• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

$Dante$

Registered User
لایک‌ها
75
بهترین تیم تاریخ و تنها تیمی که میتونه دوباره سه گانه رو تکرار کنه همین قدرت اول فوتبال هست FC Bayern
به امید قهرمانی سه گانه و قهرمانی آلمان در برزیل!

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بنزما: ریبری سوپراستار بایرن مونیخ است

624-ribery-benzema.jpg

FCBayern.ir - کریم بنزما مهاجم فرانسوی باشگاه رئال مادرید معتقد است هم وطنش فرانک ریبری کاملا مستحق دریافت عنوان عنوان مرد سال فوتبال اروپا می باشد. مهاجم باشگاه مادریدی همچنین اعتقاد دارد ریبری تنها سوپراستار باشگاه بایرن مونیخ می باشد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ کریم بنزما درگفتگو با اکیپ فرانسه می گوید :"فرانک کاملا استحقاق دریافت جایزه و عنوان بهترین بازیکن اروپا را دارد. او به همراه بایرن در فصل پیش خارق العاده بود. ریبری یکی از بهترین بازیکنان کنونی فوتبال جهان به شمار می آید."

مهاجم مسلمان فرانسوی ادامه می دهد :"بایرن مونیخ بازیکنان بزرگ زیادی دارتد که هرکدام آنها نیز جز بهترین ها به شمار می روند ولی به نظر من ریبری تنها سوپراستار باشگاه بایرن مونیخ می باشد. نبود فرانک برای مونیخی ها یک فاجعه محسوب می شود. ریبری همان نقشی را در بایرن بازی می کند که کریس (رونالدو) برای رئال مادرید ایفا می کند."

خاوی مارتینز نام خود را کتاب گینس ثبت کرد

624-martinez-1.jpg

FCBayern.ir - خاوی مارتینز توانست با حضور در 28 بازی متوالی بدون شکست در ترکیب بایرن مونیخ رکوردی جدید در کتاب گینس ثبت کند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ هافبک اسپانیایی بایرن، خاوی مارتینز که دقایق پایانی بازی مقابل گلادباخ به میدان آمد توانست رکورد خود را وارد گینس کند. او با حضور چند دقیقه ای خود توانست 28 بازی متوالی همراه بایرن را بدون باخت سپری کند.

رکورد قبلی متعلق دروازه بان سابق بایرن مونیخ، میشل رنسینگ که 27 بازی متوالی را به همراه بایرن بدون شکست سپری کرده است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گواردیولا: سیستم 4-1-4-1 را دوست دارم

624-guardiola-1.jpg

FCBayern.ir - پپ گواردیولا در بازی های اخیر خود با بایرن از سیستم 4-1-4-1 استفاده می کند، اما اکنون در حال عوض کردن سیستم بازی در تیم تحت هدایتش است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ پپ گواردیولا در مورد سیستم مور علاقه اش می گوید: "من سیستم 4-1-4-1 را دوست دارم اما ممکن است در آینده بر خلاق میلم عمل کنم و سیستم دیگری را متناسب با توانایی های بازیکنانم در تیم پیاده کنم. شاید عوض کردن سیستم بازی بایرن باب میل من نباشد اما از این تغییر ناراحت نمی شوم ".

پپ با این سیستم در بازی های دوستانه پیش فصل و همچنین مسابقه اول خود در بوندسلیگا و جام حذفی نتایج خوبی گرفت و تنها باخت وی در مقابل دورتموند در سوپر کاپ آلمان بود ، با این حال کیفیت بازی فصل پیش بازیکنان را نمی توان در این سیستم پپ دید.

گوتسه: ناراحتی دورتموندی ها را درک می کنم

624-gotze-2.jpg

FCBayern.ir- ماریو گوتسه ستاره جوان باشگاه بایرن مونیخ که با مبلغ 37.5 میلیون یورو از باشگاه بوروسیا دورتموند جدا شد و به مونیخ آمد اکنون مورد غضب هواداران دورتموند قرار گرفته است او با ترک وستفالن از محبوبیت به منفوریت رسیده است.

گوتسه شب گذشته با حضور در ویژه برنامه ی کانال تلویزیونی زد دی اف که به مناسبت 50امین سالگرد تاسیس بوندس لیگا تهیه شده بود گفت:" شما باید من را درک کنید همانگونه که من عصبانیت هواداران دورتموند را می توانم درک کنم تغییر من و حضور در مونیخ تنها به دلیل پیشرفت ورزشی بود و هیچ دلیل دیگری وجود نداشت. عدم درک هواداران دورتموند از این موضوع من را ناامید می کند."

گوتسه که از مشکلات همسترینگ رنج می برد به تازگی به تمرینات اضافه شد او در این مورد می گوید:" خوشحالم که می توانم همرا تیم تمرین کنم امیدوارم با بیشترین سرعت ممکن به آمادگی برسم و به میادین بازگردم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تیاگو به تمرینات بایرن بازگشت

624-thiago-2.jpg

FCBayern.ir -باواریایی ها می توانند بار دیگر تیاگو آلکانترا ستاره ی اسپانیایی خود را در اختیار داشته باشند تیاگو بدلیل ابتلا به تب شدید دیدار افتتاحیه بوندس لیگا مقابل مونشن گلادباخ را از دست داد.

هافبک 22 ساله ی بایرن پس از بهبودی در تمرینات روز شنبه شرکت کرد و خود را برای دیدار آینده بایرن مقابل فرانکفورت آماده کرد باواریایی ها در هفته دوم میهمان آینتراخت فرانکفورتی خواهند بود که این فصل را با شکست سنگین 6 بر 1 مقابل هرتا آغاز کرد.

هانوفر حریف بایرن مونیخ در راند دوم جام حذفی

624-fcb-dfb-pokal.jpg

FCBayern.ir- راند دوم جام حذفی آلمان قرعه کشی شد بنا به قرعه ی انجام شده بایرن مونیخ در آلیانس آره نا میزبان شاگردان میرکو اسلومکا در تیم هانوفر هستند.

دور دوم رقابت های حذفی در تاریخ های 24 و 25 سپتامبر برگزار می شود و در دیگر بازی های مهم می توان به دیدار مونیخ 1860 با بوروسیا دورتموند، جدال دو تیم بوندس لیگایی فرایبورگ و اشتوتگارت، مصاف دارمستاد و شالکه، آرمینیا بیله فلد و بایر لورکوزن و همچنین کایزرسلاترن و هرتابرلین اشاره کرد.

شایان ذکر است که در دور نخست این رقابت ها در کمال شگفتی دو تیم بوندس لیگایی بوروسیا مونشن گلادباخ و وردربرمن از گردونه ی رقابت حذف شدند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
نتزر: هنوز فوتبال جادویی از بایرن مونیخ ندیدم

netzer_FCB.jpg

FCBayern.ir- گونتر نتزر یکی از اسطوره های فوتبال آلمان و کارشناس های امروز بوندس لیگا در ستون ویژه ی خود در روزنامه ی بیلد از بایرن مونیخ و عملکرد پپ گواردیولا در باشگاه مونیخی می گوید:

این یک فوتبال جادویی و متفاوت از بایرن نیست بلکه تنها درخواست چنین نمایشی همیشه مطرح می شود اینکه توقع داشته باشیم تمام فلسفه و ایده های گواردیولا مو به مو در زمین اجرا شود بسیار عجیب است باید صبور بود و به او زمان داد.

نکته مهم این است که بایرن موفق شد در اولین گام سه امتیاز کسب کند و آن را با استفاده از قابلیت ها و مهارت های فردی بدست آوردند عملکرد ریبری من را شگفت زده کرد او این سطح آمادگی را ادامه خواهد داد و این می تواند موجب درخشش بیشتر وی شود.

برخی از مسائل در تیم وجود دارد که موجب مشکلات در تیم می شود. تیم گواردیولا براحتی توپ را در دفاع از دست می دهد و باید تلاش کند تا در جلوی زمین توپ را بازپس بگیرد. این امر مستلزم همکاری بین همه بازیکنان است که باید کل تیم در مواجه با رقیب فضای زیادی در اختیار آن ها قرار ندهد و آن ها را در تنگنا بگذارند البته این هنوز در بایرن اجرا نشده است و نباید هم انتظار داشت که رفتار دفاعی به سرعت در تیم تغییر کند اما من علت اصلی آن را تعداد هافبک های تهاجمی تیم می دانم.

من عاشق تیم هایی هستم که تفکرات تهاجمی دارند اما زمانی که مدیریت هامبورگ را بر عهده داشتم تیمی می توانست بازی را با پیروزی پشت سر بگذارد کهتفکرات تهاجمی داشت و بایرن با توجه به ترکیب خود همواره شانس های زیادی برای گلزنی داشت.

اما در فوتبال امروز پایه و اساس فوتبال به کارهای تدافعی بنا گذاشته شده است. این برای من قابل درک است که مارتینس را به مرکز خط دفاعی منتقل کنم اما بیش از همه برایم مهم است بازیکنی را که بتواند در خط هافبک علاوه بر شرکت در بخش تهاجمی قدرت تحت فشار قرار دادن حریف را هم داشته باشد دراختیار داشته باشم. چنین مهره ای برای خنثی کردن ضد حملات حریف بسیار مهم می باشد و به نظر من گواردیولا برای پیدا کردن این ترکیب ایده آل هنوز تردید دارد.

گواردیولا در محوطه مربی گری خود در کناره ی زمین من را سورپرایز کرد آن دست مربیانی که در کناره زمین پر حرارت بازی را دنبال می کنند و با بازیکنان خود صحبت کرده و دستورات تاکتیکی ارائه می دهند دوست دارم اما می دانم که این عکس العمل های طبیعی وی نیست وی نیاز به زمان دارد تا نقایصی را که می بیند رفع کند.

تئوری های روی تخته سیاه و آنالیزهای ویدئویی جایگاه خود را دارند اما در حین بازی و در زمان واقعی گواردیولا با صحبت ها و دستورات تاکتیکی در کناره زمین فرصت دخالت در بازی را دارد و نکاتی را که به بازیکنان گوش زد می کند بهتر در ذهن آن ها جای خواهد گرفت.

من هرگز گواردیولا را در بارسلونا با این شور و تکاپو در کناره زمین ندیده بودم زیرا او یک تیم منسجم در اختیار داشت که سال ها در کنار هم بازی کرده بودند و به صورت اتوماتیک دستورات را اجرا می کردند اما این چالش برای او در بایرن وجود دارد او باید چیزهایی را به بایرن اضافه کند که پیش از حضور وی در تیم دیده نمی شد.

من بیانیه ی کارل هاینس رومینیگه را شنیدم که گفته بود بایرن اکنون تکرار سه گانه ی قبل را نمی خواهد. به نظرم این بیانیه بسیار بجا بود و در زمان مناسبی منتشر شد.

سه گانه موفقیتی تاریخی برای بایرن بود اما این مربوط به گذشته است در حال حاضر باید آینده را ساخت و مدیران بایرن همه چیز را به درستی متوجه شده اند آن ها با آوردن گواردیولا یک پایه ای جدید برای آینده ای پایدار بنا نهاده اند. از امروز مقایسه ی تیم فعلی با گذشته به نظرم ناامید کننده و اشتباه است.

تمام بازیکنان هیجان زده هستند آن ها بدنبال افزایش حس مسئولیت، فداکاری، تعهد و خلاقیت و هر آنچه که در سیستم گواردیولا مورد نیاز است خواهند بود. آنچه پپ در بایرن در اختیار خواهد داشت این باشگاه را به عنوان یکی از تاپ ترین باشگاه های اروپا تبدیل خواهد کرد.

پیروزی بایرن مونیخ مقابل قهرمان مجارستان

624-fcb-logo-4.jpg

FCBayern.ir - بایرن مونیخ در دیداری دوستانه به مصاف تیم گیوری ای تی او (Györi ETO FC) قهرمان لیگ مجارستان رفت و توانست این تیم را شکست دهد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ تیم بایرن مونیخ امروز در مجارستان به مصاف قهرمان این لیگ رفت و در پایان موفق شد با نتیجه چهار بر یک میزبان خود را شکست دهد. در این بازی ماریو گوتزه از دقیقه 60 و توبیاس شواین اشتایگر (برادر باستین شواین اشتایگر) از دقیقه 77 وارد بازی شدند.

گل های بایرن در این بازی را ژردان شکیری (2 گل) و ماریو گوتزه (2 گل) به ثمر رساندند. بایرن روز شنبه 17 آگوست در هفته دوم بوندسلیگا به مصاف اینتراخت فرانکفورت می رود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
پیشنهاد جدید آرسنال برای حذب گوستاوو

624-gustavo-2.jpg

FCBayern.ir - چندی پیش آرسنال برای جذب گوستاوو وارد عمل شد اما نتوانست رضایت این بازیکن و باشگاه بایرن را جلب کند، از این رو پیشنهاد جدیدی ارایه داد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ طبق اخبار منتشر شده در روزنامه سان انگلیس، آرسنال مبلغ پیشنهاد خود را به 21 میلیون یورو افزایش داده است. لازم به ذکر است مبلغ پیشین آرسنال در حدود 18 میلیون یورو بوده است که تیم های نظیر چلسی و ولفسبورگ نیز حاضر به پرداخت این قیمت بوده اند.

این در حالی است که مدیر برنامه های گوستاوو چندی پیش اعلام کرد که ان بازیکن برزیلی قصد دارد در بایرن بماند و برای حضور در ترکیب اصلی مبارزه کند. گوستاوو در جام کنفدراسیون ها با برزیل قهرمان شد و توانایی های خود را ثابت کرد.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
خاوی مارتینز نام خود را کتاب گینس ثبت کرد

624-martinez-1.jpg

FCBayern.ir - خاوی مارتینز توانست با حضور در 28 بازی متوالی بدون شکست در ترکیب بایرن مونیخ رکوردی جدید در کتاب گینس ثبت کند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ هافبک اسپانیایی بایرن، خاوی مارتینز که دقایق پایانی بازی مقابل گلادباخ به میدان آمد توانست رکورد خود را وارد گینس کند. او با حضور چند دقیقه ای خود توانست 28 بازی متوالی همراه بایرن را بدون باخت سپری کند.

رکورد قبلی متعلق دروازه بان سابق بایرن مونیخ، میشل رنسینگ که 27 بازی متوالی را به همراه بایرن بدون شکست سپری کرده است.
مطمئن نیستم رکورد بدون شکست مربوط به آرسناله 49 بازی بدون شکست! این یا مربوط به بوندسلیگا ه! یا 28 بازی پیاپی پیروزی!
پیشنهاد جدید آرسنال برای حذب گوستاوو

624-gustavo-2.jpg

FCBayern.ir - چندی پیش آرسنال برای جذب گوستاوو وارد عمل شد اما نتوانست رضایت این بازیکن و باشگاه بایرن را جلب کند، از این رو پیشنهاد جدیدی ارایه داد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ طبق اخبار منتشر شده در روزنامه سان انگلیس، آرسنال مبلغ پیشنهاد خود را به 21 میلیون یورو افزایش داده است. لازم به ذکر است مبلغ پیشین آرسنال در حدود 18 میلیون یورو بوده است که تیم های نظیر چلسی و ولفسبورگ نیز حاضر به پرداخت این قیمت بوده اند.

این در حالی است که مدیر برنامه های گوستاوو چندی پیش اعلام کرد که ان بازیکن برزیلی قصد دارد در بایرن بماند و برای حضور در ترکیب اصلی مبارزه کند. گوستاوو در جام کنفدراسیون ها با برزیل قهرمان شد و توانایی های خود را ثابت کرد.
بله توانایی ها!
از جمله خطا های مرگبار همراه با کارت!
حماقت های انفرادی و توانایی اخراج شدن خود جوش بدون هیچ دلیل!
مفید بودن برای تیم بعد از اخراج شدن!
مارتینز کجا این کجا!

Last edited:

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
فه: روده با انتقال به بایرن پیشرفت نمی کند

veh_624.jpg

FCBayern.ir- آرمین فه سرمربی آینتراخت فرانکفورت آینده ی سباستین روده ستاره خط میانی این تیم را در صورت انتقال به باشگاه بایرن مونیخ مورد شک و تردید دانست.

سرمربی آینتراخت فرانکفورت در این مورد گفت:" این طبیعی است که سباستین روده بخواهد به باشگاهی مانند بایرن مونیخ برود اما من به عنوان مربی او توصیه می کنم که برای ادامه فوتبال جایگاه مناسب تری را در نظر بگیرد در بایرن هیچ جای پیشرفت و توسعه برای او نخواهد بود."

سباستین روده تا 30 ام ژوئن 2014 با باشگاه آینتراخت فرانکفورت قرارداد دارد و گفته می شود این بازیکن 22 ساله برای انتقال به باشگاه بایرن مونیخ به توافق رسیده است و در پایان این فصل به جمع هافبک های مونیخی اضافه می شود.

هوربرت بروش هاگن رئیس هیئت مدیره باشگاه فرانکفورت در خصوص جدایی روده می گوید:" سباستین در مورد جدایی با ما صحبت کرد و اعلام کرد که با پایان قرارداد از فرانکفورت جدا می شود احتمالا او به بایرن خواهد رفت."

برنو می خواهد از زندان به بایرن بازگردد

624-breno.jpg

FCBayern.ir - برنو مدافع برزیلی و سابق بایرن مونیخ قصد دارد پس از پایان مدت محکومیتش به عنوان مربی در تیم ذخیره های بایرن به باشگاه سابقش بازگردد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ مدافع برزیلی بایرن به اتهام آتش زدن منزل خود در جولای سال 2012 به سه سال و نه ماه حبس محکوم شده است و در حال حاضر دوران محکومیتش را سپری می کند.

سخنگوی زندان استادهیلم مونیخ می گوید" رفتار برنو به گونه ای است که خیلی زود می توان به جامعه بازگردد و فعالیت های خود را از سر بگیرد."

لوئیز فیلیپ اسکولاری سرمربی تیم ملی برزیل هم هفته گذشته از سیستم قضایی آلمان خواسته بود دنبال راهی برای رهایی برنو از زندان باشند.

خود برنو هم در تازه ترین اظهار نظر خود از باشگاه بایرن مونیخ درخواست کرده است به او یک فرصت دیگر بدهند و او از علاقه فراوان خود برای مربیگری در تیم های پایه و ذخیره های بایرن خبر می دهد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
لیورپول و برمن مشتری های کونتنتو

624-contento-1.jpg

FCBayern.ir- باشگاه لیگ برتری لیورپول به تازگی برای جذب دیگو کونتنتو مداع چپ باشگاه بایرن مونیخ ابراز علاقه کرده است و خواهان جذب این مدافع آلمانی است.

بنا به گزارش "مترو" باشگاه لیورپول پیشنهاد حدود 1.2 میلیون یورویی برای این انتقال به باشگاه بایرن مونیخ ارائه داده است که به مدت یک سال کونتنتو را به صورت قرضی در اختیار بگیرد و در سال بعد در مورد قرارداد وی تصمیم گیری شود. لازم به ذکر است که این مدافع چپ از باشگاه های بوندس لیگایی نظیر هرتابرلین و وردربرمن نیز پیشنهاد دارد.

دیگو کونتنتو 23 ساله ذخیره ی دیوید آلابا است او فصل گذشته تنها در هشت دیدار فرصت بازی پیدا کرد او تا سال 2016 با باشگاه بایرن قرارداد دارد.

ناپولی هم گوستاوو را می خواهد

624-napoli.jpg

FCBayern.ir- درحالیکه همه چیز برای آرسنال به خوبی پیش می رفت و آرسن ونگر در آستانه جذب لوئیز گوستاوو هافبک تیم فوتبال بایرن مونیخ بود حالا گوستاوو یک مشتری جدید دارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در شرایطی که پیشنهاد 14 میلیون پوندی توپچی ها مدیران بایرن را برای فروش هافبک برزیلی خود به این تیم متقاعد کرده بود، یک پیشنهاد جدید برای این بازیکن ملی پوش شرایط را کاملا تغییر داد.

باشگاه ناپولی ایتالیا که با روی کار آمدن رافائل بنیتز در پی حضور مقتدارانه در لیگ قهرمانان فصل آینده است قصد دارد به هر قیمتی این بازیکن را از چنگ لندنی ها در آورد.

به گفته مطبوعات ایتالیایی رافائل بنیتز علاقه بسیاری به این هافبک دفاعی دارد و او را تنها هدف خود در ادامه فصل نقل و انتقالات میداند و از مدیران باشگاه خواسته تمام تلاش خود را برای متقاعد کردن باواریایی ها انجام دهند، گفته منی شود که باشگاه ناپولی به زودی با ارائه پیشنهادی 18 تا 20 میلیون پوندی خواهان جذب این بازیکن خواهد شد.

در صورت ارائه این پیشنهاد باشگاه آرسنال هم مجبور خواهد بود پیشنهاد بالاتری را برای گوستاوو ارائه کند شرایطی که بایرن مونیخی ها به شدت از آن راضی خواهند بود

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
سیزده بازیکن بایرن مونیخ در بازی های ملی

624-fcb-logo-3.jpg

FCBayern.ir - سیزده نفر از بازیکنان بایرن مونیخ به اردوی تیم های ملی کشور خود دعوت شدند تا در بازی های دوستانه شرکت کنند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ امروز لیست بازیکنان دعوت شده ی بایرن منتشر شد: فیلیپ لام، جروم بواتینگ، مانوئل نویر و توماس مولر به تیم ملی آلمان دعوت شدند. لازم به ذکر است باستین شواین اشتایگر، تونی کروس و ماریو گوتزه به دلایلی نتوانستند به این اردو برسند.

بازیکنان غیر آلمانی: دانیل فن بویتن به تیم ملی بلژیک، فرانک ریبری به تیم ملی فرانسه، ژردان شکیری به تیم ملی سویس، داوید آلابا به تیم ملی اتریش، آرین روبن به تیم ملی هلند، ماریو مانژوکیچ به تیم ملی کرواسی، کلودیو پیزارو به تیم ملی پرو و خاوی مارتینز و تیاگو آلکانتارا به تیم ملی اسپانیا دعوت شدند.

تیم ملی آلمان روز چهارشنبه 14 آگوست ساعت 23:15 به وقت تهران در ورزشگاه فریتز والتر اشتادیون به مصاف تیم ملی پاراگوئه می رود.

گوستاوو: می خواهم برای جام جهانی آماده باشم

624-gustavo-1.jpg

FCBayern.ir - لوییز گوستاوو هافبک برزیلی بایرن چندی است مورد توجه چند باشگاه بزرگ اروپایی از جمله آرسنال است و میخواهد برای آمادگی در جام جهانی به تیم دیگری برود.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران؛ لوییز گوستاوو به شایعات اخیر پیرامون خود پاسخ داد و گفت: " این درست است که من از چند باشگاه اروپایی پیشنهاد هایی دارم اما به چه تیمی بروم هنوز معلوم نیست ". این در حالی است که سایت گل انگلیسی چندی پیش فاش کرد که ارسنال پیشنهادی 17 میلیون پوندی برای جذب گوستاوو ارایه داده است،گوستاوو در این باره میگوید: " لیگ برتر انگلیس خیلی جذاب است و هرکسی دوست دارد به آنجا برود. به آرسنال بروم؟ تیم آرسنال تیم بسیار خوبی است اما اولویت اول من حضور در تیمی است که بتوانم در آن به طور مداوم در ترکیب قرار بگیرم ".

وی در ادامه افزود: " من الان در یک وضعیت بسیار حساس قرار دارم و میخواهم به تیمی برم که مرا برای جام جهانی آماده کند و قطعاً بهترین تصمیم را خواهم گرفت ".لازم به ذکر است نقش گوستاوو با آمدن تیاگو در بایرن کمرنگ تر از فصل پیش شده است. همچنین ولفسبورگ نیز یکی از بهترین مشتریان و تیم هایی است که گوستاوو را میخواهد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کان: فلسفه گواردیولا کاملا درست است

kahn_FCB_624.jpg

FCBayern.ir- اولیور کان دروازه بان اسطوره ای باشگاه بایرن مونیخ پس از پایان هفته ی نخست بوندس لیگا وبلاگ شخصی خود را بروز کرد بخشی از نوشته های وی در وبلاگ شخصی اش را مرور می کنیم:

هواداران عزیز فوتبال؛

بوندس لیگا فصل جدید درخشانی را با 37 گل آغاز کرد و پیروزی چشم گیر 6 بر 1 هرتابرلین مقابل فرانکفورت از نتایج جالب هفته بود. اکثر هواداران فوتبال در هفته نخست بازی های تماشایی را دیدند که گل های زیادی رد و بدل شد و این در هفته های نخست غیرمعمول نیست.

آنچه در هفته نخست از طریق رسانه ها مرد توجه قرار گرفت اولین دیدار بوندس لیگایی پپ گواردیولا به عنوان سرمربی بایرن بود. حضور گواردیولا در بایرن ابعاد فوق العاده ای برای هر دو طرف دارد باشگاه موفق شده است مربی موفق بارسلونا را در اختیار بگیرد و هواداران این اعتماد را به او برای آنکه بتواند بار دیگر سه گانه را فتح و تیم را به شرایط بهتر تبیدیل کند، دارند.

در طول بازی جمعه شب گواردیو.لا شدیدا در کنار زمین با حرکات دست و توضیحاتی که به بازیکنان می داد در تلاش بود این نشان می دهد که هنوز بخش هایی از تیم آنگونه که مورد نظر سرمربی است درست کار نمی کند. در نیمه نخست فضاهایی زیادی پیش روی گلادباخ بود البته این چندان تعجب آور نیست زیرا بازیکنان هنوز مشغول تلاش برای درک ایده های مربی جدید هستند هسته اصلی این فلسفه تسلط فوق العاده در خط هافبک و حرکت رو به جلوی آن ها تا حدودی به تیم منتقل شده است اما وظایف هافبک دفاعی در تیم نیاز به هماهنگی بیشتر دارد.

تماشای این فصل هیجان انگیز خواهد بود که چه مدت زمان خواهد برد تا بازیکنان بتوانند با صد در صد تفکرات گواردیولا منطبق شوند ایده ی گواردیولا برای دادن انگیزه های جدید به تیم کاملا درست است برای موفقیت باید زمان تغییر و انعطاف پذیری با تفکرات جدید را مد نظر داشت این یک تفکر نادرست و رایج است که شرایط به صورت خودکار از گذشته منتقل می شود و موجب موفقیت در آینده می گردد.

بایرن با خیال راحت دیدار مقابل گلادباخ را با پیروزی پشت سر گذاشت تیم آنچنان پرقدرت است که عملکرد آن ها با وجود اختلافات تاکتیکی همچنان قابل قبول است و این خبری بد برای رقابت در لیگ است به این دلیل که حتی اگر گواردیولا برای تغییرات نیاز به زمان داشته باشد و مشکلاتی در هماهنگی تیم بوجود بیاید بازهم بایرن باید در لیگ تسلط خود را داشته باشد.

قیصر: گرد مولر مهمترین بازیکن تاریخ بوندس لیگا

kaser-muller_624.jpg

FCBayern.ir- در مراسمی که شب گذشته در هامبورگ برگزار شد از برترین های ورزش سال آلمان و اسطوره های ورزشی این کشور تقدیر شد و جایزه ورزشی اشپورت بیلد به آن ها اهدا گردید.

در این مراسم فرانتس بکن باوئر برای اهدای لوح یادبود به گرد مولر به پاس دوران درخشان حضور در فوتبال حرفه ای به جایگاه ویژه دعوت شد او پیش از اهدای جوایز، برای بیش از 700 نفر از مدعوین این مراسم سخنرانی کرد. قیصر فوتبال آلمان در سخنرانی احساسی خود خطاب به گرد مولر، بمب افکن افسانه ای فوتبال آلمان گفت:" شما با گذشت 50 سال از تاسیس بوندس لیگا هنوز هم مهمترین بازیکن لیگ محسوب می شوید من در طول زندگی ام زمان بیشتری را نسبت به همسرم با شما سپری کرده ام."

بکن باوئر و گرد مولر در دیدارهای خارج از خانه ی بایرن همواره هم اتاقی بودند. او بارها گرد مولر را رکن اصلی موفقیت های بایرن برشمرده بود. پس از سخنرانی قیصر، حاضرین به احترام گرد مولر ایستادند و او را تشویق کردند.

ماتیاس بروگلمان سردبیر اشپورت بیلد در حاشیه این مراسم گفت:" در این سال دستاوردهای برجسته ای در حوزه ی ورزش آلمان بدست آمد که جایزه ی ورزشی بیلد به ورزشکاران موفق و کسانی که ایده های بزرگی را مطرح کرده اند اهدا می شود."

در این مراسم علاوه بر گرد مولر، باشگاه باین مونیخ نیز به پاس موفقیت هایی که در فصل گذشته کسب کرد جوایزی را از آن خود کرد. کارل هاینس رومینیگه پس از دریافت این هدایا گفت:" تمام تیم سزاوار دریافت این هدیه بود فصل برجسته ای را سپری کردیم که من برای بایرن و یوپ هاینکس خوشحال هستم."

خانم سابین لیسیکی فینالیست تنیس ویمبلدون نیز عنوان "ستاره سال" را از آن خود کرد او در آلمان به ملکه تنیس مشهور است . هدیه ی ویژه ای نیز به هوادران وردربرمن بدلیل تشویق و حمایت هایشان از تیم با وجود افت شدیدی که در این چند سال گریبان گیرشان بود اختصاص یافت.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ستایش هوینس از ماریو گوتسه

624-hoeness-4.jpg

FCBayern.ir- اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ به ستایش از ماریو گوتسه ستاره جوان تیم پرداخت که اخیرا با بهبود مصدومیت شرایط بازگشت به میادین را پیدا کرده است پرداخت گوتسه در دیدار دوستانه بایرن با قهرمان مجارستان برای نخستین بار با پیراهن بایرن به میدان رفت و دو گل نیز به ثمر رساند.

رئیس 61 ساله مونیخی ها در این مورد به بیلد گفت:" این بسیار مهم بود که ببینیم ماریو چگونه در ترکیب بایرن بازی می کند اگر بازیکنانی مانند گوتسه و ریبری در ترکیب قرار می گرفتند بازی کاملا متفاوت می شد می توانید ببینید که حضور آن ها در ترکیب اولیه بایرن تا چه حد موثر است."

بایرن در دیدار دوستانه مقابل قهرمان مجارستان تا حدودی به دردسر افتاده بود تا اینکه پپ گواردیولا در دقایق 58 و 65 گوتسه و ریبری را به زمین فرستاد.

پودولسکی: برنو مستحق شانس دوم است

624-podolski.jpg

FCBayern.ir - لوکاس پودولسکی بعد از اظهارات اخیر برنو عنوان کرد که باشگاه بایرن مونیخ باید به برنو شانس مجددی بدهد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ لوکاس پودولسکی هافبک 29 ساله ژرمن ها در مورد هم تیمی سابق خود با قرار دادن عکس وی در صفحه اجتماعی خود می گوید: "من خوشحالم که برنو هنوز هم امیدوار است که می تواند در عرصه فوتبال به فعالیت بپردازد. به نظرم بایرن باید شانس مجددی به او بدهد ".

لوکاس پودولسکی و برنو در دو فصل حضور همزمان خود در بایرن توانسند قهرمانی بوندسلیگا و جام حذفی 2008 را با هم تجربه کنند. لازم به ذکر است برنو به اتهام آتش زدن منزل شخصی خود به زندان اُفتاده است.

88472980060403701970.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تونی کروس و انتظار شیرین پدر شدن

624-kroos-2.jpg

FCBayern.ir- سابینر استریت ساکت تر از همیشه است 15 بازیکن بایرن به اردوهای تیم ملی پیوسته اند تا در روزهای فیفا در ترکیب تیم های ملی خود قرار بگیرند.

در بین بازی های ملی تقابل فرانسه و بلژیک بیش از پیش برای مونیخی ها هیجان انگیز است تقابل دنیل فن بویتن غول دفاعی بایرن و فرانک ریبری سوپر استار فرانسوی. تیم ملی آلمان نیز در دیدار دوستانه ی چهارشنبه به مصاف پاراگوئه خواهد رفت که یوآخیم لوو برای این دیدار دوستانه اکثر آلمانی های سرشناس بایرن را به اردوی تیم ملی دعوت کرد. اما در بین دعوت شدگان نامی از باستین شواین اشتایگر و ماریو گوتسه دیده نمی شود.

شواین اشتایگر و گوتسه هنوز به مرز آمادگی نرسیده اند و در نشستی که لوو با گواردیولا داشت این دو را برای هماهنگی بیشتر در ترکیب بایرن و بهبود شرایط آمادگی در بایرن نگاه داشت. اما دیگر غایب بزرگ در لیست لوو، تونی کروس هافبک طراح مونیخی ها است این بازیکن بااستعداد بایرن در این هفته لطحظات شیرینی را سپری خواهد کرد او در انتظار تولد اولین فرزند خود است و به زودی پدر می شود به همین جهت یوآخیم لوو برای حضور وی در کنار خانواده اش وی را از این اردو معاف کرد.

چتر حمایتی مونیخی ها برای گواردیولا

pep_managers_FCB.jpg

FCBayern.ir- خبر توافق با پپ گواردیولا سرمربی موفق بارسلونا آن هم در تعطیلات کریسمس فصل گذشته را می توان مهمترین نقل و انتقال مونیخی ها در دهه گذشته دانست. کاملا شوکه کننده بود یوپ هاینکس در تدارک شروعی موفق در نیم فصل دوم بود که خبر منتشر شد اما مدیریت آلمانی به گونه ای است که از تهدید ها فرصت می سازد یوپ هاینکس برای نخستین بار سه گانه را در ویترین بایرن گذاشت و رفت بدون هیچ حاشیه ای.
پس از یک فصل رویایی تیمی قدرت مند که بر قله ی فوتبال جهان تکیه داده بود در اختیار گواردیولا قرار گرفت. سوالی که از بدو ورود وی به مونیخ مطرح شد این بود که او چه چیزی به سبک بازی بایرن اضافه می کند؟ چرا یوپ هاینکس با چنین کارنامه ای کنار گذاشته شد و سران مونیخی ریسک مربی جدید را می پذیرند؟

در این زمینه تحلیل های بسیاری نگاشته شد اما آنچه به وضوح می توان به آن اشاره کرد این است که بایرنی ها بدنبال آینده هستند با وجود زیرساخت های مدرنی که پیش روی باشگاه بایرن است می توان از ایده ها و فلسفه هایی نو که آزمایش خود را پس داده، استفاده کرد و سطح کیفی را همچنان در اوج نگاه داشت.

همه چیز برای گواردیولا خوب پیش می رفت. اردوی ایتالیا و پیروزی در چندین دیدار دوستانه و نهایتا قهرمانی مقتدرانه و بدون دردسر در تله کام، اما نخستین چالش جدی سوپر کاپ آلمان بود پپ باید برای اولین بار با مهمترین رقیب خود یورگن کلوپ تنه به تنه می شد. شکست در این دیدار رویای مونیخی ها را آشفته کرد.

بزرگترین مربی دنیا هم که باشی، از آینده ی کاری خود در بایرن مطمئن نیستی باشگاهی که اسطوره های فوتبال جهان را در راس خود می بیند آن ها فوتبال را می فهمند و تجربه نشان داده که به مربیان بزرگی همچون فان خال نیز رحم نکردند.

اما شرایط برای گواردیولا به گونه ای دگر است جوی مثبت و لایه ای حفاظتی پپ را در برگرفته است همه برای کمک به مربی اسپانیایی بسیج شده اند. کارل هاینس رومینیگه یکی از مدیران ارشد بایرن در بیانیه ای اعلام نمود:" در شرایط فعلی فتح دوباره ی سه گانه در اهداف باشگاه نیست" تا فشارها را از دوش پپ کم کند.

اما این حمایت ها تنها به سطح مدیریت محدود نشد ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه و یکی از موثرترین افراد در سیاست گذاری های ورزشی بایرن کاملا از مربی اسپانیایی و ایده های او پشتیبانی می کند این در حالی است که در هفته های نخست فصل پیش پس از پیروزی خارج از خانه ی بایرن مقابل وردربرمن سامر در صحبت هایی عجیب اعلام کرد از شرایط و سبک بازی تیم رضایت ندارد تا یوپ هاینکس در نخستین رویارویی با سامر شکست مقابل باته بوریسوف را به گردن آقای مدیر بیاندازد.

اسطوره های باشگاه نیز گواردیولا را از سایه ی چتر حمایتی خود خارج نمی کنند اولیور کان در جدیدترین اظهار نظر خود با حمایت از ایده ها و فلسفه ی پپ همگان را به صبوری دعوت کرد تا سرمربی اسبق بارسلونا زمان لازم را برای تغییراتی که مدنظر دارد داشته باشد.

به این جمع شور و اشتیاق بازیکنان را اضافه کنید باستین شواین اشتایگر نزد هواداران چهره ای محبوب و تاثیرگذار است صحبت های او می تواند تاثیرات مثبت و منفی زیادی را در سکو ها ایجاد کند اما کاپیتان دوم بایرن نیز پشت سرمربی در می آید و در مصاحبه ای با تلویزیون آلمان، از ایده های باورنکردنی پپ برای تیم سخن می گوید و توپ را در زمین بازیکنان انداخته و می گوید:" اگر بازیکنان فلسفه ی گواردیولا را درک کنند براحتی می توانند هر تیمی را شکست دهند".

تلاشی ستودنی و عزمی راسخ از بالاترین سطح مدیریتی باشگاه تا بازیکنان، برای ایجاد یک بازه ی زمانی مناسب جهت جاافتادن ایده ها و فلسفه های ذهنی گواردیولا انجام شده است تا پپ به مانند سکانس تاریخی فارست گامپ، از این تشویق ها استفاده کرده و شروع به دویدن کند صحنه ی اوج این سکانس می تواند 8ام شهریور در سوپرکاپ اروپا و تقابل با مورینیو کلیک بخورد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
شواینی: ایده های پپ باورنکردنی است

624-schweinsteiger-2.jpg

FCBayern.ir- باستین شواین اشتایگر **** خط میانی بایرن مونیخ پس از گذشت هفته های نخست تمرینی زیر نظر پپ گواردیولا از ایده های تمرینی این مربی اسپانیایی ابراز رضایت کرد.

کاپیتان دوم مونیخی ها در گفتگویی با کانال تلویزیونی اشپورت وان گفت:" ایده های گواردیولا باور نکردنی است اگر ما بتوانیم آن ها را اجرا کنیم بسیار راحت می توانیم بازی ها را با پیروزی پشت سر بگذاریم."

مرد سال فوتبال آلمان ادامه می دهد:" گواردیولا رابطه ی نزدیکی با بازیکنان دارد او به خوبی م یتواند درک کند بازیکنان به چه چیزی فکر می کنند و یا چه احساسی دارند." شواینی در مورد مشکلات تاکتیکی که در اولین دیدار بوندس لیگایی مقابل مونشن گلادباخ رخ داد گفت:" امیدوارم بتوانیم به سرعت 100 درصد آن چه که مربی از ما می خواهد را اجرا کنیم اما این زمان خواهد برد من مطمئن هستم که بهتر می شویم و از بابت سرمربی تیم هیچ نگرانی ای ندارم."

باستین شواین اشتایگر در خصوص مهم ترین هدفی که در این فصل برای آن تلاش خواهد کرد گفت:" هدف اصلی من این است که بتوانیم از عنوان قهرمانی در چمپیونزلیگ دفاع کنیم کاری که پیش از این هیچ باشگاهی نتوانست انجام دهد."

در پایان شواینی به شرایط آمادگی خود و عدم حضور در اردوی تیم ملی اشاره کرد و اظهار داشت:" من احساس می کنم روز به روز در حال بهتر شدن هستم تنها دو هفته است که در تمرینات تیمی شرکت می کنم باید صبور باشم تا دو سه هفته ی دیگر به فرم ایده آل خواهم رسید."

ریبری: سال 2009 به بارسا نزدیک بودم

624-ribery-5.jpg

FCBayern.ir- فرانک ریبری ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ از علاقه مندی باشگاه بارسلونا برای جذب وی پرده برداشت او خود را برای این انتقال بسیار نزدیک می دید اما علاقه مندی به رومینیگه و اولی هوینس مانع از آن شد تا ستاره فرانسوی به کاتالان برود.

فرانک ریبری تاکید کرد که در سال 2009 پپ گواردیولا از او خواست تا به بارسلونا بیاد او در این مورد می گوید:" اریک آبیدال هم بازی من در تیم ملی از سوی مربی بارسا به من گفت که به کاتالان بروم البته من هم تصمیم گرفتم به بارسا بروم چون آن ها هنوز هم بهترین تیم دنیا هستند."

پس از آن ریبری اشاره می کند که گواردیولا از او خواست تا به اسپانیا بیاد اما این شرایط سختی برای ریبری بود او می گوید:" من با باشگاه بایرن قرارداد داشتم و از سوی دیگر برای باشگاه احترام ویژه ای قائل بودم خصوصا مدیرانی مانند رومینیگه و اولی هوینس کسانی که برای من بسیار مهم هستند و این بود که نتوانستم مونیخ را ترک کنم."

ریبری ادامه می دهد:" وقتی در سال 2009 ما نتوانستیم مقابل بارسلونا نتیجه بگیریم و با تساوی 1 بر 1 در مونیخ حذف شدیم گواردیولا به سمت من آمد و دستش را به گردنم انداخت و گفت به شما تبریک می گویم شما بهترین بودید این برای من بسیار خوب بود و معانی مهمی داشت."

فرانک ریبری فصل گذشته یکی از بهترین های اروپا بود او نقش بسزایی در هتریک قهرمانی بایرن داشت و برای کسب عنوان مرد سال فوتبال اروپا کاندید است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هینکس پیشنهاد نجومی PSG را رد کرد

624-heynckes-2.jpg

FCBayern.ir - یوپ هینکس که به یکی از اسطوره های باشگاه بایرن مونیخ تبدیل شده است و به طور غیر رسمی از دنیای فوتبال خداحافظی کرده است از سوی باشگاه PSG پپیشنهادی داشت که بلافاصله این پیشنهاد را رد کرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: طبق گزارشات روزنامه Marca باشگاه PSG با پیشنهادی عجیب خواهان به خدمت گرفتن هاینکس شده است اما او بلافاصله این پیشنهاد را رد کرده است. این درحالی است که این باشگاه مربی محبوب خود، آنجلوتی را از دست داده است و درصدد جبران آن است.

طبق این گزارشات باشگاه PSG و شخص ناصر آل خلیفه برای یوپ هاینکس دستمزد سالانه 24 میلیون یورو را در نظر گرفته است که بالاترین دستمزد در طول تاریخ این باشگاه است.
با این حال یوپ هاینکس حاضر به مذاکره با این تیم نیست و این پیشنهاد را رد کرده است.

یوپ هینکس در فصل پیش توانست سه گانه تاریخی را با مونیخی ها بگیرد و خود را به یکی از محبوب ترین و موفقترین مربی ها در طول تاریخ باشگاه معرفی کند.همچنین آنجلوتی که در این فصل هدایت تیم رئال را بر عهده دارد فصل پیش توانست PSG را پس از سالها قهرمان لیگ لوشامپاینه (فرانسه) کند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
پیشرفت شکیری در بایرن ادامه دار خواهد بود

624-hitzfeld-2.jpg

FCBayern.ir- اوتمار هیتسفیلد سرمربی اسبق باشگاه بایرن مونیخ و تیم ملی سوئیس در گفتگویی با اسپاکس از ادامه ی پیشرفت های ژردان شکیری ملی پوش سوئیسی باشگاه بایرن ابراز امیدواری کرد.

این مربی 64 ساله با اشاره به اینکه از توسعه کیفی شکیری در مدت یک سال حضور وی در بایرن رضایت دارد گفت:" شکیری خیلی مدت قبل نیز می تواند به باشگاه های خارج از کشور منتقل شود اما او در بازل ماند و یک بازیکن موثر تبدیل شد و در تیم ملی نیز عملکرد بالایی داشت این چیزی است که من به اکثر بازیکنان جوان توصیه می کنم.و شکیری اکنون با بایرن هماهنگ شده است."

سرمربی دوست داشتنی سابق مونیی ها ادامه می دهد:" شکیری ویژگی هایی دارد که پپ گواردیولا به بازیکنانی با این خصوصیات نیاز دارد."

سپ مایر : بی رقیب بودن برای نویر سم است

624-maier.jpg

FCBayern.ir - سنگربان اسبق بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان اعتقاد دارد بی رقیب بودن برای نویر یک سم کشنده محسوب می شود. او همچنین از یواخیم لو خواست هر چه زودتر رومن وایدن فلر را به عنوان رقیب سنگربان مونیخی ها به تیم ملی دعوت کند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ سپ مایر در مصاحبه با اشپیگل آن لاین درباره این موضوع می گوید :"مانوئل نویر به راستی نشان داده است که بهترین دروازه بان آلمان است ولی نداشتن یک رقیب قدرتمند در تیم ملی برای وی یک سم کشنده به حساب می آید. احساس بی رقیب بودن و نداشتن یک رقیب سرسخت احساس غرور کاذب به انسان می دهد که این امر می تواند بسیار خطرناک باشد و نویر نیز از این امر مستثنی نیست "

اسطوره سنگربانی در باشگاه بایرن مونیخ ادامه می دهد :"باید قبول نمود آدلر ،زیلر و تراشتیگن هیچکدام به عنوان رقیب سر سخت برای نور محسوب نمی شوند. او به یک رقیب قدرتمند نیاز دارد تا همواره سطح آمادگی کنونیش را حفظ نماید. به نظر من تنها رومن وایدن فلر است که می تواند مانوئل نویر را به چالش بکشد. لو باید هرچه زودتر سنگربان دورتموند را به تیم ملی دعوت کند. تیم ملی آلمان همواره رقبای دروازه بانی مهمی در تاریخش داشته ایمل با ایلگنر، کوپکه با کان یا لمان با کان. فلر واقعا رقیب خوبی برای مانوئل نویر محسوب می شود."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
عکس روز: معرفی می کنم لئون کروس

vo26lu7CBA.jpg

FCBayern.ir- تونی کروس امروز چهارشنبه لحظات شیرینی را سپری کرد او برای نخستین بار پدر شد و فرزند پسر خود را به آغوش کشید. کروس پس از متولد شدن فرزندش با ارسال پستی در فیسبوک هوادارانش را در شادی خود سهیم کرد.

تونی کروس در حالیه نوزاد تازه به دنیا آمده را بر روی سینه ی خود گذاشته بود در توضیح عکس ارسالی اینگونه می نویسد:" معرفی می کنم، لئون کروس ..." یوآخیم لوو سرمربی تیم ملی آلمان نیز بدلیل اینکه تونی خود را برای تولد فرزندش آماده می کرد او را از اردوی تیم ملی برای دیدار دوستانه مقابل پاراگوئه معاف کرد.

کروس در صفحه فیسبوک خود با هجوم پیام های تبریک هواداران مواجه شد برخی از جالبترین این پیام ها عبارتند از : " کروس 2" و برخی هم از او به عنوان بازیساز بعدی مونیخ یاد کردند و بعضی دیگر از هواداران ن را بهترین هدیه کروس می دانند.

624-kroos-1.jpg

روبن: ریبری شایسته توپ طلا است

624-robben-4.jpg

FCBayern.ir - آرین روبن وینگر هلندی باشگاه بایرن مونیخ به حمایت از هم تیمی اش ، فرانک ریبری برداخت و او را شایسته توپ طلا دانست.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ آرین روبن در مورد شانس ریبری برای برنده شدن توپ طلا گفت: "او کاملاً سزاوار است که برنده شود زیرا در فصلی که گذشت یکی از بهترین بازیکنان بایرن بود و به در کسب سه گانه کمک کرد. مسی و رونالدو فوق العاده هستند اما فرانک ریبری به همراه بایرن فصلی بی نظیر را سپری کرده و شایسته این عنوان است ".

لازم به ذکر است در نظر سنجی های که برای انتخاب بهترین بازیکن اروپا به انتخاب مردم صورت گرفته است، کریستین رونالدو از شانس بالاتری برخوردار شده است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
رومینیگه: چلسی به دنبال خرید فرانک ریبری بود

624-rummenigge-3.jpg

FCBayern.ir - کار هاینتس رومینیگه مدیر اجرایی باشگاه بایرن مونیخ در اظهار نظری جالب عنوان کرد که چلسی با پیشنهادی نجومی خواهان به خدمت گرفتن ریبری بوده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ رومینیگه در مورد در خواست چلسی برای جذب ریبری می گوید: "در سال 2011 باشگاه چلسی خواهان به خدمت گرفتن ریبری با پیشنهادی نزدیک به 100 میلیون یورو بوده است".

ریبری در فصل پیش یکی از ارکان مهم بایرن برای کسب سه گانه بود و اگر این انتقال صورت می گرفت شاید این انتظار بایرن (کسب قهرمانی در لیگ قهرمانان) بعد از 12 سال نیز به پایان نمی رسید. ریبری چندی پیش قرارداد خود را با بایرن تا سال 2017 تمدید کرد تا مشتریان خود از جمله PSG که با پیشنهادی نجومی خواهان وی بودند را ناکام بگذارد.

لوئیز گوستاوو رسماً به ولفسبورگ پیوست

624-gustavo.jpg

FCBayern.ir - هافبک برزیلی بایرن سرانجام به طور رسمی با ولفسبورگ قرارداد امضاء کرد و راهی تیم گرگ ها شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ کار هاینتس رومینیگه در مورد این انتقال می گوید: " از طرف خودم و باشگاه از لوئیز تشکر می کنم که رفتاری حرفه ای داشت و در مدت زمان حضورش بر روی نیمکت کوچکترین اعتراضی نکرد و کاملاً دوستانه با باشگاه همکاری کرد. او قطعاً در فصل پیش در سه گانه بایرن به تیم کمک کرد".

گوستاوو با قیمت 18 میلیون یورو، قرارداد خود را با ولفسبورگ 5 ساله و تا 2018 امضاء کرده است. شماره ای که گوستاوو در تیم ولفسبورگ بر تن خواهد کرد نیز مشخص شد و او در اولین سال حضور خود در این تیم با شماره 22 به میدان خواهد رفت.

98894057405186852897.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
روبن: بازی سختی در پیش داریم

624-robben-1.jpg

FCBayern.ir - آرین روبن وینگر هلندی باشگاه بایرن مونیخ دیروز در کنفرانسی مطبوعاتی شرکت کرد و بازی مقابل فرانکفورت را مشکل دانست.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ آرین روبن در مصاحبه دیروز خود در مورد برخی مسائل صحبت کرد که در زیر به آنها خواهیم پرداخت :

رقابت با گوتزه
" ماریو یک بازیکن بزرگ است و رقابت با او واقعاً شیرین است و باعث پیشرفت می شود اما من تمام تلاش خود را می کنم تا در رقابت با او پیروز شوم ".

پپ گواردیولا
" هر مربی جدید خواهان تغییراتی در تیم است و در اوایل به مشکلاتی بر خواهد خورد اما پپ واقعاً مربی بزرگی است و تا کنون چیزهای زیادی از او آموخته ام و کل تیم نیز با او خوشحال هستند. او کسی است که توانست با بارسلونا به نتایجی تاریخی برسد و بازیکنی مانند مسی را به این خوبی پرورش دهد و استعداد های او را شکوفا کند. رابطه تمام بازیکنان با پپ خوب است و من نیز با رابطه بسیار خوبی دارم ".

بازی روز شنبه مقابل فرانکفورت
" بازی سختی در پیش خواهیم داشت چون در زمین حریف است و اینکه آن ها در بازی قبل با نتیجه 6 - 1 بازی را واگذار کرده اند. تیم ما الان به یک تیم قهرمان تبدیل شده است و همه از ما انتظار پیروزی دارند.

بایرن روز شنبه 17 آگوست باید در ورزشگاه خانگی فرانکفورت به مصاف این تیم برود.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
1-0 بردیم درست بازی رو ندیدم
شالکه 4 تا خورد!!!
بدون دراکسلر هیچی نیستن
به جای گوتزه باید دراکسلر رو میخریدیم ولی این من سیتی اومد پیشنهاد 60 میلیونی داد بش کارو سخت کرد!

بالا