• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
ده امتیاز اختلاف عالی میشه ولی زیاد هیجان زده نشو هنوز 45 دقیقه مونده و بارسا علاوه بر با کیفیت بودن همیشه روحیه جنگندگی زیادی داشته .
احتمال برد بارسا به نظر من هنوزم بیشتر از اساسوناست.
حق با شماست باید دید ببینیم گل سوم هم میخورن یا نه!:D

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
حق با شماست باید دید ببینیم گل سوم هم میخورن یا نه!:D

اینم گل سوم:D
در مورد گل دوم هم درسته چند صحنه قبل کمک داور به اشتباه آفساید نگرفت ولی گل کاملا صحیح بود!
قبول دارم باید آفساید میگرفت ولی خیلی فرق داره بگیم گلشون آفساید بود یا اینکه کمک داور به اشتباه یه آفساید نگرفت!
ولی من هنوزم برای بارسا شانس زیادی قائلم!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نه خب یه تک به تک ما رو هم اشتباهی افساید گرفتن.

تیم ما اصلا خوب بازی نمیکنه. اگه این بازی رو ببازیم و فردا هم شما ببرید باید لالیگا رو به دوستان رئالی تبریک بگم.

دیگه باید منطقی بود :) فاصله 10 امتیازی خیلی زیاده و فکر نمیکنم رئال قهرمانی رو از دست بده مگه اینکه از اون اتفاقات عجیب بیفته :) که احتمالش بعید هست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته من نمیخوام قهرمانی رئال رو بی ارزش کنم. رئال امسال تو لیگ کیفیت بهتری ارائه داد و خب به حقش فکر کنم برسه. (فکر کنم منظورم اینه که اگه اتفاق عجیبی نیفته)

مبارک همه بچه های رئالی باشه :)

اما یه پست زده بودم در مورد لالیگا که بد ندیدم اینجا هم بذارم. در مورد کیفیت لالیگا و زنگ خطری که براش به صدا در اومده.

واقعا لالیگا از چشم افتاده.

انصافا بازیهای لیگ انگلیس رو میبینی کیف میکنی. بازی امروز منچستر لیورپول یا بازی منچستر چلسی یا بازیهای تیم های اخر جدولشون.

هیچ بازی ای از اول برنده و بازندش مشخص نیست.

تیمها ضد فوتبال بازی نمیکنن.

تمارض نمیکنن.

کثافت کاری نمیکنن.

از فصل پیش همش میبینم که تیمهای لالیگا دارن مدل عربی بازی میکنن. هر روز هم بیشتر میشه.

این بخاطر 2 قطبی شدن هست. یادمه اول لیگ بعضی ها اخطار داده بودن که این قضیه خطرناکه

الان میبینیم که درست بوده. داره به لیگ صدمه میزنه.

تیمها از پس بارسا و رئال بر نمیان. رو میارن به ضد فوتبال و تمارض و زدن و ..........

یا بازیها یک طرفه میشه

این به زیبایی لیگ صدمه میزنه

برعکس لیگ برتر انگلیس کهه همه بازیهاش زیبا و هیجانی هست و هیچ بازی ای از اول برنده و بازندش معلوم نیست.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
البته من نمیخوام قهرمانی رئال رو بی ارزش کنم. رئال امسال تو لیگ کیفیت بهتری ارائه داد و خب به حقش فکر کنم برسه. (فکر کنم منظورم اینه که اگه اتفاق عجیبی نیفته)

اما یه پست زده بودم در مورد لالیگا که بد ندیدم اینجا هم بذارم. در مورد کیفیت لالیگا و زنگ خطری که براش به صدا در اومده.

یعنی پارسال که قهرمان شدین لالیگا خوب بود امسال دو قطبی و بد شده ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یعنی پارسال که قهرمان شدین لالیگا خوب بود امسال دو قطبی و بد شده ؟

اگه به پست من دقت کنید میبینید که به فصل پیش هم اشاره کردم.

از فصل پیش همش میبینم که تیمهای لالیگا دارن مدل عربی بازی میکنن. هر روز هم بیشتر میشه.

فصل پیش هم رقابت بین بارسا و رئال بود. امسال هم هست. فصل پیش ما بردیم. این فصل هم 95% مال شماست مگه اینکه همونطور که گفتم یه اتفاق نادر بیفته و رئال امتیاز از دست بده.

قهرمانی شما رو بی ارزش نمیخوام بکنم چون کیفیت رئال بالاست.

منظورم کیفیت تیمهای دیگه هست که سال به سال داره بدتر میشه. سال قبل به افتضاحی امسال نبود. امسال خیلی افت کرده.

تیمها کیسه گل میشن. تمارض میکنن. ضد فوتبال بازی میکنن. تو استادیومها به بازیکنان توهین میکنن تا به هر قیمتی شده روحیه این 2 تا تیم رو بیارن پایین که بتونن شکستشون بدن.

اگه این روند 2 قطبی بودن ادامه پیدا کنه (درسته قهرمانی ها بین بارسا و رئال تقسیم میشه) اما کیفیت و هیجان لیگ میاد پایین. میشه یه لیگی مثل اسکاتلند که فقط رنجرز و سلتیک رو داره.

منم دوست دارم بارسا قهرمان شه همیشه. شما هم دوست دارید رئال همیشه قهرمان شه. اما قبول داریم هممون دوست داریم بازی هیجانی ببینیم. بازی زیبا که هر 2 طرف حریف هم باشند. نه یه تیم غول باشه یه تیم کیسه گل

شما کافیه برید بازیهای لیگ برتر انگلیس رو ببینید. اخرین تیم با صدرنشین بازی میکنه مشخص نیست ببره یا ببازه. بازیهاشون قشنگ هست. این گنده کاری های تیمهای لالیگا هم توشون نیست. مثل تمارض - ضد فوتبال و .......

باز هم تبریک میگم به شما و بقیه دوستان رئالی

اما این روند ادامه پیدا کنه دیدن بازیهای لالیگا در فصلهای بعد لذت چندانی نخواهد داشت.

صحنه هایی رو میبینم از تیمای لالیگا جلو بارسا و رئال که یاد تیمای عربی میفتم.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
تبریک به همه دوستان...
10 اختلاف کم بشه بازم قهرمان میشه :دی

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
اگه به پست من دقت کنید میبینید که به فصل پیش هم اشاره کردم.

فصل پیش هم رقابت بین بارسا و رئال بود. امسال هم هست. فصل پیش ما بردیم. این فصل هم 95% مال شماست مگه اینکه همونطور که گفتم یه اتفاق نادر بیفته و رئال امتیاز از دست بده.

قهرمانی شما رو بی ارزش نمیخوام بکنم چون کیفیت رئال بالاست.

منظورم کیفیت تیمهای دیگه هست که سال به سال داره بدتر میشه. سال قبل به افتضاحی امسال نبود. امسال خیلی افت کرده.

تیمها کیسه گل میشن. تمارض میکنن. ضد فوتبال بازی میکنن. تو استادیومها به بازیکنان توهین میکنن تا به هر قیمتی شده روحیه این 2 تا تیم رو بیارن پایین که بتونن شکستشون بدن.

اگه این روند 2 قطبی بودن ادامه پیدا کنه (درسته قهرمانی ها بین بارسا و رئال تقسیم میشه) اما کیفیت و هیجان لیگ میاد پایین. میشه یه لیگی مثل اسکاتلند که فقط رنجرز و سلتیک رو داره.

منم دوست دارم بارسا قهرمان شه همیشه. شما هم دوست دارید رئال همیشه قهرمان شه. اما قبول داریم هممون دوست داریم بازی هیجانی ببینیم. بازی زیبا که هر 2 طرف حریف هم باشند. نه یه تیم غول باشه یه تیم کیسه گل

شما کافیه برید بازیهای لیگ برتر انگلیس رو ببینید. اخرین تیم با صدرنشین بازی میکنه مشخص نیست ببره یا ببازه. بازیهاشون قشنگ هست. این گنده کاری های تیمهای لالیگا هم توشون نیست. مثل تمارض - ضد فوتبال و .......

باز هم تبریک میگم به شما و بقیه دوستان رئالی

اما این روند ادامه پیدا کنه دیدن بازیهای لالیگا در فصلهای بعد لذت چندانی نخواهد داشت.

صحنه هایی رو میبینم از تیمای لالیگا جلو بارسا و رئال که یاد تیمای عربی میفتم.

ولی این کارو کردین ;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ولی این کارو کردین ;)

ببینید بخوایم در این زمینه بحث کنیم هم وقتمون گرفته میشه هم تاپیک منحرف میشه هم میان پست من رو پاک میکنن :دی

من کلا نظرم رو راجب به لالیگا گفتم. نه اینکه این فصل چون شما قهرمان شدید بگم. اول فصل هم این نظر رو داشتم. (میتونید از بهروز عزیز بپرسید که بهش گفته بودم این 2 قطبی شدن خوب نیست)

فصل پیش هم که ما قهرمان شدیم بازم این نظر رو داشتم.

رقابت در لالیگا از بین رفته. فقط بارسا و رئال هستند .بقیه همه بوقن

شما یه بازی به لوانته باختید. 100 دفعه بازی کنید نمیبازید بهش. اون بازی هم یادمه لوانته ضد فوتبال بازی میکرد یه جاهایی.

ما امروز به اوساسونا باختیم. خودتون برید ببینید اونها چطوری بازی کردن. آیا واقعا بازی کردن ؟!

بگذریم.

من باز هم به شما ، بهروز عزیز، امید عزیز، فرزاد عزیزو بقیه دوستان رئالی عزیز قهرمانی رو تبریک میگم.

بعد از سالها امسال قهرمانی به شما میرسه (البته بازم میگم اگه اتفاق عجیبی نیفته)

شبتون بخیر.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248

ميدوني چي جالب هست !!؟ امسال كه براي شما اين اتفاق افتاده دارين اين حرف را ميزنين !! الان من 3 سال هست كه دارم اين حرف را ميزنم.

من رئالي هستم و دوست دارم باشگاهم همه را داشته باشه ولي موضوع حق پخش تلوزيوني توي اسپانيا خيلي ناعادلانه هست و اين كه ميبيني توي انگليس موضوع فرق ميكنه اينه كه اگه اشتباه نكنم همه تيم هاي ليگ به طور مساوي دريافت ميكنن در نتيجه اين ميشه كه يه باشگاه مثل تاتنهام ميتونه بازيكن هاي خودش را نگهداره و نه مثل والنسيا يا اتلتيكو مادريد مجبور بشه يكي يكي ستاره هاش را بفروشه بره !!
چرا بايد تيم هايي مثل سويا ، والنسيا ، ويارئال ، دپورتيو ، اتلتيكو مادريد با اين وضع فعلي مواجه بشن كه از بين شون دپورتيو فصل قبل سقوط كرد و ويارئال اين فصل براي بقا بجنگه و بقيه هم ميانه هاي جدول رها شده باشن؟

متاسفانه ليگ اسپانيا ، شده مثل ليگ اسكاتلند و هر دو تيم رئال مادريد و بارسلونا اينقدر قوي شدن كه توي اروپا دارن دنبال حريف هاي خودشون ميگردن و فقط اگه قبل از فينال به هم بخورن ممكن هست فينال را يه تيمي باشه كه خوش شانس بوده و حريف اينا نشده !!

در صورتي كه اسپانيا فكري به حال اين مشكل نكنه يعني پايان فوتبال اسپانيا و اين نه تنها ليگ را بلكه تيم ملي اسپانيا هم شامل ميشه.

الان به جرات ميتونم بگم جذاب ترين ليگ اروپا ، ليگ آلمان هست !! هيچي تيمي ابتداي فصل مدعي نيست و قهرمان روز آخر مشخص ميشه. همه هم الان نتيجه اش را ميبينيم كه 3 جام جهاني اخير توي 4 تا تيم پاياني بودن و يورو 2008 هم دوم شدن.

حالا هر چقدر طرفدار هاي بارسا دوست دارن به اين موضوع كه 75% تيم ملي اسپانيا بازيكن هاي بارسا هستن افتخار كنن ولي اين موضوع زمان زيادي نميبره كه تيم ملي اسپانيا به پايان خودش ميرسه چون بازيكن ها در طول فصل بازي هاي رقابتي و تحت فشار نداشتن و اين يعني عدم آمادگي ذهني بازيكن ها.

شايد بعضي ها بگن كه اين بازيكن ها حرفه اي هستن و اين موضوع صحت نداره ، ولي واقعيت چيز ديگه اي نشون ميده.

در پايان بايد بگم كه ليگ انگليس خيلي جذاب هست ولي هميشه يه مشكل داشته !! باشگاه هاي انگليسي خيلي از بازيكن هاي خارجي استفاده ميكنن.تيم ها را كه نگاه كنيم بيشتر از 60 درصد خارجي هستن و نتيجه اش را توي تيم ملي انگليس ميبينيم كه هميشه توي رقابت هاي مهم مشكل داشته.

ليگ رقابتي + بازيكن هاي داخلي + برابري تيم ها در هزينه هاي دريافتي و پرداختي = تيم ملي قوي + بازي هاي جذاب

اين يعني سرازير شدن هر چه بيشتر سرمايه به ليگ و رقابت هر ساله بر سر حق پخش هاي تلوزيوني و سود بيشتر براي باشگاه ها و جذب اسپانسر بيشتر. امشب كه بازي اوساسونا را نگاه ميكرديم واقعا دردناك هست كه تيمي كه با هزينه هاش مشكل داره روي پيراهنش كسي تبليغ نكرده !! يعني واقعا هيچ گروه تجاري علاقه اي نداره روي پيراهن اين تيم تبليغ كنه يا مشكل از جاي ديگه است؟

اميدوارم ليگ اسپانيا و به طور كلي فوتبال اسپانيا عادلانه تر بشه.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
صحبت از قهرمانی از الان اصلا کار درست و عاقلانه نیست .
رئال باید این اختلاف امتیاز رو فراموش کنه و توی تمام بازیهاش با قدرت پیش بره .

فردا یک برد پر گل و جذاب می تونه تیم رو زنده کنه .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ميدوني چي جالب هست !!؟ امسال كه براي شما اين اتفاق افتاده دارين اين حرف را ميزنين !! الان من 3 سال هست كه دارم اين حرف را ميزنم.

من رئالي هستم و دوست دارم باشگاهم همه را داشته باشه ولي موضوع حق پخش تلوزيوني توي اسپانيا خيلي ناعادلانه هست و اين كه ميبيني توي انگليس موضوع فرق ميكنه اينه كه اگه اشتباه نكنم همه تيم هاي ليگ به طور مساوي دريافت ميكنن در نتيجه اين ميشه كه يه باشگاه مثل تاتنهام ميتونه بازيكن هاي خودش را نگهداره و نه مثل والنسيا يا اتلتيكو مادريد مجبور بشه يكي يكي ستاره هاش را بفروشه بره !!
چرا بايد تيم هايي مثل سويا ، والنسيا ، ويارئال ، دپورتيو ، اتلتيكو مادريد با اين وضع فعلي مواجه بشن كه از بين شون دپورتيو فصل قبل سقوط كرد و ويارئال اين فصل براي بقا بجنگه و بقيه هم ميانه هاي جدول رها شده باشن؟

متاسفانه ليگ اسپانيا ، شده مثل ليگ اسكاتلند و هر دو تيم رئال مادريد و بارسلونا اينقدر قوي شدن كه توي اروپا دارن دنبال حريف هاي خودشون ميگردن و فقط اگه قبل از فينال به هم بخورن ممكن هست فينال را يه تيمي باشه كه خوش شانس بوده و حريف اينا نشده !!

در صورتي كه اسپانيا فكري به حال اين مشكل نكنه يعني پايان فوتبال اسپانيا و اين نه تنها ليگ را بلكه تيم ملي اسپانيا هم شامل ميشه.

الان به جرات ميتونم بگم جذاب ترين ليگ اروپا ، ليگ آلمان هست !! هيچي تيمي ابتداي فصل مدعي نيست و قهرمان روز آخر مشخص ميشه. همه هم الان نتيجه اش را ميبينيم كه 3 جام جهاني اخير توي 4 تا تيم پاياني بودن و يورو 2008 هم دوم شدن.

حالا هر چقدر طرفدار هاي بارسا دوست دارن به اين موضوع كه 75% تيم ملي اسپانيا بازيكن هاي بارسا هستن افتخار كنن ولي اين موضوع زمان زيادي نميبره كه تيم ملي اسپانيا به پايان خودش ميرسه چون بازيكن ها در طول فصل بازي هاي رقابتي و تحت فشار نداشتن و اين يعني عدم آمادگي ذهني بازيكن ها.

شايد بعضي ها بگن كه اين بازيكن ها حرفه اي هستن و اين موضوع صحت نداره ، ولي واقعيت چيز ديگه اي نشون ميده.

در پايان بايد بگم كه ليگ انگليس خيلي جذاب هست ولي هميشه يه مشكل داشته !! باشگاه هاي انگليسي خيلي از بازيكن هاي خارجي استفاده ميكنن.تيم ها را كه نگاه كنيم بيشتر از 60 درصد خارجي هستن و نتيجه اش را توي تيم ملي انگليس ميبينيم كه هميشه توي رقابت هاي مهم مشكل داشته.

ليگ رقابتي + بازيكن هاي داخلي + برابري تيم ها در هزينه هاي دريافتي و پرداختي = تيم ملي قوي + بازي هاي جذاب

اين يعني سرازير شدن هر چه بيشتر سرمايه به ليگ و رقابت هر ساله بر سر حق پخش هاي تلوزيوني و سود بيشتر براي باشگاه ها و جذب اسپانسر بيشتر. امشب كه بازي اوساسونا را نگاه ميكرديم واقعا دردناك هست كه تيمي كه با هزينه هاش مشكل داره روي پيراهنش كسي تبليغ نكرده !! يعني واقعا هيچ گروه تجاري علاقه اي نداره روي پيراهن اين تيم تبليغ كنه يا مشكل از جاي ديگه است؟

اميدوارم ليگ اسپانيا و به طور كلي فوتبال اسپانيا عادلانه تر بشه.

تمام صحبتهای شما قابل قبول هست :)

والا من این صحبت ها رو فصل پیش هم کردم. شاهد هم بهروز عزیز هست که با هم چت میکردیم اتفاقا در این مورد اتفاق نظر داشتیم . من کاری به بقیه طرفداران ندارم. بالاخره تعصب جان مایه طرفداری هست :) اما خب باید منطقی بود.

اون زمان که فاصله شد 7 تا من حدس میزدم نشه رئال رو گرفت. تیم رئال الان در اوج هست تقریبا. اما بارسلونا نه. نمیشه هم همیشه انتظار برد و قهرمانی داشت. هر چیزی یه دوره ای داره.

این فصل رئال در سطح قابل قبولی بوده و استحقاق قهرمانی رو داشته تا الان. و خب من به عنوان طرفدار بارسا میگم اگه رئال همینطور ادامه بده بی انصافی هست که قهرمان لیگ نشه :)

مساله سر زیبایی بازیهاست.

ایرادی که به لیگ برتر انگلیس گرفتید درسته اما برای من تماشاگر زیبایی بازیها خیلی مهمتره چون میخوام 2 ساعت وقت بذارم و لذت ببرم از دیدن بازی :)

ولی خب در بعد ملی قضیه دقیقا فرمایشات شما تایید میشه. اینطوری لالیگا پیش بره تیم اسپانیا محو خواهد شد.

در مورد این فرمایش شما درباره لیگ المان. من پیشنهاد میکنم یه بار هم بازیهای لیگ برزیل رو ببینید :) اونها هم خیلی بازیهاشون قشنگه

مثل چیزی که امروز تو بازی منچستر لیورپول دیدم.

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
10 امتیاز اگر تازه امشب بشه 10 تا هیچ تضمینی نداره
16 تا بازی و 48 امتیاز مونده
10 امتیاز یعنی 4 تا مساوی
تنها حسنش اینه که تو بازیهای اروپایی که داریم چون فرصت اشتباه بیشتری داریم میتونیم با خیال راحت تر به بازیکنهای اصلی استراحت بدیم

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
لالیگا مدتهاست که لیگ نیست و ارزش دیدن نداره
یادمه سال اولی که الجزیره اسپورت افتتاح شد همه بازیهای لا لیگا رو رایگان پخش میکرد
واقعا دیدن بازی تیمهای درجه دویش هم لذتبخش بود
اما الان دیدن بازی رئال و بارسا هم لطف چندانی نداره
با قدرتمند شدن بارسلونا و جمع آوری امتیازات زیاد رئال رو هم داره به اون راه میکشونه
الان لالیگا یک کورسه با 2 اسب
هر کدوم زودتر از نفس بیوفته 100 % اون یکی اول میشه
بقیه اسب ها هم فقط هستن که گرد و خاک کنن یک کم شلوغ بشه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یه نکته جالب .
روبرتو کارلوس یه سری به باشگاه زده و همه بازیکنا باهاش عکس گرفتند و عکساشون رو بدوبدو گذاشتند روی فیسبوکشون :D

423884_10150626330362164_81221197163_8952593_1538600912_n.jpg

426592_356244861072412_189956894367877_1106903_1225667665_n.jpg

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
روبرتو کارلوس امشب مورد تجلیل قرار می گیرد

مرجع خبري رئال مادريد : بر اساس وبسایت رسمی رئال مادرید ، روبرتو کارلوس پیش از بازی با لوانته مورد تجلیل قرار خواهد گرفت . فلورنتینو پرز ، تندیس ویژه ای را به این بازیکن برزیلی اهدا خواهد کرد که امسال بازنشسته می شود .
بازیکن برزیلی ، از جایگاه ویژه بازی را خواهد دید . او امروز در والدبباس با کادر فنی و اعضای تیم دیدار کرده بود .

--------------------------------

یادمه فصل پیش که رونالدو اومد برنابئو و مورد تجلیل قرار گرفت بازی رو باختیم اگه اشتباه نکنم.امیدوارم کارلوس خوش قدم باشه:D
واقعا تک بود،خیلی دوس دارم مارسلو هم یه چیزی تو مایه های کارلوس بشه!

1329048577_extras_albumes_0.jpg

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
چه عکس های توپی
آخری خداااست

من عاشق مارسلو ام همش تو فیفا مارسلو رو از رئال میخرم میذارمش دفاع چپم :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
روبرتو کارلوس :) عجب بازیکنی بود.

دیوونه اون شوتهاش بودم بخصوص اون گلی که به بارتز زد :) فقط حیف تو فینال 98 جلو فرانسه اونطوری شد و نتونست جام جهانی رو ببره بالای سرش

مارسلو 50% روبرتو کارلوس هم نیست.

بالا