• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
برنده شدن این جایزه روی بردن توپ طلا تاثیر منفی میذاره یا مثبت؟
در واقع ممکنه چون ریبری این جایزه رو برده برای توپ طلا بهش کمتر رای بدن یا اونو بدن به رونالدو؟

عملکرد ریبری در فصل جدید بوندسلیگا و لیگ قهرمانان هم در برنده شدن توپ طلا موثره. جایزه بهترین بازیکن فصل اروپا با آرای خبرنگاران اروپایی داده میشه ولی توپ طلا با رای مربیان و کاپیتان های تیم های ملی جهان و شاید سلیقه ای تر باشه

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
شروع تمرین شواینی قبل از بازی سوپر کاپ

Prag_GET_290813.jpg

ruqnojzsy49v1dco4cuj.jpg

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=2]
heynckes-vor-mainz-514.jpg
[/h]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی سابق مونیخی ها می گوید، گاهی اوقات برای کمک به آماده تر شدن ریبری به او می گفتم اگر پیشرفت نکنی، تو را به نیمکت خواهم فرستاد!
ریبری دیشب توانست با اختلافی زیاد، بالاتر از مسی و رونالدو، بعنوان برترین بازیکن قاره سبز برگزیده شود.
در همین مورد، هاینکس با ارسال تبریک نامه ای به کیکر نوشت:
فرانک این افتخار را به تو تبریک می گویم، از صمیم قلب برایت خوشحالم چرا که این عنوان را در عین شایستگی بدست آوردی.
هاینکس در ادامه می گوید: "ما در این سال ها هر روز با هم تمرین می کردیم، ما با هم رایطه ای دوستانه داشتیم و من به خوبی می دانستم که تو بازیکنی احساسی هستی که به اعتماد مربیت احتیاج داری."وی اضافه می کند: "ما گاهی اوقات جر و بحث هایی داشتیم، بطور مثال پس از شکست در فینال چمپیونز لیگ به تو و روبن گفتم، این برای من کافی نیست، باید بیشتر و بیشتر تلاش کنید، اگر می خواهید موفقیتی چشمگیر بدست آورید؛ اما تو بخوبی نشان دادی که بازیکنی موفق و در اختیار تیم هستی که موفقیت تیم برایت ارزشمندتر از موفقیت شخصی است."یوپ 69 ساله در پایان می گوید: "خیلی خوشحالم، چرا که بعد از قهرمانی های پیاپی، و شرکت در کار تیمی، با بدست آوردن این جایزه شخصی، به این نتیجه رسیدی که با کار تیمی و از خودگذشتگی می توان به همه عناوین دست پیدا کرد."

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
toni-kroos-mikel-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بازیکنان قبل از دیدار مقابل چلسی در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کردند. مانوئل نویر: " این یک بازی زیبا خواهد شد و ما همیشه به دنبال برد هستیم و قطعاً تمام تلاش خود را خواهیم کرد ".
آرین روبن: " این یکی دیگر از بازی های مهم ما است و برای ما بیشتر اهمیت دارد و ما هر چه در توان داریم در زمین استفاده خواهیم کرد ".
اولی هوینس: " ما فصل پیش قهرمان لیگ قهرمانان شدیم و توانایی ها و شایستگی های خود را به نمایش گذاشته ایم و این بازی چیزی از ما کم یا زیاد نمیکند اما من مطمعن هستم بازیکنانمان تمام تلاششان را خواهند کرد ".

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
بچه ها بنظرتون بازی چند چند میشه؟

من میگم 2-0 میبریم با گلای روبن و مانزوکیچ

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
[h=1]فرانک ريبري بهترين بازيکن اروپا شد[/h]
[h=2] بازيکن تيم ملي فرانسه به عنوان بهترين بازيکن سال اروپا انتخاب شد.[/h]
00025246.jpg

امشب مراسم انتخاب بهترين بازيکن سال اروپا برگزار شد و در نهايت فرانک ريبري اين عنوان را به خود اختصاص داد.

ريبري جايزه خود را از دست هموطن خود ميشل پلاتيني دريافت کرد.

به گزارش فارس، ليونل مسي و کريس رونالدو نتوانستند عنوان بهترين بازيکن را کسب کنند ضمن اينکه رونالدو در اين مراسم حضور نداشت.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هوینس: مورینیو باز هم حرف‌های ناشایسته زد

299123_heroa.jpg

این مربی پرتغالی از این ناراحت است که عملکردش مقابل پپ گواردیولا را به رخش کشیده‌اند.

سایت گل – اولی هوینس، رییس بایرن مونیخ به‌شدت به ژوزه مورینیو، مربی چلسی تاخته است.

در جریان کنفرانس خبری پیش از بازی سوپرجام اروپا بود که روزنامه‌نگاری به این نکته اشاره کرد که مورینیو در 15 مصاف با پپ تنها سه بار برنده شده است. همین باعث واکنش خشم‌آگین مورینیو شد و او گفت «آمار شما اشتباه است».

مورینیو بعدتر گفت شاید هم خودش اشتباه کرده باشد. اما هوینس از این واکنش او راضی نیست:: «به نظرم این مسابقه حیثیتی است. به‌ویژه چون مورینیو، باز هم حرف‌های ناشایسته‌ای زده است. پس به نظرم مربی ما انگیزه بسیاری برای این بازی خواهد داشت.»

هوینس درباره گواردیولا می‌گوید: «انگشتانم را در هم گره کرده و امیدوار به پیروزی خواهم برد. البته مطمئن نیستم؛ شاید دوباره نیروهای خاصی علیه آلمانی‌ها در کار باشند.»

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
خلاصه ای از نامه یوپ هاینکس به ریبری که در kicker چاپ شده

تو کاملا مستحق عنوان بهترین بازیکن اروپا در سال 2013 هستی.
تو بهترین بودی! خیلی خوشحال شدم و از صمیم قبل به تو تبریک می گویم.
ما در سال های اخیر به طور روزانه با هم کار کردیم و روابط ویژه ای را شکل دادیم، من همیشه می دانستم که تو بازیکنی "عاطفی" هستی که نیازمند به اعتماد مربیست.
در این بازه زمانی تو به عنوان یک انسان و خصوصا به عنوان یک بازیکن پیشرفت خارق العاده ای داشتی.
البته ما دعواهای خودمان را داشتیم، بعد از فینال 2012 لیگ قهرمانان من به تو - و روبن- گفتم که اگر به دنبال موفقیت هستید باید (در دفاع) بیشتر از این کار کنید و من شما را به نیمکت نشینی تهدید کردم!
ولی تو اثبات کردی که اهل بازی تیمی هستی، تو به دنبال موفقیت کل تیم بودی و توانایی های فردیت را صرف موفقیت هدف نهایی کردی.
پس بعد از موفقیت کل تیم، توانستی به این افتخار فردی دست پیدا کنی. به خاطر رفتاری غیر خودخواهانه ای که داشتی به این پاداش رسیدی.

منبع

بالا