البته من نمیخوام قهرمانی رئال رو بی ارزش کنم. رئال امسال تو لیگ کیفیت بهتری ارائه داد و خب به حقش فکر کنم برسه. (فکر کنم منظورم اینه که اگه اتفاق عجیبی نیفته)
مبارک همه بچه های رئالی باشه
اما یه پست زده بودم در مورد لالیگا که بد ندیدم اینجا هم بذارم. در مورد کیفیت لالیگا و زنگ خطری که براش به صدا در اومده.
ميدوني چي جالب هست !!؟ امسال كه براي شما اين اتفاق افتاده دارين اين حرف را ميزنين !! الان من 3 سال هست كه دارم اين حرف را ميزنم.
من رئالي هستم و دوست دارم باشگاهم همه را داشته باشه ولي موضوع حق پخش تلوزيوني توي اسپانيا خيلي ناعادلانه هست و اين كه ميبيني توي انگليس موضوع فرق ميكنه اينه كه اگه اشتباه نكنم همه تيم هاي ليگ به طور مساوي دريافت ميكنن در نتيجه اين ميشه كه يه باشگاه مثل تاتنهام ميتونه بازيكن هاي خودش را نگهداره و نه مثل والنسيا يا اتلتيكو مادريد مجبور بشه يكي يكي ستاره هاش را بفروشه بره !!
چرا بايد تيم هايي مثل سويا ، والنسيا ، ويارئال ، دپورتيو ، اتلتيكو مادريد با اين وضع فعلي مواجه بشن كه از بين شون دپورتيو فصل قبل سقوط كرد و ويارئال اين فصل براي بقا بجنگه و بقيه هم ميانه هاي جدول رها شده باشن؟
متاسفانه ليگ اسپانيا ، شده مثل ليگ اسكاتلند و هر دو تيم رئال مادريد و بارسلونا اينقدر قوي شدن كه توي اروپا دارن دنبال حريف هاي خودشون ميگردن و فقط اگه قبل از فينال به هم بخورن ممكن هست فينال را يه تيمي باشه كه خوش شانس بوده و حريف اينا نشده !!
در صورتي كه اسپانيا فكري به حال اين مشكل نكنه يعني پايان فوتبال اسپانيا و اين نه تنها ليگ را بلكه تيم ملي اسپانيا هم شامل ميشه.
الان به جرات ميتونم بگم جذاب ترين ليگ اروپا ، ليگ آلمان هست !! هيچي تيمي ابتداي فصل مدعي نيست و قهرمان روز آخر مشخص ميشه. همه هم الان نتيجه اش را ميبينيم كه 3 جام جهاني اخير توي 4 تا تيم پاياني بودن و يورو 2008 هم دوم شدن.
حالا هر چقدر طرفدار هاي بارسا دوست دارن به اين موضوع كه 75% تيم ملي اسپانيا بازيكن هاي بارسا هستن افتخار كنن ولي اين موضوع زمان زيادي نميبره كه تيم ملي اسپانيا به پايان خودش ميرسه چون بازيكن ها در طول فصل بازي هاي رقابتي و تحت فشار نداشتن و اين يعني عدم آمادگي ذهني بازيكن ها.
شايد بعضي ها بگن كه اين بازيكن ها حرفه اي هستن و اين موضوع صحت نداره ، ولي واقعيت چيز ديگه اي نشون ميده.
در پايان بايد بگم كه ليگ انگليس خيلي جذاب هست ولي هميشه يه مشكل داشته !! باشگاه هاي انگليسي خيلي از بازيكن هاي خارجي استفاده ميكنن.تيم ها را كه نگاه كنيم بيشتر از 60 درصد خارجي هستن و نتيجه اش را توي تيم ملي انگليس ميبينيم كه هميشه توي رقابت هاي مهم مشكل داشته.
ليگ رقابتي + بازيكن هاي داخلي + برابري تيم ها در هزينه هاي دريافتي و پرداختي = تيم ملي قوي + بازي هاي جذاب
اين يعني سرازير شدن هر چه بيشتر سرمايه به ليگ و رقابت هر ساله بر سر حق پخش هاي تلوزيوني و سود بيشتر براي باشگاه ها و جذب اسپانسر بيشتر. امشب كه بازي اوساسونا را نگاه ميكرديم واقعا دردناك هست كه تيمي كه با هزينه هاش مشكل داره روي پيراهنش كسي تبليغ نكرده !! يعني واقعا هيچ گروه تجاري علاقه اي نداره روي پيراهن اين تيم تبليغ كنه يا مشكل از جاي ديگه است؟
اميدوارم ليگ اسپانيا و به طور كلي فوتبال اسپانيا عادلانه تر بشه.