• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
البته من این قضیه رو تمام می کنم و با تعصب شما صحبت نمی کنم .
برید و به فکر 3 امتیاز باشید نه به فکر ریمل و رژ لب بکام .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اگه نظر يه دخترو بخواي بدوني بنظر من خوشكل ترين وخوشتيپ ترين مرديه كه تا حالا ديدم!!
47.gif

البته بستگی به این داره که چند تا مرد دیدی .
شاید فقط مردهای محلتون رو دیدی.
اگه از اون نظر می دی منم می گم که تو محل ما خوشتیپ تر از بکام نیست .

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
پس امیدوارم یک روز بیای تو اتاق من چون مجموعا 15 تا پوستر از بکام رو دیوارامه!!!

بابا ايول 15 تا من فقط 4 تا دارم . ولي هر 4 تا خوش تيپن و خوش ژستن يكيشو امشب به بهروز نشون دادم .

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
براي مرد بايد تيپ قشنگ باشه . كه تيپ بكام حرف نداره.
مثلا وقتي كت و شلوار مي پوشه چه خوشكل ميشه !!!
ولي ژاويو يه دست كت بكن برش ببين چي ميشه .در ضمن من دوست ندارم از چهره ادما ايراد بگيرم.
توي عكسهم چشاش درست نيافتاده ، مگه نه چشاش رنگ ابي زيبايي داره . رنگ موهاشم كه عاليه . برد پيتم موهاشو از ديويد تقليد كرده .
البته خوشكل بودنشو نمي خواد به ارايش ربط بدي .
در ضمن خوشكليش بين چهره هاي مشهور اوله نه بين همه چهر هاي جهان ، الكي هم نمي خواد يه چيزي از خودت بپروني ، من يه كسايي رو ميشناسم كه اگه تو هم اونارو ببيني شيفتشون ميشي . در راي گيري قبلي بكام خوشتيپ ترين مرد سال شد. ولي فك ميكنم توي راي گيري اخير پيت شد .
اخلاق ديويد هم عاليه . زنش اينو گفته ، مطمئن باش اگه بد بود زنش باهاش نمي موند و تا حالا چند بار تجديد فراش كرده بود.
من فوتبال بكامو خيلي دوست دارم البته نظر شخصيمه . گرچه بازي هاي اخريش چنگي به دل نمي زد ولي من بعضي بازياشو تو تيم منچستر و انگليس ضبط كردمو بعضي وقتا ميشينم ميبينمو ، ميبينم كه بازيش از رونالدينيهو هم خيلي بهتر بوده.
راستشو بخواي دير گفتي . مردايي رو كه ديدم نشمردمشون.
عكس خودتم بذار .

اگه چيزي گفتم بهت برنخوره ها . كيف اين كلوپ ها اينه كه بشينيم با هم بحث كنيم در ضمن شما هم خودت ميدويي ميري زير گيوتين من مجبورت نكردم .
ببين مي گم حرفات يادت ميره كه پشت سر هم پست مي زني .

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
ولي ژاويو يه دست كت بكن برش ببين چي ميشه .در ضمن من دوست ندارم از چهره ادما ايراد بگيرم.
توي عكسهم چشاش درست نيافتاده ، مگه نه چشاش رنگ ابي زيبايي داره . رنگ موهاشم كه عاليه . برد پيتم موهاشو از ديويد تقليد كرده .
در ضمن خوشكليش بين چهره هاي مشهور اوله نه بين همه چهر هاي جهان ، الكي هم نمي خواد يه چيزي از خودت بپروني ، من يه كسايي رو ميشناسم كه اگه تو هم اونارو ببيني شيفتشون ميشي . در راي گيري قبلي بكام خوشتيپ ترين مرد سال شد. ولي فك ميكنم توي راي گيري اخير پيت شد .
اخلاق ديويد هم عاليه . زنش اينو گفته ، مطمئن باش اگه بد بود زنش باهاش نمي موند و تا حالا چند بار تجديد فراش كرده بود.
من فوتبال بكامو خيلي دوست دارم البته نظر شخصيمه . گرچه بازي هاي اخريش چنگي به دل نمي زد ولي من بعضي بازياشو تو تيم منچستر و انگليس ضبط كردمو بعضي وقتا ميشينم ميبينمو ، ميبينم كه بازيش از رونالدينيهو هم خيلي بهتر بوده.
عكس خودتم بذار .

اگه چيزي گفتم بهت برنخوره ها . كيف اين كلوپ ها اينه كه بشينيم با هم بحث كنيم در ضمن شما هم خودت ميدويي ميري زير گيوتين من مجبورت نكردم .
آره بابا کی گفته بکهام خوش تیپ نیست!
beckam_min.jpg

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بسه دیگه ....
یعنی چی ... بابا شماها خجالت نمی کشید ؟
مثلا 3 4 تا آدم ( به قول خودتون بزرگ هستید ) حالا باکام و ژاوی هر کوفتی هستند باشن . با قیافشون که بازی نمی کنند .
7 8 تا پست الکی و بی معنی راجب قیافه , خدایش خسته نمی شین ؟

افسانه - محمد یه چیزی به جفتتون می گما ....
تمومش کنین دیگه

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
عكس خودتم بذار .

:lol: :lol: :lol: :lol:
زیاد حرص نخور.
:lol: :lol: :lol: :lol:
( ولي ژاويو يه دست كت بكن برش ببين چي ميشه ؟ ) این چه زبونیه دیگه ؟ عادت داری ولی نمی تونی از چهره ژاوی ایراد بگیری. :lol: خانم من به شما بی احترامی نکردم پس کلمه بپرونی رو ادیت کن . :lol: یکی از اون کسایی که می شناسی دیوید بکام نیست ؟ من که خیلی شیفتشم . کی حالا این رای هارو می گیره ؟ :lol: زن منم به فامیلامون می گه اخلاقش عالیه . مهم پوله افسانه خانم . به زنش پول می ده اونم ازش راضیه . :lol: نظر شخصیتون یه کم مبهمه :lol: منم فوتبال استاد اسدی رو دوست داشتم . دلیل نمی شه که فوتبالش خوب بوده . :lol: اگه بازیش از رونی بهتر بود بهترین بازیکن جهان می شد . تو من یونایتد ضربه آزاداش خوب بود و سانترهاش . بزرگش نکنید لطفا . :lol:
عکس خودم هم می ذارم منتظر باش. :lol:
برای چی بهم بر بخوره ؟ عادت کردیم به قلمبه گویی های شما . می زنیم به حساب جوونیتون . :lol: من زیر گیوتین نمی رم و نخواهم رفت پس ازخودت مایه بذار. :eek:
البته من مثل شما از هوش و استعداد بالایی برخوردار نیستم و حرفام یادم می ره . :p
خیلی چیزه خوبیه به خدا .
بری بزنی زیر توپ و موهاتو هایلایت کنی دخترارو بکشی . :lol: فکر خیلی خوبیه . در آینده باید اجراش کنم . :lol:
بعدشم چون رژ لب و ریمل و ژل زدی بهت بگن رونالدینیو :lol: ببینید لوازم آرایش دپی چه می کنه .
مارادوونا حرف خوبی زده . بکام فوتبالیست نیست بلکه یه شومنه . :lol:
البته من جسارت نمی کنم شما ازمارادونا بهتر فوتبال و درک می کنی . بکام بازیش از رونالدینیو بهتره .
این بود جک قرن 21 . بهتون تبریک می گم . تو کتاب رکوردها ثبت خواهد شد . :)
( بعد از زدن پست مورد نظر یک لیوان آب خنک بنوشید ) متشکرم !!! :D

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بسه دیگه ....
یعنی چی ... بابا شماها خجالت نمی کشید ؟
مثلا 3 4 تا آدم ( به قول خودتون بزرگ هستید ) حالا باکام و ژاوی هر کوفتی هستند باشن . با قیافشون که بازی نمی کنند .
7 8 تا پست الکی و بی معنی راجب قیافه , خدایش خسته نمی شین ؟

افسانه - محمد یه چیزی به جفتتون می گما ....
تمومش کنین دیگه

من نوکرتم. شرمنده . من این مساله رو تموم می کنم . :rolleyes: من نگفتم آدم بزرگیم افسانه ادعای بزرگی می کنه .
من که 1 سال پیش می گفتم قیافه فوتبال بازی نمی کنه . نمی گفتم ؟ :lol:

bmoqimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دیگه اگه دعواها تموم شد در مورد آخرین جلسه تمرینی سال 2006 بگم که:

14 تا گل داشت که 5 تا کسانو,3 تا مارچلو و کارلوس و رونالدو و براوو و راموس هم گل زدن.
نکته دیگه این که سر شوت زدن همزمان یه توش ریس و گوتی خوردن به هم و دوتاشون تمرین رو ترک کردن.
بنا به گزارش سایت رسمی رئال هیگواین یک گل زد و امروز نسبت به دیروز توپ بیشتری به گاگو رسید.
بکهام که در کنار تیم در حال تمرین است + نیستلروی نیز در این تمرین حضور داشتند که اجازه شرکت در بازی را نیافتند.

1dae256288ganadoresp.jpg

این هم نماد اتحاد فعلی بچه ها...!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
:d
چه عکس قشنگی
آنتونی کاسانو رو نیگا ... تا دیروز داشتن بیرونش می کردن الان چه ذوق زده شده :D

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
این هم عکس های کلاب رئال مادربد برای عوض کردن بحث های گذشته :
1cba016288alegriagrupop.jpg

آقای بکام خوشتیپ ( وای به حال کسی که بعد از من بگه هست یا نیست )
1cba016288beckhamp.jpg

دو یار جوان تازه به رئال آمده ( یکیشون و برق گرفته فکر کنم :D )
1cba016288gagohiguaincarrerap.jpg

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
باز من نبودم بحث متفرقه کردید!
اول که ورود : bmoqimi به جمع خوش امد میگم!:happy:
بعد: منم با رئیس گروه شدن bhrzk عزیز موافقم!
بعد:
رئال اصولا تیم متکی به یه بازیکن نیست!
5020.gif

دیدید من چه دختر خوبیم: اصلا راجع به بکام نظر ندادم
8311.gif

bmoqimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول که ورود : bmoqimi به جمع خوش امد میگم!:happy:
8311.gif

مرسی امیدوارم که بتونم برا کلوپ مفید باشم!!

:
رئال اصولا تیم متکی به یه بازیکن نیست!
5020.gif

8311.gif

بله,بعضی تیما بودن که اول فصل که دو تا مصدوم دادند از اون تیم رویایشون از زمین تا آسمون فاصله گرفتند.
تازه من یادم فصل پیش هم هر وقت یه بنده خدایی نبود نمیتونستند بازی رو ببرن!!!:p

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
مرسی امیدوارم که بتونم برا کلوپ مفید باشم!!

بله,بعضی تیما بودن که اول فصل که دو تا مصدوم دادند از اون تیم رویایشون از زمین تا آسمون فاصله گرفتند.
تازه من یادم فصل پیش هم هر وقت یه بنده خدایی نبود نمیتونستند بازی رو ببرن!!!:p

اذیت نکن :lol: :lol:

bmoqimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رئالی ها کم فروغ شدین

بچه ها برا حل این مشکل من یه پیشنهاد دارم که از تلوزیون خود رئال یاد گرفتم:

از چند روز قبل از هر بازی همه بیان و نتیجه بازی و زننده گلهای رئال رو پیش بینی کنند!!!
بعد یه جدول رده بندی درست میشه و امتیاز به همه اختصاص میگیره و همه اینا زیر نظر مدیر کلوپ ادامه داره تا پایان فصل که قهرمان مشخص بشه ....!!

چطوره؟ کلی هیجان و سرگرمی و فان داره!!!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
چی شد ؟
مثلا من می گم رئال 2-0 از لاکرونیا میبره گل هارو هم نیستروی و رونالدو می زنن ( مثلا )

خوب حالا چی میشه ؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
انگار آه افسانه خانم مارو گرفت .
امروز رفتم دندون پزشکی ... 3 تا آمپول مامانی زد تو لثه جولوم . وای که چقدر درد داشت .
می گم رئال کسی رو جذب نمی کنه ؟
می خواست یه مهاجم خیلی خوب بیاره چی شد ؟

بالا