• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران تیم ملی و لیگ برتر انگلیس

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
زلاتان همجنس باز؟ لینک بده افشین جون

اون عکسش با پیکه زمانی که تو بارسا بود یادت رفته؟ فرار کرد برگشت ایتالیا

شما که کلا مدیر عاملتون عامل فساد دنیاست عمو رونی و تری و... در مقابلش جوجه هستن تو این کارا:دی

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
نسل بعدی انگلیس اتفاقا به نظرم بهتره

از روی تعصب حرف نمیزنم

رونی توی حمله تا سال های سال هست ولبک هم که روز به روز داره پیشرفت میکنه و عالیه من از تیم های دیگه اطلاعی ندارم ولی خب تو تیمای دیگه هم مسلما بازیکنای در حال پیشرفت دارن

خط هافبک اشلی یانگ و لنون و هندرسون و خیلی های دیگه برای کناره ها هستن در مورد وسط زمین هم بازیکنایی مثل کلورلی و ویلشیر میتونن در اینده زوج فوق العاده ای رو تشکیل بدن

برای دفاع هم در کناره ها ارسنال یه بازیکن اینده دار داره اسمشو دقیق نمیدونم مرکز خط دفاع هم فیل جونز و کریس اسمالینگ هر دو در سال های اینده حتی از تری و فردیناند بهتر خواهند شد

دروازه هم جو هارت هستش که خیلی خوب کار میکنه
شما گفتی کاپلو بد بود . من گفتم بازیکن نداشت .. حالا 4 سال دیگه چه بازیکنه میخواد بیاد کاری نداریم

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
اون عکسش با پیکه زمانی که تو بارسا بود یادت رفته؟ فرار کرد برگشت ایتالیا

شما که کلا مدیر عاملتون عامل فساد دنیاست عمو رونی و تری و... در مقابلش جوجه هستن تو این کارا:دی

عمو چرا چی حاشیه میری؟بحثو چرا عوض میکنی؟از حقیقت فرار نکن
126fs3186991.gif

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
عمو چرا چی حاشیه میری؟بحثو چرا عوض میکنی؟از حقیقت فرار نکن
126fs3186991.gif

عمو باز کم اوردی زدی جاده خاکی ها:دی چرا تا به برلو میرسه این کارو میکنی؟:دی

شما گفتی کاپلو بد بود . من گفتم بازیکن نداشت .. حالا 4 سال دیگه چه بازیکنه میخواد بیاد کاری نداریم

کاپلو در رده ملی بدرد نمیخوره حداقل برای انگلستان نه چون کلا شیوه بازیش با اسپانیا و ایتالیا فرق داره کسی باید بیاد که با شیوه ی بازیکنان انگلیسی اشنایی کامل داشته باشه

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
عمو باز کم اوردی زدی جاده خاکی ها:دی چرا تا به برلو میرسه این کارو میکنی؟:دی

کاپلو در رده ملی بدرد نمیخوره حداقل برای انگلستان نه چون کلا شیوه بازیش با اسپانیا و ایتالیا فرق داره کسی باید بیاد که با شیوه ی بازیکنان انگلیسی اشنایی کامل داشته باشه

برلو هر کاری میکنی به خودش ربط داره بازیکن نیست که به باشگاه یا تیم ملی ربط داشته باشه
انگلیس مشکلش جای دیگس
چرا افتخار انگلیس برمیگرده به سال 1966؟شاید اینجا هم کاپلو نقش داشته

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
چلسی هم مقابل ناپولی 3 - 1 باخت :| . هیچوقت فکرشو نمی کردم تیم های انگلیسی مقابل فوتبال ایتالیا کم بیارن .
تا همین سه چهار سال قبل ، همیشه تو نیمه نهایی 2 - 3 تا تیم از انگلستان حضور داشتن و فقط یه تیم انگلستانی می تونست یه تیم انگلستانی رو حذف کنه ولی الان باید توو یک هشتم ، شاهد این باشیم که لیگ قهرمانان بدونه تیم های انگلیسی پیگیری می شن :(
دمن

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
چلسی هم مقابل ناپولی 3 - 1 باخت :| . هیچوقت فکرشو نمی کردم تیم های انگلیسی مقابل فوتبال ایتالیا کم بیارن .
تا همین سه چهار سال قبل ، همیشه تو نیمه نهایی 2 - 3 تا تیم از انگلستان حضور داشتن و فقط یه تیم انگلستانی می تونست یه تیم انگلستانی رو حذف کنه ولی الان باید توو یک هشتم ، شاهد این باشیم که لیگ قهرمانان بدونه تیم های انگلیسی پیگیری می شن :(
دمن

ناپولی خیلی این روزها آمادست . یعنی از رم یا اینتر هم بهتر بازی میکنه . من بازی قبلش تو ایتالیا با فیورنتینا رو دیدم و تقریبا مطمئن بودم که امشب بازیو میبره ، اونم تو خونه . حالا اضافه کن نوصانات چلسی رو تو این فصل . همین بازی هم گل اولو زد ولی جلوی شدت حملات ناپولی کاری نتونست بکنه .

شاید اگه یه تیمی مثل تاتنهام یا لیورپل یا من سیتی بود فوتبال جون دار تری ارائه میداد. البته بازی برگشت مونده ولی کار چلسی خیلی سخت شده .
امسال متاسفانه انگلیسی ها خوب کار نکردن ولی یه مقدار هم بد شانسی داشتن . عادت داشتیم همیشه از نماینده های انگلیس فوتبال جذاب و سرعتی ببینیم .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
بررسی رکوردهای عجیب لیگ جزیره

160993hp2.jpg

سایت گل- فوتبال انگلیس یکی از پرطرفدارترین و جذاب ترین لیگ های اروپایی است. این مسئله تنها به سال های اخیر و آغاز رقابت های لیگ برتر در سال 1993 مربوط نمی شود و سابقه طولانی دارد. یکی از دلایل اصلی این جذابیت، رکوردهای عجیب و غریبی است که در طول سال ها در فوتبال این کشور رقم خورده است.

در اینجا بعضی از این رکوردهای عجیب این لیگ را با هم مرور می کنیم:

۱. اورتون با ۱۰۹ فصل حضور با دوام ترین تیم حاضر در رقابت های لیگ برتر است چرا که آبی پوشان آنفلیدی در ۳ مقطع ۱۸۸۸ تا ۱۹۳۰، ۱۹۳۱ تا ۱۹۵۱و ۱۹۵۴ تاکنون در رقابت های لیگ برتر حاضر بودند.

۲. آرسنال با ۸۵ فصل حضور از سال ۱۹۱۹ تاکنون، دومین تیم بادوام در رقابت های لیگ برتر انگلیس محسوب می شود.

۳. تیم لیورپول با ۱۷۷۳ پیروزی در رقابت های لیگ برتر انگلیس، بیشترین برد را از این حیث ثبت کرده است.

۴. تیم دونکاستر انگلیس با ۳۳ پیروزی متوالی در رقابت های لیگ برتر انگلیس در فصل ۱۹۴۷-۱۹۴۶ رکورد بیشترین پیروزی های متوالی را در اختیار دارد.

۵. تیم تاتنهام هاسپرز انگلیس با ۳۱ پیروزی در رقابت های لیگ برتر رکورد دار است.

۶. "اورتون با ۱۰۹ فصل حضور با دوام ترین تیم حاضر در رقابت های لیگ برتر است چرا که آبی پوشان آنفلیدی در ۳ مقطع ۱۸۸۸ تا ۱۹۳۰، ۱۹۳۱ تا ۱۹۵۱و ۱۹۵۴ تاکنون در رقابت های لیگ برتر حاضر بودند.

۷. "رایان گیگز" با ۶۳۲ بازی در منچستریونایتد از سال ۱۹۹۱ تا ۴ مارس ۲۰۱۲ در رقابت های لیگ جزیره به عنوان وفادارترین بازیکن به یک تیم بزرگ انگلیسی رکورد دار است.

۸. دیدار ترانرراورز با اولدهام اتلتیک در تاریخ ۲۶ دسامبر ۱۹۳۵ با نتیجه ۱۳ بر ۴ به نفع میزبان پایان پذیرفت تا پرگل ترین دیدار تاریخ این رقابت ها ثبت شود.

۹. دیدار چلسی و آرسنال در استادیوم استمفورد بریج شهر لندن در تاریخ ۱۷ ژانویه ۱۹۴۸ با ۸۸۲۷۴ تماشاگر، پرتماشاگرترین دیدار لیگ برتر ثبت شده است.

۱۰. در اول فوریه ۱۹۳۶ در یک روز از هفته هجدهم رقابت های لیگ برتر انگلیس ۲۰۹ گل در ۴۴ بازی به ثبت رسید.

۱۱. چلسی در فصل ۲۰۱۰-۲۰۰۹ با تفاضل گل ۷۱+ بهترین رکورد را در این زمینه برجا گذاشت.

۱۲. آستون ویلا در فصل ۱۹۳۱-۱۹۳۰ با به ثمر رساندن ۱۲۸ گل رکورد دار است.

۱۳. لیورپول با ۴۹۹۷ امتیاز بیشترین امتیاز را در مجموع رقابت های لیگ برتر انگلیس دارد.

۱۴. اورتون با ۱۰۴۶ تساوی در این زمینه در مجموع رقابت های لیگ برتر انگلیس رکورد دار است.

۱۵. اورتون با ۱۴۵۱ شکست رکورد دار شکست نیز هست.

۱۶.""پیتر شیلتون" با ۱۰۰۵ بازی از سال ۱۹۶۶ تا ۱۹۹۷ رکوردداری بازی در رقابت های لیگ برتر انگلیس است.

______ ___ _

این آرم لیگ برتر انگلیس رو میبینم که BARCLAYS اسپانسر شده یاد لیگ درپیت خودمون میوفتم که ایرانسل میخواست اسپانسر بشه و یه مشت آدم درپیت نذاشتن ، گفتن منافع ملی به خطر میوفته :D کار به مجلس کشید ... کی ما از دست این مغزهای پوسیده راحت میشیم ؟

.
.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
Premier League Review Show Round 26 / 28-2-12

کد:
http://www.mediafire.com/?b7qeny10h0oj4t7
http://www.mediafire.com/?hx54swan5fouexx
http://www.mediafire.com/?t9ydhmte927dt2d
http://www.mediafire.com/?2zvfi977iun5n6t

800 مگ هست . اگه خودت دیدی توضیح میدی چیه ؟
خلاصه هفته 26 ام هست درسته ؟

.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
امروز همین جوری گفتم بازی تاتنهام - بولتون رو ببینم. زدم دیدم دقیقه 35 هست. کمی گذشت، حدود دقیقه 42 بود که نشون داد یکی از بازیکن های بولتون(Fabrice Muamba) افتاده رو زمین و بلافاصله دکترها اومدن تو زمین. البته بگم ریختن تو زمین بهتره! چون هر چی دکتر و نیروی امدادی بود اومدن بالا سرش. تی وی انگلیس هم فقط برای چند لحظه نشونش داد که دکتره میخواست به پهلو بخوابونتش و ... کارگردان هم که دید اوضاعش وخیمه دیگه اصلا نشونش نداد.(معمولا وقتی صحنه دلخراشی پیش میاد صحنه آهسته و ... رو هم نشون نمیدن) در عوض چهره تماشاچی ها و بازیکن ها رو نشون میداد که همشون مات و مبهوت بودن و داشتن با نگرانی شدیدی بازیکن مصدوم رو نگاه می کردن.
حتی سرمربی بولتون خودش اومد تو زمین ببینه چی شده. بعد از 6-7 دقیقه از زمین بردنش بیرون. هاوارد وب هم سوت زد و به بازیکن ها اشاره کرد برن تو رختکن. چند دقیقه بعدش هم نوشت بازی تعطیل شده.
الان تو خبرها نوشته زمانی که خورده زمین اصلا کسی اطرافش نبوده. دکترها هم که اومدن مشغول شوک الکتریکی و CPR بودن. الان هم منتقل شده بیمارستان.

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
خیلی زیبا وصف کردی صحنه رو . جدی می گم . الان حس کردم خودمم تو ورزشگاه نشستم .
ولی هرچی نگاه کردم ، همچین مسابقه ای با عنوان "تعطیل یا ناتمام " ندیدم و مثل همه ی تیم ها بازیهاشون 28 تاس . مربوط به چه سالی میشه ؟ مگر اینکه مربوط به جام های دیگه بوده باشه که بعیده به نظرم چون پس فردا بازی دارن .
به هر حال اگه بازی جدیدی بوده ، امیدوارم حال بازیکن بولتون هر چه سریع تر خوب بشه .

همینا هم فاصله ی بین لیگ ما و اونا رو نشون میده

بازی امروز بوده و درسته اواسط بازی ساس شده

مربوط به چه جامی اونوقت ؟
چی شده ؟

Last edited:

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
امروز همین جوری گفتم بازی تاتنهام - بولتون رو ببینم. زدم دیدم دقیقه 35 هست. کمی گذشت، حدود دقیقه 42 بود که نشون داد یکی از بازیکن های بولتون(Fabrice Muamba) افتاده رو زمین و بلافاصله دکترها اومدن تو زمین. البته بگم ریختن تو زمین بهتره! چون هر چی دکتر و نیروی امدادی بود اومدن بالا سرش. تی وی انگلیس هم فقط برای چند لحظه نشونش داد که دکتره میخواست به پهلو بخوابونتش و ... کارگردان هم که دید اوضاعش وخیمه دیگه اصلا نشونش نداد.(معمولا وقتی صحنه دلخراشی پیش میاد صحنه آهسته و ... رو هم نشون نمیدن) در عوض چهره تماشاچی ها و بازیکن ها رو نشون میداد که همشون مات و مبهوت بودن و داشتن با نگرانی شدیدی بازیکن مصدوم رو نگاه می کردن.
حتی سرمربی بولتون خودش اومد تو زمین ببینه چی شده. بعد از 6-7 دقیقه از زمین بردنش بیرون. هاوارد وب هم سوت زد و به بازیکن ها اشاره کرد برن تو رختکن. چند دقیقه بعدش هم نوشت بازی تعطیل شده.
الان تو خبرها نوشته زمانی که خورده زمین اصلا کسی اطرافش نبوده. دکترها هم که اومدن مشغول شوک الکتریکی و CPR بودن. الان هم منتقل شده بیمارستان.

درسته..اونطوری که گزارشگر بازی میگفت بازیکن 23 ساله بولتون دچار ایست قلبی شده و متعاقبا به بیمارستان منتقل شد..اما اون چیزی که برام بسیار جالب بود حرکت هاوارد وب و توقف بازی بود...اگر اشتباه نکنم مربوط به بازیهای اف ای کاپ بود.

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
چقدر این چند ساله از این دست مسائل زیاد شده . بازیکن میوفته زمین و بعدشم بلند شدنش با خداست . ورزشکار حرفه ای مثلا ایست قلبی میکنه :eh:

واقعا یه بازیکن 24 ساله چرا اینطوری میشه ؟!

1857448405.jpg

3967994b-4ea0-45c4-8d5b-2304f59d6493_500.jpg
fabricemuamba20120317_576x324.jpg
c8bbbb5b678ad65bb3471638afe2dd5d-getty-509738249.jpg
1332012210000_20120317-049_4223718978x1200r.jpg
ebefb.jpg
dm_120317_soccer_muamba.jpg
foxsoccer2.png

.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
پیرلو هم گلش و پیروزی رو تقدیم این بازیکن کرده و گفته تو این لحظات سخت برایش دعا میکنیم.

Pirlo dedicates win to Muamba
By Football Italia staff

Andrea Pirlo dedicated the Juventus victory to Fabrice Muamba, the Bolton player who collapsed today. “We’re all praying for him.”
Muamba collapsed with cardiac problems during the Tottenham-Bolton FA Cup match and is still in intensive care.
“We dedicate the victory to Muamba, as he is our colleague and we are all praying for him,” said Pirlo​

خیلی از بازیکنها رو دیدم که براش پیام داشتند/ ویلشیر/ وندرفارت/گیون/فابرگاس/ فردیناند/ تیم منچستر و خیلی های دیگه.

خبر جدیدی هم انگار نیست و خانواده اش گفته بودند به همه اونهایی که فکر میکنند ما خبرهایی داریم: ما هم مثل شما در انتظاریم و فقط دعا میکنیم.

ایشا... که بهبود پیدا کنه.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
خیلی زیبا وصف کردی صحنه رو . جدی می گم . الان حس کردم خودمم تو ورزشگاه نشستم .
ولی هرچی نگاه کردم ، همچین مسابقه ای با عنوان "تعطیل یا ناتمام " ندیدم و مثل همه ی تیم ها بازیهاشون 28 تاس . مربوط به چه سالی میشه ؟ مگر اینکه مربوط به جام های دیگه بوده باشه که بعیده به نظرم چون پس فردا بازی دارن .
به هر حال اگه بازی جدیدی بوده ، امیدوارم حال بازیکن بولتون هر چه سریع تر خوب بشه .

همینا هم فاصله ی بین لیگ ما و اونا رو نشون میده

بازی زنده بود. داشت از ntv پخش مستقیم میشد.
کارگردان انگلیسی با اینکه موامبا رو نشون نمیداد ولی حتی چهره تماشاچی ها رو هم که نشون میداد آدم یه جوری میشد. اینقدر شوکه بودن که حتی یکیشون داشت گریه می کرد. عکس هایی که محسن خان از بازیکن ها گذاشته کاملا نشون میده چه جوی داشته ورزشگاه.
با اینکه اعلام کردن اوضاعش وخیمه ولی ایشالا که حالش خوب شه.

خداییش اگه تو لیگ ما بود میتونست همین چند ساعت رو هم زنده بمونه؟ یادتونه اون بازیکن ضربه مغزی رو چطوری می بردن!؟

بالا