• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران تیم ملی آلمان | Deutschland Fußball-Nationalmannschaft

al2

Registered User
تاریخ عضویت
26 نوامبر 2011
نوشته‌ها
4,120
لایک‌ها
3,254
محل سکونت
کرمان
عکس یادگاری گوتسه و مسی پس از فینال
که گوتسه در اینستاگرامش گذاشته
4.jpg
 

Super Bayern

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
2,200
لایک‌ها
2,632
ستاره چهارم اینجاست درست روی قلب تو

welt_meister_14.jpg


نوبتی هم باشد نوبت ماست شاید همین تابستان شاید ریودوژانیرو. این جمله در چند یاد داشتم در دو سال گذشته دیده شده و روزی که این کلمات را می نوشتم به این کلمات ایمان داشتم


DFB.ir - مسیری که از سال ها پیش آغاز شده بود و میشه یک گام کم می آورد حالا دیگر نمی خواستند برای جاودنگی بیش از این صبر کنند، پیشرفت نسل جدید آلمان درتمام سطوح سنی و باشگاهی گام به گام قدم ها را برداشت و حالا زمان به ثمرنشاندن همه برنامه ریزی ها رسیده بود. در این بین نکاتی هم بود که برای تعدادی از ما علاقه مندان قدیمی آزار دهنده به نظر می رسید برخی شنیده ها و انتقادات غیر منصفانه و غیر کارشناسی از ترکیبی که از حمایت و رضایت ملت آلمان برخوردار، بسیار آزار مان داد؛ در سایت و شبکه های اجتماعی افرادی که درک درستی از فوتبال نداشتند و با درج نظرات ناآگاهانه و شتاب زده خود به عنوان کامنت و غیره تیم را مورد عتاب قرار داده و آرامش را از ما می گرفتند، در تمام این سال ها رنج بردیم از انتقادها به لو و بازیکنان، باید گفت حتی این قهرمانی اگر میسر نمی شد هم آلمان بهترین تیم این جام و حال حاضر جهان است. درست است؛ شاید به بهترین ها جام نمی دهند همان گونه که اعضای بایرن مونیخ و بارسلونا در برهه ای نگرفتند و امضای این برتری با گل گوتسه درج شد و عدالت اجرا گردید عدالتی که باید رعایت می شد خرافات و قانون بیست و چهار هم می گفت اینبار مانشافت به جام خواهد رسید و عدم قهرمانی آنها بار دیگر بی رحمی این ورزش را نشان می داد.آرژانتین که تا همین جا هم شایستگی اش را نداشت و با بخت و اقبال به فینال رسیده بود حالا به خوبی فرصت هایش را از دست داد، مربی شان اشتباه می کرد تا کمک به اجرای عدالت کند.

ترکیب آلمان در مسابقات بسیاری را شگفت زده کرد ترکیبی که بی نقص کار کرد و مسیر را تا جاودانگی را بدون هیچ لغزشی ادامه داد؛ درست است برخی تحت تاثیر بازی های رایانه ای خواستار تغییر سیستم بودند انگار سیستم یک شبه پایه ریزی شده است که حالا تغییرش دهند اینجا با زدن یک دکمه نمی توان سیستم را تغییر داد سیستم بی نقص فوتبال آلمان اکنون ثبت در تاریخ است و شاید زمان آن رسیده باشد بعضی ها بدانند بهترین سیستم و بازیکنان به طور اتفاقی دست مربی قرار نمی گیرد و مربی است که باید بهترین بازی ها را بگیرد بد نیست زاویه دید خود را تغییر دهیم و قبول در عتاب قرار دادن یواخیم لو به عنوان ناکام ذره ای انصاف رعایت نشده است و دوران گذشته راهم به یاد بیاوریم لویی که در غیاب لشکر مصدومان خود در همه انتخاب هایش اشتباهی نداشت و بر اشتباهات خود نیز لجبازی نکرد و راه قهرمانی را هموار کرد بی شک هدایت او تا قهرمانی انکار نشدنی است لویی که به عقیده من از پشتوانه بی بدیلی چون گواردیولا هم به خوبی تاثیر گرفت، گواردیولایی که با آمدنش به بایرن کمک کرد تا نقایص سیستم لو نیز برطرف شود و بی شک نقش فراوانی در این قهرمانی دارد که به زودی در مقاله ای به آن خواهم پرداخت.

از بازیکنان چه بگوییم بازیکنانی که از تمام توان خود مایه گذاشتن و وظایف خود را به درستی انجام دادند و تا ابد در خاطرما و آلمان ها به یاد ماندنی و ثبت شدند. نویر که وظایف دروازه بانی را تغییر و وارد فاز تازه ای کرد، پودولسکی و مرته ساکری که کمتر از انتظار بازی کردند و لی روحیه تیمی را فراموش نکرده و به کمک تیم آمدند، لام که هر جا گفتند بازی کرد و درخشید، اوزیل که بار سنگین مسولیت در پست غیر تخصصی از کیفیتش نکاست، هوودس که در پست غیر تخصصی اش تا آخرین لحظه جنگید، بواتنگ، هوملس،
شواینی و خدیرا که مصدومیت هیچ از توانشان نکاست و جلوی همه ستارگان نامدار روبروی خود ایستادند، کلوزه که مصدوم بود ولی اراده پولادینش اعداد را جا به جا کرد، مولر که ساده است ولی برای ما بهترین است، شورله ای که هر گاه نیازش داشتیم به دادمان رسید پاس فوق العاده اش در فینال را فراموش نمی کنیم ، کروس که وصفش در حروف نمی گنجد و سایرین که باعث شدند آلمان یک تیم باشد تا چند ستاره. همه و همه در کنار هم کاری کردند که دوست نداریم بیست و سوم تیر به پایان برسد.

شاید لحظه ای که کلوزه دروازه برزیل را گشود بسیاری از ما احساساتی شدیم و لذتی که در این رکورد شکنی بود برایمان قابل وصف نباشد، با احترام به رونالدو و بدون مقایسه کلوزه با او به عنوان یکی از درخشانترین بازیکنان تاریخ میروسلاو کلوزه برای ما فراتر از یک مهاجم و یک قهرمان است و به ما اجازه دهید برای این رکورد شکنی از خود او هم خوشحال تر باشیم به جای پایین آوردن ارزش تک تک گل های او کلاه را به احترام قهرمان ما برداشته و فراموش نکنیم گل های بسیاری از رونالدو هم به چین، ژاپن، کاستاریکا،مراکش و غیره به ثمر رسیده که البته آن ها هم ارزشمند است مگر در جام جهانی گل کم ارزش هم داریم؟ چرا ما اینجوری هستیم و در مقابل رکود شکنی ها مقاومت می کنیم چرا ارزش همه چی را باید کم کنیم؟ حالا علی دایی باشد یا کلوزه. بهتر است به مهاجمی که در این سن رکورد ها را جابه جا می کند احترام بگذاریم و انصاف را چاشنی گفته هایمان کنیم.ارزش کار کلوزه مشخص است و چه خوشمان بیاید و نیاید در تاریخ ثبت شد تا شکسته شود.

گوتزه بازیکن گرانقیمت و ارزشمندی که من به او انتقادات فراوانی دارم نه اینکه او بازیکن کم اهمیتی باشد من انتظار بیشتری از او دارم من از گوتزه همین را انتظار دارم که دیشب کرد و با این گل و افزایش اعتماد به نفس اش بی صبرانه منتظرم از او در آینده بیشتر بشنوم. من در گوتزه پتانسیل هایی دیدم برای رسیدن به بهترین بازیکن جهان و حالا با این گل زمان تلاش برای این هدف نزدیک است.

بردن جام چهارم یعنی همه آنچه آرزویش را داشتیم. ما آلمان دوست ها عجیبیم نه شیفته بوندس لیگا به عنوان جذابترین لیگ شدیم( البته شاید برای ما باشد که البته این فقط برای ماست ولی چه کارش کنیم؟)، نه مانکن ها را داشتیم که شیفته جذابیت شان گردیم و حتی ما بدون جادوی مارادونا، زیدان، رونالدو، مسی و رونالدینیو عاشق تیم خود شدیم و هزار دلیل را برای دوس داشتن مان داریم. داشتن این جام برای هر کدام از ما فرا تر ازهر آرزویی بود. چه لذتی بالاتر از بردن جام در برزیل و داشتن این جام برای همیشه برای خودت، جامی که جان غالب ما رفت تا به ثمر رسید و از دونگا تا کاسیاس بردند تا به مارسید ولی در در جای درستش و به موقع به ما رسید هر چند که اشک ها ریختیم تا دیشب برای قهرمانی اشک بریزیم. برای خیلی از ما که دیدن جام جهانی بعد از نود شروع شد بارها شنیدیم که نود بهترین جام جهانی بهترین بوده و قبل از جام فکر می کردم این جام بیشترین شباهت ها را به جام نود دارد از حضور تیم ها در شرایط مطلوب و تیم های سابقا قدرتمند پس از مدت ها یا اولین بار تیم های مثل کلمبیا، بوسنی و غیره که هر کدام با تک ستاره هایی به این جام رسیدند درست مثل نود تیم های کم نشان مثل همان دوره با تک ستاره های خود آمدند ستارگانی چون ژکو، رودریگز، دژاگه، میکل، فقولی، هوندا، ساماراس ، اوچوا، ناواس و مدعیان با اینیستا، اوزیل، نیمار، بالوتلی، سوارز، روبن و بنزما آمدند همه چیز
آماده و مهیا شد تا دوهزار وچهارده به یاد ماندنی گردد و از همان لحظه آغاز نوید یک جام پرشگفتی را به بیننده می داد، جام در حالی آغاز شد که برزیل، آرژانتین، آلمان، ایتالیا، اسپانیا، انگلیس، هلند، فرانسه، بلژیک، کلمبیا و اروگوئه در قامت یک مدعی پای به جام گذاشتند هرچند که برخی خیلی زود به خانه بازگشتند. جام شروع شد گاهی تحت تاثیر قضاوت ها قرار گرفت، گاهی رطوبت بازیکنان را از نفس انداخت، این جام همه چی داشت از شگفتی های مختلف تا بهترین نیمه نهایی تاریخ همه چیز در دل این جام بود و چه جالب که فینال آن هم مشابه نود شد و خوشبختانه قهرمان آن هم مطابق میل ما آلمان بود.

جامی پر از شگفتی و رکود شکنی از کاستاریکا تا مکزیک، از دل شیر الجزایر تا صعود شگفت انگیز یونان، ز رضایت ایرانیان تا له شدن اسپانیا و بازی های نه چندان درخشان انگلیس و ایتالیا. درخشش دروازه بانان از دیگر نکات برجسته این جام بود که از حقیقی تا نویر همه و همه فراتر از انتظار ظاهر شدند ورکوردهایی که یکی پس از دیگری میشکست، از قهرمانی یک اروپایی در جام جهانی تا پیروزی اروپایی دیگر دررده بندی امریکای جنوبی، از گلزنی کلوزه تا بدترین شکست میزبان، از بدترین شکست برزیل تا پایان شکست ناپذیری برزیل در خانه همه و همه به یک باره شکستند.

بازی با برزیل اتفاقی بود که جدای هر نتیجه ای نمیشد از کنار آن به راحتی گذشت بازی که برای ما نود دقیقه رویا و خاطره بود و قطعا تا سال ها در خاطر ما می ماند و به آن می بالیم بازی طوری پیش رفت که شاید جزییات آن پانزده دقیقه را به خوبی به یاد نیاوریم ولی می دانیم که چه اتفاق شگفت انگیزی رخ داده است و لذت آن لحظه ای هم کم نمی شود واکنش های بازیکنان و کادر فنی بین نیمه و حین و پس از بازی بازیکنان و احترام به رقیب هم که بماند که به آن مفتخریم به راستی نمی شد این بازی تمام نمیشد؟
قهرمانی در برار آرژانتین به رویا می ماند بردن آرژانتین با سوپر استارش همان چیزیست که سالها آرزوی رسیدنش را کرده ایم و حالا تیم تاریخ ساز آلمان به آن رسیده است اکنون ما هم قهرمانیم و در تمام بحث های خود جای خالی قهرمانی جهان را دیگر حس نمی کنیم به تیم خود می بالیم تیمی که حتی اگر قهرمان هم نمی شد به آن ایمان داشته و ذره ای از علاقه مان به آن کم نمی شد این قهرمان حاصل وفاداری ما و روحیه شکست ناپذیر ژرمن هاست این بارما و آنها به حق خود رسیده و قدم آخر را هم درست و محکم برداشتیم و حالا ما قهرمانیم قهرمانی که تا شروع لیگ ها و مدت ها مزه و شیرینی بی وصفش از یادمان نمی رود و به آن دل می بندیم این قهرمانی تقدیم شما که لحظه ای به دوس نداشتن تیمت فکر هم نکردی اکنون ستاره چهارم این جاست درست روی قلب تو از آن محافظت کن و برای خودت نگه اش دار لیاقت این افتخار را داری.

احسان موسوی
 

Super Bayern

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
2,200
لایک‌ها
2,632
جام به خانه آمد

lahm_meister14_berlin.jpg


هواپیمای حامل تیم قهرمان جهان در برلین به زمین نشست تا مورد استقبال عظیم مردم آلمان قرار گیرد.

Dfb.ir- تیم ملی آلمان موفق شد به عنوان نخستین تیم اروپایی در خاک آمریکای جنوبی به قهرمانی جام جهانی خود دست یاید و با پشت سر گذاشتن حریفان خود به خصوص دو تیم مطرح آمریکای جنوبی برزیل و آرژانتین این مهم را به دست آورد و حال آنها با چهار قهرمانی بالاتر از ایتالیا پر افتخارترین تیم اروپایی شناخته می شوند علاوه بر قهرمانی ژرمنها که در 2014 به نخستین تیمی تبدیل شدند که چهار بار پیاپی به نیمه نهایی راه یافته است و کسب برترین گلزن تمامی ادوار جام جهانی به وسیله میروسلاو کلوزه و برترین برد در نیمه نهایی برابر میزبان با نتیجه 7 بر یک از دیگر سوغات برزیل می باشد.
 

Super Bayern

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
2,200
لایک‌ها
2,632
قهرمانی آلمان، قهرمانی فوتبال بود

champion_ger.jpg


زمانیکه نیکلا ریتزولی داور دیدار فینال جام جهانی 2014 سوت پایان مسابقات را بصدا درآورد ...




DFB.ir- زمانیکه نیکلا ریتزولی داور دیدار فینال جام جهانی 2014 سوت پایان مسابقات را بصدا درآورد، باستین شواین اشتایگر بازیکن با تعصب و جنگنده آلمان دیگر توان ایستادگی نداشت و در عظمت آن لحظه بزرگ اشکهایش سرازیر شد. اشکهایی که هزاران حرف ناگفته در آن بود. اشکهایی که به عظمت سکوت چندین ساله شواین اشتایگر بود و شاید در آن لحظه تاریخی تنها کسی که واقعا معنی آن اشکها را درک میکرد دوست و یار دیرینه او، فیلیپ لام بود. ژرمن ها اکنون مزد نه چند ماه تلاش بلکه به گفته یواخیم لو سرمربی آلمان مزد 10 سال تلاش خود را از فوتبال گرفتند. بعد از حذف فاجعه بار آلمان از جام جهانی 98 و یورو 2000 استارت کاری عظیم زده شد. برنامه ای طولانی مدت برای رشد و پرورش نیروی جوان و حتی خردسال! بله سرمایه گذاری پایه ای از این سنین در آلمان آغاز شد و در کنار این کودکان، کار بر روی جوانان نیز مد نظر قرار گرفت. فاز اول این طرح از سال 2004 یعنی 10 سال قبل اجرا شد. زمانیکه یورگن کلینزمن سرمربی آلمان شد و یواخیم لو به عنوان دستیار با وی شروع به کار کرد. در این مرحله جوانان جویای نامی نظیر شواین اشتایگر، فیلیپ لام، لوکاس پودولسکی، پر مرته ساکر، دیوید اودونکور، رابرت هوت و تیمو هیلدبراند به ترکیب تیم اضافه شدند تا با قرار گرفتن در کنار بازیکنان با تجربه تر نظیر اولیور کان، ینس نووتنی، میشائیل بالاک و تورستن فرینگز ترکیبی آرمانی از آلمان ایجاد نمودند. فوتبالی که آلمان از آن زمان ارائه داد کمی متفاوت با آلمان سابق بود. تمام مولفه های فوتبال آلمان در آن وجود داشت اما موارد دیگری نیز به آن اضافه شده بود. سبک آلمان نه توتال فوتبال هلند، نه تیکی تاکای اسپانیا (که البته هنوز بوجود نیامده بود) و نه جوکوبونیتو برزیل بود. آلمان سبک خاص و جدید خودش را داشت که آنها را از سایر تیمها جدا میکرد. هنوز برای این سبک نامی در نظر نگرفته اند اما بین هواداران آلمان بیشتر بعنوان فوتبال ناب آلمانی شناخته می شود. این سبک با پرس از جلو، بازی رو به جلو و تماشاگر پسند همراه است. آلمان با این سبک در جام جهانی 2006 که میزبان آن بود تا نیمه نهایی پیش رفت اما در این مرحله مغلوب رقیب سنتی در اروپا یعنی ایتالیا شد. داستان در یورو 2008 هم همینگونه بود و اینبار در فینال و در مقابل اسپانیا تن به شکست داد. فاز دوم این طرح ملی در سال 2010 بوقوع پیوست که در پی مصدومیت چندین بازیکن آلمان، یواخیم لو از تعدادی از بازیکنان جوان آلمان که سال قبل قهرمان جوانان اروپا شده بودند استفاده کرد. تیم نتایج خیره کننده ای بدست آورد، که بردهای با 4 گل مقابل دشمن دیرینه انگلیس و آرژانتین از جمله این موارد بود اما بازهم در گامهای آخر و در مرحله نیمه نهایی و باز هم مقابل اسپانیا شکست خورد تا به مقام سومی بسنده کند. اوضاع در یورو 2012 به نظر متفاوت میرسید اما انگار قهرمانی برای آلمان طلسم شده بود چون بار دیگه توسط ایتالیا و در مرحله نیمه نهایی حذف شدند.

جام جهانی 2014 :

حالا زمان برداشت محصول رسیده بود. بازیکنان جوان قبل حالا با وجود جوانی باتجربه هم شده اند. در کنار این افراد جوانان جویای نام دیگری بعنوان نسل جانشین این افراد در آینده نیز در کنار آنها قرار گرفتند. باز هم برنامه ریزی دقیق ژرمنها را شاهد بودیم زیرا که آنها با احداث کمپ برای تیم ملی فضایی مناسب برای بازیکنان فراهم آوردند. اما ظاهرا باز هم مشکلات به سراغ آلمان آمد. بحران مصدومیت که چندین بازیکن کلیدی آلمان نظیر مارکو رویس، مارسل اشملزر، ماریو گومز، برادران بندر، ایلکای گوندوگان و ... که آلمان از داشتن این جواهرات در جام جهانی محروم کرد. اما آیا ژرمن ها با این مشکلات سر خم میکنند؟

آلمانها در این جام از سخت ترین مسیر ممکن برای رسیدن به جام تلاش کردند. مسیری که دو غول آمریکای جنوبی یعنی برزیل و آرژانتین را پشت سر گذاشتند. دو تیم از قدرتمند ترین تیمهای اروپا نیز از قربانیان دیگر ژرمن ها در این جام بودند یعنی فرانسه و پرتغال. دو تیم برتر آفریقا یعنی الجزایر و غنا مشکلاتی برای آلمان ایجاد کردند و بهترین تیم آمریکای شمالی یعنی آمریکا با مربیگری یورگن کلینزمن هم از دیگر حریفان مغلوب شده آلمان در این جام بود. جالب اینجاست که 3 تن از بزرگترین بازیکنان فوتبال دنیا یعنی کریستیانو رونالدو، لیونل مسی و نیمار جونیور همگی مغلوب تیم شایسته آلمان شدند.

آلمان جام را با تحقیر پرتغال و رونالدو آغاز کرد. 4 گل برای تیمی که ادعای حضور در مراحل پایانی جام را داشت نتیجه غیر قابل جبرانی بود. اشکهای رونالدو، دلداری شواین اشتایگر و خدیرا به رونالدو نیز از لحظات دیدنی جام بود. به گفته یواخیم لو آلمان دچار سندرم بازی دوم است. اینبار نیز نتوانست از پس تیم سخت کوش غنا بربیاید و با تساوی 2 بر 2 به کار خود دراین دیدار پایان داد. نکته قابل ذکر در این بازی این بود که میروسلاو کلوزه با گلزنی در این دیدار خود را به رکورد 15 گل در جامهای جهانی رساند تا به همراه رونالدوی برزیلی بعنوان بهترین گلزن تمام ادوار جامهای جهانی شناخته شود. بازی سوم جدال استاد و شاگرد بود. یوگی لو و کلینزی که از دوستان نزدیک هم هستند و سالها پیش در آلمان همکار هم نیز بودند حالا در دو تیم متفاوت رقیب یکدیگر شدند و این شاگردان یوگی لو بودند که با گل زیبای توماس مولر حریف خود آمریکا را از پیش رو برداشتند. در دور حذفی آلمان با مصاف تیم شایسته الجزایر رفت. این بازی اوج درخشش مانوئل نویر دروازه بان شایسته آلمان بود. او به عقیده اکثر کارشناسان در این دیدار تعریف جدیدی از دروازه بانی در فوتبال ارائه داد. نویر مثل یک سوئیپر، پشت دفاع را جمع کرد و بارها از دروازه خود خارج شد و بازیکنان الجزایر را ناکام گذاشت تا آلمان بار دیگر به جمع 8 تیم پایانی جام صعود کند. آلمان در 18 دوره حضور خود در جامهای جهانی در 17 دوره در میان 8 تیم پایانی حضور داشته که رکوردی بی نظیر بحساب می آید. در مرحله بعد حریف سرسخت دیگری به نام فرانسه در مسیر آلمان قرار گرفت اما باز هم آلمان با یک بازی هوشمندانه موفق به شکست دادن حریف خود شد. سیو دقیقه 94 مانوئل نویر در برابر شوت سهمگین کریم بنزما با یک دست از لحظات دیدنی این جام بود. شواینی که قطعا مرد اخلاق جام بود در پایان بازی به بازیکنان فرانسه دلداری میداد تا باز هم برخورد حرفه ای ژرمنها را با حریفان به دنیا نشان دهد.

عجیبترین بازی تاریخ فوتبال:

اما میرسیم به بازی بزرگ و فراموش نشدنی نیمه نهایی. جایی که آلمان برابر برزیل میزبان قرار میگرفت. برزیل با مصدومیت نیمار و محرومیت تیاگو سیلوا به نظر کار سختی برابر ژرمنها داشت اما مشکلات برزیل در مسائلی فراتر از غیبت دو بازیکن از تیمش بود. آلمان در این دیدار با نتیجه تحقیر آمیز و باور نکردنی 7 بر 1 برزیل را درهم کوبید و رکوردهای بسیاری را در دنیای فوتبال جابجا کرد. سنگین ترین شکست تاریخ برزیل، سنگین ترین شکست تاریخ یک میزبان جام جهانی، بهترین برد در مرحله نیمه نهایی، 4 گل آلمان در 6 دقیقه زده شد که رکوردی در این زمینه بحساب می آید، با 5 گل در 30 دقیقه ابتدایی بازی نیز رکورد بیشترین تعداد گل در شروع بازی را نیز ثبت نمودند، میروسلاو کلوزه با گلزنی در این بازی به رکورد 16 گل زده در جامهای جهانی رسید تا به تنهایی بهترین گلزن تاریخ جامهای جهانی شود. نکته قابل تامل اینست که یواخیم لو که از پیروزی تیمش برابر برزیل مطمئن شده بود بین دو نیمه به بازیکنان خود گفت: "مراعات تیم میزبان را کنید!" در حالیکه تمام گلزنهای آلمان درکادری که تلویزیون برزیل برای نتایج در نظر گرفته بود جا نمیشد، در دو قسمت نام گلزنها ثبت شد. فوتبال دنیا دچار شوک شد! واکنشهای احساسی مردم برزیل به این باخت حقارت بار دنیا را میخکوب کرد. در کشورمان نیز سوژه های جدیدی در شبکه های اجتماعی بوجود آمد تا ملت همیشه در صحنه ایران جک های فراوانی از این بازی ایجاد کنند. اما در ورای این اتفاقات چیزی فراتر بوقوع پیوسته بود. برزیل تیم معمولی نبود و با تمام قدرتهای فوتبال دنیا متفاوت است. آنها مهد فوتبالند و در کشور خودشان شکست به این شکل چیز ساده ای نیست. این بازی از آن بازیهای جریان ساز فوتبال بود. مانند معجزه برن که فوتبال آلمان را در سال 54 متحول کرد. حالا دیگر برزیل بهترین تیم دنیا نیست! دنیا به سمت فوتبال آلمانی میل خواهد کرد. فوتبال با برنامه، دقیق و منظم. جونینیو بازیکن بزرگ برزیل در مورد این بازی گفت : "آلمان به ما درس فوتبال داد. پیروزی آلمان پیروزی فوتبال بود." برخورد زیبا و حرفه ای ژرمن ها که بجای شادی برای این نتیجه تاریخی به دلداری بازیکنان برزیلی میپرداختند و خوشحالی هایی که در حین گلزنی از خود دریغ میکردند تماما از حرفه ای گری و رفتار جنتلمنانه آنها برمی آمد. همانطور که قبلا در نقد بازی عرض کرده بودم : کلمه ای که بتواند بازی خاطرانگیز آلمان مقابل برزیل را وصف کند وجود ندارد! و واقعا هم اینگونه بود اما هنوز آخرین گام باقی مانده بود و آن هم فینال ماراکانا بود.

قهرمانی بعد از 24 سال:

گام آخر جام بیستم در برابر آرژانتین در تکراری ترین فینال جام جهانی. آرژانتین با مسی و بازی دفاعی خود کار را برای ژرمن ها سخت کرد. مصدومیت دیماریا در آن سو و مصدومیت خدیرا در سوی دیگر کار مربیان را دشوار کرده بود. اما با شروع بازی مشکلات آلمان بیشتر شد و کریستف کرامر جوان که جانشین خدیرا شده بود مصدوم شد و جای خود را به آندره شورله داد. تعویض اجباری که سیستم تیم را به کل دچار دگرگونی کرد. اما لو با هوشیاری از این فرصت استفاده کرد تا فشار بیشتری به آرژانتین وارد کند. ضد حملات خطرناک آرژانتین نیز راه به جایی نبرد تا در دقایق پایانی بازی گوتزه بجای کلوزه وارد زمین شد. لحظه ای که قطعا در تاریخ ثبت خواهد شد. میرو کلوزه با سالها تجربه و گلزنی جای خودش را به یک جوان 22 ساله داد. تغییر نسلی که آلمان در حین بازی به ترکیب آلمان وارد شد. گل ماریو گوتزه در واقع نشان از ورود نسل جدیدی به فوتبال آلمان بود. نسلی که جانشینی شایسته برای امثال کلوزه خواهد بود. نسلی که هنوز جا برای بدست آوردن عناوین بیشتری نیز دارد و جالب اینجاست که نسل پس از اینها نیز با همین برنامه ریزی فوق العاده، در راه است.

آلمان در سال 2014 و در بیستمین جام جهانی یکی از مقتدرانه ترین قهرمانی های تاریخ فوتبال را بدست آورد. در جامی که ایتالیا و اسپانیایی که در دوره های قبل از آنها شکست خورده بود با فضاحت تمام در دور گروهی از جام کنار رفتند. جامی که رقیب سنتی یعنی انگلستان نیز با افتضاحی دیگر در دور گروهی حذف شد. در جامی که رکوردهای فراوانی از آن را جابجا کرد. اینکه بوندسلیگا بیشترین بازیکن در بین 4 تیم پایانی جام جهانی را داراست تصادفی نیست! اینها همه نشان از برنامه ریزی دقیق ژرمنهاست. حالا دیگر در تمام دنیا این سبک جدید در فوتبال رشد خواهد کرد و بقیه تیمها نیز به سبک آلمان به بازی فوتبال خواهند پرداخت. شاید اشکهای شواینی در آن لحظات به همین دلیل بود. اشکهایی برای کودکان و نوجوانان 10 سال پیش که حالا برقله فوتبال دنیا ایستاده اند. شواینی یک ژرمن اصیل و نمادی از کل آلمان و بازیکنان با تعصب آلمان است. تعصبی که امثال کان و بکن باوئر بارها نشان داده بودند و حالا شواینی نمونه تمام عیار این تعصب ژرمنی بود. بغض شواینی در آن لحظه حاصل رنج یک ملت بود و حاصل سالها تلاش و برنامه ریزی. بغض شواینی بغض حسرت فرصت های از دست رفته نبود بلکه برای این بود که اکنون آلمان بر قله فوتبال دنیا ایستاده. بغض شواینی بغض تمام هواداران آلمان بود.

نویسنده: بهزاد گل چشمه (oli1)

 

aliran93

Registered User
تاریخ عضویت
3 آگوست 2012
نوشته‌ها
646
لایک‌ها
684
تعظیم شواینی مقابل هواداران در فرودگاه مونیخ
واقعا چه میشه گفت در وصف این بشر دوست داشتنی؟

9gngjg5uwkkqw9stdl7c.jpg

مثل ده روسی و... بهش پیشنهاد شد بیاد رءال ولی همیشه میگفت انتخاب اول و آخرم بایرنه

تو پستی که رءال اکثرا پاشنه آشیلش بوده بازیکن های طراز اولی بودن که از شانس بد ما جزء با تعصب ترین ها بودن نسبت به باشگاهشون
 

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here
درود

خب... با تاخیر زیاد، تبریک میگم... شایسته بودیم، مثل همه چهار دوره قبل... حالا آلمان در جایگاه واقعی خودش قرار داره... و امیدوارم این جایگاه رو به کسی تعارف نزنه...

مقایسه آماری آلمان و ایتالیا در 18 بار حضور،هر دو تیم دوبار حضور نداشتند:

--ایتالیا 7 بار در مرحله گروهی حذف شده اما آلمان هرگز.برزیل 2 بار
--ایتالیا 10 از 18 بار جز 8 تیم برتر شده آلمان 17 از 18 بار.برزیل 17 از 20.
--ایتالیا 8 از 18 بار به نیمه نهایی رسیده آلمان 13 از 18.برزیل 11 از 20.
--ایتالیا 6 بار و آلمان 8 بار به فینال رفتند.برزیل 7 بار.

برتری آلمان نسبت به ایتالیا مشخص هست.برزیل هم فقط در داشتن جام از آلمان بالاتره که اگه 1950 آلمان تحریم نمی شد چون 4 سال بعد قهرمان شد و 66 هم داور اشتباه نمی کرد شاید الان در کنار برزیل بودیم.
 

Super Bayern

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
2,200
لایک‌ها
2,632
آلمان به صدر رسید، آخرین رنکینگ فیفا

wm14_champions_team_table.jpg



آلمان پس از سالها دوباره به عنوان تیم اول رنکینگ فیفا شناخته شد پس از ژرمنها آرژانتین،هلند در جایگاه بعدی قرار گرفتند، اسپانیا رده ای بهتر از هشتم ندارد.

Dfb.ir- تیم ملی آلمان که بالاترین رده بندی رنکینگ فیفا را در بین سالهای 1993 تا 1994 تجربه کرده بود پس از آن دیگر هیچگاه نتوانست به تیم برتر رنکینگ فیفا دست یابد و زمان طولانی پس از تیم هایی همچون فرانسه، برزیل و اسپانیا در جایگاه بعدی قرار داشت و حتی به رتبه نوزدهم جهان در سال 2004 در مقطعی نزول پیدا کرد ولی از سال 2008 به بعد تقریبا جایگاه دومی نقطه ثبات ژرمن ها در جدول رده بندی فیفا بوده است.

world_rank_july_2014.png


در مورد رنکینگ فیفا

رنکینگ فیفا در حقیقت رده بندی تیم های عضو بر اساس میزان امتیازی است که آنها در طول مدتی مشخص بر اساس نتایج بازی هایشان به دست می آورند، این رده بندی در سال 1993 بر اساس پیشنهاد شرکت کوکا کولا اجرا شد و در طول مدت بکارگیری پس از گذشت چند سال توانست به ثبات لازم برای دست یابی به سیستمی قابل قبول برای رده بندی تیمها دست یابد.

در زمان شروع استفاده 1993 از رده بندی جهانی فیفا آلمان نخستین تیمی بود که در صدر این جایگاه ایستاد و پس از آلمان برزیل با قهرمانی در جام جهانی 1994 جایگاه آلمان را تصاحب کرد و به مدت طولانی تا سال 2001 در این موقعیت قرار داشت و پس از برزیل فرانسه با قهرمانی متوالی در جام جهانی 98 و یورو 2000 به تیم اول رده بندی تبدیل شد اما ناکامی آنها در 2002 دوباره برزیل را به تیم اول مبدل کرد، تیمهای هلند، آرژانتین، ایتالیا و در سالهای اخیر اسپانیا تیم هایی بودند که با موفقیت های عرصه ملی توانستند در صدر برترین تیم های رده بندی جهانی قرار بگیرند.

رده بندی تقریبا هر ماه به روز می شود مگر اینکه رقابتهای مانند جام جهانی در جریان باشد تا تاخیری در اعلام رنکینگ جدید پیش بیاید.

روش امتیاز دهی بر اساس فرمول زیر به دست می آید.

P=M*I*T*C

M: امتیاز بر اساس نتیجه بازی، برد 3 مساوی 1 و برای باخت عدد 0 در نظر گرفته می شود که بر این اساس تیم بازنده هیچ امتیازی از بازی خود نخواهد داشت، البته نکته امتیاز دهی بر اساس نتیجه بازی با توجه به تمام به دست آمدن برد در وقت قانونی و یا اضافی تا ضربات پنالتی متفاوت است به این صورت که تیمی که در ضربات پنالتی به پیروزی دست پیدا می کند تنها دو امتیاز از برد خود دارد و تیم بازنده در ضربات پنالتی یک امتیاز با وجود باخت کسب کرده است.

I: اهمیت بازی، روشن است بین یک بازی دوستانه و یا مقدماتی با رقابتهای جام جهانی از نظر ارزش تفاوت وجود دارد، این پارامتر ارزش گذاری هر بازی را مشخص می کند، برای بازی های دوستانه 1، مقدماتی جام جهانی و جام ملت ها در قاره های مختلف 2.5 ، بازی های نهایی در سطح قاره ها مانند جام ملتهای آسیا یا اروپا 3 و بازیهای جام جهانی عدد 4 در نظر گرفته می شود.

T: قدرت حریف، قدرت حریف متغیری است که بر اساس آخرین رتبه حریف در رنکینگ جهانی محاسبه می شود به این صورت که رتبه حریف از 200 کم و بر 100 تقسیم می شود برای نمونه امتیاز حریفی که در رتبه نخست قرار دارد (200-1)/100=1.99 ، تیمی در رده هفتاد جهانی (200-70)/100=1.3 و تیم هایی که از رتبه 150 به بعد قرار دارند بدون استفاده از فرمول 0.5 در نظر گرفته می شود.

C: توان منطقه ای، به طور خلاصه تیم های هر قاره دارای امتیاز متفاوتی نسبت به قاره دیگر می باشند و این عدد برای اروپا و آمریکای جنوی 1 برای آمریکای مرکزی، شمالی، کاراییب (کونکاکاف) 0.88 برای آسیا و آفریقا 0.86 و برای اقیانوسیه 0.85 می باشد ، عدد استفاده شده برای هر بازی از میانگین ضریب توان قاره ای به دست می آید.

در پایان عدد به دست آمده از فرمول بالا در عدد صد ضرب و به عنوان امتیاز یک تیم منظور می شود و میانگین امتیاز های یک تیم در طول چهار سال نماینگر جایگاه کشور یاد شده در رده بندی جهانی فیفا خواهد بود و موضوع مهم فاصله زمانی امتیاز به دست آمده از هر بازی است به این معنا که بازی های جدید از رقابتهای سال های پیش دارای امتیاز بیشتری می باشند و نحوه محاسبه آنها به شکل زیر می باشد:

بازی در 12 ما گذشته ضریب 1، پیش از 12 تا 24 ماه گذشته ضریب 0.5 پیش از 24 تا 38 ماه گذشته ضریب 0.3 و پیش از 36 تا 48 ماه گذشته ضریب 0.2 را خواهد داشت.

برای مثال بازی آلمان و برزیل در جام جهانی امتیازی برای برزیل به دلیل باخت نخواهد داشت ولی برای آلمان

3*4*1.97*1*100*1 = 2364

امتیاز به همراه آورد و نحوه تشریح فرمول بالا به این صورت می باشد که 3 برای برد، 4 به دلیل برگزاری بازی در چارچوب جام جهانی ، 1.97 ضریب قدرت برزیل به عنوان تیم سوم رنکینگ جهانی 1 به خاطر کنفدارسیون که اروپا و آمریکای جنوبی دارای ضریب یک می باشند و در انتها حاصل به دست آمده در 100 ضرب می شود و یک نیز نمایانگر فاصله زمانی بازی می باشد (پیش از 12 ماه)

بیشترین کاربرد رنکینگ فیفا در سید بندی قرعه کشی رقابتهایی مانند جام جهانی است و می تواند تا حدی نمایش میزان رشد یک تیم را معین نماید هرچند که انتقاداتی بر آن وارد است و گاهی می تواند در تعریف جایگاه یک تیم نمایش غیر واقعی داشته باشد برای مثال نروژ در سال 1993 و 1994 در مقطعی در رده دوم ایستاد و یا اینکه آمریکا در 2006 به جایگاه چهارم رسید که برای اعضای خود تیم هم عجیب جلوه کرد و رتبه چهارمی انگلیس در سال 2012 که مطبوعات خود کشور انگلستان آن را شوخی فیفا قلمداد کردند و نمونه دیگر از اشکال آشکار رنکینگ جهانی می توان به میزبانی یک تیم در رقابتی مهم مانند جام جهانی اشاره کرد که با توجه به معافیت میزبان از بازی های انتخابی و از دست رفتن بخش زیادی از رقابتهای رسمی امتیاز میزبان به طور قابل ملاحظه ای کاهش می یابد هر چند که رقابتهای جام کنفدراسیون ها تا حدی می تواند این موضوع را تعدیل نماید ولی باز هم نتیجه لازم را به همراه نخواهد داشت ولی با وجود ایرادات و نواقص رنکینگ جهانی باز هم نمای کلی آن تا حدودی بازتاب دهنده جایگاه تیمها در دنیای فوتبال می تواند باشد.
 

Super Bayern

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
2,200
لایک‌ها
2,632
یادداشت‌های روزانه حمیدرضا صدر؛ وقتی شواینی می‌جنگید

باستین شواین‌اشتایگراز آن نوع بازیکنانی بود که جان می‌کند بی آن که جان کندن‌هایش را به رخ کشد.



آلمانی‌ترین چهره را در صف آلمانی‌ها داشت. با موی بور و چشمان روشن و پوست سپیدش در کنار مانوئل نوئر ژرمن‌ترین ژرمن لشگر ژرمن‌ها به شمار می‌رفت. شبیه سربازان نازی فیلم‌های سینمایی و با همان صلابت ترسناک. با این وصف وقتی در نماهای نزدیک چهره‌اش را نشان می‌دادند چشمانی با ترکیب کودکانه‌ای را می‌دیدیم. او هافبک تکل زن جنگنده آلمان بود ولی هرگز عنوان مرد مبارزه‌های کثیف را نگرفت. می‌گفتند چهار سال پیش وقتی از آفریقای جنوبی به خانه برگشت پیراهن فرانک لمپارد را به عنوان یادگار پیروزی 4-1 آلمان برابر انگلیس آورده بود. پیراهنی که چند باری آن را پوشید و جمله "... برای لمپارد احترام فراوانی قائل هستم" را تکرار کرد و تکرار. همه لمپارد را در صف ستاره‌ها قرار می‌دادند، ولی شواین‌اشتایگر برغم حضور دیرپایش هرگز ستاره قلمداد نمی‌شد. از آن نوع بازیکنانی بود که جان می‌کند بی آن که جان کندن‌هایش را به رخ کشد.



شواینی - نامی که خیلی‌ها او را خطاب می‌کنند - در دو فینال 2010 و 2012 لیگ قهرمانان شکست خورده بود و سرانجام در ویمبلی 2013 با پیروزی 2-1 بایرن مونیخ در برابر بوروسیا دورتموند قهرمان اروپا شد و حالا با فتح جام جهانی ویترین افتخاراتش را تکمیل کرده. شواینی که ماه آینده سی ساله خواهد شد به عنوان قهرمان ملی به آلمان بازگشت. نمایش او در جام 2014 در فینال برابر آرژانتین ترکیبی قهرمانانه داشت. جایی که سامی خدیرا مصدوم شده بود و تونی کروس درخشش همیشگی‌اش را نداشت. جایی که شواینی بار سنگین نبردهای فیزیکی را در دیدار صد و بیست دقیقه‌ای طاقت فرسایی بر دوش کشید. وقتی زیر چشم راستش در وقت اضافی چاک خورد و خون پاشید روی صورتش (آخرین باری که چنین صحنه‌ای در جام جهانی دیده بودیم تری بوچر انگلیسی در مقدماتی جام 1990 برابر سوئد بود) و کمی بعدتر عضله پاهایش از فرط دویدن و ضربه زدن گرفت و او را نقش زمین کرد بیش از همیشه سیمای سربازی را گرفت که برای پیروزی تا پای جان تلاش می‌کند. شواینی توانسته بود وظایف یک رزم آور شجاع خستگی ناپذیر را به شایسته‌ترین شکل بر دوش کشد. او هفت بار در فینال توسط آرژانتینی‌ها نقش زمین شد و شش بار بلافاصله بلند شد و مبارزه را ادامه داد. شواینی خستگی ناپذیر طی صد و بیست دقیقه پانزده کیلومتر دویده بود. بیش از هر بازیکنی. وقتی بازی تمام شد گفته بود "... خالی شده‌ام. احساس می‌کنم دیگر پایی ندارم"... او سرانجام آن بالا ایستاده بود. پس از پیمودن مسیری طولانی و شکست‌های تلخ آلمان در گام های آخرش: در نیمه نهایی جام جهانی 2006 برابر ایتالیا، فینال یورو 2008 برابر اسپانیا، نیمه نهایی جام جهانی 2010 برابر اسپانیا و نیمه نهایی 2012 برابر ایتالیا.



شواینشتایگر تابستان 1998 پا به تیم نوجوانان بایرن گذاشت. زمانی که در قلمرو اسکی هم استاد به شمار می‌رفت و از خود می‌پرسید اسکی‌باز شوم یا فوتبالیست؟ او فوتبال را برگزید و سال 2002 قهرمان مسابقات جوانان آلمان شد. همان دورانی که او را با سرکشی‌اش می‌شناختند. ابتدا به عنوان یک مهاجم در گوش چپ که می‌توانست در گوش راست هم بازی کند به خدمت گرفته شد. ضربه هایش مهلک بودند ولی ناکامی‌اش در گشودن دروازه ها در مقایسه با همتایانش – حدود 20 گل در شش سال و 23 گل در 108 بازی ملی - او را به یک خط عقب‌تر راند. جایی که حتی به عنوان مدافع چپ هم بازی کرد. اوتمار هیتسفلد بود که او را اواخر بازی در لیگ قهرمانان 2002- 2003 برابر لانس به میدان فرستاد. در بازی که 3-3 پایان یافت و بایرن با قرار گرفتن در انتهای چهار تیم حذف شد. جایی که شواینشتایگر دقیقه 76 جای کاپیتان مهمت شول راهی میدان شد و بلافاصله یک پاس گل برای مارکوس فولنر ارسال کرد. او فصل بعد بیست و شش بار برای بایرن در لیگ بازی کرد و نخستین گلش را وارد دروازه وولفسبورگ کرد. او سال 2004 در بازی دوستانه برابر مجارستان نخستین بازی ملی‌اش را انجام داد. ولی وقتی فلیکس ماگات آمد او را آغاز فصل 2006-2005 راهی تیم ذخیره‌ها کرد. اما سال‌های درخشان‌تر شواینی پیش رو بودند و وقتی لویی ونگال در 2009 پا به بایرن مونیخ گذاشت او را به عنوان هافبک کلیدی بایرن جلوی مدافعان قرار داد که احتمالا مهم ترین رخداد زندگی حرفه‌ای شواینی به شمار می‌رفت.



شواینی دو سال پیش به دلیل درد زانو در یورو 2012 غایب بود و خیلی‌ها او را برای تیم ملی تمام شده می‌پنداشتند، ولی یواخیم لو به او ایمان داشت. حتی وقتی در همین فصل دو عمل جراحی روی زانویش انجام داد. یواخیم تیتر نشریه بیلد "شواینشتایگر به پایان راه رسیده" را جدی نگرفت. یواخیم او را با خود راهی برزیل کرد. جایی که شواینی در نخستین دیدار جام 2014 برابر پرتغال غایب بود و فیلیپ لام برابر مدافعان ایستاده بود. او در تساوی 2-2 با غنا هم در ترکیب اصلی قرار نداشت و دقیقه هفتاد جای سامی خدیرا به میدان آمد. در بازی با آمریکا در ترکیب اصلی قرار داشت ولی کماکان فیلیپ لام هافبک جلوی مدافعان بود و شواینی کمی جلوتر در سمت راست لام قرار گرفت. ترکیبی که در بازی برابر الجزایر هم تکرار شد. همان بازی که الجزایری ها بارها به اردوی ژرمن ها تاختند. سرانجام یواخیم از دیدار فرانسه به بعد ترکیب اصلی اش را شناخت. لام در دفاع راست قرار گرفت و شواینی کنار خدیرا برابر مدافعان. آرایشی که آلمان را پیش برد. جلو و جلوتر. تا قهرمانی. با پیروزی 7-1 برابر برزیل و گذر از سد آرژانتین در فینال.



وقتی ریتزولی سوت پایان فینال را به صدا درآورد شواینی و یواخیم یکدیگر را در آغوش کشیدند. آن چه آنها در 2006 قولش را داده بودند در 2014 عینیت یافته بود. آلمان قهرمان جهان شده بود.



منبع: 1ورزش
 

A1C1E

Registered User
تاریخ عضویت
12 جولای 2012
نوشته‌ها
3,844
لایک‌ها
4,545
محل سکونت
Lilliput - Ahvaz
آره هنوز کف جام ثبت نشده و فک کنم واسه همین نزاشته
این جام هم عمرش رو به اتمامه...
 

startToday

Registered User
تاریخ عضویت
15 می 2014
نوشته‌ها
526
لایک‌ها
323
نه !!! :general306:
باو تازه ۳۰ سالشه این نابغه ی فوتبالی...:general210:
 

Prima

Registered User
تاریخ عضویت
3 فوریه 2010
نوشته‌ها
183
لایک‌ها
345
خیلی خبر شوکه کننده ای بود!
اصلا باورم نمیشه!!!
می تونست حداقل تا 2018 هم بازی کنه ولی در اوج رفت و راه رو برای جوونها باز کرد
 

hamedovic5406

Registered User
تاریخ عضویت
14 جولای 2014
نوشته‌ها
105
لایک‌ها
135
سن
33
ثبات لام واقعاً مثال زندنیه!
کاش 2018 هم بود تو تیم آلمان!
ولی همین که در اوج از بازیهای ملی خداحافظی کرد خودش خیلی خوبه!
 

startToday

Registered User
تاریخ عضویت
15 می 2014
نوشته‌ها
526
لایک‌ها
323
ثباتِ بالا و هوش مثال زدنی...
تو هر پستی به بازی گرفته شد همون روند خیلی خوبش رو داشت که نشون دهنده ی هوش فوق العاده ی فیلیپ هست.
این فصل گذشته فقط تو دروازه نزاشتت پپ. اگر قدش بلند تر بود شاید اونجا هم به کار میگرفتنش :eek:.
 

Miracles

Registered User
تاریخ عضویت
18 می 2010
نوشته‌ها
446
لایک‌ها
805
جالبه کلوزه هنوز خداحافظی نکرده بعد لام خداحافظی کرد
بعد از جدایی کروس از بایرن این دومین خبر بدیه که بعد از جام جهانی شنیدم
فعلا جایگزینی در حد و اندازه ای خودش در این پست در تیم ملی نداریم متاسفانه
کی می خواد جاشو بگیره؟ دورم؟ اشملزر؟ گروسکروتیز؟موستفی؟
امیدوارم از این مساله ضربه نخوریم
کاملا در اوج خداحافظی کرد و از همه زحماتی که برای آلمان کشید قدردانی می کنیم قطعا یکی از سه مدافع راست برتر دهه اخیر بود اگر نگیم بهترین
حالا می تونه با تمرکز کامل برای بایرن بازی کنه
 
بالا