لام باهوش ترین بازیکنی است که تاکنون دیده ام
FCBayern.ir - پپ گواردیولا در ستایش کاپیتان بایرن مونیخ، فیلیپ لام، او را عامل اصلی پیروزی بایرن مقابل چلسی عنوان کرد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هوداران بایرن مونیخ در ایران، گواردیولا که قبلا موفق به کشف و آموزش امثال ژاوی هرناندز، لیونل مسی، آندرس اینیستا و سرجیو بوسکتس شده به خبرنگاران گفت: " فیلیپ لام باهوش ترین بازیکنی است که تا به حال با او کار کرده است و سطح بازی فیلیپ فراتر از بازیکنان دیگر است."
خشم هواداران مونیخی از سخنان میشائیل بالاک
FCBayern.ir - سخنان جدید بالاک بعد از بازی سوپر جام اروپا باعث خشم و ناراحتی هواداران باشگاه بایرن مونیخ آلمان شده است. بالاک معتقد است یوفا در حق خوزه مورینیو اجحاف می نماید.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ میشائیل بالاک در مصاحبه با شبکه چلسی تی وی بعد از بازی سوپر جام اروپا و شکست آبی پوشان لندنی در این باره عنوان نمود :"به بایرن تبریک می گویم آنها به خصوص در پایان بازی فوق العاده بازی می کردند .چلسی هم خوب بود و موقعیت های خوبی نیز داشت. هر دو تیم شایسته کسب عنوان قهرمانی بودند."
اما بخشی از سخنان کاپیتان سابق تیم ملی آلمان و باشگاه های چلسی و بایرن مونیخ که باعث خشم هواداران مونیخی شده است ذکر این سخن بود که "من نیز بمانند مورینیو دائم این سوال برایم پیش می آید که چرا تیم های خوزه مورینیو همیشه در بازیهای مهم و سرنوشت ساز و به خصوص در مقابل تیم های پپ گواردیولا همیشه ده نفره می شوند و نمی توانند با ترکیب کامل بازی را به پایان برسانند؟ من همیشه به این سوال فکر می کنم ولی جوابی برای آن پیدا نمی کنم"
البته ممکن است قصد و قرضی در این بین وجود نداشته باشد و بالاک عقاید شخصی خودش را گفته باشد ولی به هرحال این سخنان موجب ناراحتی هواداران بایرن و گواردیولا را فراهم نموده است. بالاک همیشه یکی از هواداران سر سخت خوزه مورینیو بوده و او را همواره بهترین مربی حال حاضر فوتبال جهان و بهترین مربی که او در دوران بازی و فعالیتش در فوتبال داشته است، خطاب می نماید.