• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=2]شواین اشتایگر هنوز آماده نشده است[/h]
sc-freiburg-fc-bayern-muenchen-514-5.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،باستین شواین اشتایگر هافبک محوری بایرن مونیخ که در دیدار هفته چهارم بوندس لیگا مقابل فرایبورگ از ناحیه مچ پای راست دچار مصدومیت شده بود هنوز شرایط بازگشت به تمرینات را پیدا نکرده است.
باستین شواین اشتایگر در گفتگویی با کانال تلویزیونی باشگاه بایرن گفت:" من هنوز به شرایط مناسب نرسیده ام و متاسفانه نمی توانم تمرینات با توپ را از سر بگیرم."
غیبت شواینی و مصدومیت گوتسه، مارتینز و تیاگو خط هافبک مونیخی ها را با بحران مواجه کرده است. این در حالی است که بسیاری از کارشناسان فوتبال آلمان پیش از آغاز فصل یکی از دردسر های پیش روی گواردیولا را ترافیک بالا در خط هافبک قلمداد می کردند و همین امر موجب شد تا لوئیس گوستاوو بایرن را به مقصد وولفسبورگ ترک کند.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
دوست عزیز صرفا جهت مزاح گفتم.
روبن اصلا نامزد جایزه توپ طلا نشده.
تو لیست اون 20 تا نبود!
مگه نامزدای توپ طلا اعلام شده؟
توپ طلا گرفتن روبن نظر من بود وگرنه شاید فقط من تو کره خاکی همچین نظری داشته باشم!!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
توپ طلا گرفتن روبن نظر من بود وگرنه شاید فقط من تو کره خاکی همچین نظری داشته باشم!!
والا دوتا جایزه دیگه هست یکیش جهانیه یکیش مال اروپاس.
مال اروپا 20 تا رو انتخاب میکنن. (اگه اشتباه نکرده باشم)

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
فک کنم از بایرن فقط شواینی ، لام ، مولر و ریبری تو لیست ان

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
دانلود آلبوم فوق العاده و بسیار زیباي Stimmen des Südens محصول 2012

|| دانلود به صورت ترك به ترك و كامل از چند سرور با كيفيت ارجينال ||

Download Free Stimmen des Südens

Cover3.png

http://shop.fcbayern.de/de/79/45/-fc-bayern-CD_Stimmen_des_Suedens--/
اجرا كنندگان : هواداران بايرن مونيخ ( Fans Für Fans )
نام آلبوم : Stimmen des Südens

فرمت : MP3
کیفیت : 320Kbps
سبك : پاپ / راك
سال انتشار :۲۰۱۲

حجم: 116 مگابایت

آموزش : برای به هم وصل نمودن پارت های دانلودی از برنامه HJSplit استفاده نمایید.کاربرد این برنامه بسیار ساده است.پس از اتمام دانلود تمامی فایلهای مربوط به فايل زيپ` ، اولین فایل که دانلود کردید با پسوند .۰۰۱ را از طریق منوی Join و سپس Input File وارد برنامه کنید.برنامه به صورت خودکار فایلهای ( ۰۰۲ , ۰۰۳ , … ) دیگر را شناسایی کرده و میتوانید بعد از چند لحظه فایل خروجی به صورت کامل و پیوسته را با فرمت Zip دریافت نمایید. اگر با آموزش مشکل دارین از این عکس استفاده کنید .

دانلود برنامه HJSplit با حجم ۲۰۰ کیلوبایت

منبع آموزش : سايت تاپ 250

|| كاور و ليبل ||

منبع : fcbayern.ir

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
پس چرا هر چی تو وب میگردم همچین خبریو نمیتونم پیدا کنم؟؟
میشه خبرشو بذاری
والا خبرشو ندارم ولی چند وقت پیش خود روبن گفته بود نامزد جایزه توپ طلا نیستم.
و هاینکس گفته بود این بازیکنا (که گفتم) نامزد های توپ طلان (شاید هم از خودش گفته باشه)
ولی 2 ماه دیگه صبر کنید همه چی روشن میشه، در ضمن مال پارسال فک کنم 25 تا بود در حالی که باید 20 تا باشه!
شاید اضافه بشه!

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
:eek:

[h=2]بحران مصدومیت در بایرن مونیخ ادامه دارد؛ مارتینز یک ماه دور از میادین[/h]
javi-martinez-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،خاوی مارتینز هافبک بایرن مونیخ پس از عمل جراحی کشاله ران در روز سه شنبه، به مدت یک ماه از حضور در میدان بازماند و به جمع تیاگو آلکانتارا، باستین شواین اشتایگر و ماریو گوتزه مصدومین بایرن مونیخ اضافه شد.
این بازیکن 25 ساله که رکورددار نقل و انتقالات در تاریخ بایرن مونیخ می باشد، در دیدار دوستانه اسپانیا مقابل اکوادور در ماه گذشته دچار مصدومیت شد و رباط صلیبی زانویش نیز در دیدار سوپرکاپ اروپا در مقابل چلسی آسیب دید.
مارتینز با وجود مصدومیت در دیدار سوپرکاپ اروپا گل تساوی بایرن مونیخ را در دقیقه 120 به ثمر رساند. مارتینز گفت: "من به مدت 20 الی 30 دقیقه هیچ مشکلی نداشتم، اما پس از بازی مصدومیتم مجددا شروع شد."در همین حال، ماتیاس سامر مدیر ورزشی بایرن مونیخ، پس از آسیب دیدگی مارتینز قصد دارد از فدراسیون فوتبال اسپانیا به دلیل این آسیب دیدگی شکایت کند.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
schweinsteiger-bastian-514.jpg

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،باستین شواین اشتایگر ستاره باتجربه باشگاه بایرن مونیخ هشدار داده که ممکن است برای مدتی طولانی از میادین ورزشی به دور بماند.
این ستاره 29 ساله در جریان بازی بایرن مقابل فرایبورگ که با تساوی 1-1 به پایان رسید دچار پیچ خوردگی قوزک پا شد و بدین ترتیب دربازی تیمش در سوپرکاپ اروپا ودر مصاف با چلسی غایب بود و حالا نیز در اردوی تیم ملی آلمان حضور ندارد.
شواین اشتایگر حالا در صحبت هایی اعلام کرده که مشخص نیست که تا چه زمانی از میادین ورزشی به دور است و یادآوری کرد که مصدومیتش نگران کننده تر از آن چیزی است که درابتدا به نظر می رسید.شواینی درصحبت هایی که در توتومرکاتو وب منتشر شد گفت:« متاسفانه من آنقدرها که فکر می کردم خوب نیستم. با آرامش به جلو می روم و تلاشم را می کنم که به بهترین نحو ممکن ریکاور کنم ولی درحال حاضر حتی نمی توانم به توپ ضربه بزنم. امیدوارم هفته بعد بهتر شوم و بتوانم به زمین تمرین بازگردم.»آلمان روز جمعه مقابل تیم ملی اتریش قرار خواهد گرفت و هفته آینده به جزایر فارو سفر خواهد کرد تا بازیهایش درمرحله مقدماتی جام جهانی 2014 در قاره اروپا را دنبال کند.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=2]گومز: از بازگشت به مونیخ احساس خوبی دارم[/h]
mario-gomez-jubel-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ماریو گومز مهاجم سابق بایرن مونیخ که برای دیدار تیم ملی آلمان مقابل اتریش از سوی یواخیم لوو به اردوی تیم ملی دعوت شده است از بازگشت به مونیخ احساس خوبی دارد.
ماریو گومز در مورد بازگشت خود به مونیخ می گوید: "احساس خیلی خوبی دارم که به مونیخ برگشته ام. برای بازی کردن در آلیانز لحظه شماری خواهم کرد".

تیم ملی آلمان فردا (جمعه) در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی باید در ورزشگاه آلیانز آرنا باید باید مصاف تیم ملی اتریش برود.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=2]لام: رسیدن به رکورد 100 بازی ملی مهم نیست[/h]
philipp-lahm-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،[FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]فیلیپ لام، کاپیتان تیم ملی آلمان، اعلام کرد رسیدن این تیم به جام جهانی 2014 مهمتر از رسیدن خودش به رکورد 100 بازی ملی است.[/FONT]
این مدافع باتجربه در دیدار فردا شب ژرمن ها مقابل اتریش، به رکورد 100 بازی ملی خواهد رسید اما او تاکید کرد که کسب سه امتیاز این دیدار، مسئله اصلی است.
[FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]او به خبرنگاران گفت:" صدمین بازی ملی من یک موضوع کوچک است. مهمترین مسئله، پیروزی در این دیدار است."[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]شاگردان لوو در حال حاضر در صدر گروهش قرار دارد و اگر بتوانند در دو دیدار پیش رو مقابل اتریش و جزایر فارو به پیروزی برسند، عملا صعودشان به جام جهانی برزیل را قطعی خواهند کرد.[/FONT]لام همچنین از رودی فولر، سرمربی سابق تیم ملی آلمان، که برای اولین او را به اردوی ژرمن ها دعوت کرد، تشکر کرد و گفت:" تشکر بسیار از رودی فولر زیرا وقتی برای اولین بار به تیم آلمان دعوت شدم، خیلی جوان بودم. 7 ماه قبل از آن یک بازیکن آماتور بودم."
او در مورد جامی که اکنون بیش از همه به دنبال فتح آن است گفت:" بیش از همه به دنبال قهرمانی در جام جهانی 2014 هستم."

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=2]شقیری: کسب سه گانه باعث شده همه به دنبال شکست دادن بایرن باشند[/h]
xhardan-shaqiri-oben-ohne-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،[FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]ژردان شکیری، هافبک بایرن، معتقد است که فصل موفق باواریایی ها که با کسب یک سه گانه به پایان رسید، انگیزه حریفان برای شکست دادن این تیم را افزایش داد.[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif] بایرن فصل گذشته به اولین تیم آلمانی تبدیل شد که توانست به یک سه گانه تاریخی برسد اما شکیری فکر نمی کنم که این موفقیت ها موجب ترس هیچ یک از تیم های بزرگ اروپایی شده باشد.
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]او به خبرنگاران گفت:" هیچ یک از تیم های بزرگ اروپایی از یکدیگر نمی ترسند. به همین دلیل آنها از بایرن هم ترسی ندارند.[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]در ذهن بهترین بازیکنان فوتبال اروپا جایی برای ترس وجود ندارد. هر بازیکن بزرگی ترس را از ذهنش دور می کند.[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]هیچ کس با این فکر به زمین نمی رود که " وای، ما باید مقابل بایرن قرار بگیریم". واقعا اینطور نیست. اگر هم احساسی وجود داشته باشد، انگیزه برای شکست دادن تیمی است که به سه گانه رسیده است."[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]این ستاره سوئدی همچنین در مورد رابطه اش با پپ گواردیولا گفت:" پپ می داند که دقیقا چطور با بازیکنانش رفتار کند. این فوق العاده است. او دقیقا نشان می دهد که چقدر به ما اطمینان دارد.[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]او یک انگیزه دهنده قوی است و کار کردن با او بسیار جالب است. تردیدی ندارم که دوران خوبی با او خواهیم داشت."[/FONT]

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
[h=2]نویر: آلابا از من می ترسد[/h]
manuel-neuer-david-alaba-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،در آستانه دیدار حساس دو تیم آلمان و اتریش در چهارچوب رقابت های انتخابی جام جهانی، مانوئل نویر به تشریح شرایط تیمش پرداخت.
سنگربان آلمان در رابطه با بازی روز جمعه با اتریش، به روزنامه AZ چاپ مونیخ گفت:"بازی مقابل اتریش یکی از حساس ترین بازی های این مرحله است و نباید در مونیخ هیچ امتیازی از دست دهیم."
مانوئل نویر پیش بینی کرد که بازی سختی را در مقابل اتریش، در استادیوم آلیانس آره نا پیش رو دارند، با توجه به اینکه آلمان از سال 2006، در هیچ یک از بازی هایش در این استادیوم پیروز نشده است. وی در مورد تیم اتریش گفت:"اتریش همیشه مقابل ما خوب ظاهر می شود، آنها بازیکنان خوبی در بوندسلیگا دارند و می خواهند ما را شکست دهند، که البته ما این اجازه را به آنها نخواهیم داد."در صورت اعلام ضربه پنالتی در بازی روز جمعه به نفع اتریش و قرار گرفتن آلابا، هم تیمی وی در بایرن مونیخ پشت ضربه ، نویر با خنده گفت:"داوید می ترسد که مقابل من قرار گیرد."در خصوص موقعیت تیم آلمان در جام جهانی آینده، وی افزود:"ما در چهار تورنمنت بزرگ گذشته، جزو چهار تیم برتر بوده ایم. بوندسلیگا در سالهای گذشته پیشرفت خوبی داشته است و قرار گرفتن دو تیم آلمانی در فینال لیگ قهرمانان، باعث شد تیم ما با افزایش اعتماد به نفس بیشتر به جام جهانی برود و تیم های دیگر به ما احترام بگذارند."

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
steven-gerrard-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،کاپیتان تیم ملی انگلیس و باشگاه لیورپول انگلیس اظهار می کند در صورت جدایی از لیورپول بایرن مونیخ مهمترین گزینه اش بوده است. او همچنین اعتقاد دارد سبک بازی مونیخی ها بسیار لذت بخش است.
استیون جرارد در گفتگو با شبکه sky sport 2 انگلیس درباره این موضوع می افزاید : بله این واقعیت دارد اگر من می خواستم از لیورپول جدا شوم حتما به یکی از دو باشگاه بایرن مونیخ یا رئال مادرید می پیوستم. بایرن مونیخ در کنار رئال و بارسا همواره جز گزینه های احتمالی من بود ولی در نهایت به خاطر تماشاگران لیورپول تصمیم گرفتم تا به حرفه بازیگریم را در این باشگاه ادامه دهم و آن را همین جا نیز خاتمه دهم."

استیوی جی فوتبال انگلیس اضافه می کند : بایرن همواره جز بهترین های اروپا بوده و خواهد بود. سبک بازی آنها بسیار دیدنی و لذت بخش است. آنان همواره از بهترین مربیان فوتبال جهان سود می برند این نکته کلیدی باشگاه آلمانی محسوب می شود. زمانیکه که سوارز قصد داشت لیورپول را ترک نماید من به او گفتم اگر می خواهی باشگاه را ترک کنی تنها به یکی از سه باشگاه بایرن، بارسا یا رئال ملحق شو زیرا جدا شدن از لیورپول و پیوستن تو به غیر از این سه تیم یک برگشت به عقب برایت محسوب می شود، آرسنال برای تو گزینه خوبی نخواهد بود.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
matthias_sammer_nachdenklich_514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،[FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]ماتیاس سامر، مدیر ورزشی بایرن مونیخ، به انتقادات اخیر از پپ گواردیولا واکنش نشان داد.[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif] سرمربی اسپانیایی در این تابستان جانشین یوپ هاینکس شد و علی رغم نتایج نسبتا خوبی که تیمش گرفت، از جمله قهرمانی در سوپرکاپ اروپا، بعضی معتقدند که او در تیمی که فصل گذشته به یک سه گانه تاریخی رسید، تغییرات بیش از اندازه ایجاد کرده است.
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]اما سامر اعتقاد دارد که ارزیابی عملکرد گواردیولا بسیار زود است و باید بیش از صبر کرد زیرا او برای پروژه ای بلند مدت به بایرن آمده است.[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]او به کیکر گفت:" فکر می کنم بعضی از اظهارنظرها در مورد گواردیولا نادرست است زیرا اگر فصل گذشته را خیلی جزئی آنالیز کنید، ایده آل گرایانه است که بگوییم همه چیز بی نقص بود.[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]شیوه بازی ما مناسب آینده نبود. گواردیولا به دلایل استراتژیک انتخاب شد. ما باید به او زمان بدهیم."[/FONT]گواردیولا در طول 4 فصل هدایت بارسا، 14 جام مختلف با این باشگاه به دست آورد اما پیش از برعهده گرفتن هدایت بایرن، یک سال استراحت کرد.

بالا