• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
عجب بازي به درد نخوري بود !!
هوا سرد !! باد سرد ! بازي سرد و بي روح و نتيجه هم برد خيلي كم رنگ رئال.
باد و هوا اينقدر روي بازي دو تيم اثر گذاشته بود كه فكر نكنم بشه اصلا بحث كارشناسي كرد.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سرمای وحشتناک مادرید و باد شدید , کیفیت بازی رو نابود کرد .
بازیکنا می خواستند سریعتر بازی تموم بشه برسند به یک جای گرم , اصل مغزشون توی این سرما درست فرمون نمی داد :D

به هرحال با این شرایط هم 1-0 بردیم . مهم 3 امتیاز بود که گرفته شد .

میریم برای هفته آینده .

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
دوستان یکی یه عکس از هیگواین تو بازی دیشب بزاره اینجا،هرچی میگردم پیدا نمیکنم.
ممنون

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
در راستای عکس های فرزاد عزیز . حیف بود عکس کاپیتان نباشه .

430907_482052549952_19034719952_1558725_311594097_n.jpg

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

من ژوزه رو با موهای بلند بیشتر دوست دارم :D خیلی ناز میشه ...
یه چیز جالب ... الان تقریبا بیش از یک سال هست ( فکر کنم از دیدار برگشت الکلاسیکو توی نیمه نهایی اروپا ) که مورینیو کراوات نمیزنه :D چرا !!!؟

behnouod

Registered User
لایک‌ها
2
اره چرا كروات ديگه نمي زنه؟...اصلا كت شلوار فكر كنم نمي پوشه:(
موهاي بلندشم خيلي بهتره

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
آقا من یک سوال دارم چند وقته ذهنم رو مشغول کرده
مگر یک تیمی بهترین مدرسه فوتبال جهان رو نداره که کارخونه بازیکن سازیه و اون آقا هلندیه پله و مارادونا از تویش بیرون میده
پس دیوید ویا و زلاتان ابراهیموویچ و دنی آلوس و آبیدال و سانچز و فابرگاس و..... در آینده نیمار و تیاگو سیلوا و گرت بیل لیست خرید رئال مادریدن؟؟؟؟؟
پس این مدرسه کارش چیه؟؟؟؟
فرقش با رئال مادرید چیه؟؟؟؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آقا من یک سوال دارم چند وقته ذهنم رو مشغول کرده
مگر یک تیمی بهترین مدرسه فوتبال جهان رو نداره که کارخونه بازیکن سازیه و اون آقا هلندیه پله و مارادونا از تویش بیرون میده
پس دیوید ویا و زلاتان ابراهیموویچ و دنی آلوس و آبیدال و سانچز و فابرگاس و..... در آینده نیمار و تیاگو سیلوا و گرت بیل لیست خرید رئال مادریدن؟؟؟؟؟
پس این مدرسه کارش چیه؟؟؟؟
فرقش با رئال مادرید چیه؟؟؟؟؟

اول از همه اینجا بگم که من قصدم اصلا کل کل و مباحثه نیست.

دوست من چرا کلمه بارسلونا رو نمیادید و میگید یه تیمی!!! ؟! کنایه میزنید به تیم ما :)

من چند سوال دارم:

ببینم حالا چون رئال شیوه تیم داریش و طرز فکر مدیریتش با بارسا فرق داره و رئال بیشتر روی خرید بازیکن های بزرگ متمرکز هست بقیه تیمها باید غلاف کنن وایسن شما بهترین ها رو بخرید !؟

خب داشتن مدرسه بازیکن سازی خیلی خوبه اما همیشه نمیشه در همه پستها بهترین ها رو از مدرسه کشید بیرون. اگه اینطوری بود . خب اژاکس هم یکی از بهترین ها و شاید بهترین مدرسه رو داشته باشه. ولی خب میبینی که تیمش به چه روزی افتاده و از خود رئال چند تا نوش جان کرد !

وقتی هر تیمی مثلا همین بارسلونا با وجود داشتن مدرسه بازیکن سازی خوب ببینه تو بعضی پستها ضعف داره و حریفی مثل رئال تو لالیگا داره و از طرفی تو لیگ قهرمانان هم تیمهای متمول ایتالیایی یا انگیسی (بخصوص اون مالک عربیهاش) حریفش هستند که خب ماشالله رئال به برکت جیب پرز (که انصافا بهترین مدیر فوتبالی اروپا هست به نظر من) :) کم نمیذاره تو خرید بازیکن ، چاره ای نداره که اونم برای پر کردن ضعف ها در بعضی پست ها روبیاره به خرید بازیکن :) حالا نمیاد از پرسپولیس و استقلال و ژاپن بازیکن بگیره. میره دنبال بهترین بازیکنها :)

اگه بارسا یا هر تیمی اونها رو نگیره :) خب رئال نشون داده که میگیره :)

در ضمن من بخوام لیست خرید مادرید رو تو چند سال اخیر برای شما بنویسم فکر کنم 2 3 برابر اسامی ای باشه که شما نوشتید :)

در کل خواستم بگم که نمیشه فقط با اتکا به یه مدرسه به قله های قهرمانی رسید. هر چند داشتن این مدرسه خیلی مفیده هم در روند بازی تیم از نظر هماهنگی (چون بازیکنها از نوجوانی سالها کنار هم هستند) هم برای درامد سازی.

من به جرات میتونم بگم اگه یکی مثل پرز مدیر باشگاه بارسلونا بود و این مدرسه فوتبال لاماسیا و این تیم فعلی رو در اختیار داشت شاید درامد باشگاه بارسلون 20 30 درصد بیشتر از درامد فعلی میشد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

دوست عزیز لطفا با توجه به ضوابط و قوانین فعالیت کنید.
پست شما مصداق کل کل در تاپیک رئال بر علیه بارسلوناست و البته با احترام به پاسخ خوشتن دارانه mehrdad201 در صحفه حفظ شده.
برای این دست صحبت ها تاپیک خاص خودش وجود دارد و لطفا فضای تاپیک هواداری رو به صحبت از همون تیم اختصاص بدید که روند تاپیک هم مختل نشه.
ممنون.

اینم برای اینکه خیلی ساز خارج نزده باشم و رئالی ها یادی از ایام بکنند :دی
n_real_madrid_raul_gonzalez-114613.jpg

شاد باشید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب فردا شب با لوانته بازی خیلی سختی رو خواهیم داشت .

Goalkeepers
Casillas, Adan, Tomas Mejias
Defenders
Carvalho, Varane, Albiol, Pepe, Coentrao, Arbeloa, Ramos
Midfielders
Khedira, Xabi Alonso, Ozil, Callejon, Sahin, Granero, Kaka
Forwards
Cristiano Ronaldo, Higuain, Benzema

خوشبختانه خدیرا به ترکیب برگشته , ساهین هم هشت اما مورینیو گفته بازی کردنش به شرایط و نظر من بستگی داره .
نکته دیگه دیگه می تونستیم بعد از مدت ها خط دفاعمون کامل داشته باشیم اما خوب مارسلو رو مورینیو دعوت نکرده احتمالا به خاطر مصدومیتش هست که با تیم تمرین نکرده بود (شرایط دیماریا هم همینه ) . به نظر میرسه کاروالیو دوباره بازی کنه و کوئنترائو هم سمت چپ قرار بگیره .

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
دوست عزیز این کل کل هست به نظر شما؟؟؟؟
سالها به رئال ایراد میگرفتن طرفداران و اسطوره های تیم رقیب که شما بازیکن میخرید ما میسازیم
اما حالا که پول دستشونه اشتهایشون کم از مادرید که نیست هیچ
میخوان هرچی بازیکن خوبه بخرند
این ادعای بارساییهاست نه ما
اما رفتارشون یک چیز دیگه رو نشون میده
من فقط منظورم این بود حالا بارساییها هم فهمیدن اگر جام میخوای نمی تونی بازیکن بسازی همیشه باید بعضی وقتها بهترینها رو بخری
چون بازیکن بزرگ رو شما نمیسازی
فقط کشفش میکنی و پرورشش میدی
من قصد توهین نداشتم اگر کسی ناراحت شد معذرت میخوام همینجا

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
که خب ماشالله رئال به برکت جیب پرز (که انصافا بهترین مدیر فوتبالی اروپا هست به نظر من) :) کم نمیذاره تو خرید بازیکن

اين قسمت از صحبت ات با توجه به اينكه به رئال مربوط ميشه من جواب ميدم.
پرز از جيب خودش براي باشگاه رئال مادريد هيچ هزينه اي نميكنه !! تنها كاري كه ميكنه وام هايي ميگيره از بانك هاي اسپانيايي (كه به دليل وضع وخيم بانكي تو اسپانيا فكر نكنم ديگه از اين خبر ها نباشه) كه باعث ميشه قدرت مانور داشته باشه. اين كار هم با استفاده از شناخت و اعتباري كه پيش بانكها داره انجام ميده.
شايد غير قابل باور باشه ولي معمولا تمام وام هايي كه رئال ميگيره در كمتر از 6 ماه باز پرداخت ميشه چون خوب ميدونه پول ها را كجا سرمايه گذاري كنه كه باشگاه با خطري مواجه نشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته شاید من تشبیه درستی نکردم.

منظورم از برکت جیب پرز، این بود که پرز ادم خسیسی نیست و براحتی هزینه میکنه برای خرید بازیکن چون میدونه اخر کار کم که نمیاره هیچ سوداوری هم میکنه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوست عزیز این کل کل هست به نظر شما؟؟؟؟
سالها به رئال ایراد میگرفتن طرفداران و اسطوره های تیم رقیب که شما بازیکن میخرید ما میسازیم
اما حالا که پول دستشونه اشتهایشون کم از مادرید که نیست هیچ
میخوان هرچی بازیکن خوبه بخرند
این ادعای بارساییهاست نه ما
اما رفتارشون یک چیز دیگه رو نشون میده
من فقط منظورم این بود حالا بارساییها هم فهمیدن اگر جام میخوای نمی تونی بازیکن بسازی همیشه باید بعضی وقتها بهترینها رو بخری
چون بازیکن بزرگ رو شما نمیسازی
فقط کشفش میکنی و پرورشش میدی
من قصد توهین نداشتم اگر کسی ناراحت شد معذرت میخوام همینجا

ببین اهواز عزیز :)

ادعای باشگاه یا ادعای هواداران ؟ این 2 تا خیلی فرق داره با هم. هواداران تعصب دارند و خیلی وقتها حرفی رو میزنن که موضع باشگاه نیست. ایا شما جایی دیدی که خود باشگاه این ادعا رو کرده باشه ؟

در مورد قسمت بولد شده. نیاز به فهمیدن نداره. از اول هم میدونستن که برای قهرمانی در چند جام با این حریفان قوی باید بازیکنهای تاپ و درجه یک داشت.

نمونه بارز مثال ارسنال هست که با وجود کشف استعدادهای قوی توسط ونگر سالهاست که در حسرت یک جام مونده. البته حالشو مدیرای ارسنال میبرن که دارن هی از استعداد ونگر پول در میارن.

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
oh may god!:blink:
10 امتیاز اختلاف!!!:rolleyes:
بای لالیگا:D

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
oh may god!:blink:
10 امتیاز اختلاف!!!:rolleyes:
بای لالیگا:D

ده امتیاز اختلاف عالی میشه ولی زیاد هیجان زده نشو هنوز 45 دقیقه مونده و بارسا علاوه بر با کیفیت بودن همیشه روحیه جنگندگی زیادی داشته .
احتمال برد بارسا به نظر من هنوزم بیشتر از اساسوناست.

بالا