• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران تیم ملی آلمان | Deutschland Fußball-Nationalmannschaft

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
فیلیپ لام از فوتبال ملی خداحافظی کرد

philipp-lahm-of-germany-lifts-the-world-cup-trophy..jpg

DFB.ir- در حالی که طرفداران فوتبال آلمان همچنان از قهرمانی تیم ملی آلمان در رقابتهای جام جهانی خوشحال بودند، کاپیتان فیلیپ لام با اعلام خبر بازنشسگی خود از تیم ملی کام آنها را تلخ کرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ کاپیتان فیلیپ لام که هفته گذشته به همراه تیم ملی فوتبال آلمان به عنوان قهرمانی جهان نایل آمده بود از حضور در تیم ملی کناره گیری کرد.

فیلیپ لام پس از اعلام این خبر گفت:" این بهترین زمان برای خداحافظی من از تیم ملی بود من از سالهای حضورم در تیم ملی واقعا لذت بردم و بسیار خوشحال هستم."

فیلیپ لام که در تمامی رده های سنی برای تیم ملی آلمان به میدان رفته است در طول 10 سال حضور در تیم ملی ب 113 بار این پیراهن را بر تن کرد و 5 بار هم موفق به گلزنی شد.

فیلیپ لام که حضور در 3 جام جهانی 2006 ، 2010 و 2014 حضور داشت در رده ملی افتخاراتی همچون قهرمانی جهان در سال 2014 ، حضور در تیم منتخب جام جهانی در سال های 2006، 2010 و 2014 و حضور در تیم منخب جام ملتهای اروپا در سال 2008 و 2012 را در کارنامه خود دارد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
انتشار نامه خداحافظی فیلیپ لام

624-lahm-7.jpg

FCBayern.ir- کاپیتان فیلیپ لام که هفته گذشته موفق شده بود به همراه تیم ملی آلمان قهرمان جهان شود به طور رسمی از فوتبال ملی کناره گیری کرد.

فیلیپ لام نامه ای را نیز در این ارتباط منتشر کرد.

متن نامه کاپیتان فیلیپ لام

" دوستان عزیز فوتبالی من

در طول فصل گذشته من تصمیم گرفته بودم که در پایان جام جهانی از فوتبال ملی خداحافظی کنم و من روز دوشنبه به یواخیم لو خبر داده بودم که از تیم ملی کنار خواهم رفت و من واقعا خوشحال هستم که پایان دوران من در تیم ملی با قهرمانی جهان همراه شد.

امروز من به ولفگانگ نیرسباخ رئیس فدراسیون فوتبال آلمان تصمیمم را اطلاع دادم و از او و همچنین اعضای کادر فنی از جمله یواخیم لو ، هانسی فلیک آندریاس کوپکه و الیور بیرهوف به خاطر تلاش هایشان در این 10 سال تشکر کردم.

من سه روز در مرخصی خواهم بود و سعی میکنم به کارهای شخصی ام بپردازم و ذهنم را از مسابقات ملی دور کنم.

به خاطر تمام لحظات خوب از شما متشکرم

با نهایت احترام"

"فیلیپ لام"

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
آلمانی ها کاپ رو خراب کردن؟ مثل اینکه یه تیکش کنده شده!!!

Prima

Registered User
لایک‌ها
345
عکسش نیست!؟
منم با al2 هم نظرم
باید فتوشاپ باشه

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
برنامه بازی های آینده تیم ملی آلمان :

2014

3 سپتامبر: بازی دوستانه؛ آلمان-آرژانتین (دوسلدورف)
7 سپتامبر: مقدماتی جام ملت های اروپا؛ آلمان-اسکاتلند (دورتموند)
11 اکتبر: مقدماتی جام ملت های اروپا؛ لهستان-آلمان (ورشو)
14 اکتبر: مقدماتی جام ملت های اروپا؛ آلمان-ایرلند (گلزنکیرشن)
14 نوامبر: مقدماتی جام ملت های اروپا؛ آلمان-گیبرالتار (برمن)
18 نوامبر:بازی دوستانه؛ اسپانیا-آلمان (ویگو)

2015

25 مارس: بازی دوستانه؛ اسرائیل-آلمان (اورشلیم یا هیفا)
29 مارس: مقدماتی جام ملت های اروپا؛ گرجستان-آلمان
13 ژوئن: مقدماتی جام ملت های اروپا؛ گیبرالتار-آلمان
4 سپتامبر: مقدماتی جام ملت های اروپا؛ آلمان-لهستان (فرانکفورت یا ماین)
7سپتامبر: مقدماتی جام ملت های اروپا؛ اسکاتلند-آلمان
8 اکتبر: مقدماتی جام ملت های اروپا؛ ایرلند-آلمان
11 اکتبر: مقدماتی جام ملت های اروپا آلمان-گرجستان (لایپزیگ)
17 نوامبر: مقدماتی جام ملت های اروپا؛ آلمان-ایرلند (هانوفر)

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
آیا کسی هست به گوتزه ایمان نیاورده باشد؟:general601:

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
دیشب تیم زیر 19 ساله های آلمان با شکست دادن پرتغال قهرمان اروپا شد

o37f836o7lew6fblwoyi.jpg

اونها سال 2008 هم با شکست دادن ایتالیا قهرمان شده بودند. از اون تیم چند ستاره بیرون اومدن که تو قهرمانی 2014 بسیار موثر بودن

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
میروسلاو کلوزه از فوتبال ملی خداحافظی کرد

طرفداری - ماشین گلزنی آلمان ها در جام جهانی، سرانجام از فوتبال ملی خداحافظی کرد.

به گزارش فدراسیون فوتبال آلمان، این مهاجم سی و شش ساله باشگاه لاتزیو، پس از کسب عنوان آقای گل تمام ادوار تاریخ جام جهانی، تصمیم به خداحافظی از فوتبال ملی گرفت. کلوزه که در 137 بازی ملی، 71 گل به ثمر رساند، در مورد تصمیمش گفت:

"با قهرمانی جهان در برزیل، رویای کودکی ام محقق شد و من خوشحال و مفتخرم که در تیمی بودم که توانست چنین موفقیت بزرگی را به فوتبال آلمان، هدیه کند. لحظاتی هیجان انگیز و به یاد ماندنی را در تیم ملی سپری کردم. چند هفته قبل، دوباره چنین افتخاری نصیبم شد. فکر می کنم حالا، بهترین زمان برای خداحافظی از تیم ملی باشد."

"می خواهم در اینجا از فدراسیون فوتبال آلمان، رییس فدراسیون، بازیکنان، هواداران و البته سه فردی که در طول این 13 سال، مربی من در تیم ملی بودند، تشکر کنم. به خصوص از یواخیم لو تشکر می کنم که همیشه به من اعتماد داشت و احترامی دو جانبه، در صحبت های ما بود. در هر صورت دیگر همکاری ما به پایان رسیده است."

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
بعد از لام و کلوزه حالا پر مرتساکر هم در 29 سالگی و با 104 بازی ملی از تیم ملی خداحافظی کرد.
مرتساکر همین اولین بازی ملیش رو در سال 2004 مقابل ایران در ورزشگاه آزادی انجام داده بود.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
بعد از لام و کلوزه حالا پر مرتساکر هم در 29 سالگی و با 104 بازی ملی از تیم ملی خداحافظی کرد.
مرتساکر همین اولین بازی ملیش رو در سال 2004 مقابل ایران در ورزشگاه آزادی انجام داده بود.
نسل طلایی

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تیم بانوان آلمان قهرمان جام جهانی جوانان شد

bv2acpvcmaaldbh.jpg

طرفداری - تیم زیر 20 ساله های بانوان آلمان قهرمان جام جهانی شد.

به گزارش سایت فیفا، تیم ملی جوانان آلمان با غلبه بر نیجریه در وقت های اضافی برای چهارمین بار قهرمان جام جهانی شد. در بازی فینال که در مونترال کانادا برگزار شد تیم آلمان موفق شد با نتیجه 1- 0 نیجریه را شکست داد و قهرمان این رقابت ها شد. تک گل تیم آلمان را در این بازی پترمن در دقیقه 98 به ثمر رساند. در بازی رده بندی هم تیم فرانسه با شکست دادن کره شمالی به مقام سوم رسید.
از نکات جالب این دوره از مسابقات می توان به تعداد کارت های قرمز [0] اشاره کرد.

bv3h-ahicaamj5-.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بهترین بازیکنان جوان فوتبال آلمان برگزیده شدند

eshtsrg.jpg

طرفداری - سارا دابیتس، یولیان برانت، نیکلاس اشتارک و بندیکت گیمبر برنده گان مدال فریتس والتر در سال 2014 خواهند بود.

به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال آلمان، جایزه فریتس والتر هر ساله به بهترین بازیکنان جوان سال اهدا خواهد شد. این جوایز در مراسمی که روز 7 سپتامبر برگزار خواهد شد به برندگان اهدا می شود. در رده زیر 20 سال بانوان سارا دابیتس که همراه این تیم قهرمان جام جهانی شد مدال طلا را به خود اختصاص داد.

در رده زیر 19 سال نیکلاس اشتارک کاپیتان تیم زیر 19 ساله های آلمان که ماه گذشته همراه این تیم قهرمان اروپا شد به عنوان بهترین بازیکن این رده انتخاب شد. اشتارک هم اکنون عضو باشگاه نورنبرگ است. در رده زیر 18 سال یولیان برانت ستاره جوان بایرلورکوزن که از فصل گذشته در تیم اصلی بازی می کند و همراه تیم زیر 19 ساله ها قهرمان اروپا شد بهترین بازیکن شناخته شد. بایرلورکوزن در این رده یک نماینده دیگر هم داشت، لوین اوزتونالی هم مدال نقره این رده را دریافت خواهد کرد. در رده زیر 17 سال بندیکت گیمبر بازیکن ملی این رده و باشگاه هوفنهایم که فصل گذشته همراه با این تیم قهرمان نوجوانان آلمان شد به عنوان بهترین بازیکن انتخاب شد.

bv9pgcuigaertmq.jpg

بسیاری از برندگان جایزه فریتس والتر در سال های اخیر به تیم ملی و سطح اول فوتبال آلمان رسیده اند. ماریو گوتسه که گل قهرمانی آلمان در جام جهانی را به ثمر رساند دو بار در سال های 2009 و 2010 مدال طلای رده سنی خود را دریافت کرد. هم اکنون 15 نفر از برندگان این مدال در تیم ملی آلمان حضور دارند.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
8d5c42d3-e13a-4353-9649-c8de83e8e564-cb.Jpeg
باستین شواین اشتایگر، کاپیتان جدید تیم ملی آلمان

سه شنبه 11 شهریور ساعت 18:36

یواخیم لو سرمربی موفق تیم ملی آلمان، امروز باستین شواین اشتایگر را به عنوان کاپیتان جدید تیم ملی آلمان برگزید. پس از خداحافظی کاپیتان فیلیپ لام از تیم ملی آلمان، گمانه زنی در مورد کاپیتان بعدی این تیم از هفته ها پیش شروع شده بود و حالا مانشافت کاپیتان جدید خود را می شناسد.

یواخیم لو در این مورد گفت : "باستین یک **** واقعی است. او همواره مسئولیت هایش در تیم ملی را را با جدیت انجام می دهد؛ چه در داخل و چه در خارج از زمین.من و دیگر اعضای کارد فنی به او ایمان کامل داریم.

او به خوبی بازیکنان دیگر را متحد می کند .هر زمان که به او نیاز داریم او در دسترس است. باستین کاپیتان بزرگی برای تیم ملی آلمان خواهد بود."

شواینی 30 ساله بیش از 100 بازی ملی برای تیم آلمان انجام داده است

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
توماس اشنایدر دستیار جدید یواخیم لوو شد

13920605000017_PhotoA.jpg

سر مربی تیم ملی آلمان با معرفی دستیار جدیدش باعث ایجاد شگفتی در فوتبال کشورش شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، «یواخیم لو» تا قبل از جلسه مطبوعاتی سه‌شنبه (امروز) بارها عنوان کرده بود، دستیار جدیدش را در آستانه بازی دوستانه چهارشنبه با آرژانتین و یکشنبه با اسکاتلند معرفی نخواهد کرد. اما امروز همه را شگفت‌زده کرد. زیرا در کنار معرفی باستین شواین اشتایگر به عنوان کاپیتان جدید تیم ملی،‌ از این نکته که در آینده چه کسی به جای هانس دیتر فلیک، در کنارش روی نیمکت خواهد نشست،‌نیز نام برد.

سرمربی آلمان که تا بازی فینال جام جهانی 2014 به مدت 6 سال با «فلیک»‌ دستیار شماره یک خود همکاری کرد،‌ پس از قهرمانی وی را به خاطر نقل مکان به فدراسیون فوتبال کشورش و برعهده گرفتن پست مدیریت ورزشی این سازمان،‌از دست داد.

به همین خاطر او حدود 7 هفته فرصت داشت تا در مورد این که چه کسی دستیار نخست‌اش شود،‌مطالعه کند.

13930611000680_PhotoL.jpg

به همین دلیل نام وی را به خبرنگاران گفت. لو اظهار داشت: توماس اشنایدر پس از این به عنوان دستیار با من در تیم ملی همکاری خواهد کرد.

اشنایدر 41 ساله که در دوران مربیگری «لو» در تیم اشتوتگارت یعنی در سال‌های 1995 تا 1998 بازیکن و شاگردش بوده،‌ پس از این قرار است وظایفی که فلیک برعهده داشت، انجام دهد و به سرمربی تیم قهرمان جهان کمک کند.

لو افزود: براساس توافق و قراردادی که امضا شده، اشنایدر با تیم ملی تا جام ملت‌های 2016 همکاری خواهد کرد. توماس کاملا مناسب کادر مربیگری آلمان است. از نظر قابلیت‌های شخصی‌اش و توانایی‌هایش به عنوان مربی من صددرصد اطمینان دارم.از این که کار مشترکی خواهیم داشت، خوشحالم و استقبال می‌کنم.

براساس تصمیم گرفته شده «اشنایدر» در پیکارهای بعد از دیدار با اسکاتلند، فعالیتش را به عنوان دستیار شروع خواهد کرد.

بالا