• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
لام: بازی را تهاجمی آغاز کردیم و پیروز شدیم

624-lahm-2.jpg

FCBayern.ir - بایرن مونیخ مدافع عنوان قهرمانی چمپیونزلیگ در نخستین گام میزبان زسکا مسکو قهرمان روسیه بود. آن ها موفق شدند با گلزنی آلابا، ماندزوکیچ و روبن حریف روسی را با شکست بدرقه کنند و گام نخست را مقتدرانه بردارند.

فیلیپ لام کاپیتان بایرن پس از پایان بازی در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت:" ما از نتیجه ی بدست آمده بسیار خوشحال هستیم بازی را با روند بالایی آغاز کردیم و انگیزه ی لازم برای کسب پیروزی را نشان دادیم."

رقیب جدی بایرن در این گروه منچستر سیتی است که آن ها نیز موفق شدند نماینده ی چک را با سه گل شکست دهند.

نگاهی آماری به روبن و آلابا بازیکنان برتر زمین

624-rob-alaba.jpg

FCBayern.ir - نخستین دیدار لیگ قهرمانان اروپا را باواریایی ها مدافع عنوان قهرمانی پرقدرت آغاز کردند و از همان دقایق نخست با ضربه ی زیبای دیوید آلابا کار را برای حریف روس خود دشوارتر نمودند.

دیوید آلابا یکی از بهترین بازی های خود در این فصل را برای بایرن به نمایش گذاشت او با گلزنی در دقیقه 4 بازی از روی ضربه ایستگاهی نقش بسزایی در کاهش استرس مونیخی ها در اولین گام اروپایی داشت. او علاوه بر گل زیبایش بنیانگذار سومین گل بایرن نیز بود پاس زیبای وی به آرین روبن گل سوم بایرن را منجر شد. آلابا با ثبت آمار 12147 متر دوندگی یکی از فعال ترین بازیکنان میدان بود.

آرین روبن دیگر بازیکن برتر زمین در این دیدار بود. او علاوه بر گلزنی در دقیقه 68 شش ضربه ی دیگر نیز به سمت دروازه زسکا نواخت که 4 تای آن درون دروازه بود. او همچنین در گلزنی ماندزوکیچ نیز موثر عمل کرد و 10066 متر میزان دوندگی وی بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
روبن: این تنها یک شروع خوب بود

624-robben-5.jpg

FCBayern.ir - آرین روبن ستاره هلندی بایرن در شب نخست لیگ قهرمانان بازی درخشانی از خود به نمایش گذاشت. روبن علاوه بر اینکه گل سوم مونیخی ها را وارد دروازه زسکا کرد در گل دوم بایرن نیز تاثیرگذار بود.

با این وجود روبن نگاهی متفاوت به پیروزی سه گله ی بایرن مقابل زسکا دارد او در اظهار نظراتی که پس از پایان بازی کرد اینگونه می گوید:" ما باید آرامش خود را حفظ کرده و جلوتر حرکت نکنیم. ما رقابتی مرحله مرحله را آغاز کرده ایم و این تنها یک شروع خوب بود صعود از مرحله گروهی نخستین هدف است و بازیکنان به خوبی آن را می دانند. هنوز در روزهای نخست هستیم."

آلابا: خوشحالیم اما باید مطابق برنامه پیش برویم

624-alaba-1.jpg

FCBayern.ir - دیوید آلابا مدافع چپ اتریشی باشگاه بایرن یکی از بهترین بازیکنان زمین در دیدار بایرن و زسکا بود. شب اول لیگ قهرمانان برای مونیخی ها با ضربه ی آزاد زیبای آلابا در دقیقه چهار افتتاح شد تا مونیخی ها از حواشی هفته گذشته بیرون آمده و بازی را راحت تر دنبال کنند.

ستاره ی خط دفاعی بایرن پس از پایان بازی در گفتگویی با خبرنگاران اظهار داشت:" ما از اینکه توانستیم بازی را به نفع خود به پایان ببریم بسیار خوشحالیم اما باید عملکردمان را روی برنامه ی تعیین شده پیش ببریم و به آنچه که مربی برایمان تعیین کرده است دست یابیم."

آلابا علاوه بر گلزنی با ارسال پاس گل سوم برای آرین روبن یکی از بهترین بازی های خود در این فصل را جشن گرفت.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
رومینیگه: تیم کیفیت خیلی خوبی دارد

624-rummenigge-6.jpg

FCBayern.ir - رومینیگه مدیر اجرایی بایرن پس از پایان بازی بایرن مقابل زسکا مسکو از عملکرد تیم تمجید کرد و کیفیت بازیکنان را بالا دانست.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: رومینیگه در مصاحبه بعد از بازی در باره ی تیم و بازیکنان چنین گفت: "این تیم واقعاً کیفیت بالایی دارد، من به بازیکنان ایمان دارم. ما می دانیم که آن ها همیشه می توانند اینگونه بازی کنند".

اسلاتسکی، سرمربی زسکا مسکو نیز درباره این بازی گفت: "‌حریف ما بسیار قوی بود و تمام تلاش خود را برای برد کرد. آن ها چون اخیراً مشکلاتی داشتند مجبور بودن این بازی را ببرند که این کار را برای ما سخت تر کرده بود. بایرنی ها در زمین همیشه یک قدم از ما جلوتر بودند. ما نتوانستیم موقعیت زیادی ایجاد کنیم اما از معدود موقعیت های خود نیز نتوانستیم استفاده کنیم".

پپ: از عملکرد تیم بسیار راضی هستم

624-guardiola-3.jpg

FCBayern.ir - جوزپ گواردیولا پس از یک سال دوری بار دیگر به لیگ قهرمانان اروپا بازگشت تا در دومین تجربه ی مربی گری خود سکان هدایت بایرن مونیخ مدافع عنوان قهرمانی را بدست بگیرد و برای تکرار قهرمانی تلاش کند.

بایرن مونیخ با لشگری از مصدومین راهی نخستین دیدار اروپایی خود در فصل جدید می شد عدم آمادگی شواین اشتایگر، خاوی مارتینس، ماریو گوتسه، تیاگو آلکانترا دست پپ را برای اتخاذ تاکتیک ها متنوع بسته بود حضور فیلیپ لام در پست هافبک دفاعی به خوبی بیانگر این موضوع است. با این وجود بایرن در اولین گام موفق بود و این برای مربی اسپانیایی مهم ترین چیز است.

گواردیولا پس از پیروزی پر گل بایرن به خبرنگاران گفت:" من از عملکرد تیم بسیار راضی هستم به ویژه نمایشی که در نیمه نخست داشتیم. برخلاف آنچه همه فکر می کنند اولین بازی پس از قهرمانی در چمپیونزلیگ اصلا آسان نیست. من برای حمایت از بازیکنان جدیدم اینجا هستم و به آن ها برای عملکرد در این بازی افتخار می کنم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
نویر : در بازی با زسکا به هیچ مشکلی بر نخوردیم

624-neuer-6.jpg

FCBayern.ir - مانوئل نویر دروازه بان شماره یک باشگاه بایرن مونیخ بعد از برد تیمش ابراز خوشحالی کرد و بازی مقابل زسکا مسکو را بدون مسابقه ای بدون دردسر دانست.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ نویر در مورد این بازی گفت : "من بسیار از نتیجه راضی هستم. ما توانستیم با گلی که با ضربه آزاد آلابا به ثمر رسید بازی را شروع کنیم و همان روند را تا پایان حفظ کنیم. ما مقابل زسکا به هیج مشکلی بر نخوردیم. این هرگز آسان نیست که بازی اول را بتواید در لیگ قهرمانان به این راحتی انجام دهید و ما در هر صورت از نتیجه راضی هستیم".

او در ادامه گفت:‌ "بازی مقابل تیم های ناشناخته هرگز آسان نیست زیرا نمی دانید که چگونه حمله یا دفاع می کنند. برای مثال وقتی شما با منچستر سیتی بازی می کنید می دانید روش های آن ها چیست و می توانید از آنها جلوگیری کنید، اما بازی مقابل تیم ناشناخته زسکا مسکو در لیگ قهرمانان مشکل است ولی ما توانستیم عملکرد خوبی به نمایش بگذاریم".

لواندوفسکی: می خواهیم بایرن را آزار دهیم

624-lewandowski.jpg

FCbayern.ir - روبرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی باشگاه بوروسیا دورتموند از علاقه خود و تیمش برای آزار دادن بایرن مونیخ و همچنین باز پس گیری عنواین فصل پیش خبر داد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ لواندوفسکی در رابطه با رقابت با بایرن در این فصل به بیلد می گوید: "ما به هیچ وجه نباید آن ها را در این فصل دسته کم بگیریم. ما می خواهیم در این فصل بایرن را پشت سر بگذاریم و می توانیم آنها را آزار دهیم و این اصلی ترین هدف دورتموند در این فصل است".

او در ادامه در مورد لیگ قهرمانان امسال گفت: "برای من شروع لیگ قهرمانان بعد از شکست در فینال فصل ومبلی کمی سخت است. دورتموند در یک گروه سخت قرار گرفته است و هر چهار تیم شانس یکسان برای صعود به مرحله بعد دارند. اولین بازی ما مقابل ناپولی در خارج از خانه است و اگر مسابقه را ببریم می توانیم شانس صعود خود را از این گروه آفزایش دهیم".

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
روبن : بردن شالکه برای بایرن ضروری است

624-robben-6.jpg

FCBayern.ir - آرین روبن که نقش به سزایی در برد دیشب بایرن مقابل زسکا مسکو داشت از هم تیمی خود دیوید آلابا تمجید کرد و او را در برد دیشب تاثیر گذار دانست و همچنین بردن شالکه را در بوندسلیگا ضرروی دانست.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هوواداران بایرن مونیخ در ایران؛ آرین روبن در یک مصاحبه اختصاصی با سایت رسمی بوندسلیگا به موضوعاتی اشاره کرد که در ادامه می توانید آن ها را بخوانید:

به لیسبون فکر نمی کنیم
"هیچ نیازی به فکر کردن در مورد موفقیت های فصل پیش نیست و ما باید به حال و همچنین آینده فکر کنیم و فقط باید بر روی برنامه های خودمان تمرکز کنیم. ما اول باید بتوانیم به بهترین نحو از گروهمان بالا بیاییم و بعد به مراحل بعدی فکر کنیم. ما هنوز هم می توانیم بیشتر پیشرفت کنیم".

ستایش آلابا
"او یک بازیکن عالی است. من با او بسیار هماهنگ و به تفاهم رسیده ایم و می توانیم همدیگر را درک کنیم. بازی خوب او در فینال ومبلی مقابل بوروسیا دورتموند را به خاطر دارم. من می توانم در چشمان او ببینم که توپ را در کجا می اندازد. داوید در بازی مقابل زسکا نیز یک گل بسیار زیبا و همچنین یک پاس گل به من داد و توانستم گل سوم را به ثمر برسانم"

می توانیم شالکه را ببریم
"ما در حال حاضر بسیار آماده هستیم و باید برای حفظ آن تلاش کنیم و بتوانیم به روند بردهای متوالی برگردیم. در حال حاضر برای بهتر شدن جو تیم باید حریفان مقابل خود را ببریم و بتوانیم به صدر جدول برگردیم. من اعتقاد دارم می توانیم در زمین حریف (شالکه) پیروز شویم".

افنبرگ: بایرن روبه پیشرفت است

624-effenberg.jpg

FCbayern.ir - اشتفان افنبرگ معتقد است که بایرن در مسیر صحیحی قرار دارد و توانایی قهرمانی مجدد در اروپا را دارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: افنبرگ در این رابطه به sky می گوید: "به نظرم بایرن می تواند قهرمانی در اروپا را تکرار کنند زیرا همه چیز برایشان مهیا است. آن ها یک مربی بزرگ و همچنین بازیکنان عالی دارند و می توانند این کار را عملی کنند. آن ها رو به پیشرفت هستند".

او در ادامه افزود: "البته نباید به بازی های بایرن موینخ در لیگ نگریست و باید دید عملکرد آن ها در اروپا چطور است زیرا لیگ قهرمانان در سطح بالاتری از لیگ است ".

او در آخر به اخراج تورستن فینک سرمربی تیم هامبورگ اشاره کرد و گفت: "من از این اخراج اصلاً تعجب نکردم زیرا باخت آن ها به دورتموند با این نتیجه اصلاً منطقی نبود".

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
مارتینز: روز به روز دارم آماده تر می شوم

624-martinez-4.jpg

FCBayern.ir - خاوی مارتینز هافبک اسپانیایی باشگاه بایرن از وضعیت جسمانی خود ابراز رضایت کرد و عنوان کرد که به زودی برای کمک به تیمش آماده خواهد شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در این مطلب مروری بر وضعیت بازیکنان مصدوم بایرن مونیخ داریم و که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت :

خاوی مارتینز
مارتینز که در بازی سوپر کاپ اروپا مصدوم شده بود بعد از گذشت دو هفته از عمل جراحیش روی کشاله ران در حال آماده سازی برای شروع تمرینات است. اما او جدیداً نیز عمل جراحی روی دندان های خود انجام داده است و ممکن است نتواند در این هفته (پنجشنبه و جمعه) تمرین کند. او در این رابطه گفت: "من روز به روز بهتر می شوم و احساس خوبی دارم، من امیدوارم که بتوانم به زودی به کمک تیمم بیایم".

تیاگو آلکانترا
آلکانترا دیگر مصدوم بایرن نیز که عمل جراحی انجام داده بود روز پنجشنبه در توییتر خود تصویری از دوره ی نقاهتش قرار داده بود. تیاگو هنوز نمی تواند به تمرینات بازگزدد و تا سه هفته آینده نیز نمی تواند تیم را همراهی کند.

ماریو گوتزه و پیره هویجبرگ
در آخر نیز دو مصدوم دیگر بایرن ماریو گوتزه و پیره هویجبرگ نیز در این هفته تمرینات انفرادی را شروع کردند و در حال آماده کردن خود برای پیوستن به تمرینات گروهی با تیم هستند.

هولگر بدشتوبر
بدشتوبر نیز که به طور قطع نمی تواند تا اواخر فصل تیم را همراهی کند هم اکنون در آمریکا مستقر شده است و قرار است شش ماه تحت درمان باشد. بدشتوبر که از 1 دسامبر 2012 مصدوم شده است تا ماه آپریل 2014 نمی تواند بازی کند.

هنوز آمادگی برای 90 دقیقه بازی کردن را ندارم

624-schweinsteiger-7.jpg

FCBayern.ir - باستین شواین اشتایگر بازیکن محبوب باواریا از عدم آمادگی خود برای بازی کردن در طول 90 دقیقه در زمین بازی خبر داد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ شواین اشتابگر در رابطه با مصدومیت و عدم آمادگی کامل خود به بیلد می گوید: "مچ پای من خیلی زود خوب شد و این مرا خوشحال کرده است اما آمادگی بدنیم زیاد خوب نیست و نمی توانم به طور کامل بازی کنم. خوشحالم که توانستم در بازی قبل مقابل زسکا 20 دقیقه بازی کنم. این بسیار خوب بود زیرا که توانستم در زمین بازی حضور پیدا کنم ".

فلیپ لام نیز در مورد پست جدید خود گفت: "من این پست را دوست دارم، وقتی تمام بازیکنان در آن پست مصدوم بودند نتوانستم پیشنهاد بازی کردن به عنوان هافبک دفاعی را رد کنم. من می دانم که مربی دوست دارد من در آن پست بازی کنم".

با توجه به عدم آمادگی شواینی و همچنین مصدومیت مارتینز و تیاگو باید دوباره شاهد بازی کردن فلیپ لام در پست 6 (هافبک دفاعی) مقابل شالکه باشیم.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
دراکسلر: می توانیم بایرن را شکست دهیم

624-draxler1.jpg

FCBayern.ir - جولیان دراکسلر جوان 20 ساله باشگا شالکه از توانایی تیمش برای شکست دادن بایرن مونیخ در زمین خانگی تیمش خبر داد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ دراکسلر در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی مقابل بایرن مونیخ عنوان کرد: "همه بازیکنانمان می خواهند تا بهترین نمایش را به اجرا بگذاریم. در این هفته هدف اصلی ما برنده شدن مقابل بایرن مونیخ است. آن ها به ورزشگاه خانگی ما می آیند و ما امیدوارم هستیم بتوانیم سه امتیاز بازی را بگیریم".

همچنین کوین پرنیس بواتنگ نیز در این کنفرانس شرکت کرد و گفت: "من هم با نظر جولیان موافقم. من فقط می توانم بگویم تیم ما آماده است و اعتماد به نفس کافی برای این بازی خانگی را داریم. برای ما دو برادر (کوین و جروم) یک اتفاق خیلی خوب است که در مقابل یکدیگر در چنین سطحی از فوتبال قرار می گیریم این رویارویی هیجان انگیز خواهد بود. امیدوار در آخر بازی با پیروزی زمین را ترک کنیم".

نویر: شالکه تیم خطرناکی است

624-neuer-4.jpg

FCBayern.ir - مانوئل نویر سنگربان ملی پوش باشگاه بایرن مونیخ قبل از دیدار تیمش مقابل شالکه به هم تیمی های خود در مورد قدرت معدنچی ها هشدار داد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ مانوئل نویر در رابطه با تیم سابق خود می گوید: "شالکه دارای یک خط هافبک قوی است که با حضور پرینس بواتنگ نیز تقویت شده است، او واقعاً بازیکن خوبی است. من هنوز هم با بازیکنان تیم شالکه ارتباط دارم مخصوصاً دراکسلر و هوودس که در تیم ملی نیز همدیگر را می بینیم ".

نویر در ادامه در مورد انتقادات اخیر سامر نیز گفت: "من نمی خواهم در مورد انتقادات اخیر سران باشگاه حرفی بزنم اما گاهی وقت ها انتقاداتی نیز از تیم می شود که این یک امر طبیعی است". لازم به ذکر است نویر یک رکورد مقابل تیم سابق خود دارد، او در 4 بازی اخیر خود مقابل شالکه حتی یک گل نیز دریافت نکرده است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
فارفان: تمام تلاشمان را برای بردن بایرن می کنیم

624-farfan.jpg

FCBayern.ir - جفرسون فارفان هافبک پرویی شالکه قبل از مقابله تیمش با قهرمان اروپا از خلق شگقتی در این بازی خبر داد و عنوان کرد شالکه می تواند بایرن را در گلزنکیرشن شکست دهند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ فارفان در مورد بازی می گوید: "بدیهی است که دوست داریم در این بازی پیروز شویم اما ما مقابل قهرمان آلمان و اروپا بازی داریم. ما در خانه بازی می کنیم و با حمایت تماشاگران خودی هر اتفاقی می تواند بیافتد. ما تمام تلاش خود را برای بردن بایرن خواهیم کرد".

او همچنین در مورد عملکرد شالکه در لیگ قهرمانان گفت: "‌ما در مرحله گروهی اولین بازی را به خوبی پشت سر گذاشتیم، اگر بتوانیم در بازی های بعدی نیز این روند را ادامه دهیم بسیار عالی خواهد شد".

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=2]روبن: همه چیز برای بردن شالکه محیا است[/h]
bayern-hannover-aufstellungen-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ آرین روبن ستاره هلندی باشگاه بایرن مونیخ از شروع خوب دورتموند در این فصل نگران نیست و عنوان کرد بایرن نیز در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد.
آرین روبن در مصاحبه ای با بیلد گفت: "درست است که تیم دورتموند در پنج بازی پانزده امتیاز گرفته است و این قابل توجه است اما ما هم خیلی خوب هستم و از پنج بازی تنها یک بازی را مساوی کرده ایم. تمرکز من فقط بر روی عملکرد بایرن است و به دورتموند هیچ توجهی ندارم ".
او در ادامه گفت: "تیم، مربیان و کارکنان باشگاه به خوبی کار می کنند و ما با هم ازتباط بسیار خوبی داریم و از همدیگر را حمایت می کنیم. من احساس می کنم که همه چیز برای بردن شالکه محیا است. ما در وضعیت خوبی هستیم و شالکه باید در برابر یک بایرن خیلی آماده بازی کند ".

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
arjen-robben-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ آرین روبن ستاره هلندی بایرن مونیخ عقیده دارد، بایرن مونیخ به زودی بردهای متوالی خود را آغاز خواهد کرد و تردید هواداران نسبت به پپ گواردیولا از بین خواهد رفت.
وی در این زمینه به روزنمامه Bild گفت: "ما می خواهیم با اقتدار باشیم، گل های زیادی بزنیم، حریف را تحت فشار قرار دهیم و هواداران را مسحور خود کنیم. اما گاهی اوقات نیز ممکن است که خوب بازی نکنیم، اما تا هنگامی که می بریم، به نظرم مشکلی نیست."
وی در ادامه افزود:"به خاطر موفقیت های فصل پیش، انتظارات از ما بسیار بالا رفته است، اما ما نیز انگیزه خود را از دست نداده ایم و می خواهیم تمام عناوین را کسب نماییم."

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=2]داوید آلابا: بایرن مونیخ اولین انتخاب من خواهد بود[/h]
PP_Alaba_001.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ باشگاه بایرن مونیخ خواهان آغاز گفتگوها، بر سر تمدید پیش از موعد قرارداد با داوید آلابای اتریشی است.

به نقل از سایت آلمانی Sportbild، داوید آلابای اتریشی، ضمن ابراز تمایل برای ماندن در مونیخ، آغاز گفتگوها بر سر تمدید قرارداد را زود دانست. وی در این مورد گفت: "یایرن انتخاب اول من خواهد بود و باقی موارد چندان اهمیتی نخواهند داشت، من در مونیخ احساس بسیار خوبی دارم و این موضوع قابل پنهان کردن نیست. اما در حال حاضر فکر خود را مشغول تمدید قراردادم نخواهم کزد."
قرارداد داوید آلابا در سال 2015 به پایان خواهد رسید. وی در سال 2008 از تیم آستریا وین اتریش یه تیم جوانان بایرن مونیخ پیوست و در سال 2010 اولین بازی خود را برای بایزن مونیخ انجام داد و تا کنون در 102 بازی رسمی، 10 گل برای این تیم به ثمر رسانده است.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
kevin-prince-boateng-schalke-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ دیدار فردای بایرن مونیخ و شالکه 04 به دوئل برادران بواتنگ تبدیل شده است.

به گزارش سایت Eurosport کوین پرینس بواتنگ ستاره جدید شالکه، در مورد دوئل با برادرش جروم بواتنگ، در بازی روز شنبه مقابل بایرن گفت: "برای نود دقیقه ما برادر نیستیم. من به جروم گفته ام که بسیار ناراحت خواهم شد، اگر او جلوی من قابلیت های خود را به صورت صد در صد، اجرا نکند."
وی در ادامه افزود: "این بازی برای هر دوی ما بسیار مهم است، ما در بالاترین سطح، مقابل هم بازی خواهیم کرد. امیدوارم که شالکه پیروز از زمین خارج شود."
کوین یک سال و نیم بزرگ تر از برادرش جروم می باشد و با توجه به پست بازی آنها، احتمال نبرد های فراوان بین این دو بسیار زیاد است.

بالا