• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
در مورد مورینیو , توی کنفرانس بیلبائو وقتی خبر نگار ازش پرسید شما می خواین آخر فصل برید ؟ خیلی عصبانی برگشت و گفت ؟ " من گفتم !!؟ " بعدم گفت " از همکارتون بپرسید "
من مطمئنم مورینیو عین 4 سالش رو توی رئال میمونه فقط وقتی از رئال میره که بره منچستر یونایتد.

-------------------------

398399_477468964952_19034719952_1553160_1130732556_n.jpg

این عکس رو دیدم خیلی قشنگ بود.
یه نکته جالب که یادم رفت بگم این بود که اوزیل پیش خود بازیکنا هم خیلی محبوبه . وقتی گل زد فقط کاسیاس نیومد بهش تبریک بگه چون خیلی دور بود . همه اومدند و بغلش کردند .

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
یه نکته جالب که یادم رفت بگم این بود که اوزیل پیش خود بازیکنا هم خیلی محبوبه . وقتی گل زد فقط کاسیاس نیومد بهش تبریک بگه چون خیلی دور بود . همه اومدند و بغلش کردند .
درسته. اون چیزی که تو بازی ها مشخصه اینه که خیلی با بنزما جوره مخصوصا.

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
والله بعیده مورینیو تا روش تضمینی بردن بارسا رو پیدا بکنه از اسپانیا بره
مورینیو الان میدونه تیمش به جز بارسا راحت میتونه از پس هر تیمی بر بیاد
مطمئنا تنها چالش این 2 سالش خارج شدن از زیر سایه بارسلوناست
مگر دیوونست این تیم رو ول بکنه بره یک جای دیگه
البته این نکته که لا لیگا نسبت به لیگ برتر واقعا هیجان کمتری داره شکی تویش نیست
هر مربی دوست داره تو لیگ برتر مربیگری بکنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته مورینیو فکر نکنم خیلی پولکی باشه.

وضعش خوبه

اما خب دلارهای مالکان باشگاه های لیگ برتر انگلیس (بخصوص اون عربیهاش) هر کسی رو وسوسه میکنه.

بخصوص اینکه مورینیو بارها گفته دوست داره برگرده انگلیس

شاید هم یه سری طرفداران افراطی رئالی خیلی سر قضیه این ال کلاسیکوها اذیتش کردن.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اگر مورینیو بره و ونگر جایگزین بشه واقعا رئال هم دوست داشتنی می شه...

نه آقا کجا بره ... بارسا فعلا دست نیافتنی هست ... مثلا کدوم تیم تونسته جلوی بارسا خودی نشون بده مگر اینکه بارسا رو فرم نبوده ... خوزه مربی بزرگی هست همین هم برای من کافیه که هر فصل قهرمان لیگ بشه
این خوزه هم اگر از رئال بره دیگه خواب قهرمانی تو اروپا رو باید ببینه ... تیم های انگلیسی که تیم نیستن و منچستر هم که نمیتونه بره ... لیگ اسپانیا ضعیف نیست این 2 تا تیم خیلی خیلی قوی هستن ... اگر همین 2 تیم تو لیگ های دیگم بودن همین وضع بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته مورینیو قهرمانی اروپا کم نداره. برای همین شاید خیلی براش اون مهم نباشه. من فکر کنم گرفتن لالیگا خیلی براش مهمتر هست

اخه تو هر لیگی که بوده یه قهرمانی داره. مثلا در انگلیس با چلسی قهرمانی پریمیر لیگ رو داره اما خب لیگ قهرمانان رو نداره. در ایتالیا هم که هم کالچو داره هم لیگ قهرمانان

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

ونگر مربی خیلی خوبیه اما من فکر نکنم تو رئال خیلی موفق باشه. چون رئال خیلی نتیجه گرا تر هست نسبت به تیمی مثل ارسنال

ونگر بیشتر مربی بازیکن ساز و بازیکن یاب هست

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
البته مورینیو قهرمانی اروپا کم نداره. برای همین شاید خیلی براش اون مهم نباشه. من فکر کنم گرفتن لالیگا خیلی براش مهمتر هست

اخه تو هر لیگی که بوده یه قهرمانی داره. مثلا در انگلیس با چلسی قهرمانی پریمیر لیگ رو داره اما خب لیگ قهرمانان رو نداره. در ایتالیا هم که هم کالچو داره هم لیگ قهرمانان

آقا این که دلیل نشد .. شما قهرمانی تو اروپا رو با لیگ یکی میدونی !!! شما تو اروپا که قهرمان میشی سیل تبلیغات و بازیکن های خوب و طرفدار های بیشتر و غرور تیمی به سمت تیمت سرازیر میشه همین رئال همه بزرگیش بخاطر قهرمانی های اروپاش هست و گرنه منچستر که تو لیگش همیشه قهرمان بوده افتخارات رئال رو نداره
هر مربی آرزوش هست قهرمانی اروپا حتی اگر 10 تا جامش هم گرفته باشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آقا این که دلیل نشد .. شما قهرمانی تو اروپا رو با لیگ یکی میدونی !!! شما تو اروپا که قهرمان میشی سیل تبلیغات و بازیکن های خوب و طرفدار های بیشتر و غرور تیمی به سمت تیمت سرازیر میشه همین رئال همه بزرگیش بخاطر قهرمانی های اروپاش هست و گرنه منچستر که تو لیگش همیشه قهرمان بوده افتخارات رئال رو نداره
هر مربی آرزوش هست قهرمانی اروپا حتی اگر 10 تا جامش هم گرفته باشه

نه خب مسلما قهرمانی اروپا مزه دیگه ای داره و با ارزش تر هست

عرض بنده این بود که لالیگا رو اگه بگیره مجموعش هارمونی تره چون میتونه این ادعا رو بکنه هر لیگی که بوده قهرمانی داره از اونجا

اما خب رئال توانایی فتح چمپیونز لیگ رو هم داره البته اگه بتونید بارسای ما رو ببرید :)

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248

ونگر به درد روال نميخوره !!
تنها مربي هايي كه من ميبينم كه روزي جانشين مورينيو بشن (بعد از پايان قراردادش) 1-گاس هيدينگ 2-يواخيم لو 3-دل بوسكه.

فعلا همين مربي ها هستن كه ميتونن جاي خالي مورينيو را بعد از رفتنش پر كنن.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
ونگر رو همه مربی بازیکن ساز (یه چیز تو مایه های شا غلام خودمون) می دونن چونکه 16 ساله تو آرسنال بازیکن سازی کرده.

کی می دونه ونگر توانایی مربیگری توی باشگاههای در حد رئال با این سبک بازیکن ها رو داره یا نه؟ نمیشه فقط گفت ناموفقه.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
من با گاس هیدینگ موافقم البته اونم تفکرات دفاعی داره

ونگر هم ارزش ریسک روش رو داره :دی

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
واقعا واسم عجیببه این تیم حریف ...

با وجود اینکه خیلی زیبا و چشم نواز بازی میکنن ولی عجیبن کوپا رو میبازن میگن مهم نیست سال بعد ما رو حذف میکنن مهم میشه. میگن رئال بلد نیست ببازه چون بعد از باخت به داوری گیر میده خودشون بعد مساوی به داوری گیر میدن .....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امروز خبری در سایت منچستر بوده که گمانه زنی هست : اگه سر الکس فرگوشن از مربی گره بره کنارو پست ریاست و ......... رو به عهده بگیره ممکنه مورینیو در تابستون برگرده منچستر یونایتد

البته گمانه زنی هست

Papers: Mourinho linked with United job - Official Manchester United Website

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
امروز خبری در سایت منچستر بوده که گمانه زنی هست : اگه سر الکس فرگوشن از مربی گره بره کنارو پست ریاست و ......... رو به عهده بگیره ممکنه مورینیو در تابستون برگرده منچستر یونایتد

البته گمانه زنی هست

Papers: Mourinho linked with United job - Official Manchester United Website

البته این قسمت سایت شایعات روزنامه ها رو میذاره فقط و مواضع باشگاه نیست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته این قسمت سایت شایعات روزنامه ها رو میذاره فقط و مواضع باشگاه نیست.

درسته اما درجش در سایت منچستر + صحبت های اخیری که شده بود یکم ادم رو به فکر میبره..

به هر حال در این شکی نیست که مورینیو بعد مقصد بعدیش دوباره انگلیس خواهد بود. اما اینکه این تابستون راستش برای خود من هم غیر منتظره بود و به شخصه این احتمال و بسیار پایین میدونم

هر چند مورینیو قابل پیش بینی نیست. یادم نمیره جداییش از چلسی رو. صبحت هایی اول شده بود که بین مورینیو و ابرامویچ رابطه سرد تر شده اما یه دفعه ناگهانی خبرش اومد که مورینیو چلسی از چلسی جدا شده.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
هر چند مورینیو قابل پیش بینی نیست. یادم نمیره جداییش از چلسی رو. صبحت هایی اول شده بود که بین مورینیو و ابرامویچ رابطه سرد تر شده اما یه دفعه ناگهانی خبرش اومد که مورینیو چلسی از چلسی جدا شده.

البته , مورینیو از چلسی اخراج شد .

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اگر جام بگیره آقای خاص مطمئن باشین نمیزارن بره

بالا