• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=2]نتزر:ریبری می‌تواند بهترین بازیکن جهان شود[/h]
guenter-netzer-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،اسطور باشگاه مونشن گلادباخ معتقد است ریبری حتی شایستگی کسب عنوان بهترین بازیکن جهان در فصل جاری را هم دارد.
فرانک ریبری، بال فرانسوی تیم فوتبال بایرن مونیخ پنجشنبه شب طی مراسمی که در مونت‌کارلوی موناکو برگزار شد از سوی اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) به عنوان بهترین بازیکن اروپا در فصل گذشته انتخاب شد.

هافبک سرعتی باواریایی‌ها که فصل گذشته در سه‌گانه قهرمانی بایرن مونیخ یکی از مهره‌های اصلی این تیم بود برای تصاحب عنوان بهترین بازیکن فوتبال اروپا لیونل مسی آرژانتینی از بارسلونا و کریستیانو رونالدو پرتغالی را از رئال مادرید را کنار زد.

گونتر نتزر، اسطوره باشگاه بورسیا مونشن‌گلادباخ در ستونی که در نشریه «بیلد» آلمان به او اختصاص دارد، نوشت: از اینکه فرانک ریبری به عنوان بهترین بازیکن اروپا انتخاب شد به شخصه خیلی خوشحالم. فرانک همانند افراد دیگر این عنوان را از آن خود نکرد. او در 12 ماه گذشته بازیکن برجسته‌ای بود و بهتر از لیونل مسی و کریستیانو رونالدو عمل کرد.

بازیکن دهه 70 رئال مادرید اعتقاد دارد، ریبری 30 ساله حتی می‌تواند جایزه بهترین بازیکن جهان را در این فصل از آن خود کند. عنوانی که مسی، مهاجم آبی‌و‌اناری‌پوشان در 4 سال گذشته به صورت متوالی از آن خود کرده است.

وی افزود: ریبری با قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا پایان فوق‌العاده‌ای داشت. به نظرم این پیروزی به این معنی است که او برای تصاحب عنوان بهترین بازیکن جهان شایسته‌ترین است. اگر عملکرد او نادیده گرفته شود و موفق به کسب این عنوان نشود واقعاً جای ناامیدی دارد.

نتزر در پایان خاطر نشان کرد: حالا با عنوانی که فرانک ریبری از آن خود کرده است حتی می‌تواند نسبت به سال گذشته بهتر هم شود.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=2]منتخب پاسائو1-5بایرن مونیخ؛پیروزی باواریاییها در دیداری خیریه برای کمک به سیل زدگان[/h]
542216.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم فوتبال بایرن مونیخ در دیداری خیریه با نتیجه 5 بر یک از سد تیم منتخب پاسائو گذشت.
تمامی درآمد حاصل از این بازی به حادثه دیدگان سیل اخیر آلمان که در حال حاضر مشکلات غذایی فراوانی دارند اختصاص خواهد یافت.

ترکیب بایرن مونیخ :
اشتارک - رافینیا - کنتنتو - کرشوف - صلاحی - شولز - سیقارت - درفلینگر - شقیری - وایزر - توبیاس شواین اشتایگر

گلها:
وایزر (2)، درفلینگر (23 و 77) - شقیری (1+45) - توبیاس شواین اشتایگر (84) برای بایرن مونیخ
پلیمایر (89) برای منتخب پاسائو

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
جنگ لفظی سران بایرن با مورینیو

624-hoeness-4.jpg

FCBayern.ir- ماریو گوتسه جوان 21 ساله ی بایرنی ها که تابستان امسال با مبلغ 37 میلیون یورو از بوروسیا دورتموند به بایرن پیوست در این فصل تنها 148 دقیقه توانست برای مونیخی ها به میدان برود 128 دقیقه در بوندس لیگ و 20 دقیقه نیز در سوپر جام اروپا. او تنها چند دقیقه پس از حضور در دیدار مقابل چلسی با تکل خشن رامیرز هافبک برزیلی آبی ها مواجه شد تا سه هفته ای دیگر نیز در ترکیب بایرن جایی نداشته باشد.

روز گذشته گوتسه به بیلد گفت:" مطمئنا از اینکه باز هم چند هفته ای را مصدوم شدم ناراحتم اما شما می توانید خوشحال باشید که مصدومیتی شدید تر برایم ایجاد نشد."

رامیرز در برخورد با گوتسه تکلی خشن را روی پای چپ او زد تا با کارت زرد دوم داور از زمین اخراج شود در این میان تنها یک نفر نسبت به این تصمیم شکایت داشت؛ ژوزه مورینیو سرمربی آبی های لندن. او این تصمیم را نادرست خواند و گفت:" زمانیکه شما با عشق در حال بازی کردن هستید با چنین تصمیماتی هیجان یک فینال را از بین می برید."

این سخنان موجب خشم شدید سران باشگاه بایرن مونیخ شد کارل هاینس رومینیگه مدیر اجرایی باشگاه بایرن در پاسخ به صحبت های مورینیو گفت:" ماریو شما باید از خشونت این خطا صحبت کنید که شما را چند هفته خانه نشین کرد. من نظرات مورینیو را واقعا ظالمانه می دانم."

اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن نیز در انتقاد از سخنان مربی پر ادعای چلسی گفت:" اگر پای گوتسه روی زمین بود احتمال شکستگی شدیدی وجود داشت این صحنه یکی از واضح ترین صحنه هایی بود که کارت قرمز مستقیم را می شد انتظار داشت اگر مربی برجسته ای مانند مورینیو از این خطا به عنوان اشتباه داوری صحبت می کند من شگفت زده نمی شم که او بازی دیگری را نگاه کرده باشد."

هاینکس: لام بهترین مدافع تاریخ بوندس لیگا است

624-heynckes-3.jpg

FCBayern.ir- یوپ هاینکس سرمربی موفق فصل پیش باشگاه بایرن مونیخ که موفق شد در سومین دوره ی فعالیت خود در باشگاه مونیخی سه گانه ی اروپا را به ویترین افتخارات بایرن اضافه کند نظرات جالبی در مورد فیلیپ لام کاپیتان بایرن و تیم ملی آلمان دارد.

لام روز جمعه در دیدار ملی برابر اتریش حاضر خواهد شد تا 100امین بازی ملی خود را جشن بگیرد به همین مناسبت بسیاری از کارشناسان فوتبال آلمان به تحسین توانایی های او پرداخته اند نظرات یوپ هاینکس سرمربی فصل گذشته بایرن در مورد لام شنیدنی است او که با مجله کیکر به گفتگو نشسته است در مورد لام می گوید:" 100 بازی ملی، عملکرد فوق العاده ای است. همیشه این عدد یک حس خاص به بازیکنان می دهد. لام چند سال اخیر با توانایی های ویژه ای که نشان داده است همواره مورد علاقه بوده است. بازی های او خصوصا در این چند سال همواره چشم گیر بوده است و به خوبی نشان می دهد که وی بازیکنی در سطح کلاس جهانی است."

هاینکس ادامه می دهد:" او فصل گذشته یکی از بهترین ها بود. لام یکی از ارکان کلیدی موفقیت ما در لیگ قهرمانان بود من به عنوان مربی همکاری فوق العاده ای را با کاپیتان تیمم داشتم هنگامیکه برای دیدن دوستانم به اسپانیا می روم و صحبت می کنیم کاملا متوجه می شوم که لام چه شهرت و احترام جهانی را از آن خود کرده است فیلیپ لام بهترین مدافع تاریخ بوندس لیگا است."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
سرمربی اسبق بایرن درگذشت

Pal-Csernai-624.jpg

FCBayern.ir- پال سرنای مربی سال های دور بایرن مونیخ پس از تحمل دوران طولانی بیماری روز یک شنبه در مجارستان و در سن 80 سالگی دار فانی را وداع گفت.

سرنای در طول سال های 1978 تا 1983 سرمربی گری باشگاه بایرن را عهده دار بود در طول این پنج سال او دو بار قهرمانی در بوندس لیگا و جام حذفی را جشن گرفت و موفق شد در سال 1982 همراه باواریایی ها به فینال جام قهرمانان اروپا نیز راه یابد.

باشگاه بایرن مونیخ در وبسایت رسمی خود درگذشت این پیشکسوت را تسلیت گفته است در بیانیه باشگاه بایرن آمده :" کل باشگاه بایرن که همه از نزدیک ترین دوستان سرنای بودند از این خبر تحت تاثیر قرار گرفت و بدین ترتیب عمیق ترین همدردی خود را ابراز می کند سرنای همواره به عنوان یک قهرمان در حافظه امان خواهد ماند."

پال سرنای علاوه بر بایرن سابقه ی مربی گری در بوروسیا دورتموند، آینتراخت فرانکفورت و هرتا برلین را نیز در کارنامه داشت.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
از لباس دوم بایرن مونیخ رونمایی شد

FCBayern.ir - تیم فوتبال بایرن مونیخ دیروز از لباس جدید خود رونمایی کرد و بازیکنان این لباس را در مراسم اکتبر فست بر تن کردند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ دیروز بازیکنان بایرن از لباس دوم این فصل خود در مراسم اکتبر فست رونمایی کردند. باستین شواین اشتایگر درمورد این لباس می گوید: " این یک لباس ویژه برای ماست و نشان دهنده ی باواریا است. همه بازیکنان لباس را بر تن کردند و صرف نظر از ملیت خود یک باواریایی شدند ".

لازم به ذکر است بایرن در بازی بعدی خود در بوندسلیگا مقابل هانوفر از این لباس رونمایی خواهد کرد.

35761786944744395575.jpg

53096437904781984043.jpg

84439501192287383213.jpg

624-new-fcb.jpg

AwayTrikot_02_GET_010913.jpg

AwayTrikot_07_GET_010913.variant525x310.jpg

AwayTrikot_05_GET_010913.variant525x310.jpg

fcb_tracht_martinez_schwein.jpg

fcb_tracht_hammer_martinez_.jpg

fcb_tracht_martinez_ui_920j.jpg

fcb_tracht_spickern_920.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
غیبت سه هفته ای برای خاوی مارتینز

624-martinez-1.jpg

FCBayern.ir - خاوی مارتینز پس از اینک در اولین بازی رسمی خود در برابر چلسی برای بایرن مونیخ به میدان رفت پس از برخورد با بازیکن چلسی دوباره مصدوم شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از تی زد آنلاین خاوی مارتینز فردا باید برای جراحی کشاله ران خود که در بازی سوپر کاپ مقابل چلسی آسیب دید بود عمل جراحی شود. گواردیولا در این باره ابراز امیدواری کرد که مارتینز قبل از شروع بازی های لیگ قهرمانان به تمرینات تیم باز گردد.

این در حالی است که ماریو گوتزه نیز به دلیل مصدومیت در بازی سوپر کاپ سه هفته قادر به ادامه تمرینات نیست و بازی های تیم ملی را نیز از دست خواهد داد.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=2]بکن باوئر: بایرن بدون ریبری نمی توانست سه گانه را فتح کند[/h]
beckenbauer_514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بازیکن و مربی افسانه ای فوتبال آلمان و بایرن مونیخ به تمجید از بازیکن فرانسوی و تاثیر گذار این تیم پرداخته است.
فرانک ریبری، بال فرانسوی بایرن مونیخ فصل گذشته عملکردی خیره کننده داشت و توانست به همراه این تیم سه گانه قهرمانی را برای اولین بار در تاریخ این باشگاه به ارمغان بیاورد.
عملکرد درخشان او و کسب عنوان بهترین بازیکن فصل پیش اروپا باعث شده است که فرانس بکن باوئر، رئیس افتخاری باشگاه مونیخی به تمجید از عملکرد او بپردازد.بکن باوئر در مصاحبه با وب سایت فیفا گفت:" بدون فرانک بایرن نمی توانست قهرمان هر سه جام شود، شاید می توانست یک یا دو جام ببرد، اما هر سه را نه."بکن باوئر در ادامه درباره شرایط رقابت در بوندس لیگا هم گفت:" بوروسیا دورتموند حالا قوی تر شده است و آن ها قطعا اجازه نخواهند داد تا بایرن با اختلافی مثل فصل گذشته قهرمان شود."مربی سابق بایرن و تیم ملی آلمان در ادامه درباره مربی جدید باشگاهش هم گفت:" چند هفته بیا شاید هم چند ماه طول بکشد تا گواردیولا راضی شود، چون بازیکنان هنوز با آن سبکی که مد نظر او است تطابق پیدا نکرده اند. این کاملا طبیعی است و همینطور زمان بر."" من به فصلی هیجان انگیز خوش بین هستم. فکر می کنم مثل فصل قبل رقابت اصلی بین بایرن و دورتموند باشد."

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518

ستاره هلندی تیم فوتبال بایرن مونیخ کتاب زندگی خود را برای کودکان منتشر کرد.
roben-89.jpg

آرین روبن روز گذشته در مراسمی که در شهر گرونینگن کشورش برای رونمایی از کتاب زندگی‌اش برای کودکان برپا شد، حضور یافت.
مطابق گزارش رسانه‌ها دانش‌آموزان ۱۲ مدرسه در هلند داستان‌های کوتاهی در مورد زندگی ورزشی این بازیکن پرهیاهو نوشتند که بهترین آثار در کتاب وی برای کودکان مورد استفاده قرار گرفته است.
در بخشی از این کتاب ستاره با تجربه و ارزشمند هلندی مونیخی‌ها عنوان کرده زمانی که کودکی بیش نبوده،‌همواره در آرزوی تبدیل شدن به بازیکنی بزرگ در عرصه فوتبال بوده است.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=2]سامر: گواردیولا مربی مناسب بایرن مونیخ است[/h]
samer1.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،مدیر ورزشی تیم بایرن مونیخ در روزگاری که می خواست فوتبال را به عنوان جوانی جویای‌نام شروع کرد، علاقمند به دروازه‌بانی بود.

ماتیاس سامر که از یک سال قبل به عنوان مسئول ورزشی با «باوارایی‌ها»‌ همکاری می‌کند، در دورانی که به عنوان بازیکن فعالیت کرد، در پست مدافع و هافبک میانی بازی کرد. او حتی در نقش لیبروی خوش فکر در سال 1996 نقش بسزایی در قهرمانی تیم ملی آلمان در جام ملت‌های اروپا داشت. سپس در همان سال به عنوان بازیکن سال قاره سبز برگزیده شد.

اما همین ستاره تکنیکی بیشتر از آنکه ستاره‌ای درخشان در خط میانی و دفاع باشد،‌ بیشتر شوق محافظت از دروازه تیمش را داشته است.

او گفت: از رفلکس‌های دروازه‌بانان خوشم می‌آمد و به همین خاطر دلم می‌خواست گلر شوم.

سامر یک روز قبل در برنامه‌ای تلویزیونی عنوان کرد ابتدای دوران ورزشی‌اش تصمیم داشته دروازه‌بان شود. اما با تشخیص مربیانی همچون پدرش،‌در وسط زمین فعالیت کرده است.

در این گفت‌وگو وی همچنین برخلاف مصاحبه بحث‌انگیز اخیرش،‌از پپ گواردیولا، سرمربی اسپانیایی فصل جاری تیم تعریف و تمجید کرد و از وی به عنوان مربی که کاملا مناسب بایرن است، نام برد.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
عمل جراحی مارتینز در مونیخ موفقیت‌آمیز بود

javi-martinez-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم بایرن مونیخ اعلام کرد عمل جراحی لژیونر اسپانیایی‌اش با موفقیت انجام شده است. خاوی مارتینز روز گذشته در بیمارستانی در شهر مونیخ تحت عمل جراحی کشاله قرارگرفت. این بازیکن که جمعه‌شب گذشته در دیدار سوپرجام اروپا مقابل چلسی در پراگ از ناحیه زانو آسیب دید، از ماه گذشته میلادی دچار درد از ناحیه کشاله پس از بازی اسپانیا با اکوادور بود.

با این حال ستاره 25 ساله یکی از بازیکنان موثر مقابل مردان ژوزه مورینیو در دیدار با چلسی بود.

در این ارتباط ماتیاس سامر، مدیر ورزشی بایرن از بی‌اطلاعی فدراسیون فوتبال اسپانیا به همین خاطر انتقاد کرد.

طبق اظهارات وی عمل جراحی انجام شده موفقیت‌آمیز بوده و این بازیکن چند هفته قادر به همراهی تیم تحت امر پپ گواردیولا نیست.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
از لباس دوم بایرن مونیخ رونمایی شد

FCBayern.ir - تیم فوتبال بایرن مونیخ دیروز از لباس جدید خود رونمایی کرد و بازیکنان این لباس را در مراسم اکتبر فست بر تن کردند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ دیروز بازیکنان بایرن از لباس دوم این فصل خود در مراسم اکتبر فست رونمایی کردند. باستین شواین اشتایگر درمورد این لباس می گوید: " این یک لباس ویژه برای ماست و نشان دهنده ی باواریا است. همه بازیکنان لباس را بر تن کردند و صرف نظر از ملیت خود یک باواریایی شدند ".

لازم به ذکر است بایرن در بازی بعدی خود در بوندسلیگا مقابل هانوفر از این لباس رونمایی خواهد کرد.
در عین سادگی قشنگه

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ریبری: می توانم برنده توپ طلا شوم

311015_heroa.jpg

این ستاره باتجربه یکی از ارکان اصلی بایرن در رقابت های فصل گذشته بود و نقش زیادی در کسب سه گانه داشت؛ به همین دلیل، هفته گذشته برنده جایزه بهترین بازیکن اروپا شد.

سایت گل- فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، مطمئن است که می تواند امسال، بالاتر از مسی و رونالدو، برنده توپ طلا شود.

این ستاره باتجربه یکی از ارکان اصلی بایرن در رقابت های فصل گذشته بود و نقش زیادی در کسب سه گانه داشت؛ به همین دلیل، هفته گذشته برنده جایزه بهترین بازیکن اروپا شد.

او اکنون به دنبال توپ طلاست و تاکید کرد که کاملا شایستگی بردن این جایزه را دارد.

ریبری به خبرنگاران گفت:" البته من به بردن توپ طلا اعتقاد دارم. من سال گذشته کاری که باید را در داخل و خارج زمین انجام دادم.

من خیلی حرفه ای بودم. دوران فوق العاده ای با تیمم داشتم و واقعا لذت بردیم.

پیروزی در سوپرکاپ اروپا تاثیر بسیار خوبی روی تیم داشت. دیگر زمان زیادی تا اهدا توپ طلا باقی نمانده است. باید به همین روند ادامه بدهم و تلاش می کنم تا از کارم لذت ببرم.

بردن جایزه همیشه فوق العاده است؛ به ویژه چنین جوایزی. انتخاب شدن به عنوان بهترین بازیکن، بالاتر از بازیکنانی مانند مسی و رونالدو، عالی است. باید تایید کنم که در حال حاضر از بازی های خودم لذت می برم. این جایزه برای من از نظر ورزشی بسیار مهم است. این به من اعتماد به نفس زیادی می دهد.

شاید این فشار را روی من افزایش دهد اما من می توانم این شرایط را مدیریت کنم. این به من بستگی دارد که بتوانم همین روند را ادامه بدهم."

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
توپ طلا رو دیگه باید بدن به روبن
پس تکلیف اون 1000 تا موقعیتی خراب کرد چی میشه :دی
انصافا شکیری کمتر موقعیت خراب میکنه:دی
جام جهانی 2010 هم با همین کاراش نتونستن قهرمان بشن، اگه پاس میداد دروازه کاسیاس رو باز میکردن و تو 90 دقیقه قهرمان میشدن!

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
پس تکلیف اون 1000 تا موقعیتی خراب کرد چی میشه :دی
انصافا شکیری کمتر موقعیت خراب میکنه:دی
جام جهانی 2010 هم با همین کاراش نتونستن قهرمان بشن، اگه پاس میداد دروازه کاسیاس رو باز میکردن و تو 90 دقیقه قهرمان میشدن!
خب فصل پیش تا الان چه ربطی به سالای پیش داره؟ تازه سالای پیشم نمیتونیم بگیم چون روبن بی لیاقت بود موقعیت خراب میکرد.اگه از دست مثلا یدونه موقعیت خراب کردن روبن ناراحت شدی چرا از دست موقعیت خراب کردن بقیه بازیکنا نارحت نشدی؟؟بایرن همیشه تو یه بازی کلی موقعیت داشت.برحال موقعیت از دست دادنم جزئی از فوتباله.این همه ماریو گومز موقعیت خراب کرد ولی باز همه به روبن حمله میکردن.تو فینال 2012 مقابل چلسی اگه ماریو گومز توپایی رو که بازیکنا واسش میفرستادن گل میکرد بایرن قهرمان میشد
فصل گذشته روبن خیلی کم موقعیت خراب میکرد.خیلی کم...
توپ خیلی کم لو میداد-پاس زیاد میداد-تو قهرمانیامونم تاثیر داشته
فصل پیش تا الان روبن عالی بود و حقشه که توپ طلا رو بگیره
ریبری و روبن به نظرم از لحاظ بازی تو یه سطحن ولی ریبری یه اشکالی که داره اینه که توپ زیاد لو میده و همین باعث شده که من روبن رو لایق تر از ریبری بدونم

Last edited:

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
مولر: هیچ گاه قصد ترک بایرن مونیخ را نداشته ام

624-muller-4.jpg

FCBayern.ir - توماس مولر بازیکن جوان ژرمن ها و باشگاه بایرن مونیخ اعتقاد دارد مسوت اوزیل با رفتن به آرسنال به پیشرفت خود ادامه می دهد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ توماس مولر در مورد انتقال مسوت اوزیل به آرسنال می گوید: " رئال با فروش اوزیل اشتباه بزرگی را انجام داد زیرا اوزیل در پست خود بهترین است و کارهای فوق العاده ای برای رئال انجام داده است.من فکر می کنم با رفتن او به آرسنال بازهم به پیشرفت خود ادامه می دهد ".

توماس مولر در ادامه اظهار کرد که هیچوقت قصد ترک بایرن را نداشته است و گفت: "باید اعتراف کنم که از بازی کردن در بایرن بسیار لذت می برم و هیچگاه قصد ترک این باشگاه را نداشته ام".

او در آخر در مورد پپ نیز گفت: "من احساس می کنم که تیم در هنگام بازی به طور کامل در اختیار پپ است و او در کنار زمین با تمام وجودش تیم را هدایت می کند و ارتباط عالی با بازیکنان برقرار می کند ".

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
خب فصل پیش تا الان چه ربطی به سالای پیش داره؟ تازه سالای پیشم نمیتونیم بگیم چون روبن بی لیاقت بود موقعیت خراب میکرد.اگه از دست مثلا یدونه موقعیت خراب کردن روبن ناراحت شدی چرا از دست موقعیت خراب کردن بقیه بازیکنا نارحت نشدی؟؟بایرن همیشه تو یه بازی کلی موقعیت داشت.برحال موقعیت از دست دادنم جزئی از فوتباله.این همه ماریو گومز موقعیت خراب کرد ولی باز همه به روبن حمله میکردن.تو فینال 2012 مقابل چلسی اگه ماریو گومز توپایی رو که بازیکنا واسش میفرستادن گل میکرد بایرن قهرمان میشد
فصل گذشته روبن خیلی کم موقعیت خراب میکرد.خیلی کم...
توپ خیلی کم لو میداد-پاس زیاد میداد-تو قهرمانیامونم تاثیر داشته
پارسال و تا الان روبن عالی بود و حقشه که توپ طلا رو بگیره
ریبری و روبن به نظرم از لحاظ بازی تو یه سطحن ولی ریبری یه اشکالی که داره اینه که توپ زیاد لو میده و همین باعث شده که من روبن رو لایق تر از ریبری بدونم
دوست عزیز صرفا جهت مزاح گفتم.
روبن اصلا نامزد جایزه توپ طلا نشده.
تو لیست اون 20 تا نبود!

بالا