• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بنده قهرمانی تیم بایرن مونیخ در بوندس لیگای المان رو به همه هواداران این تیم تبریک عرض میکنم.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
ترکیب دو تیم

بارسلونا : تراشتگن، آلبا، آلوس، پیکه، ماسکرانو، راکیتیچ، اینیستا، بوسکتس، نیمار، سوارز، مسی

بایرن مونیخ : نویر، بن عطیه، بواتنگ، برنات، لام، آلونسو، رافینیا، شواین اشتایگر، مولر، تیاگو، لواندوفسکی

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
بریم به امید برد نماینده آلمان:general601:

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
اصلا بایرن آماده نبود
نبود ریبری و روبن یکطرف
نبود الابا بداشتوبر و مارتینز یکطرف
خیلی بد بازی کردن مدافعان
باید دفاعی تر بازی میکردیم توی نیوکمپ

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
من نمیفهمم روی چه حسابی میکن بواتنگ مدافع خوبیه؟
پارسال که سر برگشت کندش تو بربابئو بایرن گل خورد و با همون یه گل بایرن باخت
دیشبم که روی گل دوم تر زد
برنات هم که روی گل اول اشتباه بچه گانه و کشنده ای انجام داد
شواینی هم که بود و نبودش زیاد فرقی نداشت

vahidreza64

Registered User
لایک‌ها
173
توصیه گوستاوو به دی بروین؛ به بایرن برو!

624-de%20bruyne-%20gustavo.jpg

FCBayernfans.ir-
لوئیز گوستاوو هافبک اسبق بایرنی ها معتقد است با عملکردی که دی بروین دارد می تواند با حضور در مونیخ به پیشرفت خود ادامه داده و آن را بهتر ازقبل نمایید.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛گوستاوو که در دو فصل اخیر در ولفسبورگ حضور دارد به هم تیمی خود پیشنهاد می کند که برای پیشرفت و قدم بعدی می تواند بایرن مونیخ را انتخاب کند .

او در این رابطه به کیکر می گوید:"او خود می داند که چه می خواهد اما می توانم به او اطمینان دهم که باشگاهی بهتر از بایرن مونیخ برای او کم پیدا می شود.کوین یک بازیکن خیلی خوب است که روزی به یک باشگاه بزرگ خواهد پیوست ".

این در حالی است که پاتریک دی کاستر (مدیر برنامه کوین دی بروین) در این رابطه به Talk Sport گفته است:" بله،باشگاه های پی اس جی،منچستر سیتی و بایرن مونیخ با من برای این موضوع تماس گرفته اند".

vahidreza64

Registered User
لایک‌ها
173
گواردیولا : نیازی به بحث در مورد آینده گوتزه نیست

FCB-MAN-GOTZE.jpg

FCBayernfans.ir - پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ در کنفرانس خبری پیش از مسابقه با فرایبورگ اعلام کرد از عملکرد گوتزه راضی است و نیازی به بحث در مورد این بازیکن نیست.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ; گواردیولا در کنفرانس خبری عنوان کرد :"ماریو در بازی ها کمک زیادی به ما می کند و همیشه با روحیه به زمین می رود.این تصمیم من بود که در دیدارهای اخیر او روی نیمکت باشد و بقیه بازیکنان بازی کنند. این نشانه ی عدم اعتماد به بازیکن نیست. من از سطح بازی او بسیار راضی هستم و نیازی به بحث در مورد ماندن یا رفتن او به تیم دیگر نیست."

اخیرا بکن باوئر انتقاداتی در مورد بازیکن 22 ساله بایرن مونیخ مطرح کرده است. گواردیولا در این مورد گفت :"این انتقادات فقط نظر شخصی هستند. موارد دیگه ای است که باید در مورد آنها صحبت کرد" پپ در انتهای این کنفرانس در مورد ماندن در بایرن گفت:"1 سال زمان زیادی است و من سال آینده در مونیخ هستم و شما هر بار این سوال رو می توانید در کنفرانس ها از من بپرسید !"

vahidreza64

Registered User
لایک‌ها
173
ناپولی به دنبال بازگرداندن رینا

pepereina-624.jpg

FCBayernfans.ir- باشگاه ناپولی ایتالیا قصد دارد سنگربان نیمکت نشین تیم فوتبال بایرن مونیخ را به خدمت بگیرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ دروازه 32 ساله بایرنی ها بکسال برای تیم ناپولی به میدان رفته بود و پس ار جدایی از این تیم با قراردادی 3 ساله به بایرن مونیخ پیوسته بود.

بنابر ادعای وب سایت football-italia رافائل بنیتز قصد دارد سنگربان با تجربه بایرن را برای سال آینده به خدمت بگیرد و به زودی برای جذب این بازیکن با بایرن مونیخ وارد مذاکره خواهد شد.

گفته می شود رینا هم علاقه ای به ادامه حضور در باشگاه بایرن ندارد و از مدیران این تیم درخواست کرده با خروج او موافقت کنند.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
دوتا گل اول بایرن به والنسیا واقعا بی نظیر بودن
هر دوتا با پاس لام و ضربه مولر
مخصوصا اولی که فوق العاده بود 5 تا پاس تک ضرب و ضربه زیبا و تموم کننده مولر
اونایی که ندیدن حتما ببینن

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254