سیلر: بایرن به خوبی فصل گذشته نیست
FCBayern.ir- ران - روبرت سیلر دروازه بان ملی پوش باشگاه هانوفر که شنبه شب در هفته پنجم بوندس لیگا به مصاف بایرن مونیخ خواهد رفت ابراز امیدواری کرد که بتوانند از مونیح با امتیاز بازگردند.
دروازه بان 24 ساله هانوفر پیش از دیدار هفته پنجم در گفتگویی با کانال تلویزیونی اسکای اسپورت گفت:" بایرنی ها با قدرت فصل گذشته ی خود فاصله دارند و نسبت به فصل پیش ضعیف تر بازی می کنند" با این حال سیلر انتظار یک بازی جدی را دارد او ادامه می دهد:" بایرن مونیخ در خانه یک قدرت تمام عیار است."
هانوفر با مصدومیت برترین مهام خود دیوف مواه است اما دروازه بان جوان و ملی پوش این مشکلات را مانع نتیجه گیری تیم نمی داند و می گوید:" ما بازیکنان بسیار خوبی داریم که می توانند غیبت دیوف را در خط حمله جبران کنند."
شاگردان میکو اسلومکا پس از 3 پیروزی در چهار دیدار این فصل اکنون با روحیه ای خوب به مونیخ می روند سیلر در پایان صحبت های خود گفت:" ما موجی از امیدواری در اردوی تیم داریم و می خواهیم با استفاده از آن مقابل بایرن حاضر شویم."
هوینس: فصل موفق دیگری در راه است
FCBayern.ir- اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ در اظهار نظری جالب در آستانه ی آغاز هفته ی پنجم بوندس لیگا گفت:" فصل برای من از اواسط ماه سپتامبر آغاز می شود."
به گزارش وب سایت رسمی کانون هوادارن بایرن مونیخ در ایران؛ باواریایی ها در پایان هفته چهارم با تساوی مقابل فرایبورگ متوقف شدند و صدر جدول را به بوروسیا دورتموند 12 امتیاز واگذار کرد. هفته پنجم با دو هفته وقفه به دلیل انجام بازی های ملی از سر گرفته خواهد شد.
هوینس در گفتگویی با بیلد ادامه می دهد:" برای من فصل از اواسط ماه سپتامبر آغاز می شود زیرا پیش از آن بازی های ملی و وقفه هایی که بوجود می آید لیگ را از بین می برد." آقای رئیس سخنان خود را اینگونه ادامه می دهد:" اما ما از این فرصت استفاده کردیم در مسیر صحیح قرار گرفتیم مانند فصل گذشته برای کسب موفقیت پر انگیزه هستیم."
هوینس می گوید:" بدین ترتیب است که من متقاعد شده ام که یک فصل موفق دیگر نیز خواهیم داشت." بایرنی ها در هفته پنجم به مصاف هانوفر خواهند رفت.