• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
آرای ریبری بیش از دو برابر مجموع مسی و رونالدو

624-ribery-5.jpg

FCBayern.ir- دقایقی پیش در موناکو فرانک ریبری در رقابت با لیونل مسی مهاجم آرزانتینی بارسلونا و کریستیانو رونالدو مهاجم پرتغالی رئال مادرید مرد سال فوتبال اروپا شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ دقایقی بعد از این انتخاب یوفا که در یک اقدام جالب مراسم رای گیری را به صورت الکترونیکی در سالن محل برگزاری مراسم انجام داده بود جزئیات این انتخاب را منتشر کرد.

بنابر اعلام یوفا ریبری با کسب 36 رای در رتبه نخست قرار گرفت و پس از او مسی با 13 و رونالدو با 3 رای دوم و سوم شدند.

شاید طعنه آمیزترین نکته هم در همین تعداد رای ها باشد چراکه مجموع آرای مسی و رونالدو در مقایسه با آرای ریبری از نصف هم کمتر است.

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
برنده شدن این جایزه روی بردن توپ طلا تاثیر منفی میذاره یا مثبت؟
در واقع ممکنه چون ریبری این جایزه رو برده برای توپ طلا بهش کمتر رای بدن یا اونو بدن به رونالدو؟

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
برنده شدن این جایزه روی بردن توپ طلا تاثیر منفی میذاره یا مثبت؟
در واقع ممکنه چون ریبری این جایزه رو برده برای توپ طلا بهش کمتر رای بدن یا اونو بدن به رونالدو؟
مگه توپ طلا هم نامزدای دریافتش همین سه نفر هستن؟؟؟؟

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
مگه توپ طلا هم نامزدای دریافتش همین سه نفر هستن؟؟؟؟

نه ولی ممکنه برسن به این 3 نفر یا شایدم روبن یا بازیکن دیگری از بایرن برسه به جمع 3 تا؟
اونم رای گیریش دو مرحلست تا میرسن به 3 نفر

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
پیش نمایشی از بازی سوپر کاپ اروپا 2013 ( بایرن - چلسی)

این دو تیم تا کنون 3 بار به دیدار هم رفته اند. اولین دیدار دو تیم به سال 2005 و لیگ قهرمانان اروپا باز می گردد که بایرنی ها در زمین چلسی با نتیجه 4-2 مغلوب حریف خود شدند و در دیدار برگشت نیز علی رغم پیروزی 3-2 نتوانستند به دور بعد مسابقات صعود کنند.اما، دیدار آخر آن ها به فینال لیگ قهرمانان در سال 2012 باز می گردد جایی که مردان لندنی با سرمربی ایتالیایی خود موفق شدند تا بایرن را در ضربات پنالتی شکست دهند و اولین قهرمان خود در این مسابقات را به دست آورند.

بایرنی ها هرگز تا کنون موفق به کسب این جام نشده اند اما، چلسی در سال 1998 موفق شد تا با شکست رئال مادرید قهرمان این جام شوند.

بایرن در صورت قهرمانی می تواند اولین تیم آلمانی باشد که این عنوان را تصاحب کرده است.

میلان با 5 قهرمانی در این مسابقات رکورد دار عنوان قهرمانی مسابقات است.

این جام تنها جام معتبر اروپایی است که بایرن هرگز آن را به دست نیاورده است.

آخرین بار بایرنی ها در سال 2001 در این جام حضور داشتند که در مقابل نماینده انگلیس تیم لیورپول شکست خوردند.

یوفا به تیم قهرمان 3 میلیون یورو و به تیم نایب قهرمان 2.2 میلیون یورو جایزه اهدا خواهد کرد.

از 1998 تا کنون این بازی در ورزشگاه شهر موناکو برگزار می شده است و امسال برای اولین بار در شهر پراگ در جمهوری چک برگزار خواهد شد.

پس از 4 سال قهرمان سوپر کاپ اروپا یک تیم اسپانیایی نخواهد بود.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
بایرن مونیخ*****
94670009394808109480.jpg
*****چلسی****

54368312153882499968.png

img_ph.gif

279007.jpg

Jonas Eriksson (SWE)
Assistant referees

Mathias Klasenius (SWE)
Daniel Wärnmark (SWE)
Fourth official

Stefan Wittberg (SWE)
Additional assistant referees

Stefan Johannesson (SWE)
Markus Strömbergsson (SWE)

39555435453057119168.png

99147717517255841028.jpg

نام ورزشگاه:Stadion Eden, Prague (CZE
ظرفیت: 21.000 نفر

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
310846_heroa.jpg

سرمربی بایرن مونیخ مشکلی در تمجید از عملکرد ژوزه مورینیو سرمربی باشگاه چلسی ندارد

سایت گل- پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ مشکلی در تمجید ازعملکرد و پروژه کاری ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی چلسی ندارد. بایرن گواردیولابه عنوان قهرمان فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا امشب در سوپرکاپ اروپا مقابل چلسی ژوزه مورینیو که به عنوان قهرمان لیگ اروپا به این بازی راه یافته به میدان خواهد رفت. گواردیولا در کنفرانسی خبری در تمجید از گواردیولا گفت:« چلسی سرمربی خیلی بزرگی دارد و بایرن مونیخ هم همین طور. ما این شانس را داریم که وقتی داور سوت آغازین بازی را می زند توجهات برروی بازیکنان متمرکز خواهد شد. ما احترام زیادی برای مورینیو و پروژه کاری اش قائلیم.» گواردیولا با اشاره به ضد حملات تمام تیم هایی که مورینیو هدایت آنها را برعهده داشته گفت:« زمانی که توپ را از دست می دهی، ضد حملات تیم های مورینیو مهلک است.» او در مورد شرایط فردی اش به این نکته اشاره کرد که انگیزه های زیادی با بایرن دارد و گفت:« من خودم را یک مربی جوان می دانم،4 سال است مربیگری می کنم و 2 سال تجربه حرفه ای دارم. دوست دارم که در آینده درانگلیس هم مربیگری کنم ولی الان می خواهم که در بایرن دراوج باشم.» سرمربی کاتالان بایرن مونیخ گفت:« فوتبال زندگی است و باید در لحظه زندگی کرد. بازی جمعه یک چالش بزرگ است. گذشته ها گذشته ؛ چه در ذهنم و چه در قلبم. من برای تجربه خودم به عنوان سرمربی اینجا هستم و از سران بایرن متشکرم که به من اعتماد کردند.» گواردیولا پاسخ برخی از سوالات را به زبان آلمانی می داد و یادآوری کرد که الان زود است که بخواهند درمورد عملکرد او در آلمان جمع بندی بکنند و گفت که بازیکنان بایرن به او بیشتر کمک کرده اند تا او به بازیکنان:«امیدوارم که این روند تغییر یابد.خیلی زود است. من به زمان نیاز دارم ولی ما در بازی اخیرمان مقابل فرایبورگ که با تساوی به پایان رسید موقعیت های زیادی خلق کردیم ؛ فشار زیادی به حریف وارد کردیم و خوب بازی کردیم.فکر می کنم که بازی کردن به سبک بارسلونا غیرممکن است ولی کیفیت تیم ما کاملا متفاوت است. من می بایست با بازیکنان جدیدم تطبیق پیدا می کردم»او درنهایت درمورد مصدومیت تیاگو آلکانتارا به این نکته اشاره کرد که تیاگو بازیکن ویژه ای است:« تیاگو درمیانه میدان بازیکن باکیفیتی است و مهارتهای متفاوتی دارد و در ماه نوامبر به جمع ما بازخواهد گشت.»​

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
309885_heroa.jpg

قدرت بایرن درانسجام آنهاست.آنها یک محصول تمام شده هستند وبا بازیکنانی که دارند دربهترین دوره تاریخی شان هستند.آنها خیلی باتجربه اند و تیم بی عیب و نقصی برای فتح جام سه گانه بودند

سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی چلسی درآستانه دیدار حساس تیمش مقابل بایرن مونیخ که امشب در سوپرکاپ اروپا برگزار می شود، درمورد این بازی صحبت کرده و یادآوری کرد که این بازی مصاف دو تیم است و نه دوئل شخصی او با پپ گواردیولا. البته او در بخشی از صحبت هایش به شمارش دفعاتی که با تیم هایش مقابل تیم های گواردیولا به پیروزی رسیده پرداخت.
مورینیو در صحبت هایی گفت:« آمار را مرور کنید. با اینتر چه اتفاقی افتاد؟ در فینال کوپا دل ری؛ در سوپرکاپ اسپانیا، در رقابتهای لالیگایی که رکورد کسب امتیازات را شکسیتم؟» مورینیو این صحبت ها را در کنفرانس خبری اش قبل از برگزاری این بازی برزبان آورد.
آقای خاص با وجود یادآوری بردهایی که مقابل بارسلونای گواردیولا کسب کرده، تلاش کرد تا بازی جمعه شب را مبدل به یک دوئل فردی نکنه و گفت:« بازی جمعه شب مصاف یک تیم با تیمی دیگر است.»
سرمربی پرتغالی همچنین به تمجید از بایرن مونیخ، حریف تیمش در بازی جمعه شب پرداخت و گفت:« قدرت بایرن در انسجام و تیم بودن آنهاست. آنها یک محصول تمام شده هستند و با بازیکنانی که دارند در بهترین دوره تاریخی شان هستند.بایرنی ها خیلی باتجربه اند و تیم بی عیب و نقصی برای فتح قهرمانی سه گانه بودند. سال به سال آنها در رقابتهای بهتر حضور می یابند.بایرن قدرت فوتبالی فوق العاده ای دارد.»
مورینیو در مورد احتمال جدایی خوان ماتا از چلسی هم صحبت کرد:« من می خواهم که ماتا بماند. دراین باره حرفی نیست.ما بازیکنان زیادی داریم که پشت سرگلزنان تیم به کار بگیریم ولی آنها می توانند در پست های مختلف بازی کنند. درهر تیم بزرگی، گزینه های متعددی پیش روی مربی است. ما به 20 بازیکن نیاز داریم و به همین خاطر به تقویت تیممان می پردازیم.»
او دربخش دیگری از صحبت هایش درمورد احتمال انتقال وین رونی به باشگاه چلسی گفت:« من آنچه باید بگویم را گفته ام. خیلی روشن گفتم که رونی می خواهد قراردادش را بایونایتد لغو کند. این پروسه را ما شروع نکردیم و نباید چیزی به این ماجرا اضافه کنیم.»

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
یوفا داور بازی سوپرجام را برگزید

میلیونر معروف سوئد مامور قضاوت بایرن - چلسی

میلیونر معروف سوئد مامور قضاوت دیدار سوپرجام اروپا میان بایرن مونیخ آلمان و چلسی انگلیس شد.

فوتبال ایران- با تصمیم اتحادیه فوتبال اروپا «یوفا» یوناس اریکسون مصاف این دو تیم را در مصاف جمعه سوت خواهد زد.
داور 39 ساله که فصل گذشته قضاوت 6 دیدار را در لیگ قهرمانان اروپا را برعهده داشت،
این بازی ساعت 23 و 15 دقیقه جمعه میان بایرن،‌ فاتح لیگ قهرمانان و چلسی، قهرمان لیگ اروپا در در شهر پراگ جمهوری چک انجام خواهد شد.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
به بهانه رویارویی بایرن مونیخ و چلسی
پپ ۷ - آقای خاص ۳/ نبرد ذهن‌های خلاق در سوپرجام اروپا
دیدار تیم‌های بایرن و چلسی در شرایطی برگزار خواهد شد که دنیای فوتبال این‌بار شاهد رویارویی متفاوت گواردیولا و مورینیو در سوپرجام اروپا خواهد بود.
13920606000402_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم‌های فوتبال بایرن مونیخ آلمان و چلسی انگلیس امشب در ورزشگاه ادن آره‌نا پراگ جمهوری چک در شرایطی برگزار خواهد شد که دنیای فوتبال بار دیگر شاهد رویارویی ژوزه مورینیو و پپ گواردیولا خواهد بود.مصافی که دو مربی سرشناس سابق تیم‌های بارسلونا و رئال مادرید این بار در قامت مربیان تیم‌های بایرن و چلسی تجربه خواهند کرد.این رویارویی به نوعی یادآور دیدارهای این دو مربی بزرگ دنیای فوتبال در ال‌کلاسیکو است و جنجال‌هایی که به خصوص آقای خاص در مقابل تیم پپ به راه انداخته بود.این دو مربی نخستین بار در فصل 10-2009 لیگ قهرمانان اروپا در مرحله گروهی به مصاف هم رفتند. مورینیو با اینترمیلان در جوزپه مه آتزا تساوی بدون گل و در نیوکمپ شکست دو بر صفر مقابل بارسلونا را تجربه کرد اما در نیمه نهایی شرایط کاملاً با مرحله گروهی فرق کرد.بازیکنان بارسلونا که به دلیل فوران آتشفشان ایسلند به اجبار با اتوبوس به میلان سفر کرده بودند نتوانستند بازی همیشگی خود را در جوزپه مه آتزا به نمایش بگذارند و با وجود اینکه با یک گل پیش افتادند در نهایت سه بر یک شکست خوردند.در بازی برگشت اما مورینیو تیمش را با یک بازی بسته به میدان فرستاد و تک گل دقایق پایانی پیکه هم نتوانست باعث پیروزی بارسا در مجموع دو دیدار شود تا مورینیو تیمش را راهی فینال کند و در نهایت عنوان قهرمانی را در مصاف با بایرن مونیخ بدست آورد.تا قبل از حضور مورینیو به فوتبال اسپانیا، پپ جوان در چهار دیدار برگزار کرده مقابل مورینیو موفق شد در دو دیدار پیروز شود و تنها یک بازی را واگذار کرد.پس‌ از ورود مورینیو به فوتبال اسپانیا، آقای خاص در آخرین سال حضور گواردیولا در بارسا و در دیدار برگشت در نیوکمپ با نتیجه دو بر یک پیروز شد.البته آقای خاص پیش از این توانسته بود در کوپا دل ری بارسا را مغلوب کند و عنوان قهرمانی جام پادشاهی را بدست آورد.
13920606000577_PhotoL.jpg

در مجموع گواردیولا موفق شده در دوئل‌های خود با مورینیو در 7 دیدار پیروز شود و مورینیو فاتح 3 نبرد بوده است.قطعاً رویارویی فردا شب می‌تواند باز هم این دو سرمربی مطرح و برتر فوتبال جهان را رودرروی هم قرار دهد و این بار دو مربی در قامت دو تیم متفاوت با ذهن‌های خلاق خود به مصاف هم خواهند رفت.دیدار بایرن و چلسی امشب ساعت 23:15 به وقت ایران برگزار خواهد شد.​

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518

ستاره محبوب پرسپوليس بازي هاي درخشاني از خود در بوندس ليگا به نمايش گذاشت.

کاپیتان كنوني تیم ملی آلمان و تیم بایرن در کنار کریمی روی نیمکت تیم بايرن مونيخ نشسته است.

47402_729.jpeg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ریبری: این روز را هیچ وقت فراموش نمیکنم

624-ribery-1.jpg

FCBayern.ir - ساعتی پیش بهترین بازیکن سال اروپا انتخاب شد و فرانک ریبری برای اولین این عنوان را در دوران فوتبال حرفه ایش به دست آورد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: ریبری از دستان میشل پلاتینی جایزه بهترین بازیکن سال اروپا را دریافت کرد،او در این رابطه میگوید: " این یک لحظه خاص در زندگی ام بود و هیچوقت آن را فراموش نمیکنم.از باشگاه بایرن مونیخ و تمام بازیکنان و همسر و بچه هایم تشکر میکنم ".

ریبری با یاد کردن فینال لیگ قهرمانان فصل پیش گفت: " قهرمانی در لیگ قهرمانان هم یکی از روزهایی خواهد بود که هیچوقت فراموش نخواهم کرد ".

واکنشهای بازیکنان در مورد مرد سال فوتبال اروپا

624-ribery-6.jpg

FCbayern.ir - فرانک ریبری وینگر فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ توانست عنوان بهترین بازیکن سال اروپا را ازعان خود کند و تبریکات از جانب بازیکنان به وی شروع شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: پس از کسب عنوان بهترین بازیکن سال اروپا توسط ریبری برخی بازیکنان درباره این انتخاب صحبت کردند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت:

نویر: " در اتوبوس بودم وقتی این خبر را شنیدم و همه بازیکنان از خوشحالی در اتوبوس فریاد میزدند طوری که اتوبوس از مسیر اصلیش خارج شد ".

رافینیا: "ریبری باید به خاطر این موفقیت ما را به شام دعوت کند ".

پائولو مالدینی: " فرانک ریبری باید مرد سال فوتبال اروپا میشد زیرا تنها نماینده ای بود که در این فصل مستحق این عنوان بود ".

مسی نیز در صفحه ی شخصی خود گفت: " به فرانک برای کسب عنوان بهترین بازیکن اروپا تبریک میگویم ".

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بالا