• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
مصدومیت شواین اشتایگر جدی نیست+دو خبر کوتاه

sc-freiburg-fc-bayern-muenchen-514-5.jpg

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،کاپیتان دوم بایرن مونیخ می تواند در بازی روز جمعه مقابل چلسی در سوپر کاپ اروپا به میدان برود.
دکتر مولر وولفارت درباره مصدومیت شواینی گفت: "مصدومیت شواینی جدی نیست و فقط مچ پای راست او پیچ خورده است. او امروز و فردا برای جدی تر نشدن مصدومیتش تحت درمان قرار خواهد گرفت، و انتظار داریم بتواند در آخرین جلسه تمرینی تیم قبل از بازی مقابل چلسی شرکت کند. "

خبر های کوتاه:
تیاگو: گواردیولا آقای خاص نیست
تونی کروس: مشکلی با سیستم چرخشی بایرن مونیخ ندارم

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=2]هوینس: گواردیولا مایل‌ها از مورینیو جلوتر است[/h]

uli-hoeness-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،مدیرعامل باشگاه بایرن مونیخ در آستانه دیدار سوپرجام اروپا شروع به رجزخوانی برای آبی‌پوشان لندن کرده و سرمربی این تیم را مایل‌ها عقب‌تر از سرمربی اسپانیایی باواریایی‌ها دانسته است. در آستانه دیدار تیم‌های بایرن مونیخ و چلسی در سوپرجام فوتبال اروپا، اولی هوینس به حمایت از پپ گواردیولا، سرمربی اسپانیایی تیم خود پرداخت و او را بسیار موفق‌تر از همتای پرتغالی‌اش در نیمکت قهرمان فصل گذشته لیگ اروپا دانست.

هوینس با تاکید بر اینکه گواردیولا در دوران مربیگری‌اش در بارسلونا ثابت کرده که مربی بهتری از ژوزه مورینیو است، به روزنامه بیلد آلمان گفت: پپ و مورینیو در یک نبرد جالب در اسپانیا طی 2 فصل با یکدیگر جنگیدند و سرمربی حال حاضر ما با مایل‌ها اختلاف پیروز مسابقه شد. میان آنها همیشه یک تنش خاصی وجود دارد. من با پپ درباره مورینیو حرف نمی‌زنم اما می‌دانم که آنها برای یکدیگر دوستانی صمیمی نیستند.

هوینس ادامه داد: رویارویی دوباره آنها دوئل تماشایی خواهد شد و بر جذابیت بازی جمعه خواهد افزود. من واقعاً آن را دوست دارم. در یک طرف گواردیولا است که در تیم ما است و در طرف دیگر مورینیو که در تیمی طراز اول مانند چلسی است. نمی‌دانم که آیا مورینیو و پپ با یکدیگر دست خواهند داد یا نه، هرچند این موضوع مهمی نیست. پپ مربی ارزشمند و قابل احترام ما است. من حتی نمی‌خواهم در مورد مورینیو قضاوت کنم.

مدیرعامل بایرن مونیخ در خاتمه اظهار داشت: حقیقت‌ این است که ما هرگز سعی نکردیم مورینیو را به عنوان سرمربی‌مان استخدام کنیم و گواردیولا را به او ترجیح دادیم. فکر می‌کنم که بایرن موضعش در قبال این 2 مربی را کاملاً مشخص کرده است.

جدال تیم‌های بایرن مونیخ و چلسی در سوپرجام اروپا جمعه شب ساعت 23:15 به وقت تهران در شهر پراگ جمهوری چک برگزار خواهد شد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کیلینی: امیدوارم با بایرن مونیخ در یک گروه قرار نگیریم

giorgio%20chiellini%20champions.jpg

FCBayern.ir - جورجیو کیلینی مدافع بلند قامت تیم فوتبال یوونتوس اعلام کرد که تنها امیدوار است تیمش در مرحله گروهی در گروه بایرن مونیخ قرار نگیرد. به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ جورجیو کیلینی در مصاحبه ای اعلام کرد که اگر بایرن مونیخ در مرحله گروهی همراه یوونتوس باشد کار را برای یوونتوس بسیار دشوار خواهد کرد و گفت: " اگر از من بخواهند که یک تیم در مرحله گروهی لیگ قهرمانان در گروه تیمم نباشد من بایرن مونیخ را انتخاب میکنم ". لازم به ذکر است فردا قرعه کشی لیگ قهرمانان با حضور 32 تیم برگزار میشود.

هوینس خبر خرید اوزیل را تکذیب نمود

624-hoeness-2.jpg

FCBayern.ir- گفته میشد مسوت اوزیل ستاره ناراضی این روزهای باشگاه رئال مادرید ممکن است از این باشگاه جدا شود وبه باشگاه منچستر یونایتد یا بایرن مونیخ آلمان بپیوندد اما رئیس باشگاه بایرن این اخبار را به کلی تکذیب می نماید.

هوینس دراین باره به شبکه fcb.tv میگوید : "اوزیل بدون شک جز بهترین هافبک های جهان می باشد ولی ما به او نیازی نداریم و وی اصلا در برنامه های آینده ما جایی ندارد.ترکیب باشگاه بایرن کامل است و پپ نیز این موضوع را تایید می نماید.نقل و انتقالات برای باشگاه بایرن مونیخ تقریبا تمام شده است."

Last edited:

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ریبری: جایزه بهترین بازیکن اروپا حق من است

281683_heroa.jpg

این ملی پوش فرانسوی، یکی از ارکان اصلی بایرن در کسب سه گانه فصل گذشته بود و معتقد است که تعداد آنهایی که او را شایسته کسب این جام نمی دانند، زیادی نیست.

سایت گل- فرانک ریبری، هافبک بایرن مونیخ، خوش بین است که بتواند با پشت سر گذاشتن کریس رونالدو و لیونل مسی، عنوان بهترین بازیکن فصل اروپا را به دست بیاورد.

این ملی پوش فرانسوی، یکی از ارکان اصلی بایرن در کسب سه گانه فصل گذشته بود و معتقد است که تعداد آنهایی که او را شایسته کسب این جام نمی دانند، زیادی نیست.

ریبری به خبرنگاران گفت:" فصل گذشته عالی بود؛ به همین خاطر شانس من برای بردن جایزه بهترین بازیکن اروپا خیلی زیاد است.

من تداوم داشتم و هر کاری می توانستم انجام دادم. کمی استرس دارم اما در مجموع آرام هستم. آنهایی که می گویند این جایزه باید به کسی دیگری داده شود، زیاد نیست."

او همچنین در مورد دیدار سوپرکاپ اروپا مقابل چلسی، گفت:" درست است که برای مربیان دو تیم دیدار حساسی است. ما اینجا هستیم تا به مربیان مان کمک کنیم تا تجربه خوبی داشته باشد.
ما بهترین بازی مان را برای او انجام می دهیم و مطمئنیم پیروز خواهیم شد."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
روبن: زیر نظر گواردیولا پیشرفت خواهم کرد؛چلسی در دوسال اخیر فوق العاده بوده

308992_heroa.jpg

ستاره 29ساله وهلندی بایرن مونیخ درماه های اخیر در اوج روزهای فوتبالی اش بوده ولی براین باور است که زیرنظر سرمربی اسپانیایی تیمش از این هم بهتر خواهد شد

سایت گل- آرین روبن ستاره هلندی باشگاه بایرن مونیخ براین باور است که زیر نظر پپ گواردیولا پیشرفت زیادی خواهد داشت و حتی از این هم بهتر خواهد شد.

این ستاره 29 ساله در ماه های اخیر دراوج فوتبالش بوده و گل قهرمانی تیمش در فینال لیگ قهرمانان اروپای فصل گذشته را به ثمر رساند و معتقد است که زیر نظر پپ گواردیولا در فصل پیش رو پیشرفت زیادی خواهد داشت.

روبن در صحبت هایی به یوفا دات کام گفت:« کار کردن با یک سرمربی بزرگ دیگر افتخار بزرگی است و من بی صبرانه درانتظار پیشروی رقابتهای این فصل هستم. من زیر نظر این سرمربی بزرگ می توانم به سمت جلو گام بردارم و می توانم از گواردیولا درسهای زیادی بیاموزم. هر سرمربی ایده ها و دیدگاه های خاص خودش را دارد و شیوه های خاصی را برای بازی تیمش در ذهن پرورش می دهد. گواردیولا تغییرات کوچکی را درتیم ایجاد خواهد کرد و ما می خواهیم تا فشار بیشتری روی فورواردهای تیم باشد تا هرچه سریعتر توپها را بازیابی کنیم.»

این ستاره هلندی در ادامه درمورد بازی سوپرکاپ اروپا که جمعه شب میان بایرن مونیخ و چلسی برگزار می شود صحبت کرد و گفت بازی سختی مقابل شاگردان مورینیو پیش روست: «چلسی دو سال فوق العاده را پشت سرگذاشته وحالاهم سرمربی اسبق آنها به جمعشان بازگشته . من واقعا مورینیو را تمجید می کنم. بازی بزگی پیش روست. ما پارسال قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شدیم و این جام جدیدی است که امسال می توانیم آن را فتح کنیم؛ جامی که تا پیش از این هرگز آن را بالای سر نبرده ایم.»

جمعه شب در ورزشگاه ادن آرنای شهر پراگ دیدار سوپرکاپ اروپا میان دو تیم بایرن مونیخ قهرمان فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا و چلسی قهرمان فصل قبل لیگ اروپا برگزار می شود.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
یه سوال فنی:از الان مشخصه که تیم اول کدوم گروه ها به تیم دوم کدوم گروه ها میخورن یا قرعه کشی میشه؟کلا یه توضیحی بدید که چه جوری تیما به هم میخورن ممنون میشم.فکر کنم اگه قرعه کشی باشه تیمای اول سید1 میشن تیمای دوم سید 2 یعنی تیمای اول به هم نمیخورن و تیمای دوم هم به هم نمیخورن دیگه؟درسته؟
ممنون

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
یه سوال فنی:از الان مشخصه که تیم اول کدوم گروه ها به تیم دوم کدوم گروه ها میخورن یا قرعه کشی میشه؟کلا یه توضیحی بدید که چه جوری تیما به هم میخورن ممنون میشم.فکر کنم اگه قرعه کشی باشه تیمای اول سید1 میشن تیمای دوم سید 2 یعنی تیمای اول به هم نمیخورن و تیمای دوم هم به هم نمیخورن دیگه؟درسته؟
ممنون
آقا اسپم بازی نکن
تو همه تاپیکا اینو نوشتی

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
روی کاغد گروه متوسطی داریم و به جز منچستر سیتی به نظر نمیاد بقیه مشکل ساز بشن ولی نباید دست کم بگیریم زسکامسکوی امسال می تونه باته بوریسوف سال گذشته بشه

انتخاب ریبری رو هم تبریک میگم :heart:
یه جورایی می دونستم انتخاب میشه مبارکش باشه

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
ممنون

برای دور یک هشتم دوباره قرعه کشی میشه و تیمهای سرگروه به تیم های دوم گروه ها می خورن همچنین تیمهایی که مال یک کشور هستن هم به هم نمی خورن

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
مسی و رونالدو زیر کفش های ریبری
fussballer-des-jahres-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بازیکن فرنسوی بایرن مونیخ به عنوان بهترین بازیکن سال اروپا انتخاب شد.
امشب مراسم انتخاب بهترین بازیکن سال اروپا برگزار شد و در نهایت فرانک ریبری این عنوان را به خود اختصاص داد.ریبری جایزه‌اش را از دست هموطن خود میشل پلاتینی دریافت کرد.لیونل مسی و کریس رونالدو نتوانستند عنوان بهترین بازیکن را کسب کنند ضمن اینکه رونالدو در این مراسم حضور نداشت.در این رای گیری ریبری 36 رای را به خود اختصاص داد، مسی به 13 رای رسید و رونالدو تنها 3 رای کسب کرد.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
هم گروهی بایرن با زسکامسکو،منچسترسیتی و ویکتوریا پرژن
champions-league-pokal-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،قرعه کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا انجام شد.
بایرن در گروه D با تیم های زیر رو به رو می شود
1.منچستر سیتی
2.زسکا مسکو
3.ویکتوریا پرژن
قرعه کشی کامل این مرحله به شرح زیر می باشد:
گروه A: منچستریونایتد، لورکوزن، شاختاردونتسک، رئال سوسیه دادگروه B: گالاتاسرای، رئال مادرید، یوونتوس، کپنهاگگروه C: بنفیکا، المپیاکو، پارسی سن ژرمن اندرلشتگروه D: منچسترسیتی، بایرن مونیخ، ویکتوریا، زسکا موسکوگروه E : چلسی، شالکه، بازل، بخارستگروه F: آرسنال، مارسی، دورتموند، ناپولیگروه G: پورتو، اتلتیکو مادرید،‌ زنیت، استرالیا وینگروه H: میلان، آژاکس، بارسلونا، سلتیک

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
برای دور یک هشتم دوباره قرعه کشی میشه و تیمهای سرگروه به تیم های دوم گروه ها می خورن همچنین تیمهایی که مال یک کشور هستن هم به هم نمی خورن
چرا میخورن!
سال 2011 ال کلاسیکو شده بود

بالا