دقایق پایانی بازی , بیش از 80 هزار نفر تماشاگر در ورزشگاه سنتیاگو برنابئو منتظر شنیدن سوت پایان بازی هست . و بلاخره داور سوت زد , بازی تمام شد ....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
خب بردیم اونم با نتیجه خوبه 1 بر 0 , تبریک می گم
بعد از چیزی حدود 1 ماه بازی رئال رو دیدن لذت بخش بود .
اما خوب من سریع می رم سراغ بازی چون حرف برای گفتن زیاد دارم .
رئال بازی رو با روش نستنا تهاجمی 3-3-4 شروع کرد . هیگوئین ( فکر نکنین پنگوئن نوشتم ) و نستروی در خط حمله
رائول پشت سر اونها و ریز - دیارا - گاگو در خط هافیک باز%م20می کردن .
مصدومیت کاپیتان رائول که امیدوارم جدی نباشه باعث شد روبینیو به زمین بیاد و عملا کاپلو سیستم رو تبدیل به 2-2-4 کرد . روبینیو در سمت چپ و ریز در سمت راست ( جای بکام ) بازی کردند .
خوب نمی شه گفت بازی قشنگ بود . اما بهتر از بازیهای دیگر رئال بود و البته جذاب تر . اونها در همان دقایق ابتدایی برتری خودشون رو به حریف دیکته کردند و آنرا تا پایان نیمه اول حفظ کردند .
کار کاپلو تحسین برانگیز بود . بازیکن های کهنه را با بازیکن های جوان و جویای نام عوض کرد و با این کار هم تحرک , هم اعتماد به نفس و هم اشتیاق و انگیزه را به تیم بازگرداند.
هیگوئین - گاگو -تورز که واقعا می تونم بگم در حد تیم رئال بودند و مخصوصا من از بازی و طراحی گاگو خیلی خوشم اومد .
بازی خوبه خط دفاع رئال با فرماندهی کاناوارو , بازی مطمئن Helguera و البته درخشش فوق العاده Raul Bravo , همچنین نبودن احساس غیاب سالگادو با بازی خوبه Torres یک خط دفاعی خوب و البته مطمئن را به نماسش گذاشت .
در خط میانی روبینیو و ریز شب زیاد خوبی نداشتند . ریبینیو که تک تک توپ هارا از دست داد و فقط یکی دو موقعیت آنهم بر اثر حرکات انفرادی به دست آورد . البته او بازیکن خوبی است و آینده درخشانی دارد .
ریز هم که در 20 دقیقه اول مشغول تفریح بود , با احتمالا فریاد های کاپلو به بازی برگشت و در ادامه کمی بهتر بود و البته نباید این نکته رو هم فراموش کنیم که انصافا جای بکام را خیلی خوب پر کرد .
قرار دادن دو هفابک کاملا برعکس در کنار هم ایده فوق العاده کاپلو در این بازی بود . دیارا و گاگو یکی با روحیات تدافعی - یکی طراح حملات رئال مادرید . هر گاه نیاز به آرام کردن بازی بود دیارا مامور این کار می شد و با پاس های روی زمین و البته رو به عقب بازیکن ها را وادار به آرامش و تدافعی بازی کردن می کرد , حق و الانصاف جای مکه له له در حال پر شدن هست . دیارا استعداد خوبی در بازی گردی و پرش ارتفاع هم دارد .
گاگو نیز در حملات فوق العاده بود . با پاس های تک ضرب و بازیکن ها رو به حمله وادار می کرد و با در یافت توپ های پشت جریمه و پخش آن در خطوط کناری زمین نقش بسزایی در نظم بخشیدن به بازی داشت .
در خط حمله نیستروی نا امید کننده بود . کند و بی تحرک و پاس های اشتباه , تکروی های بیهوده و ... هر چند سایت رئال مادرید بازی وی را راضی کننده توصیف کرده بود .
شاید این بر می گردد به روحیه تک بازی کردن نیستروی و او هرگز نمی تواند در کنار یک مهاجم دیگر بازی کند برای همین کاپلو هیگوئن رو به پشت سر و البته متمایل به راست وی منتقل کرد تا بیشتر بازی سازی کند .
اما اصلا از نیستروی انتظار نداشتم . . . . .
در مجموع بازی خوبی بود - روی زمین - پاس های درست زیاد و یک برد شیرین داخل خانه . حالا 2 امتیاز با صدر جدول فاصله داریم و سویا داره افت می کنه و امتیاز از دست می ده . احتمالا این رو کاپلو خوب می داند .
من که به کاپلو ایمان آوردم , شما چی ؟