• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران تیم ملی آلمان | Deutschland Fußball-Nationalmannschaft

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
دوستان این آلمان ه دیدن گفتم یه پای فيناليم

Sent from my HTC One_M8

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
عالی بود آلمان. تبریک به طرفداراش...
انتقام فینال ۲۰۰۲ رو گرفتیم. اسم رونالدو هم بعنوان رکورد دار پاک شد از تاریخ...

ایشالا امسال دیگه انتظار تموم میشه و به قهرمانی که حقمون هست میرسیم.

ramtinhm

Registered User
لایک‌ها
835
بازیِ تاریخی شد، عجیب این که این تونی کروزِ عقب مونده هم خوب بازی کرد!
هیچکدومشون خودخواه نبودن واقعا خوشم اومد مخصوصا وقتی که اوزیل بجا این که خودش بزنه دوباره داد خدیرا.
حیف دقیقه 60 خوبم برد گلهای شورله رو ندیدم

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
هیچکس با بردن نیمه نهایی قهرمان نشده ...
ما باید فینالو ببریم...
تو بازی برزیل نیازی به این همه گل نبود.
شواینی از گل سوم به اینور جلو نیومد، همین هم باعث شد تو ریتینگ کمتر از همه باشه .

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
به باور من، هوودس پاشنه آشیل آلمان در فینال خواهد بود. سمت چپ دفاع آلمان همونجاییه که جولانگاه سه مهره اصلی آرژانتینه (مسی، لاوتزی و دی ماریا در صورت رسیدن)... دلم به دوندگی بازیکنان آلمان خوشه. اگر بخوایم مسی رو از کار بندازیم باید فضا رو ازش بگیریم و این به دوندگی بالا نیاز داره.حالا بازیکنان سریعی مثل لاوتزی و دی ماریا رو هم اضافه کنید. این دوندگی بالا قطعا روی تمرکز بازیکنان تاثیر میذاره و بازیکنی مثل هوودس در این سطح کمی نگران کننده است...
بریم به امید تمرکز بالا، دوندگی زیاد و حمایت بازیکنها از هم... و البته خط آتش برنده آلمان در برابر دفاع متزلزل آرژانتین...

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
فقط کافیه توی ۳۰ دقیقه ی اول یه گل بزنیم به آرژانتین. وقتی جلو بکشن میتونیم کارشون رو تموم کنیم دیگه.
پس به امیدِ گلِ اولِ زودهنگام...

ایشالا به حقمون که قهرمانی هست میرسیم این بار.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
آرژانتینی ها قد کوتاهن دوتا مدافع کناری سریع نیازه
اگه گروسکروتز رو بازی بده یا اریک دروم حله!
وسط هم هوملز هوودس خیلی خفن میشه مسی نفسش میگیره :دی

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
منظورم این نبود که سادس. گل زدن تو ۳۰ دقیقه ی ابتدایی کارِ سختِ بردنِ آرژانتین و قهرمان شدن رو آسون تر میکنه...

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ظاهرا خدیرا مامور مهار مسی شده..بازیکنی که تجربه اینکارو زیاد داره...ببینیم موفق میشه یا نه.

Sent from my GT-I9300

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
با مسی نباید من تو من کرد... منطقه ای باید فضا رو ازش گرفت... یک لحظه براش بسه...

mosolini

Registered User
لایک‌ها
23
من نمیدونم چرا رسانه ها انقدر المان رو میکوبن اونم سره دلایل واهی و مسخره و ازقبل از شروع جام هم همینطور بوده یه تعداد کمی از رسانه ها المان رو قهرمان میدونستن و تعداد زیادی از ایرادات بزرگ تو تیم و بودن مشکلات زیاد صحبت میکردن که ادم رو بیشتر به خنده وا میداشت و قبل هر بازی هم هی تکرار میکردن نمونه اش بازی های فرانسه یا برزیل که میگفتن المان اینجوره اونجوره و 100 درصد بازی رو میبازه ولی همه چیز برعکس میشد حالا هم گیر دادن به اینکه ارژانتینی ها همه شون ستاره ان و المان حرفی برای گفتن نداره حالا نه اینکه اکثر بازی ها رو ارژانتین با اختلاف یک گل برده یا نه اینکه تیم ایران نزدیک بود ارژانتین رو ببره :cool::general601::cool: یا بلژیک هم همینطور حالا واقعا هیچ حرفی نمیشه زد وقتی که با نتیجه 7 به 1 برزیل رو میبریم یا پرتقال رو 4 به 0 میبریم بعد میان میگن نه برزیل ضعیف بود حالا همینا قبل بازی میگفتن که برزیل برنده بازیه حالا شد تیم ضعیف :general607: حالا فینال رو هم ببیریم میگن ارژانتین ضعیف بود یا مهره مهم نداشت غیر مسی !!!!!!:general208:

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
اگه امشب به جام نرسیم دیگه کی میخوایم برسیم واقعا ؟

ایشالا امشب انتظار ۲۴ ساله ی ژرمن ها به پایان میرسه . حس عجیبی دارم...

بالا