تمام
بایرن قهرمان سوپر جام شد
بایرن قهرمان سوپر جام شد
Last edited:
تبریک به عزیزان بایرنی.پنالتی پنجم گل نمیشه /پیش گویی
قهرمانی دلچسبی بود تبریک به همه بایرنی ها
بعد از اون توپای عجیب غریبی که نمیرفت تو گل بالاخره در ثانیه آخر طلسم دروازه باز شد
ولی تیم هنوز مشکلات زیادی داره و این قهرمانی نباید باعث نادیده گرفتن اونها بشه این بایرن در حد بایرن هاینکس نیست امیدوارم پپ زودتر تاکتیک مورد نظرش رو پیدا کنه
[h=1]ستايش گوارديولا از مهندس بايرن مونيخ[/h] [h=2] سرمربي بايرن مونيخ پس از قهرماني بايرن در سوپر جام با تمجيد از بازيکنان تيمش ، از يوپ هاينکس تشکر کرد و او را مهندس اين تيم ناميد.[/h] |
|
پپ گوآرديولا، سرمربي بايرن مونيخ پس از قهرماني تيمش در سوپر جام اروپا، گفت: از نمايشي که تيمم در بازي با چلسي ارائه داد، خيلي خيلي خوشحالم. به تيم بايرن مونيخ و يوپ هاينکس، سرمربي سابق بايرن مونيخ افتخار ميکنم. به خاطر هاينکس بود که ما امشب اينجا بوديم. او نقش عمدهاي در تيم فعلي بايرن مونيخ دارد و مهندس و طراح اين تيم است. از او بسيار سپاسگذارم که اين فرصت را به من داد تا اين جام را کسب کنم. در برابر چلسي بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشتيم و از اين بابت بسيار خوشحالم. شانسهاي زيادي در اين ديدار از دست داديم، اما هيچ وقت متوقف نشديم. بازيکنان بايرن مونيخ شخصيتهاي فوقالعادهاي دارند. به نقل از ايسنا، سرمربي بايرن مونيخ با تمجيد از فيليپ لام، او را باهوشترين بازيکني توصيف کرد که تاکنون در تيمش بوده است"لام شايد باهوشترين بازيکني باشد که در تيم من بوده است. او سطح فوقالعادهاي دارد. نمايش او با چلسي خيره کننده بود" سرمربي بايرنمونيخ در پايان درباره همتاي پرتغالياش در تيم چلسي گفت :من براي مورينيو احترام زيادي قائل هستم . خود او نيز اين را به خوبي ميداند. |