• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مال ما هم قطعه

اما من از شبکه s ky super calcio دارم بازی رو میبینم. نیمه اول 1 0 شد

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی هم 1 1 شد.

قدر فرصتها رو ندونستن و دقایق اخر یک گل خوردند.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بازی هم 1 1 شد.

قدر فرصتها رو ندونستن و دقایق اخر یک گل خوردند.
آره مولر یه مقدار خود خواهی کرد میتونست با دوتا پاس دوتا گل بسازه ولی شوت کرد و خراب کرد
انصافا گل شکیری خیلی قشنگ بود با دقت زد

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
گند بزنن این سبک پپو:hmm:
کل بازیو توپ دست ما بود ولی بازی 1-1 شد
سردرد گرفتم از سبک بازی
آقا ما پاسکاری زیاد نخوایم کیو باید ببینیم؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گند بزنن این سبک پپو:hmm:
کل بازیو توپ دست ما بود ولی بازی 1-1 شد
سردرد گرفتم از سبک بازی
آقا ما پاسکاری زیاد نخوایم کیو باید ببینیم؟

فرصت گل زنی زیاد ایجاد شد

اما خود بازیکنها بی دقتی کردند

نمونه اش مولر دو تا تک به تک خراب کرد

پیزارو هم همینطور

وقتی با تیم دوم بازی میکنی همین میشه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
جناب مهرداد من با سبک بازی مشکل دارم.در ضمن نسبت به پارسال موقعیتای بایرن از نصفم کمتره
انقد بایرن پاسکاری کرد که دچار یه حالت بین دلهره و افسردگی شدم.آخرش چی شد؟ تازه افاضلی یه حرف قشنگ زد گفت تیمی که زیاد مالکیت توپو در اختیار داره دفاعش ضعیف میشه
درسته موقعیت داشت ولی پارسال دو برابر اینو موقعیت ایجاد میکرد.حرف من این بازی فقط نیستا.از اول فصل بایرن اینجوریه

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
بازی با نورنبرگ هم رکورد مالکیت توپ تو بوندسلیگا رو شکستیم در حالی که 2 تا گل بیشتر نتونستیم بزنیم.تازه گلی روبن زد تو بازه ای بود که بایرن داشت مثل پارسال بازی میکرد وگرنه همون گلم نمیزد!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
باید بهش فرصت داد!
یوپ هاینکس هم تو دو سال اول نتونست جام بیاره (سال دوم تو نایب قهرمانی هتریک کرد سال سومم توی قهرمانی هتریک کرد!)
توی بارسا هم همینطوری بود سال اول(2008) بد نبود سال بعدش فوق العاده بود!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
باید بهش فرصت داد!
یوپ هاینکس هم تو دو سال اول نتونست جام بیاره (سال دوم تو نایب قهرمانی هتریک کرد سال سومم توی قهرمانی هتریک کرد!)
توی بارسا هم همینطوری بود سال اول(2008) بد نبود سال بعدش فوق العاده بود!

:)
پپ توی فصل اول تونست 6 جام رو ببره.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
:)
پپ توی فصل اول تونست 6 جام رو ببره.
کدوم جام نام ببرید :دی
لیگ و حذفی؟
چمپیونزلیگ سال 2008 خورد به منچستر و بهش باخت و نرفت فینال ولی سال بعدش کلی جام برد اصلا همه جام ها رو برد!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
کدوم جام نام ببرید :دی
لیگ و حذفی؟
چمپیونزلیگ سال 2008 خورد به منچستر و بهش باخت و نرفت فینال ولی سال بعدش کلی جام برد اصلا همه جام ها رو برد!

همشهری عزیزم

شما صحیحش اینه اینطور بفرمایید
فصل 2008-2007 بارسا به منچستر خورد و حذف شد، تا اینجا فرمایش شما صحیح. البته با مربیگری ریکارد
اما از تابستان 2008 که پپ سکان امور رو در دست گرفت یعنی در فصل 2009-2008 سرمربی تیم شد تونست 6 جام ممکن رو فتح کنه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بایرن یوپ هاینکس کجا!

حالا این بایرن کجا

میلاد عزیز ، فراموش که نکردی روز های اولی که مورینیو اومده بود به رئال توی الکلاسیکو 5 تا از گواردیولا خورد. اما به مرور زمان بهتر و بهتر شد و حتی موفق شد بارسلونا رو شکست بده و قهرمانی رو بدست بیاره.
=================================

من منکر اینکه تیم یوپ هاینکس بزرگ بهتر بازی میکرد نیستم. حملات سنگین و بازی های پر گل. اما تیم یوپ هاینکس از همون فصل اول اونطوری بازی نمیکرد و زمان کشید تا به اوج خودش رسید.

اینکه المانها که خب در نظم و انضباط و برنامه ریزی سر امد هستند و ید طولایی دارند گواردیولا رو اوردن بایرن مونیخ مسلما دلایل زیادی داره که شاید ذهن امثال بنده توانایی درک همه اونها رو نداشته باشه.

اما خب نمیشه انتظار داشت که تیم گواردیولا از همین ابتدای کار به خوبی تیم فصل پیش هاینکس بازی کنه. به هر حال نیاز به زمان هست. هر چند نمیشه تضمین کرد و مشخص نیست که تیم گواردیولا در اوجش بتونه مثل تیم هاینکس در اوج بازی کنه.

بازی ای که امروز دیدم قبول دارم دلچسب نبود که خب بخشیش به خاطر پاسگاری های زیادی بود و بخشیش هم بخاطر نبود بازیکنای اصلی مثل روبن و ریبری

باید صبر کرد و دید چی میشه. بازی جمعه هم بازی خیلی مهمی هست .

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
همشهری عزیزم

شما صحیحش اینه اینطور بفرمایید
فصل 2008-2007 بارسا به منچستر خورد و حذف شد، تا اینجا فرمایش شما صحیح. البته با مربیگری ریکارد
اما از تابستان 2008 که پپ سکان امور رو در دست گرفت یعنی در فصل 2009-2008 سرمربی تیم شد تونست 6 جام ممکن رو فتح کنه.
درسته ولی شندیده بودم که پپ از اواسط 2007 اومده بارسا
الان رفتم نیگا کردم > About Man Utd | Manchester United vs Barcelona - 23 Apr 2008
آره اشتباه از بنده بود شرمنده

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
درسته ولی شندیده بودم که پپ از اواسط 2007 اومده بارسا
الان رفتم نیگا کردم > About Man Utd | Manchester United vs Barcelona - 23 Apr 2008
آره اشتباه از بنده بود شرمنده

شرمنده چرا
شما به نحوی درست شنیدید، در سال 2007 به بارسا اومد اما سرمربی بارسا بی شد و در فصل بعدش سرمربی تیم اول باشگاه/

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شرمنده چرا
شما به نحوی درست شنیدید، در سال 2007 به بارسا اومد اما سرمربی بارسا بی شد و در فصل بعدش سرمربی تیم اول باشگاه/

یه سوال

سر مربی بارسا بی که شد چه نتایجی بدست آورد؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
-
یه سوال

سر مربی بارسا بی که شد چه نتایجی بدست آورد؟

سرمربی بارسای بی که شد، تیم رو به قهرمانی لیگ آدلانته رسوند!!!! اما بعلت قوانین فوتبال اسپانیا بارسا بی نمیتونست به لیگ برتر راه پیدا کنه چون تیم اصلیش اونجا حضور داشت. لوییس انریکه هم طی 3 فصلی که سرمربی بارسا بی بود 2بار در بین 3 تیم قرار گرفت اما همین قانون اجازه ی صعود به تیم رو نمیداد.

Last edited:

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گواردیولا: شاید شواین اشتایگر در سوپرکاپ اروپا غایب باشد؛ باوجود تساوی خیلی خوب بازی کردیم

310316_heroa.jpg

ستاره 29 ساله باواریایی ها برای آنکه بداند که می تواند در سوپرکاپ اروپا بازی کند یا نه باید منتظر بماند

سایت گل- باستین شواین اشتایگر ستاره باتجربه خط میانی باشگاه بایرن مونیخ ممکن است شانس حضور در بازی سوپرکاپ یوفا که جمعه برگزار می شود را از دست بدهد.

بایرن مونیخ دیشب در مصاف با فرایبورگ به تساوی 1-1 دست یافت و در پایان این بازی پپ گواردیولا سرمربی اسپانیایی باواریایی ها از احتمال غیبت باستین شواین اشتایگر در بازی سوپرکاپ اروپا خبر داد.

پپ درپایان این بازی به خبرنگاران گفت:« قوزک پای شواین اشتایگر پیچ خورد. روز چهارشنبه او مورد معاینه اعضای کادر پزشکی قرار خواهد گرفت. امیدوارم که بتواندروز جمعه برای بایرن بازی کند ولی هنوز در این باره مطمئن نیستیم.»

تساوی مقابل فرایبورگ به معنای توقف رکورد 100% بایرن در رقابتهای این فصل بوندس لیگا بود ولی گواردیولا اعلام کرد که از عملکرد شاگردانش در این بازی رضایت داشته:« ما خوب بازی کردیم، خیلی خوب. ولی وقتی در رقابتهای بوندس لیگا 0-1از حریف جلو باشی، این اتفاق ممکن است همیشه رخ دهد. ما هیچ وقت از حمله کردن دست نکشیدیم و فرصت های خوبی هم داشتیم و به بازیکنانم افتخار می کنم.»

گواردیولا در جریان این بازی به تعدادی از ستاره های کلیدی اش از جمله آرین روبن، فیلیپ لام، فرانک ریبری و ماریو ماندزوکیچ استراحت داده بود تا این بازیکنان را برای بازی سوپرکاپ اروپا به صورت آماده در اختیار داشته باشد. او دراین باره گفت:« فکرش را نمی کردم. من سرمربی تیم هستم و تصمیم گرفتم تا تیمم را بدون این بازیکنان به میدان بفرستم. تمام بازیکنان تیم شایستگی بازی کردن را دارند. آنها هرروزه تمرین می کنند ودر بازی سه شنبه شب هم تیمم خیلی خوب بازی کرد.»

بالا