قصد بازنشستگی ندارم !
FCBayern.ir- مهاجم شوخ طبع و دوست داشتنی بایرن دیروز در پاسخ به سوالات FCBayern.de از عدم علاقه برای بازنشستگی و سرگرمی هایش در مونیخ صحبت کرد.
در زیر خلاصه ای از اظهارات مهاجم 35 ساله پرویی را می خوانیم:
چشم انداز بایرن در این فصل
هرچند ما در بوندسلیگا جایگاه بسیار خوبی داریم و در جام حذفی و لیگ قهرمانان نیز شرایط عالی است اما باید با اعتماد به نفس فقط به فینال لیگ قهرمانان نگاه کنیم. ما قصد داریم دوباره همه جامها را برای خود تصاحب کنیم. البته ابتدا باید در دور برگشت مقابل آرسنال پیروز شویم، چون فعلاً این خیلی مهم است. حضور پپ گواردیولا در بایرن نیز باعث آرامش بیشتر بازیکنان برای رسیدن به این مهم شده است.
هم بازیهای پیشین مورد علاقه
من با بسیاری از بازیکنان خوب هم تیمی بوده ام. بازیکنانی نظیر مهمت شول، میشائیل بالاک، فرانک لمپارد و مسوت اوزیل. همچنین بسیار به بازی کنار باستین شواینی علاقه دارم. تیاگو نیز بازیکن فوق العاده ای است. در کل با اکثر بازیکنان بایرن ارتباط خوبی دارم.
فیلم های مورد علاقه
من سعی می کنم با همسرم دو بار در هفته به سینما بروم. حتی در خانه، در حال راه اندازی یک سینمای کوچک خانگی هستم. من فیلم های با ژانرهای مختلف را نگاه می کنم- فیلم اکشن و کمدی و ... به خصوص من دیدن فیلم های با زمینه ی تاریخی مثل "گلادیاتور" را دوست دارم.
روزهای پس از بازنشستگی
اولاً، من می خواهم برای چند سال دیگر به بازی کردن ادامه دهم. اما به طور کلی، تصور می کنم در آلمان بمانم. بچه های من اینجا متولد شده اند، آنها تقریبا به طور کامل به زبان آلمانی مسلط می باشند و فکر نمی کنم اینجا را ترک کنم.