• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
624-badstuber-3.jpg

FCBayern.ir - هولگر بدشتوبر مدافع مصدوم بایرن مونیخ در اواخر ماه سپتامبر بعد از عمل مجدد بر روی پای خود برای ادامه درمان به آمریکا سفر می کند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ: هولگر بدشتوبر در این باره می گوید: "پس از عمل جراحی برای درمان بهتر می خواهم دو تا سه هفته به آمریکا بروم و ادامه دوران درمان پای مصدومم را در آنجا طی کنم، من به خوب شدنم ایمان دارم و فکر می کنم این تونل سیاه سرانجام به روشنی می رسد".

پیش بینی می شود بدشتوبر تا اواخر فصل جاری نمی تواند به تیم ملحق شود.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
یا ابولفضل:wacko:

تشدید بحران مصدومیت در بایرن مونیخ؛ فرانک ریبری نیز مصدوم شد

franck-ribery-hintern-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،فرانک ریبری در تمرینات تیم ملی فرانسه مصدوم شده است و به احتمال فراوان بازی آینده تیم ملی کشورش را از دست خواهد داد. ریبری در گفتگویی با شبکه تلویزیونی Telefoot فرانسه گفته است:"من درد شدیدی احساس می کنم، معاینات اولیه انجام شده و من نمی توانم بگویم که صد در صد آماده هستم، امیدوارم که بتوانم بازی کنم."
فرانک ریبری در تمرینات اخیر تیم ملی فرانسه برای بازی با بلاروس، به علت مصدومیت شرکت نکرده است و دیدیه دشام سرمربی این تیم، می بایست به احتمال فراوان بازی در مینسک را بدون حضور ریبری برنامه ریزی نماید. فقدان ریبری مشکل بزرگی در سیستم تهاجمی تیم فرانسه و دیدیه دشام بوجود خواهد آورد. فرانسوی ها پنج بازی اخیر خود را بدون گل زده به پایان رسانده اند و آخرین گل آنها را فرانک ریبری در ماه مارس گذشته مقابل گرجستان به ثمر رساند است.این که ریبری مرد سال اروپا، در بازی این هفته از بوندسلیگا برابر هانوفر به میدان خواهد رفت، هنوز مشخص نیست. در صورت ادامه دار بودن مصدومیت ریبری،‌بعد از غیبت شواین اشتایگر،‌مارتینز،‌تیاگو و گوتسه در هفته های آتی، به نظر اوضاع بایرن مونیخ بویژه در خط میانی بسیار بحرانی خواهد شد.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
پیشنهادی از باشگاه برای تمدید قراداد نگرفته ام
624-kroos-2.jpg

FCBayern.ir - تونی کروس هافبک ملی پوش باشگاه بایرن مونیخ اعلام، باشگاه هنوز هیچ تلاشی برای تمدید قرارداد با وی نکرده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ تونی کروس در این باره گفت: "هیچ عجله ای برای تمدید قرارداد خود با بایرن ندارم. من هنوز هیچ پیشنهادی از طرف باشگاه برای تمدید قراردادم نگرفته ام ".

او در ادامه افزود: "بهترین چیز ممکن این است که صبر کنم تا قراردادم را تمدید کنم اما توجه داشته باشید که خیلی از بازیکنان آلمانی به لیگ های دیگر می روند". لازم به ذکر است تونی کروس تا سال 2015 با بایرن مونیخ قرارداد دارد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
آیمار: گواردیولا بهترین مربی دنیا است

624-aimar.jpg

FCBayern.ir - پابلو آیمار بازیساز آرژانتینی و ستاره ی فوتبال بنفیکا به تمجید از گواردیولا پرداخت و او را بهترین مربی دنیا دانست.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ پابلو آیمار در مصاحبه ای با شبکه پرتغالی Maesfotbol در مورد پپ گواردیولا می گوید: " پپ بهترین مربی دنیا است و این را بارها ثابت کرده است. الان که بازی های بایرن را در ذهنم مرور می کنم واقعاً عالی است که پپ به این سرعت تیم خود را با افکارش هماهنگ کرده است. او توانسته است ایده های خود نظیر درصد مالکیت توپ و بازی روی زمین را خیلی سریع در تیم جا اندازد و بازیکنان را هماهنگ کند که در مدت زمان کوتاه حضورش در بایرن فوق العاده است ".

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
وبسایت فوتبال دیتابیس، دیروز جدیدترین رده‌بندی تیم‌های باشگاهی دنیا را منتشر کرد :

1- بایرن مونیخ (آلمان)
2- رئال مادرید (اسپانیا)
3- بارسلونا (اسپانیا)
4- بروسیا دورتموند (آلمان)
5- یوونتوس (ایتالیا)
6- چلسی (انگلیس)
7- پورتو (پرتغال)
8- منچستریونایتد (انگلیس)
9- پاریس سنت ژرمن (فرانسه)
10- آرسنال (انگلیس)

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بازگشت شواین اشتایگر به تمرینات

624-schweinsteiger-5.jpg

FCBayern.ir - باستین شواین اشتایگر بازیکن ملی پوش باشگاه بایرن مونیخ که به دلیل مصدومیت چند هفته ای دور از تمرینات بود سرانجام تمرینات را آغاز کرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ باستین شواین اشتایگر امروز (سه شنبه) در تمرینات حاضر شد و زیر نظر پپ گواردیولا تمرینات خود را آغاز کرد. باستین در این باره به FCB.TV می گوید: "بازی مقابل هانوفر در روز شنبه مسابقه مهم و دشواری است. در این چند روز توانسته ام استراحت کافی کنم تا بتوانم برای بازی روز شنبه حاضر شوم".

گفته می شود پزشکان بایرن در تلاش هستند تا شواین اشتایگر روز شنبه بتواند از ابتدا در ترکیب بایرن قرار گیرد زیرا هم پست او، خاوی مارتینز نیز به دلیل مصدومیت تا هفته ی دیگر نمی تواند تیم را همراهی کند.

عذر خواهی رامیرز از ماریو گوتزه

624-ramires.jpg

FCBayern.ir - دانته مدافع برزیلی باشگاه بایرن عنوان کرد که هم ملیتی او رامیرز به خاطر مصدومیت گوتزه که روی تکل او صورت گرفت عذر خواهی کرده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ دانته در مصاحبه اختصاصی خود با بیلد گفت: "رامیرز یک انسان خوب است. او به من گفت که به هیچ وجه قصد مصدوم کرد گوتزه را نداشته و اصلاً عمدی در کار نبوده است. او از من خواست تا از طرف وی از ماریو عذر خواهی کنم".

لازم به ذکر است ماریو گوتزه به خاطر این مصدومیت تا دو هفته آینده قادر به همراهی تیم نخواهد بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تافارل: نویر از کان بهتر است

624-tafarel.jpg

FCBayern.ir - کلودیو تافارل دروازه بان سال های نه چندان دور تیم ملی برزیل عنوان کرد که که مانوئل نویر از اولیور کان برتر است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ کلودیو تافاریل می گوید: "الیور کان دروازه بان بزرگی بود، او یکی از ارکان موفقیت آلمان و بایرن بود اما نویر متفاوت است و سبک جدیدی را در درون دروازه پیاده می کند. او با استفاده از هر دوپای خود توپ را حرکت می دهد و می تواند بازیسازی را از درون دروازه شروع کند، این ویژگی هایی است که الیور کان فاقد آن بود".

لازم به ذکر است تافارل دروازه بان شماره یک برزیل در سال 1994 به همراه برزیل توانست قهرمان جام جهانی شود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
رومنیگه: سالهاست که انتقالات درفوتبال اصلا منطقی نیست؛ پرس باخرید بیل به دنبال دهمین قهرمانی اروپایی است

294532_heroa.jpg

قیمت یک بازیکن رابازار نقل و انتقالات تعریف می کند وبه خاطر تمایلاتی که برای جذب این بازیکن وجود داشت، قیمت او تا این حد بالا رفت ولی وارد شدن به بحث روانی این ماجرا اصلا آسان نیست

سایت گل- کارل هاینس رومنیگه، رئیس اتحادیه باشگاه های اروپایی در جلسه اخیر مجمع این اتحادیه به این نکته اشاره کرد که دنیای فوتبال با هر منطقی، انتقال جنجالی گرث بیل به رئال مادرید را نمی پذیرد؛ آن هم درشرایطی که نیمی از جامعه جوان اسپانیا با بیکاری دست و پنجه نرم می کند.

رومنیگه دراین باره گفت:« قیمت یک بازیکن را بازار نقل و انتقالات تعریف می کند و به خاطر تمایلاتی که برای جذب این بازیکن وجود داشت، قیمت او تا این حد بالا رفت ولی وارد شدن به بحث روانی این ماجرا اصلا آسان نیست.»

او درادامه به این نکته اشاره کرد که باشگاه رئال مادرید به دنبال بازیکنان فوق العاده ای است تا بتواند به موفقیت هایش ادامه دهد:« احتمالا خواسته فلورنتینو پرس فتح دهمین قهرمانی اروپایی توسط رئال مادرید است. چرا که آنها حالا 9 قهرمانی اروپایی دارند و درانتظار لادسیما هستند.»

رومنیگه به این نکته اشاره کرد که یکی از نکات مهم که باید مدنظر داشت، آنالیز اقدامی مثل انتقال گرث بیل به رئال مادرید است:« باید در مسیر قوانین «بازی سالم و پاک» یوفا حرکت کرد. قطعا دربازار نقل وانتقالات گامها و حرکات بزرگی انجام شده که معمولا برای تجدید قوای تیم ها انجام می شود, دقیقامثل آنچه در دو سال اخیر رخ داده.» و درعین حال یادآوری کرد که قضاوت در مورد چنین انتقالی کار سختی است. انتقالی که رکورد مبلغ پرداختی برای یک بازیکن را شکسته و بازتاب روانی زیادی داشته:« از دیدگاه اقتصادی دنیای فوتبال سالهاست که از هرگونه منطق و درکی خارج شده و گاهی وقتها مردم درک نمی کنند که باشگاه ها در نقل وانتقالات چه کار می کنند.»

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کان: دوران سلطه بارسلونا در فوتبال اروپا به سر آمده؛بایرن می تواند دوباره قهرمان اروپا شود

172059_heroa.jpg

دروازه بان اسطوره ای ژرمن ها معتقد است که بهترین روزهای بارسلونا در اروپا به پایان رسیده و بایرن را مدعی اصلی قهرمانی درلیگ قهرمانان اروپا می داند

سایت گل- اولیور کان دروازه بان اسبق تیم ملی آلمان بر این باور است که دوره سلطه و حکمرانی بارسلونا برفوتبال اروپا به سر آمده و حالا بایرن مونیخ مدعی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپاست.

این درحالی است که بایرن مونیخ فصل گذشته نیز در فینال لیگ قهرمانان اروپا با غلبه بر بوروسیا دورتموند قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شده بود. کان در صحبت هایی که در مجله تی..وی موویی منتشر شد گفت:« فکر می کنم که بهترین روزهای فوتبالی بارسلونا دیگر گذشته. حالا دیگر تیمی در اروپا نیست که یک تیم آلمانی از آن تیم بترسد.»

کان در ادامه به این نکته اشاره کرد که با وجود تغییراتی که با آمدن پپ گواردیولا در بایرن اعمال شده، و کار تطبیق یابی با شرایط را برای پپ سخت کرده، بایرن می تواند مجددا قهرمان اروپا شود:« فکر می کنم که بایرن بازیکنان باهوش زیادی دارد و می تواند از این چالش پیش رو عبور کند. ادامه موفقیت های بایرن به اعمال تغییرات و به کار گرفتن ایده های جدید نیاز دارد.»

کان در آنالیز شرایط کنونی بوروسیا دورتموند هم گفت:« دورتموند هم شانس خوبی دارد. آنها به عنوان یک گروه و یک تیم خیلی قوی و منسجم هستند.»

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
روبن و فن بویتن از لیست مصدومین خارج شدند

624-robben-buyten.jpg

FCBayern.ir - خبر خوب برای بایرنی ها این است که دانیل فن بویتن و آرین روبن از لیست مصدومین پرشمار بایرن خارج شدند و می تواند در بازی بعدی بایرن مقابل هانوفر حاضر شوند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ فن بویتن و روبن که مصدومیت نه چندان جدی پیدا کرده بودند، بهبود کافی یافتند و می توانند بایرن را در بازی بعدی مقابل هانوفر همراهی کنند. روبن در این باره به سایت رسمی باشگاه بایرن می گوید: "الان همه چیز برای من خوب است فقط باید دو تا سه روز دیگر استراحت کنم. بازی بعدی ما مهم است و باید چند روز باقی مانده را سخت کار کنیم".

همچنین در خبرهای جدید منتشر شده از باشگاه به نظر می رسد مچ پای شواین اشتایگر روندی خوبی را طی نکرده است و به احتمال زیاد بازی مقابل هانوفر را از دست خواهد داد.

بایرن مونیخ به دنبال ستاره جوان ولفسبورگ

624-brandt.jpg

FCBayern.ir - طبق گزارشات منتشر شده در آلمان باشگاه بایرن مونیخ به شدت به دنبال جذب جولیان برانت جوان با استعدا آلمانی ولفسبورگ می باشد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ؛ باشگاه بایرن مونیخ در نظر دارد تا با پیشنهاد رسمی بازیکن 17 ساله ولفسبورگ، جولیان برانت را به مونیخ بیاورد . گفته می شود بایرن مونیخ به شدت علاقه مند به جذب این بازین با استعداد آلمانی می باشد.

مدیر برنامه های جولیان برانت در این باره می گوید: "ما همه پیشنهادها را بررسی می کنیم اما باید به جولیان و خانواده اش فرصت فکر کردن داد". گفته می شود علاوه بر بایرن مونیخ باشگاه های بزرگ اروپایی دیگری نظیر منچستر یونایتد، بورسیا دورتموند و شالکه نیز از مشتریان پر و پا قرص این بازیکن هستند.

Julian Brandt
f3ylrx3rikvhhz5q1o3.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
سیلر: بایرن به خوبی فصل گذشته نیست

624-zieler.jpg

FCBayern.ir- ران - روبرت سیلر دروازه بان ملی پوش باشگاه هانوفر که شنبه شب در هفته پنجم بوندس لیگا به مصاف بایرن مونیخ خواهد رفت ابراز امیدواری کرد که بتوانند از مونیح با امتیاز بازگردند.

دروازه بان 24 ساله هانوفر پیش از دیدار هفته پنجم در گفتگویی با کانال تلویزیونی اسکای اسپورت گفت:" بایرنی ها با قدرت فصل گذشته ی خود فاصله دارند و نسبت به فصل پیش ضعیف تر بازی می کنند" با این حال سیلر انتظار یک بازی جدی را دارد او ادامه می دهد:" بایرن مونیخ در خانه یک قدرت تمام عیار است."

هانوفر با مصدومیت برترین مهام خود دیوف مواه است اما دروازه بان جوان و ملی پوش این مشکلات را مانع نتیجه گیری تیم نمی داند و می گوید:" ما بازیکنان بسیار خوبی داریم که می توانند غیبت دیوف را در خط حمله جبران کنند."

شاگردان میکو اسلومکا پس از 3 پیروزی در چهار دیدار این فصل اکنون با روحیه ای خوب به مونیخ می روند سیلر در پایان صحبت های خود گفت:" ما موجی از امیدواری در اردوی تیم داریم و می خواهیم با استفاده از آن مقابل بایرن حاضر شویم."

هوینس: فصل موفق دیگری در راه است

624-hoeness-3.jpg

FCBayern.ir- اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ در اظهار نظری جالب در آستانه ی آغاز هفته ی پنجم بوندس لیگا گفت:" فصل برای من از اواسط ماه سپتامبر آغاز می شود."

به گزارش وب سایت رسمی کانون هوادارن بایرن مونیخ در ایران؛ باواریایی ها در پایان هفته چهارم با تساوی مقابل فرایبورگ متوقف شدند و صدر جدول را به بوروسیا دورتموند 12 امتیاز واگذار کرد. هفته پنجم با دو هفته وقفه به دلیل انجام بازی های ملی از سر گرفته خواهد شد.

هوینس در گفتگویی با بیلد ادامه می دهد:" برای من فصل از اواسط ماه سپتامبر آغاز می شود زیرا پیش از آن بازی های ملی و وقفه هایی که بوجود می آید لیگ را از بین می برد." آقای رئیس سخنان خود را اینگونه ادامه می دهد:" اما ما از این فرصت استفاده کردیم در مسیر صحیح قرار گرفتیم مانند فصل گذشته برای کسب موفقیت پر انگیزه هستیم."

هوینس می گوید:" بدین ترتیب است که من متقاعد شده ام که یک فصل موفق دیگر نیز خواهیم داشت." بایرنی ها در هفته پنجم به مصاف هانوفر خواهند رفت.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
مسی: تلخی شکست از بایرن از ذهن نمی رود

messi_624.jpg

FCBayern.ir- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا با اشاره به دو شکست مهم فصل گذشته در نیمه نهایی لیگ قهرمانان مقابل بایرن مونیخ به عنوان طعم تلخی که مزه ی آن از دهان نمی رود یاد کرد.

مسی در گفتگویی با سایت اتحادیه فوتبال اروپا اظهار داشت:" تفاوت بین دو تیم (بایرن و بارسا) بسیار زیاد بود آن ها شکل خوبی داشتند و ما از آمادگی دور بودیم بایرنی ها در این دو دیدار از همه جهات چه فوتبالی و چه فیزیکی تیم بهتری بودند."

مسی شکست در نیمه نهایی فصل گذشته را دردناک خواند اما صحبت های خود را با امیدواری ادامه داد و گفت:" ما می خواهیم فصل را به بهترین شکل آغاز کنیم و با آهنگی مناسب به پایان برسانیم همان گونه که هواداران از ما می خواهند."

مسی به تازگی عنوان برترین بازیکن اروپا را در رقابت با فرانک ریبری از دست داد او در این باره اضافه کرد:" حضور در جمع سه بازیکن برتر اروپا و رقابت با بهترین ها خود یک افتخار است بسیاری از بازیکنان بزرگ جهان در این مراسم حاضر هستند و ایستادن کنار آن ها لذت بخش است."

روبن: برای موفقیت به همه بازیکنان احتیاج داریم

624-robben-3.jpg

FCBayern.ir - آرین روبن وینگر هلندی باشگاه بایرن مونیخ معتقد است که بایرن برای موفقیت به تمام بازیکنانش نیاز دارد و از بابت مصدومیت زیاد در تیم ابراز ناراحتی کرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ آرین روبن از بابت مصدومان بایرن ابراز ناراحتی کرد و در مورد بازی با هانوفر گفت : "الان زمان شروع است. ما باید برای موفقیت تمام بازیکنان را در اختیار داشته باشیم و این واقعاً ازار دهنده است که چهار بازیکن مهم ما (گوتزه، تیاگو، شواین اشتایگر و مارتینز) را در اختیار نداریم ".

او در ادامه در مورد لباس دوم بایرن که برای اولین بار در این فصل مقابل هانوفر به تن خواهند کرد گفت : "‌امیدوارم بتوانیم اولین بازی با این پیراهن جدید را با پیروزی سپری کنیم".

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
رومینیگه: امیدوارم باستین به بازی برسد

624-rummenigge-3.jpg

FCBayern.ir - رومینیگه مدیر اججرایی باشگاه بایرن مونیخ معتقد است حضور شواین اشتایگر مقابل هانوفر میتواند به بایرن کمک کند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: رومینیگه در این باره میگوید: " حضور باستین برای ما مهم است،او یک مهره ی کلیدی باری تیم است و میتواند به بهتر بازی کردن تیم کمک کند ".

پس از مصدومیت بازیکنان کلیدی بایرن در پست 6 ( خاوی مارتینز و تیاگو آلکانترا) حضور شواین اشتایگر میتواند در این بازی کلیدی باشد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اثبات قهرمانی بایرن در لیگ قهرمانان اروپا با استفاده از معادلات ریاضی

می خواهم یک رابطه جالب را به شما دوستان نشان بدهم که اساس این رابطه معکوس و قرینگی می باشد. شاید بیشتر به ریاضیات شبیه باشه ولی به نظر من خیلی جالبه و این را عنوان کردم تا نقطه نظرات دیگران رو هم در این مورد جویا بشم.

قبل از اینکه حتی دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته شروع بشه اومدم تیم های قهرمان و نایب قهرمان سال ای گذشته را در کنار هم گذاشتم و به نتیجه جالبی رسیدم. خودم هم در ابتدا به نتیجه به دست آمده ایمان نداشتم تا اینکه با چشمام دیدم که بایرن مونیخ در فینال تمام آلمانی قهرمان اروپا شد.

حال اگر از سال 2008 به 2013 بریم منچستر ابتدا در فینالی تمام انگلیسی قهرمان شد، سال بعد نایب قهرمان و دو سال بعد دوباره نایب قهرمان شده است.

حالا اگر مسیر را برعکس کنیم و از سال 2013 به 2088 به صورت معکوس حرکت کنیم متوجه خواهیم شد که بایرن مونیخ هم دقیقا همین مسیر را طی کرده است. ابتدا بایرن در فینالی تمام آلمانی قهرمان شد، سال بعد نایب قهرمان و 2 سال بعد هم نایب قهرمان اروپا شد. یعنی بایرن از سال 2008 به 2013 بر عکس منچستر عمل کرده.

علاوه بر این، نکات جالب توجه دیگری هم هست که اگه علاقمند باشید می توانید در ادامه آنها را مشاهده کنید.

در این بخش هر تیم را با علامت خاصی نشان می دهیم تا واضح تر باشه

A = منچستر
a = چلسی 2008 (چون با منچستر از یک کشور می باشد با همان حرف ولی کوچک)
* = بارسلونا
# = چلسی و اینتر میلان
B = بایرن
b = دورتموند (چون با بایرن از یک کشور می باشد با همان حرف ولی عبارت کوچک)

معکوس یا متضاد بایرن را منچستر در نظر می گیریم (بعد فینال تلخ 99 منچستر دشمن شماره یک بایرن در اروپا است) A,B / a,b
معکوس بارسلونا با فوتبال زیبا و تهاجمیش بی شک اینتر 2010 و چلسی 2012 با فوتبال اتوبوسی خود هستند * . #
نکته : چلسی 2008 از چلسی 2012 با فوتبال اتوبوسی مجزا می باشد.

پس برعکس هر نماد در رو به روی آن در جدول زیر مشخص شده است.

حالا در دو جدول زیر خط تقارنی رسم می کنیم :

با توجه به خط تقارن و رابطه معکوس که اساس رابطه ما می باشد همه خانه ها در دو طرف خط تقارن که به فاصله یکسانی از هم قرار دارند با هم معکوس می باشند. یعنی هر جا بایرن هست در طرف دیگر خط تقارن در همان فاصله و همان ردیف منچستر و هر جا بارسلونا هست در طرف دیگرش فوتبال اتوبوسی (اینتر و چلسی)

ردیف اول : A , B با هم رابطه معکوس دارند
ردیف دوم : a , b هم با هم رابطه معکوس دارند

ردیف اول : * , # با هم رابطه معکوس دارند
ردیف دوم : A , B هم با هم رابطه معکوس دارند

ردیف اول: # , * با هم رابطه معکوس دارند
ردیف دوم : A , B هم با هم رابطه معکوس دارند

نکته جالب دیگر مطابق شکل زیر این است که معکوس آلمان بدون شک انگلیس می باشد. در سمت راست فینال تمام انگلیسی و در سمت چپ فینال تمام آلمانی قرار دارد.

نویسنده : میثاق مومن زاده

منبع: fcbayern.ir

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
46279988351318905283.bmp

شنبه 23 شهریور سال 1392

87545586065726852884.png
***** ***----*
60408029368652282743.png

51099908467459809889.bmp

54368312153882499968.png

70579806340549839689.jpg

39555435453057119168.png

84503743313059456095.jpg

نام ورزشگاه:Allianz Arena
ظرفیت:71,137نفر

63220976628162034406.jpg

32193553721568859865.png

23203759882953346995.jpg

73371631799542759802.png

70028346874037759651.png

Neuer - Lahm, J. Boateng, Dante, Alaba - Schweinsteiger - Robben, T. Müller, T. Kroos, Ribery - Mandzukic
Trainer: Guardiola

98030423642781652464.png

Zieler - H. Sakai, Marcelo, Sané, Pocognoli - Stindl, Andreasen - Bittencourt, Prib - Ya Konan, A. Sobiech
Trainer: Slomka

70028346874037759651.png

Starke (Tor), Contento, Rafinha, van Buyten, Shaqiri, Weiser, Pizarro

98030423642781652464.png

Miller (Tor), Ballas, Felipe, C. Schulz, Schmiedebach, Kadah, Schlaudraff, Hoffmann

55959057633148375614.png

70028346874037759651.png

Raeder (nicht berücksichtigt), Badstuber (Kreuzbandriss), Kirchhoff (Adduktorenprobleme), M. Götze (Kapselverletzung im Sprunggelenk), Höjbjerg (Aufbautraining), Javi Martinez (Leisten-OP), Thiago (Syndesmoseriss), Weihrauch (nicht berücksichtigt)

98030423642781652464.png

Fuhry (nicht berücksichtigt), Avevor (nicht berücksichtigt), Cherundolo (Knieoperation), Gökdemir (nicht berücksichtigt), Pander (Leistenoperation), Schulze (nicht berücksichtigt), Franca (Aufbautraining), Huszti (Rotsperre), Nikci (nicht berücksichtigt), M. Diouf (Sprunggelenkverstauchung), A. Kasumovic (nicht berücksichtigt)

82515142042674316085.jpg

41233226152684541863.jpg

.:: سایر اطلاعات کلی دو تیم در بازی های رو در رو ::.

63740831074536920036.jpg

73964052465660167004.jpg

58613421003732645100.jpg

42029344788281330292.jpg

60893579034909214143.jpg

87545586065726852884.png
***** ***----*
60408029368652282743.png

51099908467459809889.bmp

beIN Sport 2 / HD
C+ Liga Campeones / HD
EuroSport 2 (ne) / HD