• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
امره کان به لورکوزن پیوست

624-can-2.jpg

FCBayern.ir - باشگاه بایرن مونیخ آلمان به طور رسمی خبر جدایی امره کان هافبک جوان این تیم و پیوستنش به باشگاه بایرلورکوزن با قراردادی 4 ساله را تایید کرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد در قرارداد کان با لورکوزنی ها بندی وجود دارد که بایرن مونیخ در صورت تمایل می تواند این بازیکن را به آلیانز آرنا بازگرداند.

باشگاه بایرن از انتشار مطالب بیشتر در مورد این بند خودداری کرد.

امره کان که سال گذشته به همراه بایرن مونیخ فاتح لیگ قهرمانان اروپا شد در مورد پیوسنتش به بایر می گوید:" لورکوزن یکی از بهترین تیم های آلمان است که امسال هم در لیگ قهرمانان حضور دارد از پیوستن به این تیم خیلی خوشحال هستم و امیدوارم سالهای موفقی را اینجا سپری کنم."

خبر خوب برای پپ؛ بازگشت گوتزه به تمرینات بایرن

294395_heroa.jpg

او به دلیل این مصدومیت، دیدار فینال چمپیونزلیگ و همچنین همه دیدارهای پیش فصل بایرن، از جمله بازی سوپرکاپ آلمان مقابل دورتموند را از دست داد.

سایت گل- ماریو گوتزه، ستاره جدید بایرن مونیخ، با پشت سر کامل مصدومیتش، از امروز در تمرینات گروهی تیمش شرکت کرد.

این ملی پوش آلمانی که در همین تابستان با انتقالی 37 میلیون یورویی، از دورتموند به بایرن پیوست، در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی رقابت های فصل قبل چمپیونزلیگ مقابل بایرن دچار آسیب دیدگی شده بود و از آن زمان از میادین دور بود.

او به دلیل این مصدومیت، دیدار فینال چمپیونزلیگ و همچنین همه دیدارهای پیش فصل بایرن، از جمله بازی سوپرکاپ آلمان مقابل دورتموند را از دست داد.

اما او امروز به تمرینات تیمش اضافه شد و اکنون باید منتظر اولین بازی رسمی اش با پیراهن باواریایی ها باشد.

او مطمئنا در دیدار روز دوشنبه بایرن در لیگا پوکال حضور نخواهد داشت و بعید است در فهرست گواردیولا برای دیدار برابر مونشن گلادباخ، در اولین دیدار فصل حضور داشته باشد.
شاید او در دومین بازی فصل جدید بایرن مقابل آینتراخت فرانکفورت که روز 26 مرداد برگزار می شود، بتواند تیمش را همراهی کند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
پیزارو: فکر نمی کردم گواردیولا اینقدر بایرن را تغییر بدهد

293401_heroa.jpg

سرمربی سابق بارسا به تازگی جانشین یوپ هاینکس در آلیانس آره نا شده و در تیم موفق فصل گذشته، تغییرات زیادی به وجود آورد؛ اتفاقی که مهاجم باتجربه این تیم را شگفت زده کرد.

سایت گل- کلودیو پیزارو، مهاجم پرویی بایرن مونیخ، تایید کرد که از تغییرات زیادی که پپ گواردیولا در این تیم به وجود آورده، متعجب شده است.

سرمربی سابق بارسا به تازگی جانشین یوپ هاینکس در آلیانس آره نا شده و در تیم موفق فصل گذشته، تغییرات زیادی به وجود آورد، اتفاقی که مهاجم باتجربه این تیم را شگفت زده کرد.

پیزارو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تا به حال ندیده بودم که یک مربی تا این اندازه در تیم تغییر ایجاد کند."

آرین روبن، ستاره هلندی بایرن، هم که گل قهرمانی این تیم در فینال چمپیونزلیگ را به ثمر رساند، معتقد است که گواردیولا قصد ندارد تاکتیک هایی پیچیده را به اجرا بگذارد.

" نباید فوتبال را بیش از این پیچیده کرد."
بایرنی ها در اولین دیدار رسمی شان زیر نظر گواردیولا، در سوپرکاپ آلمان شکست خوردند اما شب گذشته با پیروزی برابر منچسترسیتی، فاتح آئودی کاپ شدند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اشتارکه جایگزین نویر در جام حذفی

624-starke-2.jpg

FCBayern.ir - تام اشتارکه دروازه بان دوم بایرن در چند بازی دوستانه پیش فصل، همچنین فینال سوپر کاپ آۀمان در درون دروازه بایرنی ها قرار گرفت اما عملکرد خوبی نداشت، حال گواردبولا که عادت دارد دروازه بان دوم تیم را در جام حذفی در درون دروازه قرار دهد، این کار را در بایرن نیز انجام می دهد؟

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ گواردیولا زمانی که در بارسلونا حضور داشت همیشه در بازی های جام حذفی به جای والدز از پینتو دروازه بان دوم خود استفاده می کرد و گزارش هایی از این عملکرد پپ در بایرن نیز به گوش می رسد که در این بازی ها به جای نویر از اشتارکه استفاده کند.

این در حالی است که بایرن در فصل پیش در هر سه جبهه از نویر استفاده کرد و موفق شد سه گانه تاریخی را به دست آورد. حال فشاری زیادی بر روی پپ است که آیا می تواند سه گانه فصل پیش را با اضافه شدن بازیکنان جدید همچون تیاگو ،گوتزه و کیرشهوف تکرار کند اما در عین حال این ریسک را بپزیرد و از دروازه بان دوم خود که یکی از مهمترین علل باخت بایرن مقابل دورتموند بود استفاده کند؟

ستایش های یوآخیم لوو از پپ گواردیولا

624-low-4.jpg

FCBayern.ir- یوآخیم لوو سرمربی تیم ملی آلمان پپ گواردیولا مربی اسپانیایی باشگاه بایرن مونیخ را مورد ستایش قرار داد و گفت:" حضور او در لیگ موجب پویایی بیشتر بوندس لیگا است."

یوآخیم لوو در گفتگویی با بیلد گفت:" گواردیولا ایده ها و فلسفه های روشنی دارد که به خوبی در حال انتقال آن به بایرن است." با این وجود به نظر می رسد انتظارات از پپ گواردیولا بسیار بالا است مربی 53 ساله تیم ملی آلمان در این مورد می گوید:" گواردیولا به خوبی می تواند با این فشارها مقابله کند او مربی بارسلونا بوده است تیمی که همه از آن انتظار قهرمانی دارند."

لوو در ادامه به رقابت بین بوروسیا دروتموند و بایرن مونیخ در این فصل بوندس لیگا گفت:" شالکه، بایر لورکوزن و اشتوتگارت تیم های خوبی در این فصل هستند اما رقابت اصلی بین بایرن و دورتموند خواهد بود." لوو با اشاره به فینال تمام آلمانی فصل گذشته لیگ قهرمانان گفت:" عملکرد دو تیم آلمانی در اروپا به خوبی نشان داد که باشگاه های آلمانی هم اکنون در صدر فوتبال اروپا هستند."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
جرارد: پیشنهاد بایرن مونیخ را رد کردم

624-gerrard.jpg

FCBayern.ir - استیون جرارد کاپیتان تیم فوتبال لیورپول انگلستان مدعی است که تابستان گذشته پیشنهاد غول فوتبال آلمان را رد کرده است و بدین ترتیب شانس قهرمانی در اروپا را از دست داده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ جرارد که طی سالهی اخیر پیشنهادات زیادی از باشگاههای مختلف را رد کرده است، با بیان این مسائل سعی دارد لوییز سوارز را برای ماندن در آنفیلد متقاعد کند.

جرارد می گوید:" من سال گذشته از بایرن پیشنهاد داشتم و با قبول این پیشنهاد می توانستم به جای حضور در لیگ انگلستان به لیگ قهرمانان اروپا بروم اما من تصمیم گرفتم به جای حضور در آلیانز آرنا در آنفیلد بمانم."

صحبتهای جرارد در شرایطی مطرح می شود که بایرن مونیخ هیچگاه خبری مبنی بر علاقه اش برای جذب این بازیکن منتشر نکرده است و البته مدیران بایرن هنوز نسبت به ادعاهای جرارد واکنشی نشان نداده اند.

بواتینگ: عملکرد بایرن در فصل گذشته ترسناک بود

624-kp-boateng.jpg

FCBayern.ir - کوین پرینس بواتینگ عملکرد تیم بایرن مونیخ را در فصل پیش بسیار ترسناک برای سایر تیم ها توصیف کرد و برادر خود، جروم را یکی از ارکان بایرن در کسب سه گانه دانست.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بواتینگ در مورد عملکرد تیم بایرن مونیخ به اظهار نظر پرداخت و گفت:"آنها تیم ترسناکی در فصل پیش بودند و همچنین در آئودی کاپ نیز خود را دوباره نشان دادند".

همچنین او در مورد ماریو گومز که به تازگی از بایرن مونیخ به فیورینتینا پیوسته است گفت:" زندگی گومز در فلورانس جالب خواهد بود".

او همچنین علت این جدایی را عملکرد مهاجم کروات بایرن، ماریو مانژوکیچ دانست و پیش بینی کرد ماریو گومز طی دو سال آینده بهترین مهاجم جهان خواهد شد. در آخر او از رفتار خوب گومز که یک فصل را بدون ایجاد حاشیه بر روی نیمکت بایرن مونیخ بود را ستایش کرد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632

ادو لاتک (01.07.1983 - 30.06.1987)
128046hp2.jpg

یوپ هاینکس (01.07.1987 - 08.10.1991)
244266hp2.jpg

فرانتس بکن باور (28.12.1993 - 30.06.1994)
278164hp2.jpg

اتو رهاگل (01.07.1995 - 27.04.1996)
152221hp2.jpg

جیووانی تراپاتونی (01.07.1996 - 30.06.1998)
115107hp2.jpg

اوتمار هیتسفیلد (01.07.1998 - 30.06.2004)- (01.02.2007 - 30.06.2008)
203193hp2.jpg

فلیکس ماگات (01.07.2004 - 31.01.2007)
49371hp2.jpg

یورگن کلینزمن (01.07.2008 - 27.04.2009)
151377hp2.jpg

لویی فن خال (01.07.2009 - 09.04.2011)
280134hp2.jpg

یوپ هاینکس (1 .7. 2011-25.6.2013)
285071hp2.jpg

و اکنون، پپ گواردیولا
291115hp2.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632

20344698733357715978.jpg

دور نخست جام حذفی باشگاه های آلمان
دوشنبه 14 مرداد ماه 1392

**شوارتز وایس ریدن*****
94415561088990789620.png
*****بایرن مونیخ*********

54368312153882499968.png

39555435453057119168.png

11047331812599260211.jpg

نام ورزشگاه:OsnaTel Arena Osnabrück
ظرفیت: 18450 نفر

sajadperspolis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
اولین بازی 5 هیچ زدیم پتانسیل 6 تایی کردن داشتیم :دی تا با یه تیم دیگه پیوند بخورن!! تیرک هم زیاد زدیم :دی
[h=5]
1-0
Shaqiri
2-0 Muller
3-0 Muller
4-0 Muller
5-0 Robben

[/h]

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
شوارتز وایس ریدن 0 - 5 بایرن مونیخ

624-bsv-fcb.jpg

FCBayern.ir - راند اول جام حذفی آلمان با پیرزوی پر گل بایرن مونیخ به پایان رسید.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در این مسابقه تیم های شوارتز وایس ریدن و بایرن مونیخ در استادیوم اوسناتل آرنا شهر اوزنابروک به مصاف هم رفتند که در پایان بایرن مونیخ موفق شد با نتیجه پر گل پنج بر صر حریف خود را شکست دهد و به مرحله بعدی جام حذفی آلمان صعود کرد.

ترکيب تيم شوارتز وایس ریدن :
5330_2010122125426762.png

میلسون ماندیچ - ویکتور پکرول - اشتفان هیکن - میشائیل وسل - کریستسن هگرفلد - دنی آرند - فلورین استوتز - یونس شائیب (ماریوس وینکلمن از دقیقه 65) - کوین آرتمن (دومینیک کروگمن از دقیقه 89) - تایکی هیروکا - الکساندر نیومن (کیفوتا از دقیقه 72)
سرمربی : پردراک اوزلاچ

ترکيب تيم بایرن مونیخ :
14.png

مانوئل نویر - دانیل فن بویتن - دانته (ژروم بواتنگ از دقیقه 68) - داوید آلابا - رافینیا - تونی کروس (خاوی مارتینز از دقیقه 81) - ژردان شکیری - باستین شواین اشتایگر (یان کیرشهوف از دقیقه 61) - توماس مولر - آرین روبن - ماریو ماندژوکیچ
سرمربی : پپ گواردیولا

گل ها :
goals.gif

ژردان شکیری (دقیقه 18) - توماس مولر (دقایق 45 و 59 و 64) - آرین روبن (دقیقه 88) برای بایرن مونیخ

کارت :
yell_reds.gif

یونس شائیب (کارت زرد در دقیقه 35) - دنی آرند (کارت زرد در دقیقه 82) از شوارتز وایس ریدن
ژردان شکیری (کارت زرد در دقیقه 48) - ماریو ماندژوکیچ (کارت زرد در دقیقه 66)روم بواتنگ (کارت زرد در دقیقه 91) از بایرن مونیخ

داور :
icon_schiri.png

کریستین باندورسکی

مکان :
icon_stadion.png

آلمان - استادیوم اوسناتل آرنا شهر اوزنابروگ (ظرفیت 16,667)

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ماتئوس: بایرن قهرمان بوندسلیگا نمی شود

624-matthaus.jpg

FCBayern.ir - لوتار ماتئوس این فصل از بوندسلیگا را نسبت به فصل پیش متفاوت می داند و احتمال قهرمانی دورتموند تحت حمایت کلوپ را بیشتر از سایر تیم ها می داند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ ماتئوس در مصاحبه ای در مورد این فصل بوندسلیگا به خبرنگاران گفت: " درست است تمام تیم ها مخصوصاً بایرن و دورتموند خود را تقویت کرده اند اما من پیش بینی می کنم که دورتموند قهرمان این فصل بوندسلیگا می شود و زمان قهرمانی آن ها (دورتموند) فرا رسیده است ".

او همچنین در مورد تیم ولفسبورگ گفت: "درست است که گرگ ها (ولفسبورگ) مشکلات زیادی دارند اما من می دانم آن ها از این فصل به بعد به دوران اوج خود باز می گردند".

ماتئوس در پایان همه حرف های خود را پیش بینی دانست و گفت: "تیم بایرن نیز توانایی قهرمانی در بوندسلیگا را دارد زیرا علاوه بر جذب مربی اسپانیایی، دو بازیکن جوان و ستاره های آینده دنیای فوتبال را نیز جذب کرده است".

ماگات:خرید تیاگو اشتباه بود

624-thiago-2.jpg

FCBayern.ir - ماگات مربی سال های نه جندان دور بایرن در مورد مربی اسپانیایی بایرن و عملکرد او در خرید تیاگو آلکانترا انتقاداتی را مطرح نمود و این خرید را باعث اضافه شدن مشکلات بایرن تلقی کرد.

به گزارش وب سایت رسمی هواداران بایرن مونیخ؛ ماگات در مصاحبه ای با اسپورت 1 درباره ی تیاگو میگوید:"مربی اسپانیایی بازیکن اسپانیایی میاورد، تیاگو بازیکن خوبی است اما به مشکلات بایرن اضافه میکند".

او درباره ی گواردیولا گفت:" بایرن فصل پیش عالی بود و مدیریت روی تیم بسیار قوی بود فکر نمیکنم گواردیولا بتواند این کار را تکرار کند البته نباید از این گذشت که گواردیولا مدت کمی است که هدایت تیم را به دست گرفته است".

در آخر در نیز در مورد خرید های این فصل بایرن و گواردیولا گفت:" من درک میکنم هر مربی بازیکنی را که به پیشرفت تیمش کمک میکند را میخواهد اما تیم بایرن یک تیم کامل بود و با اضافه شدن گوتزه دیگر نیازی به تیاگو نبود".

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
منچستر یونایتد به دنبال خرید شواینی

624-schweinsteiger-4.jpg

FCBayern.ir - منچستر یونایتد بعد از شکست در خرید فابرگاس هافبک اسپانیایی بارسلونا برای جذب شواینی دست به کار شده است و خواهان گرفتن **** اول خط میانی بایرن است.

به گزارش وب سایت رسمی هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ امروز روزنامه های انگلیسی تایید کردن که منچستر بعد از شکست در خرید فابرگاس که مبلغ این پیشنهاد از سوی سران منچستر 40 میلیون یورو بود،به دنبال هافبکی در سطح بالا هستند که شواینی را انتخاب کرده اند.

احتمال جدایی شواینی از بایرن بسیار کم است زیرا او بیشتر دوران حرفه ای خود را در این تیم سپری کرده و فصل پیش با تیم کنونی خود توانست سه گانه تاریخی را به ارمغان بیاورد. از جهتی دیگر با اضافه شدن تیاگو و اعتماد بیش از اندازه ی پپ به او کار شواینی سخت تر از فصل پیش است و این خود میتواند یکی از دلایل جدایی شواینی شود اما سران بایرن اجازه ی خروج او را به راحتی و با هر قیمتی نمیدهند.

تا کنون هیچ یک از سران دو باشگاه بایرن و منچستر از خود واکنشی یا تکذیب این موضوع نداده اند و این احتمال این پیشنهاد را از سوی شیاطین سرخ بالاتر میبرد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
دانته بهترین مدافع بوندسلیگا شد

624-dante-4.jpg

FCbayern.ir - دانته بعد از یک فصل رویایی در بایرن و همچنین قهرمانی با برزیل در جام کنفدراسیون ها توانست موفقیتی دیگر را به دست آورد و عنوان بهترین مدافع بوندسلیگا را به خود اختصاص دهد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ دانته مدافع برزیلی بایرن، با درخشش در گلادباخ توانست نظر یوپ هینکس را به خود جلب کند و راهی مونیخ شود تا در فصل اول حضور خود در بایرن بتواند جایگاهش را در حضور دو مدافع ملی پوش بایرن، بواتینگ و بداشتوبر در قلب خط دفاع مستحکم کند.

حال موفقیتی دیگر در کارنامه ورزشی دانته به ثبت خواهد رسید، او با وجود مدافعانی بزرگ مانند هوملس، **** اول خط دفاعی آلمان و هوودس کاپیتان جوان شالکه، عنوان بهترین مدافع فصل گذشته بوندیسلیگا را کسب کند. دانته با حضور خود در بایرن گامی بلند در زندگی ورزشی خود برداشت و توانست به تیم ملی برزیل که آرزوی او بود دعوت شود و بتواند در جام کنفدراسیون ها در ترکیب اصلی برزیل نیز بازی کند.

n8el4u72cnak5x7gaq55.jpg

هویبرگ مصدوم شد

624-hojbjerg-1.jpg

FCBayern.ir - هافبک دانمارکی بایرن، هویبرگ از ناحیه رباط مچ پای راست خود دچار آسیب دیدگی شد و باید مدتی را از تمرینات به دور باشد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ هویبرگ هافبک با استعداد دانمارکی بایرن که از سوی گواردیولا در بازی های پیش فصل مورد استفاده قرار می گرفت از ناحیه رباط مچ پای راست خود دچار آسیب دیدگی شد و دوشنبه زیر تیغ عمل جراحی رفت و باید مدت 10 روز را استراحت کند.

او در بازی بایرن دو با گروتر فورث که با پیروزی بایرن دو به اتمام رسید دچار این مصدومیت شد. هویبرگ یکی از ارکان اصلی بایرن دو در این فصل است و مصدومیت او می تواند روند بردهای متوالی این تیم که تاکنون پنج برد متوالی است را برهم زند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن مونیخ منتظر لواندوفسکی نیست

624-rummenigge-5.jpg

FCBayern.ir - کارل هاینز رومنیگه مدیر باشگاه بایرن مونیخ در شرایطی که هنوز چند هفته به پایان مهلت نقل و انتقالات باقی مانده است عنوان کرد که آنها دیگر به دنبال جذب لواندوفسکی نیستند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در حالیکه طی روزهای آغازین نقل و انتقالات این فصل روبرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی دورتموند در آستانه حضور در بایرن بود اما حالا اتفاقات به گونه ای دیگر در حال رقم خوردن است.

رومنیگه در مصاحبه ای در مورد جذب لواندوفسکی گفت: موضع باشگاه دورتموند کاملا روشن است و من انتظار ندارم که این موضع تغییر کند، ما در این فصل منتظر لواندوفسکی نیستیم."

روبرت لواندوفسکی طی هفته های اخیر به صراحت از علاقه خود نسبت به پیوستن به بایرن خبر داد اما سران باشگاه دورتموند به او اجازه خروج ندادند و او مجبور است تا پایان فصل جاری در دورتموند بماند، گفته می شود لواندوفسکی سال آینده و با اتمام قراردادش به عنوان بازیکن آزاد به بایرن خواهد رفت.

پپ: هوادارن می خواهند همیشه اینگونه باشیم

624-fcb-logo-4.jpg

FCBayern.ir - بایرن مونیخ دیشب توانست با نتیجه پر گل 5 - 0 تیم گمنام، شوارتز وایس را شکست دهد و راهی مرحله بعد جام حذفی آلمان شود.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ مربیان و بازیکنان دو تیم بعد از بازی در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کردند و به اظهار نظر پرداختند که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت:

پپ گواردیولا : " بازی بسیار خوبی بود و ما توانستیم نتیجه خوبی را کسب کنیم و من از این نتیجه راضی هستم. واضح است که این برد برای هواداران عادی باشد زیرا آنها می خواهند همیشه اینگونه باشیم. اینطور جام ها بسیار خطرناک است زیرا اگر بازی را واگذار کنید دیگر راهی برای جبران نخواهد بود ".

آرین روبن : " بازی خوبی بود و ما توانستیم از آن به خوبی استفاده کنیم، البته دفاع حریف قوی بود و در نیمه اول ما با مشکل مواجه شدیم. مشتاقانه منتظر شروع فصل هستیم تا بتوانیم به دستاورد های بزرگ دست یابیم ".

توماس مولر : " ما خوب بازی کردیم و از به ثمر رساندن 5 گل راضی هستیم، من خوشحالم که توانستم سه گل در این بازی بزنم زیرا کار دشواری است. ما در حال حاضر در شرایط خوبی هستیم و من معتقد هستم تیم در مسیر درستی قرار گرفته است و سیر صعودی را طی می کند ".

مربی تیم شوارتز : " از تیمم راضی هستم مخصوصاً در نیمه اول، آنها (بایرن مونیخ) موقعیت های زیادی روی دروازه ما ایجاد کردند و توانستند 5 گل را بزنند اما در کل راضی هستم زیرا ما در مقابل بهترین تیم و مربی جهان بازی کردیم ".

کاپیتان تیم شواتز : " بدیهی است که از این نتیجه غمگین هستم اما نباید فراموش کنیم در مقابل چه تیمی بازی کرده ایم. ما در مقابل یکی از بهترین تیم های تاریخ بایرن بازی کردیم که این نتیجه هم خود می توانند راضی کننده باشد ".

در این بازی توماس مولر با زدن 3 گل و یک پاس گل توانست عنوان بهترین بازیکن بازی را به خود اختصاص دهد و انتقادات اخیر علیه خود را این گونه پاسخ دهد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هیتسفلد: بایرن نیازی به لواندوفسکی ندارد

234970_heroa.jpg

هیتسفلد معتقد است با توجه به علاقه پپ به استفاده از شماره 9 کاذب، در صورت پیوستن لواندوفسکی در آلیانس آره نا، او نیز مجبور به نیمکت نشینی می شد

سایت گل- اتمار هیتسفلد، سرمربی سابق بایرن مونیخ، معتقد است که این باشگاه، نیازی به روبرت لواندوفسکی ندارد.

با حضور گواردیولا روی نیمکت بایرن، ماریو مانژوکیچ، مهاجم اول بایرن، در دیدارهای پیش فصل فرصت چندانی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی پیدا نکرد و هیتسفلد معتقد است با توجه به علاقه پپ به استفاده از شماره 9 کاذب، در صورت پیوستن لواندوفسکی در آلیانس آره نا، او نیز مجبور به نیمکت نشینی می شد.

او در گفتگو با تی زد گفت:" بایرن، در حال عادی، نیازی به لواندوفسکی ندارد. آنها فصل گذشته نشان داده اند که به اندازه کافی قوی هستند.

من علاقه زیادی به مانژوکیچ دارم. او برای قرار گرفتن در تیم می جنگد و ذهنیت پیروزی با خود به تیم آورده است. اگر مانژوکیچ به عنوان شماره 9 واقعی بازی نکند، چطور لواندوفسکی فرصت بازی پیدا می کرد؟

لواندوفسکی یک شماره 9 واقعی است؛ او لیونل مسی نیست. این چیزی است من را متعجب می کند. آیا واقعا در سیستم گواردیولا، به لواندوفسکی نیاز است."

ستاره لهستانی دورتموند قصد داشت در این تابستان به بایرن برود اما مدیران این باشگاه مانع از این انتقال شدند. البته او می تواند در تابستان 2014 با انتقالی آزاد راهی آلیانس آره نا شود.

تقاضای اسکولاری از مقامات آلمانی؛ برنو را ببخشید

275827_heroa.jpg

این مدافع جوان سال گذشته به اتهام ایجاد حریف عمدی، به سه سال و 9 ماه حبس محکوم شد

سایت گل- لوئیس فیلیپه اسکولاری، سرمربی تیم ملی برزیل، از مقامات آلمانی خواست تا برنو، مدافع سابق بایرن مونیخ را از زندان آزاد کنند.

این مدافع جوان سال گذشته به اتهام ایجاد حریف عمدی، به سه سال و 9 ماه حبس محکوم شد اما اسکولاری از مقامات آلمانی خواست تا به این بازیکن اجازه بدهند تا با بازگشت به کشورش، زندگی اش به روال عادی برگرداند.

او به خبرنگاران گفت:" مایلم از مقامات بخواهم که آیا امکان دارد که به این پسر شانس دوباره ای داده شود یا نه.

گاهی اوقات ما اشتباهاتی مرتکب می شویم. من از همه مسئولان آلمانی متشکر خواهم شد اگر درخواست ما که درخواست همه برزیلی هاست را بشنوند.

اگر او بتواند به برزیل برگردد و دوباره فوتبال بازی کند، فکر می کنم شروع دوباره ای برای او خواهد بود."

برنو که در سال 2008 از سائوپائولو به بایرن پیوست، 21 بار در بوندس لیگا برای این تیم بازی کرد اما در سپتامبر سال 2011، متهم شد که ویلای اجاره ای اش در مونیخ را به آتش کشیده است.

بالا