• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
طرفداری - کاپیتان با تجربه مونیخی ها از پیروزی تیمش برابر نورنبرگ راضی است این پیروزی را حاصل کار تیمی می داند.

بایرن مونیخ در هفته سوم بوندس لیگا سومین پیروزی پیاپی خود برابر نورنبرگ را جشن گرفت تا شروع خوبی در این رقابت ها داشته باشد.
فیلیپ لام، کاپیتان بایرن مونیخ که پاس گل اول را به ریبری داد و زمینه ساز گل دوم تیمش هم بود در پایان این بازی در مصاحبه با وب سایت بایرن مونیخ گفت:" قطعا می توانیم از این نتیجه راضی باشیم. این پیروزی حاصل یک کار تیمی قوی بود. بازی من تهاجمی تر نشده است، چون فصل گذشته در گل های زیادی تاثیر گذار بودم، بازی و نقش من به طور کل تغییر یافته است."
بایرن مونیخ در بازی نبه شب با حساب دو بر صفر نورنبرگ را از پیش رو برداشت.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=2]رومنیگه: بازی خیلی خوبی به نمایش گذاشتیم[/h]طرفداری - پس از پیروزی بایرن مونیخ در هفته سوم بوندس لیگا برابر نورنبرگ، رئیس این باشگاه به تمجید از بازی تیمش پرداخت.

بایرن مونیخ در هفته سوم بوندس لیگا شنبه شب در مونیخ با دو گل فرانک ریبری و آرین روبن دو بر صفر نورنبرگ را در دربی باواریا شکست داد تا هر سه بازی ابتدایی خود در بوندس لیگا را با پیروزی پشت سر گذاشته باشد.
در پایان بازی هم کارل هاینز رومنیگه، رئیس باشگاه مونیخی در مصاحبه با وب سایت باشگاهش به تمجید از تیمش پرداخت و گفت:" نه امتیاز از سه بازی، استثنایی است. در نیمه دوم بازی بسیار عالی به نمایش گذاشتیم و می توانستیم چهار یا پنج گل بزنیم ولی از نتیجه دو بر صفر هم راضی هستیم. نیمه اول اصلا آسان نبود، نورنبرگ فضا ها را بسته بود و بسیار تهاجمی بازی می کرد."
بایرن مونیخ در پایان هفته سوم به همراه سه تیم 9 امتیازی دیگر دورتموند، لورکوزن و ماینتز مشترکا در صدر جدول بوندس لیگا قرار دارد.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
طرفداری - در آستانه سوپر کاپ اروپا بین بایرن مونیخ، قهرمان لیگ قهرمانان و چلسی، قهرمان لیگ اروپا، ژوزه مورینیو جنگ های روانی خود علیه مربی بایرن و دشمن دیرینه خود را آغاز کرده است.

جمعه شب در پراگ جمهوری چک بایرن مونیخ و چلسی در حالی رو در روی یکدیگر قرار می گیرند که هر دو تیم با تغییر مربی روبرو شده اند. چلسی بازگشت ژوزه مورینیوی پرتغالی را به نیمکت خود جشن گرفته است و بایرن مونیخ هم به خدمت گیری پپ گواردیولای اسپانیایی شوک بزرگی به دنیای فوتبال وارد کرد.
بازی این دو تیم تحت شعاع رقابت های نه چندان دوستانه سرمربیان دو تیم و هم چنین فینال لیگ قهرمانان 2012 است که در آن چلسی در زمین بایرن مونیخ موفق به کسب نخستین قهرمانی در این رقابت ها شد.
سرمربی 50 ساله چلسی به با صحبت های خود به استقبال این بازی رفته است، مورینیو در مصاحبه با نشریه بیلد آلمان گفت:" این بایرن مونیخ یوپ هاینکس بود که بهترین تیم اروپا بود. حالا آن ها بازیکنان و مربی جدیدی دارند و من خیلی شک دارم که آن ها هنوز به همان خوبی باشند."
بایرن مونیخ و چلسی در حالی جمعه شب در سوپر کاپ اروپا در پراگ به مصاف یکدیگر می روند که هر دو تیم بازی های خود در لیگ را با پیروزی به پایان رسانده اند.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=2]فرانك ريبري: گوتزه و تياگو ريتم بازي خود را خواهند يافت[/h]
طرفداري – بايرن مونيخ در هفته سوم بوندسليگا موفق شد با نتيجه 2 بر 0 نورنبرگ را شكست دهد، در اين بازي ماريو گوتزه براي اولين بار در تركيب اصلي بايرن مونيخ قرار گرفته بود.

به نقل از سايت”Kicker” فرانك ريبري بعد از پايان بازي گفت:" در نيمه اول ما زياد خوب نبوديم،‌ اما در نيمه دوم بسيار بهتر ظاهر شديم." وي همچنين به دفاع از عملكرد هم تيمي هاي جديدش گوتزه و تياگو پرداخت و اعلام كرد:"در هفته هاي آينده آنها حتما ريتم بازيشان را پيدا خواهند كرد."در اين بازي ابتدا ريبري با ضربه سر و روي سانتر زيباي فليپ لام توانست گل اول بايرن را به ثمر رساند و گل دوم نيز به زيبايي توسط آرين روبن به ثمر رسيد.پپ گوارديولا در اين بازي براي اولين بار از ماريو گوتزه در تركيب اصلي تيمش استفاده نمود ولي وي نتوانست نمايش راضي كننده اي را از خود ارائه دهد، به ويژه همكاري بين گوتزه و تياگو به هيچ وجه انتظارات را برآورده نساخت.هفته آينده در حاشيه مراسم قرعه كشي رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا، مرد سال اروپا انتخاب خواهد شد و ريبري امسال از شانس بالايي براي كسب اين عنوان برخوردار است.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
طرفداری - در چارچوب هفته سوم بوندس لیگا، بایرن مونیخ شنبه شب در ورزشگاه آلیانز آرنا دو بر صفر از سد نورنبرگ گذشت تا از رقبایش در صدر جدول عقب نیوفتد.

در بازی شنبه شب بایرن مونیخ با گل های ریبری و روبن به پیروزی رسید که این گل ها در اواسط نیمه دوم به دست آمدند، کاپیتان دوم بایرن این گل ها را حاصل صبر بازیکنان می داند و معتقد است نمایش آن ها در نیمه دوم بهتر بوده است.
شواین اشتایگر پس از بازی در مصاحبه با وب سایت رسمی باشگاهش گفت:" من می دانستم که نورنبرگ برای دفاع در زمین خودی به میدان می آید. می توانستیم یک یا دو گل زود هنگام به ثمر برسانیم ولی باید صبور می بودیم و همین طور هم بود. در همه زمان بازی رو به جلو بودیم و همه دیدند که در نیمه دوم حملاتمان را یک مرحله دیگر جلو بردیم و بعد گل ارزشمند اول را به ثمر رساندیم. می دانیم که می توانیم بهتر بازی کنیم و آن هم از را خواهد رسید."
بایرن مونیخ هر سه بازی ابتدایی خود در بوندس لیگا را با پیروزی پشت سر گذاشته است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
مصاحبه روبن در مورد بازی با نورنبرگ

624-robben-4.jpg

FCBayern.ir - آرین روبن ستاره ی هلندی تیم بایرن مونیخ عنوان کرد که از آمادگی بالای برخوردار است و تیم کنونی پپ را در مسیر صحیحی دانست.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: آرین روبن در مورد مسائل مختلفی به گفتگو پرداخت که در ادامه به آنه ها خواهیم پرداخت:

آقای روبن،آیا الان شما خوشحال هستید؟

روبن: " بدون شک بله! خیلی خوشحال هستم که توانسته ام در برابر نورنبرگ گل بزنم اما بیشتر از هر چیز از آمادگی خود خوشحال هستم ".

سه بازی و سه برد.نظرتان چیست؟

روبن: " بله.اما ما قطعاً بهتر خواهیم شد.شما میتوانید بازی های اول فصل را با بازی های الان مقاسه کنید،متوجه پیشرفتمان خواهید شد اما این طبیعی است که همانند فصل پیش نباشیم ".

در نیمه اول مقابل نورنبرگ عملکر خوبی نداشتید.

روبن: " تیم نورنبرگ در نیمه اول بسیار بسته بازی میکرد و سرعت را از ما گرفتند.من چندین بار صاحب توپ شدم اما همیشه بازیکن آزاد وجود نداشت و توسط پرس شدید نورنبرگ بازیکنان نمیتوانستند به من نزدیک شوند اما در نیمه دوم توانستیم جبران کنیم ".

یک پنالتی گرفتید،چرا خودتات پنالتی را نزدید؟

روبن: " من همیشه آمادگی دارم پتالتی بزنم اما آلابا در بازی های پیش پنالتی زده بود و موفق هم بوده است.من سعی میکنم اعتماد بازیکنان و مربی تیم را به خود جلب کنم ".

نظر شما دربازه ی درآوردن پیرهن ریبری بعد از زدن گل اول چیست؟

روبن: " من واقعاً از گل زدن او خوشحال هستم.او بعد از گل زدن پیراهن خود را درآورد و حتی از استارت های خود در بازی هم سریعتر به سمت نیمکت رفت(با خندیدن) ".

بردن در بازی سوپر کاپ در روز جمعه چقدر اهمیت دارد؟

روبن: " مهم است زیرا باشگاه بایرن تنها جامی که کسب نکرده است همین جام است،قطعاً تمام تلاش خود را برای پیروزی خواهیم کرد ".

در آخر در مورد برنو بگوید؟

روبن: " او واقعاً در زندان بسیار ناراحت بوده و سختی زیادی کشیده است و فرصت های خود را از دست داده است اما اکنون او میتواند در عرصه جدیدی شروع بکار شود و من از او حمایت کامل میکنم حتی به او گفتم،هرکسی مستحق شانس دوم است ".

غیبت دو ماهه تیاگو آلکانتارا

624-thiago-2.jpg

FCBayern.ir- باشگاه بایرن مونیخ آلمان با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که تیاگو آلکانترا هافبک اسپانیایی و جدید الورود این تیم به علت آسیب دیدگی نزدیک به 2 ماه از میادین دور خواهد بود.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ این بازیکن میانی که به تازگی از بارسلونا به مونیخ آمده است در دیدار شنبه مقابل نورنبرگ دچار آسیب دیدگی شد.

تیاگو در اواسط نیمه دوم بازی مقابل نورنبرگ از ناحیه لگامنت پای راست دچار آسیب شد و از زمین بیرون رفت.

آلکانترا با این مصدومیت به احتمال فراوان دیدارهای بایرن مونیخ مقابل فرایبورگ، هانوفر ،شالکه، در بوندسلیگا و دیدارهای نخست بایرن در لیگ قهرمانان و نیز مرحله دوم جام حذفی آلمان مقابل هانوفر را از دست خواهد داد.

شاگردان گواردیولا سه شنبه شب در هفته چهارم بوندسلیگا مهمان فرایبورگ هستند و سپس در مسابقه سوپر جام اروپا به مصاف چلسی خواهند رفت.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ریبری: مورینیو می خواست من را به چلسی ببرد

308991_heroa.jpg

این ملی پوش فرانسوی در سال 2010 و زمانی که آنچلوتی هدایت چلسی را برعهده داشت، مورد توجه این باشگاه بود اما ریبری فاش کرد که مورینیو نیز قصد داشت او را به لندن ببرد.

سایت گل- فرانک ریبری، ستاره بایرن مونیخ، اعلام کرد که ژوزه مورینو، سرمربی چلسی، قصد داشت او را به استمفوردبریج ببرد.

این ملی پوش فرانسوی در سال 2010 و زمانی که آنچلوتی هدایت چلسی را برعهده داشت، مورد توجه این باشگاه بود اما ریبری فاش کرد که مورینیو نیز قصد داشت او را به لندن ببرد.

او در گفتگو با کیکر گفت:" من معمولا با مورینیو صحبت می کنم. او می خواست من را به چلسی ببرد."

اما ریبری که در سه هفته ابتدایی فصل جدید به بایرن کمک کرد تا در بوندس لیگا به پیروزی برسد، اکنون روی دیدار سوپرکاپ اروپا مقابل چلسی تمرکز دارد.

" ما رابطه خوبی با هم داریم و به هم احترام می گذاریم اما می خواهم او را شکست بدهم."

ستاره فرانسوی از کار کردن زیر نظر گواردیولا ابراز خشنودی کرد و گفت:" رابطه او با بازیکنان و گرمایی که حضور او در تیم ایجاد کرده، بسیار خوب است.

من پیش از اینکه پپ به اینجا بیاید، خیلی با او صحبت کردم. می خواستم او را بشناسم و او هم چنین قصدی داشت. این به آن معنا نیست که می خواستم احساس مهم بودن کنم، بلکه به ارتباط با سرمربی نیاز داشتم.

یک سلام، یک دست گرم روی شانه و چند جمله ستایش آمیز؛ این چیزها باعث اعتماد به نفس می شود. من تنها در صورتی که چنین چیزهایی را دریافت کنم، می توانم بهترین بازی ام را به نمایش بگذارم."
جایزه بهترین بازیکن فصل اروپا این جمعه برگزار خواهد شد و ریبری در کنار رونالدو و مسی، نامزدهای نهایی هستند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
یادداشت روز: در آستانه فینال سوپر کاپ - سنگینی میراث یوپ بر پپ ، سهراب کشی در مونیخ

247475_heroa.jpg

فوتبال قلدرانه ، سرعتی ، شلاقی و چکشی جای خودش را به تیم کم سرعت و نازک نارنجی کنونی در بخش اول کاری پپ داده بود
سایت گل- در آستانه سوپر کاپ اروپا اگر بخواهیم نگاهی اجمالی به شرایط بایرن داشته باشیم باید کیفیت تیم گواردیولا را به دو بخش زمانی تقسیم کرد یکی از شروع فصل تا پایان نیمه اول بازی نورنبرگ و بخش دیگر نیمه دوم همین بازی . در بخش اول شاهد نیمه وجودی گواردیولای بارسا هستیم . سایه یک پپ کاتالانی که بر تیم سنگینی می کند . تیم مایوس کننده و خسته کننده بود بلاتکلیف و سرگردان. بین شش و بش یوپ و پپ مانده ، نمیداند چکاره است. به حرمت مربی و تیم ، آدم زور میزد که از بازی تیم لذت ببرد اما نمی شد . تلاش می کرد که سر خودش را کلاه بگذارد که هنوز هفته های اول است و سیستم مربی جا نیافتاده اما نمی شد. سعی می کند که با تیم سال پیش مقایسه نکند و همه چیز را از صفر شروع شده بینگارد اما چیزهای بود که آدم را اذیت میکرد. پپ در حال تکرار خودش بود بی هیچ دستاورد تازه ایی . انگار در بارسای ۲۰۰۹ فریز شده . موتیف تیکی تاکای او دیگر کمی نخ نما شده بنظر میرسید جان مایه تفکر او در این چند ماه در بایرن این بوده که روش کنترل بر بازی و مالکیت توپ را بالا برده ، بازی را بر حریف دیکته و تحمیل کند.
306594hp2.jpg

اما نتیجه کار ، کارگشا نبود درست کردن یک قفس چهل متری با بیست بازیکن در انتهای زمین دیگر هنر نیست . برای کنش و حرکت بعدی ، پپ متد ها و خلاقیت های زیادی را به کارش اضافه نکرده . بارسای یک پروسه سی ساله بود اما در بایرن **** مندی فکری ژرمن ها در مدت چند ماه برای مربی از یک فرهنگ و زبان دیگر کار دشواری است ضمن اینکه ، هم فوتبال نسبت به ۲۰۰۹ تغییر کرده هم اینکه بالا بلند های مونیخی تفاوت های زیادی با ریزه میزه های بارسلونی از نظر سنت ، فرهنگ ، سبک ، مدل و استایل فوتبالی دارند . برای هر کشوری با توجه به همین مولفه ها ، فوتبال مدرن تعریف می شود . مدرنیسم فوتبال با لگد زدن و بیرون راندن سنت و پاک کردن گذشته آن کشوربدست نمی آید. مدرنیسم یعنی تلفیق عناصر مثبت سنت با عوامل جدید اما گواردیولا در حال پا گذاشتن و از بین بردن همه این سنت و حتی دستاورد های هاینکس بود بنوعی او در حال کشتن روح فوتبال آلمانی بود .شاید بتوان گفت مدرنیسم فوتبال آلمان ادامه میراث هاینکس و یا حتی همین تیم یورگن کلوپ است که چگونه عناصر تکنیکی جدید فوتبال آلمان را بعنوان یک رهیافت مدرن با عناصر سنتی آن تلفیق و پدیده جدیدی را خلق کرده. رویس و گوندگان مثال این توفق هستند.در بازی دورتموند - برانشوایگ، برانشویگ با دفاع منسجم ، فشرده و ده نفره بیش از هفتاد دقیقه موفق به حفظ دروازه خودی شد. به یکباره هولمز در نقش یک لیبرو - عنصر برآمده از سنت فوتبال آلمان - از دل تاریخ در شکل مدرن آن برآمد و پا به توپ در زمین برانشویک حرکت کرد. روی او پرس فضا صورت نگرفته بود. توپ را به هافمن داد، مجددا گرفت و دوباره در فضای خالی برایش ارسال کرد.- اصطلاحا یک و دو - برانشویک نه روی حرکت پا به توپ هولمس برنامه ریزی کرده بود و نه شناختی از مدل بازی هافمن بعنوان تعویض طلایی کلوپ داشت. در شکستن این فشردگی دفاعی علاوه بر نکات یاد شده خلاقیت بازیکن + مربی تاثیر گذار بود....... اما بخش دوم کاری پپ با نیمه دوم بازی نورنبرگ استارت می خورد . در این بخش گواردیولای بارسا حضور ندارد یا ذهن تیکی تاکایی اش را جایی جا گذاشته و مدفون کرده . سایه هاینکس را روی نیمکت می بینیم که پپ دارد به حرف هایش خوب گوش می کند . تیم هاینکسی بازی می کند و بهترین نمایش باواریایی ها از ابتدای فصل رقم می خورد .شاداب و پرطراوت همراه با آزادی عمل بازیکنان. حال میتوان این دو بخش کاری را از چند زاویه دیگر هم بررسی کرد : آمادگی جسمی ، ذهنی ، عوامل انگیزشی ، سیستم و تاکتیک تیم

توقع از بایرن یوپ ، انتظار از پپ بارسا - سهراب رستم را بر زمین زد
مشکل بتوان یک تیم را از نقطه نظر عوامل انگیزشی و روحی چند سال متوالی در بالاترین سطح نگاهداشت. یوپ با علم به مرگ خود خواسته اش و اینکه بدنبال خلق آخرین اثر خود در میدان فوتبال بود ، اینکار را در منتهای درجه آن انجام داد بعلاوه تیم فعلی حتی هفتاد درصد آمادگی بدنی و ذهنی تیم پارسال را ندارد . فوتبال قلدرانه ، سرعتی ، شلاقی و چکشی جای خودش را به تیم کم سرعت و نازک نارنجی کنونی در بخش اول کاری پپ داده بود .یوپ اگر چه یک تئورسین نبود اما تاکتیک شناس قابلی بود ، فوتبال مدرن را خوب می شناخت و روی فوتبال اسپانیا بعنوان انقلابی ترین و آوانگارد ترین تیم چند ساله اخیر دنیا ، تحقیق کرده بود . او در حال رسیدن به نتایجی بود که ادامه و پیگیری کار او می تواند فوتبال مدرن دنیا را به جاهای خوبی برساند. اگر تیکی تاکا با پاس های پی در پی کوتاه چهار پنج متری خود را تعریف میکرد ، یوپ بدنبال پاسخ به طرح این پرسش بود چگونه میتوان تیکی تاکا را در ابعاد بزرگ با پاس های چهل پنجاه متری به وسعت همه زمین فوتبال انجام داد ؟ که این هم خود بنوعی برگرفته از سنت پاس بلند در فوتبال آلمان بود که بشکل نوینی در حال اجرا شدن بود. در فوتبال مدرن تیمها سعی دارند در ضد حملات با استفاده از مولفه سرعت و پاس های بلند در فضای خالی برای یاران سرعتی خود ، حریف را غافلگیر کنند اما پاس های بلند تیم هاینکس -چه در کنش و چه در واکنش- در فضا نبود. همه اش آدرس داشت و به مکان و مقصد بازیکنی ارسال میشد که در شعاع یک متری باید توپ را کنترل می کرد .اگر تیکی تاکای بارسا سعی در ارسال پاس های کوتاه پی در پی با ضریب صحیح بالای نود درصد داشت ، هاینکس سعی داشت با چاشنی سرعت بالا ، ضریب صحیح پاس های بلند پی در پی را از هر گوشه ایی از زمین به هر نقطه دیگر زمین از سی چهل درصد به مثلا هشتاد درصد برساند: یک دستاورد تازه و یک شیوه انتقال مدرن در فوتبال امروز-- اگر تیمهایی مانند رئال ، چلسی ، میلان و ... با حربه آنتی تز در برابر بارسا نتیجه گرفته بودند اما بایرن برخلاف همه آنها تیمی بود که تز و آنتی تز را در دل خود داشت در واقع بایرن از دل همان بارسا اما با مولفه های جدیدتری متولد شده و برامده بود در نهایت سهرابی بود که رستم را هم بر زمین زد اما رستم از نفس افتاده در قالب گواردیولا در بخش اول کاری اش در بایرن در حال کشتن این سهراب جوان و نوپا بود ( هست ؟) در این بخش گواردیولا حرف تازه ایی ندارد .

302878hp2.jpg

تاکتیک هایش بیات شده اند و در حال تکرار خودش است اما اگر گواردیولا بخواهد جوانمرگ نشود و به دستاورد های تازه ایی در بایرن برسد باید بخش دوم کاری اش - نیمه دوم بازی نورنبرگ - که مبتنی بر میراث آلمانی یوپ است را دنبال کند و دست از من وجودی بارسایی اش بکشد و آنرا جایی در حوالی شهر مونیخ جا بگذارد. تز گواردیولا برای سال ۲۰۰۹ یک انقلاب بود اما آنتی تزهایش بسرعت از راه رسید و تکثیر شد بطوریکه وقتی در نیمه اول همین بازی نورنبرگ بایرن درقالب گواردیولایی فرو میرود ، تیم دسته دومی مثل نورنبرگ هم براحتی از یکی از کپی های تکثیر شده همان آنتی تز ها استفاده کرده و براحتی بایرنی ها را خلع سلاح می کند. پدید آوردن تزها سخت است ولی آنتی تز ها بسرعت ساخته می شوند. فراموش نکنیم تیم فصل پیش هاینکس یکی از مدرنترین فوتبال های سی چهل سال اخیر اروپا را بازی میکرد تیمی کامل که همه چیز را در خودش داشت فوتبالی که از آمادگی جسمانی تعریف جدیدی داشت و در هر نقطه از زمین حریف را تحت پرس و فشار قرار می داد

سه مدافع اما نه نه کاذب ، نه ده کاذب - همه حقیقی هستند

بوندس لیگای امسال نسبت به یکی دو سال گذشته از نظر سیستم پایه تیمها تغییر محسوسی کرده . امسال اکثر تیمها از دو روش ۴-۲-۳-۱ و ۴-۳-۳ استفاده می کنند بنوعی ۴-۴-۲ سنتی آلمانی کنار گذاشته شده و این برای فوتبالی که همین یکی دو سال پیش ، بیش از دو سوم تیمها ۴-۴-۲ بازی میکردند ، تغییر بزرگی است . این تغییر نه تنها در تیمهای بزرگسالان که در تیمهای پایه آنها هم در حال اعمال شدن است . در این میان گفته می شد که بایرن گواردیولا با روش ۴-۱-۴-۱ پا به میدان گذاشته . روشی که نه تنها با تیم سال گذشته تفاوت دارد بلکه سبب تغییر شرح وظایف برخی بازیکنان که همخوانی با قابلیت های فردی آنها هم نداشته ، شده و این یکی از عوامل سرگردانی تاکتیکی تیم است. از طرفی این رویه می تواند تاثیر سویی هم بر تیم آلمان در سال جام جهانی بگذارد تیمی که با استخوانبندی تیم بایرن-دورتموند و نسل جدیدی از بازیکنان تکنیکی و جوان خود امید زیادی به نتیجه گیری در میدان برزیل دارد... اما با ریز شدن درتاکتیک بایرن میتوان سیستم گواردیولا در این تیم را به سه بخش کاری تقسیم کرد.
301141hp2.jpg

بخش اول تا بازی با نورنبرگ ، در این بخش آرایش بایرن بیش از اینکه به ۴-۱-۴-۱ نزدیک باشد بنوعی ورژن دیگری از همان آرایش بارسای پپ است . چهار مدافع بشکل (۳+۱) . سه هافبک تیم بشکل هرم مخروطی شکل معکوس بارسا ( بوسکتس - ژاوی - اینیستا ) و دو بال کناری. تنها تفاوت ، در آنجا مسی را بعنوان ۹ کاذب استفاده میکرد اما اینجا مانزوکیج ۹ حقیقی است . با تمام گمانه زنی هایی که از ترکیب تیم پپ میشد ، تا اینجای کار بایرن ۹ و ۱۰ کاذب ندارد. دو بازیکن در عقب زمین ، یک بازیکن در جلو و هفت بازیکن دیگر در سه خط میان این دو خط ( مجموعا پنج خط ، ۴-۱-۲-۲-۱ ) در یک فاصله سی متری از آغاز تا آخر. ترجیحا در فوتبال روز دنیا آرایش های ۴ نفره خطی هافبک ها کنار گذاشته شده مگر در موارد خاص . هر چقدر روش های خطی دغدغه عرض را دارند ، فوتبال مدرن دغدغه عمق دارد ... اما بخش دوم سیستمی گواردیولا شامل نیمه اول بازی نورنبرگ است . در این بخش گواردیولا ازآرایشی استفاده می کند که گاها آنرا در بارسا بکار می بست . در نیمه اول بازی نورنبرگ ، بایرن با سه دفاع ( بواتنگ راست ، دانته وسط ، آلابا چپ ) یک هافبک دفاعی ( شواینی ) که مانند بوسکتس به قلب دفاع متمایل می شد. سه هافبک با چینش متمرکز و فشرده ( لام راست ، گوتزه وسط ، تیاگو چپ ) دو بال چپ و راست ( روبن و ریبری ) و یک مهاجم هدف ( مانزوکیج ) ۳-۱-۳-۳ یا ۳-۱-۳-۲-۱ ( پنج خط ) . در نیمه دوم با ورود مولر و کروس باز هم سیستم تیم تغییر کرد و بنوعی به مدل هاینکسی نزدیک شد. سه مدافع و هافبک دفاعی همان ها بودند اما شواینی آزادی عمل بیشتری پیدا کرده بود . جلوی اینها لام و کروس بعنوان دو هافبک چپ و راست نزدیک به هم قرار گرفته بودند در جلوی این دو نفر ، مولر در وسط روبن و ریبری قرار داشت و در آخر مانزوکیج بود که فشار را به دفاع حریف می آورد:۳-۱-۲-۳-۱ و زمانی که مولر در عمق حرکت میکرد به همان ۴-۲-۴ یوپ نزدیک می شد. در بخش اول کاری پپ در بایرن یکی از مشکلات تیم گواردیولا همان چینش هافبک ها بشکل هرم مخروطی معکوس شکل بود روشی که در بارسا جواب میداد اما اینجا بدلیل تفاوت توانایی فردی و تکنیکی بازیکنان قابل اجرا نبود .سال پیش بایرن با دو هافبک دفاعی بازی میکرد . یکی مارتینس یا گوستاوو بعنوان بازیکنان دونده و جنگنده در نقش کارگر تیم و دیگری شواینی که بیشتر بعنوان یک بازیکن آزاد فضای گل و گشادی در زمین داشت و همه جا سرک می کشید و اتفاقا گل زن خوبی هم بود. در سیستم فعلی گواردیولا شواینی در عقب زمین زندانی شده و پر و بالش قیچی شده ضمن اینکه سن بالایی دارد و قادر به انجام وظایف دفاعی به تنهایی برای نود دقیقه نیست. بازی کردن بتنهایی مارتینز هم با توجه به اینکه بازی ساز خوبی نیست و هم اینکه سرعت بالا و استارت های سریعی ندارد ، شاید مراد پپ نباشد . گواردیولا با کم رنگ کردن بخش دفاعی تیم بعنوان یک مربی ایده آلیست و آرمانگرا نیمه پر لیوان را با شواینی بعنوان یک طراح ، ریتم دهنده و شکل دهنده حملات تیمی می بیند.ولی در زمان از دست دادن توپ که سکانس اکشن تیم مقابل و دلهره نیمکت و هواداران بایرن است ، مشکلات تیم آغاز می شود.پارسال بایرن بالانس خوبی در دفاع و حمله داشت . گلی که از مونشن گلادباخ در این فصل دریافت کرد جایی بود که گوستاوو و یا مارتینز حضور داشتند. گوستاوو هم از حیث سرعت و هم از حیث تخریب بهتر از مارتینز و شواینی عمل میکرد. خطر دقیقه ۹۰ فرانکفورت ، پاس بلندی بود که از روی سر شواینی کوتاه قامت گذشت و بازیکن فرانکفورت در لحظه تک به تک شدن با نویر بوسیله دو دفاع بایرن ساندویچ شد. سال گذشته بایرنی ها بلوک های چند لایه خوبی در مقابل حملات حریف شکل می دادند که رسیدن تیم مقابل را به دروازه نویر مشکل می ساخت. استفاده از کرشهف هم در پست هافبک دفاعی با این فیگور و مدل حرکتی اش بیشتر به یک شوخی شبیه می ماند. در همین بخش اول کاری پپ و در قاعده هرم مخروطی در جلوی هافبک دفاعی ، کروس و مولر کاملا سرگردان و هاج و واج نشان میدادند. کروس در تیم هاینکس بازیکن پست ده بود و مدل بازی اش بشکلی است که نیاز به فضا دارد. او و شواینی در تیم گواردیولا در حال از دست رفتن هستند و این خبر خوبی برای تیم آلمان نیست . مولر هم تخصص اش اضافه شدن بعنوان مهاجم چهارم در استفاده از فضای بین روبن و مانزوکیج یا ریبری و مانزوکیج است همانجایی که دیشب بود و مفید بازی کرد. در بخش دوم سیستمی پپ ، گواردیولا ( ۴۵ دقیقه اول بازی نورنبرگ ) از عناصر تکنیکی خود ( گوتزه - تیاگو ) استفاده کرد .گوتزه که بتازگی از مصدومیت رها شده ، احتمالا کمی زمان خواهد برد تا به آمادگی لازم برسد .تیاگو نه فقط با تیم مچ نیست بلکه بنوعی بازی اش برای بایرن مثل سم می ماند. تیاگو هم به خودش ظلم کرد و هم به بارسا . با افول ژاوی مطمئنا در بارسا نه تنها بازی بیشتری به او میرسید بلکه خیلی مثمرثمرتر میتوانست بازی کند. در بازی با نورنبرگ و استفاده از سیستم ۳ دفاع با بازی درخشانی که بواتنگ در دفاع راست انجام داد حداقل می تواند نقطه امیدواری برای پپ در استفاده از سیستم سه دفاعه باشد اما نباید فراموش کرد که همه تیمها نورنبرگ نیستند . مدافعان میانی تیمهای گواردیولا باید دو خصوصیت عمده را دارا باشند. یکی بدلیل جلو بازی کردن و فضای خالی زیاد پشت سر ، سرعت بالا در زمان بازگشت برای بستن ضد حملات حریف ( ماسکرانو) را دارا باشند .دوم توانایی حمل توپ ، قدرت بازسازی و پاس دهی برای شکستن ساختار دفاعی و فضای پرس حریف ( هولمز و دایوید لوئیز ) که این دو مورد در نزد مدافعان کنونی بایرن کمتر دیده شده. [استفاده بنیتز از داوید لوئیز در پست هافبک دفاعی با توجه به توانایی و مدل بازی او یکی از ابتکارات تاکتیکی موثر یک مربی در فصل گذشته فوتبال اروپا بود.ابتکاری که مطمئنا مورینیو هم از آن استفاده لازم را خواهد کرد.]
294396hp2.jpg

نکته دیگر اینکه حتی در گواردیولایی ترین شکل بازی بایرن ، اکثر گلهای آنها با متدهای هاینکسی بشمر رسیده گلهایی با استفاده از سانترهای کنار ، ارسال های ایستگاهی ، ضربات سر ، استفاده از توپ های مرده ! و سرگردان که کمتر در فرهنگ فوتبالی پپ جای داشته . حال باید دید پپ میراث و دستاوردهای هاینکس را ادامه خواهد داد و یا بر روش های خود پافشاری خوهد کرد و یا اجرای تلفیقی از این دو. قبل از نیمه دوم بازی شب گذشته ، بایرن پپ لقمه را دور سرش میچرخاند و به دهان می گذاشت و برای رسیدن به دروازه حریف بیش از حد انرژی مصرف می کرد راهی که پپ در نیمه دوم در پیش گرفت او را از کوره راه قبلی اش موقتا به جاده اصلی رسانده راهی که او را مجبور کرد همه این مسیر جاده خاکی پیموده شده در این چند ماه را هن هن کنان به عقب بازگردد ، پنبه شدن رشته های بافته نشده ... کاش این بارقه های هاینکسی در او بماند و رشد کند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
يوفا داور بازي سوپرجام را برگزيد

00938487.jpg

اريکسون مامور قضاوت ديدار سوپرجام اروپا ميان بايرن مونيخ آلمان و چلسي انگليس شد.

با تصميم اتحاديه فوتبال اروپا «يوفا» يوناس اريکسون مصاف اين دو تيم را در مصاف جمعه سوت خواهد زد.

داور 39 ساله که فصل گذشته قضاوت 6 ديدار را در ليگ قهرمانان اروپا را برعهده داشت،

اين بازي ساعت 23 و 15 دقيقه جمعه ميان بايرن،‌ فاتح ليگ قهرمانان و چلسي، قهرمان ليگ اروپا در در شهر پراگ جمهوري چک انجام خواهد شد.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
mourinho_chelsea_514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ژوزه مورینیو بایرن‌مونیخ را بهترین تیم کنونی جهان دانست و شانس پیروزی شاگردان گوآردیولا را در سوپرجام اروپا بیشتر از چلسی عنوان کرد.
چلسی در سوپرجام اروپا پنجشنبه شب به مصاف بایرن‌مونیخ می‌رود؛ دیداری که در آن بیشتر نگاه‌ها به سمت پپ گوآردیولا و ژوزه مورینیو، سرمربیان دو تیم است که پیش از این بارها در لیگا برابر هم صف‌آرایی کرده‌اند.
مورینیو، سرمربی چلسی که همواره سخنان جنجالی و تحریک‌آمیزی را به زبان می‌آورد، خیلی زود جنگ روانی را با گوآردیولا شروع کرد.
او گفت: بایرن‌مونیخ یوپ هاینکس به بهترین تیم فوتبال اروپا تبدیل شد. آنها فصل گذشته سه‌گانه فوتبال آلمان و اروپا را به دست آوردند. بایرن الان مربی جدیدی دارد و چند تغییر در ترکیب خود به وجود آورده است. فکر نمی‌کنم که موفقیت‌های این تیم ادامه یابد.
آقای خاص افزود: انگیزه‌ای برای قهرمانی در سوپرجام اروپا ندارم. سوپرجام اروپا رقابتی بزرگ نیست و فکر نمی‌کنم که قهرمانی در آن اتفاقی جالب باشد. سوپرجام اروپا نتیجه‌ عملکرد فصل قبل تیم‌هاست. باید صادق باشیم. نه من و نه گوآردیولا شایسته قهرمانی در این جام نیستیم؛ چرا که تیم‌هایی را تحویل گرفته‌ایم که فصل قبل در قهرمانی آنها هیچ نقشی نداشته‌ایم. می‌خواهم از چلسی یک تیم جوان بسازم. در انتظار عملکرد بازیکنانم در برابر بهترین تیم کنونی جهان هستم. حداقل می‌توانم این را بگویم که بایرن فصل گذشته بهترین تیم جهان بود.
مورینیو درباره گوآردیولا هم گفت: او تیم بزرگی را در اختیار دارد و محکوم به پیروزی در دیدار پنجشنبه شب است اما من تیم جوانی در اختیار دارم و می‌خواهم توانایی شاگردانم را در لیگ قهرمانان اروپا محک بزنم. گوآردیولا مربی بزرگی است.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=2]درخواستی/طرفداران مشهور بایرن کدامند؟[/h]
87211020301248704913.jpg
اختصاصی وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،با توجه به درخواست دوستان مبنی بر گذاشتن مقاله در مورد طرفداران مشهور ما هم مقاله ای هر چند کوتاه آماده کردیم. 1.پاپ بندیکت (**** کاتولیک های جهان)
220px-Pope_Benedictus_XVI_january%2C20_2006_%282%29_mod.jpg
[FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, sans-serif]پاپ بندیکت شانزدهم (به لاتین: Benedictus XVI)‏‏ با نام اصلی یوزف آلویس راتسینگر (به آلمانی: Joseph Aloisius Ratzinger)‏ در تاریخ ۱۶ آوریل ۱۹۲۷ در شهرک مارکتل واقع در ایالت بایرن آلمان چشم به جهان گشود.[/FONT][FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, sans-serif]پنج سالش که بود، در جمع کودکانی ایستاده بود که باید به اسقف اعظم مونیخ خوشامد می‌گفتند. زرق و برق و جلوه خیره کننده لباس کاردینالی، آن قدر او را مجذوب کرد که تصمیم گرفت بعدها کاردینال شود. اما به جای این کار در چهارده سالگی عضو انجمن جوانان هیتلری شد. با شروع جنگ، مدتی سپر تانک ساخت و بعد به نیروی ضدهوایی مونیخ پیوست. با شکست آلمان، مدتی را در اردوگاه زندانیان جنگی متفقین به سر برد. تجربیاتش در اردوگاه جنگی و حزب نازی باعث شد به این نتیجه برسد که هیچ چیز غیر از کلیسا نمی‌تواند در برابر این همه خشونت و جنگ بایستد. پس دوباره به یاد تصمیم پنج سالگی خود افتاد. در پنجاه سالگی توسط پاپ پل ششم به آرزوی خود رسید و کاردینال مونیخ شد. و ۲۸ سال در این مقام باقی‌ماند. سیصد سال بود که هیچ پاپی این همه در مقام کاردینالی صبر نکرده بود.[/FONT][FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, sans-serif]پاپ ۷۸ ساله که هشتمین پاپ آلمانی است، می‌تواند به ۱۰ زبان صحبت کند. عقاید شدیداً سنتی و محافظه کارانه‌ای دارد و نظریاتش در مورد همجنس گراها و سوءاستفاده‌های جنسی در کلیساها بسیار جنجال برانگیز است. او یکی از مخالفان عضویت ترکیه در اتحادیه اروپاست و می‌گوید کشوری که اکثریت جمعیت آن مسلمان و حکومت‌اش لائیک است، نباید در اتحادیه‌ای که اکثریت آن مسیحیاند عضو باشد.[/FONT][FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, sans-serif]در سپتامبر ۲۰۰۶ پاپ بندیکت در سخنرانی خود در دانشگاه رگنزبورگ در ایالت بایرن آلمان گفته‌ای را از یکی از امپراتوران روم شرقی بنام مانوئل دوم از سلسله پالئولوگوس نقل کرد که باعث ناخشنودی بسیاری از مسلمانان شد.[/FONT][FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, sans-serif]
[/FONT][FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, sans-serif]2.[/FONT]اشتفی گراف (تنیسور زن پیشین و همسر آندره آغاسی)
200px-Steffi_Graf_08.jpg
اشتفانی ماریا گراف (متولد ۱۴ ژوئن ۱۹۶۹ در مانهایم بادن-وورتمبرگ در آلمان غربی) تنیسوری حرفه‌ای و بازنشسته از آلمان است که در گذشته در ردهٔ اول بهترین تنیسورهای جهان قرار داشت.
3.بوریس بکر (تنیسور شماره یک پیشین جهان)
200px-Boris_Becker_2007_amk.jpg
بوریس فرانس بکر (به آلمانی: Boris Franz Becker)‏ (زاده ۲۲ نوامبر ۱۹۶۷) تنیسور حرفه‌ای شمارهٔ یک سابق جهان از آلمان است. وی قهرمان ۶ گرنداسلم در بخش انفرادی، برندهٔ مدال طلای المپیک ۱۹۹۲ بارسلون و جوان‌ترین قهرمان بخش انفرادی ویمبلدون در طول تاریخ با کسب این عنوان در ۱۷ سالگی است.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
franck-ribery-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،هافبک بایرن‌مونیخ خود را شایسته کسب توپ طلای فوتبال اروپا می‌داند؛ بدون آن که ارزش‌های رونالدو و مسی را نادیده بگیرد.
دو روز بیشتر به انتخاب بهترین بازیکن فوتبال اروپا باقی نمانده است. کریستیانو رونالدو، لیونل مسی و فرانک ریبری رقابت تنگاتنگی برای کسب این افتخار بزرگ دارند.
فرانک ریبری، هافبک فرانسوی بایرن در گفت‌وگویی که با مجله کیکر آلمان داشت، گفت که برای کسب توپ طلایی فوتبال اروپا هر آن چه را در توان داشته رو کرده است. این هافبک فرانسوی گفت: تلاش زیادی داشته‌ام. حتی در روزهای تعطیل هم به محل تمرین می‌روم تا آمادگی خود را حفظ کنم.او درباره رقیبان خود در مراسم پنج‌شنبه گفت: مسی و رونالدو دو بازیکن بزرگ هستند. آنها بهترین‌های جهان فوتبال‌اند. همین که اسمم در کنار نام آنها ذکر می‌شود، بسیار خوشحالم می‌کند.آخرین باری که یک بازیکن از بایرن‌مونیخ توپ طلای فوتبال اروپا را به دست آورد، به 32 سال پیش برمی‌گردد که در آن کارل هاینس رومنیگه نایب رییس کنونی بایرن موفق شد این افتخار را به دست آورد. ریبری گفت: 32 سال از افتخارآفرینی رومنیگه می‌گذرد. اگر بتوانم این جایزه را به دست آورم، بسیار خوشحال خواهم شد، چون برای بایرن هم یک افتخار به شمار می‌آید.گوآردیولا، سرمربی بایرن‌مونیخ هم به ستایش از ریبری پرداخت و هافبک فرانسوی تیمش را هم‌سطح با مسی و رونالدو می‌داند: "هر سه نفر بسیار خوبند. ریبری هم همچون رونالدو و مسی است. بر این باورم که هر سه آنها در یک سطح هستند. فرانک فقط برای من مهم نیست. او یکی از مهم‌ترین بازیکنان بایرن به شمار می‌آید.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518

manu-neuer-514.jpg

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،دروازه‌بان بایرن‌مونیخ پیش از رویارویی تیمش با چلسی در سوپر‌جام اروپا می‌گوید بایرن مونیخ تشنه انتقام شکست در فینال 2 فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا برابر چلسی در سوپرجام اروپا است. بایرن‌مونیخ قهرمان لیگ قهرمانان اروپا و چلسی قهرمان لیگ اروپا جمعه در سوپرجام اروپا در شهر پراگ به مصاف هم می‌روند.

مانوئل نویر دروازه‌بان بایرن مونیخ درباره رویارویی با چلسی در سوپرجام اروپا گفت :‌فرصت خیلی خوبی داریم تا انتقام خود را از چلسی بگیریم. بازی با چلسی آسان نیست. آنها قهرمان فصل قبل لیگ اروپا هستند. باید با آنها تسویه‌حساب کنیم. امیدوارم بتوانیم در این بازی پیروز باشیم و جام قهرمانی را بدست آوریم.

دروازه‌بان بایرن مونیخ درباره فشار زیاد روی بازیکنان این تیم در فصل جاری گفت: ‌ما فصل گذشته توانستیم به قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا برسیم که بسیار مهم بود. اگر نمی‌توانستیم به قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا فصل قبل برسیم، کارمان خیلی سخت می‌شد. بازیکنان بایرن فصل گذشته انگیزه خیلی زیادی داشتند. می‌خواستیم به همه موفقیت‌های ممکن در یک فصل برسیم به همین دلیل توانستیم به سه‌گانه برسیم. به هیچ وجه‌نمی‌توانستیم در فینال لیگ قهرمانان اروپا برابر بوروسیا دورتموند شکست بخوریم.

بایرن‌مونیخ با پپ گوآردیولا در این فصل موفق شده است هر سه دیدار ابتدایی خود را در بوندسلیگا با پیروزی پشت سر بگذارد.

مانوئل نویر درباره تفاوت‌های پپ گوآردیولا و یوپ هاینکس گفت:‌ این دو مربی کاملا با هم متفاوت هستند . یوپ هاینکس تجربه زیادی از مربیگری درتیم‌های بزرگ اروپا داشت و همیشه در موقعیت‌های مختلف می توانست به خوبی تیم را هدایت کند. مدت زیادی نیست که با گوآردیولا آشنا شدیم اما در همین مدت کوتاه فهمیدم او طرفدار فوتبال زیبا است. درست مانند هاینکس.

بایرن‌مونیخ و چلسی جمعه در سوپرجام اروپا در شهر پراگ رودرروی هم قرار می‌گیرند.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=2]گواردیولا: مصدومیت تیاگو، بدشانسی بزرگی است/عمل تیاگو با موفقیت انجام شد[/h]
thiago-goetze-alaba-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هوداران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی تیم فوتبال بایرن مونیخ از مصدومیت طولانی مدت خرید تابستانی باوارایی‌ها ابراز تاسف کرد.
پپ گواردیولا روز گذشته وقتی خبردار شد «تیاگو آلکانترا» برای مدت زیادی قادر به همراهی سرخ‌پوشان در مسابقات نیست، مراتب تاسف خود را بیان کرد. مربی اسپانیایی گفت: او مدت بیش از دو ماه مصدوم است. احتمال دارد اواسط نوامبر بتواند به تیم بازگردد. بدشانسی بدتر از این برای من وجود ندارد.

وی افزود: تیاگو در آخرین بازی پس از مصدومیتش 20 دقیقه بیشتر در زمین بازی کرد. این مورد نشان می دهد که چقدر با تعصب است و شخصیت والایی دارد. جای خالی‌اش را در مسابقات حس می‌کنیم. او قابلیت‌هایی دارد که در تیم کم پیدا می‌شود. باید در مدت غیبتش چاره‌ای دیگر بیندیشیم.

ستاره 22 ساله و دو ملیتی که از یک ماه و 13 روز قبل در خدمت باوارایی‌ها است، 3 روز قبل با مشکل جدی تاندون پا مواجه شد.
همچنین هافبک تیم بایرن مونیخ عمل جراحی خود را با موفقیت پشت سر گذاشت و به این ترتیب 4 بازی آینده تیم ملی اسپانیا را از دست داد.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
ffdf.jpeg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ضربه پنالتی داوید آلابا که توسط رافائل شفر سنگربان نورنبرگ دفع شد، دومین ضربه پتالتی هدر رفته بایرن مونیخ در این فصل از رقابت هی بوندسلیگا می باشد. از چهار پنالتی آخر خود در بوندسلیگا، مونیخی ها تا کنون سه ضربه را از دست داده اند.
در هفته اول رقابت های این فصل بوندسلیگا،‌ در بازی مقابل مونشن گلادباخ نیز توماس مولر در نیمه اول یک ضربه پنالتی را به هدر داده بود ولی در نیمه دوم داوید آلابای اتریشی توانست دروازه گلادباخ را از روی نقطه پنالتی باز نماید.
داوید آلابا فصل گذشته در بازی برگشت مقابل فرانکفورت نیز یک ضربه پنالتی را از دست داده بود. بعد از اشتباهات مولر و آلابا در این زمینه به احتمال فراوان از این به بعد آرین روبن که آمادگی خود را بعد از بازی با نورنبرگ اعلام کرده است، باز هم پشت ضربات پنالتی قرار خواهد گرفت.
روبن دو فصل پیش با از دست دادن پنالتی در بازی مقابل دورتموند مقدمات قهرمانی زردپوشان را در بازی های بوندسلیگا فراهم کرد، وی همچنین در همان سال در فینال رقابت های لیگ قهرمانان اروپا و در وقت های اضافه ضربه پنالتی خود را هدر داد تا بازی به ضربات پنالتی و شکست بایرن مونیخ بکشد. چند خبر کوتاه:
[h=1]
[/h][h=1][/h][h=2][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]رومنیگه: قرارداد یوآخیم لوو می بایست زودتر تمدید شود[/FONT][/h][h=2][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]مکس کروزه گزینه جدید لوو برای تیم ملی[/FONT][/h][h=2][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT]
ریبری:مورینیو میخواست من را به چلسی ببرد
[/h]
[FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]گومز: در آلمان همه مرگ روبرت اِنکه را فراموش کردند[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]تیم‌‌های آلمانی 36میلیون یورو پاداش گرفتند[/FONT]

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
philipp-lahm-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،[FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]فیلیپ لام، کاپیتان بایرن مونیخ براین باور است که زیر نظر پپ گواردیولا مبدل به بازیکن متفاوتی شده است.[/FONT]
[FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif] لام بعد از برد 0-2 تیمش مقابل نورنبرگ در بازی شنبه شب برزبان آورد. در داربی باواریا، بایرن موفق شد تا به لطف دو گل فرانک ریبری و آرین روبن از سد نورنبرگ عبور کرده و رکورد 100% برد خود را ادامه دهد.
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]درپایان این بازی لام به خبرنگاران گفت:«ما می توانیم از شروعمان راضی باشیم.ما عملکرد تیمی خوب و منسجم و تعریف شده ای داشتیم. بازی من زیر نظر گواردیولا تهاجمی تر نشده است؛ چون من فصل گذشته بیشتر گلزنی می کردم ولی امسال بازی من تغییر کرده و متفاوت شده.»[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]لام ادامه داد:« راستش را بخواهید پست بازی من آنقدرها هم تغییر نکرده. پپ گواردیولا از کیفیت فوتبالی من آگاه است و می داد که من در جناح راست بازی می کنم. شاید بازی ما کمی متفاوت بود ولی فکر می کنم که در مجموع بخش عمده ای از بازی و نقش من مثل قبل است.»[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]بایرن مونیخ حالا یکی از 4 تیم بوندس لیگاست که توانسته همچنان شکست ناپذیری اش را حفظ کند. علاوه بر بایرن، دورتموند، لورکوزن و ماینتس هم شروع خوبی دررقابتهای این فصل بوندس لیگا داشته اند[/FONT][FONT=Arial, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif].[/FONT]

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=2]فرایبورگ-بایرن مونیخ،تلاش برای برد در چهارمین هفته[/h]
bayern-freiburg-analyse-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،[FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]باواریایی[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]که در این فصل بوندس لیگا تنها یک گل دریافت کرده اند و بدون تیاگو آلکانتارای مصدوم به میهمانی پسران کریستین استریچ خواهند رفت[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif] باستین شواین شتایگر هافبک با تجربه بایرن مطمئن است که تیمش بایرن مونیخ می تواند ضمن ادامه شروع خوب در بوندس لیگا به روند شکست ناپذیری شان در لیگ همچنان ادامه دهند زمانی که آنها از هفته چهارم رقابت های بوندس لیگا به میهمانی فرایبورگ می روند.
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]مدافع عنوان قهرمانی بوندس لیگا پس از شکست تیم هایی چون مونشن گلادباخ،فرانکفورت و نورنبرگ تا به این جای کار تنها یک گل در لیگ دریافت کرده اند.
شاگردان پپ گواردیولا جزء چهار تیمی هستند که رکورد صد در صد پیروزی در بازی های لیگ را دارند اما شواین شتایگر بر این باورست که تیمش می توانست برابر نورنبرگ رقیب همشهری اش گل های بیشتری به ثمر برساند.
[/FONT]
[FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]

هر چند که فرانک ریبری در جریان دیدار برابر فرانکفورت مصدوم شد اما در پیروزی اخیر تیمش برابر نورنبرگ از ابتدا در ترکیب اصلی حضور داشت که اتفاقا موفق به گلزنی نیز شد در حالی که ماریو گوتزه هنوز هم برای انجام نخستین گل رسمی با پیراهن بایرن تلاش می کند.
با تمام این اوصاف بایرن نمی تواند دست کم به مدت هفت هفته از تیاگو آلکانتارا استفاده کند پس از اینکه این هافبک اسپانیایی از ناحیه رباط صلیبی در جریان دیدار شنبه شب با مصدومیت روبرو شد.
بایرن فصل گذشته در دیدارهایش برابر فرایبورگ گلی دریافت نکرد.پیروزی 2-0 در دور رفت در ورزشگاه میج سولار که به ماه نوامبر گذشته بازمی گردد پیش از آنکه هر سه امتیاز دیدار خانگی خود برابر این تیم را به لطف گلزنی امره کان کسب کنند.
در سوی دیگر فرایبورگی حضور دارد که فصل گذشته با قرار گرفتن در رده پنجم موفق به کسب سهمیه یورو لیگ نیز شد.با این حال پسران کریستین استریچ فصل بسیار سختی را پیش رو دارند چرا که هنوز موفق به کسب نخستین پیروزی این فصل خود نشده اند
با دریافت هشت گل در سه بازی این فصل ،فرایبورگ باید بتواند خط حمله خطرناک بایرن را تا حد ممکن مهار کند.
[/FONT]

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی امروز بایرن رو نمیدونید چه شبکه ای پخش میکنه ؟

بالا