• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
تبریک به عزیزان بایرنی.پنالتی پنجم گل نمیشه /پیش گویی

تا روی "ارسال پاسخ سریع" کلیک کردم پنالتی رو زدن که گل نشد.
یه پا نستراداموسی شدم برا خودم/ :دی

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
تبریک به تمامیه سرخ دلان عجب بازی بود واقعا فوق العاده گل زدیم اونم تو ثانیه های اخر به این میگن فوتبال دمشون گرم
از نظر من امشب ن.یر بهترین بود البته تو تیم ما وگرنه اونطرف چک اگه نبود اصلا پنالتی هم درکارنبود تو بازی میباخت عاقایه خاص

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
عجب بازی ای بود!!! :eek: :cool:

البته من فقط 15 دقیققه پایانی بازی رو دیدم و متاسفانه کل بازی رو از دست دادم!

اما در همین 15 دقیقه چقدر این بایرن حمله کرد که گرچه همه رو یکی پس از دیگری دفاع چلسی و در آخرین نقطه اون پیتر چک دفع کردند ولی نهایتا در اون دقایق پایانی و در آخرین ثانیه های بازی چه گلی زدند!! به عنوان یکی از علاقمندان قدیمی بایرن مونیخ از پیروزی و قهرمانی در این مسابقه خیلی خوشحال شدم، چقدر هم بردن آقای خاص توسط پپ گواردیولا لذت بخش هست!

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
قهرمانی دلچسبی بود تبریک به همه بایرنی ها
بعد از اون توپای عجیب غریبی که نمیرفت تو گل بالاخره در ثانیه آخر طلسم دروازه باز شد
ولی تیم هنوز مشکلات زیادی داره و این قهرمانی نباید باعث نادیده گرفتن اونها بشه این بایرن در حد بایرن هاینکس نیست امیدوارم پپ زودتر تاکتیک مورد نظرش رو پیدا کنه

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
قهرمانی دلچسبی بود تبریک به همه بایرنی ها
بعد از اون توپای عجیب غریبی که نمیرفت تو گل بالاخره در ثانیه آخر طلسم دروازه باز شد
ولی تیم هنوز مشکلات زیادی داره و این قهرمانی نباید باعث نادیده گرفتن اونها بشه این بایرن در حد بایرن هاینکس نیست امیدوارم پپ زودتر تاکتیک مورد نظرش رو پیدا کنه

پ.پ باید تجدید نظر کنه سیستم یوپ با بایرن مچ بود ولی پ.پ میخواد سیستمی رو که تو بارسا داشتو اینجاهم راه اندازی کنه یخورده کارش گره میخوره اونجا تیکی تاکا بخاطر ریزنقش بودن وسیستم فوتسالیه مسی و... جواب میداد ولی ما تو تیم بیشتر قدرتی هستیم تا فوتسالی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
[h=1]ستايش گوارديولا از مهندس بايرن مونيخ[/h]
[h=2] سرمربي بايرن مونيخ پس از قهرماني بايرن در سوپر جام با تمجيد از بازيکنان تيمش ، از يوپ هاينکس تشکر کرد و او را مهندس اين تيم ناميد.[/h]
00939273.jpg

پپ گوآرديولا، سرمربي بايرن‌ مونيخ پس از قهرماني تيمش در سوپر جام اروپا، گفت: از نمايشي که تيمم در بازي با چلسي ارائه داد، خيلي خيلي خوشحالم. به تيم بايرن‌ مونيخ و يوپ هاينکس، سرمربي سابق بايرن‌ مونيخ افتخار مي‌کنم. به خاطر هاينکس بود که ما امشب اينجا بوديم. او نقش عمده‌اي در تيم فعلي بايرن‌ مونيخ دارد و مهندس و طراح اين تيم است. از او بسيار سپاسگذارم که اين فرصت را به من داد تا اين جام را کسب کنم. در برابر چلسي بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشتيم و از اين بابت بسيار خوشحالم. شانس‌هاي زيادي در اين ديدار از دست داديم، اما هيچ وقت متوقف نشديم. بازيکنان بايرن‌ مونيخ شخصيت‌هاي فوق‌العاده‌اي دارند.

به نقل از ايسنا، سرمربي بايرن‌ مونيخ با تمجيد از فيليپ لام، او را باهوش‌ترين بازيکني توصيف کرد که تاکنون در تيمش بوده است"لام شايد باهوش‌ترين بازيکني باشد که در تيم من بوده است. او سطح فوق‌العاده‌اي دارد. نمايش او با چلسي خيره کننده بود"

سرمربي بايرن‌مونيخ در پايان درباره همتاي پرتغالي‌اش در تيم چلسي گفت :‌من براي مورينيو احترام زيادي قائل هستم . خود او نيز اين را به خوبي مي‌داند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
آمار بازی که حکایت از برتری کامل بایرن داره

39306686325816208382.jpg

ریبری بهترین بازیکن زمین شد

37740290076906356131.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گواردیولا: این جام را به هاینکس تقدیم می کنم

624-guardiola-4.jpg

FCBayern.ir - تیم فوتبال بایرن مونیخ ساعتی پیش توانست در ضربات پنالتی از سد تیم چلسی عبور کند و قهرمانی سوپر کاپ اروپا را به دست آورد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بعد از اتمام بازی بازیکنان و مربیان دو تیم به گفتگو پرداختند که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت:

مورینیو: "تیم برتر زمین بازنده شد. همیشه این قانون در فوتبال وجود دارد".

ریبری: "با تمام وجودم برای بایرن بازی می کنم و با علاقه ای که به این تیم دارم در میدان حضور پیدا می کنم".

مانوئل نویر: "این برد برای ما واجب بود زیرا جنبه روانی برای ما داشت. توانستیم یک تیم انگلیسی را شکست دهیم و این خود خاطرات بد گذشته را از ذهنمان پاک می کند. دوست داشتم در فینال دو سال قبل نیز ضربه آخر را مهار می کردم ".

گواردیولا: "هاینکس معمار و خالق این عنوان است، می خواهم این جام را به او هدیه دهم".

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ریبری: به پپ گفتم این هم یک گل، مقابل مورینیو، برای تو!

311448_heroa.jpg

سایت گل – فرانک ریبری سوپرجام اروپا را تقدیم کرد به پپ گواردیولا.

بایرن مونیخ توانست سوپرجام را در ضربات پنالتی مقابل چلسی ببرد.

ریبری پس از بازی گفت: «تا آخرین لحظه جنگیدیم. این افتخاری بود که کاملا شایسته‌اش بودیم. این پیروزی برای پپ هم مهم است.

من رابطه‌ای فوق‌العاده با گواردیولا دارم. پس از گل که به سمتش دویدم لحظه‌ای خارق‌العاده برایم بود.

به او گفتم این هم یک گل برای تو. آن هم مقابل مورینیو.»

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گواردیولا بعد از فن خال و فرگوسن سومین مربی در تاریخ فوتبال شد که تونسته دو بار سوپر جام اروپا رو فتح کنه

بالا