• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
راست میگن که رائول مسلمون شده و قرآن رو به زبان اسپانیایی ترجمه کرده؟

بیخیال بابا این حرف را نزن

همون کاکا هم من شک دارم

یه مدتی واسه TT Henry هم از این حرف ها زدن و آخرش معلوم شد کشک بود

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اوکی از مسلامن شدن بازیکن ها که بگذریم مصاحبه بهترین بازیکن جهان رو باهم می خونیم ....

1eb367288rpcannavarop.jpg

شما انتظار داشتید که سال 2006 اینقدر خوب باشد ؟

خوب این خیلی سخت بود چون در سال 2006 رقیب های زیادی بودند . من در یوونتوس بازی می کردم و قهرمان جام جهانی شدیم که این رویای هر بازیکنی است . من بهترین بازیکن اروپا و جهان شدم که این نیز رویای هر بازیکنی است
. این برای من الان خیلی سخت هست چون مردم انتظارات زیادی از من دارند .

خوب از اون طرف سال زیاد هم خوب تموم نشد نه ؟

شکست 3-0 آن هم در خانه با یک بازی بد یک فاجعه بود . اما هر کسی به دنبال شانس های جدید است .

در یکی از روزنامه های ایتالیایی از قول شما مطلبی به چاپ رسیده بود که تمرین در تیم اسپانیایی کمتر از ایتالیا هست ...
خوب همبشه تفاوت هایی بین حرف هایی که من در ایتالیا می زنم و اینجا گزارش می شود هست . در یک تیم ایتالیایی معمولا تمرینات فیزیکی هستند در اسپانیا بیشتر روی تکنیک و کار با توپ تمرکز می شود .

امسال گل خواهید زد ؟
من تصمیم دارم محافطت کنم از دروازه . منظم بودن در اینجا و آنهم در سطح بالا خیلی دشوار است . من کمی خوب و کمی هم بد بازی کردم در آخرین بازی سال 2006 و من اصلا این را دوست ندارم . دوست دارم یکنواخت بازی کنم

واضح هست که شما دوست دارید عنوان های دیگر را بدست بیاورید .
من به شدت امیدوارم . ما باید آرام باشیم و سخت کار کنیم تا به عناوین مختلف برسیم .

نظر شما در مورد بازیکن های جدید تازه اضافه شده به تیم و آن هم در پست هفبک چیست ؟
من اینجام تا بازی کنم و در مورد این موضوعات نظر نمی دهم . ما بازیکن های قدرتمندی داریم شما باید از Mijatovic . Cappelo و مدیر باشگاه سوال کنید نه من .

1eb367288rpcannavaro4p.jpg

آیا شایعه بازگشتن کاسانو به ایتالیا صحت دارد ؟
آنتونیو آرام است . او به عنوان یک بازیکن مهم خریداری شد او کیفیت خوب و انگیزه بالایی دارد . باید به او اجازه بازی کردن داده بشه . من به ماندن او امیدوارم .

در مورد گاگو و هیگواین چه فکر می کنین ؟

من بازی های آنها را ندیدم . اما قدرت فردی بالایی دارند . آنها خوب تمرین می کنند و نباید اشتیاقشان افت کند .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خب یک اتفاق جالب دیگه
در پی بدست آوردن رکورد های مختلف توسط پسر رئال مادرید ... اینک :

اگر رائول در بازی مقابل دیورتیو به زمین بره 428 باری است که با تیم رئال در زمین ظاهر شده و رکورد Gento می شکند .

فقط با این تفاوت که Gento در 18 فصل توانست به این رکورد برسد اما رائول در 13 فصل

2df5a7288gento-raulp.jpg

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
مبارک رائول باشه .
بازیکن با اخلاقیه و من ازش خوشم میاد .
بازیکن باید اخلاق داشته باشه .
مسلمون بودنشم ایرانیا درست کردن .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
منم رائول بعد زیدان خیلی دوست دارم به خاطر اخلاقش
هیچ وقت یادم نمی یاد به خاطر گل یک بازیکن رو بزنه و ....
( حالا کی نظر منو پرسید اصلا )

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
می گم کلوپ رئال از بارسا جلو زدا ...
شما جمع شدید چرا تو کلوپ ما نمیاید ؟
می خواید بفرستینش تو باقالیا ؟

bmoqimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب ما انگیزه داریم سه سال هیچی نبردیم شما دیگه عنوان زده شدین!!!

حالا شما هم به فکر یه تنوع باش اونور!!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
نه بابا کجامون استاده ؟
شما باید به ما یاد بدی.

bmoqimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه بابا کجامون استاده ؟
شما باید به ما یاد بدی.

ما اگه یاد داشتیم حال روز فروم خودمون اینجوری نبود!!!

اونجا همه تازه کارن تازه هیچکی ورزشی هم نیست بدتر!!!

مگه شماها بیاین راهش بندازین که این یه داستان دیگست!!!

R9R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جمعتون جمه یک منو کم داشتین :cool:

مگم اون رای گیری چی شد بابا همونو ادامه بدین

من میگم ( 3 - 0 ) رئال میبره با گل های روئی رایول اگر رونالدو هم بازی بیاد هونهم یه گل :rolleyes:

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
رئالی ها عاشق تيپ بکام هستند!

رئال مادرید به دیوید بکام پیشنهاد تمدید قراردادش را به مدت 2 سال ارایه کرده است و در دو هفته آینده به مذاکره با وی خواهد پرداخت.

30871.jpg

به گزارش خبرنگار «بازتاب ورزشی» به نقل از «رویترز»، سیمون اولیویرا سنخگوی بکام گفت: ما پیشنهاد قطعی آنها را که ارزش آن برای دو سال برابر قرارداد کنونی بکام است، دریافت نمودیم و در دو هفته آینده که زمان نقل و انتقالات نیم فصل است، در این مورد به مذاکره خواهیم پرداخت.

اما چیزی که مشخص است این است که بکام به طور قطع رئال را در ژانویه امسال ترک نخواهد کرد.

قرارداد بکام با رئال در پایان ژوئن امسال خاتمه یافته و این هافبک 31 ساله برای مذاکره با باشگاه های دیگر از ژانویه امسال آزاد است.

براساس گزارش ها چندین تیم انگلیسی، ایتالیایی و آمریکایی تمایل به جذب بکام را دارند.

رسانه های اسپانیایی و انگلیسی خبر داده اند که این قرارداد جدید با رئال به خاطر اختلافات بر سر حق تصاویر است که باشگاه قصد دارد 50 درصد سهم کنونی خود را در این مورد حفظ کند.

اولیویرا هرگونه اختلاف بر سر پخش تصاویر را رد کرد و گفت: هرگونه تصمیمی که گرفته شود، تصمیمی کاملا فوتبالی خواهد بود و تاکنون هیچ تصمیمی گرفته نشده است.

بکام در سه فصل اول حضورش در رئال مادرید جزو بازیکنان اصلی این تیم بود. اما از زمان آمدن فابیو کاپلو مربی رئال جایگاه خود را از دست داده است.

او تنها در 5 بازی از 16 بازی رئال در لالیگا به عنوان بازیکن اصلی حضور داشته و در 7 بازی دیگر به عنوان بازیکن جایگزین به زمین رفته است.

bmoqimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه دیگه تو مرام کاپلو 3 تا گل زدن اونهم خارج از خونه نیست :D

ببین تو بازی های خارج از خونه اگه تیم مهمان اول جلو بیفته احتمال اینکه با چند تا گل ببره زیاده مثل بازی با اوساسونا,لوانته,خیمناستیک و ... که رئال همه رو بالای 3 تا زد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من نوکرتم داداش.. .
این شمایی که به ما ورزش یاد دادی.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36

رئال مادرید به دیوید بکام پیشنهاد تمدید قراردادش را به مدت 2 سال ارایه کرده است و در دو هفته آینده به مذاکره با وی خواهد پرداخت.

30871.jpg

به گزارش خبرنگار «بازتاب ورزشی» به نقل از «رویترز»، سیمون اولیویرا سنخگوی بکام گفت: ما پیشنهاد قطعی آنها را که ارزش آن برای دو سال برابر قرارداد کنونی بکام است، دریافت نمودیم و در دو هفته آینده که زمان نقل و انتقالات نیم فصل است، در این مورد به مذاکره خواهیم پرداخت.

اما چیزی که مشخص است این است که بکام به طور قطع رئال را در ژانویه امسال ترک نخواهد کرد.

قرارداد بکام با رئال در پایان ژوئن امسال خاتمه یافته و این هافبک 31 ساله برای مذاکره با باشگاه های دیگر از ژانویه امسال آزاد است.

براساس گزارش ها چندین تیم انگلیسی، ایتالیایی و آمریکایی تمایل به جذب بکام را دارند.

رسانه های اسپانیایی و انگلیسی خبر داده اند که این قرارداد جدید با رئال به خاطر اختلافات بر سر حق تصاویر است که باشگاه قصد دارد 50 درصد سهم کنونی خود را در این مورد حفظ کند.

اولیویرا هرگونه اختلاف بر سر پخش تصاویر را رد کرد و گفت: هرگونه تصمیمی که گرفته شود، تصمیمی کاملا فوتبالی خواهد بود و تاکنون هیچ تصمیمی گرفته نشده است.

بکام در سه فصل اول حضورش در رئال مادرید جزو بازیکنان اصلی این تیم بود. اما از زمان آمدن فابیو کاپلو مربی رئال جایگاه خود را از دست داده است.

او تنها در 5 بازی از 16 بازی رئال در لالیگا به عنوان بازیکن اصلی حضور داشته و در 7 بازی دیگر به عنوان بازیکن جایگزین به زمین رفته است.
stop.gif

خوب من اینجا جلوی خودم رو می گیرم تا به قولم عمل کنم و نظری درباره این پست افسانه خانم ندم .
راستش من و افسانه قرارداد دوستی رو امضا کردیم و قرار شده تا با هم دعوا نکنیم .

bmoqimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

30871.jpg

خیلی خوشحالم کردی افسانه!!

بالا