• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
h9tvzm8vqyffwasi1450.jpg

lnsxa19lwcs8ijvs72he.jpg

Bayern_20Muenchen_20v_20Chelsea_20-_20UEFA_20Super_20Cup__34237035__MBQF-1377899903,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

Bayern_20Muenchen_20v_20Chelsea_20-_20UEFA_20Super_20Cup__34236911__MBQF-1377899204,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

ARP3631962.jpg__34235248__MBHF-1377892797,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
دیشب واقعا معجزه بود که بردیم
ثانیه های آخر گل زدیم
من که تفکر و ذهنومو واسه باخت آماده کرده بودم ولی اون گلی که زد اون موقع شب آنچنان سرصدایی کردم که فکر کنم همسایه هامونم صدامو شنیدن!
تو پنالتی ها هم فقط خداروشکر که اون بازیکن تپل سیاهه گل نزد.وگرنه اگه توپشو گل میکرد یکم شاید شرایط سخت میشد
خوبیش ای بود قشنگ مثل فینال لیگ قهرمانان شد.بدجور سوختن:p

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
دقت کردین روبن خیلی ناراحت بود؟همه خوشحال بودن داشتن میرقصیدن ولی روبن همین جور بدون اینکه بخنده وایساده بود!
مصدوم هم شده بود مثل اینکه

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
در نبود شواینی و تیاگو و حضور چند بازیکن نااماده که تازه از مصدومیت رها شده بودن برد خیلی خوبی بود.
گل دقیقه 121 خیلی حال داد چون چلسی از دقیقه اول بازی وقت کشی و بازی تاخیری در دستور کارش بود!
انگار دوست داشتن بازی بکشه به پنالتی
چک یه کارت زرد هم گرفت سر همین وقت کشی هاش
آقای خاص هم خوب نشونده شد سرجاش مخصوصا با حرکاتی که آخر بازی می کرد.
شیوه چلسی همون شیوه ای بود که 2012 مقابل بارسا و بایرن پیروز شدن مقابل بارسا هم اتفاقا 10 نفره شده بودن ولی اینجا دیگه بخت باهشون یار نبود.
خطاها و کارتهیا زرد فراوان چلسی نشان دهنده بازی خشن و تدافعی و مبتنی بر اتلاف وقت اونها داره
هر 2 گل چلسی در اثر اشتباه محض مدافعان ما به ثمر رسید در گل دوم نویر هم تا حدودی مقصر بود
دانته نزدیک بود یه گل دیگه هم تقدیم چلسی کنه
باید خط دفاع هر چه زودتر برسه به استحکام فصل پیش
چلسی الان یکی از 3 خط دفاع برتر اروپا رو داره و پیتر چک هم خیلی خوش درخشید و گرنه با اختلاف زیاد می باختن
و در انتها 2 روز رویایی برای ریبری رقم خورد بهترین بازیکن اروپا شدن و بردن سوپر کاپ

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
آقا این دوستمون درست میگه
بدستوبر و یا کرشهف کی آماده میشن؟ من اصلا یان کرشهف تو این چند بازی ندیدم. اگه بازیش نمیدن، واسه چی گرفتنش؟

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
آقا این دوستمون درست میگه
بدستوبر و یا کرشهف کی آماده میشن؟ من اصلا یان کرشهف تو این چند بازی ندیدم. اگه بازیش نمیدن، واسه چی گرفتنش؟
کرشهف که فکر کنم آمادست
تو بازیای پیش فصلم بازی کرد.اما خب حتما بازیش ضعیفه که پپ بازیش نمیده;)
یسری بازیکنا هستن که فقط رو نیمکت میشنن تو کل بازیا.کرشهفم شاید از اون بازیکنا باشه.منم با حرفت موافقم.اگه بازیش نمیدن، واسه چی گرفتنش؟

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
چلسی واقعا فوتبال کثیفی بازی کرد و میکنه.البته به کثیفی فینال 2012 نبود.2012 ما n تا موقعیت داشتیم (از بازی دیشب خیلی بیشتر) و یجور بود که توپ به پای بازیکنای چلسی نمیخورد.تمام 90 دقیقه بازی توپ دست ما بود.فقط یه کرنر زدن توپ خورد به سر دروگبا رفت گل و بازی مساوی شد و پنالتی...
دیشب گرچه باز کل بازی دست ما بود باز واسه چند دقیقه هم که شده یه چند تا پاس تونستن به هم بدن که رو دو تا ضد حمله تونستن گل بزنن.یه چند تا موقعیت دیگه هم داشتن که نویر خیلی خوب گرفت
فقط خداروشکر ضایه شدن
بایرن انصافا فوتبال تماشاگر پسندی بازی میکنه.اینو به خاطر طرفداریم نمیگم.هر کی ببینه اینو میگه.سال 2012 هم که ما باختیم من بیشتر از این ناراحت شدم که ما اون همه موقعیت داشتیم و 90 دقیقه توپ دست ما بود ولی چلسی با 1 موقعیت بازیو مساوی کرد و تو پنالتی برد.حالا اگه بد بازی میکردیم ناراحت نمیشدم زیاد

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=2]واکنش بازیکنان بایرن‌ پس از قهرمانی[/h]

311448_heroa.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بایرنی‌ها پس از قهرمانی در سوپر جام اروپا، این قهرمانی را برای تیم‌شان بسیار مهم توصیف کردند.
بایرن‌ مونیخ با غلبه بر چلسی موفق شد اولین قهرمانی خود را با پپ گوآردیولا به دست آورد. بازیکنان بایرن‌ مونیخ پس از کسب این عنوان به صحبت درباره این قهرمانی پرداختند.

فرانک ریبری، بهترین بازیکن اروپا که نقش عمده‌ای در قهرمانی بایرن‌ مونیخ در بازی شب گذشته داشت، پس از پایان مسابقه گفت: بسیار خوب بازی کردیم و شانس‌های زیادی برای رسیدن به گل داشتیم. تا آخرین لحظه مسابقه جنگیدیم و این عالی بود. خیلی خوشحالم. از بودن در بایرن‌ مونیخ بسیار لذت می برم. اینجا خانه من است. بایرن‌ مونیخ مثل یکی از اعضای خانواده، برای من مهم است. از این که برای بایرن‌ مونیخ بازی می‌کنم به خودم می بالم.

ریبری در ادامه گفت: فشار زیادی روی پپ گوآردیولا وجود دارد. این بازی برای او خیلی مهم بود. اکنون که قهرمان شدیم برای او خیلی خوشحالم.

مانوئل نویر، دروازه‌بان بایرن‌ مونیخ که شب گذشته (جمعه) پنالتی آخر لوکاپو، بازیکن چلسی را مهار کرد، بعد از مسابقه گفت: خیلی خوشحالم که در ضربات پنالتی توانستیم به پیروزی برسیم. قهرمانی در این دیدار برای ما بسیار مهم بود. دروازه‌بان بایرن‌ مونیخ درباره پنالتی‌های بازی‌های شب گذشته، گفت: به جز پنالتی آخر چلسی، تمام پنالتی ها بسیار خوب زده شد. دو سال پیش چنین اتفاقی افتاد و ما در ضربات پنالتی مغلوب چلسی شدیم. شما به عنوان یک دروازه‌بان چه کار باید بکنید؟ در پنالتی آخر تصمیم گرفتم به سمت چپ بپرم و خوشبختانه توانستم توپ را بگیرم.

خاوی مارتینس، هافبک اسپانیایی بایرن‌ مونیخ که در ثانیه های پایانی مسابقه توانست گل تساوی را به ثمر برساند نیز پس از قهرمانی تیمش در سوپر جام اروپا، گفت: برای تیمم، برای مربی و البته برای گلی که به ثمر رساندم خیلی خوشحالم. بازی بسیار سختی برابر تیمی بسیار خوب داشتیم. توانستیم به پیروزی ارزشمندی دست یابیم. این قهرمانی برای ما بسیار با ارزش بود.​
توماس مولر پس از قهرمانی اظهارداشت: در فوتبال آدم نمی‌تواند با جادوگری توپ را وارد دروازه‌ حریف کند. دروازه‌بان چلسی هم روی موقعیت‌های گلی که خلق کردیم، ضعیف عمل نکرد.

وی ادامه داد: با این حال باید در نظر داشت در بازی‌های اخیر پیوسته مقابل دروازه‌ حریف خیمه می‌زنیم. اکنون می‌دانیم چقدر قوی هستیم. وقتی بازی‌ها را با تمام وجود و اراده قوی بازی کنیم، می‌‌توانیم برنده شویم.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=2]بایرن همچنان برترین تیم جهان[/h]

87211020301248704913.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سایت فوتبال دیتابیس در جدید رده بندی خود از تیم‌های باشگاهی فوتبال دنیا فهرستی از 1839 تیم باشگاهی منتشر کرده است که بایرن مونیخ آلمان، قهرمان فصل گذشته رقابت‌‌های بوندس‌لیگا، لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی آلمان در صدر آن قرار دارد.
رنکینگ جهانی سایت فوتبال دیتابیس:1- بایرن مونیخ (آلمان) با 2074.29 امتیاز
2- رئال مادرید (اسپانیا) با 1961.58 امتیاز
3- بارسلونا (اسپانیا) با 1929.93 امتیاز
4- بورسیا دورتموند (آلمان) با 1881.57 امتیاز
5- چلسی (انگلیس) با 1858.22 امتیاز
6- منچستریونایتد (انگلیس) با 1858.17 امتیاز
7- پورتو (پرتغال) با 1853.42 امتیاز
8- یوونتوس (ایتالیا) با 1850.97 امتیاز
9- پاری‌سن‌ژرمن (فرانسه) با 1831.91 امتیاز
10 – آرسنال (انگلیس) با 1811.5 امتیاز

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
fcb_che_ribery_celebration_628.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،فوق ستاره فرانسوی بایرن مونیخ پس از قهرمانی همراه این تیم در سوپر کاپ اروپا از عضق خود به این تیم سخن گفت و معتقد است که بایرن برای او مثل خانه و خانواده اش می ماند.
جمعه شب در چارچوب سوپر کاپ اروپا بایرن مونیخ در یک بازی زیبا و هیجان انگیز در ضربات پنالتی چلسی انگلیس را از پیش رو برداشت تا برای اولین بار فاتح سوپر کاپ اروپا شود.
فرانک ریبری که در ابتدای نیمه دوم با شوتی سرکش دروازه پیتر چک را فرو ریخت گل خود را به سر مربی خود تقدیم می کند و رابطه اش با او را فوق العاده می خواند. ریبری پس از بازی گفت:" تا لحظه آخر جنگیدیم. این موفقیتی است که بایرن کاملا مستحق آن بود."" این پیروزی برای پپ هم خیلی مهم بود. رابطه فوق العادهای با او دارم، رفتنم به سمت او پس از گلزنی لحظات خارق العاده ای بود. به او گفتم این گل برای تو است در برابر مورینیو."فرانک ریبری پنج شنبه شب هم از سوی ژورنالیتس های اروپایی به عنوان بهترین بازیکن فصل قبل اروپا انتخاب شده بود.چند خبر کوتاه:[FONT=Tahoma, Arial, sans-serif]ریبری: گلم را به پپ تقدیم کردم[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, sans-serif]تبریک پیکه به بایرن و گواردیولا[/FONT]

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
لام باهوش ترین بازیکنی است که تاکنون دیده ام

624-lahm-pep.jpg

FCBayern.ir - پپ گواردیولا در ستایش کاپیتان بایرن مونیخ، فیلیپ لام، او را عامل اصلی پیروزی بایرن مقابل چلسی عنوان کرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هوداران بایرن مونیخ در ایران، گواردیولا که قبلا موفق به کشف و آموزش امثال ژاوی هرناندز، لیونل مسی، آندرس اینیستا و سرجیو بوسکتس شده به خبرنگاران گفت: " فیلیپ لام باهوش ترین بازیکنی است که تا به حال با او کار کرده است و سطح بازی فیلیپ فراتر از بازیکنان دیگر است."

خشم هواداران مونیخی از سخنان میشائیل بالاک

624-ballack.jpg

FCBayern.ir - سخنان جدید بالاک بعد از بازی سوپر جام اروپا باعث خشم و ناراحتی هواداران باشگاه بایرن مونیخ آلمان شده است. بالاک معتقد است یوفا در حق خوزه مورینیو اجحاف می نماید.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ میشائیل بالاک در مصاحبه با شبکه چلسی تی وی بعد از بازی سوپر جام اروپا و شکست آبی پوشان لندنی در این باره عنوان نمود :"به بایرن تبریک می گویم آنها به خصوص در پایان بازی فوق العاده بازی می کردند .چلسی هم خوب بود و موقعیت های خوبی نیز داشت. هر دو تیم شایسته کسب عنوان قهرمانی بودند."

اما بخشی از سخنان کاپیتان سابق تیم ملی آلمان و باشگاه های چلسی و بایرن مونیخ که باعث خشم هواداران مونیخی شده است ذکر این سخن بود که "من نیز بمانند مورینیو دائم این سوال برایم پیش می آید که چرا تیم های خوزه مورینیو همیشه در بازیهای مهم و سرنوشت ساز و به خصوص در مقابل تیم های پپ گواردیولا همیشه ده نفره می شوند و نمی توانند با ترکیب کامل بازی را به پایان برسانند؟ من همیشه به این سوال فکر می کنم ولی جوابی برای آن پیدا نمی کنم"

البته ممکن است قصد و قرضی در این بین وجود نداشته باشد و بالاک عقاید شخصی خودش را گفته باشد ولی به هرحال این سخنان موجب ناراحتی هواداران بایرن و گواردیولا را فراهم نموده است. بالاک همیشه یکی از هواداران سر سخت خوزه مورینیو بوده و او را همواره بهترین مربی حال حاضر فوتبال جهان و بهترین مربی که او در دوران بازی و فعالیتش در فوتبال داشته است، خطاب می نماید.

بالا