• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از مارکا: مادريدی ها ريبری را به بکهام ترجيح می دهند

در حالي كه عده زيادي از هواداران رئال مادريد خواستار تداوم حضور ديويد بكهام در سانتياگو برنابئو هستند، اما نتايج سه چهارم از نظرسنجي كه توسط روزنامه ماركا ترتيب داده شده نشان مي* دهند كه فرانك ريبري، ملي پوش فرانسوي مارسي طرفداران بيشتري در ميان اهالي مادريد دارد.
به احتمال فراوان ديويد بكهام پس از 4 فصل حضور در لاليگا، در تابستان 2007 رئال مادريد را ترك خواهد كرد.
بنابر نظرسنجي يكشنبه روزنامه ماركا، 71 درصد از هواداران خواستار حضور ريبري 23 ساله در برنابئو و جانشيني وي به جاي بكهام انگليسي هستند.
ماركا در تيتر اين خبر اين چنين نوشت: " هواداران مادريد ريبري را به بكهام ترجيح مي *دهند. "
شايد علت اين مساله آن باشد كه فرانك ريبري با درخشش* هاي خود تا فينال جام جهاني 2006 آلمان، خروس *هاي آبي فرانسه را همراهي كرد، در حالي كه ديويد با 7 سال سني اختلاف هنوز هم توسط فابيو كاپلو نيمكت نشين است.
بكهام مدنظر انتقال به باشگاه* هاي مختلف خصوصاً اينترميلان است، اما خود لس آنجلس گالاكسي را بر ديگر گزينه *ها ترجيح مي دهد.
البته با حضور چهره* هايي چون مارسلو، گاگو و هيگواين شرايط براي ادامه حضور ديويد سخت *تر و پيچيده *تر شده است.

باشگاه مادريد همچنين در جريان جذب كاكا قصد دارد هر چه زودتر با سسك فابرگاس، هافبك ملي پوش آرسنال نيز قراردادي منعقد نمايد.
آنتونيو كاسانو، مهاجم ايتاليايي رئال مادريد هم اوضاع چندان خوشايندي ندارد و به دنبال باشگاهي است تا او را به طور دائم و نه قرضي به خدمت گيرد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
riberi.jpg

0d99a9dc88b11a5e46734188cd9776dc_extras_albumes_0.jpg
1138363256.gif

در تجارتخانه* مادريد چه* مى*گذرد؟! پر کردن* خلأ* بکام* با ريبري!

پس* از قطعى* شدن* شايعه* مذاکرات* وکلاى* ديويد بکام* با مقامات* اينتر ميلان، رامون* کالدرون* رياست* باشگاه* رئال* مادريد سعى* کرد هر طور شده* ديويد بکام* را در قلب* مادريديسمو حفظ* کند.
حفظ* کردن* بکام* فقط* به* خاطر سانترهاى* زيبا و گلزنى* احتمالى*اش* نيست، اين* کارها را از اين* پس* هيگواين* هم* مى*تواند انجام* بدهد و اگر او نتوانست* مى*شود به* سراغ* ستارگانى* چون* ريس، رونالدو، خاگو، رائول* و غيره* رفت. بنابراين* پرواضح* است* که* کالدرون* نيز همان* راهى* را البته* پشت* پرده* طى* مى*کند که* مدير قبلى* يعنى* فلورنتينوپرس* طى* کرده* بود. بى* شک* 40 ميليون* پوند خرج* شده* براى* ستارگان* تازه* وارد با وجود بکام* در تور آسيايى* آينده* رئال* مادريد به* خزانه* بازخواهد گشت* و اگر مادريد، بکام* را نداشته* باشد ديگر خبرى* از آديداس* و ژيلت* و پپسى* و غيره* نيست!
يک* روز پس* از انتشار شايعه* خروج* ديويد از مادريد و مذاکره* او با ماسيمو موراتي، لوئيس* فيگو اين* پرتغالى* شيفته* پول* آهنگ* خاورميانه* سر داد و موراتى* بيش* از پيش* براى* به*خدمت* گرفتن* بکام* ترغيب* شد.
از طرفى* نامه* سرگشاده* هواداران* رئال* مادريد که* از طريق* وب*سايت* هواداران* رئال* مادريد در دانمارک*Real madrid.dk منتشر شد به* اين* شايعات* دامن* زد.
در حالى* که* اين* نامه* غيررسمى* نشان* از محبوبيت* بالاى* بازيکنى* مثل* ريبرى* مقابل* نام* بکام* داشت* و ديگر هيچ، وب* سايت* نه*چندان* معتبر اسپورتيکا نوشت: «رئال* مادريد به* دنبال* ريبرى* است!» اين* در حالى* بود که* کالدرون* فرداى* آن* روز اين* خبر را تکذيب* کرد اما خبرگزارى*هاى* داخلى* بدون* توجه* به* سايت*هاى* رسمي، اين* خبر را به* صورت* قطعى* منتشر کردند و خوانندگان* چنين* فرض* نمودند که* ريبرى* در راه* رئال* مادريد است.
سخنان* وکيل* ريبرى* ستاره* نام*آشناى* فرانسه* نيز حاکى* از رد هر گونه* مذاکره* رئال* مادريد با ريبرى* بود. وى* گفت: «موکل* من* از لاليگا خوشش* نمى*آيد!».
مسئله* جدى* بعدى* بحث* انتقال* بکام* به* ايالات* متحده* آمريکاست.
اينتر ميلان* در اين* مورد قصد دخالت* ندارد و موراتى* که* بکام* را خيلى* خوب* مى*شناسد دست* او را در مورد انتخاب* يکى* از راههاى* اين* چند راهه* برزخي، باز گذاشته* است.
از طرفى* نمى*شود احتمال* بقاى* بکام* در رئال* مادريد را صفر فرض* کرد چرا که* خيلى* بعيد به* نظر مى*رسد بکام* با انتقال* به* ايتاليا يا آمريکا از بازار بورس* مادريد، بازار فرش* و پسته* اسپانيا، سهام* کمپانى* اندوسا و سهام* کانال*هاى* راديويى* و تلويزيونى* کادناسروTve را رها کند و به* کشورى* ديگر برود.
اينکه* ديويد بکام* ثروتمندترين* فوتباليست* جهان* است* و حساب* بانکى* او 78 ميليون* پوند خالص* را در دل* خود جاى* داده* دليل* نمى*شود که* اين* عروسک* تبليغاتى* چشم* از اين* همه* ثروت* اسپانيايى* برداشته* و راهى* ايتاليا يا آمريکا شود. کوچ* بکام* تنها در صورت* عدم* توافق* با مقامات* رئال* مادريد صورت* خواهد گرفت* و در غير اين* صورت* وى* در اين* باشگاه* باقى* خواهد ماند. پول* آنقدر براى* ديويد تعيين*کننده* شده* که* وضعيت* تحصيل* پسرهايش* اصلاً* مهم* نيست* و شايد بروکلين* بيچاره* مجبور باشد به* زودى* خود را براى* آموختن* زبان* شيرين* ايتاليايى* آماده* کند!
اينکه* ريبرى* به* رئال* مادريد بيايد يا خير در شرايط* فعلى* دغدغه* کالدرون* يا مياتوويچ* نيست* و آنها بيشتر به* منافع* باشگاه* مى*انديشند تا نگرانى*هاى* هواداران* يا کاپلو!
در هر حال* جاى* خالى* بکام* هرگز از جنس* جاى* خالى* زيدان* نيست* که* پر نشود و يک* تازه*وارد آرژانتينى* مثل* هيگواين* يا خاگو و حتى* خود ريس* مى*تواند اين* خلأ* از قبل* پيش*بينى* شده* را پر کند. خيلى* راحت* و شايسته!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
منم شخصا فرانک و خیلی دوست دارم بالاخره ما فرانسویها باید هوای همدیگه رو داشته باشیم :D

بعد هم ریبری کمی شبیه زیدان بازی می کنه اگه بیاد رئال من دست از سر کاکا بر می دارم

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
سلام
قابل توجهتون من اصلا بزرگ نمايي نمي كنم ! همين

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
مي خواستم اين كلوپو بي خيال شم ،ولي فقط بخاطر رئال ميمونم!

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
بچه ها برا حل این مشکل من یه پیشنهاد دارم که از تلوزیون خود رئال یاد گرفتم:

از چند روز قبل از هر بازی همه بیان و نتیجه بازی و زننده گلهای رئال رو پیش بینی کنند!!!
بعد یه جدول رده بندی درست میشه و امتیاز به همه اختصاص میگیره و همه اینا زیر نظر مدیر کلوپ ادامه داره تا پایان فصل که قهرمان مشخص بشه ....!!

چطوره؟ کلی هیجان و سرگرمی و فان داره!!!

اره جالبه !:) :D

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
بچه ها برا حل این مشکل من یه پیشنهاد دارم که از تلوزیون خود رئال یاد گرفتم:

از چند روز قبل از هر بازی همه بیان و نتیجه بازی و زننده گلهای رئال رو پیش بینی کنند!!!
بعد یه جدول رده بندی درست میشه و امتیاز به همه اختصاص میگیره و همه اینا زیر نظر مدیر کلوپ ادامه داره تا پایان فصل که قهرمان مشخص بشه ....!!

چطوره؟ کلی هیجان و سرگرمی و فان داره!!!

به نظر من هم پیشنهاد جالبیه!
قبلش اسم بازی و زمان پخششو اعلام کنیم!;)

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
منم شخصا فرانک و خیلی دوست دارم بالاخره ما فرانسویها باید هوای همدیگه رو داشته باشیم :D

بعد هم ریبری کمی شبیه زیدان بازی می کنه اگه بیاد رئال من دست از سر کاکا بر می دارم

دوباره دل هوای زیدان کرد.....:(
بازیکن بود ....
218.gif

اگر بکام بره من یکی گه گریه نخواهم کرد...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
البته آره دیگه
دوران بکام تمومه
باید منتظر باشیم اولین بازی بعد تعطیلات رئال و ببینیم

من که می گم همون 2 هیچ

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
مي خواستم اين كلوپو بي خيال شم ،ولي فقط بخاطر رئال ميمونم!

:( افسانه خانم من نمی خوام اینجوری بشه ها .
من دیگه اصلا به پستاتون جواب نمی دم . من بارساییم شما رئالی پس طبیعیه کری خونی هم تومون هست دیگه .
افسانه من از اینجا می رم ولی نمی ذارم شما برید .
:(

bmoqimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چی شد ؟
مثلا من می گم رئال 2-0 از لاکرونیا میبره گل هارو هم نیستروی و رونالدو می زنن ( مثلا )

خوب حالا چی میشه ؟

اگه درست باشه تو 6 امتیاز میگیری!!
سه تا برا نتیجه 3 تا برا گل زنا!!!

پس این کارو از همین هفته شروع کنیم!!؟؟

bmoqimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میگم رئال 2 1 میبره!!!

نیستلروی و روبینیو هم گل میزنن!!

راستی تو نوشتن این جور پستها دقت کنین چون اگه Edit بشه قبول نیست

بالا