کنار شواین اشتایگر داشته باشد.

با این وجود لوئیز فیلیپه اسکولاری سرمربی تیم ملی برزیل نام این دو را برای حضور در تیم ملی این کشور در جام کنفدراسیون ها در لیست دعوت شدگان قرار داد. این تورنمنت در ژوئن 2013 در کشور برزیل برگذار خواهد شد و با توجه به اینکه تاریخ 26ام ژوئن استارت تمرینات بایرن زیر نظر گواردیولا خواهد بود بازیکنان برزیلی بایرن جلسات نخست تمرینی را از دست خواهند داد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هاینکس: از باشگاه های خارجی پیشنهاد دارم

268411hp2.jpg

این مربی باتجربه در آستانه کسب یک سه گانه تاریخی با بایرن است اما در پایان فصل جای خود را به پپ گواردیولا خواهد داد.

سایت گل- یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ، که در پایان فصل از این باشگاه جدا خواهد شد، اعلام کرد که پیشنهادهایی از تیم های خارجی دارد و ممکن است کارش را در خارج از آلمان دنبال کدن.

این مربی باتجربه در آستانه کسب یک سه گانه تاریخی با بایرن است اما در پایان فصل جای خود را به پپ گواردیولا خواهد داد.

هاینکس پیش از این اعلام کرده بود که ممکن است در پایان فصل اعلام بازنشستگی کند اما اکنون از تمایلش برای کار در خارج از آلمان سخن گفت.

او در گفتگو با کیکر گفت:" البته پیشنهادهایی از خارج دارم. بعد از دو فصل فوق العاده ای که با بایرن مونیخ سپری کردم، در بوندس لیگا نمی توانم گزینه بهتری پیدا کنم. اما در حال حاضر روی دیدارهای پیش روی بایرن تمرکز کرده ام."

تیم هاینکس قهرمانی اش در رقابت های این فصل بوندس لیگا را قطعی کرده و اکنون باید در دو فینال حساس در چمپیونزلیگ و لیگا پوکال، مقابل دورتموند و اشتوتگارت قرار بگیرند.

هاینکس گزینه اول رئال درصورت ناکامی در جذب آنچلوتی

279651hp2.jpg

یوپ هاینکس موفق شد تا در دو بازی رفت و برگشت تیمش مقابل بارسلونا به برد 0-7 مقابل تیم کاتالان دست بیابد و بدین ترتیب گزینه ایده الی برای هدایت رئال است

سایت گل- روزنامه آ.اس در گزارشی به این نکته اشاره کرده که فلورنتینو پرس رئیس باشگاه رئال مادرید بی صبرانه درانتظار یافتن جانشین مناسبی برای ژوزه مورینیو است.

پیش از این همه از حضور کارلو آنچلوتی روی نیمکت مربیگری فصل بعد رئال مادرید صحبت می کردند ولی با توجه به شرایط کارلتو در باشگاه فرانسوی و احتمال توافق او با سران پاری سن ژرمن برای ادامه همکاری اش با این باشگاه، ممکن است کارلتو نتواند به پاسخ رئال پیشنهاد مثبت بدهد و از همین رو سران این باشگاه به دنبال گزینه دیگری هستند تا در صورت ناکامی در مسیر جذب آنچلوتی به سراغ او بروند.

از سوی دیگر مورینیو تنها تا روز 1 ژوئن مربی رئال مادرید است و در بازی رئال مقابل اوساسونا که دراین روز دربرنابئو برگزار می شود، آخرین حضورش روی نیمکت مربیگری تیم مادریدی را تجربه خواهد کرد. از همین رو سران رئال دو هفته سخت و طولانی فرصت دارند تا مذاکرات را برای یافتن جانشین آقای خاص پیش ببرند.

کارلو آنچلوتی گزینه مدنظر رئالی هاست ولی در صورتی که آنها در جذب کارلتو ناکام بمانند، رئالی ها به فکر جذب یوپ هاینکس خواهند افتاد. سرمربی آلمانی که یک هفته پیش 68 ساله شد، زیرذره بین رئالی ها قرار گرفته. او در آستانه تکمیل فصلی رویایی با بایرن مونیخ است. چرا که هفته هاست که قهرمانی تیمش در رقابت های بوندس لیگا راقطعی شده می بیند و حالا شاهد حضور تیمش در دو بازی فینال، یعنی فینال جام حذفی آلمان و فینال لیگ قهرمانان اروپاست و در روز 25 ماه می این شانس را دارد تا با تیمش با عبور از سد دورتموند، قهرمان اروپا لقب گیرد. فینال جام حذفی آلمان هم روز 1 ژوئن در برلین و میان دو تیم بایرن و اشتوتگارت برگزار خواهد شد.

یوپ هاینکس همان کسی است که تیمش کمتر از یک ماه پیش موفق شد تا در دوبازی رفت و برگشت با نتیجه 0-7 در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بارسلونا را از پیش رو بردارد و همین برد، باعث جلب نظر سران رئال خواهد شد. سران رئال می دانند که بازگرداندن هاینکس به برنابئو ، پانزده سال بعد از کسب هفتمین قهرمانی اروپایی رئال، به ویژه با درنظر داشتن شرایط سنی این مربی آلمانی کار چندان آسانی نیست؛چون خود او هم اخیرا بارها گفته که باید شرایط سن و سالش را در نظر داشته باشد

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ماتیاس سامر: به شکست در فینال سال قبل فکر نمی کنیم

214797hp2.jpg

مدیر ورزشی باشگاه بایرن از قدرت تیم مطمئن است و شکست های گذشته در فینال لیگ قهرمانان را به دست فراموشی سپرده است.

سایت گل- ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ در آستانه ی دیدار نهایی 25ام می مقابل بوروسیا دورتموند از قدرت تیمی باشگاه مطمئن است و با اعتماد از پیروزی در این دیدار می گوید.

سامر در گفتگویی با اسکای اظهار داشت:" ما هیچ دلیلی ندارد که بخواهیم به گذشته نگاه کنیم ما به آنچه که می خواهیم انجام دهیم فکر می کنیم."

او ادامه می دهد:" ما یک تیم کاملا متفاوت از فینال 2010 و 2012 در اختیار داریم در گذشته بازیکنان مصدوم و محروم زیادی داشتیم اما اکنون تیم ما به تکامل رسیده است و قهرمانی هدیه ی آن خواهد بود."
سامر نسبت به جنگ های روانی پیش از دیدار فینال هشدار داد و گفت:" ما درگیر این جنگ های روانی نخواهیم شد تمرکز را برای دیدار نهایی خواهیم گذاشت فاکتورهای زیادی برای بازی فینال وجود دارد اما هیچ کدام از آن ها مانورهای روانی نیستند."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن در تدارک احداث کمپ برای تیم های پایه

280341hp2.jpg

ماتیاس سامر از احداث ساختمان جدیدی برای تیم های پایه ی باشگاه بایرن خبر داد

سایت گل- کمپ فعلی باشگاه بایرن مونیخ فضای لازم برای اردو های تیم های پایه ی این باشگاه را در اختیار ندارد و سران مونیخی برای احداث آلیانس آره نای کوچک برنامه ریزی می کنند.

در برنامه ی آکادمی باشگاه بایرن فضایی برای احداث آلیانس آره نایی در سطح کوچک تر از نمونه ی اصلی در نظر گرفته شده است.

ولفگانگ دریملر رئیس آکادمی جوانان باشگاه در این مورد می گوید:" ما در حال حاضر برنامه ای ویژه برای احداث کمپ جدیدی برای تیم جوانان خود داریم که در کنار آن آلیانس آره نای کوچکی را نیز خواهیم داشت."

رئیس آکادمی جوانان بایرن شرایط فعلی را مطلوب نمی داند و می گوید:" در آینده جوانان در کمپی جداگانه با استادیومی اختصاصی فعالیت خواهند کرد."

پروژه ی آکادمی بایرن به شدت توسط ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه پشتیبانی می شود او در این مورد گفت:" باید این پروژه سرعت بیشتری داشته باشد و باید بهترین زیرساخت های ممکن را برای این کمپ احداث کنیم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هاینکس قبلاپیشنهاد رئال را ردکرده بود

732-jupp-heynckes-3.jpg

FCBayern.ir-فرناندو هیرو مدافع اسبق رئال مادرید و یکی از مشاوران نزدیک فلورنتینو پرز در گفتگو با رسانه های اسپانیایی اعتراف نمود با دستور رئیس باشگاه با سرمربی مونیخیها برای پذیرفتن سکان ***** رئال مادرید تماس گرفته ولی وی این پیشنهاد را رد نموده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛فرناندو هیرو یکی از مدافعان اسبق رئال وکاپیتان سابق باشگاه مادریدی دراین باره به شبکه 3 tve اسپانیا میگوید :"من از سوی پرز مامور شدم تا با یوپ هاینکس برای قبول پست سرمربیگری رئال صحبت نمایم اما هاینکس پیشنهاد مارا رد کرد وبه ما اعلام نمود قصد دارد احتمالا در پایان فصل از قوتبال کناره گیری نماید و بازنشست شود.البته هنوز هاینکس تصمیم قطعی خود را نگرفته است وممکن است تغییر عقیده بدهد وپیشنهاد رئال را بپذیرد."

مدافع سابق رئال که به همراه یوپ هاینکس المانی قهرمان اروپا هم شده اند اضافه میکند :"البته هنوز وضعیت مورینیو مشخص نیست ولی به احتمال زیاد باشگاه رئال را به مقصد چلسی ترک خواهد نمود.هاینکس به من گفت هنوز باشگاه رئال و هواداران آن را دوست دارد ونتایج این باشگاه را تعقیب مینماید.اوعلاقه داشت بار دیگر مقابل رئال واین بار در فینال روبه رو شود ولی متاسفانه این اتفاق روی نداد.هاینکس هنوز یک چهره محبوب در بین هواداران باشگاه رئال مادرید به شمار می آید."

بنابراین با انصراف احتمالی هاینکس ازقبول پست سرمربیگری رئال به احتمال بسیار زیاد کارلو انچلوتی ایتالیایی جایگزین مورینیو پرتغالی در باشگاه رئال مادرید خواهد شد.البته در تازه ترین خبرها عنوان شده هاینکس ممکن است مربیگری در خارج از آلمان راقبول نماید.به هرحال تا پایان فصل همه چیز درباره آینده پیرمرد صورت سرخ آلمانی مشخص خواهد شد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
فرانس آدولف لوئیس جان
ملقب به فرانس جان
موسس باشگاه بایرن مونیخ در سال 1900

url.bmp

البته این عکس مربوط به اواخر عمرش هست باشگاه بایرن در جوانیش تاسیس شده

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
چه سوپر گلی زد دیروز فرانک ریبری
یعنی هر کس ندیده بدون شک یکی از 10گل برتر این فصل فوتبال اروپا رو از دست داده
حتما ببینید معرکس.................
البته با کیفیت خوب ببینید نه با این کیفیتی که ورزش3 گذاشته که افتضاحه
انشاا... دوستان بعدا کیفیت خوبشو همینجا میذارن

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اشک ها و لبخندهای یوپ هاینکس

heynkes-cry-732.jpg

FCBayern.ir - یوپ هاینکس در ابتدای بازی که بیش از 50,000 تماشاگر در زادگاهش او را تشویق کردند، خونسرد به نظر می رسید. اما در کنفرانس خبری پس از بازی، این اسطوره 68 ساله نتوانست جلوی احساسات خود را بگیرد و اشک خداحافظی او بسیاری از بینندگان را به گریه انداخت.

هاینکس صحبت هایش را با اظهاراتی در مورد پیروزی 4-3 تیمش آغاز کرد:

در 10-15 دقیقه اول بازی ما نتوانستیم طبق برنامه خود بازی کنیم. ما غافلگیر شدیم. من به شوخی به دستیارم پتر هرمن گفتم احساس می کنم بازیکنان هنوز در جشن قهرمانی هستند. ما خوب بازی نمی کردیم و پاسکاری ما هم بد بود. در بین دو نیمه باید این اشتباهات را درست می کردم. در نیمه دوم ما بیشتر شبیه بایرن این فصل بودیم و من احساس می کردم که بازیکنان برای من بازی می کنند. آنها عالی بودند و توانستند این هدیه را به من بدهند.

در ادامه از هاینکس در مورد تشویق هواداران سوال شد...

این برای من لحظه ای در گذر زمان بود. من بازی و مربی گری را از اینجا آغاز کردم. اگر بازی در استادیوم خانگی قبلی ما "بوکلبرگ" بود حتی بیش از این خاطره انگیز میشد. آنجا استادیومی است که من پیروزی ها و شکست های زیادی را به یاد می آورم. من می خواهم از هوادارانی که برای تشویق به اینجا آمده اند تشکر کنم. چون...

در این لحظه هاینکس دوست داشتنی نمی تواند بیش از این احساسات خود را کنترل کند و اشک هایش جاری می شود...
وبه سختی ادامه می دهد:

... این نشان می دهد که اینجا خانه من است.

خبرنگاران 30 ثانیه صبر می کنند تا او آرامش خود را به دست آورد. سپس هاینکس از آینده و فینال لیگ قهرمانان اروپا می گوید:

همان طور که از نتیجه ای که در دورتموند به دست آمد می توانیم بفهمیم، نمی توان انتظار داشت بازیکنان پیش از بازی فینال هیجان زده نباشند. پس ما همه تمرکز خود را روی فینال خواهیم گذاشت. برای ما بسیار مهم بود که امروز هم پیروز شویم و اعتماد به نفس و ریتم خوب خود را حفظ کنیم. گلادباخ امروز به ما فشار آورد. آنها تیمی خوب هستند و تاکتیک های خوبی دارند. آنها در پرسینگ خوب هستند و آنها حریف خوبی پیش از فینال ویمبلی بودند.
بر خلاف معمول بایرنی ها پس از پایان کنفرانس خبری به فرودگاه نرفتند. آنها به رستورانی در شوالمتال رفتند و شام را مهمان مربی خود بودند. این یک پایان خوب برای روز پر از احساس مربی افسانه ای بایرنی ها بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
فیلیپ لام: بایرن تشنه موفقیت است

276600hp2.jpg

لام معتقد است نه قهرمانی در رقابت های این فصل بوندس لیگا و نه شکست در دیدار فینال سال گذشته چمپیونزلیگ، روی میزان تمرکز آنها روی فینال ومبلی تاثیری نمی گذارد.

سایت گل- فیلیپ لام، کاپیتان بایرن مونیخ، در آستانه دیدار تیمش مقابل بوروسیا دورتموند در فینال چمپیونزلیگ اعلام کرد که تیمش تشنه موفقیت های بیشتر است.

باواریایی ها رقابت های این فصل بوندس لیگا را با 26 امتیاز برتری نسبت به تیم دوم به پایان رساندند تا مانع از سومین قهرمانی پیاپی دورتموند در این رقابت ها بشوند.

اما لام معتقد است نه قهرمانی در رقابت های این فصل بوندس لیگا و نه شکست در دیدار فینال سال گذشته چمپیونزلیگ، روی میزان تمرکز آنها روی فینال ومبلی تاثیری نمی گذارد.

او در گفتگو با سایت فیفا گفت:" بایرن تشنه موفقیت است. این را می توانستید در سراسر فصل ببینید. ما اجازه ندادیم برتری قابل توجه مان در لیگ یا شکست فصل گذشته مقابل چلسی حواس مان را پرت کند.

ما به راه مان را ادامه دادیم و می خواهیم همچنان پیش برویم. امیدوارم که بتوانیم به سه گانه برسیم. من در حال حاضر از موفقیت مان بسیار مطمئن هستم. این تیم می تواند در چند سال آینده بسیار موفق باشد؛ هم در خانه و هم در اروپا.

حتی اگر بتوانیم در چمپیونزلیگ به قهرمانی برسیم، در لیگا پوکال هم برای قهرمانی به میدان خواهیم رفت."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ماتئوس: هاینکس قطعا پدر فوتبالی من بود

103321hp2.jpg

کاپیتان سابق تیم ملی آلمان یکی از کشف های سرمربی فعلی بایرن است

سایت گل- لوتار ماتئوس بازیکن اسبق بایرن مونیخ و رکورددار بازی ملی پس از خداحافظی رمانتیک یوپ هاینکس در کنفرانس خبری شنبه شب، مصاحبه ی مفصلی را با روزنامه تی زد انجام داد او با تمجید از یوپ، زندگی فوتبالی خود را مدیون این مربی 68 ساله دانست.

آقای ماتئوس در روز شنبه، هاینکس پس از تقریبا 50 سال، به فعالیت خود در بوندس لیگا پایان داد، به گذشته باز می گردیم و اینکه او چه نقشی در زندگی فوتبالی شما در مونشن گلادباخ داشته است؟
به نظرم او بزرگترین نقش را در زندگی حرفه ای من برعهده دار بود. من به عنوان یک بازیکن جوان اولین تجربه خود را زیر نظر او کسب کردم او نیز در آن دوره اولین تجربه مربی گری خود را در مونشن گلادباخ سپری می کرد.

آیا او استعدا شما را کشف کرد؟
در فوتبال حرفه ای می توان بگویم بلی، اما پیش از آن در باشگاه کوچک شهر نیز فوتبال بازی می کردم اما او بود که انتقال من از تیم محلی هرزنژراش به مونشن گلادباخ را انجام داد یوپ همان کسی بود که من می خواستم.

آیا شما هنوز هم اولین برخوردتان را با هاینکس بر عهده دارید؟
بلی من در هرزنژراش بازی می کردم او در یکی از بازی های تیم، برای تماشای آن به زمین آمد. تمام روستا از اینکه هاینکس بزرگ برای تماشای بازی حاضر است به وجد آمده بودند و این برای من فوق العاده بود که او انتخابم کرد.

و به این صورت بود که او ماتئوس 18 ساله را به باشگاه مونشن گلادباخ آورد
بلی در آن زمان مونشن گلادباخ نیز بازیکنان جوان بسیاری داشت و به آن ها تمرین می داد اما او بود که در شرایط دشوار از من پشتیبانی کرد.

او امروز یک مربی با انگیزه است اما همواره چهره ای آرام دارد و حتی به مانند یک پدر با بازیکنان برخورد می کند در زمان شما نوع برخورد وی چگونه بود؟
اینکه به مانند پدر بود قطعا درست است اما همیشه برای بازیکنان جوان مربی، به مانند یک پدر و پدر فوتبالی است او همیشه بسیار با انگیزه است و من این را تایید می کند.

در دیدار اخیر بایرن و دورتموند، علی رغم درگیری ماتیاس سامر و کلوپ، یوپ هاینکس با خونسردی نظاره گر بود
صحیح است و این خونسردی تنها با 35 سال تجربه بدست آمده است

بهترین لحظه ای که شما با یوپ هاینکس در فوتبال تجربه کردید چه بود؟
من پنج سال را در باشگاه مونشن گلادباخ بودم و در تمام این سال ها تجارب زیادی کسب کردم اما حضور در فینال جام یوفا و جام حذفی آلمان نام ببرم.

بزگترین تجربه شما !
مطمئنا یک تجربه بزرگ دیگر هم وجود دارد و آن پیروزی در اولین بازی های بین المللی من در حضور 90 هزار نفر مقابل اینتر میلان بود در آن سال تنها با 18 سال در ترکیب قرار گرفتم.

آیا هاینکس هنوز هم باید به مربی گری در تیم های دیگر ادامه دهد؟
اول از همه خود او بهتر از هر کس دیگری این را می داند اما شما می توانید به او بگویید: یوپ باید در فوتبال بمانی زیرا شما بسیار بسیار موفق بودی. از سوی دیگر او 50 سال است که در فوتبال حرفه ای فعالیت می کند و زمان های زیادی برای در کنار خانواده بودن از دست داده است و فشارهای عصبی و استرس های فوتبال را نیز باید حساب کنیم.

شاید او در حال حاضر با کسب سه گانه بتواند یک بنای تاریخی را در مونیخ بنا کند
اگر او به این مهم دست یابد بدون شک در تاریخ ثبت می شود اما آیا او اسطوره ی بایرن خواهد بود یا فرانتس بکن باوئر؟ نمی توانم نظر بدهم.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بلان: بایرن واقعا یک جاده صاف کن است

FCBayern.ir- لوران بلان سرمربی اسبق تیم ملی فرانسه و قهرمان جهان در سال 1998 معتقد بایرن مونیخ برای قهرمانی در چمپیونزلیگ شانس بیشتری نسبت به دورتموند دارد به نظر بلان بایرن برای رسیدن به فینال تمامی رقبا را خرد کرد.

باشگاه های آلمانی در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان موفق شدند دو غول فوتبال اسپانیا را شکست داده و به فینال راه پیدا کنند. بایرن در دو دیدار رفت و برگشت، بارسلونا را با 7 گل درهم کوبید تا بلان نظر جالبی در مورد باواریایی ها بدهد:" مونیخی ها مانند لودر مسیر قهرمانی را صاف کرد."

بلان 47 ساله به آر ام سی اسپورت می گوید:" بایرن برای قهرمانی مورد علاقه ی شما است چون آن ها از آغاز بازی ها رقبا را خرد کردند. دورتموند تیمی است که می تواند هر حریفی را شکست دهد و من بسیار خوشحالم که این دو تیم به فینال راه یافتند هر دوی آن ها مربیانی دارند که به تیم های خود را در مسیر صحیح قرار می دهند."

بلان ادامه می دهد:" از آغاز بازی ها من علاقه مند بودم تا تقابل این دو تیم را در فینال شاهد باشم زیرا سبک بازی آن ها باز است و بازی را در زمین خود نمی بندند. دورتموند تیمی است که می تواند هر حریفی از جمله بایرن را شکست دهد اما بایرن در این فصل واقعا یک جاده صاف کن است."

احساس خوبی به این فینال دارم

FCBayern.ir - ستاره چپ پا و هلندی بایرن مونیخ سرشار از اطمینان است تا طلسم فینالهای گذشته را بشکند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ آرین روبن که در فینالهای زیادی مانند دو فینال لیگ قهرمانان 2010 و 2012 و همچنین فینال جام حذفی و جام جهانی بازنده بوده مصمم است را اینبار جام را بالای سر ببرد.

او گفت: "اتفاقات در جایی در فینالهای بزرگ برایم خوب خواهد شد. من راجع به این فینال احساس خوبی دارم. ما باید فرم خوب خودمان را حفظ کنیم. ما قبل از سفر به انگلیس سرشار از اطمینان هستیم و من واقعا منتظر این بازی هستم. همه متوجه شده اند که این شانس ما برای کسب سه گانه است و ما باید ابتدا لیگ قهرمانان را با قدرت برنده شویم. برد ما در برابر مونشن گلادباخ هیچ چیز بخ حساب نمی آید و شکست دورتموند برابر هوفنهایم هم هیچ مفهومی ندارد. فینالها همیشه بازیهای خاصی هستند و با تمام بازیها متفاوتند."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632

ارکستر فلارمونیک مونیخ برای بایرن می نوازد

By Saeed

FCBayern.ir- بایرنی ها در تکمیل فصل رویایی خود، به دنبال پیروزی نهایی در فینال بزرگ لندن هستند آن ها برای این مهم تنها چند روز دیگر فاصله دارند بازیکنان برای موفقیت در این دیدار حمایت میلیون ها هوادار را از سرتاسر جهان دریافت کرده اند و با اعتماد به نفس به لندن سفر خواهند کرد.

در این میان حمایت جالب توجه ارکستر فلارمونیک مونیخ از باواریایی ها نیز جالب توجه است ارکستر معروف شهر مونیخ ترانه ای را برای موفقیت بایرن تولید کرده اند. این آهنگ در وصف تیم بایرن است که در نهایت به آرزوی بهترین ها در فینال لیگ قهرمانان اروپا ختم می شود. این ترانه توسط لورین مائسترو مازل یکی از مشهورترین آهنگ سازان و موسیقیدانان جهان کارگردانی و ضبط شده است.

x8r4cvm6ocwkdcbk3kbs.jpg
ترانه ی یاد شده با ***** مازل در یوتوپ منتشر شده است در این موزیک به ستایش بازیکنان قدیمی مانند ریبری، شواین اشتایگر و لام تا نزدیک شدن هاینکس برای فتح سه گانه و در نهایت شکوه بایرنی ها پس از فتح جام قهرمانان اروپا پرداخته می شود.

b04uwes90l49xoy4futd.jpg
لازم به توضیح است که ارکستر فلارمونیک مونیخ یکی از پر آوازه ترین گروه های موسیقی اروپا و یکی از بزرگترین ارکستر های شهر مونیخ با قدمتی 30 ساله است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گزارش روز: رکوردهای بایرن در پنجاهمین سال تاسیس بوندس لیگا

279404hp2.jpg

باواریایی ها با نمایش خیره کننده اکثر رکوردهای بوندس لیگا را پس از گذشت نیم قرن از تاسیس آن جا به جا کرد

سایت گل- سرانجام پس از 34 هفته پرونده ی فصل 13-2012 بوندس لیگا نیز بسته شد و باواریایی ها با برتری 4 بر 3 در دیدار پایانی مقابل مونشن گلادباخ با قاطعیت به 23امین قهرمانی خود در بوندس لیگا دست یافتند. بایرنی ها در این فصل که مصادف با 50امین سالگرد تاسیس بوندس لیگا بود رکوردهای جاودانه ای را در تاریخ فوتبال آلمان به ثبت رساندند.

مروری بر رکوردهای این فصل بایرن در جشن نیم قرن فعالیت بوندس لیگا:

- کسب بیشترین امتیاز در یک فصل، 91 امتیاز ( دورتموند 81 امتیاز در فصل 12-2011)
- بیشترین اختلاف امتیازی در صدر جدول، 25 امتیاز ( بایرن 16 امتیاز در فصل 03-2002)

- سریعترین قهرمانی تاریخ بوندس لیگا با مسجل کردن قهرمانی در هفته ی 26ام
- صدرنشینی در کل فصل و 34 هفته ی بوندس لیگا

- بیشترین پیروزی در یک فصل با 29 برد ( دورتموند با 25 پیروزی 12-2011 و بایرن در 73-1972)
- طولانی ترین پیروزی های متوالی در یک فصل با 14 برد (گلادباخ 87-1986 و وولفسبورگ 09-2008 با 10 برد)

- کمترین شکست با یک باخت (تساوی با رکورد بایرن در فصل 87-1986)
- کمترین گل خورده با 18 گل (بایرن در فصل 08-2007 با 21 گل)

- بهترین تفاضل گل با +80 گل
- بیشترین تعداد برد خارج از خانه با 15 پیروزی

- کمترین تعداد باخت در بازی های خارج از خانه بدون شکست
- بیشترین امتیاز خارج از خانه با 47 امتیاز

- بیشترین برد متوالی دور از خانه با 9 پیروزی
- کمترین گل خورده در بیرون از خانه با 7 گل

- بیشترین تفاضل گل در نیم فصل با +37 گل
- کمترین گل خورده در نیم فصل با 7 گل

- کمترین گل خورده در دیدارهای خارج از خانه در نیم فصل اول با یک گل
- پنج دیدار ابتدایی فصل بدون گل خورده

- بهترین شروع بوندس لیگا با هشت پیروزی متوالی
- بهترین نتیجه ی نیم فصل دوم با 49 امتیاز

- بهترین شروع نیم فصل دوم با 14 پیروزی
- بیشترین تعداد کلین شیت با 21 بازی

- گلزنی در تمام بازی های این فصل
- گلزنی در 36 بازی متوالی با همپوشانی فصل گذشته

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بکن باوئر:چمپیونز مهمترین عنوان فوتبالی دنیاست

281141hp2.jpg

فرانتس بکن باوئر رئیس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را موفقیت با ارزشی می داند که بایرن در سومین تلاش خود در چهار سال اخیر برای این موفقیت تلاش می کند.
سایت گل - شکست از اینتر در فینال 2010 و باخت ناباوارانه در فینال خانگی مونیخ مقابل چلسی باواریایی ها برای کسب پنجمین عنوان اروپایی خود در 4ام خرداد مقابل بوروسیا دورتموند تشنه تر کرده است.

به گزارش گل و به نقل از اف ث بایرن ،فرانتس بکن باوئر ستاره دهه 70 بایرن که با این باشگاه سه قهرمانی متوالی را در اروپا جشن گرفت در مورد بازی فینال می گوید:" قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا چیز خاصی است و بدون شک بالاترین عنوانی است که می توان در رده ی باشگاهی در جهان بدست آورد."

بکن باوئر ادامه می دهد:" وقتی که شما فاتح این جام شوید و آن را بالای سر ببرید آنگاه احساس ویژه را در قلب خود حس خواهید کرد."

شنبه 4ام خرداد استادیوم ومبلی لندن میزبان دو تیم آلمانی بایرن مونیخ و بوروسیا دورتموند خواهد بود دیداری که می تواند برای هر دو تیم فصل فراموش ناشدنی را رقم بزند.

Saeid Hosseini

Registered User
لایک‌ها
1,161
بایرن مونیخ در کل تیمه خشنیه خدایی ، من همیشه عاشقه ریبری بودم............ لقب آپاچی برازندیه ریبریه نه کارلس توز.

بالا