• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گواردیولا: هنوز چیزهای زیادی برای یادگرفتن دارم

302878_heroa.jpg

سرمربی سابق بارسلونا در صحبت هایی یادآوری کرد که تنها 5 سال از حضور او در دنیای سرمربیگری حرفه ای می گذرد

سایت گل- پپ گواردیولا سرمربی جوان بایرن مونیخ از برد 0-5 تیمش مقابل ردن در رقابت های جام حذفی فوتبال آلمان راضی است و بعد از این برد قاطعانه در گفتگو با خبرنگاران شرکت کرد

این سرمربی اسپانیایی در صحبت هایش خود را یک سرمربی جوان خواند که هنوز چیزهای زیادی برای یادگیری پیش رویش می بیند. پپ در گفتگو با شبکه تلویزیونی ARD آلمان به خبرنگاران گفت:« من فقط 42 سال سن دارم. 5 سال است که به عنوان یک سرمربی تجربه کار کردن دارم و به همین خاطر کاملا روشن است که هنوز چیزهای زیادی است که من باید یاد بگیرم.»

پپ در ادامه صحبت هایش گفت:« احساس رضایت می کنم. می دانم که در چه باشگاهی هستم. باید بعد از فصلی رویایی که بایرن در آن تمام افتخارات و قهرمانی های ممکن را به دست آورد، دوباره برای کسب تمامی این جام ها تلاش کنیم. من افزایش فشار بررویم را به خاطر گذشته ام در دنیای مربیگری می پذیرم.»

گواردیولا همچنین یادآوری کرد که بازیهای حذفی تک بازی خیلی خطرناک هستند و به این نکته اشاره کرد که در این دور از رقابت های جام حذفی آلمان، 4 تیم حاضر در رقابت های بوندس لیگا مغلوب تیم های رده پائین تر شده و از گردونه رقابت ها کنار رفتند:« بازی های تک حذفی خیلی خطرناک است.ما دیدیم که 4 تیم بوندس لیگایی حذف شدند.»

لو: دورتموند تنها تهدید پیش روی پپ و بایرن است

285361_heroa.jpg

سرمربی تیم ملی آلمان معتقد است که آمدن گواردیولا باعث پیشرفت بوندس لیگا می شود

سایت گل- یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان در صحبت هایی به آنالیز اوضاع کنونی رقابت های بوندس لیگا پرداخته و نظر مثبتش را درمورد انتقال پپ گواردیولا به بایرن مونیخ اعلام کرده.

لو معتقد است که انتخاب پپ گواردیولا به عنوان سرمربی جدید بایرن مونیخ، باعث غنی تر شدن بوندس لیگا می شود.

سرمربی ژرمن ها در تمجید از سرمربی اسپانیایی گفت:«گواردیولا ایده های روشن و مشخصی دارد. فلسفه کاری و بازی تیم او کاملا روشن است و او همه اینها را در بایرن مونیخ پیاده سازی می کند.

لو در ادامه صحبت هایش که در نشریه آلمانی 'Bild am Sonntag'.بازتاب یافت اعلام کرد که بعید می داند که سطح توقعات از سرمربی اسپانیایی بایرن خیلی بالا باشد و ادامه داد:«گواردیولا ممکن است تحت فشار قرار بگیرد ولی می تواند از پس این فشارها بربیاید. او سرمربی بارسلونا بوده و در آنجا هم همیشه بیشترین توقعات ممکن از او می رفته.»

از سوی دیگر ولفگانگ نیرباش، رئیس فدراسیون فوتبال آلمان و رینهارد رائوبال، رئیس لیگ آلمان با محافظه کاری بیشتری در مورد شرایط کنونی بایرن و سرمربی اسپانیایی این تیم به اظهار نظر پرداخته اند. رائوبال در صحبت هایی دراین باره گفته:« بایرن مونیخ زمانی که تراپاتونی را به خدمت گرفت یکی از بهترین سرمربیان دنیا را دراختیار داشت و یا دورتموند با نوویو اسکالا، سرمربی خوبی داشت؛ هر چند که در نهایت خیلی فوق العاده هم نبود.»منظور رائوبال که زمانی رئیس باشگاه بوروسیا دورتموند از این صحبتها اشاره به حضور تاریخی مربیان بزرگ در فوتبال آلمان بود.»

با وجود موفقیت دو تیم آلمانی در رقابت های فصل قبل اروپایی و راهیابی دو نماینده ژرمن ها به فینال لیگ قهرمانان اروپا، لو براین باور است که الان زود است که درمورد تغییر در فوتبال اروپا صحبت شود:« الان زود است بخواهیم این را بگوئیم که تیم های آلمانی در اروپا حکمرانی خواهند کرد. تفاوت میان باشگاه های آلمانی، انگلیسی، اسپانیایی و ایتالیایی خیلی کم است.»

لو در ادامه صحبت هایش به این نکته اشاره کرد که تیم یورگن کلوپ تنها تهدید پیش روی تیم گواردیولا برای کسب عنوان قهرمانی در رقابت های این فصل بوندس لیگاست. او در حالی این صحبت ها را برزبان آورد که بایرن مونیخ اخیرا با نتیجه 2-4 در سوپرکاپ آلمان مغلوب بوروسیا دورتموند شد. لو براین باور است که دورتمونددراین بازی نشان داد که کیفیت بالایی برای رقابت با بایرن دارد و در صحبت هایی به Bild am Sonntag.گفت:« بوروسیا دورتموند تنها باشگاهی است که قدرت کافی برای مقابله با بایرن را دارد.»

این سرمربی53ساله درادامه با اشاره به تیم های دیگری مثل بایرلورکوزن، اشتوتگارت و شالکه گفت:« این تیمها شرایط خوبی دارند ولی تنها تهدید برای قهرمانی بایرن،ازسوی دورتموند ایجاد می شود.»

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گوستاوو رسما در لیست فروش بایرن قرار گرفت

624-gustavo-1.jpg

FCBayern.ir - لوئیز گوستاوو هافیک برزیلی بایرن رسما در لیست فروش باشگاه قرار گرفت .باشگاه های خواستار این بازیکن بایستی دقیقا رقم درخواستی باشگاه بایرن مونیخ را برای این بازیکن را پرداخت نمایند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ مارکوس هورویک سخنگوی باشگاه بایرن مونیخ ضمن تایید این خبر به شبکه بایرن مونیخ تی وی اعلام داشت :"باشگاه بایرن مونیخ رسما پیشنهاد های رسیده را برای گوستاوو بررسی خواهد نمود و به بهترین پیشنهاد و درخواستی که مورد توجه سران بایرن مونیخ قرار بگیرد پاسخ مثبت خواهد داد."

باشگاه هایی نظیر آرسنال، ولفسبورگ، اینتر میلان، چلسی، ناپولی و میلان این هافبک ملی پوش برزیلی بایرن را می خواهند و عملکرد وی را زیر نظر دارند. قیمت این بازیکن از سوی باشگاه بایرن مونیخ 20 ملیون یورو اعلام شده است.

گواردیولا: شواینی از ژاوی بهتر است

624-bastian-pep.jpg

FCBayern.ir - پپ گواردیولا سرمربی اسپانیایی بایرن مونیخ، نقشه های خود را در بایرن فراتر از بارسلونا دانست و شواینی را از ارکان اصلی تیمش نامید.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ گواردیولا در مورد شایعات اخیر مبنی بر حضور تیاگو به جای شواینی در ترکیب واکنش نشان داد و گفت: "شواین اشتایگر در برنامه های من نیست؟! من این تیم را بدون شواینی فرض نمی کنم".

شواین اشتایگر از از اولین فصل حضور خود در بایرن توسط هر مربی در ترکیب ثابت قرار می گرفت و این نشان دهنده ی سطح بالای بازی و تاثیر گذاری وی در تیم است و حتی پپ نیز در مصاحبه اخیر خود او را از ژاوی بهتر دانسته است.

گواردیولا با اعلام این خبر تمام شایعات مبنی بر جدایی شواینی از بایرن را رد کرد.این در حالی است که بعضی از روزنامه های انگلیسی انتقال شواینی را به منچستر یونایتد، تقریباً تمام شده میدانند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ریبری: حضور در جمع برترین ها لذت بخش است

624-ribery-4.jpg

FCBayern.ir- فرانک ریبری ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ پس از حضور در جمع سه نامزد مرد سال فوتبال اروپا ابراز خوشحالی کرد و این را افتخاری برای خود و باشگاه بایرن خواند.

ریبری در گفتگویی با کانال تلویزیونی بایرن مونیخ گفت:" این باعث افتخار من است و از این بسیار خوشحال هستم برای خودم و برای تمام تیم." فرانک ریبری فصل درخشانی را سپری کرد و هرماه بایرن موفق شد سه عنوان قهرمانی معتبر اروپا را فتح کند. روز گذشته یوفا ریبری را در کنار لیونل مسی و کریستیانو رونالدو به عنوان سه نامزد نهایی مرد سال فوتبال اروپا معرفی کرد.

کارل هاینس رومینیکه مدیر اجرایی باشگاه بایرن نیز از این موفقیت بسیار خوشحال است او در این مورد می گوید:" ریبری برای کسب این عنوان سزاوار است و ما امیدواریم او بتواند این عنوان را بدست آورد تمام باشگاه خود را در خوشحالی ریبری سهیم می دانند."

چراغ سبز بایرن مونیخ به ولفسبورگ

624-rummenigge-3.jpg

FCBayern.ir - رومینیگه در مصاحبه ای اعلام کرد اگر باشگاه ولفسبورگ مبلغ مورد نظر ما را بپذیرد اجازه ی خروج گوستاوو را می دهد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ رومینیگه درباره انتقال گوستاوو به ولفسبورگ به کیکر می گوید: " اگر لویئز دوست دارد برود و باشگاه ولفسبورگ خواسته های ما را برآورده کند، او می تواند در همین تابستان بایرن را ترک کند ".

به نظر می رسد گوستاوو برای آمادگی بیشتر برای حضور در جام جهانی 2014 برزیل به تیم دیگری برود زیرا در بایرن با وجود هافبک های فوق العاده فرصت کمی برای بازی کردن به او می رسد. گوستاوو مانند گومز به این نتیجه رسیده است که در برنامه های پپ جایی ندارد زیرا با وجود مارتینز و گوستاوو دیگر نیازی به خرید تیاگو نبود.

در پایان رومینیگه گفت: "حتی اگر لویئز ، بایرن را ترک کند باز هم خرید جدیدی نخواهیم داشت".

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
سامر: می خواهیم دوباره سه گانه را فتح کنیم

624-sammer-2.jpg

FCBayern.ir- ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ در اظهار نظر جدید خود هدف باشگاه مونیخی را دفاع از سه عنوان قهرمانی فصل گذشته خود دانست و ابراز امیدواری کرد با سرمربی گری گواردیولا بتوانند به عنوان نخستین تیم اروپایی دو سال پیاپی لیگ قهرمانان را فتح کنند.

سامر که با روزنامه ی بیلد گفتگو می کرد در این مورد گفت:" هدف ما این است آنچه را که هیچ تیم اروپایی موفق به انجام آن نشده است انجام دهیم و آن دفاع از عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا است." بایرن فصل گذشته با هدایت یوپ هاینکس موفق شد علاوه بر فتح دوگانه ی آلمان، با برتری 2 بر 1 در فینال ومبلی عنوان قهرمانی در چمپیونزلیگ را نیز بدست آورد.

ماتیاس سامر قدرت تیمی را در فصل جدید بیشتر از فصل گذشته ارزیابی می کند و نتایج کوتاه مدت بدست آمده را چندان پر اهمیت نمی داند. شکست 4 بر 2 در دیدار سوپر کاپ آلمان مقابل دورتموند از نظر آقای مدیر چندان مهم نیست او اهدافی دیگر در سر دارد. سامر ادامه می دهد:" ما می خواهیم بار دیگر سه گانه را تکرار کنیم و با توجه به در پیش بودن سوپر کاپ اروپا (مقابل چلسی) و جام باشگاه های جهان می توان بر تعداد جام های این فصل افزود."

اهدای یادبود 50 سالگی بوندس لیگا به هاینکس

624-heynckes-3.jpg

FCBayern.ir- سازمان لیگ فدراسیون فوتبال آلمان در مراسمی از ادولاتک، یوپ هاینکس و کارل هاینس کوربل در جشن 50 سالگی بوندس لیگا تجلیل کرد و یادبودی را به همین مناسبت به این سه بزرگ بوندس لیگا تقدیم داشت.

در مراسمی که به مناسبت 50 امین سالگرد تاسیس بوندس لیگا در برلین برگزار شد از بزرگان تاریخ فوتبال آلمان تقدیر به عمل آمد و سازمان لیگ فوتبال آلمان از یوپ هاینکس سرمربی موفق فصل گذشته بایرن که همراه این تیم موفق به کسب سه عنوان قهرمانی شده بود با اهدای یادبود و جوایزی تشکر و قدردانی کرد.

یوپ هاینکس به عنوان بازیکن و مربی تجربه ی حضور در بیش از 1000 دیدار بوندس لیگایی را در کارنامه دارد و تقریبا از بدو تاسیس بوندس لیگا در بالاترین سطح فوتبال آلمان حضور داشته است علاوه بر هاینکس، بزرگان دیگری مانند ادولاتک و کارل هاینس کوربل نیز مورد تقدیر مسئولین لیگ قرار گرفتند که البته لاتک مربی افسانه ای مونیخی ها به دلیل کسالت نتوانست حضور فیزیکی در این مراسم داشته باشد.

از دیگر نکاتی که می توان به نشست پیش از آغاز فصل سازمان لیگ آلمان اشاره کرد انتخاب مجدد دکتر راینهارد به عنوان ریاست سازمان لیگ فوتبال آلمان است که او بار دیگر موفق شد با اکثریت آرا و بدون رقیب در سمت خود ابقا شود.

fade_bonhof_heynckes_628.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کروس: بایرن نباید این قدر بی دقت بازی کند

294895_heroa.jpg

در دیدار مقابل شوارز وایس ردن در لیگا پوکال، شاگردان پپ گواردیولا با گل های شکیری، روبن و هت تریک توماس مولر به پیروزی رسیدند اما کروس از عملکرد تیمش اصلا راضی نیست.

سایت گل- تونی کروس، هافبک جوان بایرن، معتقد است اگر می خواهند در فصل پیش رو به موفقیت برسند، نباید دیگر در هیچ دیداری به اندازه پیروزی 5-0 مقابل تیم شوارز وایس ردن در لیگا پوکال، اشتباه کنند.

در این دیدار شاگردان پپ گواردیولا با گل های شکیری، روبن و هت تریک توماس مولر به پیروزی رسیدند اما کروس از عملکرد تیمش اصلا راضی نیست.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" ما در طول بازی اشتباهات زیادی داشتیم و معمولا فاقد تمرکز کافی بودیم.

ما نمی توانیم مقابل تیم هایی که کیفیت بالاتری دارند، چنین نمایشی هایی داشته باشیم. آنها مطمئنا از این اشتباهات استفاده خواهند کرد."

بایرن فصل جدید رقابت های بوندس لیگا را با دیدار خانگی مقابل مونشن گلادباخ آغاز خواهد کرد.

روبن: قرار نیست با بایرن دنیا را تغییر دهیم

301179_heroa.jpg

این بازیکن 29ساله گفته قرار نیست بایرن متحول شود. او امیدوار است این فصل در سمت راست بازی کند.

سایت گل – آرین روبن، بال بایرن مونیخ گفته تیمش تحول بزرگی نخواهد داشت.

پپ گواردیولا اخیرا هدایت بایرن را در دست گرفته است و روبن می‌گوید: «عجیب است که چقدر سر و صدا می‌کنند. آماده‌سازی پیش‌فصل ما هیچ چیز غیرعادی‌ای نداشت.

دلیلی ندارد اغراق کنند و بگویند ما یک‌دفعه قرار است دنیا را تغییر دهیم.

البته تغییراتی اندک و کوچک داشته‌ایم. اما هر مربی جدیدی که بیاید همین اتفاق می‌افتد. یوپ هاینکس و لوییس ون‌گال هم همین کار را کرده بودند.

در نهایت ما همچنان فوتبال بازی خواهیم کرد و روی توانایی‌های خود تمرکز خواهیم کرد.»

گواردیولا در پیروزی پنج بر صفر در جام حذفی مقابل بی‌اس‌و شواترز-وایب ردن به آزمایش‌های خود ادامه داد و روبن را در چند پست به بازی گرفت.

روبن می‌گوید: «در نیمه اول عملا در سمت چپ بودم. در نهایت نظر مربی مهم است. اما به نظرم بهترین پست برای من بال راست است. البته هر جا که بازی کنم مشکلی ندارم.»

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
سلام دوستان

آیا شما به صفحه طرفداران بایرن مونیخ در سایت فوتیلیو آشنایی دارید؟ در فوتیلیو اتحاد های مختلفی برای طرفداران تیم های مختلف وجود داره که می توانید در این اتحاد ها شرکت کنید و رتبه کسب کنید.

بد نیست نگاهی بهش بندازید:

صفحه طرفداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
شکیری: فصلی سخت را در پیش داریم

624-shaqiri-1.jpg

FCBayern.ir - ژردان شکیری اعلام کرد رقابت در تیم اصلی بیشتر از فصل پیش است و کار خود در این فصل را خیلی سخت تر می داند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ ژردان شکیری در مصاحبه ای در باره ی عملکرد تیم به خبرنگاران گفت: " شما نمی توانید ارزش زیادی برای بازی های پیش فصل قائل باشید اما با شکست از دورتموند متوجه شدیم فصلی سخت را در پیش داریم. ما می خواهیم بیشتر تمرکز خود را روی قهرمانی در بوندسلیگا و جام حذفی بگذاریم و در مرحله آخر نیز به قهرمانی در اروپا فکر کنیم".

او در ادامه گفت : "ما از بازی های پیش فصل راضی هستیم و می خواهیم مانند فصل پیش ، بیشترین امتیاز را جمع کنیم اما ممکن است در این راه به مشکلاتی نیز برخورد کنیم، اما ما یک تیم بزرگ هستیم و توانایی تکرار موفقیت های فصل پیش را داریم ".

بایرن مونیخ شانس اول قهرمانی در بوندسلیگا

624-fcb-logo-1.jpg

FCBayern.ir - باشگاه بایرن مونیخ طی یک نظر سنجی که از 18 سرمربی و روسای باشگاه های حال حاضر بوندسلیگا در فصل جاری صورت گرفت شانس اول قهرمانی بوندسلیگا شناخته گردید.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ این نظر سنجی که از سوی خبرگزاری آلمان و مجله کیکر آلمان صورت گرفت 16 سرمربی از 18 سرمربی تیمهای حال حاضر بوندسلیگا در فصل 2013-2014 باشگاه بایرن مونیخ را به عنوان شانس اول قهرمانی بوندسلیگا قلمداد می نمایند.

نکته جالب این نظر سنجی این است که تنها پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ و تورستن لیبر کنشت سرمربی باشگاه تازه صعود کرده اینتراخت برانشویگ (باشگاه دانیال داوری) رای به قهرمانی بوروسیا دورتموند در فصل جاری بوندسلیگا داده اند. در میان روسای باشگاه ها و مدیران ورزشی نیز 17 رئیس باشگاه و مدیر ورزشی رای به قهرمانی بایرن مونیخ در فصل جاری داده اند. تنها هانس یواخیم واتسکه نایب رئیس بوروسیا دورتموند رای به قهرمانی باشگاه خود و زنیورها را داده است.

از نکات جالب دیگر این نظر سنجی این می تواند باشد که رودی فولر که اصلا روابط خوبی با باشگاه مونیخی ندارد نیز در این نظرسنجی رای به قهرمانی باشگاه بایرن مونیخ داده است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
غیبت تیاگو در بازی افتتاحیه بوندسلیگا

624-thiago-1.jpg

FCBayern.ir - تیاگو آلکانتارا بازیکن جدید بایرن مونیخ جند روز است که به دلیل تب با بازیکنان تمرین نمی کند،از این رو احتمال غیبت او مقابل گلادباخ زیاد شده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ پپ گواردیولا در مصاحبه ای به خبرنگاران گفت: " احتمال غیبت تیاگو در بازی افتتاحیه ی بوندسلیگا مقابل گلادباخ به دلیل تب او وجود دارد. احتمال دارد تا چندی او را در اختیار نداشته باشیم ".

وی در ادامه افزود: "ماریو گوتزه نیز بهبود کامل نیافته است و ممکن است او را هم برای مدتی نداشته باشیم اما من معتقدم تیمم کاملاً آماده شروع رقابت ها است". این در حالی است که بسیاری از روزنامه های اسپانیایی و آلمانی، تیاگو را در ترکیب اصلی تیم پپ گواردیولا در بازی مقابل مونشن گلادباخ قرار داده اند.

پاسخ منفی گوستاوو به وولفسبورگ

624-gustavo-1.jpg

FCBayern.ir - ترافیک سنگین خط میانی بایرن مونیخ در این فصل بعد از امره چان یک قربانی دیگر هم گرفت و سران باشگاه بایرن مونیخ رسما لوئیز گوستاوو را در لیست فروش خود قرار دادند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بعد از اینکه باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد که پیشنهادهای جذب گوستاوو را بررسی خواهد کرد، باشگاه وولفسبورگ وارد عمل شد تا این هافبک برزیلی را از چنگ آرسنال و چلسی خارج کند.

تیم های زیادی از ابتدای فصل نقل و انتقالات و به خصوص پس از جذب تیاگو توسط بایرن به فکر جذب گوستاوو افتادند و وولفسبورگ تنها تیم آلمانی است که پروژه جذب این بازیکن را روی میز دارد.

بنابر ادعای مطبوعات انگلیسی گوستاوو پیشنهاد رسمی وولفسبورگ را رد کرده است تا بدین ترتیب شانس حضورش در یکی از تیم های آرسنال و چلسی زیاد شده است البته هنوز موضع رسمی گوستاوو و باشگاه وولفسبورگ در این زمینه اعلام نشده است اما در صورت درست بودن این شایعات می توان از بخت بالای آرسن ونگر برای سرخ پوش نگه داشتن گوستاوو خبر داد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گواردیولا: خودم را یک سوپرمربی نمی دانم؛ غیرممکن است که درهمه بازیها0-7 پیروز شویم

297776_heroa.jpg

سرمربی 42 ساله بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرد که او خودش را یک سرمربی می داند که می خواهد دانه ای در خاک دنیای مربیگری بکارد

سایت گل- بعد از برد 0-5 بایرن مونیخ مقابل ردن در رقابت های جام حذفی فوتبال آلمان، پپ گواردیولا سرمربی اسپانیایی باشگاه بایرن مونیخ در گفتگو با شبکه تلویزیونی آلمان شرکت کرد تا از هواداران تیمش بخواهد تا از سطح توقعاتشان بکاهند. بعد از انتصاب پپ به عنوان سرمربی بایرن سطح توقعات از او به شدت بالارفته است.

گواردیولا در صحبت هایی گفت:« من فقط 42 سال سن دارم. کمتر از 5 سال تجربه مربیگری دارم و به همین خاطر کاملا روشن است که هنوز باید مسائل زیادی را یادبگیرم. من یک سوپرمربی نیستم.فقط یک مربی عادی و نرمال هستم. ایده هایم دقیقا مثل ایده سایر همکارانم است. ممکن است که مردم فکر کنند که قرار است تا در همه بازیها با نتیجه 0-7 به پیروزی برسیم ولی این غیرممکن است.»

او در پاسخ به سوالی درمورد سختی های پیش روی شاگردانش درپیاده سازی ایده ها و برنامه های او به زبان آلمانی با لهجه فرانسوی گفت:« سخت نیست. روزنامه نگاران عادت دارند بنویسند که سخت است ولی آنها در تمام جلسات تمرینی تیم و در جریان تمام صحبت های من با شاگردان حضور ندارند. می خواهیم توپ را دراختیار داشته باشیم و به بهترین نحو ممکن حمله کنیم و همه با هم دفاع کنیم.»

بایرن جمعه در اولین هفته رقابت های بوندس لیگا مقابل مونشن گلادباخ به میدان می رود.گواردیولا می داند که فشار زیادی روی تیمش وجود دارد:« می دانم که در چه تیمی هستم. باید بعد از فصل گذشته که تیم به تمام قهرمانی های ممکن رسید، تلاش کرد تا به تمام جامها دست یافت. من فشار را می پذیرم و می دانم که فشارها بردوش من با توجه به گذشته ام به عنوان سرمربی تیم افزایش یافته.»

بایرنی ها از جلسه تمرینی روز 4شنبه خودشان برای انجام امورات تبلیغاتی شان بهره بردند. باواریایی ها که گواردیولا را در راس خود می دیدند با کت و شلوارهای خود که توسط کمپانی سر الیور طراحی شده و در سفرهای اروپایی شان در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا این لباسها را برتن خواهند داشت عکس یادگاری گرفتند.

به بهانه شروع فصل جدید بوندس لیگا: همه رودرروی بایرن گواردیولا

302878_heroa.jpg

امشب اسپانیایی ترین بوندس لیگای تاریخ دنیای فوتبال با مصاف بایرن مونیخ مقابل مونشن گلادباخ استارت می خورد و همه تمرکزها برروی عملکرد باواریایی ها دراین فصل قرار خواهد داشت

سایت گل- بایرن مونیخ بعد از کسب قهرمانی سه گانه در رقابت های فصل گذشته، شاهد کنار رفتن یوپ هاینکس سرمربی باتجربه المانی این تیم بود. حالا پپ گواردیولا سکان هدایت باواریایی ها را در دست گرفته و او در اولین بازی بایرن در رقابت های این فصل بوندس لیگا که امشب سوت شروعش به صدا در می آید، ساعت 20.30 به وقت محلی (ساعت 23 به وقت تهران) بایرن را در اولین بازی اش در رقابت های این فصل بوندس لیگا هدایت خواهد کرد.

این پنجاه و یکمین دوره برگزاری رقابت های بوندس لیگاست که در فصول اخیر جان تازه ای یافته و مبدل به یکی از لیگ های پرهیجان و موفق اروپا گردیده است.

امشب رقابت های این فصل بوندس لیگا با رویارویی بایرن مونیخ و مونشن گلادباخ در ورزشگاه آلیانس آرنا آغاز می شود، رویارویی بایرن با جدی ترین حریفش در 70 سال اخیر و تیمی که دو فصل پیش توانسته بود تا در هفته اول رقابت های بوندس لیگا در مونیخ از سد بایرن عبور کند، حریف امشب باواریایی هاست.

از سوی دیگر بوروسیا دورتموند، نایب قهرمان فصل گذشته بوندس لیگا و لیگ قهرمانان اروپا روز شنبه با آگزبورگ دیدار خواهد کرد.

انتظار می رود تا رقابت های این فصل بوندس لیگا نیز مثل فصول گذشته، دوئل بایرن و دورتموند برای کسب جام قهرمانی باشد؛ رویارویی قدرت اقتصادی و فروتنی مالی؛ مصاف فوتبالی بر مبانی مالکیت توپ با فوتبالی سرعتی و به ویژه رویارویی پپ گواردیولا و یورگن کلوپ.

باوجودی که بایرن فصل گذشته را با 25 امتیاز برتری نسبت به بوروسیا دورتموند به پایان برد، اما کلوپ در فینال سوپرکاپ آلمان که چندی پیش برگزار و با برد 2-4 زردها همراه بود، نشان داد که تنها سرمربی ای است که تیمش هنوز می تواند بایرن قدرتمند را قلقلک دهد. کلوپ در صحبت هایی دراین باره گفت:« ما تیرو کمان داریم. اگر خوب نشانه بگیریم می توانیم موفق شویم.من متوجه شده ام که رابین هود به اندازه کافی موفق است. بایرن تیمی فوق العاده است. آنها شایستگی این را دارند که مثل بارسلونا بازی کنند و الگوی خوبی برای تقلید هستند.»

درحالی که کلوپ بایرن را مدعی قهرمانی می داند، نبرد بین او و پپ گواردیولا در طول این فصل قطعا نبرد جذابی خواهد بود.

پپ گواردیولا بعد از روی کار آمدنش در بایرن مونیخ سیستم بازی این تیم را از 1-3-2-4 زمان هاینکس به 1-4-1-4 تغییر داد و لام و ریبری را به عنوان بازیکنان خط میانی به کار گرفت و خاوی مارتینس را کمی عقب تر کشیده و تیاگو آلکانتارا را در ترکیب اصلی اش قرارداد. البته او در بازی امشب احتممالا غایب خواهد بود.

مولر معمولا درتیم او به عنوان بازیکن شماره 9 کاذب بازی می کند.

امسال بوندس لیگا جذابیت ویژه ای برای فوتبالدوستان دارد؛ چون با حضور پپ گواردیولا روی نیمکت مربیگری بایرن، او اولین محک جدی اش را در خارج از اسپانیا تجربه خواهد کرد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن مونیخ - مونشن گلادباخ : شروع سلطنت گواردیولا در آلمان

302449_heroa.jpg

فصل 14-2013 بوندس لیگای آلمان جمعه شب با دیدار بایرن برابر گلادباخ رسما شروع می شود

سایت گل-رقابت های داغ بوندس لیگا جمعه شب از سر گرفته می شود در حالی که تیم های اروپایی دیگر همچنان خود را برای شروع فصل آماده می کنند با توجه به این موضوع که فصل جدید در ایتالیا،اسپانیا و انگلیس هنوز شروع نشده.

دو تیم بایرن مونیخ و مونشن گلادباخ جمعه شب از نخستین هفته رقابت های بوندس لیگا در آلیانس آرنا به جدال هم خواهند رفت.باوارایی ها فصل گذشته تقریبا در تمامی جام های ممکن که شامل لیگ آلمان،دی اف بی پوکال،لیگ قهرمانان اروپا می شود به می شود به قهرمانی رسید تا هر چه با شکوه تر به فصلش پایان دهد جایی که بارسلونا را با حساب 7-0 پشت سر گذاشتند.

بایرن مونیخ مدافع عنوان قهرمانی در اروپا و آلمان در 34 بازی فصل گذشته که در لیگ به مصاف حریفانش رفته تنها یک بار تن به شکست داده و لیگ را با 25 امتیاز اختلاف فتح کرد در حالی که گلادباخ با قرار گرفتن در رتبه هشتم به کارش پایان داد.

در عین حال گلادباخ در بازی هایی که اخیرا به مصاف بایرن مونیخ رفته با کسب دو برد و یک تساوی در چهار بازی اخیرش برابر بایرن عملکرد خوبی داشته.

با تمام این اوصاف بایرن مونیخ که پپ گواردیولا را روی نیمکت مربی گری اش دارد تلاش می کند پس از شکست برابر بوروسیا دورتموند با حساب 4-2 در فینال سوپر کاپ و از دست دادن جام این بار با یک برد فصل جدید بوندس لیگا را آغاز کند.

این بازی نخستین تجربه رسمی گواردیولا سرمربی موفق سابق بارسلونا در بوندس لیگا محسوب می شود.احتمالا در این بازی تیاگو آلکاندرا خرید جدید بایرنی ها به میدان خواهد رفت اما حضور ماریو گوتزه با توجه به مصدومیتی که دارد هنوز مشخص نیست در حالی که باستین شواین اشتایگر از بند مصدومیت رهایی پیدا کرده و احتمالا به بازی می رسد.

توماس مولر: می خواهیم انتظارات هواداران بایرن را برآورده کنیم

302886_heroa.jpg

شاگردان پپ گواردیولا فردا شب در اولین دیدار فصل مقابل مونشن گلادباخ قرار خواهند گرفت و هواداران این تیم منتظر هستند که با خریدهای جدیدی که داشتند، شروعی قدرتمندانه را شاهد باشند.

سایت گل- توماس مولر، هافبک ملی پوش بایرن مونیخ، اعلام کرد که این تیم همیشه برای پیروزی به میدان می رود و باید فصل جدید را هم با پیروزی شروع کند.

شاگردان پپ گواردیولا فردا شب در اولین دیدار فصل مقابل مونشن گلادباخ قرار خواهند گرفت و هواداران این تیم منتظر هستند که با خریدهای جدیدی که داشتند، شروعی قدرتمندانه را شاهد باشند.

بایرن فصل گذشته با هدایت هاینکس به یک سه گانه تاریخی رسید اما مولر می داند که هواداران چه انتظار بالایی از تیم شان دارند.

او در گفتگو با نشریخ بیلد گفت:" من هم مانند همه آلمانی ها، واقعا منتظر شروع فصل بوندس لیگا هستم.

انتظارات همیشه بالاست و این فصل هم همین طور خواهد بود. بایرن تنها به پیروزی فکر می کند.

ما می خواهیم این انتظارات را برآورده کنیم و همیشه به دنبال پیروزی خواهیم بود. بازی مقابل گلادباخ هیچ وقت آسان نیست. آنها تیم بسیار سازمان یافته ای هستند. اگر بخواهیم به پیروزی برسیم، باید بهترین نمایش مان را ارائه کنیم."
بایرن در دیدارهای پیش فصل توانست 5-1 بایرن را شکست بدهد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گوارديولا به موزه بايرن پيوست
آدمک گوارديولا در کنار سه جام بايرن

26631568113515652644.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن مونیخ 3 - 1 بوروسیا مونشن گلادباخ

624-fcb-bmg.jpg

FCBayern.ir - بازی افتتاحیه بوندسلیگا با پیروزی بایرن مونیخ در مقابل بوروسیا مونشن گلادباخ به پایان رسید.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در این مسابقه تیم های فوتبال بایرن مونیخ و بوروسیا مونشن گلادباخ در استادیوم آلیانز آرنا شهر مونیخ به مصاف هم رفتند که در پایان بایرن مونیخ موفق شد با نتیجه سه بر یک حریف خود را شکست دهد و فصل را با پیروزی آغاز کند.

لازم به ذکر است توماس مولر در دقیقه 68 یک ضربه پنالتی را برای بایرن مونیخ از دست داد.

ترکيب تيم بایرن مونیخ :
14.png

مانوئل نویر - فیلیپ لام (C) - دانته - ژروم بواتنگ - داوید آلابا - باستین شواین اشتایگر (یان کیرشهوف از دقیقه 73) - تونی کروس (خاوی مارتینز از دقیقه 86) - فرانک ریبری - توماس مولر (رافینیا از دقیقه 77) - آرین روبن - ماریو مانژوکیچ

سرمربی : پپ گواردیولا

ترکيب تيم بوروسیا مونشن گلادباخ :
15.png

مارک آندره ترشتیگن - فیلیپ دیمس (C) - آلوارو دومینگوئز - مارتین اشترانزل - تونی یانشکه - گرانیت ژاکا - کریستوف کرامر (لوک دی یانگ از دقیقه 86) - خوان آرانگو (امین یونس از دقیقه 70) - رافائل - پاتریک هرمان (برانیمیر هرگوتا از دقیقه 70) - مکس کوروزه

سرمربی : لوسین فاوره

گل ها :
goals.gif

آرین روبن (در دقیقه 12) - ماریو مانروکیچ (در دقیقه 16) - داوید آلابا (در دقیقه 69 از روی نقطه پنالتی) برای بایرن مونیخ
دانته (دقیقه گل به خودی در دقیقه 41) برای بوروسیا مونشن گلادباخ

کارت :
yell_reds.gif

ماریو مانژوکیچ (کارت زرد در دقیقه 48) از بایرن مونیخ
کریستوف کرامر (کارت زرد در دقیقه 41) - مارتین اشترانزل (کارت زرد در دقیقه 53) - آلوارو دومینگوئز (کارت زرد در دقیقه 68) از بوروسیا مونشن گلادباخ

داور :
icon_schiri.png

توبیاس ولز

مکان :
icon_stadion.png

آلمان - استادیوم آلیانز آرنا شهر مونیخ (ظرفیت 71,437)

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
از عملکرد تیمم راضی هستم

624-guardiola-5.jpg

FCBayern.ir - تیم بایرن مونیخ در اولین دیدار خود در بوندسلیگا توانست تیم گلادباخ را با نتیجه ی 3 - 1 در آلیانز آرنا شکست دهد و 3 امتیاز بازی را به دست آورد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بازیکنان بایرن بعد از بازی در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شدند و در مورد بازی صحبت کردند:

گواردیولا: " من از بازی راضی هستم هستم اما بازی همیشه مقابل گلادباخ سخت بوده است.در 15 دقیقه اول ، نیمه دوم کنترل بازی را از دست دادیم اما توانستیم بازی را با پیروزی به پایان برسانیم و این برد یک اعتماد به نفس عالی برای ادامه فصل است ".

روبن: " اهمیت بازی در این بود که بتوانیم بازی را ببریم که موفق شدیم. ما فرصت بیشتری برای تاکتیک در حملات نیاز داریم واین چیزی است که به مرور زمان و صبر به انجام خواهد رسید ".

فلیپ لام: " من نیز اهمیت این بازی را در برد آن میبینم و این بسیار مهم است که بازی اول فصل را برنده از زمین خارج شوید.متاسفانه بر روی اشتباه خودی دروازه مان باز شد اما من خوشحال هستم که بعد از 45 روز آماده سازی توانستیم این بازی را پیروز از زمین خارج شویم ".

دانته: " این آسان نیست در مقابل گلادباخ راحت باز کنیم و ما میخواهیم در هفته های آینده بهتر و بهتر شویم.این سه امتیاز حیاتی بود که بتوانیم روند فصل پیش را تکرار کنیم ".

لازم به ذکر است بایرن در فصل پیش در اولین بازی خود توانست تیم گروت فورث را با نتیجه 3 - 0 شکست دهد.

اهدای جایزه بهترین بازیکن سال آلمان به شواینی

624-schweinsteiger-1.jpg

FCBayern.ir - باستین شواین اشتایگر ، **** خط میانی بایرن و تیم ملی آلمان چندی پیش بعنوان بهترین بازیکن سال آلمان انتخاب شد و در حاشیه بازی با گلادباخ جایزه وی به او داده شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ شواین اشتایگر 29 ساله که توانسته بود عنوان بهترین بازیکن سال آلمان را به خود اختصاص دهد در حاشیه افتتاحیه بوندسلیگا هدیه ای که به همین منظور آماده شده بود را در حضور سرمربی تیم ملی آلمان یواخیم لوو و مدیر اجرایی بایرن رومینیگه دریافت کرد.

index.php

ARP3613437.jpg__33929571__MBHF-1376073106,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
سامر: گواردیولا شعبده باز نیست

624-sammer-3.jpg

FCBayern.ir- ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ پس از دیدار نخست باواریایی ها که با برتری 3 بر 1 مقابل مونشن گلادباخ به پایان رسید خواستار زمان بیشتری برای نهادینه شدن فلسفه و تفکرات پپ با تیم شد.

سامر در گفتگوی چند روز گذشته خود با بیلد از فتح دوباره ی سه گانه به عنوان هدف اول بایرن اشاره کرده بود او پس از پایان دیدار شب گذشته از همگان خواست تا با صبر و شکیبایی به مربی اسپانیایی مونیخی ها زمان بیشتری بدهند.

مدیر ورزشی بایرن در گفتگویی با اسکای گفت:" گواردیولا یک شعبده باز نیست او به سختی کار می کند و به خوبی با بازیکنان صحبت می کند پپ درک بسیار خوبی از زبان آلمانی دارد."

سامر ادامه می دهد:" یوپ هاینکس نیز در سال نخست خود نتوانست تیم را برای قهرمانی آماده کند البته هاینکس مربی بزرگی است بدون شک اما مطمئنا او نیز برای رسیدن به موفقیت به زمان نیاز داشت اما حالا شما از گواردیولا بدون آنکه زمان به او بدهید انتظار موفقیت دارید من نمی توانم این را متوجه شوم. ما مربی ای داریم که نیاز به بازیکنان، تاکتیک ها و فرصت لازم را دارد. این چیزی است که او توانست با استفاده از آن در بارسلونا تمام جام ها را بدست آورد."

بالا