• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
راستی تو ویکیپدیا پست فرناندو گاگو رو "هافبک دفاعی" نوشته. دفاعیه واقعا؟ من فکر میکردم تهاجمی کار میکنه.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
والا اینی که من دیدیم می تونه مهاجم هم بازی کنه
تفمرات تهاجمیش خیلی خوب بود

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من که گفتم کاپلو کارش درسته! بابا کم کسی نیست، دون فابیو کاپلو ئه مثلا!

راستی قضیه finger دادن کاپلو به تماشاچی های رئال چی بود؟!؟!
24.gif
من نتونستم بازی رو ببینم. تلویزیون سان*سور نکرد؟

ای آقا تلویزیون ما که همش سانسور هست . یارو داره گل می زنه چون پشت دروازه یه خانم با سر باز وایساده می ره روی تصویر های آهسته 2 تا بازی قبلی ....

اما اون موضوع هم زیاد مهم نبود کاپلو گفت که یکسری تماشاگرنما ها :)D عجب اصطلاحی ) داشتن روحیه تیم رو ضعیف می کردند .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
امروز تمرینات رئال مادرید بدون مصدومان پر تعداد این تیم برگزار شد .

شاید خبری که در ابتدا امیدوار کننده به نظر می رسد بازگشت رونالدو به تمرینات رئال مادرید و ادامه همکاری دیوید بکام در تمرینات هست .

اما بشنویم در مورد مصدومان و نگاهی کلی به وضعیت آنها :

Cicinho : که حدودا 5 ماه پیش تحت عمل جراحی قرار گرفت هنوز هم قادر به تمرین کردن نیست .
Guti : با مصدومیت پیچ خوردگی قوزک پای راست دست به گریبان هست و در حال فیزیوتراپی است .
Marcelo : وضعیت وی کاملا شبیه گوتی اعلام شده .
Roberto Carlos : به دلیل پارگی ماهیچه ران , 4 هفته نیاز به ریکاوری دارد .
Emerson : کشیدگی یکی از ماهیچه های پا و منتظر جواب عکس برداری مانده است .
Raúl : کشیدگی عضله و منتظر نتیجه عکس برداری است . اما برنامه فیزیوتراپی را نیز ادامه می دهد .
Fernando Gago : کوبیدگی ماهیچه ها و در حال انجام فیزیو تراپی

با تشکر - سرویس خبری کلوپ هواداران رئال مادرید ( بهروز )

K i IVI i K

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
Cicinho : که حدودا 5 ماه پیش تحت عمل جراحی قرار گرفت هنوز هم قادر به تمرین کردن نیست .
Guti : با مصدومیت پیچ خوردگی قوزک پای راست دست به گریبان هست و در حال فیزیوتراپی است .
Marcelo : وضعیت وی کاملا شبیه گوتی اعلام شده .
Roberto Carlos : به دلیل پارگی ماهیچه ران , 4 هفته نیاز به ریکاوری دارد .
Emerson : کشیدگی یکی از ماهیچه های پا و منتظر جواب عکس برداری مانده است .
Raúl : کشیدگی عضله و منتظر نتیجه عکس برداری است . اما برنامه فیزیوتراپی را نیز ادامه می دهد .
Fernando Gago : کوبیدگی ماهیچه ها و در حال انجام فیزیو تراپی
44ttshg.gif
همه که مصدومن
44ttshg.gif

رائول کی برمیگرده؟

bmoqimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب بهروز جان دستت از بابت این همه ترجمه و تحلیل درد نکنه!

به محض تموم شدن این امتحانای پایان ترم جبران میکنم!

راستی ورود عضو جدید رو به کلوپ به خودش و بقیه تبریک میگم!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خواهش می کنم
راستی دوستان رئالی من یکمی توی امضام معذوریت دارم چون باید رسمی بودنش رو حفظ کنم

اما از بقیه خواهش میکنم توی امضاتون لینک کلوپ رو بگذارید تا دیگران نیز ببینند و اضافه شوند

bmoqimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اما از بقیه خواهش میکنم توی امضاتون لینک کلوپ رو بگذارید تا دیگران نیز ببینند و اضافه شوند

جالبه بدونی من تو فروم خودمون هم لینک اینجا رو گذاشتم اگه یه سری بزنی میبینی!

اما چشم امیدوارم این جا یکم از حالت تک بعدی در بیاد البته تقصیر مایه نه تو!!

Hossein Best

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام .

من حقير رو هم از اين به بعد يكي از اعضاي اين كلوپ و طرفداران رئال مادريد حساب كنيد ( اگه اشكال نداره )
با اين كلوپ هم نا اشنا نيستم چون تقريبا 1 ماهي ميشه دارم مطالب كلوپ رو پيگيري ميكنم .

در رابطه با برد رثال و نزديك شدن به صدر جدول هم تبريك ميگم .
يه جورايي اميدها براي قهرماني بالاست . چون سويا كه تو چند بازي اخيرش اساسي افت كرده و بارسا هم ديگه بارساي پارسال نيست .

اين برد اخري خيلي چسبيد چون يه برد همراه با جوانان بانشاط بود و ديگه از نام هاي بزرگ و كم فروغ خبري نبود .

دست كالدرون و مياتويچ هم درد نكنه . چون اگه اينقدر از دن فابيو حمايت نمي كردن هيچ وقت كاپلو جرات نمي كرد به جوون ها بها بده و نتيجش رو هم ببينه .

من كه به شخصه با جدايي بازيكناني همچون بكهام و كاسانو و رونالدو و همچنين كارلوس خيلي موافقم . ولي با جدايي رائول نه . چون رائول روح رئال هستش و پيرهن هيچ تيمي به جز پيرهن رثال سزاوار رائول نيست .

كاسانو كه خيلي شاخ شده بود و گنده بازي در مي اورد . كاپلو هم اساسي حالش رو گرفت و گذاشتش كنار .

بكهام هم ( به قول مارادونا Show Man ) فقط به درد تبليغات ميخوره . تو انگليس يه مصاحبه از مردم امريكا درباره ي فوتبال و بكهام گرفته بودن . خيلي هاشون كه به فوتبال هيچ علاقه اي ندارن و خيلي هاشون هم حتي بكهام رو نميشناسن .

رونالدو هم كه شده مثل بشكه . ما كه اخر نفهميديم چند كيلو هستش . فهميدن وزن رونالدو شده مثل حكايت فهميدن سن خانوم ها .

خداوكيلي اگه همه بازيكن ها هم اماده بودن باز هم تركيب تيم كه در مقابل زاراگوزا ( به قول رسانه ملي ساراگوسا ) بازي كرد بهترين تركيب بود .

زياد حرف زدم . فعلا ...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام دوست جدید رئالی و خوش آمدید .

رئالی ها روز به روز بیشتر و بیشتر می شن فکر کنم الان 9 نفر شدیم :D به تیم فوتبال می شیم آخرش .

در مورد نظرات هم من موافقم اما کارلوس هنوز جا برای بازی داره
اینم در نظر بگیر یک تیم رو نمیشه یک دفعه خالی از تجربه کرد به هر حال تجربه هم مهمه . اما خرید های کاپلو فوق العاده بودنند

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
329669-1665077-458-238.jpg

رامون کالدرون در مصاحبه با رادیو محلی مادرید گفت : " وضعیت رونالدو با بکام متفاوت هست . او یک سال دیگر با رئال قرارداد دارد . قرارداد وی به دستور کاپلو تمدید نمی شود اما اگر پیشنهاد خوبی برای وی نبود همچنان با ما است . "

در شرایطی که دیوید بکام از رئال مادرید رفته و وضعیت آنتونیو کسانو نیز نا مشخص مانده , رونالدو و بحث های پیرامون آن نیز شدت گرفته .

کالدرون ادامه داد : " ما می خواهیم او به بهترین پیشنهاد برسد , مدیر ورزشی میاتوویچ در حال بررسی پیشنهاد ها است و مطمئنا ما تا ماه ژوئن صبر خواهیم کرد "

گزارش ها حاکی است که وی 3 پیشنهاد از ایتالیا - عربسان و آمریکا دارد .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خبر دوم و البته کمی ناراحت کننده : رائول 3 هفته دور از میادین خواهد ماند

314925-1493926-458-238.jpg

کاپیتان رئال مادرید که در بازی با زاراگوزا در درقه 15 بدلیل مصدومیت تعویض شد , با انجام آزمایشات 3 هفته دور از میادین خواهد بود .
البته این در حالی است که مسئولان رئال شدیدا متذکر شدند که وی باید به بازی در مقایل بایرن مونیخ از دور دوم لیگ قهرمانان اروپا برسد .

سرویس خبری کلوپ هواداران رئال مادرید - ( بهروز )

R9R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگم در مورید هیگو هین چه فک میکنید !!!!!!!!؟؟؟؟؟

من که میگم خیلی خوب بازی میکنه و آینده خوبی داره :thumbsup:

b749e7288higuainycannavarop.jpg

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

بازی بدی نکرد .
چند تا اشتباه تو پاس دادن و البته یکم تجربه کم .

اما در آینده می تونه جای رائول رو بگیره

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

بازی بدی نکرد .
چند تا اشتباه تو پاس دادن و البته یکم تجربه کم .

اما در آینده می تونه جای رائول رو بگیره

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
جالبه بدونی من تو فروم خودمون هم لینک اینجا رو گذاشتم اگه یه سری بزنی میبینی!

اما چشم امیدوارم این جا یکم از حالت تک بعدی در بیاد البته تقصیر مایه نه تو!!

فرومتو ديدم مرسي !!
238.gif

با سلام .

من حقير رو هم از اين به بعد يكي از اعضاي اين كلوپ و طرفداران رئال مادريد حساب كنيد ( اگه اشكال نداره )
با اين كلوپ هم نا اشنا نيستم چون تقريبا 1 ماهي ميشه دارم مطالب كلوپ رو پيگيري ميكنم .

در رابطه با برد رثال و نزديك شدن به صدر جدول هم تبريك ميگم .
يه جورايي اميدها براي قهرماني بالاست . چون سويا كه تو چند بازي اخيرش اساسي افت كرده و بارسا هم ديگه بارساي پارسال نيست .

اين برد اخري خيلي چسبيد چون يه برد همراه با جوانان بانشاط بود و ديگه از نام هاي بزرگ و كم فروغ خبري نبود .

دست كالدرون و مياتويچ هم درد نكنه . چون اگه اينقدر از دن فابيو حمايت نمي كردن هيچ وقت كاپلو جرات نمي كرد به جوون ها بها بده و نتيجش رو هم ببينه .

من كه به شخصه با جدايي بازيكناني همچون بكهام و كاسانو و رونالدو و همچنين كارلوس خيلي موافقم . ولي با جدايي رائول نه . چون رائول روح رئال هستش و پيرهن هيچ تيمي به جز پيرهن رثال سزاوار رائول نيست .

كاسانو كه خيلي شاخ شده بود و گنده بازي در مي اورد . كاپلو هم اساسي حالش رو گرفت و گذاشتش كنار .

بكهام هم ( به قول مارادونا Show Man ) فقط به درد تبليغات ميخوره . تو انگليس يه مصاحبه از مردم امريكا درباره ي فوتبال و بكهام گرفته بودن . خيلي هاشون كه به فوتبال هيچ علاقه اي ندارن و خيلي هاشون هم حتي بكهام رو نميشناسن .

رونالدو هم كه شده مثل بشكه . ما كه اخر نفهميديم چند كيلو هستش . فهميدن وزن رونالدو شده مثل حكايت فهميدن سن خانوم ها .

خداوكيلي اگه همه بازيكن ها هم اماده بودن باز هم تركيب تيم كه در مقابل زاراگوزا ( به قول رسانه ملي ساراگوسا ) بازي كرد بهترين تركيب بود .

زياد حرف زدم . فعلا ...

شما هم خوش اومدي !!
109.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
واقعا مارادونا به بکهام گفته "Show Man" ؟!
ایول به مارادونا!! حرف حق زده.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
رادیو جان شما یه مدت خیلی به ما افتخار میدی و این ورا میای :D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
اين پنجشنبه (دو روز ديگه) بازي برگشت جام حذفي هست با رئال بتيس توي سانتياگوبرنابئو.
بتيس اين هفته 5-1 به اوساسونا باخت!! اميدوارم سريال سالهاي گذشته تکرار نشه!!
من ميگم 2-0 ميبريم. شما چي پيش بيني ميکنين؟

bmoqimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام .

جدا خوش اومدی ! منم پایه یه تیم فوتبال کاملا رئالی هستم بهروز!

آره اون که خیلی خوب بازی کرد من که خیلی حال کردم آخه یهو حرکات جالب میرفت!
فرومتو ديدم مرسي !!
238.gif

شما هم خوش اومدي !!
109.gif

چطور بود فروم افسانه خانم؟

بالا