مصاحبه روبن در مورد بازی با نورنبرگ
FCBayern.ir - آرین روبن ستاره ی هلندی تیم بایرن مونیخ عنوان کرد که از آمادگی بالای برخوردار است و تیم کنونی پپ را در مسیر صحیحی دانست.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: آرین روبن در مورد مسائل مختلفی به گفتگو پرداخت که در ادامه به آنه ها خواهیم پرداخت:
آقای روبن،آیا الان شما خوشحال هستید؟
روبن: " بدون شک بله! خیلی خوشحال هستم که توانسته ام در برابر نورنبرگ گل بزنم اما بیشتر از هر چیز از آمادگی خود خوشحال هستم ".
سه بازی و سه برد.نظرتان چیست؟
روبن: " بله.اما ما قطعاً بهتر خواهیم شد.شما میتوانید بازی های اول فصل را با بازی های الان مقاسه کنید،متوجه پیشرفتمان خواهید شد اما این طبیعی است که همانند فصل پیش نباشیم ".
در نیمه اول مقابل نورنبرگ عملکر خوبی نداشتید.
روبن: " تیم نورنبرگ در نیمه اول بسیار بسته بازی میکرد و سرعت را از ما گرفتند.من چندین بار صاحب توپ شدم اما همیشه بازیکن آزاد وجود نداشت و توسط پرس شدید نورنبرگ بازیکنان نمیتوانستند به من نزدیک شوند اما در نیمه دوم توانستیم جبران کنیم ".
یک پنالتی گرفتید،چرا خودتات پنالتی را نزدید؟
روبن: " من همیشه آمادگی دارم پتالتی بزنم اما آلابا در بازی های پیش پنالتی زده بود و موفق هم بوده است.من سعی میکنم اعتماد بازیکنان و مربی تیم را به خود جلب کنم ".
نظر شما دربازه ی درآوردن پیرهن ریبری بعد از زدن گل اول چیست؟
روبن: " من واقعاً از گل زدن او خوشحال هستم.او بعد از گل زدن پیراهن خود را درآورد و حتی از استارت های خود در بازی هم سریعتر به سمت نیمکت رفت(با خندیدن) ".
بردن در بازی سوپر کاپ در روز جمعه چقدر اهمیت دارد؟
روبن: " مهم است زیرا باشگاه بایرن تنها جامی که کسب نکرده است همین جام است،قطعاً تمام تلاش خود را برای پیروزی خواهیم کرد ".
در آخر در مورد برنو بگوید؟
روبن: " او واقعاً در زندان بسیار ناراحت بوده و سختی زیادی کشیده است و فرصت های خود را از دست داده است اما اکنون او میتواند در عرصه جدیدی شروع بکار شود و من از او حمایت کامل میکنم حتی به او گفتم،هرکسی مستحق شانس دوم است ".
غیبت دو ماهه تیاگو آلکانتارا
FCBayern.ir- باشگاه بایرن مونیخ آلمان با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که تیاگو آلکانترا هافبک اسپانیایی و جدید الورود این تیم به علت آسیب دیدگی نزدیک به 2 ماه از میادین دور خواهد بود.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ این بازیکن میانی که به تازگی از بارسلونا به مونیخ آمده است در دیدار شنبه مقابل نورنبرگ دچار آسیب دیدگی شد.
تیاگو در اواسط نیمه دوم بازی مقابل نورنبرگ از ناحیه لگامنت پای راست دچار آسیب شد و از زمین بیرون رفت.
آلکانترا با این مصدومیت به احتمال فراوان دیدارهای بایرن مونیخ مقابل فرایبورگ، هانوفر ،شالکه، در بوندسلیگا و دیدارهای نخست بایرن در لیگ قهرمانان و نیز مرحله دوم جام حذفی آلمان مقابل هانوفر را از دست خواهد داد.
شاگردان گواردیولا سه شنبه شب در هفته چهارم بوندسلیگا مهمان فرایبورگ هستند و سپس در مسابقه سوپر جام اروپا به مصاف چلسی خواهند رفت.