فابيو كاپلو : اونا پس از به ثمر رسوندن گل اولشون ،خيلي خوب حمله كردن
فابيو كاپلو در كنفرانس "post-match press" جدي و نا اميد به نظر مي امد . هر چند او به اين نكته هم اشاره كرد كه هنوز بازي هاي بيشتري از ليگ باقي مانده .
او همچنين نگران بازي پنجشنبه با بتيس بود و تاكيد داشت كه تيم بايد براي بدست اوردن King's Cup بايد خود را اصلاح كند .
"اولين گل را ما خورديم . گوتي هميشه مرد چهارم ما در دفاع است ولي توپ جايي رفت كه دقيقا او مي بايست باشد اما گوتي آن جا را خالي گذاشته بود. اگر گوتي با وجود تمام فشار ها آن توپ را گرفته بود كاسياس هم مجبور نبود كاري انجام بده تا مانع توپ بشه.گاگو ارژانتيني ست و داراي شخصيت و اخلاقي قوي و برومند هست . من كارايي اونو خيلي زياد قبول دارم اما من اون رو جايگزين كردم چون خسته شده بود . روبينيو به اين خاطر در بازي ماند چون كه من نمي توانستم تنهايي 22 تا بازيكن رو به دلخواه خودم سازماندهي كنم."
"من افسوس نمي خورم كه از همان اول دور مارچلو رو خط قرمز كشيدم. طبيعي ست كه من نمي توانم خيلي ساده در اين بازي حساس ،دو تا تازه وارد رو به عنوان استارتر وارد بازي كنم. مارچلو تنها 18 سال دارد و بايد بازي هاي بيشتري براي كسب مهارت انجام دهد. من ميدونم اين رو به واسطه ي تجربه ام ياد گرفتم . راموس به عنوان مدافع سمت چپ كارش را به درستي انجام داد. كل تيم در سراسر بازي زحمت زيادي كشيد."
"اولين باري كه اونا گل زدن ، به طبع اعتماد به نفس و روحيه شون هم بيشتر شد . منم تنها كسي هستم كه مسئول هر اتفاقي كه براي تيم پيش مياد ؛ هست.چه پيروز مي شديم و چه ميباختيم ، بازهم توي اين ماه هشت بازي ديگر داشتيم. همگي خواهيد ديد پس از پايان آخرين بازي ما در كجاي جدول قرار خواهيم گرفت. كاناوارو اخيرا به طور ناشايسته اي ظاهر شده او هرگز در مقابل حريفش نمي تواند توپ را نگه دارد."
"بكام باعث استواري تيم هست ،به همين دليل من او را از بازي بيرون كشيدم . من تك تك بازيكنان را مجبور مي كنم قبل از بازي خود را گرم كنند زيرا من براي هر بازي سعي مي كنم بهترين تركيب را تنظيم كنم. هرچند هنگاميكه ما باختيم فشار مطبوعات هميشه منو زير تيغ قرار ميده ."