• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
امشب نبریم دیگه باید کاسه کوزه مون رو جمع کنیم!! از 4 بازی آخر فقط 3 امتیاز گرفتیم!! سویا هم که 2-1 به مایورکا باخت!!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب من بالاخره کیمیا رو راضی کردم بیاد تو کلوپ رئال .
کیمیا خواهر کوچولوی منه .
و از این به بعد نهمین رئالی پی تی محسوب میشه به صورت رسمی .

منم می گم خوش اومدی

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
موافقم
76.gif

ولی گل رو اون(!) نمیزنه (چون نمی دونیم فارسیش چی میشه از نوشتنش معذوریم
2rc32us.gif
)
آها راستی منم کیمیا هستم....و رئالیم هستم....و دیگه همین....
163.gif

عليكه سلام
124.gif

خوش اومدي به پي تي & كلوپ
238.gif

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
امشب نبریم دیگه باید کاسه کوزه مون رو جمع کنیم!! از 4 بازی آخر فقط 3 امتیاز گرفتیم!! سویا هم که 2-1 به مایورکا باخت!!

خب ... این بهترین خبری بود امروز می شد به من داد >:D< تو PT معادلش نبود .

عالیه
امیدوارم امشب رئال تعطیل نکنه . این 3 امتیاز حکم مرگ و زندگی داره .

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54

فك نميكردم سويا به چي ؟ اونم به مايوريكا ببازه !!!
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوررررررررررررررررررررررررا
124.gif
124.gif
124.gif
124.gif

K i IVI i K

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب من بالاخره کیمیا رو راضی کردم بیاد تو کلوپ رئال .
کیمیا خواهر کوچولوی منه .
و از این به بعد نهمین رئالی پی تی محسوب میشه به صورت رسمی .

منم می گم خوش اومدی

عليكه سلام
124.gif

خوش اومدي به پي تي & كلوپ
238.gif
مرسی .....خوشحالم که تو جمع شما هستم:cool:
3zi3jgk.gif

امیدوارم امشب خراب نکنیم
292.gif

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
میبینید ؟
من بعد از باختم میام اینجا سر می زنم .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
روسفیدم کردید .
6 تا ریپورت دادن پستم چون فقط یه بارساییم.
من توهین به هیچ شخص با شخصیتی نکردم و فقط می گم که از بکام انتقاد کردم و به نظر خودم حرفم درسته .
کلا از دوستام انتظار چنین کاری رو نداشتم . حالا درسته منم بگردم پستاتون رو ریپورت کنم برای حامد ؟
دست مزد مارم دادید .
مرسی.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
همین جا بهترین جاست برای بکام
این ریپورت دادن داره ؟
منو می خندونین .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
روسفیدم کردید .
6 تا ریپورت دادن پستم چون فقط یه بارساییم.
من توهین به هیچ شخص با شخصیتی نکردم و فقط می گم که از بکام انتقاد کردم و به نظر خودم حرفم درسته .
کلا از دوستام انتظار چنین کاری رو نداشتم . حالا درسته منم بگردم پستاتون رو ریپورت کنم برای حامد ؟
دست مزد مارم دادید .
مرسی.

عزیزم من پست رو ریپورت دادم نه به خاطر نظرت . به خاطر اینکه تاپیک داشت شلوغ و منحرف میشد .

معذرت می خوام اما رعابت منین

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
bhrzk حالا كه درست حدس زدي ، ما بايد چيكار كنيك ؟ اسمايلي بزنيم ؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
تبریک می گم .
قالبم آمادست بیاید ببینید .

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
منم يادم رفت به بقيه تبريك بگم :
40.gif
تبـــــــــــــــــــــــــريـــــــــــــــــــــــــــك

R9R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برد (1-0) رئال رو به تمام دوستداران رئال تبریک میگم

درمورد بازی بگم خیلی عالی بازی کرد رئال به نظر من ! اگر همین جوری ادامه بده حتما" به قهرمانی میرسه
به امید اون روز:)
d5ce67288xgagohiguainp.jpg

رائول هم مسدوم شد امیدوارم مسدومیت رائول خیلی جدی نباشه

d5ce67288xraullesionp.jpg

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دقایق پایانی بازی , بیش از 80 هزار نفر تماشاگر در ورزشگاه سنتیاگو برنابئو منتظر شنیدن سوت پایان بازی هست . و بلاخره داور سوت زد , بازی تمام شد ....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
خب بردیم اونم با نتیجه خوبه 1 بر 0 , تبریک می گم
بعد از چیزی حدود 1 ماه بازی رئال رو دیدن لذت بخش بود .
اما خوب من سریع می رم سراغ بازی چون حرف برای گفتن زیاد دارم .

رئال بازی رو با روش نستنا تهاجمی 3-3-4 شروع کرد . هیگوئین ( فکر نکنین پنگوئن نوشتم ) و نستروی در خط حمله
رائول پشت سر اونها و ریز - دیارا - گاگو در خط هافیک باز%م20می کردن .
مصدومیت کاپیتان رائول که امیدوارم جدی نباشه باعث شد روبینیو به زمین بیاد و عملا کاپلو سیستم رو تبدیل به 2-2-4 کرد . روبینیو در سمت چپ و ریز در سمت راست ( جای بکام ) بازی کردند .

خوب نمی شه گفت بازی قشنگ بود . اما بهتر از بازیهای دیگر رئال بود و البته جذاب تر . اونها در همان دقایق ابتدایی برتری خودشون رو به حریف دیکته کردند و آنرا تا پایان نیمه اول حفظ کردند .

کار کاپلو تحسین برانگیز بود . بازیکن های کهنه را با بازیکن های جوان و جویای نام عوض کرد و با این کار هم تحرک , هم اعتماد به نفس و هم اشتیاق و انگیزه را به تیم بازگرداند.
هیگوئین - گاگو -تورز که واقعا می تونم بگم در حد تیم رئال بودند و مخصوصا من از بازی و طراحی گاگو خیلی خوشم اومد .

بازی خوبه خط دفاع رئال با فرماندهی کاناوارو , بازی مطمئن Helguera و البته درخشش فوق العاده Raul Bravo , همچنین نبودن احساس غیاب سالگادو با بازی خوبه Torres یک خط دفاعی خوب و البته مطمئن را به نماسش گذاشت .

در خط میانی روبینیو و ریز شب زیاد خوبی نداشتند . ریبینیو که تک تک توپ هارا از دست داد و فقط یکی دو موقعیت آنهم بر اثر حرکات انفرادی به دست آورد . البته او بازیکن خوبی است و آینده درخشانی دارد .
ریز هم که در 20 دقیقه اول مشغول تفریح بود , با احتمالا فریاد های کاپلو به بازی برگشت و در ادامه کمی بهتر بود و البته نباید این نکته رو هم فراموش کنیم که انصافا جای بکام را خیلی خوب پر کرد .

قرار دادن دو هفابک کاملا برعکس در کنار هم ایده فوق العاده کاپلو در این بازی بود . دیارا و گاگو یکی با روحیات تدافعی - یکی طراح حملات رئال مادرید . هر گاه نیاز به آرام کردن بازی بود دیارا مامور این کار می شد و با پاس های روی زمین و البته رو به عقب بازیکن ها را وادار به آرامش و تدافعی بازی کردن می کرد , حق و الانصاف جای مکه له له در حال پر شدن هست . دیارا استعداد خوبی در بازی گردی و پرش ارتفاع هم دارد . :D

گاگو نیز در حملات فوق العاده بود . با پاس های تک ضرب و بازیکن ها رو به حمله وادار می کرد و با در یافت توپ های پشت جریمه و پخش آن در خطوط کناری زمین نقش بسزایی در نظم بخشیدن به بازی داشت .

در خط حمله نیستروی نا امید کننده بود . کند و بی تحرک و پاس های اشتباه , تکروی های بیهوده و ... هر چند سایت رئال مادرید بازی وی را راضی کننده توصیف کرده بود .
شاید این بر می گردد به روحیه تک بازی کردن نیستروی و او هرگز نمی تواند در کنار یک مهاجم دیگر بازی کند برای همین کاپلو هیگوئن رو به پشت سر و البته متمایل به راست وی منتقل کرد تا بیشتر بازی سازی کند .
اما اصلا از نیستروی انتظار نداشتم . . . . .

d5ce67288xalegriaabrirp.jpg

در مجموع بازی خوبی بود - روی زمین - پاس های درست زیاد و یک برد شیرین داخل خانه . حالا 2 امتیاز با صدر جدول فاصله داریم و سویا داره افت می کنه و امتیاز از دست می ده . احتمالا این رو کاپلو خوب می داند .
من که به کاپلو ایمان آوردم , شما چی ؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
فابیو کاپلو در مصاحبه کوتاه خود گفت : " بازی خوبی بود . رئال قدرتمندانه ظاهر شد . ما شانس های زیادی داشتم برای بالا بردن اختلاف اما نشد . الان خیلی خوشحالیم "

مربی ایتالیایی رئال مادرید در مورد بکام بار دیگر گفت : " او با تیم دیگری قرارداد دارد و به نظر من درست نیست که با این تیم بازی کند . "

دون فابیو اضافه کرد : " کار مهم این بود که ما مقام دوم جدول را کسب کردیم و هم امتیاز با بارسلونا با دید صدر جدول حرکت می کنیم . "

d5ce67288xdelared2p.jpg

در پایان عنوان می کنم که هیچ خبری از وضعیت پسر رئال مادرید نیست و ما هم مثل شما منتظریم امروز دکتران باشگاه در مورد وی تصمیم بگیرند .

سرویس خبری کلوپ هواداران رئال مادرید . ( بهروز )

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
الاتحاد عربستان برای جذب رونالدو چراغ سبز نشان داد ....

روز شنبه روزنامه Al-Eqtesadiya چاپ عربستان نوشت که باشگاه الاتحاد برای مذاکره پیرامون مهاجم برزیلی رئال مادرید آماده مذاکره هست .
رئیس باشگاه التحاد گفت : " ما آماده خرید رونالدو هستیم و فقط منتظر اجازه رئال مادرید مانده ایم "

16140_news.jpg

سرویس خبری کلوپ هواداران رئال مادرید ( بهروز )

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من که گفتم کاپلو کارش درسته! بابا کم کسی نیست، دون فابیو کاپلو ئه مثلا!

راستی قضیه finger دادن کاپلو به تماشاچی های رئال چی بود؟!؟!
24.gif
من نتونستم بازی رو ببینم. تلویزیون سان*سور نکرد؟

بالا