• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اینتراخت فرانکفورت 0 - 1 بایرن مونیخ

624-fcb-ent.jpg

FCBayern.ir - هفته دوم بوندسلیگا با پیروزی بایرن مونیخ در مقابل اینتراخت فرانکفورت آغاز شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در این مسابقه تیم های فوتبال اینتراخت فرانکفورت و بایرن مونیخ در استادیوم کومرس بانک آرنا شهر فرانکفورت به مصاف هم رفتند که در پایان بایرن مونیخ موفق شد با نتیجه یک بر صفر میزبان خود را شکست دهد و دومین پیروزی خود در این فصل را بدست آورد.

تک گل بایرن مونیخ در این بازی را ماریو مانژوکیچ در دقیقه 13 به ثمر رساند.

ترکيب تيم اینتراخت فرانکفورت :
32.png

کوین تراپ - استفان شورک - بامبا اندرسون - کارلوس زامبرانو - باستین اکزیپکا - یوهانس فلوم - پیرمین اشویگلر (C) (استفانو کلوزی از دقیقه 78) - اشتفان ایگنر - سباستین روده (یان روزنتال از دقیقه 71) - تاکاشی اینوی (اسردیان لاکیچ از دقیقه 78) - الکساندر میر
سرمربی : آرمین فه

ترکيب تيم بایرن مونیخ :
14.png

مانوئل نویر - فیلیپ لام (C) - دانته - ژروم بواتنگ - داوید آلابا - باستین شواین اشتایگر - تونی کروس (رافینیا از دقیقه 88) - فرانک ریبری - توماس مولر (آرین روبن از دقیقه 74) - ژردان شکیری (تیاگو آلکانتارا از دقیقه 65) - ماریو مانژوکیچ
سرمربی : پپ گواردیولا

گل ها :
goals.gif

ماریو مانژوکیچ (در دقیقه 13) برای بایرن مونیخ

کارت ها :
yell_reds.gif

دانته (کارت زرد در دقیقه 55) از بایرن مونیخ

داور :
icon_schiri.png

گاگلمن (داور وسط) به همراه آنکلام (کمک داور) و گورنیاک (کمک داور)

مکان :
icon_stadion.png

آلمان - استادیوم کومرس بانک آرنا شهر فرانکفورت (ظرفیت 51,000)

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
باعث تاسف است که فرصت هایمان گل نشد

624-guardiola-4.jpg

FCBayern.ir - تیم فوتبال بایرن مونیخ در دومین بازی خود در فصل جدید بوندسلیگا به مصاف اینتراخت فرانکفورت رفت و توانست این تیم را شکست دهد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ پپ گواردیولا پس از بازی در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد و در مورد بازی گفت: "عملکرد تیم در این بازی متوسط بود و ما در بیشتر دقایق کنترل بازی را در دست داشتیم اما باعث تاسف است که موقعیت های فراوان خود را به این راحتی از دست می دهیم اما من به شما این اطمینان را می دهم که بازی به بازی بهتر می شویم و عملکرد مثبتی را در پیش خواهیم گرفت".

بایرن مونیخ موفق شد در ورزشگاه خانگی فرانکفورت بازی را با نتیجه یک بر صفر و با گل ماریو مانزوکیچ به پایان برساند.

اظهار بازیکنان بایرن بعد از بازی با فرانکفورت

624-fcb-bundesliga-4.jpg

FCBayern.ir - بعد از پیروزی یک بر صفر بایرن مقابل آینتراخت فرانکفورت، تونی کروس در مصاحبه با سایت رسمی باشگاه، اعلام کرد که نتیجه دلخواه را به دست آورده اند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بازیکنان باشگاه بعد از بازی با سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ به مصاحبه پرداختند که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت:

آرین روبن: " بازی در زمان خوبی برگذار نشد زیرا بیشتر بازیکنان حاضر در زمین از بازی های ملی بازگشته بودند و این واقعاً دشوار است که تنها یک روز استراحت (پنجشنبه) بین بازی ها وجود داشت. ما در نهایت توانستیم نتیجه مورد نظر را بگیریم و حتی قادر بودیم گل های بیشتری نیز به ثمر برسانیم ".

تونی کروس: " همه ما می دانیم بازی مقابل فرانکفورت سخت است چرا که آن ها تیم بسیار پر انگیزه و خوبی هستند و اما ما با ذهنیت مثبت به این بازی نگاه کردیم و توانستیم موفق هم بشویم ".

مانویل نویر: " ما می خواستیم سه امتیاز بازی را بگیریم که موفق هم شدیم.ولی ما نگران عملکرد تیم نیستیم زیرا در هفته های آینده به هماهنگی کامل خواهیم رسید. در این بازی نمایش خوب در دستور کار ما نبود ".

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ریبری: شانس من از مسی و رونالدو بیشتر است

624-ribery-6.jpg

FCBayern.ir - فرانک ریبری که که به همراه رونالدو و مسی،نامزد عنوان بهترین بازیکن سال اروپا هستند از شانس بیشتر خود برای کسب این عنوان خبر داد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ فرانک ریبری در مصاحبه ای اعلام کرد: " رونالد و مسی بازیکنان خوبی هستند اما من فصل بسیار خوبی را سپری کردم و بهترین فصل در دوران حرفه ای خودم را پشت سر گذاشتم و همچنین تیم من موفق شد موفقیتی کم نظیر را به دست آورد که این خود برتری من را نسبت به رقیبانم نشان می دهد ".

او در ادامه افزود: " واقعاً عادلانه نیست که تنها یک بازیکن از بایرن مونیخ در این لیست باشد و من اعتقاد دارم توماس مولر نیز باید در این لیست حضور داشت ".

مراسم انتخاب بهترین بازیکن سال اروپا در روز 28 آگوست در موناکو برگذار خواهد شد.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

نظرات متفاوته
اما بنظرم پپ گواردیولا یکم تلاششو بر تغییر سبک بازی تونسته بود انجام بده

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
برنو از زندان آزاد شد

624-breno.jpg

FCBayern.ir - برنو مدافع برزیلی سابق بایرن مونیخ که به سه سال و نه ماه زندان محکوم شده بود، امروز آزاد شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ برنو که به دلیل آتش زدن خانه شخصی خود به زندان اُفتاده بود امروز (دوشنبه) بعد از گذشت یک سال و شش ماه از دوران محکومیتش از زندان آزاد شد. وکیل برنو در مورد آزادی زود هنگام او می گوید: برنو در زندان بسیار رفتار خوبی داشته است و همه از دست او راضی بوده اند و به همین دلیل آزادی او زودتر انجام شد".

طبق خبر های منتشر شده برنو به عنوان دستیار در آکادمی جوانان بایرن مونیخ منصوب شده است و یکی از جوانترین مربیان آکادمی بایرن مونیخ شناخته خواهد شد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
برنو: از باشگاه بایرن تشکر میکنم

624-breno.jpg

FCBayern.ir - برنو که روز دوشنبه از زندان به طور دائمی آزاد شد عنوان کرد که در زندان به یک فرد متفاوت تبدیل شده است و از باشگاه بایرن مونیخ برای دادن فرصتی دوباره به او تشکر کرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: برنو در مصاحبه ای گفت: " زمان در زندان برایم خیلی دیر میگذشت و من واقعاً خوشحال هستم که باشگاه بایرن به من فرصت دوباره ای داد. من در زندان به یک فرد کاملاً متفاوت تبدیل شده ام و از همسرم و بچه هایم تشکر میکنم که در طول این مدت مرا همراهی کرده اند ".

طبق گفته های وکیل برنو او به دلیل رفتار شایسته خود در زندان توانسته است آزادی خود را زودتر به دست بیاورد و باشگاه بایرن نیز برای تقدیر از او برای این رفتار شایسته به او را یکی از مربیان تیم های پایه منصوب کرده اند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
پیغام مارتینز به طرفدارانش

624-martinez-3.jpg

FCBayern.ir - خاوی ماتینز که از سوی گواردیولا در هفته دوم بوندسلیگا در ترکیب بایرن جایی نداشت در تویتتر خود اعلام کرد که مصدومیت باعث شده است تا در این بازی مورد استفاده قرار نگیرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: خاوی مارتینز با انتشار عکسی از خود در توییترش گفت: " من به خاطر مصدومیتی که در بازی با اکوادور برایم اتفاق اُفتاده است نتوانستم در ترکیب تیم مقابل فرانکفورت قرار بگیرم ".

خاوی مارتینز در جریان بازی تیم ملی اسپانیا مقابل اکوادور از ناحیه کشاله ران دچار مشکل شد و به تشخیص کادر پزشکی از زمین خارج شد. لازم به ذکر است ماتیاس سامر نیز چندی پیش از عملکرد از فدراسیون فوتبال اسپانیا به خاطر بی توجهی به وضعیت بازیکنان شکایت کرده بود.

مولر: انتقام فینال مونیخ را خواهیم گرفت

624-muller-4.jpg

FCBayern.ir - توماس مولر هافبک جوان مونیخی ها در مصاحبه ای اعلام کرد که بازی مقابل چلسی یک بازی عادی نیست و خواهان انتقام از این تیم هستند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: توماس مولر در این باره به سایت رسمی باشگاه میگوید: " هنوز خاطره ی فینال 2012 را فراموش نکرده ایم و این باخت تا کنون برای ما حل و فصل نشده است ".

وی در ادامه افزود: " شما همیشه نمیتوانید به سوپر کاپ اروپا برسید بنابراین ما این فرصت را از دست نخواهیم داد و همچنین انتقام فینال مونیخ را نیز خواهیم گرفت ".

بایرن مونیخ در فینال اروپا در ورزشگاه خانگی خود در ضربات پنالتی شکست خورد و علاوه بر از دست دادن این عنوان رکورد اولین قهرمانی اروپا در خانه خود را نیز که تا کنون هیچ تیمی موفق به کسب آن نشده است را هم از دست داد.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
همچنان معتقدم بایرن اگه بخواد اینجوری بازی کنه نمیتونه حداقل لیگ قهرمانانو دوباره فتح کنه
این عوض کردن پست بعضی بازیکنا توسط پپ هم شدیدا رو اعصاب هستش

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
624-ribery-4.jpg

FCBayern.ir - فرانک ریبری هافبک خلاق بایرن با شبکه Sport 1 مصاحبه ای انجام داد و عنوان کرد که او دیگر یک باواریایی است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: فرانک ریبری در مصاحبه ای در مورد وضعیت خود در تیم و شهر مونیخ صحبت کرد که در ادامه با آن ها خواهیم پرداخت:

بایرن مونیخ
" من 6 سال است که در اینجا زندگی میکنم و واقعاً مونیخ شهر فوق العاده ای است و همه مردم به من وخانواده ام احترام میگذارند و ما را دوست دارند. من از اینجا ذهنیت بسیار خوبی دارم و میدانم که در اینجا خانواده ام در امنیت هستند و حتی بهتر از من آلمانی صحبت میکنند ".

اهداف
" من میخواهم با حضور در بایرن لذت ببرم و جام های زیادی را کسب کنم و لحظات تاریخی همچون فصل پیش را نیز با تیم تجربه کنم ".

بعد از پایان قرارداد در سال 2017
" قلب من با بایرن مونیخ است و اگر مرا بخواهند قطعاً اینجا خواهم ماند.من دیگر یک باواریایی هستم و بهترین لحظات زندگیم را اینجا سپری کرده ام ".

جایزه بهترین بازیکن سال اروپا
" فکر میکنم این عنوان را کسب کنم و هیچ چیز بهتر از کسب این عنوان برای یک بازیکن نیست ".

اولی هونس
" او برای باشگاه زحمات زیادی میکشد و بسیار با ارزش است و واقعاً به من کمک های زیادی کرده است و در سختی ها همیشه مرا یاری داده است ".

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
624-muller-4.jpg
FCBayern.ir - توماس مولر هافبک جوان مونیخی ها در مصاحبه ای اعلام کرد که بازی مقابل چلسی یک بازی عادی نیست و خواهان انتقام از این تیم هستند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: توماس مولر در این باره به سایت رسمی باشگاه میگوید: " هنوز خاطره ی فینال 2012 را فراموش نکرده ایم و این باخت تا کنون برای ما حل و فصل نشده است ".

وی در ادامه افزود: " شما همیشه نمیتوانید به سوپر کاپ اروپا برسید بنابراین ما این فرصت را از دست نخواهیم داد و همچنین انتقام فینال مونیخ را نیز خواهیم گرفت ".

بایرن مونیخ در فینال اروپا در ورزشگاه خانگی خود در ضربات پنالتی شکست خورد و علاوه بر از دست دادن این عنوان رکورد اولین قهرمانی اروپا در خانه خود را نیز که تا کنون هیچ تیمی موفق به کسب آن نشده است را هم از دست داد.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
ماریو گوتزه:زمان می برد که ریتم خود را پیدا کنم
diagola_goetze_628+.jpg

به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،ستاره جوان بایرن مونیخ از آمادیگی خود مبنی بر بازگشت به میادین فوتبال پس از سپری کردن مصدومیتی نسبتا طولانی سخن می گوید.
ماریو گوتزه، بازیکن جوان بایرن مونیخ که این فصل به جمع سرخ پوشان پیوسته است، پس از سپری کردن دوران مصدومیتش آماده بازی کردن است ولی معتقد است که نمی تواند بلافاصله پس از آغاز بازی هایش به فرم سابق و ایده آلش برگردد و به کمی زمان نیاز دارد.

به نقل از وب سایت بین المللی گل گوتزه در این باره گفت:" طبیعتا زمان می برد که ریتم خود را پیدا کنم و به آمادگی صد در صد برسم. بازگشت به ریتم نیاز به تمرین و زمان برای بازی کردن دارد، در واقع فکر می کنم دو تا چهار هفته زمان نیار باشد تا به شرایط آرمانی برسم."

ستاره ملی پوش و 21 ساله آلمانی درباره بازی هفته آینده تیمش برابر نورنبرگ هم گفت:" دوباره بازی سختی در پیش خواهیم داشت. در دو بازی قبل هم دیده ایم که چقدر رقابت نزدیک است. نسبت به این بازی بسیار خوش بین هستیم، خصوصا من، چون در حال بازگشت به میادین هستم و امیدوارم بتوانم دقایقی برای بازی به دست بیاورم."

" از نظر من دو بازی مهم در لیگ در پیش داریم و سپس فینال سوپر کاپ اروپا را. بهترین تلاشمان را خواهیم کرد تا آن بازی را ببریم ولی همان طور که گفتم پیش از آن دو بازی مهم در لیگ در پیش داریم."

گوتزه فصل گذشته و پیش از پایان فصل با قراردادی جنجالی از دورتموند به بایرن پیوست و در اولین دقایق بازی برگست نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر رئال مادرید مصدوم شد.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
لوئیز گوستاوو: گواردیولا من را مجبور به ترک بایرن نکرد
i_gustavo_blick_rechts_628.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،این هافبک دفاعی برزیلی که فصل گذشته یکی از بازیکنان ثابت بایرن بود، با حضور گواردیولا، دیگر جایی در برنامه های این تیم نداشت و در نهایت راهی وولفسبورگ شد.

لوئیز گوستاوو، هافبک جدید وولفسبورگ، تاکید کرد که پپ گواردیولا او را مجبور به جدایی از بایرن نکرد و اعلام کرد که این مربی اسپانیایی برای همیشه در قلبش جای خواهد داشت.

این هافبک دفاعی برزیلی که فصل گذشته یکی از بازیکنان ثابت بایرن بود، با حضور گواردیولا، دیگر جایی در برنامه های این تیم نداشت و در نهایت راهی وولفسبورگ شد.

گوستاوو به بیلد گفت:" جدایی از بایرن اصلا راحت نبود. من دوستان زیادی در بایرن دارم و افراد زیادی از این باشگاه هستند که برای همیشه در قلب من جای خواهند داشت، از جمله پپ گواردیولا.

او هرگز به من نگفت که من شانسی در بایرن ندارم. او حتی روزی که من در حال ترک بایرن بودم، با من دست داد و برایم آرزوی موفقیت کرد.

می توانستم در بایرن بمانم و برای جایگاهم بجنگم. تردیدی ندارم که می توانستم به چیزی دست پیدا کنم.

اما احساس می کردم که نیاز به تغییر دارم. این احساس بعد از اولین ملاقات با گواردیولا در من تقویت شد. سپس با کسانی که باید، صحبت کردم و در نهایت تصمیمم را گرفتم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
رومنیگه: عجله ای برای تمدید قرارداد روبن، آلابا، بواتنگ و کروس نداریم

175164_heroa.jpg

رومنیگه اعلام کرد که پیش از تمدید قرارداد این چهار بازیکن، قصد دارند ببینند اوضاع تیم زیر نظر پپ گواردیولا چطور پیش خواهد رفت

سایت گل- کارل هاینس رومنیگه، نایب رئیس باشگاه بایرن مونیخ، تاکید کرد که این باشگاه قصد ندارد به این زودی ها برای تمدید قرارداد داوید آلابا، ژروم بواتنگ، تونی کروس و آرین روبن اقدام کند.

قرارداد این چهار بازیکن در تابستان 2015 به اتمام می رسد و انتظار می رفت که بعد از تمدید قرارداد ریبری در این تابستان، بایرنی ها مذاکرات برای تمدید قرارداد این بازیکنان را نیز آغاز کند.

اما رومنیگه اعلام کرد که پیش از تمدید قرارداد این چهار بازیکن، قصد دارند ببینند اوضاع تیم زیر نظر پپ گواردیولا چطور پیش خواهد رفت.

او به کیکر گفت:" می خواهیم ببینیم اوضاع چطور پیش خواهد رفت و سپس در مورد شرایط در باشگاه صحبت کنیم.

نباید فراموش کرد که همه این بازیکنان هنوز دو سال دیگر با ما قرار دارند."
بایرنی ها که در دو هفته ابتدایی فصل جدید بوندس لیگا مقابل مونشن گلادباخ و آینتراخت فرانکفورت به پیروزی رسیدند، این هفته میزبان نورنبرگ خواهند بود.

بالا