Mohsen_14
مدیربازنشسته پاتوق
یکی از بزرگترین انگیزه های من برای دیدن این بازی تماشای داوری ایرماتف بود ، چقدر عالی و دقیق و بموقع ...
تا حدودی موافقمتیمی که بدون فوروارد هدف بازی میکنه برای فاز انتقال به بازیکنانی نیاز داره که بسیار دونده باشن. سه هافبک هجومی آلمان بیشتر فانتزی هستن تا دونده. همین باعث میشه که میانه میدان بیشتر از اونچه که باید در اختیار حریفان قرار میگیره. امشب به نظرم تعویض مستفی یک توفیق اجباری بود تا لام برگرده سر جای اصلیش و بازی آلمان شکل بهتری بگیره. کلا این تیم پتانسیل قهرمانی و حذف شدنش برابره. بستگی داره به دوندگی بازیکنهاش. امیدوارم شواینی رو از دست نداده باشیم. بسیار بهش نیاز داریم. همینطور به هوملس... جای رویس هم بسیار خالیه...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
بله اما المان جلوی تیمای مثل فرانسه این اجازه رو ب خودش نمیده که خیلی جلو بکشه..تجربه ضدحمله های غنا امشب هم از سمت الجزایر تکرار شد. تیمهای مراحل بعد قطعا ضربه زننده های بسیار دقیق تری دارن و این موقعیتهای پرشمار رو اینطور از دست نمیدن. نویر هم همبشه نمیتونه در نقش دفاع پوششی ظاهر بشه. برای آلمان نگرانم...
خب اگر تیمی اونقدر خوب باشه که در هر سه فاز بازی با تمرکز و دقت کار کنه چه باید کرد؟ تیم آلمان متاسفانه تیم متوازنی نیست. این تیم یه تورستن فرینگز یا میشاییل بالاک وسط زمین لازم داره. تیم 2010 بسیار تیم بهتری بود...تا حدودی موافقم
اما به یه نکته کلیدی اصلا اشاره نکردید
المان جلوی تیمای که دفاعی بازی میکنن مشکل داره.. یعنی اونای که هم سبک دفاعی دارن
الجزایر
غنا
ایتالیا
و همین جا قول میدم جلو فرانسه کمتر از ۳ نمیزنیم..
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
امیدوارم... بلکه قهرمان...انشالله یه پای فینالیم
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
بله اگر همچین تیمی پیدا بشه...خب اگر تیمی اونقدر خوب باشه که در هر سه فاز بازی با تمرکز و دقت کار کنه چه باید کرد؟ تیم آلمان متاسفانه تیم متوازنی نیست. این تیم یه تورستن فرینگز یا میشاییل بالاک وسط زمین لازم داره. تیم 2010 بسیار تیم بهتری بود...
یادش بخیر تورستن فرینگز رو خوب اومدی...خب اگر تیمی اونقدر خوب باشه که در هر سه فاز بازی با تمرکز و دقت کار کنه چه باید کرد؟ تیم آلمان متاسفانه تیم متوازنی نیست. این تیم یه تورستن فرینگز یا میشاییل بالاک وسط زمین لازم داره. تیم 2010 بسیار تیم بهتری بود...
دوست عزیز شب قشنگمون خراب نکن....يه حسى بهم ميگه قهرمان جام جهانى از امريكا جنوبيه البته بهتون قول ميدم برزيل نيست