• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
بازی بعدیمون روز 3شنبه تو لیگ قهرمانان اروپا با زسکا مسکو هستش
کلا تو مرحله گروهی حریفای آسونی داریم.حالا شاید منچستر سیتی یکم از دو تیم دیگه واسمون حریف سخت تری به حساب بیاد

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
franz_beckenbauer_signiert_wand_514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،[FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]فرانتس بکن بائر رئیس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ، در صحبت هایی به تمجید از ماتیاس زامر پرداخت و او را کمکی بزرگ برای گواردیولا دانست.[/FONT]
فرانتس بکن بائر از ماتیاس زامر مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ، به خاطر صحبت هایش پس از بازی با هانوفر تمجید کرد. وی زامر را کمکی بزرگ برای گواردیولا دانست.
بکن بائر 68 ساله در گفتگویی با روزنامه Bild آلمان در این رایطه گفت:"به عنوان مدیر ورزشی باشگاه، زامر حق اظهار نظر و انتقاد از شرایط تیم را دارد، چون او همیشه با باشگاه همراه است و زودتر از بقیه می تواند کمبود های تیم را متوجه شود و برای برطرف کردن آنها اقدام نماید"وی ضمن تایید عملکرد زامر ادامه داد:"من تصور نمی کنم که زامر بدون دلیل از تیم انتقادی کرده باشد، با صحبت های خود زامر کمکی بزرگ برای گواردیولا بوده است، تا همه بار تیم و کمبود ها متوجه سرمربی تیم نباشد.". فرانتس بکن بائر دلیل اصلی استخدام زامر از سوی بایرن مونیخ را همین نگاه انتقادی و کامل گرایانه وی نسبت به مسائل تیم دانست .ماتیاس زامر روز شنبه و بعد از بازی بایرن مونیخ با هانوفر، نسبت به بی انگیزه بودن و بی تفاوتی بازیکنان و همچنین بی احساس بودن نوع بازی بایرن مونیخ انتقاد کرده بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اگر نویر پنالتی مرا بگبرد فوتبال را کنار می گذارم

624-balotelli.jpg

FCBayern.ir - ماریو بالوتلی علاقه زیادی به تحریک نمودن مانوئل نویر دروازه بان ملی پوش بایرن مونیخ دارد. او بارها با سخنان خود سنگربان مونیخی را تحریک نموده است. او اکنون بار دیگر سخنان جالبی در مورد خودش و مانوئل نویر زده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بعد از اینکه جیوانی گالی سنگربان سابق تیم ملی ایتالیا و باشگاه های میلان و فیورنتینا در مصاحبه با شبکه های ورزشی ایتالیایی اعلام نمود مانوئل نویر به دلیل داشتن ویژگی های مناسب دروازه بانی می تواند پنالتی های ماریو بالوتلی را هم بگیرد مهاجم ملی پوش میلان باز هم کری خوانی های خود را علیه مانوئل نویر آغاز نمود.

ماریو بالوتلی در مصاحبه با شبکه sky tg 24 ایتالیا عنوان نمود :"می گویند نویر می تواند پنالتی مرا دفع کند. اگر او بتواند چنین کاری بکند و پنالتی مرا بگبرد برای مدت زیادی فوتبال را کنار می گذارم. من بهترین پنالتی زن کشور ایتالیا هستم."

ماریو بالوتلی موفق شده است تاکنون 20 ضربه پنالتی متوالی را تبدیل به گل نماید و از این لحاط فعلا رکوردار زدن پنالتی موفق در ایتالیا است. بالوتلی بار دیگر اعلام کرد بهترین گلهای زندگیش را در بازی نیمه نهایی با آلمان در یورو 2012 به ثمر رسانیده و هنوز هم از گل زدن به مانوئل نویر لذت می برد.

هشدار رومنیگه به تیم های بوندسلیگایی

624-rummenigge-4.jpg

FCBayern.ir - رومینیگه در آستانه بازی های تیم های آلمانی در لیگ قهرمانان اروپا هشدار داد که بازی های سختی در انتظار این تیم هاست.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ رومینیگه می گوید: "من همیشه در تبلیغات تلویزیونی می بینم که می گویند بهترین لیگ جهان بوندسلیگا است. ما تیم های بوندسلیگایی باید این را ثابت کنند. تیم های انگلیسی در رتبه بندی فیفا جایگاه بهتری دارند و اگر بوندسلیگا می خواهد به لیگ برتر جهان تبدیل شود باید خود را اثبات کند".

او در ادامه گفت: "همه ی ما به وضوح فوتبال سرعتی و زیبای بایرن و دورتموند در فینال لیگ قهرمانان فصل پیش را به یاد داریم و این اولین قدم برای پیشرفت بوده است ". لازم به ذکر است چهار نماینده ی آلمانی در مرحله گروهی لیگ قهرمانان باید به مصاف تیم های انگلیسی بروند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
نویر: هنوز جا برای پیشرفت هست

624-neuer-5.jpg

FCBayern.ir - مانوئل نویر دروازه بان شماره یک بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان پس از برد تیمش مقابل هانوفر عنوان کرد که این تیم هنوز جا برای پیشرفت دارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ مانوئل نویر بعد از بازی با سایت رسمی بوندسلیگا به مصاحبه پرداخت که در زیر به آن ها خواهیم پرداخت:

- مانوئل نویر، شما 100 امین کلین شیت خود را در بوندسلیگا به دست آوردید. چه احساسی دارید؟
" من خودم اصلاً تعداد آن ها را شمارش نکرده بودم اما هنوز جایی برای پیشرفت دارم ".

- در نیمه اول برتری با هانوفر بود، آن ها دو موقعیت جدی داشتند .....
" بله، یکی از توپ های خطرناک در نیمه اول بود که با برخورد به بازیکن حریف توپ منحرف شد و ما خوش شانس بودیم که توپ درون دروازه نرفت "

- چرا بایرن مونیخ در نیمه های اول خوب عمل نمی کند؟
" ما در نیمه اول چند موقعیت خوب داشتیم که آن ها را از دست دادیم اما در نیمه دوم با گرفتن درصد مالکیت توپ توانستیم به گل برسیم. سعی خواهیم کرد که از این پس در نیمه اول نیز این روند را حفظ کنیم "

- سه شنبه اولین بازی خود را در لیگ قهرمانان مقابل زسکا مسکو در آلیانس آرنا دارید، حس خود را به عنوان قهرمان فصل پیش این دوره از مسابقات بیان کنید؟
" با برد سوپر کاپ شروع خوبی در مسابقات بین المللی داشتیم. تجربه ما این است که اولین بازی همیشه مهم بوده است و می تواند در روند آینده نیز تاثیر گذار باشد ".

- و در آخر ....
" بایرن هنوز جای برای پیشرفت دارد ".

ماتئوس: انتقادات سامر، مشکل ساز می شود

624-matthaus.jpg

FCBayern.ir - لوتار ماتئوس یکی از بزرگترین هافبک های تاریخ فوتبال آلمان و باشگاه بایرن مونیخ است. او آخرین کاپیتان تیم ملی آلمان است که موفق شد در جام جهانی 90 کاپ قهرمانی را بالای سر ببرد. گفتگوی مفصل وی با روزنامه ی محلی مونیخ جالب توجه است او انتقادات اخیر ماتیاس سامر مدیر ورزشی بایرن را برای این تیم دردسر ساز پیش بینی می کند مصاحبه ی کامل وی را می خوانیم:

- آقای ماتئوس بایرن موفق شد با نتیجه 2 بر 0 هانوفر را شکست دهد اما انتقاداتی از نحوه ی بازی آن ها مطرح شد...
چرخ دنده های بایرن هنوز خوب صیقل نخورده است و این نیز طبیعی است یک مربی جدید به مونیخ آمده است بازیکنان جدید خریداری شده و تا آن ها باهم هماهنگ شوند زمان نیاز است دز دیگر باشگاه نیز به همین صورت است اما شرایط برای دورتموند متفاوت است آن ها مدت ها است که باهم پیشرفت می کنند و نقاط ضعف را پوشش داده اند در بایرن این شرایط وجود ندارد.

- این بدلیل تغییرات زیاد در بایرن است؟
بلی، حداقل سیستم بازی برای بازیکنان جدید است برای مثال دو هافبک دفاعی به یک کاهش یافت و اکنون مدافعان جلو تر حرکت می کنند و یا مهاجم نوک باید فضای بیشتری را تحت پوشش خود داشته باشد این چیزهایی است که وضعیت را مغشوش کرده است.

- سامر به تازگی از تیم انتقاد کرده و آن را فاقد احساس خوانده...
نه اینطور نیست حداقل شما بعد از گل می توانید احساسات را ببینید! فقط بازیکنان استرس دارند آن ها فصل گذشته تمام قهرمانی ها را بدست آورند و امسال می دانند که در مسیر صحیح قرار ندارند. آن ها از خود می پرسند شرایط من چگونه اس؟ مربی تیم چه چیزی را مدنظر دارد؟ چنین چیزهایی مشکل تیم است!

- سامر گفت: که آن ها خود را پشت گواردیولا پنهان می کنند...
ماتیاس می خواست به تیم شوک وارد کند وگرنه همه می دانند که ریبری خود را پشت پپ پنهان نمی کند و یا لام چنین تفکری ندارد مشکل اساسی تیم عدم امنیت روانی بازیکنان است.

- پس سامر و بازیکنانش نباید زیاد نگران باشند؟
بازیکنان به اعتماد به نفس نیاز دارند نه انتقادات رسانه ای، این امر آن ها را به نگرانی ها بیشتر می کشاند. همه می دانیم تیم مشکل دارد اما مطرح کردن این مسائل در این زمان مناسب بود؟ من نظری در این مورد ندارم.

- تغییراتی که پپ ایجاد کرد را لازم می دانید؟
او می خواهد در استایل بارسلونا بازی کند اما آن ها نیز در اروپا متوقف شدند. استفاده از تیاگو یا شواین اشتایگر در پست هافبک دفاعی را من صحیح نمی دانم اما مارتینس هافبکی است که در این پست می تواند بازی کند شما در پست شش باید در بازی هوایی و تکل ها موفق باشید که این نه در تیاگو وچود دارد نه در شواین اشتایگر. استفاده از دو هافبک دفاعی، باستین و مارتینس کاری بود که هر دو در آن موفق بودند و مسئولیت ها تقسیم شده بود اما امروز این را شاهد نیستیم.

- دورتموند بهتر کار می کند چرا آن ها قدرتمند تر شده اند؟
چون آن ها اساسا سیاست انتقال بزرگ را برای خود برنامه ریزی کرده اند و برای آن نقشه دارند نگاه کنید کاگاوا خارج می شود رویس می آید و گوتسه می رود تا میکیتاریان وارد شود.

- بنابراین دورتموند می تواند برای قهرمانی امیدوار باشد؟
البته! من پیش از آغاز فصل هم گفتم که دورتموند مورد علاقه ی من است آن ها پتانسیلی بالاتر نیز دارند دورتموند امنیتی دارد که بایرن فاقد آن است در دیدار مقابل هامبورگ شما شاهد بودید که در غیاب کوبا و گوندوگان چگونه بازی کردند.

- کلوپ به یوآخیم لوو بدلیل انتقاد علنی از هوملس اعتراض کرده است آیا حق با اوست؟
بلی هوملس و اشملزر دو بازیکن دورتموند بودند که رسما توسط مربی تیم ملی مورد انتقاد قرار گرفتند هوملس بازی های بین المللی خوبی در دو سال اخیر انجام داده است و مستحق این نبود که پس از یک اشتباه اینگونه مورد انتقاد قرار بگیرد او نیاز به حمایت دارد هوملس در دو بازی اخیر ملی حتی یک دقیقه هم فرصت بازی پیدا نکرد لوو در مورد اشملزر نیز گفته بود:" در سمت چپ گزینه ای بهتر از او نداریم!" بازیکنان بایرن نیز در برخی بازی های ملی بسیار پایین تر از آن ها بودند اما انتقادی مطرح نشد دلیل آن چیست؟ این را باید از لوو بپرسید.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بواتینگ: شب سختی را در پیش داریم

624-boateng-1.jpg

FCBayern.ir - جروم بواتینگ مدافع بایرن قبل از دیدار مقابل زسکا مسکو عنوان کرد که هیچگاه این تیم را دست کم نخواهند گرفت و شب سختی در پیش روی بایرن است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ جروم بواتینگ در این رابطه به سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ می گوید: "‌ آن ها تیمی یک دست هستند و استعداد های بسیار خوبی در تیمشان دارند. ما باید مراقب باشیم ".

او در ادامه افزود: "ما بازی های زسکا را ندیده ایم و این برای ما مشکل ساز می شود که نمی دانیم آن ها چگونه بازی می کنند اما من شخصاً می خواهم بازی های آنها را نگاه کنم. تنها چیزی که می توانم بگویم این است که شب سختی در پیش داریم ".

ماریو گوتزه تمریناتش را آغاز کرد

624-gotze-1.jpg

FCBayern.ir - ماریو گوتزه ستاره ملی پوش باشگاه بایرن که در دیدار سوپر کاپ اروپا مقابل چلسی مصدوم شده بود به تمرینات بازگشت.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ ماریو گوتزه تمرینات انفرادی را شروع کرده است و تا هفته ی دیگر می تواند به تمرینات تیمی نیز بپردازد. گفته می شود گوتزه می تواند تا دو هفته دیگر در بازی ها حضور پیدا کند.

لازم به ذکر است مارتینز و تیاگو دو مصدوم دیگر بایرن نیز تا دو هفته دیگر می توانند تمرینات خود را آغاز کنند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گرد مولر: سامر دارد زیاده روی می کند

624-gerd-muller.jpg

FCBayern.ir - اسطوره گلزنی فوتبال ژرمن ها اعتقاد دارد ماتیاس سامر دارد مقداری در انتقاد از تیم زیاده روی می نماید. وی همچنین از اخطار مدیران بایرن به سامر در این مورد حمایت نمود و آن را اقدامی درست در راستای منافع باشگاه عنوان کرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: گرد مولر در این زمینه به شبکه اختصاصی باشگاه بایرن مونیخ می گوید :"من نیز معتقدم انتقادهای سامر از تیم در این برهه زمانی مقداری نا به جا است و می تواند تیم را وارد حاشیه های جدیدی نماید. ماتیاس مقداری زیاده روی نموده است."

بمب افکن آلمانی ها همچنین اضافه می کند : "من پپ را کاملا می شناسم او هیچ وقت خودش را از تیم جدا نمی داند پس هنگامی که به تیم انتقاد می شود مانند این است که از پپ انتقاد می شود و با احترام زیادی که برای سامر دارم فکر می کنم این انتقادها مقداری نادرست است .این انتقادهای نا به جا ،تیم و سرمربی را در آینده دچار دردسر می نماید. من فکر می کنم صحبت های هوینس و اخطار مدیران باشگاه به سامر در این زمینه کاملا درست و منطقی است و کاملا در راستای اهداف باشگاه بارن مونیخ می باشد."

انتقادهای اخیر سامر از بازیکنان بایرن مونیخ پس از بازی با هانوفر به مذاق مدیران ارشد باشگاه بایرن خوش نیامده است و گفته می شود سامر از سوی هوینس رئیس باشگاه مونیخی ها اخطار محترمانه ای را نیز دریافت داشته است.

انتقاد اولی هوینس از ماتیاس سامر

624-hoeness-5.jpg

FCBayern.ir - ماتیاس سامر که که بعد از بازی بایرن مونیخ و هانوفر تیم را مورد انتقاد خود قرار داده بود با عصبانیت هوینس روبرو شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: اولی هوینس در مورد اظهار نظر اخیر ماتیاس سامر گفت: "ما الان وضعیت خوبی داریم و توانستیم هانوفر را با نتیجه دو بر صفر ببریم. من سامر را درک می کنم می خواهد روی زخم را بپوشاند اما زخمی وجود ندارد".

او در ادامه گفت: "ما در خال حاضر بازیکنان سطح بالایی را در اختیار داریم و حتی 14 تای آن ها به تیم های ملی خود دعوت شده اند و بیشتر آن ها نیز در زمین حضور داشتند و خستگی بازی های ملی از تن آن ها بیرون نرفته بود ".

profile

Registered User
لایک‌ها
78
در تازه‌ترین رده‌بندی سایت اطلاعات باشگاه‌های جهان (FOOTBALL DATABASE) تا تاریخ ۲۵ شهریور ۹۲ تیم فوتبال بایرن مونیخ همچنان در رده اول تیم‌های باشگاهی جهان قرار دارد و پس از این تیم هم مانند آخرین اعلام این سایت، رئال مادرید و بارسلونا همچنان دوم و سوم هستند.

اینم برای بایرنیهای عزیز. . .

لینک خبر
http://www.leaguenews.ir/رده‌بندي-تيم‌هاي-باشگاهي-جهان-25-شهری/

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=1]بایرن مونیخ - زسکا مسکو : آغاز دفاع از قهرمانی[/h][h=2]باوارایی ها قهرمان فصل گذشته این رقابت ها سه شنبه شب از هفته نخست مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا در خانه به جدال زسکا مسکو از روسیه می روند[/h]
317159hp2.jpg

سایت گل-بایرن مونیخ در حالی سه شنبه شب از هفته نخست رقابت های لیگ قهرمانان اروپا در خانه به میزبانی زسکا مسکو می رود که تلاش می کند در این فصل از رقابت ها با دفاع از عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا اولین تیمی در تاریخ شود که توانسته از عنوان قهرمانی اش در اروپا دفاع کند هر چند که میلانی ها توانسته اند پیش از این به این مهم برسند اما در حال حاضر تیمی نتواسنته در نسخه جدید این رقابت ها از عنوان قهرمانی اش دفاع کند.

بایرن مونیخ از چهار فینال اخیر لیگ قهرمانان اروپا در سه فینال حضور داشته و حالا تحت هدایت سرمربی جدیدش یعنی پپ گواردیولا امیدوارند به اولین تیمی تبدیل شوند که توانسته اند در سری جدید این رقابت ها از عنوان قهرمانی خود دفاع کنند.

گواردیولا سرمربی سابق بارسلونا موفق شد طی زمان حضورش در این تیم در سال های 2009 و 2011 دو بار قهرمانی در این جام را تجربه کند .با این اوصاف سرمربی حال حاضر بایرن مونیخ در پنجره نقل و انتقالات تابستانی بازیکنانی چون ماریو گوتزه و تیاگو آلکانتارا را به ترکیب بایرن اضافه کرده است.

بایرن با شکست 2-0 شنبه شب هانوفر توانست به چهارمین پیروزی در لیگ از پنج بازی اخیر این فصل بوندس لیگا برسد در حالی که آنها در ماه گذشته موفق شدند در سوپر جام اروپا برابر چلسی نیز به قهرمانی برسند.

از طرفی بایرن مونیخ در آستانه این بازی نگرانی هایی از بابت مصدومیت بازیکنانش دارد همانطور که تیاگو و خاوی مارتینس همچنان با مصدومیت شان دست و پنجه نرم می کنند و ماریو گوتزه از زمان مصدومیت اش در سوپر کاپ به بعد هنوز بازی نکرده.

در سوی دیگر زسکا در بهترین فرم آمادگی تیمی اش به میهمانی بایرن مونیخ می رود چرا که آنها در هشت بازی اخیرشان در لیگ روسیه شش پیروزی و دو تساوی کسب کرده اند.

آنها در فصل 2010-2009 موفق شدند جز هشت تیم پایانی این رقابت ها قرار بگیرند و همچنین در فصل 12-2011 از مرحله گروهی لیگ قهرمانان پیشروی کنند.

احمد موسی و سیدو دومبیا در این فصل از رقابت ها آمار گلزنی خوبی داشته اند در حالی که بازیکنانی چون کیسوکه هوندا ،آلن زاکوئف و زوران توسیچ به خط میانی زسکا کیفیت بسیار خوبی داده اند.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
2015206_full-lnd.jpg

طرفداری - تونی کروس معتقد است که برای دفاع از عنوان قهرمانی باید بیشتر تلاش کنند تا بهتر شوند.

بایرنی ها به همراه پپ گواردیولا تا به این جای فصل در رقابت ها بوندس لیگا 4 برد و یک تساوی به دست آورده اند و تنها شکست آن ها در دیدار سوپر کاپ آلمان مقابل دورتموند بوده است.
اما تونی کروس نیز مثل ماتیاس سامر معتقد است که باید بیشتر تلاش کنند تا به استاندارد بالای خود برسند.
او در این باره در نشست خبری پیش از بازی با زسکا به خبرنگاران چنین می گوید:
"تا کنون ما بازی های خود را برده ایم اما شاید به خوبی آن چه که می توانیم باشیم نبوده ایم.
این در بازی بعدی ما می تواند خطرناک باشد. نتیجتا سامر در رابطه با عملکرد ما در زمین مسابقه حرف های درستی زده است.
ما مشتاقانه منتظر چیز های زیادی در این فصل هستیم و اگر بتوانیم که از عنوان قهرمانی خود دفاع کنیم چیز خاص و ویژه ای خواهد بود.
فصل گذشته فصل بسیار خاصی بود و فصل دوباره آغاز شده است و می تواند فصل ویژه دیگری باشد.
ما می خواهیم که دور گروهی را با پیروزی آغاز کنیم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن شانس اول قهرمانی در بنگاه های شرط بندی

624-fcb-logo-1.jpg

FCBayern.ir- باشگاه بایرن مونیخ شانس اول قهرمانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا این فصل در بنگاه های شرط بندی بزرگ جهان قرار گرفته است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران:بر پایه این گزارش باشگاه بایرن مونیخ آلمان بیشترین شانس ممکن برای قهرمانی مجدد در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را دارد.بنگاه های شرط بندی جنوب شرقی اسیا یعنی سنگاپور و هنگ گنگ و همچنین بنگاهای شرط بندی در اروپای شرقی با اینکه تاکنون تیمی موفق نشده است از عنوان قهرمانی خود در لیگ قهرمانان دفاع نماید باز شانس قهرمانی تیم آلمانی را از دیگر تیمها بیشتر می دانند.

در این بنگاه های شرط بندی در شروع فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا ،باشگاه بایرن مونیخ بالاتر از بارسلونا و رئال مادرید در رتبه نخست شرط بندیها قرار گرفت.باشگاه هایی نظیر یوونتوس، دورتمند ،چلسی، پی اس جی، آرسنال ،منچستر یونایتد و میلان نیز در ردهای بعدی یعنی چهارم تا دهم قرار گرفتند .

گواردیولا: هیچ مشکلی با ماتیاس سامر ندارم

624-guardiola-2.jpg

FCBayern.ir- پپ گواردیولا سرمربی باشگاه بایرن مونیخ در کنفرانس خبری پیش از بازی مقابل زسکا به انتقاداتی که ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه بایرن از نحوه عملکرد تیمی مونیخی ها مطرح نموده بود با لحنی ملایم پاسخ داد.

گواردیولا در پاسخ خبرنگاران که در مورد ارتباط وی با سامر پس از انتقادات او از نحوه ی بازی تیم، مطرح شد اظهار داشت:" اگر این اتفاق در اسپانیا رخ می داد معلوم نبود کار به کجا می کشید اما اینجا این مسائل طبیعی است و من باید خودم را با چنین شرایطی وفق دهم."

او ادامه می دهد: در سه فصل گذشته دورتموند موفق شد دو بار قهرمانی در بوندس لیگا را بدست آورد آن ها یکی از بهترین تیم های جهان هستند و باید برایشان احترام قائل بود تنها 5 هفته از فصل گذشته است و ما زمان بسیار بسیار زیادی تا پایان بازی ها داریم که می توانیم شرایط را بهتر کنیم بهر حال مربی تیم من هستم و بازیکنان و چیزی را انجام می دهند که من می خواهم."

او در ادامه به بازی نخست لیگ قهرمانان مقابل زسکا مسکو پرداخت و گفت:" زسکا تیم قدرت مندی است همیشه بازی با تیم های اوکراین و روسیه بسیار پیچیده خواهد بود."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کاپلو: زسکا می تواند بایرن را شکست دهد

624-capello.jpg

FCBayern.ir - فابیو کاپلو سرمربی ایتالیایی تیم ملی روسیه اعتقاد دارد باشگاه زسکا مسکو می تواند بایرن مونیخ را در ورزشگاه الیانز آرنا شکست دهد و یک شگفتی بزرگ را خلق نماید.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: فابیو کاپلو در مصاحبه با شبکه fox sport ایتالیا عنوان می کند :" زسکا مسکو یکی از بهترین تیمهای روسیه است که ملی پوشان زیادی در ترکیب خود می بیند و همچنین دارای بازیکنان خارجی با کیفیتی نیز می باشد.به نظر من این تیم توانایی شکست دادن قهرمان اروپا را حتی در ورزشگاه خانگی آنها را دارد.زسکا می تواند از غیبت چند مهره بزرگ بایرن استفاده نماید و ضربه خود را به آنان وارد سازد."

کاپلو همچنین بار دیگر عنوان نمود دوست دارد باشگاه سابقش یعنی رئال مادرید قهرمان لیگ قهرمانان شود. سرمربی تیم روسیه همچنین میگوید تحت تاثیر عملکرد خوب بورسیا دورتمند نیز قرار گرفته است و این تیم را در کنار یوونتوس جز تیمهای بزرگ ودوست داشتنی این فصل لیگ قهرمانان اروپا قرار داد.

حمیدزیچ: بایرن قهرمانی در اروپا را تکرار می کند

624-salihamidzic.jpg

FCBayern.ir - حسن صالح حمیدزیچ هافبک بوسنیایی سال های نه چندان دور باشگاه بایرن مونیخ که سابقه ی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را نیز با پیراهن باواریایی ها دارد در آستانه ی آغاز فصل جدید لیگ قهرمانان برای باشگاه سابق خود آرزوی موفقیت کرد.

صالح حمیدزیچ در آستانه دیدار لیگ قهرمانان مقابل زسکا مسکو در صفحه ی تویتر خود نوشت:" من مطمئن هستم که بایرن بار دیگر نقش مهمی را ارائه می کند و از اینکه آن ها بتوانند از عنوان قهرمانی خود دفاع کنند اطمینان دارم."

صالح حمیدزیچ اینگونه ادامه می دهد:" بایرن یک تیم بزرگ است که مربی بلند پروازی را در اختیار دارد من برای آن ها علاوه بر ارائه عملکر خوب آرزوی موفقیت در لیگ قهرمانان دارم و نسبت به آن خوشبین هستم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
سامر: شواین اشتایگر مغز متفکر تیم است

624-sammer-6.jpg

FCBayern.ir - ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ که پس از دیدار بوندس لیگایی مقابل هانوفر انتقاداتی را از نحوه ی بازی بایرن مطرح کرده بود در آستانه ی دیدار مقابل زسکا مسکو نظرات متفاوتی را اظهار داشت.

سامر که او را در مونیخ به عنوان سوپاپ اطمینان باشگاه می دانند در گفتگویی با کیکر اظهار داشت:" خاوی مارتینس یک هافبک تاثیرگذار و بزرگ برای بایرن است که مصدومیت وی می تواند در روند تیم تاثیرگذار باشد." اما به نظر سامر در بین شش مصدوم بایرن باستین شواین اشتایگر نقشی خاص در تیم دارد او ادامه می دهد:" باستین مغز تیم ما است شواین اشتایگر در دیدار مقابل هانوفر 90 دقیقه روی نیمکت نشست تا در بازی مقابل زسکا بتواند برایمان بازی کند."

سامر در ادامه ی گفتگوی خود به سایر مصدومین خط هافبک پرداخت و گفت:" ماریو گوتسه او در سوپر حام اروپا حمله ی سختی از رامیرز داشت که من خوشحال مصدومیت وی جدی نبود و او از روز گذشته به تمرینات بازگشت تا بتواند در هفته های آتی در دسترس باشد تیاگو نیز غیبت طولانی خواهد داشت ما به او احساس خوب هدیه می کنیم تا شرایط برای بازگشتش بهتر باشد."

سامر در بخش هایی دیگر از صحبت هایش به گواردیولا و نقش وی در تیم اشاره کرد و گفت:" پپ ارتباط روحی با بازیکنان ایجاد کرده است اگر به بازی با چلسی نگاهی بیاندازیم مشخص می شود که او در ضربات پنالتی از این ارتباط استفاده کرد و پس از آن تمام بازیکنان با اعتماد به نفس و امنیت ضربات خود را به گل تبدیل کردند."

مدیر ورزشی باشگاه بایرن در پایان گفتگوی خود با مجله کیکر از اهداف بایرن در این فصل می گوید:" ما می خواهیم به بالاترین سطح خود برسیم و بتوانیم از عناوین فصل گذشته دفاع کنیم اولویت اصلی بایرن دفاع از عنوان چمپیونزلیگ است که برای اینکار رقبای سختی نیز روبرو داریم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632

04813271641195259398.png

********----*
________________________________​
****​

54368312153882499968.png

67733698588024151962.png

39555435453057119168.png

84503743313059456095.jpg

نام ورزشگاه:Allianz Arena
ظرفیت:71,137نفر

31072840977962148628.png

2 + 2 (پخش رایگان)
NTV (پخش رایگان)

Al Jazeera Sport +7
Al Jazeera Sport HD3
Sky Calcio 3
Sky Calcio HD3
SF Zwei
SF Zwei HD

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518

04813271641195259398.png

********----*
________________________________​
****​

54368312153882499968.png

67733698588024151962.png

39555435453057119168.png

84503743313059456095.jpg

نام ورزشگاه:Allianz Arena
ظرفیت:71,137نفر

31072840977962148628.png

2 + 2 (پخش رایگان)
NTV (پخش رایگان)

Al Jazeera Sport +7
Al Jazeera Sport HD3
Sky Calcio 3
Sky Calcio HD3
SF Zwei
SF Zwei HD
اون دو تا شبکه رایگان رو هاتبردم داره؟

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
624-fcb-cska.jpg

FCBayern.ir - شب اول از دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا با پیروزی بایرن مونیخ در برابر زسکا مسکو آغاز شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در چارچوب این رقابت ها تیم های فوتبال بایرن مونیخ آلمان و زسکا مسکو روسیه در استادیوم آلیانز آره نا شهر مونیخ به مصاف هم رفتند که در پایان بایرن مونیخ موفق شد با نتیجه سه بر صفر میهمان خود را شکست دهد.
گل های بایرن در این بازی را آلابا (4) ، ماندژوکیچ (41) و روبن (68) به ثمر رساندند.

ترکیب تیم بایرن مونیخ آلمان :
14.png

مانوئل نویر - فیلیپ لام (C) - جروم بواتنگ - دانته - داوید آلابا - رافینیا - آرین روبن (ژردان شکیری از دقیقه 79) - تونی کروس (باستین شواین اشتایگر از دقیقه 71) - فرانک ریبری - توماس مولر - ماریو ماندژوکیچ (کلودیو پیزارو از دقیقه 75)
سرمربی : پپ گواردیولا

ترکيب تيم زسکا مسکو روسیه :
pfccskamoskva500x500.variant100x100.png

ایگور آکینفف (C) - کیریل نابابکین - واسیلی برزوتسکی - سرگی ایگناشویچ - گئورگی اشنیکوف - پونتوس ورنبلوم - الکساندرس کائوناس - استیون زوبر (گئورگی میلانوف از دقیقه 77) - کیسوکه هوندا - ویتینیو (زوران توسیچ از دقیقه 46) - احمد موسا (کونستانتین بازلیوک از دقیقه 74)
سرمربی : لئونید اسلاتسکی

گل ها :
goals.gif

داوید آلابا (دقیقه 4) و ماریو ماندژوکیچ (دقیقه 41) و آرین روبن (دقیقه 68) برای بایرن مونیخ
داور :
icon_schiri.png

جیان لوکا روکی (ایتالیا)

کمک داوران :
icon_fans.png

جیان لوکا کاریاولاتو (ایتالیا) - ساندرو پوزی (سوئیس) - لوکا بانتی (ایتالیا) - آنتونیو داماتو (ایتالیا)

مکان :
icon_stadion.png

آلمان - استادیوم آلیانز آره نا شهر مونیخ (ظرفیت 67,812)

بالا