• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران تیم ملی و لیگ برتر انگلیس

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خخخخخخخخخخخ

بعد گل اول هم یه هوادار زن سوئد رو نشون داد که لباس آستین حلقه ای داشت...

کلا چرت میزد اون پشت :دی

انتخاباتی چیزی نزدیک نیست؟ :D

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
عجب اوضاعی شده یه بار هم که هر دو تیم مورد علاقه ام صعود کردند باید دور بعد با هم بازی کنند . کاش فرانسه اول شده بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
صحنه بوسیدنه شاهکار بود:D

Sent from my MK16i using Tapatalk

فکر کنم طرف سان سور چی تیمش باخته بود. کلا رو فرم نبود :دی

چند تا صحنه از دستش در رفت :دی

من نمیدونم چرا صدای ورزشگاه رو کم میکنن ؟ انصافا بازی با صدا یه حال دیگه ای داره

R T L 1 رو اگه دارید حتما از اونجا بازی رو ببینید.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
بازی خیلی خوبی نبود ولی انگلیس به چیزی که لازم داشت رسید به هر صورت در این شرایط عقل سلیم میگه که ایتالیا تیم ضعیف تریه نسبت به اسپانیا هر چند معتقدم ایتالیا حتی جنازه اش هم خطرناکه .....من خودم هوادار ایتالیا هم هستم بعد از انگلیس ولی این دو تا تیم اومدن بالا و باهم روبرو شدن....امیدوارم هر کدوم که برنده بشن قهرمان مسابقات بشن....خوبیه تیم انگلیس اینه که هیچ فشاری روشون نیست و هیچکسی انتظار چندانی از این تیم نداره حتی مردم خود انگلیس هم خیلی هاشون خیلی امید صد در صدی به صعود از گروه هم نداشتند ولی ترکیب تیم جوونه و میتونه همین مسءله پتانسیل بالایی برای تیم باشه....امیدوارم که انگلیس سنت شکنی بکنه و حذف نشه و حداقل تا فینال بیاد..........

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
تبریک
بازی چرتی بود ولی خب مهم صعود بود که دست داد
ولی صحنه گل عجب فاجعه ای بود برای یوفا :دی
این همه کل کل کردن با فیفا برای این صحنه ها تا داور کمکی و داور خط بزارن که این جور مواقع به کمک داور بیاد ولی به عینه دیدیم که فرقی نمیکنه و اشتباه داوری همیشه هست

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
اون گل که قبلش افساید بود ولی تی وی اکراین به روی خودش نیاورد همش صحنه گل و نشون میداد
کلا کمک داور این طرف خلاص بود افسایدا رو نمی گرفت یک ضربه سر خطرناکم داشت اکراین که اونم افساید بود و نگرفت

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
اون گل که قبلش افساید بود ولی تی وی اکراین به روی خودش نیاورد همش صحنه گل و نشون میداد
کلا کمک داور این طرف خلاص بود افسایدا رو نمی گرفت یک ضربه سر خطرناکم داشت اکراین که اونم افساید بود و نگرفت

دقیقا

داور هم الکی کارت می داد

تیم داوری افتضاح بود

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
داوری بازی با فرانسه یادتون رفته. ریتزولی اشغال رو اعصاب بود. مثل همون سالی که یونایتد و مونیخ بازی داشتن و رافائل رو الکی دو کارته و اخراج کرد. امیدوارم به داوری نبازیم. ولی کلا از این انگلیس انتظار قهرمانی نمیره. اگرچه دارن بی سر و صدا میرم بالا و من به نیمه نهایی رفتن تیم امید زیادی دارم

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
اسکات پارکر در کنفرانس خبری
1830682_w2.jpg

اینم از عکسای تمرین امروز تیمتون!

1830702_w2.jpg

1830735_w2.jpg

1830734_w2.jpg

1830703_w2.jpg

1830708_w2.jpg

1830720_w2.jpg
1830737_w2.jpg

1830721_w2.jpg

1830718_w2.jpg

1830715_w2.jpg

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
درسته انگلیس امسال تیمش ستاره به خصوصی نداره ولی تیم جوونی داره من فکر نمیکنم خیلی هم جلوی ایتالیا دست و پا بسته یاشه جالبه بدونید تو اکثر فرومها و جاهایی که بحث میشه همه میگند آقا به نظرتون ایتالیا آلمان کی میرسه فینال اصلا اسمی از انگلستان نیست انگار نه انگار که این تیمم بالاخره تیم نسبتا بزرگیه و لیگ به این پویایی داره درست تیم ملیش هیچ وقت آنقدرها خوب نبوده ولی به نظر من در هر شرایطی نمیشه انگلیس رو اونهم جلوی این ایتالیا به طور حتم بازنده ۱۰۰ در ۱۰۰ دونست و من میگم شانس ۵۰ به ۵۰ هستش...........چون ایتالیا هم خیلی تیم خوبی رو راهی مسابقات نکرده.........

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
درسته انگلیس امسال تیمش ستاره به خصوصی نداره ولی تیم جوونی داره من فکر نمیکنم خیلی هم جلوی ایتالیا دست و پا بسته یاشه جالبه بدونید تو اکثر فرومها و جاهایی که بحث میشه همه میگند آقا به نظرتون ایتالیا آلمان کی میرسه فینال اصلا اسمی از انگلستان نیست انگار نه انگار که این تیمم بالاخره تیم نسبتا بزرگیه و لیگ به این پویایی داره درست تیم ملیش هیچ وقت آنقدرها خوب نبوده ولی به نظر من در هر شرایطی نمیشه انگلیس رو اونهم جلوی این ایتالیا به طور حتم بازنده ۱۰۰ در ۱۰۰ دونست و من میگم شانس ۵۰ به ۵۰ هستش...........چون ایتالیا هم خیلی تیم خوبی رو راهی مسابقات نکرده.........

نکته قابل توجه اینه که اکثر بوک میکر ها ( بنگاه های شرط بندی ) شانس انگلیس رو با اندکی اختلاف بیشتر میدونند 36 در مقابل 35 درصد

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
کلا به دلیل لیگ پویا و باشگاههای قدزتمندی که داره دیگران نمیخوان قبول کنند که این تیم بیاد بالا. چه بسا همین تیم بتونه شگفتی ساز بشه. از وقتی هم که تی وی جبهه گرفته مقابل لیگ برتر و تیم انگلبس بهانه خوبی دست مخالفان انگلیس داذه.نمونه اش بازی با اوکراین که اینقدر روش مانور دادن. در هر صورت امیدوارم بتونند ایتالیا رو شکست بدن.بازی احتمالی آلمان انگلستان میتونه بهترین بازی و گل سر سبد جام باشه. اگرچه عبور از سد محکمی به نام ایتالیا چندان ساده به نظر نمیرسه.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
یا انگلیس هوادار نداره یا اینجا بی حاله به هر صورت امیدوارم امشب ببریم هر چند که از کودکی از ایتالیا هم خوشم میومده ولی امشب به طرز جنون آمیزی دوست دارم انگلستان ببره......جزء اولین بازیهای خارجی ملی هستش که استرس دارم.........

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
ایتالیا تیم برتر بود

اما امیدوارم ببریم

اقا قبول نیست بوفون رفت مواد زد:دی

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خوب انصافا ایتالیا وقت اضافه رو بهتر بازی کرد ولی انگلیس با توجه به ابزارش چاره ای جزء این دفاع نداشت............امیدوارم پنالتی ها رو بزنیم و ببریم........

بالا